Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The love is a bang!!

#1
Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga Naruto si nu fac profit de pe urma lor si daca vor fi poze la capitole, nu-mi apartin mie, ci sunt luate de pe net:D

Buna, sunt manu, sora lu' ella si m-am gandit sa fac un fisc mai diferit. Chiar daca sunt la liceu si poate spuneti ca am minte de copil, dar ma amuza sa fac povesti si cineva sa mi le citeasca. Astept pareri si critici si nu ma supar daca imi spuneti " ba, fisc-ul tau e urat, nu are nici un dumnezeu" fiindca, omul din critici si greseli invata. Sa numai lungim atat acesta este primul capitol. Spoor la critici si voi posta cand voi avea timp:D


Cum l-am cunoscut

O lumina puternica imi intra in ochii mei de smarald si un parfum barbatesc, imi inunda narile. Ce ma trezi, fusese zgomotul de pe coridor. Mi-a venit sa tip la mama sa numai faca galagie, dar mi-am amintit brunsc ceva. Daca eram bolnava sau ranita, mama mereu stingea lumina, si aici lumina este aprinsa si mama nici un caz nu se da, cu parfum barbatesc sau mai sti? Simt o durere infernala la cap si imi pun mana si simt ca eram bandajata, la fel si mana stanga. Vreau sa ma ridic, dar simt, ca, fiecare muschi se rupe in zecit. La naiba, si imi pun mana pe patura, dar simt un material, fin si moale. Apuc acel material si vad, ca era gulerul unei pelerine, negre, cu norisori rosi. Am dus la nas gulerul pelerinei si l-am mirosit. Mirosea a vanilie si ceva necunoscut mie, dar divin. Deodata mi-am amintit, ceva. Tsunade, ne-a chemat la ea in birou si mi-a dat mie, lui Sasuke si Karin o misiune. Pe drumul spre misiune, am fost atacati si proasta aia de roscata, in loc sa lupte, s-a ascuns si stiu ca am primit o lovitura directa si am fost aruncata intr-o prapastie si totul se intuneca in fata mea. Daca am picat in prapastie, cum dracu sunt aici si cu pelerina Akatsuki peste patura." Sakura linisteste-te. Este doar un vis, si cand te vei trezi, ve-i descoperi, ca nici macar nu ai facut aceea misiune cu fufa de Karin, care ii trebuie stalcita mecla aia de aragaz cu patru ochii", imi spun in gand, incercand sa ma calmez." Atunci, de ce esti bandajata si o pelerina Akatsuki, era peste tine", ma intreba inser Sakura. Am ignorat-o si am incercat din nou sa ma ridic, dar tot ce a fost, sa-mi creez mai multa durere si sa tip, pe tema asta. Shannaro, de ce eu? Aud niste voci, in timp ce privesc tavanul alb, de care era prins o lustra, ieftina, dar frumoasa. Ignor lustra si ma contentrez pe voci.
- Am spus nu si nu ramane, aud o voce cum tipa pe coridor si mi-am dat seama, ca acea voce este de baiat, dar necunoscuta mie.
- Dar senpai, Tobi vrea sa vada cum este camera ta, spuse o a doua voce, care suna de baiat mic si plangacios.
- Seamana exact ca si cu a ta, dobitocule, spuse prima voce, vorbind mai incet.
- Dar senpai, TOBI VREA!!! Tipa Tobi din toti plamani.
- Daca mai tipi o data asa, te catapultez pe luna, bezmeticule, hmm si daca vrei sa intri dupa mine, te ucid, fara cea mai mica ezitare, marai prima voce si usa se deschise.
Am intors capul si pe ea intra un baiat ce nu avea mai mult de 19 ani. Parul galben, ca aurul, lung pana la omoplati, dar acea o parte din el prins sus, intr-o coada si bretonul pe ochiul stang. Ochii albastri ca safirul, ma priveau bucurosi, din nu stiu ce motiv. Pe frunte purta o bandana cu insemnul Satul acuns in pietre, dar era taiat cu o linie. Se aseza langa mine, ma apuca de sub brat si ma trase in sus si ma aseza in fund. Cum ma aseza, am simtit o durere surda in sezut si in coloana vertebrala, incat era sa pic pe spate, daca nu ma prindea blondul si ma razama cu spatele de capatul patului si imi puse perna sa nu-mi fie frig la spate. Am vazut ca purtam un halat alb, pufos si moale. Imi privesc mainile, care erau bandajate, si la degete erau patate de sange. "Asta-i nu-i a buna," imi soptesc in minte si am tras aer in piept, dar am simtit cum plamani imi ard de durere, incat, am scos un icnet de durere.
- Incearca sa nu te fortezi. Ai vreo trei coaste rupte, mainile si picioarele jupuite de piele si rani adanci pe coapse, ma instiinta el, ne scapandu-ma din ochii, nici o secunda.
Macar acum stiu, de ce ma doare posteriorul atat de rau si picioarele. Dupa ce durerea din piept trecu, il vad pe blond cum ia ceva de pe nopiera si baga degetele de la o mana intr-o unsoare, ce mirosea a eucalips si cu cealalta imi dadu putin o parte din halat la o parte. Incepu sa aplice unguientul pe bandajele de imi inconjurau sani, si fara sa vrea ma atinse cu degetele pe unul dintre ei. Obraji mei au rosit instantaneu, fiindca pana acum nu am avut un iubit, care sa ma atinga sau sa ma sarute. Visam la Sasuke cu ochii deschisi, dar el, era impreuna cu Yin, sora geamana a lui Naruto si mi-e era ciuda pe ea, dar hei nu era cu Ino sau fufa de Karin. Nici nu observ, cand el termina de a ma unge, dar cand o mana ma prinse de umar, am tresarit, facandu-l si pe tanar sa tresara.
- Scuze ca te-am speriat, dar eu ma duc sa cumpar niste mancare si sa vad daca hainele tale mai sunt bune sau sa-ti iau altele, spuse el si se ridica de pe pat, indreptandu-se spre usa.
Purta un maiou, cu plasa si o pereche de pantaloni gri-inchis. La solduri avea niste dentute cam mari, pentru kunaie, dar am vazut ca avea si gentuta de rezerva in spate si teaca shuriken, pe piciorul drept. Nu stiam de ce este atat de bun cu mine, dar nu stiam cum il cheama.
- Stai, spun pe o voce slabita si ragusita, cat m-am mirat, daca aceea este vocea mea sau nu. Se intoarce spre mine si ma priveste cu semne de intrebare si eu am continuat, imi spui cum te cheama? Eu sunt Sakura.
- Incantat Sakura, eu sunt Deidara, ma intorc repede, mai spuse si pasi dincolo de usa, l-am auzit cum l-a strigat pe Tobi si plecara jos.
Cercetam cu privirea camera in care ma aflam. Pereti de culoarea mieri, nu avea nimic pe ei, doar un dulap, vechi, o masa si doua scaune si o noptiera langa pat. Pe jos era doar parchetul tocit si nu m-as mira sa fie putred. Era asa de cidat, ca eram ingrijita de unul din Akatsuki, si era chiar foarte dragut. "Deidara, un tanar atent cu fetele si sexy, si...si.... Stop Sakura ce dracu faci?" ma intreb eu, pe mine.
" Poate te-ai indragostit de el" imi raspunse innser. Tocmai de ea aveam acum nevoie.
" Da, cum sa nu. Eu il iubesc pe Sasuke-kun" i-am spus manioasa, dandu-i peste nas sau asa am crezut.
" Daca il iubesti pe Sasuke, care nici macar nu i-a pasat, ca ai primit o lovitura directa de la idiotul de fata-de-peste si era sa mori din cauza lui, de ce te-ai inrosit cand ti-a dat cu unguient din acela?" ma incuie. Shannaro.
" M-a atins pe san, normal ca m-am inrosit. Mi-a venit sa-mi smulg mana din umar" raspund dupa un timp de gandire.
" Da, sigur si eu sunt sefa lui Akatsuki. Ti-a placut. Daca nu-ti placea, ai fi strigat la el si de il asculti, acum poti sa fugi, dar preferi sa stai si cand Naruto te-a atins din greseala, l-ai bagat in spital, chiar daca si-a cerut scuze"
" Lasa-ma in pace", a spus suparata si innser ma lasa.
Trebuia sa-i dau dreptate. Puteam fugi, dar nu fug si m-am inrosit de emotie si nu de nervi. Am inceput sa nutresc sentimente pentru acest baiat total strain mie. Nu stiam daca erau sentimente de recunoastere, simpatie, de prietenie sau dragoste, dar stiam ca era de ceva. In timp ce eu eram cu mintea in alta parte, Deidara era intr-un magazin de haine pentru femei, cautand haine pentru masura mea si scrasnea din dinti, ca un barbat, de o varsta de vreo 20-30 de ani, cu masca pe fata, portocalie, cu un ochi, si imbracat intr-un costum negru, ii punea intrebari, pentru cine ia hainele acelea. Blondul lasa nervos o rochie, roz si iesi din magazin, indreptandu-se spre unul pentru barbati. De acolo cumpara o pereche de pantaloni negri si o bluza neagra. Vanzatoarea le impacheta si cei doi plecara.
- Deidara-senpai, hainele acelea sunt cam mici pentru dumneavoastra, spuse barbatul, cu vocea pitigaiata.
- Tobi, ce te intereseaza ce port eu. Daca vroiam, ma imbracat si in rochie si ma macheam, nu ca tine, care poarta doar acelasi costum, se repezi la el, blondul.
Lua niste mancare la pachet si se indrepta spre hotel. Eram inca adancita in ganduri, privindu-mi bandajele de la maini, cand vocea lui Deidara, cum zbera la Tobi, ma trezi. Blondul intra in camera, furios, dar furia ii se evapora, usor. Puse un pachet, in noptiera si puse peste paruta un prosop si puse punga cu mancare, care mirosea dumnezeieste. El se aseza pe marginea patului si ma privi o clipa. Imi lua o mana in mana lui, care era calda si imi desfacu bandajele. M-a apucat durerea de cap, cand mi-am vazut mana, ca o rana vie. Toata pielea era umflata, taiata, vanata si zgariata si din unele rani curgea sange proaspat. Unde naiba mi-am bagat mana, sa fie in halul acesta, sper ca cealalta mana sa nu fie asa, sa pot sa ma vindec. Dupa ce imi dadu cu un unguient cu miros de menta si ma pansa, cu noi bandaje. Cand imi desfacu bandajele de la mana dreapta, mi-a venit sa vomit. Era rana, vie, o arsura destul de urata si mirosea uras, cat mi s-a intors stomacul pe dos. Deidara imi puse mana dreapta pe un prosop si puse peste un alt prosop ud, cu apa rece, pentru a-mi potoli durerea, apoi ma privi in ochi. Obraji mi s-au incalzit brunsc si mi-am intors fata intr-o parte, pentru a scapa din marea de safir, din ochii sai.
- Ti-e foame? Ma intreba si scoase din punga niste ramen la cutie, gata preparat si incalzit.
Ridica cu betele, niste taietei si vru sa-mi dea de mancare ca la copil mic, dar eu am ridicat o spranceana.
- Pot sa mananc si singura, am spus suparata si am vrut sa ridic mana stanga, dar era prea grea si ma durea, asa ca am renuntat si am deschis gura si am luat taietei si am inceput sa mestec.
Timp de jumatate de ora am fost hranita de el si apoi mananca si el si imi pansa mana stanga. Fara sa stiu, ceasul care arata 5 dimineata s-a facut 8 dimineata. Eu ii puneam tot felul de intrebari, dar tot ocoleam intrebari, sa obtin informati. Am aflat ca este nascut pe 5 mai si are 19 ani. Parinti lui l-au abandonat cand era mic. A crescut intr-un orfelinat pana la 16 ani si acolo s-a intrerupt.
- Si pe la ce varsta te-au abandonat parinti? Il intreb, si cu greu imi misc mana si o pun toata bandajata peste a lui si i-o strang incurajator.
- Nu stiu, poate 3-4 ani, dar am amintiri vagi cu ei. Tata avea parul negru si ochii albastri si mama, avea parul galben si ochii..., scuze, dar numai stiu ce culoare aveau ochii mamei mele. Nu stiu ce s-a intamplat cu ei, uneori cred..., un ciocanit in usa ne intrerupse discutia.
- Deidara-senpai, pot sa intru? Il intreba Tobi si manerul usi se rasuci un pic.
- La dracu, mormai blondul si continua, vin acum, mai spuse, luandu-si pe el, pelerina si apoi imi sopti ca vine direara si sa nu ma fortez si ma saruta usor pe frunte.
Iesi din camera si incepu sa tine la saracul Tobi. Eu eram rosie la fata ca un mac. Nu vroiam sa-i dau dreptate lui innser Sakura, dar avea dreptate, cred ca incepusem sa ma indragostesc de Deidara. Mi-am scuturat capul si mi-am spus, ca o prostie mai mare ca asta nu se auzi decat lumea. M-am uitat din pat pe fereastra, pierdandu-ma in ganduri si asa l-am cunoscut pe blond.

http://media.photobucket.com/image/deisa...1.jpg?o=59 poza cu Deidara cum o saruta pe Sakura:D

#2
Deci sunt prima la comenat soi sa nu te astepti ca o sa iti spun ca nu este bun:-j din contra este bun ideea originala,actiunea:putin grabita(sa cam indragostit cam repede de Deidera),greseli de tastare:cred ca am vazut unele minore,dialogul:nu este sec si cam atat Sasuke are prietena?Naruto are sora geamana?Sasuke s-a intors in sat?Sasuke,Sakura,si Karin au fost intr-o misiune?cam ciudat dar ma rog...ideea este originala deci e bine astept nextu....:*
Spor la scris
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.

[Imagine: chibi_1462.gif]
, chibi-ul lui mada_sasuke


[Imagine: bg46rm.jpg]

Don't worry be happy
Nu dispera cand soarta te apasa si nici nu plange de-al tau destin caci dupa un chin viata-i mai frumoasa cum dupa ploaie ceru-i mai senin…

A faithful friend is hard to find.. remember man and keep in mind

#3
In primul rand vreau sa-i multumesc lui Angel~of~Dark pentru ca mi-ai citit fiscul si astept sa citesti si cap doi si sa-l comentezi si daca vrei si pentru oricine citeste acest fisc, ar putea citi Naruto-Inceputul unei noi aventuri, ca este al surori mele ella din ellamanu:D
Am uitat sa mentionez ceva. Acest fisc are avertizarea +18, dar mi-a scapat la inceput sa pun la inceput, Gome. [-o<
Acum sa numai lungim atat si iata cap doi

Adio sau la revedere?

A trecut o saptamana si sentimentele mele pentru Deidara, au inceput sa prinda contur mai profund, in sufletul meu, cea ce ma ingrijora. Cand v-a veni vremea sa ne despartim, o sa sufar, cum am suferit dupa Sasuke, cand a plecat la Orochimaru. In acest timp, ranile mi s-au vindecat aproape complet, si asta datorita unguientelor minune a lui Deidara. Stateam in fata ferestrei mari, din camera de hotel si purtam o bluza neagra, cu maneca lunga, cu guler si o pereche de pantaloni, trei-sfert, tot negri. In picioare aveam incaltamintea ninja, tot neagra. Doamne, parca as purta doliu, nu altceva. Priveam pierduta cerul fumuriu, datorita norilor grei, incarcati cu ploaie si pregatiti pentru a porni furtuna, ca pedeapsa pentru oameni. Oftez ingandurata. Azi era ultima zi impreuna cu blondul. Pe o parte ma bucuram, ca ma intorceam acasa, in satul Konohai, la prieteni mei si la Sasuke-kun, dar...
" Fata tu esti indragostita pana peste urechi de Deidara si te mai gandesti la Freza de gaina", ma intrerupse innser me. Shannaro, de ea mai aveam nevoie pe capul meu.
" Nu sunt si punct. Ce simt pentru Deidara este recunostinta pentru ca a avut grija de mine si ii sunt recunoscatoare. Chiar daca face parte din Akatsuki, este manierat si stie cum sa se poarte cu fetele si in plus, el este major si eu sunt minora si pun pariu ca are iubita si eu il iubesc pe Sasuke-kun", ii raspund, facandu-ma sa zambesc in sinea mea, ca am invins-o pentru prima data la o confruntare contradictore.
" Si atunci de ce nu te-a ajutat Sasuke-kun al tau alias Domnul mare si tare si te ajuta dusmanul tau, un baiat cum se cade si dragut?", ii puse capac.
" A,a,a...paii...-la dracu ma balbai si asta nu-i a buna-sti cum e proverbul acela. Tineti prieteni aproape si dusmani si mai aproape si eu asta fac"
" Adica ii ranesti sentimentele bietului Deidara-san. El a suferit mult mai mult decat tu, adica eu, cand ne-a murit mama si apoi cand l-am vazut pe Freza de gaina, sarutandu-se cu Yin, sora geamana a lui Naruto, ai inceput sa plangi si nu ai mai mancat nimic vreo doua zile si ai tinut-o intr-un plans continu, ca o crezut, Tsunade, ca trebuie sa te interneze la cei narozi"
" Sasuke-kun nu simte nimic pentru Yin, doar se joaca cu ea si dupa ce se plictiseste de ea, o paraseste si vine la mine. Ha!Ha! Ha!"
" Parca ai fi Ino sau Karin, numai alea sunt usuratice, ce s-o trag cu toti. Tu nu esti ca ele! Tu nu vezi ca, Deidara-san a facut ceva ce nu v-a mai face niciodata"
" Ce?", am intrebat-o curioasa, ca un copil mic, cand isi intreaba mama sau tatal ce ia luat din oras.
" Si-a deschis sufletul in fata ta. Acest lucru, baieti nu-l fac, decat rare ori. Sasuke de exemplu, nu-ti spune nimic. Nu a vorbit cu tine cat timp a fost la sarpele acelea de Orochimaru. Yin, a fost singurul sau contact cu Konohai. Cei doi se iubesc cu adevarat, chiar daca Naruto nu inghite aceea relatie. Eu te sfatuiesc sa ai grija cum vorbesti azi cu el, fiindca, poate sa iti fie de folos si poate iti v-a deveni iubit"
" Pervers-o! Esti mai rea decat Ero-senin, Kakashi, Konohamaru si Naruto la un loc! Daca ma gandesc bine! Ii intreci cu usurinta pe cei patru mentionati mai devreme! Lasa-ma in pace!", am tipat la ea si a plecat, lasandu-ma in pace. Chiar daca nu vroiam sa recunosc, dar innser, avea dreptate in multe privinte. Sasuke-kun nu si-ar deschide niciodata sufletul in fata mea, pe cand Deidara a facut-o, chiar daca puteam sa folosesc aceste informati, cand ma intorceam in sat. Sasuke-kun niciodata nu i-a pasat ce simt sau daca sunt ranita sau nu, la ce ma gandesc, sa aiba grija de mine, pe cand Deidara, era foarte atent, dar nici in exces. Mereu imi vorbea frumos si ii raspundea la intrebari, chiar la cele mai indecente.

Flashback

Stateam pe unul dintre scaunele de la masa si cu coatele bandajate, pe masa. Sub fund si la spate aveam o perna, ca sa nu ma doara ranile, care se vindecau. In fata mea era Deidara, citind cu voce tare dintr-o carte. Vocea era calda, ca focul de iarna, lina, ca un deal domol si melodioasa, ca sursurul unui parau rece de munte.
- "... Jupiter intelese atunci ca, prigonind pe ahei, va rascoli maina sotiei sale Junona, zeita inaltimilor albastre. Stia el ca Junona nu va privi cu ochi buni biruinta troienilor, ba ar fi ulnetit chiar impotriva sa, facandu-i multe necazuri. Dar, atunci, marele zeu isi aminti ca impotriva lui se unisera pe vremuri Junona, Minerva si Neptun, fratele sau, puternicul zeu al marilor....( Acest citat este din Iliada-scrisa de Homer, legenda Troiei, actiune petrecuta in Grecia Antica)", glasul sau, ma facea sa visez cu ochii deschisi, dar in minte imi veni o intrebarem ce ma facu sa rosesc, usor.
- Deidara? L-am intrerupt, usor, facandu-l sa ma priveasca cu semne de intrebare.
- Da, Sakura-chan? Ma intreba, facandu-ma sa rosesc si mai tare, cand puse "chan" dupa numele meu.
- Tu, ai iubita? Na, am facut o mare si gogonata prostie si acum sigur se v-a supara.
Camera fusese invadata de rasul sau calm, copilaresc si melodios, ca niste clopotei in bataia vantului. In coltul ochiului inflori, o lacrima cristalina si sarata, de la ras. Ma intreb ce era asa hazliu, intrebarea mea? Era normal sa-l intreb daca are prietena sau nu. Inchise cartea, rosie, imbracata in piele si o puse delicat pe masa, parca ar fi fost un nou nascut, foarte fragil. Ochii sai albastri, priveau profund in ochii mei verzi. Buzele sale, rozali si carnoase, se arcuira intr-un suras, bine-voitor.
- N-am. Nu am avut niciodata, ca imi este interzis de Organizatie sa am o iubita sau copii, dar am avut aventuri cu curvele, dar viata mea privata nu te intereseaza si in plus o domnisoara n uar trebui sa stie detali despre viata privata a unui baiat, ma admonestra bland tanarul, facandu-ma sa par la fata, ca un rac.

Endback

Chiar ar trebui sa numai imi bat capul cu astfel de treburi, cum ar fi viata privata a unuia sau altuia. Am oftat din nou si o lacrima de diamant, sarata si licrida, se prelinse din coltul ochiului, inaintand curajoasa, pe obrazul meu fin, si ajunse victorioasa la barbie, unde se lasa sa pice in gol si incheindu-si calatoria, pe podea. Acea lacrima, fusese urmata si de camaradele ei si obraji mei erau caldati in ele. Nici eu nu stiam de ce plang, ci doar pur si simplu plang. Asa ma descarcam eu, plangand. Stiam ca nu este bine, dar numai puteam face fata. Sentimentele mele pentru Sasuke-kun, au inceput sa paleasca, dar in schimb am sentimente pentru Deidara, un necunoscut, dar simteam ca il cunosteam de undeva, dar nu stiam. Aud pasi pe coridor, care se orpisera in dreptul usi. Incercam cu disperare sa-mi sterg lacrimile, dar nu puteam. Usa se deschise si pe ea, intra blondul, cu pranzul la pachet. Cand ma vazu, cu ochii varsand lacrimi, puse mancarea pe masa, dar nu inainte de a inchide ochii si ma trase in bratele sale, protectoare si calde. L-am imbratisat si mi-am ascuns fata in pieptul sau puternic si musculos. Simteam cum buzele sale imi murmurau cuvinte linistitoare si o mana ma batea pe spate, in semn de consolare. Parfumul sau de vanilie si lamie, imi inundau narile, ducandu-mi imaginatia intr-o livada plina de lamai si flori de vanilie. Plansul ma tinu aproape o ora, apoi au urmat sughiturile usoare, cand au incetat si acestea. Deidara era acolo, langa mine si ma strangea in brate, vrand sa nu-mi dea drumul niciodata, dar imi dadu drumul spre dezamagirea mea. Ma departa la o lungime de brat, de el si imi ridica barbia ajutat de degetul mare si aratator. Ochii lui de safir, ii priveau pe ai mei, de smarald. Privirile noastre se luptau, pentru a sparge zidul dincolo de ochii nostri, pentru a intra in gandul celuilalt. Eu am pierdut si mi-am lasat privirea in jos si rosind usor in obraji palizi. Imi zambi usor, apoi lua de pe masa doua cani cu ceai si imi dadu una. Aburul se ridica din cana, pierdandu-se in camera si simteam un miros usor de fructe de padure. Il privesc in ochii si ii zambesc, in semn de recunostinta.
- Bea ceaiul si sa plecam, a venit timpul sa te duc acasa, imi spuse pe un ton rece si serios, facandu-mi sa-mi stea ceaiul in gat.
Am aprobat din cap si am baut ceaiul cu noduri. Trebuia sa-i multumesc intr-un fel sau il voi avea pe constiinta. Dupa ce am terminat de baut, ne-am indreptat spre iesirea din camera si dupa ce a inchis usa cu cheia, l-am urmat pe coridor. Coridorul era lung, dat cu var si plin de usi din lemn. Sub picioarele noastre, parchetul scartia usor, protestand la greutatea noastra. Iesim din hotel si ne indreptam spre marginea satului, cu ajutorul strazilor laturalnice. Ca sa nu ma piarda in aglomeratia infernala din oras, blondul ma apuca de incheietura maini si ma tragea dupa el. Mana lui era calda si catifelata, facandu-ma sa ma intreb, cate tinere, au simtit degetele lui, plimbandu-se in voie pe trupul lor. Mi-am scuturat capul, repetandu-mi intr-una ca nu sunt o curva, ca Ino si Karin. L-am auzit oftand usor, dupa ce a scapat de orasul infernal de aglomerat. Isi privi mana libera si cand m-am uitat si eu, am ramas uimita sa vad, ca in palmele sale, se aflau doua guri. Una intr-o palma si cealalta in cea de-a doua palma. Limba din palma libera scoase un fel de hartie mototolita si apoi mestecata, ce scarbos. Stranse mana in pumn si apoi, dupa ce il deschise, in palma era o pasera facuta din aceea hartie. O arunca pe iarba.
- Katsu! Spuse cuvantul de concentrare si facu cu o singura mana semnul Tigru.
Pasarea se mari de vreo o mie de ori, decat fusese initial. Urca pe spatele ei si ma trase in bratele lui, lipindu-mi spatele de abdomenul sau. Pasarea se inalta in vazduh, si indreptandu-se spre Konohai. Deidara cerceta orizontul, in timp ce eu, ma bucuram de plimbare. Dupa vreo jumatate de ora, am coborat in fata portilor, dar nu era nimeni de paza. Blondul ma dadu jos de pe pasere si ma privi o data in ochi si apoi se intoarse spre pasere, pentru a se urca si a pleca de acolo. L-am apucat de incheietura maini si el s-a intos spre mine.
- Multumesc pentru grija si ne vom mai vedea? Il intreb, lasand ochii in pamant de rusine, din cauza, cuvintelor, tocmai rostite de mine.
- Poate, Sakura, imi mai spuse, facandu-mi jucaus cu ochiul si apoi se urca pe pasere.
Imi facu semn sa vin spre el si cand eram aproape de el, ma saruta pe buze, fara vreo veste. Avea buze atat de moi si de carnoase, incat ma facu sa-mi doresc mai mult decat un simplu sarut. Rupse sarutul si ma privi, apoi isi lua la revedere de la mine si zbura pe pasere in inaltul cerului. O lacrima imi inflori in coltul ochiului, dar am sters-o rapid, cand m-am auzit strigata. Spre mine venea un baiat si o fata de 16 ani. Amandoi aveau parul blond-baiatul il avea scurt si ciufulit si fata lung apana la fund, prins in coada-cu ochii albastri ca cerul fara nori. Cei doi aveau pe ambi obraji, trei zarieturi, ca niste mustati. Baiatul purta un costum de lupta portocaliu cu negru si fata un costum de lupta, negru cu rosu si violet. Cei doi erau gemeni Uzumaki. Naruto si Yin Uzumaki, copii celui de al patrulea hokage. Naruto ma lua in brate si ma invarti prin aer, de bucurie si Yin imi sari in spate, daramandu-ma pe jos. Am ras toti trei, dar sufletul meu plangea dupa cineva, care a intrat in viata, inima si constiinta mea fara sa vrea si fara sa vreau.


Dex. Shannaro= La dracu sau la naiba, cuvant ce il foloseste cel mai des Sakura, cand este nervoasa.
Katsu= Cuvant de concentrare sau in cazul lui Deidara, de a declansa explozia:D

Acum urmeaza poze:
http://media.photobucket.com/image/deisa....jpg?o=249 - Deidara si Sakura, faza de la fereastra:
http://media.photobucket.com/image/deisa...G.png?o=22 - Sarutul inainte de despartire
http://media.photobucket.com/image/narut...ko.jpg?o=3 - Gemeni Uzumaki. Naruto si Yin.
si la final cantecul de despartire.:D
http://www.youtube.com/watch?v=nhJt--ainGA

#4
In primul rand vreau sa le multumesc celor care au citit.
JustLove ma bucur ca esti fana DeiSaku si sper ca fiscul meu sa se ridice la asteptarile tale sau al cititorilor mei.
Denny-chan sys, ma bucur foarte mult ca ai trecut pe la mine pe la fisc si sper ca comentezi si acest capitol.:D
Sa numai lungesc atat si sa va plictisesc cu triada de multumiri, acesta este capitolul 3. Si daca aveti intrebari, dati-m un pm sau mi-o postati impreuna cu comentariu, ca voi fi fericita sa va raspund, desigur intrebarea sa aiba leg cu fiscul:D si as vrea sa-mi spuneti daca v-ar interesa daca Sakura sau Hinata, ar avea parteneri diferiti, fata de cei normali, Sasuke si Naruto:D

Monotonie ucigasa

Au trecut trei zile fara Deidara si eu credeam ca mai am un pic si innebunesc. Aveam mereu aceea monotonie. Ma trezeam dimineata, imi faceam un dus rece si apoi fierbinte. Ma imbracam, mancam, faceam curat prin casa, mergeam la antrenamente cu Naruto, Sasuke si mai nou Yin. La antrenamente, cat timp intarzia Kakashi-sensei, eu si Naruto eram obligati sa ne uitam cum se sarutam Yin si cu Sasuke sau sa auzim cuvintele siropoase, pe care brunetul ii le spunea in ureche, facand-o pe blonda sa roseasca de mama focului. Blondul exploda de nervi si tot imi spunea ca vrea sa-i rupa capul si il v-a folosi pe post de minge. Innser me, innebunea si mai tare, mai ales ca nu puteam sa-mi sterg din minte, ce am vazut, acuma doua zile la petrecerea lui Naruto si a lui Yin de ziua lor de nastere, cand au devenit majori.

Flashback

Sufrageria era neincapatoare de atatia invitati. Au venit: Hinata, Kiba si nelipsitul Akamaru, Tenten si lista poate continua. Ca sa fie complet clubul, nu au putut lipsi Ino-porcusor si Karin-aragaz cu patru ochii, imbracate ca niste curve. Dupa ce am mancat tort, am dansat si am baut, am urcat la etaj, sa ma duc la baie. Coridorul era lung si de culoarea mieri. Ma indrept spre baie, dar trec pe langa o camera, care avea usa intredeschisa si din ea se auzeau gemete. Deschid un pic mai larg usa si raman masca. In patul mare de doua persoane, se afla Sasuke-kun al meu, dezbracat, pe spate si calare pe el, era Yin, tot goala, facand miscari de sus-jos, intr-un ritm alert. Mainile brunetului o tineau pe blonda de fese si ochii sai negri, priveau sani mari, rotunzi si moi ai tinerei. Stiam ca are sani mai mari decat mine, dar nici chiar asa. Dar ce imi facea ciuda, era ca Yin si-o tragea cu Sasuke si nu avusese bunul simt de a inchide usa, daca era grabita si nu a avut timp s-o mai incuie cu cheia. Il aud pe Sasuke cum gemea de placere si ii spunea lui Yin ca este cea mai buna la pat si ca o iubeste. Aceasta a fost picatura ce a umplut paharul. Ma dau in spate si incep sa fug, ies din casa, cu ochii in lacrimi.
Ajung acasa, descui usa, apoi o incui, ma reped pe trepte si intru val vartej in camera mea si ma arunc in pat si imi ingrop fata in perna, moale. Plangeam ca o proasta, pentru baiatul pe care il iubesc sau credeam ca il iubesc, pana a aparut in viata mea Deidara. Imi era dor de el. De zambetul sau pisichet, glasul melodios si calm, privirile patrunzatoare si calde. Imi era dor de tot ce ii apartinea. Adorm plangand, dar imi doream cu disperare sa simt, ce a simtit Yin in aceasta seara.

Endback

- Sakura-chan, eu il omor, ma trezi din visare, Naruto, care era foarte nervos, privind ceva.
Imi ridic privirea si raman socata. Yin era lipita de un copac si Sasuke lipit de ea. Picioarele zvelte, ii inconjurau talia si mainile ei erau pe umeri lui, puternici. Brunetul isi misca repede soldul, in fata-spate. Se parea ca cei doi nu se sfiau sa si-o traga de fata cu noi, mai ales ca sunt amandoi majori. Au 17 ani si deja considera ca au lumea la picioare. M-am ridicat in picioare si am plecat de acolo, fiind degustata de aceea imagine. Simteam cum lacrimile imi intepau ochii mei, dar nu vroiam sa arat, ca imi placea de el, dupa ce m-a parasit pentru putere, apoi cand s-a intors, dar nici nu ma baga in semana si era mai mult dupa Yin sau Ino, cu care isi facea de cap. Am ajuns fara sa stiu, doar din instinct in parc. M-am asezat pe o banca si ochii mei, priveau cerul albastru. Gandul meu zbura spre Deidara. El ce mai facea in acest moment?
Deidara statea plictisit pe o canapea in livingul bazei, organizatiei Akatsuki. Ochii sai, albastri, priveau pierduti, tavanul, plin cu muste, si se gandea la mine. " De ce nu o pot s-o scot pe aceea fata din cap? Poate m-am indragostit de ea?Nu, nu, nu! Ea seamana mult cu Ayne, la personalitate, dar nu este Ayne. Ayne a murit in bratele tale, ucisa de Orochimaru, dar ma bucur ca mucosul acela mic de Uchiha, l-a ucis, scapandu-ma de o datorie. Gata Deidara nu te mai gandi la Sakura, ca sigur fata aceea frumoasa are deja un iubit si acum isi face de cap cu el si ii striga numele lui si nu al tau", isi spuse in gand tanarul intizandu-si picioarele pe canapea.In sufragerie veni un tanar de 20 de ani. Parul negru, lung pana la omoplati, era prins in coada de cal. Ochii rosi, cu trei punctulete negre, pe langa pupila, il priveau obosit. Purta o bluza neagra, larga cu maneca trei-sfert si o pereche de pantaloni negri, din panza. Se aseza pe canapea, punandu-si fundul peste picioarele blondului.
- Hei, dobitocu' cerului, vezi unde iti pui curul ala mare de babuin paros, hmm! Tipa la el, Deidara, suparat, ca Itachi s-a pus peste picioarele sale.
- Gura, idiotule! Lasa-ma si pe mine in pace! Sunt obosit si simt ca sunt rupt in mii de bucati, ii spuse brunetul, intizandu-se pe canapea si inchise ochii.
- Oda, te-au rupt curvele in bucati sau Liderul pentru a se satisface, ca Konan, nu-l mai satisface. Care dintre ei a fost? Il intreba, blondul, amuzat de vorbele brunetului.
Itachi ii dadu cu piciorul in piept, ca sa taca din gura. Ca razbunare, blondul ii arunca un paianjen din argila pe fata si se ridica rapid de pe canapea. Se indrepta spre coridorul cu camere, dar nu inainte de a spune "Katsu" si paianjenul exploda, improscandu-l pe Itachi cu vopsea verde. Din sufragerie se inalta o colinda de injuraturi, suduieli si dracuieli, incat, brunetul, cobora din pod, toti zei, sfinti si lua fiecare membru al famili lui Deidara in parte. Blondul se indrepta spre camera sa si intra. Nu era o camera mare, dar nici mica. Nu era pompoasa, dar nici foarte simpla. Avea un pat de o persoana, cu lenjerie alba. O mica biblioteca, dar ducea lipsa de carti. Avea un dulap din lemn, un birou si un scaun. Se tranti pe pat si privi tavanul alb. Isi atinse buzele cu degetele de la o mana si le mangaie usor. " Sakura, ai niste buze atat de dulci, fine si catifelate. Ce n-as da sa te sarut chiar acum, sa te tin in brate, sa-ti soptesc cuvinte de iubire, sa te ating cum numai eu stiu, dar cum fac sa te vad? Stiu", isi spuse plin de insufletire, blondul si se ridica din pat. Iesi din camera si se indrepta spre biroul Liderului. Batu o data la usa si intra. Biroul era scunfundat in semi obscuritate. Singura sursa de lumina provenea de la o lumanare, aflata pe birou. Deidara isi drese vocea si vorbi:
- Lider-sama, as vrea sa merg, daca se poate sa-mi vizitez familia. Parinti mei s-ar putea sa fie ingrijorati, ca nu i-am vizitat de mult, mai ales, ca am auzit ca, sora mea, se v-a casatori si as vrea sa fiu de fata, daca imi permiteti, spuse tanarul plin de respect, incercand sa para calm.
- Am crezut ca, clanul Ryoushi este foarte rezervat, in scurgerea de informati si cei care ciripesc, din afara clanului sunt asasinati pe loc, ii spuse Liderul, pe un ton rece si bajocoritor.
- Am primit aceasta informatie de la cineva din clan. M-am intalnit cu el, cand am fost in misune cu Tobi, Lider-sama.
- Bine, du-te, dar ai voie sa lipsesti trei saptamani.
Blondul aproba din cap si pleca bucuros din birou. Intre timp, eu m-am potolit din plans si din sughit, dar stateam pe pervarzul geamului, cu ursuletul in brate. Camera mea, era de marime medie. Pereti erau de un roz deschis. Aveam un pat, o biblioteca plina cu carti, un birou, un dulap cu oglinda si un televizor. Pe jos aveam un covor alb, pufos si moale. Patul meu, cu asternuturi galben-pai, era deranjat, din cauza ca m-am matait eu prin el. Geamul la care stateam, dadea spre strada principala, deci era foarte usor sa vad, cine trece si ce face vecinul de peste drum. Dar acum priveam cerul instelat si strangeam in brate, ursuletul meu, primit de ziua mea, la 4 ani, din partea mamei. Imi era asa de dor de ea, aveam nevoie de cineva, care sa ma sfatuiasca, sa-mi spuna ce sa fac. Hinata nu ma poate ajuta momentan, ca are proprile ei, probleme, cu clanul, familia si dragostea ei neimpartasita lui Naruto. TenTen, are probleme la antrenament-vrea sa-i atraga atentia lui Neji, este la fel, cum incercam sa fac, cand eram mica, cu Sasuke...-cu familia ei. Temari este deja maritata cu Shikamaru si asteapta un copil, deci numai o imbovarez cu problemele mele. Am oftat resemnata. Aveam nevoie de ceva care sa-mi intrerupa aceasta monotonie ucigasa, dupa parerea mea. In fiecare zi acelasi lucru, ma trezesc, mananc, ma duc la antrenamente, dar plec rapid, din cauza celor doi "amorezi", mananc pranzul cu Naruto la Ichiraku ramen, apoi sa o ajut pe Tsunade la spital si in incheiere sa vin acasa, sa mananc cina si sa ma culc. Daca stiam ca asta voi face toata viata mea, mai bine, mergeam cu Deidara la Akatsuki si poate deveneam puternica, dar asa, tot slaba am ramas. Mai ales ca Yin, mi-a luat-o cu tot inainte. A pus mana pe Sasuke, este dotata, stie mai multe jutsuri decat mine, este mai puternica si este mult mai frumoasa decat mine. Eu eram o urata, dar ma mira faptul, ca am avut primul meu sarut cu Deidara.
" Fata de Yin, tu nu ti-o tragi de fata cu fratele tau geaman si cu colega ta de echipa, dar ea, mai un pic ii ia locul lui Ino si Karin, poate le v-a intrece", imi spuse innser me si apoi incepu sa rada malefic, dar am ignorat-o. M-am bagat in pat si am adormit, avand un somn fara vise.

pozele de la acest capitol:
http://rookery3.aviary.com/storagev12/15...25x625.jpg -cand Yin si Sasuke isi faceau de cap in pat
http://fc08.deviantart.com/fs26/f/2008/0...aira87.jpg -cand Itachi ii da cu piciorul in piept lui Deidara si acesta arunca un paianjen pe fata.
http://media.photobucket.com/image/anime...es.jpg?o=7 -aceasta este Ayne, despre care a vorbit Deidara
http://www.palofierro.com/pentagrama.gif -simbolul clanului Ryoushi (ignorati scrisul de pe ea sau ce apare pe langa stea:D)
melodia pentru Sasuke si Yin:D:
http://www.youtube.com/watch?v=tmzvYVukp6k

#5
Yuhuu... ce repede a sosit capitolul asta, sper ca urmatorul sa vina la fel de repede. Descrierea a fost tare, iar naratiunea a fost buna. Dialogul nu a fost prea mult, dar nici sec, ceea ce e bine:x Actiunea e nu e grabita, merge chiar lin. Abea astept sa citesc revederea dintre cei doi. In legatura cu perechile... din parerea mea naruto si hinata nu reprezinta un interes prea mare, dar cu sasuke si sakura..hmm.. mi-ar placea putin actiunea intre cei doi, dar la final tot deidara sa primeze. Asta e doar parerea mea. Astept nextu. Chu & Gambate:*

#6
Vreau sa le multumesc celor care m-au criticat si ma bucur ca fiscul meu este citit. In legatura cu cestia de mai sus, ignotati-o:D
Si acum al patrulea capitol

Un vizitator neasteptat, dar foarte placut

Ceasul imi suna in cap, cu o melodie inervanta, dar din pacate pentru el si fericire pentru mine, facu cunostinta cu peretele. M-am ridicat din pat si mi-am facut siesta de dimineata si m-am imbracat cu o bluza neagra, cu decolteu, dar nu asa de pronuntat, o pereche de pantaloni si in picioare incaltarile ninja. Ies din casa si in stomac am o senzatie stranie. Privesc cerul incarcat cu nori grei de ploaie, anutand o zi fricuroasa si ploioasa de toamna tarzie. Oftez si ma indrept spre terenul de antrenament, ca am lipsit prea mult de la antrenament, dar faceam antrenament cu Tsunade, deci nu ieseam in minus defel. Ajung la terenul de antrenament, unde era doar Sasuke, singur?! Ma mira faptul ca este singur si nu este impreuna cu Yin, ligandu-se pe aici, ca nesimtiti. Brunetul ma observa si vine spre mine, cu un zambet pervers pe fata. Asta nu-i a buna. Ma dau in spate, dar Sasuke ma prinde de incheietura maini si ma mai lasa sa fac nici un pas in spate.
- Sakura, ce mai faci? Ma intreba, apropindu-si corpul destul de amenintator de al meu.
- Ce te intereseaza, sanatatea mea, domnule Uchiha, ii raspund sec, acra si rece, chiar daca in voce s-a strecurat un pic teama.
- Sakura, toate fetele mi-au facut fite, pana le-am f**ut, apoi au devenit mielusele. Pe altele a trebuit sa le violez, cum ar fi, Hinata si Yin, dar apoi de cate ori le chem, vin la mine, ma satisfac si gata.
- Si ce se intampla, daca Yin sau Hinata nu vor sa vina la tine, pentru a se f*te cu tine?
- Daca tin la onoarea lor, vin, daca nu, ma duc la parinti lor si le arat pozele din timpul actului.
- De aceea nu te are la inima Naruto si Neji?
- Da, a scapat-o pe micuta Hyuga, Hanabi, gura in fata lui Neji si Neji i-a spus lui Naruto si apoi au venit la mine, dar tu, n-ai frati, surori, veri sau mai bine spus familie sau iubit, n-are cine sa se ia de mine si pot sa te violez cand vreau, mai ales ca stiu unde locuiesti. Pot sa vin noaptea la tine si s-a dus cireasa, imi spuse brunetul si apoi izbucni intr-un ras, nebunesc, facandu-ma sa ma indreb, daca acela este baiatul pe care l-am iubit si as fi fost in stare sa mut si munti din loc pentru el, dar acum...
Este un pervers, obsedat sexual si pe deasupra de toate, un violator fara constinta... Kakashi-sensei aparu impreuna cu Naruto si Yin, care sari la Sasuke si il saruta patimas. Mie deja mi s-a facut sila, dar acum, ca era aici Kakashi, trebuia sa stau. Mai bine nu venea la antrenamente si ma duceam la Hinata sau o vizitam pe Temari in Suna, dar acum trebuie sa ma resemnez cu situatia si sa raman la antrenamente, chiar daca nu-mi vine. Intre timp ce eu asudam la antrenamente, Deidara ajuns intr-o poaiana, pe un canar urias de argila alba si cobori de pe el. Facu semnul tigru, cu o singura mana si canarul reveni la forma initiala, adica mica si pitica. Baga canarul intr-o straita si isi lua in spate un rucsac. Se transforma intr-un batran, cu parul gri, chel in mijlocul capului, cu mustata si cioc si ochelari de vedere pe ochi. Purta niste haine sarace si rucsacul se transforma intr-un cos, plin cu plante medicinale. Se indrepta spre poarta si trecu, fara, ca gardieni sa-si dea seama cine a intrat in sat. Mergea alene prin sat si vazu o fata cu parul saten, prins in doua cocuri si ochii ciocolati, insotita de un Hyuga.
- Ma scuzati, spuse Deidara pe un ton batran si obosit si apoi continua, ati putea sa-mi spuneti unde locuieste domnisoara Sakura. Are in jur de 16 ani, parul roz si ochii verzi si este amabila cu toti?
- Pai, locuieste pe aceasta strada la numarul 113, dar domnule...? Vru sa-l intrebe TenTen, dar batranul pleca, indreptandu-se spre casa mea.
Pe la ora 18 seara, Kakashi, binevoi sa ne dea drumul acasa. Am plecat toti patru, impreuna. Yin si Sasuke de brat si sarutandu-se din cand in cand, iar eu si Naruto, eram plini de nervi si tunam, fulgeram si pe gura foc scoteam. Eu am fost prima care a parasit grupul "vesel" si urc pe veranda, unde se afla un balansoar. Descui usa de la intrare si intru. O incui si aprind becul in hol, ca era intuneric si vad, ca pe pres, se afla niste incaltaminte ninja, negre, straine mie. Scot un kunai si inaintez pe hol, indreptandu-ma spre bucatarie si din neatentie daram o vaza, care se facu bucati, mici si taioase in contact cu parchetul din hol. Am auzit pasi in spatele meu si cand ma intorc, kunaiul imi aluneca din mana, infigandu-se cu varful in podea. In fata mea statea Deidara, imbracat in negru si cu bandana satului sau, legata la gat. Am facut doi pasi mari si i-am sarit in brate bucuroasa, aproape daramandu-l. Parfumul sau barbatesc divin, imi imbata simturile si ma facea sa-l doresc. Shannaro, la ce dracu ma gandesc? Simt cum ochii incepura sa verse perle cristaline si sarate, de bucurie, ca il revad din nou pe Deidara. Nu stia cat de mult imi incalzea acest lucru, sufletul meu plapand si parasit. Buzele lui se jucau cu parul meu si ii murmurau cuvinte linistitoare si mainile lui se plimbau in voie, linistitor pe spatele meu. Dupa jumatate de ora, m-am linistit. L-am invitat sa mergem in camera mea si am urcat treptele din lemn de brad. La capatul scarilor era un rucsac, negru, mare, dar era plin pe jumatate. Il lua pe umar si intra dupa mine. Trag draperiile albe in fereastra, pentru a nu se vedea de-a afara, pe cine am eu invitat in casa si aprind veioza in forma de vaza, aflata pe noptiera din lemn de cires. Ma asez in pat langa blond si imi dau parul dupa ureche.
- Ce cauti aici? Il intreb, privindu-l atent.
-Ti-am promis ca o sa ne revedem si iata-ma, am venit sa te vad, imi raspunse, lasandu-se pe spate, cu mainile sub cap si privind tavanul.
- Si cum ai aflat unde locuiesc? Il intreb, in timp ce m-am ridicat si imi cautam bijamaua.
- Am intrebat pe strada si am aflat, vrei sa ies? Ma intreba, vazandu-ma cu bijamaua in mana.
I-am facut semn din mana, ca nu si am intrat in baie. Baia avea pe jos gresie alba si pe pereti, faianta albastra. Aveam un dus, wc-ul, chiuveta si o masina de spalat. Ma dezbrac de haine si le arunc in cosul de rufe, care era arfiplin si intru la dus. Apa calda imi mangaia delicat pielea rozalie foarte deschisa. Ma rasfat cu gelul de dus cu parfum de mar. Dupa un timp ies de la dus si ma imbrac cu pijamaua mea. Era rosie, alcatuita dintr-un maiou rosu, cu decolteu generos, expunandu-mi sani mici. Mai aveam niste pantaloni de treinin, scurti, tot rosi. Ma pieptan si ies din baie. Intru in camera si raman statuie. Deidara se uita dupa fereastra, imbracat intr-o pereche de pantaloni trei-sfert, usori din panza, maro si la bustul gol. Avea muschi, destui de puternici, ce se contractau la fiecare miscare pe care o facea. Parul ii cadea, ca o cortina aurie, pe spate si pe partea stanga, stralucind in lumina difuza, a veiozei. Nu se putea ca acest inger, sa imi fie mie destinat. Ma vede si imi zambeste bucuros. Se apropie de mine si imi sopteste la ureche, ca arat fierbinte si ma pupa delicat pe frunte. Rosesc usor in obraji si imi plec ochii in pamant, de emotie. Ma trase spre pat si se intinse pe el, tragandu-ma langa el, luandu-ma in bratele sale, puternice si isi scufunda fata in parul meu roz. Sting veioza si singura lumina venea de la luna, creiasa nopti, care isi trimitea razele sale, fantomatice prin draperiile albe. Vad la fereastra o umbra miscandu-se. Crezand ca-i Sasuke, venit sa-mi faca rau, scot un mic, usor si scurt tipat, trezindu-l pe tanar si punandu-l in garda. Ma uit la el si raman masca. Ochii sai straluceau ca doua safire, pe fundalul intunecat, al camerei. Imi spuse ca era doar o pisica, am oftat usurata.
- De ce te-ai speriat? Ma intreba, privindu-ma atent, dar ochii, numai straluceau.
- Pai..., am spus eu, lasand privirea in jos.
- Sakura vreau sa stiu.
- Sasuke Uchiha, fratele lui Itachi, poate il sti, mi-a amenintat, ca v-a veni noaptea sa ma violeze si am crezut ca-i el. Mi-e frica Deidara.
- Daca vine mucosul acela mic, aici, il voi lasa fara "cocosel". Daca a devenit major, crede ca poate abuza de oricine? Daca se atinge de tine, il voi lasa pe Itachi de tot orfan.
- Mersi, mult, ca esti aici, am spus eu si am vrut sa-l pup pe obraz, dar el isi intoarse capul si am nimerit buzele.
Rup sarutul si rosesc usor. Blondul rade si se puse peste mine, dar nu se lasa peste mine. Imi zambi perves si imi trase usor maioul, dezgolindu-mi abdomenul, dar nu-mi dezgoli si sani. Se trase in jos, fredandu-se lasciv de mine si incepu sa ma gadile cu buzele lui si limba. Chicoteam si incercam sa-l indepartez din aceea zona, dar, mainile mele, erau prinse de mana lui drepata si toata greutatea o tinea in cea stanga. Incercuia cu limba buricul si apoi dupa ce ma "tortura" cu rasul, reveni la nivelul meu si ma apuca jucaul cu dinti de o bretea de maiou si incepu sa maraie ca un catel si sa traga de ea, ca si cand s-ar fi jucat. Dar vaznd ca nu-l bag in seama, dadu drumul bretelei si incepu sa ma sarute usor si delicat pe buze, devenind apasat si pasional. Ne-am mai gadilat si din greseala ma apuca de unul dintre sani si mi-l stranse, usor, facndu-ma sa gem, dar si-a retras imediat mana, cerandu-si scuze. Mult dupa miezul nopti, blondul s-a trezit sa se duca la baie. Eu dormam, pe burta, si cu capul spre perete. Isi scunfunda mana in parul meu matasos si o cobori, pana ajunse la baza gatului si in mangaie usor. " Ayne, am senzatia ca fata aceasta este pura, cum ai fost si tu. Iarta-ma dar simt, ca sunt pe cale sa ma indragostesc", isi spuse in gand tanarul, se apleca si imi saruta usor spatele, ca sa nu ma trezeasca. Se duse la baie si cand iesi, nu se intoarse in camera, ci, cobora in sufragerie, se lungi pe canapea si adormi, in singuratate.

pozele de la capitol:
http://media.photobucket.com/image/anime...ng.jpg?o=3 -Deidara deghizat in mos.
http://media.photobucket.com/image/deisa...1.jpg?o=50 -imbratisarea dintre cei doi.
http://media.photobucket.com/image/deisa....jpg?o=107 -cand o mangaie pe spate
cantecul cand Sakura sa reintalnit cu Deidara:
http://www.youtube.com/watch?v=uEX2xlq6A...re=related

gome, daca este cam scurt, dar promit ca urmatorul v-a fi mai lung:D

#7
HeLLo...ai pus noul capitol si dupa cum am promis o sa las si un replay:*...si se pare ca sunt prima...uraaa\:D/
Acum sa trec si la capitolul critica:
Citat:antrenament, ca am lipsit prea mult de la antrenament, dar faceam antrenament cu Tsunade, deci nu ieseam in minus defel. Ajung la terenul de antrenament, unde era doar Sasuke, singur?!
Oky...ai spus sa corectez fiecare cuvintel, chiar asha stricta nu sunt...dak ma gandesc bine nu sunt o persoana stricta cam deloc. Dar nu ma impac deloc bine cu repetitiile...
altceva sa vedem...greseli de tastare...de ele nu mai iau, doar in cazuri speciale cand limba romana este facuta praf, ceea ce nu pot spune despre tine, dak am vazut o greseala micuta....oricum nu o mai gasesc
dialogul nu a fost deloc sec, a fost interesant
descrierea si naratiunea s`au imbinat armonios, iar actiunea nu a fost grabita
altceva ce sa mai spun:-? capitolul mi`a placut enorm ca intregul fic de fapt:D
acum astept next`ul cat mai repede:pls:...sa nu ma lasi cu ochii in soare k fac urat :grr:
Ja Ne shi spor la scris:*:bye:
KyuMin.

#8
In primul rand multumesc pentru comentari si acum a venit mama cu nextul, proaspat, cald si bun de digerat:D=)) Doamnelor si domnilor iata cap cinci Abracadabra =))

Numai noi doi si restul lumi nu

Soarele rasari intr-o explozie de lumina, arucant sulitele de lumina, in patura nopti, alugand luna, care fugi impreuna cu alaiul ei de stele, dar o stea ramase in urma, acesta fiind luceafarul de dimineata. Dupa ce alunga si resturi ale nopti, isi indrepta spre pamantul vestejit, in semn ca avea de suferit pe toamna cea posomorata, cu straiele de frunze vestejite, cu toate culorile, pregatindu-ne pentru sora ei, rece si rea, iarna cu valul argintiu, rece si pufos. Razele soarelui se luptau cu vistejie cu drapieriile albe, dar acestea erau mai iscusite si le lasa in totalitate sa treaca si sa ma trezeasca. Ma trezi, alarma de la ceas, care zbura in perete si se dezmenbra, in bucuria, ca a facut contact direct cu peretele. Imi pun perna in cap si adorm la loc, dar nu pentru mult timp. Niste batai in usa principala, ma facu sa tresar si apoi vocea lui Naruto razbatu, prin fereastra inchisa. Ma ridic din pat si atunci observ ca, Deidara lipseste, dar rucsacul sau, era langa dulapul meu. Poate era la baie si nu am de ce sa ma ingrijorez. Cobor rapid treptele, fara sa ma uit in oglinda, dar incercam sa adopt o figura posomorata si bolnava, pentru a ramane acasa cu Deidara si poate sa-i arat imprejurarile. Deschid usa si in prag ma intampina fata zambitoare a lui Naruto, care era mereu vesel si bine-dispus, care disparu, vazandu-ma intr-un hal fara de hal, dar daca ma gandesc bine, nici eu nu imi stiam imaginea.
- Ce ai patit? Te-ai tavalit prin fan? Am auzit vocea ironica si bajacoritoare a lui Sasuke, stricandu-mi oficial dimineata.
- Sasuke, las-o in pace si vezi-ti de parasutele acelea ce le numesti iubite, idiotul dracu! Tipa pe el, blondul apoi se intoarse spre mine. Ce ai patit Sakura-chan? Nu pari in apele tale azi.
- Mi-e rau, am mintit cu naturalete, aporape mintindu-ma si pe mine.
- Nu ai febra, constata, acesta, punandu-si mana pe fruntea mea.
- Ma doare stomacul, ca am mancat ieri, ceva ce nu mi-a picat bine la el, am mintit, fiindca ieri seara nu am mancat nimic, fiindca am pralavagit cu Deidara.
- Am sa-i spun lui Kakashi-sensei. Ai grija de tine Sakura-chan. Ja ne, imi spuse acesta si pleca, impreuna cu Sasuke.
Ma felicit in gand pentru teatrul jucat de mine si inchid usa, incuind-o cu cheia. Din bucatarie venea un miros divin, de clatite cu gem, dar cine putea sa gateasca asa ceva. Nu-mi spune si ma duc in bucataria, mica, dar eficace si raman uimita. Deidara era imbracat cu un tricou, vernil, stramt pe trup, aratand muschi sai, pe care i-am simtit cu mana, azi-noapte, o pereche de pantaloni, trei-sfert, negri si sortul meu roz in fata. In fata lui, era concentrata, pe clatita care se rumenea in tigaie. Deodata o arunca in aer si o prinse, dar pe partea cealalta. Eu cand incercam sa fac astfel de cascadori, ori pica pe partea rumenita, ori o culegeam de pe jos. Se parea ca blondul era un bun bucatar. Se parea ca nu ma observase ca intrasem in bucatarie, ma retreag tip-til si urc pe scari sus, in camera mea. Intru in camera, imi fac patul, si dupa aceea intru la baie. Ma spal pe fata, imi pun ordine in hausul, care se numea par si ma imbrac, cu un maiou albastru, care nu era atat de decoltat si o fusta neagra, lunga pana la genunchi. Cobor si intru din nou in bucatarie, cand tanarul punea masa. In vaza din mijlocul mesei, se afla un buchet de flori de Ilang-Ilang, raspandint un misor fumos. Pe masa se aflau doua farfuri, cu clatite, umplute cu gem si deasupra era pus putin sirop de ciocolata si putina frisca, cu o cireasa in vars, arajat artistic. Fiecare farfurie, avea un pahar cu sub de portocale, cu umbrelute, facandu-ma sa ma intreb de unde le are. Acesta imi zambi si veni spre mine spunandu-mi buna dimineata. Eu il iau de dupa gat si pup delicat pe obraz multumindu-mi pentru micul dejun. Ne asezam la masa si incepem sa mancam, dar ne mai aruncam, unul celuilalt, cate o privire jucausa, pe sub sprancene.
- Nu ar trebui sa fi la antrenamente? Ma intreba absent, uitandu-se la ceasul de pe peretele alb si in glas se citea tristetea.
- Trebuia, dar le-am spus ca ma doare stomacul si in plus, nu vroiam sa ma enervez pe Uchiha. Ce facem azi? Il intreb, schiband subiectul de discutie.
- Pai, ai putea sa-mi arati orasul.
- Dar, este periculos si...., nu am mai continuat, ca degetul sau aratator, ma opri delicat din vorbit, punandu-se peste buzele mele.
- Eu ma voi transforma in pisica si ma veni putea cara in brate, spuse Deidara, zambindu-mi cu toata fata.
Dupa ce am strans masa, eu m-am dus sus si m-am schimbat intr-o rochie larga, de un verde-deschis, placut la privit. Ma duc in baie si incep sa-mi pieptan cu migala parul si imi dau cu rimel, punandu-mi genele lungi si arcuite in evidenta, dar si ochii. Imi iau in picioare niste sandale albe, cu un pic toc. Deidara cobori de la etaj, cu un maiou alb pe el, stramt pe trupul frumos si focos. Acesta se transforma intr-o pisica galbena, cu ochii albastri. O iau in brate si o mangai dragastos pe cap si aceasta imi spune, ca i-ar placea sa fac asa ceva si cand este om. Am deschis usa si am iesit din casa. Am incuiat usa cu cheia si am pornit, cu pas usor si incet, pe strada principala prin sat. Tinta mea era un parc, aflat in padure, unde era o casuta din lemn, pentru joaca copiilor. Trec pe langa un copac si fara sa stiu, ca doi ochii, ma urmaresc, dar acei ochii, nu erau defel prietenosi. Ajungem in poiana si vad, ca era pustie. Perfect, puteam sa ma joc si sa ma distrez cu Deidara in voie, in forma originala. Acesta sari din bratele mele si reveni inapoi, ca om. Am inceput sa ne jucam ,ca doi copii, mici si nevinovati. Ne-am ascuns unul de celalalt, apoi am jucat prinsa. Ma prinse in bratele sale puternice si ma saruta delicat pe buze, facandu-ma sa-mi iau zborul, metaforic vorbind. Il prind de gat, vrand sa adancesc sarutul, dar o voce ne intrerupse momentul de vis.
- Sakura, parca erai bolnava cu stomacul si in loc sa stai in pat, vi in parc si te tarfalesti cu toti. Ia zi amince, cu cat o platesti? 200, 300, 400 de yeni? Il intreba Sasuke bajocoritor pe Deidara, care miji ochii de furie.
- Nu-i treaba ta, Uchiha, ce fac eu si spre deosebire de tine, eu nu-mi bat joc de oameni, tampitul naibi! Tip la el de nervi si ma apropi de el si ii trag o palma peste obraz, intorcandu-i capul intr-o parte.
Acesta imi dadu la randul sau un dos de palma, spargandu-mi nasul si gura si facandu-mi sa-mi dea lacrimile. Obrazul ranit, capata o nuanta de rosu-aprins si putin violet. Il vad pe brunet, cum isi ridica palma sa ma loveasca din nou, dar de nicaieri, Deidara apare in spatele meu, tragandu-ma in spatele sau si impingandu-l pe Sasuke intr-un copac, rupandu-l in doua. Auchi, asta cred ca a durut.
" Asa, Deidara-kun! Un, doi, trei, patru, Deidara te ia cu lopata si in cimitr te baga! Hip-hip-Uraa!", tipa bucuroasa innser me, dar am ignorat-o. In fata mea era Deidara, aparandu-ma, in caz, ca, Sasuke m-ar fi atacat din nou. Auzim niste voci, venind spre noi si asta era de rau. Blondul ma ia in brate si dispare cu mine intr-un fum dens, galben si aparem in gradina mea. Ma dadu jos, dar ma trase in bratele sale, lipindu-mi spatele de abdomenul sau. Ne asezam in iarba si incepe sa ma pupe usor pe umar, mangaindu-l si rasfatandu-l cu buzele sale, carnoase si dulci. Ma intoarce spre el si ma intinde pe spate, in iarba aramie si urcata si se puse peste mine. Imi pupa obrazul ranit, apoi ma saruta pe buzele mele. Isi strecura limba afara din gura lui, lingand usor buza mea inferioara, cerand voie sa intre in casa limbi mele. Le intredeschid, la fel si dinti si atunci, limba tanarului, se trecura usor printre dinti mei si incepu s-o atinga usor pe a mea, invitand-o la joaca. Am acceptat, chiar daca nu stiam cum sa sarut. Limbile noastre se jucau, se mangaiau si se cunosteau. Aveam ochii, inchisi, pentru a fi romantic pentru mine. Deidara, ma mangaia usor pe picior, producandu-mi furnicaturi, in sensul bun al cuvantului. Eram doar eu si el, in aceasta lume vasta si nimeni si nimic nu ne putea striga, aceasta mica fericire pe care o avem sau micul nostru colti de iubire. In momentul de fata imi pasa doar de noi doi si de restul lumi, nu.

poze:
http://media.photobucket.com/image/deisa...3.jpg?o=95 -Scena din bucatarie
http://media.photobucket.com/image/yello...-1.jpg?o=5 -Deidara transformat ca pisica
http://media.photobucket.com/image/deisa...9.jpg?o=72 -Imbratisarea din gradina
cantecul pentru scena din gradina:
http://www.youtube.com/watch?v=xdMVjphybPM

#9
Vreau sa va multumesc pentru comenturi si Vampire, te mai astept pen la fic-ul meu :D
Acum, dupa ce am ocolit pamantul in cateva zile cu scoala asta :( am facut o oprire in Konohai si am invatat niste jutsu-ri de la prieteni mei de acolo si cand am venit acasa, am facut un jutsu de imaginatie. Jutsu imaginatiei Abracadabra: ( mai nou am devenit si ninja =)) )
Vacanta in clanul fantoma

Au trecut doua zile de la acel incident si eu, numai vroiam sa îl mai vad pe Sasuke si când venea Naruto sa mă viziteze, eu încuiam uşa. Toata ziua de lunga, vorbeam cu Deidara, de fapt eu vorbeam si el asculta, atent si îmi dădea sfaturi. Dimineaţa veni din nou, dar azi, soarele numai răsari intr-o explozie de lumina, din cauza norilor grei cu ploaie. Natura era posomorâta din cauza ploi, la fel si eu. Stăteam trista, la fereastra si priveam cerul, in timp ce Deidara nu cu cine vorbea la telefon, dar ştiu ca vorbea. Oftez zgomotos, ca nu pot sa ies afara, din casa sau măcar sa mă duc la antrenamente, ca Echipa 7 avea o misiune in Satul ascuns in Nori. Am minţit-o pe Tsunade ca mă doare tot, muşchi, oase si lene, lene nu, dar in rest si ea m-a sfătuit sa stau acasă sau sa merg la tratament. Am refuzat-o politicos, ca sa stau cu Deidara al meu. Simt o atingere si îmi ridic privirea, pentru ai întâlni ochii pătrunzători, ai blondului. Acesta se aşeza langa mine si îmi lua delicat mana mea in a lui, strângând-o încurajator. Am roşit uşor, amintindu-mi ca o data Deidara a intrat peste mine in baie si mi-a văzut sâni goi. A ieşit rapid cerându-si scuze peste scuze si de atunci a invatat sa bata la uşa.
- Fa-ti bagajul si vi cu mine doua saptamani si ceva la mare, îmi spuse el, foarte zambaret. Acolo vremea este frumoasa si mai scapi si tu de stresul de aici...
Numai continua, ca am sărit bucuroasa in braţe, daramandu-l la podea. Auchi, cred ca asta a durut. Începem sa radem amândoi, ca nişte idioţi, fara sa ştim de ce radem. După un sfert de ora, de ras, blondul îmi spuse sa îmi fac bagajele si sa îl aştept in gradina, împreuna cu bagajul lui, ca el are ceva de rezolvat mai intai si după ce îmi spuse aceste cuvinte, dispăru intr-un fum dens, galben. Mă întreb ce are de rezolvat. Ridic din umeri si îmi scot din dulap un rucsac mare si kaki, in care încep sa-mi bag in el haine: bluze subţiri, tricouri, maiouri, sutiene, chiloţi, pantaloni - scurţi si lungi - dresul de baie, ciorapi, colanţi, fuste mini, nişte şlapi si balerini si nişte sandale cu toc. După jumătate de ora, am terminat de făcut bagajul si mă îndrept spre gradina. Acolo mă aştepta Deidara, stand la umbra unui canar uriaş. Îmi ia bagajele si le baga in gura canarului, apoi mă ajuta sa mă urc in spatele lui, mai ales ca purtam o fusta scurta, roz, si o bluziţa verde cu desene haioase pe ea. Mă ia in braţe si zburam deasupra norilor, era aşa de frumos, parca eram o pasare, care îmi întinde aripile la soare si apoi sa zbor spre el. Am zburat cam trei-patru ore si am văzut soarele, in mijlocul cerului, atingând uşor cu razele sale, apa cristalina si limpede a mari. Canarul cobori deasupra apei si eu puteam sa vad, mai bine ce se afla sub noi, bancuri de peştişori auri. Delfini ne întâmpinau, făcând tumbe peste cap sau sărind deasupra noastră, stropindu-ne cu picături de apa sărata si cristalina. Eram bucuroasa si saltul mamiferelor, mă făceau si mai bucuroasa. In fata noastră răsari o insula mare, cu munţi gigantici, asemenea titanilor din legenda pe care mi-a citit-o o data blondul. Am văzut ca erau mai multe insuliţe mai mici, abundente de copaci ciudaţi si marea părea albastra deschisa si puteam vedea nisipul intre insuliţe. Când l-am întrebat pe Deidara acesta a spus ca sunt corali si nisip, adus de maree.
- Corali? Îl întreb nedumerita, privindu-l nedumerita.
- Pai, corali sunt nişte flori din pietre, aflate pe fundul mari si in ele locuiesc animale minuscule, dar ai sa vezi in satul meu natal, îmi explica rǎbdǎtor, in timp ce canarul se pregătea sa aterizeze.
Aterizam la marginea unui sat. Pe afara se plimbau oameni si copiii, se jucau cu nisip si cu stele de mare. Toţi aveau ochii albaştri, ca a lui Deidara, cea ce mă făcu sa ridic dintr-o sprânceana. Ne luam bagajele din gura canarului si acesta reveni la forma iniţiala si îl lua blondul. Am intrat in sat si am văzut, ca pe o placa de lemn scria Clanul Ryoushi si era făcut o stea aurie. Nu am auzit niciodată despre acest clan sau ceva asemănător. Toţi ochii, erau aţintite asupra noastră, cea ce mă făcea sa mă simt stânjenita, dar blondul nu avea nici o treaba. Sub picioarele noastre, scartaia uşor nisipul, cald si fin. Strada principala, era plina cu magazine, de toate felurile, de la magazine alimentare pana la cele de moda sau suveniruri. Am mers pana in capătul străzi si când un sir de casi, cu mansarda si veranda, ni se înşiruita in fata, Deidara făcu dreapta si porni pe o strada eleganta si limitata de casi modeste cu veranda si gradina pe acoperiş si cu verdeaţa ciudata in fata casi. Auzim un strigat si vad ca in întâmpinarea noastră, venea o fetita de 10 ani. Parul cârlionţat, lung pana la fund, flutura, ca o aura galbena in urma ei. Ochii albaştri, ca cerul, erau foarte bucuroşi. Purta o rochiţa alba, subţire de vara si lunga pana la genunchi. Era desculţa si picioarele sprintene, alergau repede. Sari in braţele blondului, daramandu-l in nisipul fin si cald.
- Onii-sama, te-ai întors. Cine este fata asta? Iubita ta? Daca da, când va casatoriti? Mă invitaţi si pe mine? Din ce clan e? Caţi ani are? Are fraţi? Vrea sa fim prietene? Îl asalta fetita, pe tanar cu întrebări, dar mă făcu sa roşesc, când a pronunţat cuvântul "iubita ta".
- Anya, ea este Sakura si este iubita mea si restul întrebărilor, mai vedem. Mama si tata sunt acasă? O întreba fratele ei pe Anya, pornind împreuna spre o casuta frumoasa de lemn.
Casa avea un etaj, dar daca se punea si gradina suspendata si pe langa pereţi atârna iedera. In veranda era un balansoar, pe care se legăna o femeie de vreo 38-39 de ani. Parul galben, lung pana la omoplaţi, se răsfirat in bătaia vântului. Ochii albaştri-marini, mă priveau curioşi. Purta o rochie simpla de vara, galben-pai. Era desculţa. Deidara o imbratiseaza pe femeie si apoi ii pupa mana.
- Deidara, ce-i cu tine aici? Cine este aceasta fata frumoasa? Îl întreba femeia, privindu-mă suspicioasa, in sensul bun.
- Mama, aceasta este Sakura si suntem iubiţi, mă rog, iţi povestesc eu, alta data, Sakura aceasta este Yane, mama mea, ne făcu cunoştinţa, Deidara.
Am dat mana cu femeia si aceasta îmi zâmbi uşor. Zâmbetul era atât de călduros si prietenos. Îmi spuse, ca voi dormi in camera cu blondul si eu am inrosit brusc. Tanarul mă lua de mana si mă duse in spatele casei si apoi, urcarăm o scara de lemn in spirala si ajungem pe o veranda frumoasa. Pe jos, era lemn ciudat si fin, dar si alunecos. Nu era bambus. Deschise, uşa, care era din geam si intru, după el in camera lui. Pereţi, erau de verde-foarte deschis. Avea un pat dublu, cu cearceafuri galbene-pai. Pe jos avea un covor pufos alb. Mai avea un birou de lemn închis la culoare. Avea un dulap din cireş, cu oglinda si o mica biblioteca, plina cu carti. El isi lăsa rucsacul langa uşa si se trânti in pat, pe spate. Îmi spuse ca aici vom sta restul saptamanilor si ne vom relaxa si distra. Mă aşez langa el, după ce las bagajele si mana lui, mă trase pe spate, si îmi aşez capul, pe pieptul sau, puternic si ferm. Era aşa de perfect, doar noi doi.
- Sakura, vreau sa te întreb ceva, dar sa nu te superi, ii aud glasul calm, dar puţin încordat, facandu-ma sa-mi ridic capul si sa-l privesc întrebătoare, despre schimbarea brusca a dispoziţiei lui.
- Spune, îl indemn, urcându-mă peste el si mă proptesc in mâini si cu capul plecat asupra fetei lui.
- Tu ai un iubit in Konohai?
- Nu, ce întrebare mai este aceasta Deidara. Tu mi-ai luat primul sărut si ca sa te scutesc de o întrebare, jenanta, mai sunt virgina, i-am spus eu, inrosind mai rău, ca un mac.
Pe fata blondului, apăru un zâmbet, pervers si mă întoarse, intr-un cat sa fie el, deasupra mea. Îmi dădu, firele de par, de pe frunte, la o parte si mă pupa uşor pe frunte, apoi mă săruta, pe buze, strecurându-si limba in gura mea, jucându-se cu a mea. Îmi dădu jos tricoul alb pe care îl aveam, lasandu-ma in sutienul alb, care îmi ţinea sâni, mici, după părerea mea. Îmi dădu maioul negru si începu din nou sa mă sărute, pe buze, in timp ce isi strecura o mana sub mine si se juca cu agatatoarea de la sutien. Simt cum mi-a deschis prinzătoarea si vrea sa-mi dea jos sutienul, dar îl împing, intr-o parte si mă ridic din pat si mă închid la sutien, si îmi iau pe mine tricoul si ies, furioasa din casa. Cobor scările si ies in strada si încep sa alerg pe străzi, cu ochii in lacrimi, fara sa-mi pese, ca cineva se uita la mine. Ajung la mare si intru in apa cristalina si puţin sărata si mă pun pe nisipul ud, in apa si încep sa plâng ca un copil mic. Nu-mi pasa, ca eram uda, pe pantaloni sau mai ştiu eu ce. Simt o mana pe umărul meu si îmi ridic privirea si îl vad pe blond, care era pe jumătate gol, adică doar bustul era lăsat la vedere. Se aşeza langa mine si ochii săi albaştri, priveau insuliţele din jurul noastre, pictate de mari artişti si aşezate in cerneala, diluata cu apa. O tăcere grea, ca plumbul si groasa ca lâna. Am stat in tăcere, timp de o ora si apoi Deidara, mi-a spus, sa-l însoţesc la o plimbare pe plaja. Am acceptat si m-am ridicat de pe nisip si am pornit alături de el, la plimbare. Valurile se spărgeau de picioarele noastre, in timp ce blondul mă ţinea de mana si o legăna înainte si înapoi. Se părea ca pe el, nu-l deranja liniştea, dar pe mine, mă distrugea, ca nu ştiam ce gândeşte.
- Deidara, ce sunt aceşti copaci ciudaţi, care nu au crengi si frunze mici? Îl întreb, arătând acei copaci.
- Aceea sunt palmieri, floare de cireş. Sunt nişte copaci, ce le plac căldura si lumina soarelui si cresc pe Insula Mening si cele 7 Insuliţe: Jang-Jang, Meltana, Ikone, Shivara, Tse Mei, Meleca si Java – si mi le arata, o parte din ele – si din aceşti copaci, noi ne construim bărci, case, lemne de foc sau facem sculpturi. In ei cresc nuca de cocos, iar pe Insula Meltana, cresc bananieri cu bananele. Ce vezi, ca le uneşte, sunt corali si acesta este un coral – mai spuse si ridica de jos o piatra gălbuie, cu o grămada de orificii, parca era un burete si mi-l dădu in mana – corali sunt depuneri de calcar si acesta a fost adus, poate de un pescar.
Mă uit foarte uimita la piatra. Era puţin aspra la atingere, dar era foarte haioasa. Ii zâmbesc amuzanta si ii întinde înapoi coralul, dar el îmi spune sa-l păstrez ca amintire. Mergem mai departe, prin apa si ajungem la nişte stânci, negre, alunecoase si ascuţite. Printre ele se vedeau resturi de scânduri si pe ţepi se vedeau cranii de om. Am închis ochii scârbita si dezastroasa si mi-am îngropat fata in pieptul sau, gol si musculos. Am plecat de acolo, pe drumul de întoarcere, dar de data asta pe la umbra palmierilor. Fara sa fiu atenta, mă împiedic de ceva si pic pe jos, cu fata in nisipul care îmi intra in gura. După ce mă ridic, vad, ca m-am împiedicat de o bila maronie, cam mare.
- Ce-i asta? Îl întreb pe blond, care o lua deja.
- O nuca de cocos. Vrei sa încerci sau o luam acasă? Mă întreba, ajutându-mă sa mă ridic de pe jos.
Se apropie de buzele mele si când sa le unim, intr-un sărut ”zbang!”. Tunetul, care anunţa o furtuna puternica, ne desparţi. Când se înnorase atât de repede cerul. Deidara mă apuca de mana si începurăm sa alergam pe plaja, pana la intrarea in clan, ca sa nu ne prindă ploaia. Pe strada principala bătea vântul la propriu si la figurat. Oameni isi strângeau tarabele si închideau magazinele, dar puneau puţin sânge pe tocul uşilor si făceau un semn din mana, apoi intrau in casa sau fugeau spre casa. Când am ajuns in curte, a început sa bata un vânt puternic, ca aproape punea la pamant palmieri. Am urcat in camera si Deidara, s-a muscat la unul dintre degete si a pus puţin sânge pe tocul uşi si a făcut un semn ciudat, apoi închise uşa. Se aşeza langa mine in pat si mă privea atent.
- Deidara? Doare prima data? Îl întreb, inrosind din cap pana in picioare.
- Depinde de la băiat la băiat. Daca faci cu unul, dar se gândeşte doar el sa se simtă bine, atunci doare, dar daca faci cu unul, care se gândeşte si la partenera lui, atunci, nu ştiu, îmi răspunse sincer, mangaindu-ma uşor pe picior.
Mă ridic din pat si mă duc la fereastra. Trebuia sa aleg. Ori acum o voi face, ori o voi face cu cineva care nu-mi place. „ Pe cine sa aleg? Sasuke sau Deidara? Pentru Sasuke am simţit ca îl iubesc mai de mult, dar când mi-a spus groaznicul adevăr, am început sa-l urăsc. Pe Deidara îl cunosc de puţin timp, dar am încredere in el, mă rasfata si este mereu langa mine. Ce sa fac?” Mă întreb pe mine, privind, cum furtuna, a smuls un palmier si îl arunca spre fereastra. Am văzut uimita, cum copacul de făcu tandari, numai la contactul cu geamul si zbura care cum încotro. Cum naiba a făcut asta? Îmi scutur capul apoi îmi îndrept privirea spre blond. Şoptesc ceva, dar nici eu sau el nu auzi, ce am spus. Mi-a spus sa repet din nou, dar mai tare.
- Vreau sa mă faci a ta, am spus un pic mai tare, lasand capul in podea.
Blondul mă apuca de mana si mă trase in pat. Mai mă întreba o data daca asta vrea si eu am încuviinţat, atunci mi-a şoptit in ureche, ca voi avea o noapte de vis. Buzele mi le cuprinse intr-un sărut pasional, strecurându-si limba in gura mea si începu sa se joace cu a mea. Cu miscari uşoare, îmi dădu jos tricoul si mă întinse pe spate. Degetele lui, jucause, se plimbau pe abdomenul si îmi desfăcu sutienul, dându-l la o parte. Am vrut sa mă acopăr, dar buzele sale, începu sa-mi sărute pieptul cu lăcomie. Limba lui, îmi lingea si invartea sfârcul, in timp ce eu gemeam de plăcere. Mâinile lui, îmi dădură jos fusta, la fel si chiloţi, lasandu-ma, goala sub el. După se satura sa se mai joace cu sfârcurile mele, începu sa lase dara de saliva, pana la zona mea interzisa. Îmi depărta picioarele si începu sa-mi lingă zona aceea. Isi baga limba in interiorul meu si începu sa facă miscari de du-te-vino. Îmi bag mana in parul sau, ca aurul si îl trag cu putere. Gemeam si icneam de plăcere, incat mă miram, ca eu eram persoana, care scotea aceste lucruri printre buze. După ce simte ca sunt destul de uda si excitata, isi da jos pantaloni, la fel si boxeri si se aşeza in genunchi, puţin crăcănat. Mă prinse de fese si mă trase mai aproape de el. Mai mă întreba o data, daca vreau cu adevărat si eu am dat afirmativ din cap. Îmi mai spuse sa mă relaxez si mă pupa delicat pe burta. Mă privi in ochii, apoi mă pătrunse dur, facandu-ma sa-mi arcuiesc spatele de durere si sa-l zgari pe mana, de durere si o lacrima isi făcu apariţia in coltul ochiului. Mă pupa delicat pe burta si mă mângâia pe fese, ca sa mă facă sa uit de durere. Încetul cu încetul durerea îmi trece, dar îmi spune, ca mă v-a mai pătrunde o data si îl v-a rupe.
Mă pătrunse dur si o secunda a mai rezistat aceea membrana, care arata ca sunt fecioara si intra cu totul in mine. Câteva firicele de sânge, isi făcu apariţia pe coapsa băiatului, dar acesta nu le baga in seama. Îmi baga mana pe sub spatele meu si mă ridica in braţele sale. Am gemut puţin de durere, când mă pătrunse mai adânc. Buzele noastre se uniseră intr-un sărut, pasional si romantic. Am început sa fac miscari de sus-jos, dirijata de mâinile lui. După puţin timp, mă aşeza pe burta si începu sa mă sărute de-a lungul coloanei vertebrale, pana ajunse la fund. Mă pătrunse din nou pe la spate si începu sa facă miscari de du-te-vino. După o ora si ceva, se elibera si se lăsa pe spate, obosit. Mă pun langa el si încep sa-l pup pe pieptul puternic si tare. Mă prinse delicat de bărbie si mă săruta pe buze. Aproape toata noaptea ne-am sărutat si ne-am mângâiat, unul pe celalalt. Abia in zori, am adormit, imbratisati, aşa ne prinse razele jucause ale soarelui, dormind…



Poze:

http://www.imagebookers.com/gallery/d/63...island.jpg - Insula clanului Ryoushi
http://media.photobucket.com/image/anime...e.jpg?o=71 – Sora lui Deidara, Anya
http://static.desktopnexus.com/wallpaper...mbnail.jpg - Mama lui Deidara, Yane.
http://www.flheritage.com/facts/symbols/.../coral.jpg - Coralul pe care l-a găsit rozalia
http://media.photobucket.com/image/deisa....jpg?o=173 – aici când au făcut hentai, dar nu este exact ce aveam de gând sa găsesc, dar na:P
http://media.photobucket.com/image/deisa....jpg?o=154 – aşa i-a găsit dimineaţa

Melodii: nu ÅŸtiu daca le-am nimerit
http://www.youtube.com/watch?v=65XdaKMRaW8 – melodia pentru plimbarea pe plaja
http://www.youtube.com/watch?v=6H3PsQTT9...re=related – melodia pentru noaptea de amor :D

Nu stiu cand v-a aparea si restul de cap, dar am si yo de invatat, mai ales ca merg la olimpeada de romana :-"

#10
Gome daca ati crezut ca am adormit cu capitolul, dar nu prea am avut inspiratie:D
cap 7
Un gram de paradis

Dimineaţa ne prinse imbratisati. Buzele noastre erau la cativa centimetri una de cealaltă. Încetul cu încetul am deschis ochii si am văzut ca, Deidara inca mai doarme. Doamne era aşa de dulce când dormea. Părea senin, dar si bătrân tot in acelaşi timp. Se părea, ca blondul suferă mult mai mult si este mai matur, decât vrea sa arate. Vreau sa mă ridic, dar mă culca din nou, iar de data asta in braţele sale, lipindu-mi spatele de abdomenul sau cald. Adorm din nou, fara sa-mi dau seama. Ma întorc pe o partea, fara sa ştiu, ca iubitul meu, numai era in pat langa mine, sa mă tina in braţe. Simt ceva ud si mă ridic in şezut. Pipai cearceaful si când ridic palma, vad ca in ea se afla sângele meu, care a arătat, ca fusesem cândva „fecioara”. Am făcut-o si pe asta. Acum numai eram virgina si puteam fi numita cu uşurinţa curva. Oare, ce v-a zice Hinata când v-a afla sau lady Tsunade?...
- ’Neaţa floare de cireş, îmi spuse Deidara vesel si copilăros, punând pe pat o tava cu mâncare, dar nu înainte de a mă săruta scurt pe buze.
- ’Neaţa si ţie. Ce facem azi? Îl întreb, in timp ce am luat, un bob de strugure in gura.
- M-am gândit, sa mergem la plaja, doar noi doi. Sa înotam, sa facem scufundări, sa ne plimbam, sa facem surf si multe altele, îmi răspunse blondul, furându-mi un bob de strugure, dar si o sărutare.
După ce am terminat de mâncat, mi-am luat costumul meu de baie, negru, care se lega in fata si peste o rochie alba, cu modele haioase pe ea. Afara mă aştepta tanarul, imbracat cu un maiou alb si o pereche de pantaloni verzi. In mana avea un cos si pe umăr o pătura verde. Am plecat prin spatele grădini, prin jungla. Eu mă uitat numai la picioare, ca nu cumva, ca calc in ceva si sa mă tai, dar mereu, mă împiedicam, sau mă loveam cu capul de spatele lui. După jumătate de ora, ieşim pe o plaja pustie, foarte frumoasa. Punem pătura pe nisip si Deidara, doar isi arunca maioul si sari in apa oceanului, ca un copil de 5-6 ani. Eu mi-am dat cu teama, jos rochia, ramând in costumul meu. Intru in apa, dar nu prea ştiam sa înot foarte bine si mai ales, in apa mari sau a oceanului, unde sunt valuri sau curenţi, mă simţeam ca un peştişor, in fata ditamai rechinul. Mǎ mişcam cu încetinitorul, spre blond, fiindcă apa, ii ajungea pana la gat. Acesta ofta o data si veni spre mine, mă lua in braţele sale si mă duse, in apa mare. Vru sa-mi dea drumul, dar îl ţineam prea bine de gat si daca îmi dădea drumul, îl trăgeam după mine. Mi-am încolăcit picioarele, pe talia lui si sâni mei erau presaţi de muşchi săi.
- Nu şti sa înoţi? Ma întreba, luându-mă prin surprindere.
- Ba da, am îngânat, încercând sa mă ridic, pe umeri lui, dar nu se putea, momentan, aşa am rămas la poziţia aceea.
- Atunci de ce ti-e frica, de apa mare?
- Fiindcă nu ştiu sa înot bine si mi-e frica de apa mare…
Nu am mai continuat, ca buzele sale, erau peste ale mele. Limba lui, se duela cu a mea, dar mana lui jucăuşa, îmi desfăcu sutienul, lăsând la iveala sâni mei. Vrea sa mi sărute, dar, se aflau sub apa. Merge, cu mine in apa, pana la glezne, adică, la mal si mă întinde pe nisip, ajugand jumătate in apa si jumătate pe uscat, cu el peste mine. Buzele lui, îmi gustau si lingeau, pielea sărata, dându-mi furnicături. Chiar am ajuns sa-l iubesc cu adevărat. Era foarte atent cu mine si mă răsfăţa. Mâinile lui mă atingeau peste tot, trimiţându-mi fiori, fierbinţi întregului trup. Îmi dădu jos chiloţi si începu sa-mi lingă zona ascunsa, apoi baga in mine, doua degete, pe care începu sa le mişte rapid, facandu-ma sa gem de plăcere.
- Ce sâni frumoşi ai, iubito, îmi şopti, la ureche si îmi lua mana mea si atinse cu ea, „amicul”, care era gata de acţiune.
- Nici vorba, am spus, puţin alarmata si mi-am tras mana din degetele lui.
- Nu te voi obliga fa îmi faci sex oral. Daca tu nu vrei, nu-mi faci, îmi mai spuse si mă pătrunse.
Mi-am arcuit spatele de durere, dar aceasta deveni pura plăcere. Îl simţeam in interiorul meu, cum mă mângâia uşor. Mişcările sale de du-te-vino, erau de vis si făcute cu cap, incat, sa-mi ofere plăcere nemărginita. Apa mari, ne mângâia, mărindu-ne preludiul nostru. Razele soarelui, ne mângâia blând si încălzindu-ne atent, pentru a nu raci. Buzele sale îmi dezmierdau pielea gatului. Parul sau de aur, îmi acoperea fata si ochii săi mă priveau pasional in ochii. Buzele, care acum puţin timp au fost ocupate, sa mă sărute pe gat, erau întredeschise si pe ele ieşea aer întrerupt, arătând ca gâfâia de la efort. După o jumătate de ora, mă pătrunde puternic si simt ceva ciudat in interiorul meu. Doamne, sper, ca nu si-a dat drumul in mine? N-are cum, ca este băiat atent si face aşa greşeala de amator.
- Ah, scăpa blondul, printre buze, un geamăt de plăcere.
Îl sărut pe buze si după ne imbracam in costumele noastre de baie. Eu m-am oferit sa pregătesc prânzul, pana s-a dus sa înoate puţin, blondul meu. Am scos din cos, pâine, gem de banane, banane, ananas, frişca in tub. După ce am mâncat, am strâns si Deidara se puse cu capul in poala mea si încep sa-i pieptăn, parul, cu degetele mele. Ochii mei se oglindeau in ochii săi, de un albastru pur. El mă mângâia pe fata si ne mai furam cate un sărut. După ce ne-am sărutat sa stăm la plaja, am mers la cumpărături si mi-am luat o grămada de lucruri frumoase. Seara făceam dragoste, ca nebuni, fara sa ne pese de restul lumi, parca am fi fost soţ si soţie, in luna de miere. Aşa trecură doua saptamani, in acel gram de paradis fara sa-mi dau seama. Trebuia sa ne întoarcem, iar la vieţile noastre, dar ce nu ştiam, ca destinul are planuri cu mine si cu Deidara…

Poze:
http://www.besttours.ro/images/destinati...adline.jpg - plaja unde cei doi s-au făcut de cap
http://media.photobucket.com/image/deisa...2.jpg?o=27 – când au făcut dragoste pe plaja.
http://media.photobucket.com/image/deisa...1.jpg?o=26 – pe pătura după ce au mâncat

cântecul:
http://www.youtube.com/watch?v=rBhxxCsQlRU – cântecul pentru acest capitol.

Gome daca este scurt, dar am dus lipsa de inspiraţiune =))




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)