Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kpop reality shows

#1
Annyeong haseyo!!
Aici vom discuta despre show-urile noastre favorite kpop.
Mie personal imi plac majoritatea cu aproape orice trupa insa am si eu cateva favorite,daca vreti sa le vedeti va dau niste link-uri xD.

Unul dintre show-urile mele favorite este Wanna be my girlfriend cu FT Island.Deci este foarte amuzant sa vezi prin cate probe trec ei ca sa aibe o prietena sau cum invata sa se poarte cu fetele.Eu asa am ajuns sa ii cunosc mai bine pe cei 5 baieti.Show-ul are 10 episoade.Enjoy!
Click aici pentru a-l vedea



As mai recomanda si Super Junior Minidrama( mai ales pentru fanele yaoi XD hehe),din cate tin eu minte dramele incep de la episodul 2 dar ca sa intelegeti uitati-va la ep 1 ca sa vedeti ce cupluri se aleg si ce trebuie sa joace 4
Click aici

Astept parerile voarte si sa vad ce mai recomandati si voi 4.
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#2
WGM ofc * drools * ! Este preferatul meu , pentru că mi se pare o idee destul de amuzantă şi interesantă . Să trăieşti cu o altă persoană precum un cuplu , pentru a experimenta ceea ce înseamnă să fi căsătorit mi se pare foarte interesant 8D !
Plus că afli multe lucruri despre cei doi proaspăt " căsătoriţi " . Mie îmi place , e foarte faină emisiunea şi funny , mor de râs de câteori revăd un episod ce mi-a plăcut . Cuplul meu preferat este Ga In & Jo Kwon <3 . Băiatul ăsta e genial şi reacţiile lui sunt epice 8 . Îmi place atât de mult de el 8 .
Ca şi emisiune , mai îmi place Beast Almighty . Dong Woon este aşa de cute acolo 8 .
Mai îmi plac şi altele , dar astea în mod special . Btw , Sakura , nu ştiam de cel cu FT Island . Jesus , mă apuc mâine de el <3 .
edit : Normal că o să mă uiiiiiit 105 !

#3
Sakuraaaa ....hug imposibil sa nu faci tu un thread legat de kpop ... good >:d<
So ,wanna be my gilfriend ohh i saw it dar pot sa critic nu ? [ please don't be mad stiu ca nu a fost vina trupei asa ca 21 ] Cand au venit toate fetele alea eliminarea nu a fost deloc facuta cum trebuie >.> fetele nici macar nu se stiau de prea mult timp , unele sigur au fost eliminate de altele ce le credeau un fel de inamic , enfin ...mi-a placut ... extrem de mult .

Minidrama ..ohh omo , omo ... imposibil sa nu o fi vazut atat de cute si kyaa :X

WGM -> Am vazut-o si pe ceea din 2008 in care a fost Kim hyun joong and others ... dar din pacate cand vreau sa vizionez mai toate episoadele de la Crown ji si tipa aia [ ca mereu ii uit numele] niciodata nu gasesc TT^TT nu pe toate cel putin ... Am vizionat si pe ceea cu Kangin si Yoonji[ asa o chema nu ?] si pe Taeyeon cu al ei pudding ...dar nu a fost la fel de amuzant ca cuplurile precedente ...4

Acum vizionez wgm cu Yonghwa si Seohyun , dar 24 mi-a atars atentia un cuplu nou Nichkhun de la 2pm si Victoria de la ..f(x) cred in principiu am vazut doar primul.. ba nu al doilea lor episod in Wgm ... dar fac un cuplu dragut :X [ mai ales ca eu nu am ascutat pana in prezent melodii de la 2pm sau f(x) imi plac cei doi ]

ce mi-a mai placut aigoo ....Full house super junior [ aici ] e foarte amuzant 4
Hello babby - Cei drept la SHinee mi-a placut enorm Iar la Snsd nu stiu era amuzant dar parca nu imi placea la fel de mult ca la Shinee
Ce mi-ar mai fi placut sa vad God Daddy [ Ft island- hongki , Superjunior-heechul also three others mans that i don't know21] dar nu il gasesc complet pe youtube sau cu cu subs ...
Again mi-ar mai fi placut ... sa vizionez I have an uncle [Super junior 15]dar nu gasesc decat prima parte din episodul unu TT^TT .



Ar mai fost de la ~Suju Mistery 6
Explorers of the Human Body
Super Adonis Camp
Super junior Intimate note 24 e criminal
~SS501 Thank You For waking Us Up!
SOS by M.Net
SS501 Stalker by M.Net


Iar acum pe moment nu imi mai aduc aminte ...ce am mai vizionat
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#4
Nemo-chi...normal ca poti sa critici si ca sa stii ca sunt de acord la faza cu eliminarea...mi s-a parut bullshit fiindca nu prea se stiau si s-au eliminat si ele gen "aia e mai frumoasa ca mine,pe ea o notez ca sa raman eu cu ei" lol ...dar ignorand asta a fost ok.
Minidrama...eu am facut nosebleed non-stop deci...imagineaza-ti!!!

Wait...wait!!!
wgm cu Yonghwa si Seohyun??
No waaaay!! SHOW ME!!!

Daa prea genial God Daddy iti dau eu link cu el complet XD
Am sa caut si "I have an uncle" [Super junior 15] sper,cred.
Saku-chi ish out XD...vb mai tarziu.

A ba nu se intoarce...a uitat sa iti zica:
OMOOO ce semnaturaaa :X:X:X Eeteuuuk *nosebleeeeed*
gata,gata acum merg la nani ca deja lesin.
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#5
Wow nu stiam de emisiuniile astea 45 gata mi-am gasit ocupatie
Eu va recomand Strong heart4
Sunt invitate vedete (cam peste 20) si in fiecare seara este o diferita tema de poveste.Fiecare povesteste o intmaplare reala din viata sa.Uneori amuzante,alteori ii apuca pe toti plansul.
Oricum..in mare ideea emisiunii este sa e faca sa razi.
Mai ales prezentatorii sunt foarte haiosi.Uul grasun si unul adorabil(Lee seung Gi in caz ca ati auzit de el..este cantaret)
Din pacate nu sunt toate episoadele subtitrate.
Printre vedete invitate mai cunoscute ar fii: membrii din super junior(mereu sunt 2.3) se7en..2ne1,big bang,snsd,wonder girls,bron eyed girls...
Daca o sa va uitati o sa observati ca multe dintre vedete sunt mai mereu invitate
Oricum este destul de interesant de urmarit..nu doar pentru povesti dar si pentru fazele hioase din emisiune,interpretari amuzante.Enjoy hug

#6
Da... Am aterizat ÅŸi eu pe aci'.
Am văzut '' Hello Baby '' cu SHINee, unde am murit de râs. Aici i-am cunoscut eu pe cei de la SHINee foarte bine. Mi s+a părut amuzant, plin de inspiraţie şi mi-a plăcut, altceva nu pot spune. Ultimul episod...m-a făcut să plâng. Yoogeun seamănă enorm cu Minho. Nu m-aş mira dacă Yoogeun când va creste mare va arăta exact ca Minho, serios. Sunt charismatici amândoi.
Acum îl vizionez şi pe cel cu SNSD. Şi aici sunt chestii amuzante şi mi se pare minunat să experimentezi cum e să fi mămica/tătic. Vedetele se atatşează foarte tare de personajul principal să spunem aşa, al show-ului.

Am mai văzut şi Super Junior Adonis camp.
Prima mea emisiune kpop. Mda, era wonderful. I reallz liked it. Au fost faze funny, câteva faze yaoi, I mean, nu yaoi yaoi, hm, skinship. Aşa. Mi-a plăcut. M-am minunat prima oară când l-am auzit pe KangIn cântând Miracle pentru fata aia să le dea orez. LOL.

Am văzut şi Full House cu Super Junior. Hm, ce pot spune, am murit de râs. Ratonul ;3. Ah, raton, ador ratonii [ mă refer la KangIn ]. Au fost faze foarte amuzante, însă nu-mi aduc aminte cine a făcut ce, că nu îl stiam decât pe KangIn atunci, so :]]. Dar totuşi mi-a făcut plăcere să-l vizionez.

Am mai văzut şi B2ST Idol Maid. Mda, aici faze dure. Adică, faze tari. Hyunseung mereu ţipa după Bongsun unnie, '' NOOONAAA!!''. E epică faza. Dongwoon ţinea cu Bongsun unnie, nu cu ...i-am uitat numele. Dacă îmi aduc aminte, revin.

Am văzut şi eu MiniDrama cu Super Junior.
A fost minunată, eu chiar credeam că-i pe bune, şi de-abia aşteptam să văd sărutul dintre KangIn şi Leeteuk da' n-a fost să fie. Era prea frumos să fie adevărat.

M-am uitat şi la SS501 Big Mama. Ei trebuiau sa poarte nişte costume...care erau...în aşa fel făcute încât ziceai că eşti gravidă. Adică, incercau să vadă cum e să fi gravid xD. Şi acolo am murit de râs, si plans [ am râs cu lacrimi xDDD].

Beast Almighty. Era aşa de bun Hyunnie acolo. OMFG! E foarte tare emisiunea. Vreau şi eu să fiu aşa norocoasă ca fanele alea. Rili. Chiar vreau. Cred că n-aş mai dori nimic de la viaţă dacă s-ar întâmpla aia, adică...să-mi împlinească o dorinţă.

WGM. M-am uitat şi eu cu Victoria şi Nichkhun prima oară, după cu Seohyun şi Yonghwa. Şi acolo au fost faze amuzante, dar de cele mai multe ori eram geloasă şi lăsam să mă uit altădată xD. Don't blame me. I know I'm a babo! Dacă-mi mai aduc aminte ce-am mai văzut, revin cu un edit.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Choose the song [Kpop] βεκi 47 28.296 08-04-2013, 12:21 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Ce melodii kpop recomandati pentru "incepatori" Sosetuta' 5 5.293 19-08-2011, 02:01 PM
Ultimul răspuns: Aylin
  Top 5 Kpop Idols SooMin 14 9.654 26-07-2011, 08:46 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  `KPOP Adiccted . Ciel 4 5.813 16-07-2011, 04:11 PM
Ultimul răspuns: KarinaD


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)