Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care cuplu este favoritul tau?
Rain si Eric
27.59%
24 27.59%
Eric si Julio
58.62%
51 58.62%
Rain si Leon
10.34%
9 10.34%
Leon si Julio
3.45%
3 3.45%
Total 87 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Am I your obsession?

Hmmm, picant 15 Of haideţi, doar nu aveţi de gând acum să întârziaţi *laughs* cel puţin, nu foarte mult, i'm still waiting here.
God god, cât de mult mi-a plăcut partea cu bataia <3 Cei doi bătându-se pentru un roşcat ca Eric ; ofc nu ar rata o asemenea oportunitate. Vaiiii, replicile mele favorite :
Citat:-Uite cum sare curva aia pentru tine!
-Ce-i? Te disperă faptul că nu e al tău?
[...]
-Vrei să nu mai ai ce să bagi în roşcatu` ăla?
Atât de cool şi de... Mrrr, just like two tigers, luptându-se pentru o pradă 'buuuună' :]] Chiar lipsea ceva acţiune în toată povestea asta. Lolz, sunt curioasă ce se va întâmpla cu Eric, căci bănuiesc că Cipriano nu va sta şi se va uita - va vrea ceva răzbunare (cred eu) şi doar ştiţi ce fel de revenge i want, nu numai eu presupun 21.
See you *hugs*

25. Nu mai aveti voie cu quote, decat cand vreti sa evidentiati ceva cu bold. Un exemplu bun dupa cum se poate aplica, ar fi aici, post-ul lui Cyber. In rest, doar ca sa va mariti postul si sa spuneti ''oh, ce frumos, ce romantic!'', numai este acceptat.

Addeh, eu iti dau cu gardul in cap >.<.

M-a atras mereu fic-ul asta. Am inceput sa il si visez noaptea. Asa mi-am amintit ca nu prea am mai trecut pe aici. Stilul de a scrie, cum am mai zis nu prea mi se pare schimbat mai deloc. La fel de bun. Mi-a placut ca a-ti bagat niste expresii italiene, imi amintesc de unele filme italiene cu mafie si lupte. Cand citeam "Cipriano... triumfator" am avut o senzatie gen "las' treuie sa vina Julio" si dupa pam! Pumn sub centura. Cipriano, Cipriano... vezi mamica ca o incasezi pentru violuri? Te credeai mare si uite acum. Personalitatea sa... incerc sa nu mai urasc personajele fiindca sunt ceva gen - prima zi: il urasc! A doua zi: il iubesc! Frumos capitol, multumim ca nu il veti abandona si veti continua sa ne uimiti cu idei noi si scene noi (<3) ca de fiecare data. Succes.

Psycho XD

Multumim de comentarii! Ne bucuram ca mai avem lume care ne citeste si, ca de obicei, ne cerem scuze ca am intarziat... din nou. Cred ca v-ati cam saturat de scuzele noastre, dar asta e.^^' Sper ca inca ne mai cititi.
Limbaj vulgar!!!

Capitolul 21



-Trezirea! silabisi o voce groasa, deranjandu-mi somnul si accentuand ultima silaba. Sunetul era prea puternic, atat de puternic incat simteam cum imi scartaie fiecare neuron.
-Vrei sa-ti bag trompeta aia in cur? am spus pe un ton nervos, aruncandu-ma pe o parte si punandu-mi perna pe fata.


-Eric, au inceput examenele.
Vocea sa ma facu sa imi duc mainile neintentionat spre urechi si sa le acopar. Dupa ce am realizat ceea ce spusese, am tresarit brusc, deschizandu-mi ochii. Am privit in jur alarmat cand i-am vazut pe toti imbracati, cu paturile facute si gata de examene, iesind pe usa. In cateva secunde am ramas singur cu Rain in camera.
M-am repezit spre usa de la baie, luand in picioare cearsaful de pe pat.
-Eric, stai, spuse blondul intinzand mana spre mine.
-Du-te inainte, vin si eu acum, am spus grabit, intrand pe usa.
M-am imbracat repede in uniforma, mi-am dat cu putina apa pe fata, apoi am luat-o la fuga spre sala de clasa. Problema era ca nici macar nu stiam in ce incapere se tin examenele, asa ca am intrat in prima care mi-a aparut in fata ochilor.
Inaintand pas cu pas am observat ca nu cunosc pe niciunul dintre colegi. Mi-am plimbat privirea prin clasa ca sa ma asigur, pana ce am dat de trasaturile bine definite ale chipului pe care nu-l puteam da uitarii. Julio.
Intr-o maniera blanda si patimasa pe buzele sale experimentate se regasi zambetul suav.
Cand m-am trezit din visare, am realizat ca ma holbam fix la el. Mi-am mutat privirea, dand din lac in put cand i-am intalnit chipul mai pervers ca de obicei al lui Cipriano.
Chiar inainte sa ma intorc am observat cum ochii lui isi concentrau miscarile pe mine, apoi cu un reflex rapid spre umflatura din pantalonii sai.
Am realizat ca locul meu nu era aici, imediat ce am auzit vocea groasa a profesorului:
-Tu ce cauti aici? facu el, analizandu-mi uniforma. Clasa ta e a doua pe stanga.
Am dat aprobator din cap, in timp ce am rostit un multumesc stins, ca apoi, exact inainte sa parasesc incaperea, sa-i zaresc fata lui Julio; atunci am observat si discretul „succes” care se citea pe buzele sale.
Deja ajunsesem pe hol si nu-mi puteam lua gandul de la privirea lui insetata de iubire, zambetul sau sensibil si delicat, gesturile si soaptele ce ma faceau sa plutesc ca un fulg. Nu-mi puteam lua privirea de la Julio.
Lucrurile au inceput sa decurga mai repede imediat ce am intrat in clasa, cerandu-mi scuze ca am intarziat - macar astazi sa fiu mai politicos, poate imi cresc astia punctajul cu o sutime - ca apoi sa ma asez in spatele lui Rain si sa primesc foaia de examen.
-Credeam ca nu mai ajungi, se auzi soapta blondului in linistea mortuala.
-Shht, fa liniste si da-mi si mie sa scriu acolo ceva, ca oricum nu stiu nimic.
-Haide Eric, nici macar nu te-ai uitat pe subiecte. Concentreaza-te! Sigur reusesti sa faci ceva, se auzi iarasi aceeasi soapta.


Zgomotele colegilor proveneau din toate partile, plangandu-se fiecare de ce a facut la examen.
-Ce ai facut? Se vedea ceva cand iti aratam foaia?
-Am vazut un rahat. Ai si tu un scris. N-am inteles nimic, i-am spus dezamagit lui Rain.
-Scuze, dar de ce nu mi-ai spus nimic?
-Tu n-ai vazut, ma, ca statea ala de mate in spatele meu?!


Semnalul de pornire se auzi cand am inceput sa alerg cot la cot cu ceilalti, dar, deja de la primii metri parcursi simteam cum tot corpul imi era incetinit de o durere a dracu de sacaitoare. Nici nu ajunsesem bine la obstacole si deja rasuflam ca un descreierat.
Nu voiam sa privesc in fata spre ceilalti care ajunsesera deja la bustenii pe apa, iar altii la zidul de escaladat deoarece ma descurajam, dar nici sa mai alerg nu puteam. Dupa doi pasi m-am oprit fara sa vreau din cauza durerii. Cu siguranta aici ieseam primul daca nu se ivea cacatul asta de problema.
-Eric Tennison, descalificat! se auzi vocea proeminenta a arbitrului care statea mereu cu ochii pe noi.
In cateva momente ma aflam pe banca, injurand de ciuda pentru ca eram decis ca aici voi compensa proba scrisa.
-Sa-mi bag p***! am facut nervos, gesticuland cu mana in aer.
Il priveam cu dispret pe ala care a trecut primul linia de sosire, pentru ca stiam ca trebuia sa fiu in locul lui. Pe dracu, mai era si din echipa adversa! Acum totul depindea de proba scrisa.
Dupa ce Rain termina, veni langa mine pe banca, tragandu-si sufletul.
-Eric, ce s-a intamplat? De ce ai abandonat? Eram sigur ca o sa castigam cu ajutorul tau.
Cand m-am intors sa-i raspund, m-am trezit brusc cu buzele lui peste ale mele. O simpla atingere si-l facusem sa se inroseasca. Inainte sa clipesc, disparuse ca o iluzie straina, lasandu-ma cu o privire uimita. In coltul gurii imi aparu un zambet discret dar, din pacate, nu-mi putea imbuntati ziua.
Am plecat inainte sa se anunte catigatorii la proba fizica, caci eu oricum nu facusem nimic. Fusesem singurul descalificat, eu si cu un mototol de tocilar. Am plecat spre camera cam bosumfalt, iar gandul mi-a zburat spre Julio si Cipriano cand le-am auzit vocea de nicaieri. Ei erau vinovati pentru cele care mi se intamplasera si, fara sa vreau, injuraturile imi umpleau gura.
Dupa cateva minute, defapt, am realizat ca vocile veneau chiar din camera alaturata. Conversatia reusise sa-mi capteze atentia imediat ce-am auzit numele meu in ea, asa ca m-am apropiat de usa care era crapata, tragand cu urechea si asigurandu-ma cu o remarca scurta ca sunt singur pe hol.
-Uite aici, a spus Cipriano, indemnandu-l pe Julio sa priveasca intr-o anumita directie.
-Ce dracu e asta? Asta nu e el!
-Nu vezi parul ala rosu dupa care esti tu mort? Nu auzi gemetele astea de placere? Se vede ca l-am satisfacut mai bine ca tine.
Era evident ca Julio devenise vizibil agitat, concentrandu-se mai mult asupra ceea ce i se arata, ca apoi sa-i observ zvacnirea obrazului care devenea din ce in ce mai rapida pe masura ce gemetele mele se inteteau.
Mi-am dat seama ca era vorba despre rahatul ala de caseta, simtind cum picioarele mi se inmoaie la gandul ca Julio avea sa ma creada o carpa innebunita dupa placerile sexuale.
Pierzandu-mi controlul si dorind sa-mi fac dreptate, am dat buzna peste ei in camera, lasandu-i pe amandoi socati de aparitia mea.
-De ce dracu il crezi pe ala? Nu e destul de clar ca m-a violat?!
-Uite, nici acum nu recunoaste ca i-a placut. Nu-mi vine sa cred ca te-ai batut pentru unul ca asta, facu Cipriano, afisand un zambet depravat.
Julio tacea. Conversatia devenise prea apasatoare. Pe chipul sau nu se citea nicio expresie, si tare imi era ca incepuse sa-l creada pe brunet.
-Nu mai vreau nicio explicatie. E foarte clar ce s-a intamplat acolo, spuse satenul, lasandu-ma cu un sentiment de vinovatie, din cauza caruia nici nu mai aveam tupeul sa-mi apar orgoliul.
Ultimul cuvant pe care l-am auzit soptit iritat din partea lui Julio, a fost: curvo!


[Imagine: 35j9hll.png]
"If yaoi were a vodka And I were a duck I'd swim to the bottom And drink my way up.
But yaoi ain't a vodka And I ain't a duck, So give me some yaoi And shut the f**k up."

Cee?? Poftiiim? Il omor pe Cipriano! Gata intru in fic si-l ucid! Nesimtitul, tocmai cand lucrurile mergeau bine, cand era ok, cand Eric in sfarsit isi dadea seama ca il place pe Julio, vine nenorocitul asta de Cipriano colac peste pupaza care, ce face? Ii da impresia lui Julio ca Eric e curva, dar nu e asa! Nu pot sa cred. Deci imi vine sa intru in fic si sa-l iau si pe Julio sa-l dau cu capul de pereti. Cum e atat de bou cat sa creada ce indruga idiotul ala? Eu una sunt plina de nervi. Saracul Eric, la proba scrisa nimic, la cea fizica nimic, acum ce o sa faca? Sper sa rezolve problemele, bafta la scris fetelor si va rog sa aduceti nextul cat mai repede ca fierb nu alta.
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

Deci nu se poate asa ceva! Nu imi vine sa cred.. J e un mare prostanac daca-l crede pe C. Si cum a avut tupeul jegos sa-l faca pe scumpul Eric, "c****" ? E un mare prost daca el crede in C si nu in E. J m-a dezamagit mult la faza asta... il credeam mai altfel, nu credeam ca e asa de naiv. El chiar nu vedea ca pe caseta aia a fost violat iubirea lui?
Si bietul Eric... pun pariu ca se simte ca un rahat. Si el il iubeste pe J, si sa-ti spuna persoana pe care o iubesti asa, cred ca e destul de nasol.
In fine, astept nextul si puupii ;*.
Ja nee.
[Imagine: tumblr_mfcg2sBNaZ1rnbh24o3_r1_500_large.gif]
Boys love.

Cum? Nu il mai place? Julio la facut curva pe Eric? Saracul a pierdut din cauza ca a facut sex cu astia si acum ce? O sa ajunga din nou sa fie batjocorit de Cipriano. Nu imi vine sa cred. Si eu credeam ca il iubeste, ca vrea sa-l protejeze. Nu ma mira daca acum Eric ar vrea sa se sinucida. Povestea s-a complicat din ce in ce mai mult si dupa toate aste, nu-mi vine sa cred ca Julio nu-l mmia crede pe Eric.
Nici faptul ca Eric a intrat in camera nu a fost o idee buna. Trebuie sa urmeze niste yaoi-uri incitante nu gluma. De abea astept sa vad cum va evolua povestea. Daca Eric va fi cu Cipriano sau cu Julio sau daca Lion va fi cu Rain. Ori Rain cu Eric. Ooo si atunci Eric ar fi cel care domina. Imi pare rau ca totul a luat-o pe dos, dar stiu ca vor ruma lucuri si mai si de acum in colo.
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


Si aici se complica lucrurile. Esti (sunteti) plina(e) de suprize. Dar nu ma mir. Trebuia sa ma astept. As zice ca imi pare rau de Eric, dar as minti. Hai sa fim seriosi...pana la un punct (vorbesc strict de un nivel primar), cred si eu ca i-a placut ce s-a intamplat cu Cipriano (nu-mi sariti in cap). Inteleg ca nu l-a vrut pe Cipriano...si Julio ar fi trebuit sa inteleaga si el...ce naiba. Une e sa-ti placa actul sexual in sine (ma repet pana la un punct) si alta e sa-ti placa persoana cu care il intreti. Si...chiar a fost obligat...
M-a dispera...si debitez prostii pe aici. Oricum, minus un punct pentru ca a reactionat cum a reactionat.
Plus un punct autoarelor pentru ca au condimentat actiunea. Astept nextul poop

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

Am venit cu nextul si ne scuzati ca am adus ultimul capitol asa greu. Ne pare rau ca se termina, dar speram ca v-ati bucurat de el. Lectura placuta!^^
Nota: In Amerca, in loc de note se folosesc litere in ordine alfabetica. De exemplu, A este 10 si F este 4.



Capitolul 22



Azi era ziua in care rezultatele se vor afisa pe panoul mare din fata scolii. Urma sa vada toata lumea cat de prost am fost.
M-am ridicat din pat si mi-am luat camasa alba impreuna cu uniforma verde, fara sa fac prea mult zgomot, ca sa nu-i trezesc pe ceilalti. Am iesit primul pe usa si m-am asigurat ca nu mai e nimeni pe hol, sau in fata panoului. Singurul examen care ne mai putea ajuta echipa acum era cel scris, pentru ca stiam deja ca la proba fizica a castigat echipa lui Julio. Ca tot veni vorba de el, nu-mi puteam imagina de ce il crezuse pe mincinosul de Cipriano…
Sa-i ia dracu’ pe toti! Nici nu stiu de ce ma precipit atat. N-ar trebui sa-mi pese daca ma credea sau nu.
Prins in ganduri, nici nu mi-am dat seama cat de repede am ajuns in fata rezultatelor, incepand apoi sa-mi caut numele.
-Tennison Eric, am soptit, atingand literele cu degetul aratator si trasand o linie pana in partea dreapta. Trei linii formau o nota si nu, nu era A, ci era un F, si inca unul destul de mare care iesea prea mult in evidenta.
-Oh, pe naiba, iese in evidenta! am marait printre dinti, controlandu-mi buzunarele si gasind in scurt timp un pix rosu cu care aveam de gand sa fac din F un A.
Mai intai m-am asigurat ca nu vine nimeni si am modificat repede, tragand o singura linie.
La scurt timp dupa aceea locul s-a aglomerat, fiecare cautandu-si nota. Am facut doi pasi in spate, rasufland usurat.
-Ah, ce bine ca am modificat-o! Nu mai vede toata scoala cat de prost am putut fii.
M-am trezit cu o mana pe umar ce ma apasa usor.
-Cat ai luat? intreba Rain, zambind.
Am strambat din buze, spunandu-mi ca am luat nota maxima.
-Ce nota pocita. Parca e modificata de cineva, constata blondul, privind din nou spre panou printre capetele elevilor.
-Hai taci ca am modificat-o eu, i-am soptit la ureche, simtind cum i se infioara incetisor pielea din acel loc, dandu-i mai apoi un pumn in gluma.
Actiunea a fost intrerupta de un carait enervant al boxelor agatate de pereti:
- Va rugam sa va regrupati in ordine spre curtea scolii pentru a anunta echipa castigatoare!
Vocea am recunoscut-o imediat, era a tatalui meu, ca apoi sa iesim cu totii afara in ordine. In stanga eram noi si in cealalta parte echipa adversa in uniformele lor visinii, privind cu suspans persoana din fata imbracata la costum ce nu mai avea nevoie de prezentari.
-V-am chemat aici pentru a anunta castigatorii din acest an. Vreau sa va felicit pe toti pentru efortul depus. Ati ajuns la asteptarile mele si la nivelul pe care il are acest liceu, dar, bineinteles, au mai fost si exceptii, spuse, maturand cu privirea peste toti. Fericitii care vor pleca in excursie sunt..., iar dupa o lunga pauza in care eram foarte sigur ca n-o sa castigam si priveam plictisit, tatal meu isi deschise din nou gura, anuntand: echipa condusa de Pryce Julio. Ati avut cele mai bune rezultate atat la proba scrisa cat si la cea fizica. Felicitari inca o data!
Ultimele cuvinte de lauda nu au mai fost auzite din cauza unor strigate de fericire si ropote de aplauze. Si in timp ce echipa adversa era in culmea fericirii, urland de bucurie, noi aveam niste fete plouate. Unul dintre colegi s-a indreptat nervos spre Rain, care devenise foarte abatut.
-Ne bazam toti pe tine, blondule. Ce nota ai luat?
-Pai eu am luat A, dar se pare ca a fost o nota foarte mica care ne-a tras pe toti in jos.
-A cui? Sa vezi ce-i rup capul, ataca el din nou.
-Nu se stie, am sarit eu repede.
-Puteti sa va faceti bagajele. Autocarul pleaca intr-o ora, a anuntat tatal meu, uitandu-se spre Julio.
Plecara intr-o galagie infernala spre camerele lor, in timp ce noi ne-am dus sa luam masa la cantina. Ne-am asezat plictisiti acolo, gandindu-ne la cat o sa avem de invatat pentru a termina anul, in timp ce ceilalti se vor distra in excursie.
Dupa ce am mancat, am iesit in curtea din fata, privindu-i pe toti cum urcau in autocar. Am analizat fugitiv toate persoanele de la geamul automobilului, oprindu-ma la una: cea de pe al doilea loc. Pentru un moment ne-am intalnit privirile, insa el nu si-a mentinut-o mai mult de doua secunde asupra mea.
-Julio, mi s-a citit pe buze numele sau, ridicand foarte putin mana in speranta ca il voi atinge cumva, dar era o dinstanta prea mare intre noi. Inima-mi batea nebuneste, iar stomacul mi se stranse intr-un spasm violent in momentrul in care autocarul a pornit, lasandu-ma pe mine in urma.


De atunci zilele au trecut al dracului de incet, ca si cum timpul a murit cu multi ani in urma. Incepusem sa cred in dragoste, indiferent de forma pe care o lua: obisnuita, iesita din comun sau obscena.
Rain imi atragea deseori atentia ca sunt prea visitor, dar nu-i spusesem niciodata adevaratul motiv. De cateva zile incoace nu ma mai cunosteam, eram un altul: mai meditativ, mai romantic, mai indragostit de Julio. Aveam nevoie de el, trebuia sa-i comunic, in primul rand, ca-i simteam mult lipsa.
Mergeam abatut pe holul prost luminat, indreptandu-mi pasii spre fereastra din capatul acestuia. Era nopatea tarziu, iar luminile din fata scolii erau singurele care domneau in intunericul de afara. M-am asezat pe pervaz si am incercat sa-mi pun ordine in ganduri.
Cu adevarat lucruirile se inrautateau din ce in ce mai mult, iar eu imi pierdusem cumpatul.
A fost destul de socant sa constat ca am judecat pe cineva atat de gresit, ca m-am inselat atat de mult. Si, fara sa-mi dau seama, mi-am dus mana la vanataia de la incheietura mainii. Inca ramasese acolo, lasand o rana adanca pe inima mea si rasacolindu-mi toate amintirile; amaintiri care mi se derulau in minte, de la scena cu Cipriano pana la cea cu Julio.
Probabil ca inca nu ma iertase, iar toate acele rahaturi care se petrecusera in trecut erau doar un pretext stupid sa ma tratez pe mine insumi ca un tanc de cinci ani.
Inca ii simteam atingerile fierbinti pe pielea mea, sarutarile pasionale care-mi provocau fiori chiar si acum, toate acele lucruri placute care mi le facea intr-un mod patimas ma innebuneau, intunecandu-mi gandirea in fiecare moment de cand plecase. Mi-am intors privirea inapoi si puteam observa cum, din capatul celalat, se vedea trupul sau ce mergea cu miscari atletice spre mine, la fel ca prima oara.
Am realizat de ceva vreme ca Julio era singurul aspect calduros si diafan din viata mea, iar acum imi era absolut insuportabil fara el. Eram prada unei halucinatii.
Mi-am scuturat usor capul, trezindu-ma imediat la realitate, ca apoi sa-mi apara din nou in fata ochiilor holul intunecat si pustiu.
-Nu am niciun motiv, niciun motiv intemeiat sa ma simt atat de agitat, atat de tulburat si de confuz, am spus in soapta, privind gradinile inecate in bezna si amintindu-mi emotia surprinzatoare a primului sarut la acea fereastra. Ii vedeam chipul cu ochii schiplitori si inlacrimati, ganduindu-ma la cuvintele spuse soptit ce atunci mi se pareau prea stanjenitoare si enervante, dar acum tanjeam sa le mai aud inca o data din gura lui. Trecusera trei saptamani de cand nu-i mai auzisem vocea.
Am deschis fereastra larg si m-am aplecat, privind in jos.
Sunt ferm convins ca orice as face de aici inainte nu voi rezolva nimic, asa ca neavand incotro, ma vad silit sa renunt la a ma mai gandi la el.
-Banuiesc ca-si va gasi pe altcineva destul de repede.
Asa ca m-am aruncat…

THE END
(pacaleala de 1 Aprilie)

Cum adica s-a aruncat?????
Nu-mi vine sa cred! Si asa se termina? Sunteti atat de crude amandoua!!!. Nu e un final urat, nicidecum. Poate, avand in vedere provestea e finalul perfect, dar...
Nu stiu, ma asteptam ca Eric sa lupte in continuare. Nu-mi vine sa cred ca pur si simplu s-a dat batut. Nu-mi vine sa cred ca Julio l-a abandonat. Nici nu stiu ce sa mai zic...oricum ati facut o treaba buna fetelor. Felicitari. A fost un fic cu adevarat reusit. Sper sa mai veniti cu altele. V-am pupat si muulta inspiratie.

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

In sfarsit am gasit si eu un fic care sa nu se termine ca toate celelalte. A fost un fic dramatic si plin de amuzament. Fetelor, a fost un fica care mia placut mult si chiar daca nu am prea mult timp sa scriu, nu pot sa nu las un comm. Imi pare rau ca Eric nu a ramas cu Julio, insa asa e viata si voi asta ati si demonstrat. Julio e un tip cu inima puternica si desi si el cred ca a suferit, poate trebuie totusi sa-l creada pe Eric, caci ii iubea mult. Eh, dar voi sunteti sefele.
Un fic plin de iubire, pasiunde si amuzament. Am ramas un pic in ceata cu relatia dintre Rain si Leon, insa poate mai veniti cu un capitol intermediar cum ar veni. Poate veniti cu un sezon 2? Nu stiu, asta nu depinde de mine! Va iubes si voi stiti asta, bafta in continuare!
Arigatou! :X:Xpupic
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 124.739 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)