28-12-2008, 10:46 PM
Ultimul capitol a fost perfect. Plin de dragoste si umor. Nu mai puteam de ras, cand Ren il tachina pe Yoh si cand Kaoru & Kaname au facut criza de gelozie
Ma bucur ca s-a terminat totul cu bine ^__^ Ficul tau a fost unul din preferatele mele si probabil inca va mai fi... Hmm... personajul meu preferat cred ca a fost Ren... Mi-a placut felul lui de a fi, chiar daca a avut el perioada aia mai neagra *_* Plus ca il iubeste neconditionat pe Kaoru
That`s love...
Sincer nu prea stiu ce sa zic... decat laude, felicitari si multe urari. Sa nu te lasi de scris ptr ca faci o treaba minunata.
Felicitari pentru acest fic si bafta in continuare la celelalte!
Ma bucur ca s-a terminat totul cu bine ^__^ Ficul tau a fost unul din preferatele mele si probabil inca va mai fi... Hmm... personajul meu preferat cred ca a fost Ren... Mi-a placut felul lui de a fi, chiar daca a avut el perioada aia mai neagra *_* Plus ca il iubeste neconditionat pe Kaoru
That`s love... Sincer nu prea stiu ce sa zic... decat laude, felicitari si multe urari. Sa nu te lasi de scris ptr ca faci o treaba minunata.

Felicitari pentru acest fic si bafta in continuare la celelalte!