Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The love is a bang!!

#11
Buna, sunt noua si deci ince nu pot sa te critic din moment ce nu prea stiu ce ar trebui sa critic dar pot sa te laud pentru ca meriti! Ai un fic grozav si iti atrage atentia adica nu te plikti la descrieri sau genu. O sa incep si eu sa postez un fic si te-as ruga sa comentezi, bineinteles daca poti. Sa ma anunti cand pui continuarea!

#12
sysu....deci capitolul este superb k de obicei :love:
Descrierea shi naratiune: minunate
Actiunea: este tinuta cuminte in lesa
Dialogul nu este sec, este bine plasat
Ce scene pe plaja uuuu :chuu:
Akm abea astept next :pls:
Ja Ne :bye:
KyuMin.

#13
Acum cap nou nout si va anunt ca povestea se apropie de sfarsit:(
Gome daca este scurt, dar bunica ma pisa la capX(X(
O veste neaÅŸteptata
Partea I

A trecut o saptamana, de când am petrecut in paradis cu Deidara. Soarele răsari, trezindu-mă, dar o durere si ameţeala groaznica. Ma ridic cu chiu cu vai din pat si mă duc la baie. Aveam mai ditamai cearcănele, sub ochii, parca nu as fi dormit o grămada de timp. Ma spăl pe fata si apoi mă imbrac cu o bluza neagra si o pereche de pantaloni la fel. Simt o pofta nebuna de mâncare. Ciudat, ca eu nu mănânc dimineaţa, dar acum vreau sa mănânc. Cobor ameţita in bucătărie si încep sa mă îndop ca o nehalita, cu ce am găsit prin frigider. De la şunca cu roşi si brânza, pana la supa si ramen. După ce mi-am potolit foamea, am ieşit din casa si m-am îndreptat spre Hinata. Aceasta mă aştepta la ramen si vorbea cu TenTen, dar când mă vazura, ramaseră uimite.
- Te simţi bine? Ma întreba Hinata, fortandu-ma sa stau jos, pe o banca.
TenTen se oferi, sa se duca si sa cumpere apa. Bruneta ramase cu mine si mă privea cu semne de întrebare.
- Sakura te simţi bine? Ma întreba din nou si îmi verifica temperatura.
- Sunt ameţita, am un apetit de mâncare si am greţuri, mă destanui ei.
- Sakura, acum vreau sa ÅŸtiu ceva. In vacanta in care ai fost plecata, cu cine ai fost plecata?
- Iţi spun, dar jura pe viata ta si a copiilor tai, ca nu vei spune la nimeni niciodată, ii spun pe ton serios si privind-o atent in ochi.
Ii povestesc de la „a” la „z”, cum l-am întâlnit pe Deidara, sentimentele mele pentru el, unde am fost, prima noapte de amor si cum am început sa mă simt ameţita, de doua saptamani încoace. Fata asculta uimita, ca puteam iubi un criminal, dar i-a plăcut, ca i-a dat o mica corecţie lui Sasuke. După ce am terminat, veni si TenTen cu apa, dar ne-o lăsa si pleca sa se intalneasca cu Neji. Îmi scăpa mie ceva sau şatena noastră, plece sa se intalneasca cu geniul Hyuuga? Hina, chicoti si apoi am plecat spre casa mea, dar in drum ne-am oprit la farmacie. După ce ea a cumpărat ce avea de cumpărat, am plecat din nou. Intram in casa si mergem in camera mea. In camera mea era o dezordine, parca Naruto ar fi făcut vreo tornada, ca jutsu. Haine pe jos, pe birou, pe pat, chiar chiloţi pe lustra. Le iau pe cele de pe pat si le arunc pe jos. Ne aşezam pe pat si tânăra îmi dădu o punga de hârtie. O deschid si vad in ea un test de sarcina.
- Nu sunt însărcinata, sar rapid, puţin supărata, de cadoul primit.
- Sakura, te îndopi cu mâncare, ai ameţeli, greţuri, somn mult… Semne clare ca porţi un copil in pântece, îmi reproşa Hinata.
- Dar nu sunt. Ciclu mi-a întârziat trei saptamani, dar o sa-mi vina mâine sau poimanie. Ce trebuie sa fac sa te conving?
- Iţi faci testul de sarcina si apoi ne uitam. Daca apare doar o bara, înseamnă ca nu eşti, daca apar doua, înseamnă ca eşti si ar trebui sa-l anunţam pe acest Deidara, ca este tătic si sa rezolvam problema cu copilul.
Ma bosumflu si mă duc la baie. Urmez instrucţiunile si fac testul. Ies din baie si îl pun pe noptiera si acum trebuia sa aşteptam 30 de minute, pana la rezultat. Aud un zgomot pe acoperiş, dar îmi spun ca este vreo pisica vagaboanda. Închid ochii si mă imaginam pe mine si pe copilul meu. O fetita, cu parul blond, ca aurul, lung pana la umeri fragili. Ochii ca doua smaralde vii, ii scânteiau de bucurie. Ne jucam cu o minge pe plaja aceea de vis, unde a fost cu Deidara. Da mingea in sus si pica la umbra palmierilor, unde se afla o silueta de bărbat. Ochii ii străluceau in întuneric, dar fetita a strigat „tati” si a fugit spre acea silueta. Am încercat s-o opresc, dar m-am lovit de un zid invizibil. Silueta îmi lua copilul de mana si dispăru…
- Sakura, ma trezi Hinata si continua, eşti însărcinata.
I-au testul de sarcina si vad doua bare in loc de una. Ma simt ameţita si pic pe pat… Deidara stătea pe pervazul ferestrei si privea cerul înstelat. Se părea ca se simte vinovat de ceva. „ La dracu, Deidara, ai făcut o greşeala de amator. Ti-ai dat drumul in Sakura si acum ea este sigur însărcinata. Trebuie sa vad, daca vrea sa păstreze sau nu copilul. Daca îl vrea, o iau din acel sat, departe de Uchiha si de Akatsuki de tot. Mergem pe insula Jang-Jang si acolo o sa ne creştem copilul nostru si daca nu vrea copilul? Nu am s-o las sa facă avort, după ce îl naşte, îl iau si merg tot acolo, in Jang-Jang. Dar mai intai sa scap de Akatsuki si ştiu si cum” isi spuse el in gând. Făcu o clona jutsu si apoi făcu nişte semne din mâini.
- Yin-Yang: Datatorul de viata jutsu, si puse mana pe umărul clonei, care deveni reala. Asculta-mă aici, continua sa vorbească in timp ce se imbraca in negru, si isi prinse parul in coada si isi trase pe cap, o masca neagra, vreau sa ne luptam, te ucid si plec. Tu eşti eu, ai inteles, ii spuse clonei si ii dădu un pumn de aruncând-o in perete.
Acest lucru, ii trezi pe membri Akatsuki si aceştia se repeziră in camera. Clona si Deidara se luptau, de adevăratelea, dar Deidara, ii taie gatul clonei, apoi dispăru pe fereastra, intr-o tornada de vânt. Itachi ii verifica clonei pulsul si spuse ca este mort. Liderul le spuse sa ia cadavrul de acolo, sa-i dea foc si sa-si ia lucrurile, ca pleacă in Satul Ploii. Deidara cel adevărat, zbura pe un canar, deasupra norilor. Ochii săi albaştri-fosforescenţi, cercetau pamantul. Ateriza in parcul nostru si simţi ca este urmărit.
- Arata-te, spuse el, pregătindu-si un kunai.
- Scuzaţi-mă, sunteţi cumva domnul Deidara? Îl întreba Hinata ruşinata, jucându-se cu degetele aratatoare.
- Si tu eÅŸti?
- Nu contează, acum. Sakura a rămas…
- Însărcinata cu mine, ştiu. Ea este bine? Este acasă?
- Grăbiţi-va ca Sasuke vrea s-o violeze…
Acesta si începu sa alerge ca un nebun prin pădure. La mine acasă, era linişte. Am deschis ochii si m-am mai uitat o data la testul de sarcina. Era pozitiv, eram însărcinata. Vreau sa mă ridic din pat, dar doua braţe puternice mă prind de mijloc si mă trag in pat.
- Sakura, nu ai fost cuminte, aşa-i? Este timpul sa te pedepsesc, îmi şopti Sasuke, băgându-mi spaima in oase.
- Sasuke, stai, te rog, lasă-mă…, dar imi astupa gura cu un sarut brutal.
Dinţi săi îmi muscara buzele, iar mâinile lui îmi rupseră pantaloni si chiloţi. Isi scoate „amicul” la vedere si îl baga in mine. Nu, copilul meu! Tip in gând, dar îmi arcuiesc spatele de durere, când mă pătrunde cu forţa. El râdea, ca un nebun, semn ca se simţea bine, dar eu plângeam si suspinam de durere. Ce monstru este colegul meu de echipa? Îl muşc de mana si acesta ii dădu un pumn de îmi umfla falca. Isi pregăti sa dea din nou, dar un braţ, puternic si negru, îl apuca de gat si îl arunca in perete. Salvatorul meu era…

http://media.photobucket.com/image/anime...Sheets.jpg - fetita din visul Sakurei

P.S. Vreau sa stiu ce vreti? Fata sau baiat sau gemeni sa fie urmasi lui Deidara si al Sakurei

#14
Sysu >:D< capitolul este minunat in toata puterea cuvantului :love:
Akm sa vedem creitica...
Decriere si naratiunea : superbe
Actiunea. tinuta la pas...dresata
Dialogul deci nu cred k indrazneste cnv sa spuna k e sec
Deidara te rog frumos sa il batzi pe Sasuke sa i sune apa in cap, sau mai bine omoara`l din prima...dak nu vin yo shi il nenorocesc :die:
Cat despre urmasii lui Sakura shi Dei vreau gemeni un baiat shi o fata :chuu:
So abea astept next :pls:
Ja Ne :*
KyuMin.

#15
*Chuu*
Nu inteleg ceva..
Cum de stia Hinata ca Sasuke o s-o violeze pe Sakura?
Adica, pare ciudat...
Da, totul este in regula absolut totul dar vreau sa ma lamuresti si pe mine cu intrebarea de mai sus..
PS: si eu vreau gemeni baiat si fetita sau amandoua fete hmm cred ca ar fi plin de culoare baiat fata
In rest nu am nimic de comentat..Lasa nextu ca sunt foarte curioasa ce se va intampla
*Chuu*
~~~END of comment~~~

#16
Lady and gentelmen, acesta este penuntimul cap la The love is bang!! Vreau comenturi la poze si cantec :D

O veste neaÅŸteptata
Partea II

Salvatorul meu era Deidara. Ce naiba căuta aici? O mana mă prinde de umăr si o vad pe Hinata, care îmi spuse, ca s-a întâmplat ceva cu copilul. Duc mana intre picioare si simt ceva ud si cald. Când aduc mana in fata ochilor si vad sânge. Copilul era in pericol, din cauza tâmpitului de Uchiha.
- Deidara, îl pierde, striga la el, speriata prietena mea.
- Si ce mai aştepţi? Du-o la spital pana demolez casa, cu căcatul asta mic de Uchiha, spuse Deidara si după ce am plecat eu cu Hinata, blondul isi îndrepta privirea spre brunet, acum, dracul meu prieten, este timpul sa jucam un fotbal cu tine.
Dispăru si apăru in fata lui Sasuke, îl prinse de gat si îl dădu cu putere de peretele din spate, băgându-l in dulap. Brunetul scuipa sânge cu flegma, si încerca sa îl lovească pe blond cu un picior, in abdomen, dar acesta, îl împinse prin perete, distrugându-l si expediindu-l in gradina. Sasuke, făcu un mic şanţ, pana s-a oprit intr-un copac. Se ridica destul de greu de jos, dar nu bine s-a pus pe picioare, ca un picior in abdomen din partea blondului, îl trimise in copac, rupându-l in doua. Îl apuca pe brunet de guler si îl trânti de peretele casei, facandu-l sa scuipe sânge.
- Ascută aici rahatul dracului ce eşti! Daca Sakura pierde copilul, eu te voi ucide cu mana mea si nu mă interesează, ca Itachi, mă v-a urmări toata viata, dar măcar l-am ucis pe violatorul, iubitei mele, tipa la el, Deidara, foarte nervos.
Brunetul îl scuipa si ii trase un pumn in fata, dar daca blondul nu-i lăsa falca moale si după lovitura, brunetul isi fractura mana, dar si ii rupea falca. Au început sa se bata, m-ai ceva ca animalele. Intre timp, eu mă aflam intr-un salon de spital, stand in pat, îngrijorata, de starea pruncului din pântecul meu. Mana mea dreapta se odihnea peste stomac, iar in mana stânga aveam o perfuzie. Langa mine erau Hinata – care stătea pe un scaun, langa mine si mă privea – si TenTen – care îmi spunea când ieşea si intra cineva in spital – care era langa fereastra. Eram foarte îngrijorata pentru starea copilului, dar si pentru Deidara. Oare este bine? Este in viata? Este rănit? Cat de rău este rănit? Un ciocănit in uşa de la salon, mă făcu sa tresar. In încăpere intra Yane si Anya – care veni rapid spre mine si mă întreba daca sunt bine – si un bărbat de vreo 40 de ani. Avea parul galben, ca razele soarelui, era scurt, dar bretonul ii intra in ochii albaştri-fosforescenţi. Purta un tricou negru si peste o geaca albastra. Purta nişte pantaloni de trening negri si nişte incaltaminte ninja. Acesta se apropie de mine si mă privi in ochii.
- Unde-i Deidara? Ma întreba, fara sa mai spună vreo introducere sau ceva.
- Naruto si Neji, s-au dus acasă la mine si sa potolească spiritele, i-am dat răspunsul si nu bine ca termin, ca in salon intra Deidara.
Avea un ochi vânat, buza sparta, si o rana in umăr. Hainele erau rupte in unele locuri si pătate de sânge. Mana stânga balaganea pe langa corp si mi-am dat seama, ca era rupta. Am vrut sa mă ridic, dar Hinata si Yane, mă împinseră la loc delicat. Anya ii sari in braţe, dar fusese rapid luata de bărbat si certata. Blondul îmi zâmbi şters si obosit si o imbratisa pe mama lui. Veni langa mine si mă imbratisa cu mana dreapta, dar, din rana de la umăr, începu sa curgă sânge, patand-ma pe camasa de noapte.
- Scuze, am crezut ca glumeşte, Itachi când mi-a spus, ca fratesu poate face Chidori, dar se pare ca nu a glumit, îmi spuse el si apoi mă săruta.
Isi strecura limba in gura mea si începu sa se joace cu a mea. Eram foarte bucuroasa, ca era in viata si era langa mine si copilul nostru. Sărutul nostru ar fi continuat, daca nu intrau in salon Naruto si Tsunade. Ne-am întrerupt si Deidara era deja in picioare si înghiţi in sec. Femeia ii dădu o palma si apoi îl imbratisa.
- Palma a fost, ca ai lăsat-o pe Sakura însărcinata si imbratisarea este, ca i-ai dat o lecţie destul de dura lui, dar sper sa fi invatat. Sakura ar trebui sa-i mulţumeşti lui Deidara, pentru ca are grija de tine. Părinţi lui sunt aici, pentru tine, si Deidara hai sa te îngrijesc, spuse femeia, luându-l de langa mine.
Tanarul se dezlipi cu greu de langa mine, dar nu înainte de am săruta pe frunte, apoi pe buze. După ce au ieşit si părinţi lui, dar Anya, se urca in pat, langa mine si isi puse căpşorul aurit, pe pântecul meu si începu sa cânte in surdina, un cântecel de leagăn. Eu i-am zâmbit, apoi mi-am aţintit privirea pe Naruto, care era foarte bucuros, parca ar fi câştigat o porţie tripla de ramen, gratis.
- De ce eşti fericit? Îl întreb curioasa, peste măsura.
- Daca ai şti, cum arata Sasuke, când l-am scos din mâinile lui Deidara? Ma întreba la rândul sau si începu sa rada ca nebunul.
- Cum? ÃŽntreba Hinata, devenind curiosa ca si mine.
- Când am ajuns la casa ta, Sakura-chan, eu si Neji, am văzut cum acoperişul avea numai spărturi, iar când m-am uitat in gradina, care era arata de spatele lui Sasuke si pe cei doi i-am găsit intr-o grapa destul de mare, ca încăpea uşor Uchiha acolo. Ştiţi cum a fost adus la spital?
- Cum? Am spus amândouă deodată.
- Ambele mâini rupte, dar dreapta in cinci locuri, un picior fracturat, 5 coaste rupte, nasul spart, din gura ii lipsesc 6 dinţi, deci este baba bătrâna, ca o sa mănânce un timp cu paiul, si aaa, am uitat sa spun, ca pe fiecare milimetru de piele, are cate o culoare diferite, parca era curcubeu, mai spuse blondul si începu sa rada ca dobitocul.
- Cum ii vei numi? Ma întreba deodată Anya.
- Daca este fata vreau s-o cheme Ayane, iar daca este băiat, îl voi numi Ryuichi, dar sa vad cum vrea si Deidara…
- Sunt doi, Sakura, vor fi gemeni, îmi spuse blondina si raman uimita.
După ce am mai vorbit, Shizune, i-a dat afara si îmi dădu un calmant si mi-a spus, ca pruncul este in afara oricărui pericol. Calmantul mă induse intr-un somn fara vise, dar cineva intra in camera si se aşeza pe pat langa mine. După vreo 4 ore mă trezesc si îl vad pe Deidara, cu mă privea cu iubire. Îl sarut scurt si îl felicit pentru ce i-a făcut lui Sasuke si îl informez, ca bebeul nostru este bine, dar mă corecta, si îmi spuse ca sunt gemeni. Am început sa zâmbesc si l-am sărutat apăsat pe buze si apoi îl strâng in braţe.
- Au, au, au, doare, îmi spuse, ca l-am strâns in braţe. Am o rana la umărul drept, scumpo, dar vreau sa te întreb ceva, îmi spuse, apoi trase aer in piept si îmi lua mana stânga in mana lui sănătoasa. Sakura Haruno, vrei sa te casatoresti cu mine?
Am rămas uimita. După câteva minute i-am răspuns da si când lua mana, pe inelarul meu, era un gingaş inel din argint, cu diamant real, mic si foarte frumos, incrustat in el. Doamne era un vis minunat. După o saptamana, eu si blondinul meu ne-am unit destinele, purta o rochie alba, bătuta cu diamante si foarte frumoasa. Tsunade a izbucnit in plâns, iar Naruto tot facea baza de Sasuke, care era in carje si plin de bandaje. Am plecat in luna de miere, in clanul Ryoushi, unde era cel mai magnific loc si un loc bun de crescut copii…

Poze:
http://media.photobucket.com/image/anime...-boy-1.jpg - tatăl lui Deidara, Toru.
http://www.forever.ro/index/articole/afi...algary.jpg - inelul de logodna al Sakurei
http://www.nataliavasiliev.ro/system/fil...review.jpg - rochia de mireasa a Sakurei

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=xdu9-gq5qxU – acest cântec este vechi, dar cred ca se potriveşte cu atmosfera din ultima parte

#17
deci penultimu capitol :( prima la comentat
descriere:ai ca de obicei
naratiunea este buna
dialogul nu este sec
actiunea:nu este grabita
greseli de tastare:eh stii ca nu ma uit
imi place nextu happy end bine nu este sfarsitul dar e bine ca lupta dintre Sasuke si Deidera a iesit bine adica Deidera a invins >:) bravo lui astept nextu
spor la scris

#18
Ei dragi mei cititori, aceasta poveste a ajuns la final. stiu este trist :mean: dar vreau parerea voastra :D si gome daca este scurt, dar nu prea am ajut ideei :-"

O familie fericita


Făceam de mâncare in bucătăria mare si spaţioasa. Soarele îmi mângâiau fata zâmbitoare si împlinita. Tăiam mărunt banana, pentru ca făceam o salata de fructe. Purtam o rochie de vara, alba cu decolteu adânc, ca acuma aveam cu ce mă mândri. După naştere, mi-au crescut sâni, dar nu erau nici mari sau mici, ci intre. Simt cum doua mâini mă cuprind de talie, cea ce mă făcu sa zâmbesc. Ma întorc si doua buze cărnoase si moi, le cuprinse pe ale mele. Limba lui moale, isi făcu loc in gura mea si începu sa se joace cu limba mea. Îmi încolăcesc braţele după gatul sau, adâncind sărutul. Ne despărţim câteva minute pentru a lua aer, dar iar ne întoarcem la activitatea de mai devreme, dar un glas supărat si puţin isteric ne opri.
- Mami, spuse o fetita de 6 ani, cu ochii verzi, ca doua smaralde, udate de cristale lichide si sărate.
Purta o rochiţa verde-închis, cu umeri goi si era desculţa. Parul galben ca aurul, era lung pana la fund, lăsat liber si in el era o bentiţa. O iau in braţe si aceasta isi ascunse fata in parul meu, care era acum lung pana la fund. O bat uşor pe spate si o întreb ce s-a întâmplat.
- Ryan, mi-a luat lopăţica si mi-a distrus castelul de nisip, îmi spuse fiica mea Yunia, îngropându-si fata si mai mult in parul meu.
- Ma duc eu sa vorbesc cu Ryan, se oferi Deidara, ca pe el îl asculta mult mai atent, ca pe mine.
In timp ce şotul meu a plecat afara, sa rezolve cu fiul nostru, eu am dus-o pe micuţa mea blondina in camera ei, si ii spun sa se imbrace in costumul de baie, ca mergem sa ne balacim in apa mari. Yunia sari in sus de bucurie si mă imbratisa, uşor fiindcă mai urma un bebe. Intru in dormitorul meu si al blondului meu. Patul era dublu, dar era destul de mic, pentru nebuniile noastre. Lenjeria de culoarea mieri, era toata sifonata, ca am avut de dimineaţa o migrena si după ce mi-a trecut, mi-a fost lene s-o fac la locul ei, dar oricum v-a fi deranjat, pana in luna a patra, adică mai o luna si începe sa mi se vadă burtica. Caut prin dulap si scot un costum de baie alb, din doua piese, se îmi punea in evidenta sâni si talia, momentan perfecta. In timp ce căutam o pătura, intra a mica si îmi cere pălăria mea de paie, imensa pentru a o pune in cap. I-o dau si apoi coboram jos, de unde iau o sticla cu apa, nişte fructe si frişca si un cos pentru picnic. Ieşim din casa si in îl vad, pe Deidara cum ii ţinea predica lui Ryan. Când ne-au văzut, au rămas uimiţi.
- Noi mergem sa ne bălăcim, veniţi si voi? Ii întreb, dar nu întreb bine, ca cei doi au dat fuga in casa, sa se schimbe.
După ce reveniră, am mers pe mal si ne-am aşezat la umbra unor palmieri, fiindcă nu aveam voie la soare, dar si aşa eram puţin bronzata. Deidara isi dădu jos hainele, ramase in nişte pantaloni scurţi, negri. Ii lua pe copii, in braţe si alerga cu ei in apa. Au început sa se joace, prinsa prin apa, sa se stropească si multe alte jocuri, copilăreşti. Am privit cerul si mă gândeam, care ar fi fost viata mea, daca nu apărea Deidara in ea? Poate ar fi fost de suferinţa, lacrimi si durere, dar acum? Dar acum, era una de fericire, veselie si iubire. Şotul meu, îmi făcea toate poftele si eu pe ale lui. Când au apărut ce doi năzdravani in viata noastră, i-am înconjurat cu iubire necondiţionata, înţelegere si educaţie. Stăteam intr-o casa cu etaj si mansarda, pe plaja, la cativa metri de intrarea in clan. Am luat apoi prânzul si după, copii, au adormit pe pătura.
- Sakura-chan, hai sa ne plimbam, mă invita el si eu am acceptat.
Am început sa ne plimbam pe plaja, exact, cum am făcut prima data, când am venit in clan. Ne ţineam de mana, ca doi indragostiti si ne mai ne administram cate vreo sărutare tandra, pe buze. L-am întrebat ce o sa fie? Băiat sau fata? Si el mi-a spus gemeni. Am ras împreuna si ne-am întors la copilaşii noştri. Gemeni dormeau foarte frumos, la umbra palmierului, in timp ce briza călduţa ii mângâia pe piele. Ne-am aşezat si noi, eu in braţele lui Deidara si mâinile lui se odihneau pe pântecul meu. Am închis ochii si am tras uşor aer in piept. Ma simţeam împlinita si aşa mă voi simţi toata viata….


The End



Poze:
http://media.photobucket.com/image/anime...x.jpg?o=31 – Ryan fiul lui Deidara si al Sakurei si fratele geamăn al Yuniei (imaginaţi-va ca are ochii verzi :D )
http://media.photobucket.com/image/anime...l.jpg?o=16 – Yunia fiica lui Deidara si al Sakurei si sora geamăna al lui Ryan

Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=uUPvqg9jElM – Thalia-Rosalinda

#19
Sa terminat? Ce pacat! :(
Chiar iti iubesc ficul si sunt trista ca l-ai incheiat. :(
Imi place mult ca ai facut o variatie si ai cuplat-o pe Sakura cu Deidara. Dar problema mea mare, SAKURA!! Doamne, nu puteti alege o alta fata? Scz daca te superi, dar eu sincer O URASC PE SAKURA!!
Descriere: Ai avut.
Dialog: La fel
Naratiune: fff buna
Esti minunata la ceea ce faci si mi-as dori sa faci unul nou in care sa folosesti personaje din Naruto.
Asta este tot ce am avut de spus, la incheierea unei povesti minunate, in care Sasuke, e un badaran. Bravo fata! Asa te vreau!
Deci, iti urez un Gambate pentru ficul urmator si :* you.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)