Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Top 5 Kpop Idols

#1
Dupa cum spune si titlul,tot ce trebuie sa faceti este sa scrieti o lista cu top 5 cantareti/cantarete (Idols mai pe scurt) si sa spuneti de ce va plac idolii respectivi.

Topul meu este acesta:

1. Lee TaeMin(SHINee) & Lee Hong Ki(Ft Island) nici eu nu ma pot decide - am sa zic intai despre Taemin. Doamne,il iubesc pe baiatul asta :X:X este prea dragut pentru planeta asta,este extrem de talentat,danseaza genial iar vocea lui e angelica,am observat asta ascultandu-i solo-ul " I love you" tot ce ii mai trebuie este putin curaj,merita mai mult si stie sa cante chiar si la pian.
Despre dansul lui nu am apucat sa zic prea multe,ce pot spune,numai laude, he never fails to give a great performance 4 nu e de mirare ca este cel mai bun dansator al trupei,se adapteaza foarte usor la noi stiluri de dans , este remarcabil chiar si la personalitate <3 .
Nu-mi vine sa cred ca suntem de aceeiasi varsta 4 pare mai mare.As putea scrie ore in sir despre el dar cred ca v-as plictisi asa ca am sa inchei aici .
Lee HongKi- Este un exemplu pentru mine,primul coreean care mi-a placut cu adevarat,ca o obsesie pentru mine,are o voce de neconfundat,este unica din punctul meu de vedere,n-am mai auzit o voce atat de puternica iar live-urile lui suna foarte bine,de multe ori imi transmite emotii puternice si imi vine sa plang.
Un alt lucru care imi place foarte mult la Hongki,este ca se adapteaza oricarui stil de muzica,deci am ramas complet socata cand am auzit coverul lui dupa melodia lui MC Mong,stie chiar si rap sa faca.



2.G-Dragon(Big Bang) - Acum stateam pe ganduri si ma intrebam cine imi mai place foarte mult ca IDOL si era sa uit de el,RUSINE SA IMI FIE!!
La el admir mult cum canta rap si cat de confident este in tot ceea ce face4.Melodiile lui ma fac mereu sa dansez 44 nu mai spun ca este si extrem de awesome ca se stie deja.


3. Choi KyuHyun(Super Junior) - O voce minunata,suna foarte manly,care ma incanta de fiecare data cand il ascult.Dupa cum arata el,este exact genul meu de baiat.Desi am fost in totala schimbare cand era vorba de favoritul meu din Super Junior am ajuns la concluzia ca el imi place cel mai mult,dar desigur Sungmin si Leeteuk vor ramane printre preferatii mei.


4. Kim Hyun Joong(SS501) - De el m-am indragostit mai intai datorita dramelor in care a jucat,e chiar actorul meu favorit 4 si unul dintre cantaretii mei favoriti.Ce pot spune chiar ma impresioneaza omul asta 4 prin orice faceSi el este un lider exceptional ,stie ce vrea..

5. Kim Taeyeon(SNSD) - Ea este favorita mea ca si cantareata4 are o voce foarte frumoasa, nici pe ea nu o pot confunda4 ,danseaza bine este foarte cute.Ca si lider consider ca este potrivita, este foarte haioasa,stie sa se faca placuta 4 . Kim Hyun Joong(SS301) - De el m-am indragostit prima daca ca actor,cand am vazut dramele cu el chiar m-a impresionat mult felul in care joaca dar imi place foarte mult de el ca si cantaret.


____________________________________

Astept cu nerabdare sa citesc si topurile voastre4
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#2
Omo, sorry if i put 2 persons in the same place, but it's kinda hard to choose. So here's my top:

1. Kyuhyun & Heechul (Super Junior) - I can't choose between them. Îi adorr. Iubesc vocea lui Kyuhyun. Cântă foarte furmos. His voice just melts my heart. Heechul cântă foarte frumos de asemenea. Ambii sunt foarte frumoşi, talentaţi şi au personalităţi speciale. Îi apreciez foarte mult.

2. Donghae (Super Junior) - Îl apreciez foarte mult pentru personalitate lui şi iubirea şi respectul faţă de fani şi de tatăl lui. We also have the same birthday, but it doesn't matter. He is very hardworking. Este genul de persoană care munceşte din greu, şi dacă nu'i reuşeşte ceva, munceşte şi mai mult. I just appreciate him very much.

3. Sungmin & Eunhyuk (Super Junior) - They can be cute, but they can also be hot. Sungmin is just.. Cuteness overload. Şi Eunhyuk are un zâmbet foarte dulce şi dansează şi cântă foarte bine.

4. Amber (fx) - Îmi place mult stilul şi vocea ei. Şi este foarte drăguţă cu celelalte membre. I hope she will come back soon. Hwaiting.

5. Leeteuk (Super Junior) - He cares about his dongsaengs and he's hardworking. Şi are voce frumoasă şi dansează bine. E un lider foarte bun.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#3
Waa, buna alegere la deschiderea acestui topic. Excelent job :]

1. G-Dragon (Big Bang) - okay, primul meu baiat coreean descoperit, dar si prima mea iubire :] God, la cat e de talentat, dupa parerea mea ar putea intrece pe oricine. Compune melodii pentru el, pentru toata trupa, e timid, e cute, dansurile pe care le face [chiar daca sunt ciudate] arata magnific, si sa nu uit are o voce de aur. Era sa uit, arata bine 15 cu toate culorile in cap si cu toate hainele pe care lumea zic ca sunt ciudate [eu zic ca sunt cute <3] Albumul lui, bazat pe sentimentele lui si pe viata lui, e asa de "beautiful" incat merita premii cat de multe, dar sa nu zic si de cel scos recent cu TOP. Felicitari GD si bafta in continuare, atat solo cat si cu trupa. [sunt mai multe, dar lipsa de idei la ora asta]

2. Eunhyuk (Super Junior) - a doua iubire a vietii mele, dar daca ar fi dupa mine, as face-o prima xD Baiatul asta e "amazing", Doamne, as face orice sa il vad macar odata live. Felul lui de a fi, amuzamentul pe care il are, rasul lui atat de dulce, seriozitatea pe care o are cand danseaza sau cand canta si parul lui care de multe ori este vopsit, si sta magnific, il fac a fi baiatul ideal [cel putin pentru mine]. Engleza lui ma face sa rad, dar dansurile lui ma fac sa inebunesc <33 As da totul pentru baiatul asta, chiar si viata [vorbesc destul de serios] Sper ca macar o data sa fac rost de ceva de la el [cumparand].

3. Lee Ki Kwang (B2st) - dupa cum se vede al treilea pe lista 15 el m-a cucerit in videoul "Bad Girl" si nu pot nega, ca m-a cucerit cu corpul, si la corp ma refer din cap pana in picioare. Parul lui de atunci a fost magnific, pacat ca acum nu il mai are asa -.-" bine macar ca mai are pachetelele de muschi <3 Cu noile melodii lansate, Gi-oppa m-a innebunit - si anume, cu vocea lui magnifica. Nu am stiut ca poate sa isi ridice vocea asa de sus, asa ca wow. Sa nu mai zic, ca pe langa voce, si corp magnific, are in el dansuri ce te pun pe jar <3 He's hot <3 Imi place cand face prostii, si cand zambeste, ma face sa cred ca am ajuns in Rai. :]

4. Junsu (2PM) - il adooor 21 el are toate calitatile, in afara de dans, fiindca de cate ori incearca sa danseze si el ca toti oamenii, sfarseste prost, dar macar incearca putin si arata bine, si nu pateste nimic. Vocea lui blanda, capul lui plin de prostii care ma fac sa ma gandesc doar la ce nu trebuie, rasul lui dulce si faptul ca asculta doar muzica de calitate. La el as putea zice mai multe, dar cred ca as plictisi lumea, asa ca stop.

5. Heechul (ZE:A) - [i]poate ca majoritatea nu cunosc formatia, si mai ales pe el, dar n conteaza, el e preferatul meu, fiindca chiar daca nu apare mult in melodii, are aparitii la tv, si chiar are charisma. E cute, amuzant si o voce superba, dar se misca si bine, nu zic nu. 5 As putea zice ca e retras, dar dimpotriva, chiar se stie face prezent si atrage atentia, insa cum sunt multi in trupa, n prea reuseste, dar credeti-ma e de treaba, si imi place enorm.

In sfarsit termin si eu de scris, dupa ce ca am facut o pauza indelungata din cauza alor mei, asa ca in sfarsit gata. As putea face top si la fete, dar daca a zis un top 5 cu sau cu, atunci renunt.

Edit: Waa, am ajuns a doua si sunt a treia -.-" ii omor pe ai mei...
~My dA!
~My twitter account!
My life, my soul, my inspiration --> Korean style
[Imagine: tumblr_lspwr4bMkI1qheiqqo1_400.png]

#4
1.Lee Hong KI ( FT Island ) – De Hongki mi-a plăcut imediat ce am dat de trupa FT Island . Mi-a plăcut vocea lui , avea un zâmbet foarte sweet , i-am adorat părul roşcat pe care îl avea în perioada Cross& Change .HongKi … este un adevărat model pentru mine , m-a învăţat să zâmbesc şi să fiu veselă , sincer , îl ador pe băiatul ăsta . Nu o să îmi pese cum o să arate părul lui , o să îl iubesc oricum ar fi , chiar şi atunci când fanii i-au cerut să se tundă altfel , pentru că nu le plăcea , mie chiar nu mi-a păsat , atâta timp cât lui îi plăcea , asta conta <3 .
E aşa de simpatic , e singurul din FT Island care se prosteşte mai mereu , însă de cele mai multe ori pare serios . Are o voce extraordinară , este printre puţinii care au o voce aşa de bună . Este şi un actor foarte bun . Când cântă , cântă din inimă , ştiu că a suferit din dragoste , păcat , însă mă uimeşte felul cum pune atâtea sentimente în muzica pe care o cântă . Întotdeauna o să îl admir pentru dragostea asta pe care o depune în muzică . E aşa cute , cu ochii şi zâmbetul ăla , este amuzant şi talentat , cred că nici un alt actor nu l-ar fi interpretat pe Jeremy mai bine ca el <3 . Nu îmi pasă dacă lumea îmi spune că sunt obsedată de el şi că în câţiva ani nici nu o să îmi mai pese de el sau de kpop , sincer nu îmi pasă ce spun , mereu o să mă rog pentru el şi FT Island , pentru sunt cu adevărat cei mai buni , chiar dacă nu dansează , şi au ales instrumentele , ei sunt cu mult mai buni decât multi alţii din lume . Hongki ... e cu adevărat special şi nu cred că o să existe vreodată cineva care să îl întreacă în ochii mei .

2.Key - Kim Kibum – ( SHINee ) – Ah , şi de Key mi-a plăcut de prima dată de cum l-am văzut <3 . Key este o persoană foarte interesantă ... are o voce minunată , are o putere de concentrare incredibilă şi o memorie şi mai bună . Este extrem de talentat , amuzant şi competiiv 21 . E destul de uimitor cât de bine reuşeşte să memoreze dansuri de la alte trupe imediat cum le vede and so on . E şi foarte funny când dansează:3. E foate drăgălaş , I mean , asta m-a cucerit la el , are o privire inocentă :3 . E sensibil şi chiar dacă îi place să îi tachineze şi pe alţii , e foarte bun la suflet <3 .

3.Son Dong Woon ( Beast/B2st ) – Hm , niciodată nu mi-a convenit că Woonie primea foarte puţine părţi în melodii . Dar chiar şi aşa mi se pare cel mai adorable şi drăguţ din Beast . Chiar dacă pare mai older decât ceilalţi , he’s the maknae and he’s the best for me <3 . Um , îmi place la el faptul că e timid , şi în acelaşi timp talentat şi inteligent . Îi ador engleza 21 . Îmi mai place că mereu se poartă frumos cu fanii ... îi salută , le face cu mână . E aşa adorabil . Also , uneori pare că nu e atent la ce se întâmplă în jurul lui , ceea ce îl face mega-cute . Plus că arată de milioane 15 .

4. G-Dragon ( Big Bang ) – GD e GD <3 . E awsome . Dansează senzaţional , are o voce minunată , e un lider excelent , e perfect . Ţin minte că ajunsesem la un moment dat să cânt numai “ Heartbreaker “ , apoi am dat de BigBang şi G-Dragon reuşea să mă uimească în continuare . E frumos 38 , cute şi ador cum îi stă blond şi roşcat :3. High , high , I’m so high <3 .

5. Choi KyuHyun ( Super Junior ) – Gamerul meu favorit <3 . Recunosc că la început îl tot confundam cu Heechul , daaaar după un timp , ajunsesem să ştiu sigur care este KyuHyun şi începuse să îmi placă tare mult de el . La început mi se părea foarte inocent şi cuminte , şi el are o privire inocentă şi adorabilă . But , chiar mi-a plăcut să aflu că e un maknae aşa de evil 21 . E super cute şi are o voce super bună , una dintre cele mai bune x3 . E gamer , ca mine , încă un motiv în plus să îmi placă .

Erm , l-aş mai adăuga şi pe JoKwon , de la 2AM , nu mai am loc , dar şi el e printre favoriţii mei . God , mă face să răd , e atât de nebun prin tot ceea ce face , dar e şi aşa de sensibil şi drăguţ , şi are şi o voce frumoasă . Also , danseză genial , are nişte mişcări nebune , e foarte talentat . Şi am mai zis că îi ador engleza lui specială ? 21

#5
Huh... trebuie să mă gândesc mult si bine aici xD! În topul meu sunt mai mult fete xD

1. Boa Kwon- deci, o ador! Este favorita mea, cu siguranță. Probabil o să observați în topul meu că prefer ariștii care se pricep foarte bine la dans xD pentru că asta e pasiunea mea 8. Anyway, Boa, sau Beats of Angel, este super kawaii și are o voce superbă. I mean, chiar și la 13 ani sau 14, când a debutat, era genială. Ador melodiile ei, mai ales ultimul album și pe cel făcut în America.

1. Stephanie Chunmoo (CSJH The Grace) - îmi pare atât de rău că numai cântă acum 2 păcat. În fine, mi se pare o solistă foarte bună, fiindcă are o voce matură și puternică. Dar cel mai mult o ador pentru talentul ei la dans: foarte bună la balet, dar și la street dance.

3. Minzy (2NE1) - O adooor! E atât de drăguță și... well, din același motiv o ador pentru dansurile ei xD e absolut genială și are o voce destul de bună.

4. Iu aka Lee Ji Eun - iii, dacă ar fi chiar acum lângă mine aș strânge-o FOARTE tare în brațe, pentru că e prea scumpică! Dar îi ador vocea și când o văd cât de bine și frumos cântă la chitară mă ambiționează și mai mult să lucrez la acest instrument 21

5. GD (Big Bang) - omo, ce pot zice despre el? He is suuuper HOT! TT. TT Deși, e ca slăbuț și pare cam micuț... 21 dar sincer, privirea lui e mortală xD și vocea e faină, plus că dansează superb. Parcă ar fi Chris Brown în varianta asiatică.
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]




#6
Ahh~ Topul meu începe cu:

1. T.O.P-Choi Seung Hyun(Big Bang)-Tipu' ăsta mă face să leşin naiba pe scaun,deci,chiar dacă mă simt rău etc,ştiu că,dacă'i ascult muzica,mă simt puţin mai bine:I. Cum zicea taicămiu: Tipu'ţi excită urechile cu vocea aia groasă. 21. Şi da,i-am zis lu' tata de T.O.P. => Tata e un fel de fan K-pop. 21.

2.G-DRAGON-Kwon Ji-Yong(Big Bang)- Omu' ăsta are fălcuţe! 21. Glumesc78. E un dulce,ce are nevoie să fie îmbrăţişat. Dacă ajung în Seoul,trebuie să-l hug :I. E unu din 'Lucrurile care trebuie să le fac pân' la 18 ani.'

3. Leeteuk(Super Junior)-Nu cunosc prea multe 'bout him. Mă atrage mutra lui x33.

4.Taemin(Shinee) - Inocentu' de el <3. :I Cum poate fii aÅŸa inocent ÅŸi sexos...In THE SAME TIME!

5. JongHyun(Shinee)- Şi la ăsta m-a atras mutra;x
Live with who i am or leave me alone.
I`m so bad bad but i`m so good good<3.

T.O.P&G-Dragon RULEZ


#7
1. Jung Yong Hwa (CN Blue) - Oh my shit, are un zambet creatura asta...gosh. Si imi place vocea lui. Am devenit obsedata de "Love Revolution", "Love" si "I'm A Loner". Desigur, si ca actor e smexy. In "You're Beautiful" si-a jucat destul de bine rolul. Oricum, din cate cred eu, i se si potrivea. Dunno, melodiile lui ma fac sa cred asta : )). Si e asa cute cu chitara in mana -inner fangirl thoughts-

2. Kim Hyun Joong (SS501) - Such a funny dude : )). Prima oara cand l-am vazut am zis "Whoaa, asta nu zambeste?". Dupa ce am vazut "Snow Prince" am inceput sa rad. Mi se parea asa funny cum zambea tot timpul. Era pe la inceputurile carierei si avea niste dinti asa albi @.@. Dup'aia am inceput sa ma uit la dramele in care a jucat. Rolul din "Boys Before Flowers" mi s-a parut cel mai potrivit pentru el. Ii statea bine in postura de 4th dimensional XD. In plus, era smexos cand canta la vioara. In "Thank You For Waking Me Up" a fost genial. Omo, omul asta are o imaginatie foarte mare 21.

3. Key / Kim Kibum ( SHINee ) - Gosh, ii ador freza. Si mutra aia de copil inocent. L-am vazut in "Hello Baby" ...Ii statea bine cu copilul acela dragalas in brate. Se comporta ca un tata protector si bland. Dar freza din "Lucifer" m-a cucerit *w*. A fost prima chestie care mi-a placut la videoclip XD

4. Heo Young Saeng (ss501) - Shy Prince <3. Otter and all that. Gosh, e absolut dragalas. Parca ar fi un copil de 5 ani : )). Mi-a placut de el si mai mult dupa ce am aflat ca avem aceeasi zodie, I was like "Omo! High five!". In "Star Golden Bell" il vedeam ca punea mana la gura cand radea si Kyu Jong povestea cat de comod e Young defapt, acasa : )). In plus, fanele lui sunt deobicei fetite de 10 ani. Which makes him more kawai.

5. Park Jung Min (SS501) - Sexy Charisma : )). Foarte narcisist omul. Si amuzant. Si e si actor, ceea ce ma face sa-i acord cateva bile albe. E foarte funny omul asta. E placut de multe mame si in concertele live isi arata mereu latura aia cute. Insa, dupa ce l-am vazut in "4 Chance" nu mi s-a parut ca e asa cute. Avea aura aia de bestie smexoasa : )).
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^

#8
Off topic :
Citat:Se comporta ca un tata protector si bland
-> te contrazic era mama <3 stii doar ca e diva grupului 21.

On topic :

Imi pare rau ca trebuie sa fac asta dar :

Locul 1 in lista mea imaginara e ocupata de trei persoane la care nu pot sa renunt nici daca as vrea. 21 Nami, sakura va intrec =)
O sa-i pun in ordinea in care 'i-am cunoscut'

Leeteuk
Cu toti il stiti pe adorabilul Park JungSu <3 lider al trupei Super Junior. Un inger fara aripi cazut din cer intr-o zi de Iulie din '83 pe o vreme ploioasa [ nu glumesc =) ] Il respect ca si om poate la fel de mult cat o respect pe mama. ^^ Il respect in primul rand pentru ca e un lider desavarsit, are 13 [ in fata mea tot 13 sunt ^^' si nu ii pun pe Henry si ZhouMi pentru ca ei nu-l au ca si lider ] oameni de dirijat si de care trebuie sa aiba grija, eu as fi la spitalul de nebuni de mult timp 21. In al doilea rand imi place ca a stiut sa nu ii lase sa renunte pe membrii pe tot parcursul carierei lor, nu au fost mega populari doar in 2009 cand au cucerit toata Asia cu Sorry sorry. In al treilea rand, in 2007 cand au avut acel accident, am vazut filmarile, si am fost profond atinsa de faptul ca el se ingrijora pentru Kyuhyun si nu pentru el.
Are o personalitate foarte haioasa dar in acelasi timp ati vazut ca poate fi si responsabil si jucaus. Ii ador felul de a vorbi, vocea lui, mai ales la balade <3 nu situ daca ati ascultat melodia lui cu Krystal, dar e superba ^^ . Rasul lui unic ma face sa rad si daca in momentele acelea nu simt nevoia sa o fac <3
De cum arata habar nu am ce sa mai zic, ma innebuneste pur si simplu, e cute si sexy in acelasi timp, gropita din obrazul lui ma face sa ma topeeeeesc dupa el <3.


Park Jung Min

Dupa el mor mor mor si mor. Ii ador vocea :X si felul in care pronunta cuvintele. Ii ador felul de a se comporta, mai ales in WGM am crezut ca si mor 24 zici ca era soacra :]]]]] saraca HwangBo :]]. De el mi-a placut pentru ca mi-a placut, a fost acel impact vizual, datorita lui am inceput sa caut tot mai mult despre SS501 si intr-un sfarsit sa ma indragostesc pana peste cap de ei ^^' . Ah si sa nu uit I LOVE JUNGMIN'S SMIRK [ <- click ]


Yunho

Liderul de la DBSK [ chiar daca acum sunt doar el si Max tot DBSK sunt pentru mine ]. Si pe el il respect ca si pe Leeteuk, pentru faptul ca a fost si ca e un lider genial dar mai ales pentru ca e o persoana cu un suflet foarte mare. Cand am auzit ca o biach a incercat sa-l ucida am crezut ca si imi pica gura de la loc. 22 Si cand am auzit ca nu a vrut sa o denunte era sa imi pice iar :]]. Daca eram eu in locul lui o trimiteam naibii la puscarie 22. Din cate stiu dupa ce DBSK s-a despartit un prieten de al lui a zis ca a dat-o in depresie si ca se imbata tot mai des *cries* poor yunho T.T [ nu is anti-fana de a lui JYJ sa nu credeti ca is atata de proasta :]] ^^ ] .
Imi place la el cu cata pasione danseaza, expresiile lui faciale in timpul dansurilor sunt omg ! in strong heart a dansat, si si-a rupt sacoul la cat de puternice au fost miscarile 43.
Felul in care face rappul e genial, asa de rapid, nu pot tine randul cu el O.O . Si la felul cum arata nu am ce sa spun, are o carisma naturala, fara sa fie nevoit sa o dobandeasca <3.



Locul 2 e ocupat de Siwon de la SuJu [ da, SM cam domina in top 21 ] De ce imi place de el ? A fost primul care mi-a atras atentia din super junior, nici eu nu stiu de ce. Totusi cand am auzit ca e genul care sta cu Biblia in mana nu mi-a venit sa cred 22 [ nu ca nu imi mai place pentru asta dar l-am descoperit pe Leeteuk ] . Ceea ce imi place si mai mult este ca a trecut peste cuvantul parintilor lui ca sa isi urmeze visul si a devenit un om de succes si indragit de fani <3 [ mai ales pentru fan-service =) 5 ]. Stiti ce e ciudat ? Citeste Biblia, crede in Dumnezeu, se roaga, dar face si topless pe scena 105 nu ca m-ar deranja =) dar e chiar special tipu`.


Locul 3 e ocupat deeee Yoochun[JYJ], Junyoung si Dongjun [ ZE:A ]

Yoochun - tipul m-a atras in Mirotic pentru frizura 43 si appooooiii am vazut Come to play si m-a facut sa il indragesc foarte tare <3 mai ales faza ca ce iti place sa vezi la iubita ta cica ' sa o vad in timp ce gateste, sau spala vasele' <3 l-am adorat intr-o minidrama de a lor *nu mai stiu cum se numea* si in Cf-ul cu Haptic 24. Imi place cand e rapper in melodii, l-am indragit si inca o fac in Heatquake <33.

Junyoung - moa, nu am descoperit ZE:A doar de cateva saptamani dar el mi-a atras privirile ^^' n-am stiut ca e lider [ am ceva cu liderii 22 ] decat cand m-am uitat pe wiki sa le invat numele 24. Imi place ca are o voce groasa si aspectul lui imi aduce aminte de Yoochun <33. Din cele 3 episoade pe care le-am putut vedea din Empire Children mi-a placut simtul lui de lider si felul in care se ingrijora pentru ei <3.

Dongjun - cum sa nu iti sara in ochi acest copil care e pur si simpplu prea frumos ? Sau mi se pare mie ? 21 cel mai mic din ZE:A si care nu pare ca el cel mai mic *fufufu* are un corp =p~.



Locul 4 Kyuhyun, Yesung, Ryeowook de la SuJu sii Junhyung de la B2ST

K.R.Y o sa-i iau pe toti intr-o oala. Au vocile, au frumusetea, au talentul si au personalitatea necesara altceva de adaugat ? Da, le ador melodiile =) Nemo zice ca ei ii da depresii, dar pe mine ma fac fericita O.O

Junhyung - tipul cu frizura ciudata din Bad Girl care m-a speriat cumplit =) 9 am ajuns sa-l ador nici eu nu stiu de ce, in Breath pur si simplu mi-a luat respiratia 21. E un rapper superb [ da imi plac rapperi 15 ]


Locul 5 Restu baietlor din kpop b-)




Off topic2 : Oh my mother ce post lung
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#9
@Denny:
LOL!!
Ce mi-a placut postul taaau XD.
Dar dupa cum ai zis si tu asa este greu sa alegi 4 cel putin mie mi-a fost greu sa pun cate unul,te inteleg bine de ce ai pus atat de multi 71 si eu am multi preferati in general de la fiecare trupa <3.
De asemenea referitor la accidentul ala 2 cand Leeteuk era ranit si intreba de Kyu :X chiar m-a facut sa plang TT.TT .
Prima data cand am descoperit SuJu de Leeteuk mi-a placut dar dupa aia m-am simtit mai atrasa de Kyuhyun & Sungmin.
Cred ca daca as edita postul meu... pfff ar fi ditamai lista si iar as sta mult pe ganduri ca nu ma pot decide pe cine sa aleg,ii iubesc pe toti.

@Anna.:
Si tata este fan kpop..chiar si mama 24
Preferatii tatei sunt Super junior si SNSD iar mama e cu SHINee si Big bang .
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#10
@SaeMin 송태희 Tare nu stiam ca ai parinti fani k-pop e ceva 21
On D: :
1. [Big Bang] TaeYang 8 Deci nu prea am ce comenta la baietasu ala e prea perfect 24) That boy is my bias <33
pe acelasi loc se califica G-Dragon <3 G-D G-D beybe beybe XD la fel si T.O.P XD >:3 si mai e si Daesung mai ales ca acum a devenit al dracu de sexy 24 si V.I deci cam toti sunt pe acelasi loc 21)
2. [B2st/Beast] Yoseob Omg omg that boy is too funny moaca lui cand i-o vad ma ia rasu e asa de dulceeeee mai ales in Mvu de la Beautiful <3 prea dulceeee mereu imi zic ca moaca lui zice totul in Mvu ala >w< ah da eram sa uit si de HyungSeung imi plac urechile lui bineinteles si de el 24)..~
Pe acelasi loc mai e si Lee Gikwang/Ki kwang [care i-o fii numele corect -.-'] deci ala are niste abs 24) mama mama XDD [hai ca am luat-o razna o_o desii sunt de mult ...~]
3. [MBLAQ] JooMi adica Joon si Mir deci aia 2 sunt ah 8 ii ador mai ales pe Joon 65 si ma e si G.O that boy ish smexy too >:3.
4. [SHINee] JongHyun ah prima data cand m-am uitat la Mvu Ring Ding Dong [ring ding don ring ding dong rin ding ding ding =]] ] mi-a cazut cu tronc <3 apoi TaeMin in Mvu Lucifer X3
5. [Teen Top] Cam toti baietii de acolo 24 toti sunt dulci nu am un favorit inca ca sa pot sa il aleg deci si in plus nu stiam pe cine sa pun pe acest loc D: .....
And sorry if i put so many guyz on the same place D: dar nu m-am putut hotara >w<



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Choose the song [Kpop] βεκi 47 28.138 08-04-2013, 12:21 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Kpop reality shows SooMin 5 4.994 21-08-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Ce melodii kpop recomandati pentru "incepatori" Sosetuta' 5 5.274 19-08-2011, 02:01 PM
Ultimul răspuns: Aylin
  `KPOP Adiccted . Ciel 4 5.801 16-07-2011, 04:11 PM
Ultimul răspuns: KarinaD


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)