Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care cuplu este favoritul tau?
Rain si Eric
27.59%
24 27.59%
Eric si Julio
58.62%
51 58.62%
Rain si Leon
10.34%
9 10.34%
Leon si Julio
3.45%
3 3.45%
Total 87 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Am I your obsession?

Mhh da, tipic mie sa intarziu, regret am fost la bunici la tara si nu am mers netu\'. Dragele mele, nici nu stiti cat am asteptat sa puneti nextu\'. Va ador, va iubesc NU STIU CE SA va mai zic ca sa vedeti cat va ador ficul.
Il iubesc pe eric, mai ales ca a luat in mana o arma greu de controlat si mai ales ca AK-47 e arma mea preferata. 8 Ma bucur ca Julio tine cu micutul nostru Eric si ca Leon incearca sa se aproprie de Rain, chiar si dupa tot ce a facut.
Ahh, brunetul ala Joshua e un smecher si jumatate, stie sa iti raspunda inapoi, desi nu-mi place cui i se adreseaza. Si ce sa mai zic de nenorositu ala de Cipriano, vai daca il prind ii rup ceva sau mai bine ii fac o aperatie pe creier. :yes:
Astept nextul cu nerabdare fetelor, so grabiti-va!
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


Super capitol!
\"-Chefu’ de tine, zise el cu sarcasm, privindu-mă într-un mod pervers.\"-O...Cipriano e in calduri. 21
\"L-am împins mai tare, însă acesta, nervos, îmi apucă tricoul şi îl dădu din câteva mişcări jos. Se repezi asupra mugurilor mei întăriţi şi începu să îi muşte, ca apoi să coboare spre pielea abdomenului, prinzând-o şi pe aceasta între dinţi. Profitând de ocazia că se lăsase în jos, i-am prins părul şi am început să trag de el, nedorind să fiu violat încă o dată.
-Stai cuminte dacă nu vrei să fie mai rău ca data trecută.
\"-Uau!Deci am ramas38 38 38 38 38 Nu-mi pot reveni!Presupun ca o sa vina un yaoi.Sau poate nu.O sa vina Julio si o sa-l salveze pe Eric.Mi-ar place asta. 105
Astept capitolul urmator.
Bye!

´ello there ^^ Wow, un nou capitol plin de dinamism (aproape plin) si wow, a aparut Cipriano in peisaj. Hmm dupa parerea mea, ar forma un cuplu frumos, Eric si Cipriano, bineinteles, dupa Eric si Leon : - \" Yeah, yeah, revenind la capitol, l.am parcurs relativ repede, parandu.mi.se scurt, ceea ce probabil asta e, o inchipuire. Greseli nu vazusem deloc, ceva obisnuit la voi ^^ Btw, imi place numele Joshua, o sa fie un persoanj ceva mai important sau o sa reintre in anonimat? Oricum, mi.a placut mica lor cearta. Fetelor, va spun sincer, aveti multe idei bune pe care le puneti in practica si de asta va admir. Sper sa aduceti nextul cat mai curand iar pana atunci ... zbye ^^

See ya later.
Time you enjoy wasting, was not wasted.

Okey...Sa vedem. Cred ca trece tot anul de cand nu am mai trecut si eu cu un comentariu pe aici. Dar, Doamne ajuta, ca a meritat asteptarea si cred ca nu mai trebuie sa spun ca voi fetelor sunteti niste genii. praise Pur si simplu ador ficul acesta. Referitor la ultimele capitole, cred ca nu am varut in viata mea niste scene hot descrise in atata profunzime incat sa trebuiasca sa ma pocneasca cineva ca sa-mi revin. :pfiu: Acum realizez ca Julio are o parte mai romantica *blushing*. Revin la ultimul capitol si deja incep sa-mi fac planuri pentru a-l asasina pe Cipriano *evil smile*. Okey, te violeaza omu' o data, de doua ori, dar cand ajunge la a treia oara e grav. 21)) Eu una sper sa-l gaseasca Julio cat mai repede si sa-i dea una aluia.Zuppy05
Anyway, pur si simplu iubesc ficul asta si abia astept continoarea. Sooo...Ganbate si multa inspiratie! o^__^o Nya!
[Imagine: AnimeGirlSigV22.png]
[Imagine: 830089ew0r4hg5kr.gif]
-Cand, in sfarsit, gasim ceea ce am cautat in intuneric, aproape intotdeauna constatam ca era chiar asta. Intunericul.
C.G. Reinhart

Ce pervers poate fi Cipriano . . . Btw îl mai continuaţi because I'm waiting so much for this fic to be updated yay xD I'm super tired because of the school , but I can't help it missing this fic. Sper că Juluo să-l caftească pe idiotul ăla de Cipriano şi să-l salveze pe micuţul meu roşcovan. ._.'' Deja mă enervează C, chiar aşa măi...zici că e o curvă masculină serios. Ar trebui să-i găseşti o pereche de care să se îndrăgostească fiindcă deja mă seacă. He's scrwing everyone just for the pleasure. I want him to be tied up through love by someone speşăl xD ah ar fi super delicious. So, eu aştept, însă i can't help imagining things with that brat who rapes my baby redhared-
-

Ammm terminat ^_^. Pfiu scumpele mele, dupa 4 zile am terminat de citit ficul asta icendiar ;x Deci ficul vostru este pervers ;-> ceea ce imi place foarte mult, plus ca ador genul asta de Yaoi, mi-as dori un moment dala cu Eric si Rain ;">, deci Rain e asaa draguttzzzzz 105 mai ales acel sarut fugar din ploaie cu Eric, Julio nu imi place absolu de loc [- (, nu ma contraziceti, nu imi place si punct T_T. Cipriano e chiar... O.o PANDA! Deci, un om oribil oribil, nu il suport nici pe asta nici pe Leon ca la ranit Rain. Deccci vreau repejor next pentru ca ador acest fic nebun, ma face sa nu ma opresc din citit, va roog cat mai repede next si sa ma anuntati si pe mine va roog frumos.

Va pupa dulce Minzy ;-*
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

Heii!^^In sfarsit dau si eu comm [abia mi`a trecut lenea si mi`am facut, cont9]Daaar, l`am citit acum ceva timp si e genial! :bv:
Pur si simplu il iubesc! Nu stiu de unde aveti atatea idei, cert este ca este unul din ficurile mele favorite. :ha:Efectiv sunt moarta dupa el si astept cu nerabdare next`ul! :dead:Imi place ca Julio incepe sa tina la Eric, si il considera al lui..este atat de dragut. :perv4ar nu imi place deloc de Cipriano, cum sa ii faca una ca asta lui Eric, nu, nu e frumos! Anyway, vreau next`ul mai repede, fetelor, pentru ca va ador ficul!Well..spor la scris in continuare! Si daca puteti sa ma anuntati si pe mine cand il postati, va rog!

Lynn : Nu mai lăsa spaţii între rânduri,
[Imagine: 963134_o.gif]

Hello! Ne pare atat de rau ca am intarziat T^T Stim fetelor ca ne-ati asteptat, dar de abia acum v-am putut aduce nextul. Ca sa ne revansam ca a durat atat, l-am facut putin mai mare. Sper ca nu ne-am schimbat stilul de a nara pentru ca, sincer, a trecut cam multa vreme de la ultimul capitol postat.Well, imi cer scuze pentru asteptare... Si ca sa va aduc aminte unde am ramas, din capitolul trecut:

~

-Lasa-ma, Cipriano! Ce dracu-ti veni?
-Chefu' de tine, zise el cu sarcasm, privindu-ma intr-un mod pervers.
L-am impins mai tare, insa acesta, nervos, imi apuca tricoul si il dadu din cateva miscari jos. Se repezi asupra mugurilor mei intariti si incepu sa ii muste, ca apoi sa coboare spre pielea abdomenului, prinzand-o si pe aceasta intre dinti. Profitand de ocazia ca se lasase in jos, i-am prins parul si am inceput sa trag de el. Nu doream sa ajung jucaria lui si sa fiu violat inca o data.
-Stai cuminte daca nu vrei sa fie mai rau ca data trecuta.
~
Capitolul 18



Il priveam cu ochii mari, speriat de gandul ca iar o sa ajung jucaria lui si totul se petrecea din cauza unei casete nenorocite. Incercam sa ma dau mai in spate, dar la fiecare miscare pe care o faceam, el isi ridica privirea amenintatoare spre mine, inghetandu-ma. Eram vulnerabil in fata lui, mai ales cand am simtit cum imi deschide slitul si realizam ca nu pot sa ma misc sau sa ripostez.
Nu se poate sa fi prins frica de el!
Imi desfacu cureaua si o arunca, apoi reveni asupra nasturilor, dezvaluind culoarea boxerilor.
-Iti sta bine in rosu, spuse el muscandu-si buza de nenumarate ori si analizandu-mi boxerii.
Prinse cu degetele de linia lor, tragandu-o incet, dar sigur. M-am panicat, dand cu coatele in spate, lovind dulapul, insa tipul continua sa traga de ei pana ce imi dezveli organul.
-Nu, stai… am gemut, vazand cum isi ridica capul spre mine, incercand parca sa spuna ceva, dar ezita si reveni la organul meu, lipindu-si buzele fierbinti de el. Cu cat se apropia mai mult de varf, imi trimitea fiori prin tot corpul, ramanand uimit ca reusea sa faca asta.
-Nu ma pot abtine, esti prea dulce.
Mi-am simtit obrajii fierbinti din cauza tupeului cu care brunetul imi spusese acea replica.
-O-Opreste… am gemut, neterminand replica, caci imi cuprinse organul in gura, sugand si lingand.
Se opri exact cand fiorii placuti aparusera, mai avand putin si simtind ca explodez. Se ridica asupra mea, ca apoi sa imi prinda maxilarul intre doua degete, privindu-ma insistent in ochi. Cealata mana o simteam mangaindu-mi sexul.
-Nu stiu cum Julio s-a atasat asa mult de tine si nu te-a impartit si cu mine. Noi eram tipul de baieti care imparteau toate “papusile” ce veneau aici.
In timp ce vorbea mi-am ridicat genunchiul dorind sa-l lovesc intre picioare, insa brunetul fu mai rapid si-l prinse inainte sa imi aplic planul. Imi zambi superior si continua sa vorbeasca.
-Acum hai sa-ti spun cum stateau treburile pe aici inainte sa vii tu. Eu si Julio eram numiti “vampirii” numai ca lui nu i se mai potriveste rolul asta de cand te-a intalnit pe tine.
Vazand ca nu am nicio cale de scapare si ca nu am cum sa-i inchid gura, m-am bagat in poveste.
-De ce tocmai vampiri?
Inainte de a-mi da raspunsul, ranji.
-Nou-venitii la academie erau “victimele” noastre preferate. Eram numiti vampiri pentru ca, dupa ce ne satisfaceam trupurile cu ei, obisnuiam sa-i muscam de gat si sa le facem semne. Asa am obtinut reputatia asta. Nu stiu de ce Julio si-a incalcat propriile reguli cu tine… Si pe deasupra nu ma lasa nici macar pe mine sa te ating.
-Esti cumva gelos? am intervenit, folosind un ton arogant, incercand sa-l imit pe al lui.
Si-a schimbat brusc expresia fetei, folosind una nervoasa. Ma apuca de brat si ma tranti pe banca, provocandu-mi o durere la spate.
Am scancit in momentul in care se aseza peste mine, punandu-si picioarele de o parte si de alta a taliei mele.
Se misca atat de repede, incat nici nu mi-am dat seama cand mi-a prins mainile deasupra capului, ca apoi sa se aplece peste mine.
-Adu-ti aminte ca am un film cu noi doi intr-o ipostaza in care nu cred ca ai vrea sa te vada toata scoala, imi sopti, simtind apoi cum imi prinse pielea gatului intre dinti.
Aducand aminte de caseta mi-am pierdut din nou curajul si, chiar daca inainte mai aveam tupeu, acum nicio insulta nu-mi mai iesea din gura. Uitasem ca ma are la mana cu caseta.
Nu-mi venea sa cred ca ajunsesem una din marionetele lui, cazandu-i in plasa, cum probabil o facusera multi. Cand se ridica de pe mine am crezut ca am scapat, dar asta era pentru putin timp deoarece, imediat imi dadu pantalonii si boxerii jos, apoi se aseza intre picioarele mele, punandu-le pe umerii lui.
-Ce ai de gand sa faci?
-Nu e evident? Te fut, spuse rapid ca nu cumva aceasta replica sa-i manance timpul pretios.
Ii priveam speriat chipul ce-mi analiza fiecare particica a corpului, fiecare centimnetru patrat al pielii. Se apleca peste mine pentru a-mi tine strans incheietura mainilor ca nu cumva sa ii scap, facand ca pozitia aceea sa devina si mai incomoda.
Inainte de a mai spune ceva, gura-mi fu umpluta de gemete asurzitoare, caci ma patrunse cu violenta, intrand in carnea mea cu atata brutalitate. Nici nu mi-am dat seama cand scapase de prosop si ramasese gol. In aceasta situatie groaznica nu-mi permiteam sa fiu atent la detalii.
Spatele ma durea ingrozitor cand el intra in mine si ma facea sa-mi misc corpul in ritmul penetrarilor sale pe acea banca ingusta. Continua sa faca acele miscari bruste, eu tipand mai mult decat sa gem.
Am profitat de momentul in care mi-a dat drumul mainilor, pentru a ma prinde de banca si a fac ce pozitia mai usoara pentru mine. Ii tot spuneam sa imi dea drumul, dar se parea a fi foarte concentrat in ceea ce-mi facea.
Imi prinse pulpele ca sa-mi desprinda mai mult picioarele, pentru a se impinge mai mult in mine. Trupurile noastre erau lipite unul de altul, observandu-i foarte clar broboanele de transpiratie de pe frunte.
Deja ma simteam extenuat de acele miscari de du-te vino brutale. Era prea mult pentru mine, nu mai puteam suporta senzatia ca el era inauntrul meu. Pe de alta parte, expresia sa era satisfacuta, fata de a mea, care nu simteam nicio placere.
Am inchis ochii sperand ca totul sa se termine mai repede. Nu la mult timp dupa asta am simtit cum a iesit din mine si a incetat acele miscari, insa eram prea rupt de realitate ca sa deschid ochii si sa verific. Durerile nu trecusera, inca il simteam acolo chiar daca se oprise.
Imi prinse parul si trase de el, facandu-ma sa-mi deschid ochii si sa scot un geamat de durere. Ma aseza in genunchi in fata lui dintr-o miscare brutala, apropiindu-ma de sexul sau intarit. Inca isi tinea mana in parul meu, astfel incat imi controla toate miscarile capului. M-a lipit cu buzele de sexul lui, dar nu aveam de gand sa deschid gura si sa ii indeplinesc dorinta.
-Casetaaaa, spuse pe un ton jucaus, insa in acelasi timp malefic.
Mi-am desprins buzele cu greu. Era mai bine asa decat sa afle toti de acea noapte filmata de el. In plus, juram ca asta era ultima data cand ma mai injoseam in halul asta in fata lui; tocmai eu.
Imi baga in gura organul, miscarile capului fiind inca controlate de el, caci eu nu eram in stare sa fac nimic. Aveam senzatia ca o sa ma inec cu ea, mai ales cand mari ritmul.
-Suge-mi-o cum stii tu mai bine! porunci pe un ton superior, facandu-ma sa imi vars nervii pe el si sa il musc, auzind un geamat mai ridicat din gura sa.
-Sa te ia dracu! Nu musca, caine, ca te duc la hingheri.
Ma saturasem de toate replicile sale si mai ales sa-i simt gustul, asa ca m-am impins in maini si m-am dat mai inapoi.
-Stai ca n-am terminat.
Mari din nou ritmul, apoi, cand era gata, se elibera in gura mea, privindu-mi satisfacut expresia. Ma simteam foarte murdar si injosit in ultimul hal.
Imi prinse barba, ridicandu-mi astfel capul, apoi porunci:
-Inghite!
Cand i-am auzit ordinul, am marit ochii instinctiv si am dat negativ din cap, nedorind sa ma injosesc si mai mult decat o facusem. Imi mai zise de cateva ori apoi, vazand ca nu ii respect cererea, ma prinse de nas si imi opri respiratia, facandu-ma sa inghit toata acea substanta si sa iau cat mai repede gura de aer necesara.


Mergeam grabit pe hol in drum spre baie, dorind sa imi provoc rapid o senzatie de voma ca sa dau totul afara. Eram pierdut in imaginile scenelor din trecut ce mi-au spulberat pofta de viata . Fiind aplecat din cauza durerii nu am putut vedea persoana ce statea dreapta in fata mea, asa ca ne-am lovit.
-Scu… am lasat replica neterminata cand am vazut de cine ma lovisem. Tu ce dracu mai vrei? l-am intrebat neasteptandu-ma sa dau peste el tocmai aici.
Isi trecu mana prin breton si ma privi cu ochii sai calzi.
Nu i-am mai asteptat raspunsul si am trecut pe langa. Nu voiam sa-si dea seama de starea mea, asa ca incercam sa merg cat mai drept posibil, insa el ma opri brusc, prinzandu-ma de mana si lipindu-ma de el. Mirosul lui imi desfunda narile si ma facea sa-mi amintesc de prima oara cand m-a facut al sau.
Ma cuprinse in bratele sale si-mi ridica barbia cu un deget, privindu-ma in ochi. Zambetul cald ii disparu, avand o imagine serioasa.
-Ce ti s-a intamplat? intreba satenul uimit, atingandu-mi cu varful degetelor pometii.
Nu i-am raspuns, insa mi-am lasat usor capul in jos si am oftat, tinandu-mi ochii strans inchis.
-Haide Eric… imi spuse bland, trecandu-si mainile prin parul meu si mirosindu-l. Apropiindu-se de urechea mea continua propozitia soptit: … mie poti sa imi spui.
Auzindu-i tonul cu care imi vorbea, mi-am deschis ochii sub privirea lui patrunzatoare.
-Din nou… el m-a …
Vocea-mi tremura, iar obrajii imi ardeau, simtind cum, in coltul ochilor, se strangeau lacrimi. Cand si-au dat drumul pe pometii mei, mi-am intors capul in partea opusa lui, ca el sa nu-mi vada slabiciunile.
“Nu am nevoie de mila din partea lui…” a spus subconstientul meu, trezindu-ma din acea melancolie.
-Nu cred ca te intereseaza pe tine, am spus taios, indepartandu-ma de el.
Am facut cativa pasi inapoi, scancind din dinti cand durerea imi strabatu corpul. Inca ii simteam gustul lui Cipriano, asta facandu-ma sa ma stramb.
-Tu nu vezi ca tin la tine? Imi poti spune…
Intinse mana spre chipul meu, dorind sa ma atinga, insa m-am ferit, indepartand-o cu palma mea, gandindu-ma la ceea ce imi spusese Cipriano despre ei doi.
-Lasa-ma! Tu esti… Esti la fel ca el…
Parca nebagand in seama ce-i spusesem, se apropie din nou de mine, cuprinzandu-mi trupul cu membrele si ridicandu-ma. Incepuse sa mearga, purtandu-ma in bratele sale ca pe o mireasa. Banuiam ca ma v-a duce iarasi in aceea camera. Incercam sa ma zbat, insa ceva din mine ma facea sa raman stana de piatra… el imi oferea o stare placuta de protectie si incredere.
Impinse usa cu piciorul si intra in camera, asezandu-ma cu grija pe pat. Se puse in partea opusa, apoi, atent, tratandu-ma ca si cum as fi fost un obiect pretios din portelan care ar fi putut sa se prefaca in cioburi in orice moment. Imi inconjura mijlocul cu bratele, tragandu-ma mai aproape de corpul sau. Contactul parca fusese electric, facandu-ne pe amandoi sa tresarim puternic.
Imi cuprinse capul in palme, lipindu-si buzele moi de ale mele. Limba lui imi explora gura, inclinandu-se spre fiecare nuanta, memorandu-mi gustul unic si pictandu-mi buzele cu nectarul propriei guri. Fara sa imi dau seama, mainile sale s-au dus la nasturii camasii mele, desfacandu-i rand pe rand, pana la ultimul. Am ramas in scurt timp gol,fara materialul ce-mi acoperea abdomenul, tresarind cand se apropie si de curea.
Am incercat sa ma smucesc din bratele sale si sa ma ridic, insa starea mea nu-mi permitea asta.
-Opreste-te! Ti-am zis ca esti la fel ca el.
-De cine tot vorbesti? intreba, facandu-se o liniste apasatoare in incapere. Buzele mele nu se desprindeau sa-i spuna numele din cauza orgoliului.
-Nu m-as mira daca e vorba de Cipriano... I-am simtit parfumul in hainele tale de cand te-am imbratisat prima data, insa speram sa fie o iluzie.
O lacrima imi umezi din nou chipul, gandindu-ma la ce ar fi mai bine sa fac.
Isi muta privirea din ochii mei spre maini, ramanand surprins. Am privit si eu in acel loc, vazandu-mi incheieturile inconjurate de o nuanta de violet.
Obrazul ii zvacni puternic si-mi lua mana intr-a sa, ridicand-o spre buzele, ca apoi sa o sarute tandru.
-Cum ti-a putut face asa ceva?! Nenorocitul! se auzi vocea lui ca a unui tigru inchis intr-o cusca.

Awww...de cat timp asteptam cap asta :X Ma bucur ca l-ati adus fetelor. Imi era dor de Julio si de Eric. Imi vine sa-l strang de gat pe Cipriano 14. De ce dracu nu poate sa-l lase in pace pe Eric?20
Si Julio...ar trebui sa faca ceva...nush sunt curioasa...abia astept cap urmator ca sa-i vad reactia:X
Pana una alta, un cap superb, ca de obicei:X, fara greseli si cu o exprimare exemplara. V-am pupat si spor la scris fetelorpupic

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

Yaaay ne- WTF? Iar Cipriano? Again? Deci ar trebui dezbracat si aruncat intr-o jungla cu gargarite polare care sa il violeze! Deci ma enerveaza la culme. Daca la inceput imi placea... il urasc aproape la fel de rau temele! Cum draqu sa il fute intr-una. Nu se mai satura? Calm respira adnac. Well mi-e tot imi place cum povestiti. Si ca intr-un final ati adus next-ul. Acum marele lucru care va rog: Aduceti-l repede pe urmatorul! Adica zau va afla Julio. E un moment important. Asa ca sa nu mai repede tot ce s-a intamplat in capitol si cat de mult urasc tarfa de Cipriano... Bun capitol XD

Psycho XD



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.349 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)