Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The night of blood and scream [+18]

#11
Buna. Am vazut ficul vostru si m-a impresionat foarte mult. Ideea e originala, iar scenariile, absolut :X:X
Sa incepem cu inceputul. In primul capitol au omorat o gardiana, foarte tare, in al doilea si al treilea doi tipi urat mirositori :)), mega tare :)). Mi-a placut mult faza cu rahat comestibil, am ras cat pentru o luna :)):))
Descrierea a fost din belsug, absolut minunata, naratiunea, fara cuvinte, iar dialogul haios, dar si sugestiv.
Spor la scris in continuare si mult succes fetelor, sunteti foarte talentate
Bye and kisu :*:*:-h
Hetalia

Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...

#12
Multumim mult de tot pentru comentarii:*:*:*. Am revenit cu noul capitol, scris de mine da data aceasta :d ( tot sweet.killer , numa k cu un alt nick, sa nu credetzi k e altcnv) . Akm iata noul cap, speram amandoua sa va placa shi asteptam comentarii

Capitolul 4: Nu iti fa griji nu o sa i fie nimanui dor de tine...

Asta seara e randul meu la ditractie si am o tinta fixa. Izabella a inceput sa faca figuri de la bataia cu mancare. Aveam de gand sa ma joc frumos cu ea. Nu mi-am terminat bine sirul gandurilor ca am si auzit alarma enervanta zdruncindu-mi creierul. Ma ridic din pat asemeni lui Olly care abea se trezise. Imi iau peria si mie trec prin par in speranta ca il voi descalci. Dupa ce ne imbracam amandoua ne parasim celula pentru a merge la masa.
Abea imi taraiam picioarele dupa mine. Nu eram incantata absolut deloc de faimoasa boratura care o voi servi dimineata acesta. Pot sa jur ca mai bine desfaceau un sac de pedigree si ni-l dadeau pe ala pe post de mancare, era mai gustos. In timp ce imi continuam mersul spre sala de mese, m-am lovit de cineva. Izabella statea in fata mea cu mainile incrucisate si cu o figura, dupa mintea ei impunatoare. Imi ridic capul- fiindca trebuie sa recunosc era ditamai capra- cu o privire nedumerita. Mainile ei mari imi prind parul si mi-l strang cu putere.
- Auzi mai curvulita, tu si cu idioata aia de prietena a ta i-ati omorat nu? Si pe Alan si pe Olga si pe toti ceilalti! Dar nu inteleg cum? Spune-mi cum nenorocit-o, cum l-ai omorat pe Alan al meu?
Dupa ultimele cuvinte m-a zdruncinat puternic. Pe Olly o inconjurasera inca vreo doua femei gigant ca si Izabella si o opreau sa vina sa ma ajute. Mi-am desprins calma mana ei inclestata in podoaba mea capilara. M-am intors, si i-am dat un pumn de i-au zburat vreo trei dinti pe jos. Dupa ce imi rasucesc incheietura de cateva ori imi ridic capul spre ea:
- Stii ceva fetito, eu cred ca tie ti s-a urcat ceva la cap, ai baut sau ce? Eeee sau poate nu stiu eu si tu suferi de vreo boala mentala , stai ca imi amintesc...a da idiotenie acuta. Auzi mai tarfulita, ai grija cum vorbesti si de cine te iei.
Incearca sa ma pocneasca dar tot ce a lovit a fost aerul. Ma intorc si i mai dau un picior in abdomen. Dupa ultima lovitura am simtit cum doua brate ma tin locului. Am crezut ca e gardianul, ca ma intorceam sa i dau si lui vreo doua. M-am intors pregatita sa lovesc, dar m-am oprit la timp, fiindca cel care ma prinsese a fost Nick, si nici pe departe vreun gardian scarbos. Ma trag doi pasi inapoi, ma aplec si ii strang Izabelei dintii de pe jos. I dau in mana si trec pe langa ea soptind:
- Ti-ai semnat condamnarea la moarte...
Ma duc spre matahalele care se postasera in fata lui Olly. O prind pe una de umar si o strang cu toata forta mea. Isi schimonisi mutra de durere si se dadu la o parte. O iau pe prietena mea de mana si ne indreptam in continuare spre sala de mese.
Dupa jumatate de ora de stat in cocina aia in care trebuia sa mananc am plecat. I-am spus lui Olly ca ma duc in celula, m-am ridcat si am luat-o la pas nervoasa. Toata lumea a facut un tunel in fata mea, eu fiind intr-o oarecare masura uimita. Ajunsa in celula m-am trantit pe pat, hotarata sa dorm pana la miezul noptii. Zis si facut, am adormit ca un bustean.
La ora doiseprezece noaptea m-am trezit far ceas fara nimic. Mi-am pieptanat parul si l-am lasat desfacut pe spate. Mi-am luat pe mine un fel de bustiera neagra, care avea in plus niste lanturii arginti care imi acopereau umerii. O fust scurta, tot neagra si cizme lungi Lolita Style. Pentru prima data purtam aceasta tinuta, dar trebuie sa recunosc imi placea cum arata. M-am dat cu ruj rosu aprins si mi-am incercat noul parfum, facut de pe urma lui Alan. Trebuie sa recunosc era putin cam concentrat fapt pentru care arata ca si cum m-as fi stropit cu sange. Nu ca era vreo noutate pentru mine. I-am facut semn lui Olly ca ne vom intalni in laborator.
Am trecut printre gratii si am intrat in celula Izabellei care fix in fata mea. Am miscat-o usor, intentionat ca sa o trezesc. S-a ridicat somnoroasa, scapand niste injuraturi printre buze, a ridicat capul si cand m-a vazut a facut ochii cat cepele. Am scos un chicotit fantimatic si am adormit-o la loc cu o lovitura puternica in cap. Am dus-o in laborator, unde am legat-o de masa. Am pus sange intr-un vas si l-am aruncat pe ea. S-a trezit ingrozita de ceea ce vedea.
- Deci tu ai fost, nenorocit-o, stiam eu! Tu ai fost tot timpul!
- Hei, si eu nu am nici o contributie? striga Olly care statea relaxata pe scaun.
Dupa ce si-a terminat injuraturi-le, bineinteles reusind sa ma enerveze din nou mi-am luat halatul si ma gandeam cum sa o omor. Dupa cateva secunde de gandire, am dat naibii si halat si tot. M-am indreptat spre ea, afisand un zambet sadic. I-am scos ochii cu degetele si i-am pus frumos pe masa. Dupa am luat un recipient cu acid clorhidi, si i-am turnat picaturai lente pe piept. Am luat un cutit si i-am taiat degetele de la maini, turnand mai apoi alcool pe ranile provocate. I-am turnat pe gat soda caustica si stateam mirata intrebandu-ma cum de mai traieste.
Dupa cateva secunde de gandire profunda, am luat-o pe Izabella de pe masa si am legat-o cu capul in jos de perete. Rochia de noapte care o purta, i-a picat de pe corpul distrus de nebunia mea. Am luat acid si am turnat linistita, lichidul scurgandu-se in ea. Dupa ce am terminat si cu asta am luat cutitul si i-am sfartecat usor pantecul, sau ma rog ce mai ramasese din el. Dupa ultima mea opreatiunea era clar ca murise. Am luat-o, asa cum era dezbracata, si am legat-o frumos in mijlocul Alcatrazului.
A doua zi dimineata corpul a fost gasit, exact asa cum il lasasem eu aseara. Am trecut si eu cu Olly prin zona aceea, dar am lasat sa imi scape un chicotit sumbru si multumit. A trecut cu vederea aceasta mica scapare, fiind sigura ca nu m-a auzit nimeni...
http://1.bp.blogspot.com/_HWU3wX2cDLQ/SF...e_girl.gif - Izabella
http://www.freewebs.com/woods-of-night/anime_guy-1.jpg - Nick
KyuMin.

#13
Sis , nu incape atata nesimtire in mine incat sa nu dau comm :))

Deci... totul e perfect :D . Actiunea nu o grabesti , dialogul nu e sec si de descriere & naratiune nici nu mai zic sunt divine XD

Ce criminala esti XD . Te ador :X :)) . Ai un stil sa chinui oamenii =)) . Bravo tie :bv:
Sa-i scoti ochii....ce tare , trebuia sa-i pui la expozitie XD .

Next repede ca mor cu zile ! :))

Bye sis ! :bye:
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#14
Wow, ce sadic, auzi mey, sa-i scotzi ochii, sa-i tai degetale, groaznic. Aveti niste metode de tortura foarte foarte originala. De aceea imi place mie ficul asta la nebunie :X:X.
A fost superb capitolul, am ramas stupefiata de ce idei sumbre v-au venit. Alt cuvant cheie "boratura" :)):)) de fiecare data cand citesc cate un capitol din aceasta poveste ma faceti sa rad :)).
Succes in continuare si sper sa venitzi repede cu nextu' :D
Bye and kisu :*:-h
Hetalia

Sa fii deschis nu inseamna sa fii receptiv la ce iti place tie, ci la ce este bine, atfel te numesti "om cu prejudecati", eticheta pe care oamenii din ziua de azi o pun numai celor demodati, dar nu se vad pe ei...

#15
Doamne fereste-ma de nebune ca voi =))))
Poi imi place >:) Muhaha :yes:
Pai greseli nu prea am vazut, actiunea nu este grabita, dialogul este la locul lui si nu e plictisitor.
Pot spune ca e un fic reusit. ;) Dar mereu e loc pt mai bine nu?
Ideea e fff originala parerea mea ;)
tineti-o tot asa :*

#16
Am reveit cu Olly cea sadica. Gome daca este scurt, dar lipsa de inspiratie:D

Lecţia de disecţie

Olly: Ce frumos stătea Izabella spânzurata in mijlocul Alcatraz-ului. O aud pe Lisa cum chicoteşte sadic si îmi torc privirea spre ea. Ochii mei violeţi, o priveau sever in semn de avertizare.
- Încetează, poate afla cineva, ii şoptesc uşor, abia mişcându-mi buzele mele.
- Cine sa mă audă? Stafia Izabellei? Este in iad, prostuţo, îmi spuse bruneta, foarte vesela.
- Bun atunci. Eu mă duc sa mănânc. Ne vedem la cantina, ii mai spun si plec de langa ea.
Merg spre cantina, dar mă izbesc de cineva si era sa pic, dar doua braţe puternice, mă prinse de mâini si mă trase la un piept, sculptat. Parul negru, rebel, ii dădeau un aer aparte. Ochii căprui, foarte pasionali si cuceritori. Uniforma de gardian ii venea foarte bine. Am inrosit uşor in obraji palizi si am murmurat un scuze, penibil.
- Ai grija pe unde mergi, frumoasa domnişoara, îmi spuse el, gentil si îmi întinse o mana si mă ajuta sa mă ridic.
- Mulţumesc, am spun si am roşit uşor in obraji.
- Se poate întâmpla lui oricui. Ma acompaniaţi la masa, ca sa-mi pot răscumpăra greşeala? Ma întreba brunetul si eu m-am uitat după Lisa.
Aceasta era intr-o discuţie aprinsa cu Nick. Aprob din cap si gardianul mă lua delicat de mana. Mergeam in linişte pe coridoare si mi-am dat seama ca mergem spre cantina gardienilor. Ajungem acolo, toţi gardieni, prezenţi se uitau la noi, ca boii la poarta noua. Am lăsat capul in jos si am roşit in obraji. L-am urmat la o masa si in fata mea, apăru un castron cu mâncare italiana, spaghete cu sos puţin picant. Gust un pic si îmi dădu lacrimile de bucurie, ca era foarte buun!!!! Am mâncat cu pofta, in timp ce Yuri – am aflat cum îl cheamă – se uita foarte insistent la mine. Se părea ca avea in jur de 22-23 de ani si venea din Tokyo, dar tatăl sau era om de ştiinţa, si se ocupa cu exploatarea genetica. Uram oameni de ştiinţa. După ce am mâncat, eu l-am rugat sa mă duca in celula, ca mă doare puţin capul. Brunetul accepta imediat si m-a luat de braţ si m-a dus in celula. In celula, o vad pe Lisa, cum se mozolea cu Nick, cea ce mă făcu, sa-mi fie si mai rău. Când mă văzu bruneta, s-a despărţit de el si acesta ieşi rapid din celula, dar nu înainte de a arunca o privire gardianului. Eu mă prefac ca leşin, dar Yuri, rapid mă prinse in braţele sale puternice si calde si mă aşeza pe pat. Lisa veni rapid langa mine si mă striga, dar eu mă abţineam sa nu rad.
- Stai aici, ca mă duc după formol, îl aud pe tanar, cum ii spune ei si pleacă.
- Hei, Lis, diseară ia-ti adio de la Nick, ii şoptesc si apoi adorm.
Ma trezesc noaptea, pe la zece si ceva, mult după stingere. Ma ridic din pat si mă imbrac cu p bluza vaporoasa, alba, care îmi expunea umeri si peste un corset din piele neagra. Îmi iau o pereche de ciorapi plasa si o pereche de bascheţi. Ma machiez cu negru si când vreau sa ies, o vad pe Lisa in picioare, privindu-mă cu semne de întrebare. Ii zâmbesc sadic si ne învăluim in ceata. Am început sa colindam prin închisoare, in căutare de noi subiecţi. Lisa tot mă bătea la cap, sa-l las in pace pe Nick, ca vrea sa se joace cu el. Nu am băgat-o in seama si ceata intra intr-o celula, unde ştiam, ca dorm, cele doua creiere de aluna, care cred, ca orice zboară se si mananca si nu m-au lăsat sa mă bag pentru bruneta, când s-a luat Izabella de ea. O iau pe una dintre ele si ne-am îndreptat spre laborator. Azi vroiam sa fac ceva ce mi-a plăcut din totdeauna, dar nu am avut curajul sa încerc pe animale, dar pe oameni, era cu totul alta poveste. Mergem spre laborator si o pun pe fufa aceea cu creier de fum, pe masa de operaţie. Aceasta sforăia si trăgea besini, de mi s-a întors pe dos stomacul. Dracu, ce v-a dat la prânz? Fasole rânceda? Mi-am pus o clama speciala, pe nas si vad ca Lisa, a făcut la fel.
- Nu e haios, spun dezamăgita, in timp ce îmi căutam lucrurile mele, pentru….lecţia de disecţie.
- Dar are un parfum frumos, iau acum si apoi o trezim, îmi spuse bruneta si ii lua sânge, pentru parfumul ei.
- Bine, este timpul pentru trezirea matinala, si arunc pe ea urina.
Idioata aceea sari ca arsa si începu sa înjure, pana isi focaliza privirea asupra mea. Vrea sa se ridice si sa mă lovească, dar nu putea. Ii zâmbesc sadic si ii tai bluza in doua, cu foarfeca, la fel paţi si sutienul. Asta era bărbat sau femeie? Avea sâni mai mici decât ai mei. Iau bisturiul si ii tai pielea si o dara de sânge, urmarea lama bisturiului. Apoi după ce desfac pielea, de fapt o dau jos, ca i-am jupuit pieptul, iau polizorul si ii tai sternul si coastele. Pacienta tipa si plângea, dar pe mine nu mă interesa acest lucru si nici nu mă impresiona defel. Lisa privea foarte fascinata sadismul meu. Încetul cu încetul, încep sa-i scot ficatul, fierea, rinichi si intestinele. Operatul isi dădu duhul, când am scot stomacul si pe urma plămâni. Apoi am ras-o in cap si apoi i-am tăiat cutia craniana. I-am scos creierul si m-am uitat la el. Pe urma i-am tăiat in jumătate fata si i-am scos limba, ochii, si i-am tăiat urechile. I-am secţionat pe lungime gatul si i-am luat laringele. Aveam un plan cu asta, ca fac sa para toţi vinovaţi. In timp ce mă ştergeam, ceata veni si o lua de pe mana, dar si organele scoase. Aveam nişte planuri cu ele. După ce curatam in laborator, ieşim din el si ceata lăsa in mijlocul holului mare, pe pacientul mort, iar organele in alte puncte din închisoare. Intestinele in cantina, atârnate de becuri, inima in baia gardienilor, stomacul era pe catarg si lista poate continua. Ştiu ca directorul s-a trezit cu creierul langa el.
Dimineaţa, toata puşcăria, era in picioare, la 5 dimineaţa. Gardieni, căutau, care cum încotro vinovatul. Am trecut si eu pe acolo, pe coridorul principal, pentru a vedea grotescul spectacol. Eram la etajul intai si priveam in jos, cadavrul femeii. Zâmbesc sadic si bucuroasa, dar vad prea târziu privirea aţintita a lui Yuri asupra mea. Acesta mă privea cu suspiciune si ura, parca ar şti, ca eu am ucis-o. Plec de acolo si cobor jos si la scara, mă aşteaptă jos si mă privea, cu nişte ochii reci si severi. Trec pe langa el si îmi şopteşte, ca v-a descoperi cine sunt eu. Acest lucru mă făcu sa zâmbesc si ii spun, ca nici măcar eu nu mă cunosc si as vrea sa vad cum se v-a chinui el. După acest mişc discurs, plec de langa Yuri si mă îndrept spre cantina sa admir „ghirlandele de Crăciun”


Poze:
http://media.photobucket.com/image/anime...0.jpg?o=23 – Yuri Oshetse

#17
Dap....v`ati calcat in picioare sa ne lasati si noua un amarat de comment....in fine...iata noul capitol sper sa va placa ^^

Capitolul 6: Si uite asa vezi tu lucrurile...pacat ca acum esti chioara

Lisa: Noaptea, inca dinainte iubeam noaptea, dar acum am inceput sa o ador. De ce? Se va afla in curand. Ma strecor usor printre gratiile celulei lui. Ii ating buzele cu delicate, si apoi ma retrag. S-a trezit. Il iau de mana, sa fim amandoi invizibili, si il strecor si pe el printre gratiile celulei. Dupa ce am ajuns intr-o zona mai retrasa, m-a sarutat cu pasiune.
- Nick, stai calm. Nu plec nicaieri, am spus eu zambind.
- Stiu, dar imi place sa profit de fiecare minut.
Dap, de asta am ajuns sa ador noaptea, din cauza lui Nick. Ciudat sa ajunga in Alcatraz, are asa o mutra de copil nevinovat. Dar daca ajungi sa il cunosti, numai inocent nu ti se pare. A fost condamanat la inchisoare pe viata fiindca a macelarit un grup de douazeci de persoane. Eee eu am fost condamnata fiindca am facut mutatii pe oameni, deci nu suntem nici care mai prejos. In fine, am continuat sa il sarut cu pasiune. Minute intregi de saruturi, si am fost intrerupti de lumina soarelui ce se ivea incetul cu incetul. Era rasaritul, ora sase, ceea ce inseamna ca mai putin si se da desteptarea. L-am dus pe Nick in celula lui. Inainte sa plec m-a mai sarutat o data scurt. M-am indreptat spre celula mea fara tragere de inima si am inceput sa ma gandesc la cea am de facut astazi. Ooo nu, astazi trebuie sa curat toaletele, a venit randul meu. Rahat!
Am intrat in celula mea “confortabila” si imediat dupa aceea am auzit alarma cretina a inchisoarii. Am mers impreuna cu Olly la masa. Ce sa zic, adorma mancarea lor. Cred ca voi continua sa ma plang de mancarea asta pana o sa mor, fiindca mi-au spus clar ca aici imi voi petrece restul vitii in momentul in care m-au arestat. Am inceput sa mananc o pasta galbuie, care nu imi doream nicidecum sa aflu ce continea. Nu am luat mai mult de doua inghitituri, ca mi s-a si intors stomacul pe dos. Mi-am schimonosit fata. Dar spre bucuria mea, m-a vazut umflatura aia de la cantina. Am simtit eu ca se zguduie pamantul, dar nu mi-am dat seama de la ce vine, pana ce nu am simtit un polonic in cap. Nu ma deranja atat de tare, daca nu era plin cu pasta de aia, care mai nou imi imbacsea mie parul. Apoi ca sa fie si mai reusita dimineata, si-a infipt ghiarele unsuroase in podoaba mea capilara si mi-a bagat pe gat scarbaosenia aia de pasta. Dupa ce am terminat de inghitit o farfurie de terci de ala m-a lasat in pace si a intors curul ei imens, indreptandu-se spre bucatarie. Eu mi-am dus mainile la gura, stii sigur ca voi da la rate in urmatoarele momente. Olly mi-a dat rapid un servetel, iar Nick m-a ajutat sa ma ridic. A venit cu mine inspre toaleta, iar gorilele celalate fluierau dupa noi zici ca era parada. Olly s-a intors nervoasa si a inceput sa ii faca cum i-a venit la gura in timp ce eu m-am multumit sa le arat degetul mijlociu si am luat-o la goana spre toaleta cu Nick in urma mea. Nu stiu sigur de ce tinea neaparat sa ma vada cu vomit, dar nu am comentat nimic. Dupa ce am terminat, m-a spalat pe fata si am spus cu o voce sfarsita:
- Pana maine dimineata, scorafa aia cu miros de laturi nu o sa mai fie vie!
Cand eram la iesirea din W.C. m-am intalnit cu un gardian...
- McGregor, tu ramai si iti faci treaba. Nick, tu intoarce-te, stii ca nu ai voie sa o ajuti! spuse acesta pe un ton raspicat si ferm, zici ca era un curcan.
Dupa ce a plecat i-am scos limba si i-am facut semn lui Nick sa plece. M-am apucat sa frec chestiile alea infecte. Pe la ora noua seara, am terminat si eu, iar toaletele straluceau de-a binelea. M-am intors in celula mea alturi de Olly. Peste o ora se dadea stingerea. O vad cum se pune pe pat langa mine, cu chipul radiind de fericire.
- Deci e adevarat? Vrei sa scapi de bucatareasa? intreba aceasta entuziasmata.
- Cu siguranta. O rugaminte, poti sa te imbraci ca o eleva...si aranjeaza-l si pe Nick. Noaptea asta va intoarceti la scoala copii...
Am continuat sa povestim vrute si nevrute, pana am auzit alarma cretina ce anunta stingerea. M-am pus pe pat si am asteptat acolo pana la miezul noptii, gandidu-ma la toate lucrurile de la facerea lumii incoace. Cand a venit ora douasprezece, Olly era deja pregatita si s-a dus dupa Nick. Eu m-am ridicat din pat si mi-am cautat costumul negru. Aveam o fusta scurta si stramta si un sacou de stofa. Mi-am luat sutienul si costumul peste. decolteul adnac imi punea in valioare sanii si trebuie sa spun, Dumnezeu a fost darnic cu mine in aceasta privinta. M-am dat cu rimel, parfum si un ruj rosu puternic. Parul l-am lasat desfacut si mi-am luat pantofii cu tocuri cui. M-a strecurat afara si m-am indreptat spre bucatarie.
Spre surprinderea mea, caricatura aia de femeie gatea la ora asta. Am amortit-o cu o lovitura dupa cap. Am dus-o cu chiu cu vai in laborator, unde incepea distractia. Nick si Olly stateau ca niste sfintisori pe scaune, in timp ce eu, mi-am legat subiectul de masa de lucru. Am aruncat pe ea o galeata de apa sa se trezeasca si mi-am inceput asa zisa lectie.
- Copii, acum va voi arata cum vedeti, am spus pe un ton amuzat.
Am luat doua ace lungi si subtiri, iar apoi le-am indreptat amenintator spre obicetul meu de joaca.
- Deci, ca aceasta chestie, sa poata vedea lucrurile, au loc trei etape. Prima este receptia vizuala. Lumina strabate mediile transparente, se refracta si se aduna pe retina. Hai se na gandim ca aceste ace sunt raze de lumina. Ele strabat mediile, adica asa...
I-am infipt tipei acele in ochi. A urlat asurzitor de tare, vocea ei grohaita enervandu-ma la culme. Am luat o sticluta ce continea acid acetic, si i l-am turnat tot in gura. L-a inghitit, plangadu-se de gustul acru. Apoi i-am dat sa bea si niste acid clorhidric, preferatul meu in materie de acizi. Am torturat-o suficient. M-am intors spre cei doi, ce se uitau la mien zambind ai am intrebat:
- Vreti sa vedeti ce-i la interior?
Acestia au dat afirmativ din cap, iar eu am luat toporul si am crestat-o in doua. A tasnit sangele iar pe chipul meu a aparut un zambet larg si fericit. Dupa am luat-o pe sus si am carat-o pana in bucatarie, unde am taiat-o marunt si am pus-o in oale...
A doua zi dimineata, am auzit tot felul de urlete venind dinspre zona unde lasasem eu micul dejun. Oricum era mult mai gustos decat ce gatise babornita aia corcita. Dar ce pot sa spun, poate acum o sa ne aduca una care gateste mai bine...
KyuMin.

#18
Scuze fetelor ca nu am lasat com si data trecuta, probabil am uitat. Oricum, capitolele mi-au placut foarte mul, foarte sadica. Deci, au omorat o "imputita" si o "grohaita corcita", suna amuzant :)).
Ati descris foarte bine, dar cel mai mult mi-a placut actiunea, foarte interesanta si ... sadica.
Tine-ti-o tot asa, nu prea mai am ce sa scriu, greseli nu am vazut, oricum, nu erau prea importante, mai ales daca erau de tastare.
Succes in continuare si multa inspiratie. astept cu nerabdare nextu'.
Bye and kisu :*:-h



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Deep in night Nywa 17 8.800 25-12-2012, 04:42 PM
Ultimul răspuns: Nywa
  One Night in a Million ayame_chan 0 1.620 13-02-2012, 12:37 PM
Ultimul răspuns: ayame_chan
  A night to remember![+16] Ryuu 3 3.299 11-08-2010, 10:49 PM
Ultimul răspuns: A'Svear
  If the night seems endless, the day will come soon [vampire] angeliqueVampire 6 3.935 04-08-2009, 02:21 PM
Ultimul răspuns: angeliqueVampire


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)