Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata perfecta

#31
Mdap, o lume de basm, insa si in basme se mai pot intampla unele si altele71. Deci, pentru mine, viata perfecta. Cand ma gandesc la asta ma gandesc la pace, liniste, fara razboaie, fara discriminari, fara persoane de genul pe care le avem la conducere. Cam asta ar fi viata perfecta pe care mi-as dori sa o avem. Pe de alta parte, o parte mai egoista, mi-as dori altele. De exemplu: sa aflu ca sunt adoptata si continuarea e in capul meu 21. Cam asta ar fi dorinta mea egoista71. Nu ca s-ar implini, nu prea cred, lumea spune oricum ca seaman cu Okasa pentru a fi adevarat insa...deh ! E un vis ? Nu trebuie sa devina realitate pentru ca atunci pierdem frumusetea lui. De asta sunt vise. Pentru ca sunt imposibile.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#32
O viata perfecta=o viata fara atatea certuri,razboaie,saracie,muritori de foame,coruptie,egoism,boli,etc.O viata perfecta pentru mine ar fi una in care minciuna n-ar mai exista.N-ar mai exista prieteni falsi,toti oamenii ar fi prieteni intre ei.God,sa vina odata mai repede ziua aia.(vise,vise...imi doresc prea mult 46 )
[/font]Always keep the faith <3

#33
Wow.O lume care ar fi perfecta pentru mine ar fi atat de greu de construit.As vrea sa fi primit la nastere un corp cu o minte mai zdravana dar de,nu mi`a dat nimeni nici un formular de completat in legatura cu viata mea.As vrea sa fiu inghetata in timp pentru eternitate.As vrea sa pot darui si altora acest lucru.As vrea sa pot zbura,sa am simturile foarte ascutite,sa nu trebuiasca sa fac nimic din cele necesare omului.As vrea sa nu fiu om.Mi se pare o specie ciudata si de neinteles si lucrul acesta infloreste mai mult in gandul meu de fiecare data cand trec pe trada sau ma uit la stiri etc.
[Imagine: Urahara_Sig_by_KaitoWatanabe.png]

#34
Din punctul meu de vedere, nu exista viata perfecta. Cel putin nu la fiinta umana 4 pentru ca, o data... suntem prea pacatosi si nu putem fi perfecti tocmai pentru ca avem anumite tentatii si chiar vrem mai mult decat ne este dat si-n al doilea rand... suntem prea prosti ca sa facem in asa fel incat sa traim sanatos, sa fim pasnici si buni cu cei din jur ca abia atunci vom fi rasplatiti, dar nu.. nu se poate. Se mai gaseste X sa fie furios pe baba Mita din curtea vecina, pentru ca i-a furat doi cm din pamant. Apoi apare Y ca-i gelos pe unul ca i-a furat nevasta sau pe Z ca vai, am bani si sunt plin de fite, iar masina mea ultimul model de Lambourghini (sper ca am scris bine, daca nu scuzati) trebuie sa stea in fata celui mai fitos club..
Prostii...
[Imagine: mboi6o.png]

#35
Viata mea perfecta ar fii :
- Sa cumpar fosta casa a bunicii care a fost vanduta de bunica-miu dupa moartea ei.
- Sa am o menajera.
- Sa fiu un vampir.
- Sa am un cal negru si mare caruia sa-i vopesc coama si coada roscate.
- Sa port numai haine create de mine.
- Sa fiu o vampirita cantareata si pictorita.
- Sa am un prieten brunet cu ochii albastrii sau turcoaz.
- Sa am 10 pisici, un tigru, un leu alb si un panda.
- Sa nu mai existe manele.
- Sa modific cuvantul EXTINCTOR in ESTINTOR pt sora mea pisica turcoaz.
- Sa putem zbura.
- Sa nu mai polueze nimic atmosfera.
- Sa mi mai fie Marea Neagra murdara, ci cistalina ca Mediterana.

Huh.. Ce vise. =p~

Hug.
Ce se poate intampla ?! ^.^
Love me baby !
Love youuuuu ! >.<
Incert ! >.<

Blogul pisicii.

#36
Viata perfecta? Una in care pungile de chips-uri sunt pline pana sus, in care sucurile acidulate nu se transforma in fantana arteziana cand le agititi, jeleurile nu strica dintii, biletele la film sa coste cel mult cinci lei, sa existe un tip de pom in care sa creasca briose, sa nu se mai strice cate singura o casca o data (de obicei cea dreapta)... Lol, ce lume fara manelisti si tigani, astea-s adevaratele probleme ale vietii.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#37
Viata perfecta? ?"

Pentru mine o viata perfecta ar insemna sa-mi petrec tot timpul alaturi de prieteni mei, intr-o padure la un gratar si sa nu ma streseze mama. Mi-ar placea in special sa dispara rasismul si foametea de peste tot si sa existe mai multe adaposturi pentru caini si pisicile fara stapan. Sa treaca criza financiara si sa traiesc in pace si liniste tot restul vietii.
Bineinteles mi-as putea dori si eu o cascada de ciocolata si o mare de bani in care sa inot in fiecare zi, aripi cu, care as zbura pana in Paris si alte chestii, dar ce nu se poate nu se poate. Sunt realista. Asa ceva e posibil doar in vise 4 si visele nu devin realitate (in acest caz).
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

#38
Viata perfecta ... o viata perfecta ar fi o viata fara stresul zilei de maine,fara sa te gandesti ca dai examenul de capacitate,teza la romana sau orice test la care trebuie sa fi pregatit.Atunci cand colegii n-ar incepe sa urle pe tine la cea mai mica greseala sau comenteze fara rost,atunci cand prietenii nu te-ar lasa balta daca toata clasa ar fi pe tine si te-ar sustine.Atunci cand n-ar trebui sa te muti in fiecare an la alta scoala si sa nu te mai poti integra.Poate ca daca n-ar fi si problema banilor, lumea ar fi mai frumoasa.DAr uite : Toata lumea fuge dupa bani.Daca n-ar fi orgoliul si nesimtirea unora sau a unor tari, n-ar mai exista razboaie sau tradari si chestii de genul.In plus, oamenii se folosesc unii de altii:"prietenii" de prieteni,bogatasii de saraci s.a.
Poate ca daca copiii si adultii au da importanda mediului inconjurator si n-ar mai chinui animalele.Nu stiu, dar de fiecare data cand vad un caine vagabond mancand de pe sosea,ma gandesc ca ar putea fi un om.POate ca asa ceva este greu de acceptat pentru mine.Si violenta...mai ales la copii.Am vazut chestii oribile de care sunt capabili copiii.Nici nu vreau sa ma mai gandesc.
Daca n-ar fi violenta...poate s-ar putea ajunge la o lume perfecta.
[Imagine: ItachiSig.jpg]






#39
Nimeni nu are o viata perfecta si nimeni nu o va putea atinge. Poate doar in vis si nici acolo.
Eu unul cred ca vedetele au o viata perfecta. Cele mai cunoscute. Ele nu pot spune ca au aceleasi probleme pe care le au altii. Banii pe care ii au le ofera o viata perfecta. Deci ca sa ai una cat de cat mai buna, ai nevoie de bani. Multi spun ca nu banii sunt inportanti, ci prietenii de exemplu. Amicii nu iti tin de foame.
O viata perfecta ar fi una in care toate tarile sa se inteleaga si sa fie toate aliate. Ce atata Europa, Asia, America etc? Suntem pe categorii?
Viata o faci tu, chiar daca e perfecta sau nu...
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)