Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tii la viata ta?

#31
Stupida intrebarea...Poi stai asa,cum faceti??Aaa uneori va ganditi ca vreti sa muriti??Va-ti pus vrodata cutitul la gat??Ati stat pe marginea unui bloc de 10 etaje??Ati stat cu pumnu' de pastile in mana??Ati asteptat o masina in viteza mare??
AA poi nu....da stai ca eu cred ca viata e un lucru usor si cand numi convine ceva ma gandesc sa mor...22Ce dracu' cam asta am vazut pe aici...pasiunea prea mare pentru a fi diferiti pentru anime/manga strica!!
Nu va pierdeti...
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#32
Death is god's way of saying: "You're fired!"
Suicide is man's way of saying: "Screw you! I quit!"

Viata mea nu-mi apartine, ci celor care tin la mine, de dragul lor nu as face niciodata ceva stupid care sa ma afecteze in mod negativ. Am avut un accident de motocicleta acum cateva zile, si am realizat ca nu vreau ca persoana pe care la randu-mi o iubesc, sa treaca prin ceva atat de dureros. De acum voi fii mai atenta.

De altfel, imi place sa traiesc, desi uneori e dificil si ajung deprimata, imi revin si continui sa merg.

Nu vad alte optiune mai buna.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#33
Da tin la viata mea, pentru ca oricat de urata ar fi, imi place la nebunie sa o traiesc, sa experimentez, sa invat, sa evoluez, adica sa imi fac treaba pe aceasta planeta. Nu as renunta niciodata la viata din proprie initiativa, imi astept momentul, si cand va fi, va fi! Si am de gand sa imi fac viata cat mai frumoasa, traind in Romania, gasind un job si intemeindu-mi o familie. Si daca ar fi sa am ocazia sa cutreier lumea, de ce nu? Viata e grea si trebuie traita din plin.

#34
Depinde de situatie, imi iubesc viata si nu asi vrea sa mor, vreau sa o traiesc cat se poate!
Dar daca ar fii sa mor pentru cineva apropiat mie la care tin foarte mult, asi prefera sa mor eu in locul lor. Nu asi suporta sa stiu ca eu traiesc si persoana draga mie a mutir din cauza mea.
Pentru mine viata lor este mai importanta decat a mea, asi renunta oricand la viata mea daca asi sti ca familia mea este in siguranta. Nici nu vreau sa ma gandesc ca ar putea sa moara mama sau tata din cauza unui alt om ce ii ameninta cu un cutit, stiu ca tata ar face la fel ca mine. El fiind bun la lupte de mic [judo, aikido, karate, lupte etc..] ar reusi sa scape dar ne-ar salva pe mine si pe mama in defavoarea lui. Eu nu asi putea suporta asa ceva! Daca moare cineva sa fiu eu aceea!
Dar daca asi fii doar eu amenintata asi face tot posibilul sa ies, sa supravietuiesc deoarece imi iubesc enorm viata si am multe de facut inainte de a muri.

#35
Am avut momente în care totul mi se parea mult prea mult pentru mine și chiar m-am gândit la varianta morții, dar nu am pus-o în practică, nici nu am încercat. Mi se pare o prostie.

Dacă țin la viața mea? Normal. Odată născut, trebuie să îți trăiești viața. Dacă părinții ți-au dat-o nu trebie să te omori pentru că:
~nu ai o familie potrivită;
~nu ai destui bani;
~nu ai prieteni adevărați;
Și lista banalităților poate continua..

Mulți se omoară pentru o prostie, ceea ce e stupid. Măi, așa cum ai viața o duci mai departe, sau în timp o rectifici tu, să spun așa. Nu te duci șa iei primul bloc care îți iese în cale, te urci pe el și te legi cu hârtie igienică de gât și te arunci în gol. E o prostie...
Viața merită trăită.

---
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#36
Cand eram mai mic mereu spuneam ca vreau sa traiesc 100 de ani sau ca imi doresc nemurirea.
Cu timpul mi-am schimbat parerea si au fost momente cand nu mi-a pasat ca mor sau traiesc. Nu stiu daca vi s-a intamplat sa va provocati o durere ca sa uitati de alta durere si mai mare, eu am facut asta.
Prietenul meu cel mai bun mi-a zis odata ca isi doreste sa moara de tanar, ca sa-l jeleasca toata lumea., dupa o jumatate de an a murit intr-un accident de masina, l-au jelit multi pentru frumusetea si tineretea lui
pierduta, dar l-au si uitat destul de repede.
Acum momentan tin la viata mea si imi doresc sa traiesc, sa ma bucur de zapada de afara si de sarbatorile de iarna , dupa, ma mai gandesc...
Banii sunt puterea, banii sunt mandria si banii sunt totul.

#37
Da, eu ţin mult la viaţa mea. Nu aş vrea să mor pentru că am lângă mine multe persoane minunate şi plus mie îmi place mult viaţa. Poate, nu e întotdeauna roz dar, nu m-aş gândi niciodată să mor. Mulţi oameni chiar nu gândesc şi îşi pun capăt zilelor. Acei oameni chiar nu sunt normali pentru că Dumnezeu o viaţă ne'a dat şi trebuie să profităm de ia. Şi dacă ar veni un om cu cuţitu'l să mă omoare aş încerca să mă salvez pentru că ţin la viaţa mea şi nu aş dori niciodată să mor Smile .
[Imagine: touhou-sayori-works-23662058db_large.jpg]

#38
Interesant subiect...
Eu una nu tin neaparat la viata mea de acum. E monotona, foarte plictisitoare si fiecare zi e un chin. Insa nu, probabil ca nu as accepta moartea prea usor. Ar fi instinctul acela de supravietuire care ma va scoate din incurcatura. Plus ca indiferent de ce ma asteapta, eu vreau sa continui. Adica momentan traiesc in trecut si visez la viitor. Dar sunt sigura ca va fi un moment cand voi afla cum e sa te bucuri de viata si o voi face si eu. Dar viata merita traita, stiu sigur asta si din aceasta cauza nu i-as pune capat. Cu bune, cu rele este viata mea si doar una am si trebuie sa o traiesc si sa ma bucur de ea.
She's wiskey in a teacup.



#39
(05-08-2010, 12:21 AM)Yozzy A scris: As vrea sa stiu, daca ati fi intr-un vreun pericol de moarte, ati vrea sa va salvati sau .... nu ati face nimic si ati murii
Nu stiu ..daca ati fi suparati foarte tare pe moment , ati renunta la tot? sau ....
Daca ar fi un om care te ameninta cu un cutit ce ai zice? Ai zice ,, Omoara'ma nu-mi pasa '' sau ai incerca sa gasesti o solutie pentru ca tii la viata ta ...

Pai tu ai pus doua probleme diferite zic eu. Una este sa fii in pericol imediat de moarte (sa cazi in apa de exemplu si sa nu le ai cu inotul) si alta sa fii suparat/depresiv si sa contemplezi la nesfarsit ideea de a te sinucide.

In primul caz, cred ca pana si o persoana depresiva ar reactiona. Motivul: instinctului de autoconservare, care depaseste gandirea constienta.
In al doilea caz, e ceva mai complicat. Si sincer, eu nu prea inteleg ce se intampla exact cu un om care ajunge sa se sinucida. Probabil ca persoana respectiva se gandeste atat de mult la sinucidere si se complace in starea in care se afla, ca la un moment dat are impresia ca este pregatita a moara. Din punctul meu de vedere sinuciderea este dovada suprema de egoism.
Si in fond, de ce m-as sinucide sau as renunta la viata cand oricum o sa mor candva.

Si ca sa raspund, da, normal ca tin la viata mea. Am numai una.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)