Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar:
Total 0 vot(uri) 0%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Leon vs. Yuri(Kaleido Star)

#1
Pe care dintre cei doi il preferati si care este motivul.Singura mea rugaminte este sa nu face-ti Spam.

Leon>personajul meu preferat.Este incredibil de dragut,foarte talentat,imi placa atitudinea care a adoptat-o dupa moartea lui Sophie,este dur si eigent cu cei din jur,dar mai ales cu Sora.Sa numai spun cat de mult imi place parul lui...

Yuri>Un personaj care yo il admir.Spre deosebire de Leon care este dur ca o stanca,Yuri este mult mai dulce...inca din primele episoade a fost alaturi de Sora,este un acrobat excelent si foarte dragut.

Dar chiar si asa...votul meu merge la Leon Oswald.Al vostru?
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#2
Eu il aleg pe Yuri pt k-mi place foarte mult de el, poate fi foarte dulce dAR si foarte dur, depinde de situatie. Este foarte dragut, este un bun acrobat, dar scena nu este viata lui. Nici pt Leon, scena nu este viata lui sau mai bine spus visul lui. Personal, eu cred ca Leon este cel mai talentat dintre toti si in plus imi place parul lui.
Amandoi imi plac, dar Yuri are un usor avans.
It's a game...

#3
eu una il aleg pe yuri mi se pare mult mai frumos decat leon si mie una mi se pare un acrobat mai mult.Chiar daca a fost rau el sa indreptat si incearca sa isi corecteze greselile facute fata de ceilalti,plus de asta mereu o ajuta pe Layla cand are nevoie de el

#4
Ambii sunt foarte draguti...deci nu prea ma pot hotari ...

Imi place Leon pentru ca desi el a fost mai dur cu partenerele sale ,lucru cauzat de moarte lui Sophie cel mai posibil ,a suferit mult si pe la sfarsit a dovedit ca poate zambi,poate fi mai "dragut" cu persoanele din jurul sau .

Yuri ..un alt personaj care a suferit pentru pierderea tatalui sau si care cauta razbunare,dar si`a dat seama [desi un pic cam tarziu] de greseala pe care a facut`o si a incearcat sa o repare.

Dunno ...cred ca ii aleg pe amandoi ^^


#5
este o alegere foarte dificila.
pe de o parte este leon, un acrobat foarte talentat si frumos, misterios si rece, dar totodata foarte ferm si ocrotitor cu sora, la fel cum a fost si cu sophie (poate chiar mai dur la antrenament). punctul sau slab este faptul ca in loc sa -si verse nervii de la inceput pe yuri pentru ceea ce a facut, s-a razbunat pe toate partenerele pe care lea avut pana atunci, distrugandu-le cariera.
pe de alta parte este yuri. tot un acrobat talentat si extrem de dragutz, yuri este mai cald, a avut grija de sora, a salvato de la multe necazuri, dar chiar el a cauzat multe rele. il inteleg cu faza pentru kaleido stage deoarece era furios pe kalos pentru ceea ce i sa intamplat tatalui sau, dar ceea ce ia facut lui sophie intrece orice masura....desi nu dorea k fata sa moara, putea macar sa vorbeasca cu ea sa poata parasi aceasta lume cu sufletul impacat....
in concluzie fiecare are partile sale bune si rele, si cred k in cele din urma lash alege pe yuri....pentru ca imi place cum arata si imi place comportamentul sau. (exceptand anumite faze desigur)

#6
Vorba lui Dragon Rose
alegere foarte dificila,avand in vedere ca amandoi au facut greseli grave,Leon a inceput sa-si distruga partenerele,iar Yuri a vrut sa ruineze Kaleido Stageul.
Totusi eu il aleg pe Leon pentru ca a antrenat-o pe Sora fara sa-si dea seama(Sora) si a reusit sa o faca un star adevarat...so alegerea mea e Leon.

#7
ehm...ma bag si eu p-aici...pai ce as putea zice??? 39 imi place de yuri ca este talentat si se comporta frumos cu cei din jur si mai ales cu sora...inca de la inceput a ajutat-o...plus ca sa nu mai zic <virgula> ca arat foarte bine 105 ...
iar leon pe de elta parte...nu stiu ce sa zic...de cand a aparut in anime m-a atras intr-un fel sau altul...este talentat,frumos,elegant in plus ca ador parul lu i:001_rolleyes: :001_wub: ce sa zic...dintre ei doi pur si simplu nu stiu de ce fiindca din punctul meu de vedere yuri are mai multe calitati decat leon dar parca leon ma atrage mai mult... deci...alegerea mea este LEON!!!

#8
Dificila alegere....
Dar totusi...il aleg pe Leon.He's so cute^.^.Mai ales parul lui luung si argintiu.Desi nici Yuri nu arata rau deloc...
Dar Leon mi se pare mai simpatic si o fire mai deschisa la provocari4
[center][Imagine: siggi1wf5.png][/center]

#9
CuSO4 - tatal lui Yuri a incercat sa faca Legendara Manevra...

Pentru mine e o alegere foarte grea... nu stiu daca as putea sa aleg dintre cei doi... chiar nu pot.
Yuri - un chip angelic, chiar seamana cu un inger rupt din paradis dar are o fire de demon. Pur si simplu ador personajul.
Leon - ce dulce era cand era mic... si acum e dragut. Pare un demon la suprafata, o fi si inauntru, cine stie... si pe el il ador!
Deci... concluzia e ca nu pot sa aleg intre cele doua personaje.
[Imagine: ichijoutakumaavatarsbylby6.jpg]
After death, people are given the opportunity to write one last letter to someone they left behind.These are the stories of those letters and the girl who delivers them.
[Imagine: chibi_354.gif]chibi-ul lui Rose-chan<a href="http://www.pokeplushies.com/feed/487300"><img src="http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/487300.gif" border="0"><br>Click here to feed me a Star Fruit!</a><br><a href="http://www.flyffables.com">Get your own at Flyffables!</a>

#10
Mie imi place de amandoi... adica fiecare are ceva special in el. Yuri e dragut, simpatic, adorabil, si e un dulce. Leon desi la inceput a avut o atitudine mai rea a regasit aceea sa spunem.... fericire cand a descoperit-o pe Sphie in Sora iar el si-a recapatat vechea atitudine adica bun, dragut etc. Deci amandoi sunt draguti si atrgatori...eu votez pt amandoi.
[Imagine: 97943774.png]
~Thanks Rx~!~

Fa exact lucrul de care ti-e frica!




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Top personaje Kaleido Star Lye 14 14.127 15-05-2011, 09:02 PM
Ultimul răspuns: Arisa_chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)