Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care cuplu este favoritul tau?
Rain si Eric
27.59%
24 27.59%
Eric si Julio
58.62%
51 58.62%
Rain si Leon
10.34%
9 10.34%
Leon si Julio
3.45%
3 3.45%
Total 87 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Am I your obsession?

#91
Off Doamne, a dat Sfântu` să mai veniţi şi voi cu nextu`. :X O_O Credeţi-mă , am aşteptat foarte muuuult. :]] Şi verificam în fiecare zi să văd ce s-a mai postat. *laughs*
Anyway, chiar mă gândeam să mai iau o pauză dela Zup, dar cu atâtea ficuri yaoi pe aici... 38 Nu cred că se poate. Well, cred c-a devenit o chestie imposibilă. 21

Revenind, mi-a plăcut foarte mult capitolul, dar într-un fel, nu am fost prea încântata de treaba cu Leon. Pfft, şi chiar bănuiam că ceva nu-i în regulă cu tipu` ăla. Ehh, ce să faci ? Destinul din fic. *laughs again*
Of of of ! Ar fi culmea ca Eric să se ducă peste ăia, adică peste Leon şi Cipriano... Da, cine ştie ce se poate întâmpla. 21
Voi ştiţi ! hug

#92
Imi pare rau ca nu am comentat data trecut, nu stiu de ce, cred ca am uitat gome 2.
Revenind, fetelor sa stiti ca sunteteti uimitoare, faceti o echipa pe cinste si nu glumesc. cat pot sa il ador pe Rain 8 e asa dulce.
x( Daca ii prind pe nenorociti aia doi, mai ales pe Leon jur ca-l omor, cum masa sa i faca asa ceve scumpului meu Rain care il iubeste ata de mult pe Leon. Fetelor, rezolvati problema ca eu mor in chinuri amare aici. a rog, grabitiva :cry:
Ma plimb pe strada intunecoasa. Vantul rece navaleste printre copacii uscati. Luna domina totul lasand linistea noptii friguroase sa sclipeasca in lumina ei. Intunericul abisal atrage totul in el. Frica ii domina pe toti, iar umbrele incep ritualele lor de a dansa in lumina luni. Sunete de disperare se aude de pretutindeni. Dar eu nu aud nimic. Il caut pe el ,dar nu-l vad nicaieri, nu mai e aici. Acum nici eu nu mai sunt.

http://3.bp.blogspot.com/-Bisu3ZFnrFk/Te...1%2529.jpg


#93
Insfarsit las si eu un comm XD.Pana acum nu m am oprii din citit :-\".N am numai cuvinte de lauda pentru voi fetelor ^O^,sunteti foarte creative si uimitoare <3.In legatura cu povestea voastra ador cum se poarta Julio cu Eric *Q*,desi Eric e putin cam incapatanat XDD.Singurul personaj care nu prea mi place e Cipriano -___-;.Cam atat am de spus ,va urez multa bafta in continuare si astept nextu 3
Her whisper is the Lucifer! <3

[Imagine: 2683379297_dd6b650ea2.jpg]

No matter how big the word is ,
If we are meant to be together
Love will lead us to be together >w< ♥♥

[Imagine: tumblr_lebpkxcyAu1qbqpw2.jpg]
[Imagine: chibi_8777.gif]
Froggy, chibi-ul lui FrogyGirl

#94
Bai frate, cat ador ficul asta. Cum le potriviti voi pe toate. Sunteti uimitoare fetelor! 8 Se \"dezvolta\" foarte bine ficul. Daca a ajuns sa se mangaie singur in timp ce-i sopteste numele lui Julio...E penala faza! 21)) Deja se nasc noi sentimente intre ei. Cat ador momentele astea!
Cat ma enerveaza Cipriano asta. El ii vrea pe toti. -tu vrei si pe mama, vrei si pe tata, nu vrei sa-ti dau si garantie? 24- Santajeaza, frange inimi, peste cateva capitole te pomeni ca mai si omoara....\"Te urasc din tot sufletelul meu!\" Inacceptabil! 33
Rain este asa de dragut ca personaj. Sufera pentru un idiot care nu-l merita....Cat de prost sa fie Leon sa insele un ingeras cu un asemenea specimen de reptila cu colti.
Si...Ce-a fost cu palmuta aia? 2 O merita? Cum sa-l loveasca...Ce-i drept i-a cam inchis gurita. Eu ma bucur ca s-au impacat si acum, sa zice, ca totul este bine intre ei.
-Ar trebui să ne schimbăm de hainele astea ude, am putea răci. -eu aici sunt curioasa!
Astept nextul si va poop!
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

#95
Multumim pentru comentariihug V-am adus nextul cam tarziu, stim, dar incercam sa ne adaptam situatiei, iar urmatorul cred ca o sa intarzie si el 2. Ne cerem scuze pentru ca va facem sa asteptati si pentru tinutul in suspans.:\">


Capitolul 17




A doua zi dimineata cu totii ne pregateam a mergem la antrenamente, imbracandu-ne in maieul negru, mulat si pantaloni.
-Esti gata? mi-am intrebat prietenul, analizandu-i tinuta.
Acesta aproba, apoi am iesit amandoi afara din academie, ducandu-ne spre terenul de antrenament. In cateva momente s-au strans toti acolo, in functie de tabara in care erau.
In momentul in care veni Leon pentru a ne da comenzile, Rain il privea intr-una, sedus de vocea lui.
-Nu te mai uita mereu la el, altfel ii dai satisfactie, l-am sfatuit pe blond, care-si intoarse imediat capul in alta parte.
Tabara cealalta era condusa de Julio, care dadea mai multe comenzi decat Leon. Il tot priveam pe saten cum executa perfect toate exercitiile. Intr-un timp, isi intoarse si el capul spre mine, privirile noastre intalnindu-se. M-am uitat in partea opusa lui, incruntandu-ma cand am vazut in ce fel ma privea.
Vorbeam de Rain…
Dupa inca o jumatate de ora, trupul meu deja obosise, asa ca noroc cu tata care tocmai venea spre noi.
-Buna ziua! au spus toti in cor, ducandu-si o mana spre frunte si stand in pozitia drepti.
-Azi veti exersa cu armele ca sa va pregatiti pentru probele de luna viitore.
Spuse sa il urmam pana ce am ajuns intr-o incapere in mijlocul careia se afla o masa mare plina cu arme, pe pereti fiind asezati manechine cu tinte lipite pe fiecare parte a corpului, pentru a ne ghida unde sa tragem cu arma.
-Sala este dotata cu arme pe care le-am imprumutat de la o fabrica renumita din Elvetia, asa ca va rog sa aveti grija de ele.
Dupa ce ne avertiza ca aveam sa le platim daca le rupeam sau deterioram, pleca si ne lasa cu sefii de echipa ce aveau ca rol sa ne explice cum se manuieste o arma.
M-am dus la masa impreuna cu Rain, eu alegandu-mi o AK-47, iar blondul o Browning Cynergy. Ne-am asezat cu cativa metri in fata manechinelor, potrivindu-ne arma si ridicand-o pana in dreptul ochiului. Privindu-l cu coada ochiului pe Rain, l-am vazut pe Leon cum se apropie de el si isi duce o mana dupa umarul acestuia, potrivindu-i mai bine arma. Era cu abdomenul lipit de spatele lui, iar barba lui era asezata pe umarul lui Rain. Dupa ce considera ca pusese bine tinta, si facu semn sa traga. Un sunet puternic se auzi in intreaga incapere, privind toti spre gaura din manechin care era in centrul tintei.
Mi-am potrivit si eu arma, si fara sa astept sa ma mai invete cineva, am tras, insa glontul nu nimeri tinta. Am privit nervos locul din perete unde trasesem, punandu-mi iar arma spre ochi. Nu aveam de gand sa ma dau batut asa usor.
-Du-te la Julio sa te invete cum sa ti-o tragi… pardon, cum sa tragi ,se auzi o voce urmata de un ras in batjocora.
M-am intors cu capul spre persoana respectiva mai incruntat ca inainte, mai ales cand mi-am dat seama ca fata imi era cunoscuta, fiind chiar tipul brunet care se luase ieri de Rain.
Replica lui m-a enervat, astfel incat, plin de draci m-am repezit spre el cu pumnul, lovindu-i obrazul cu rapiditate si facandu-l sa-si intoarca capul. Nu m-am putut abtine sa ma opresc decat la un pumn, asa ca i-am mai dat unul in obrazul celalalt. Am inceput sa-l injur fara sa tin cont ca mai erau si alti pe langa mine, oricum nu-mi pasa. Ma apuca dintr-o singura miscare cu mainile de umeri, apoi ma lovi cu genunchiul in stomac. Mi-am dus o mana spre locul vatamat si, stand aplecat in fata, am inceput sa tusesc. Am scancit din cauza durerii, apoi, si mai nervos ca inainte m-am pregatit sa-i dau o a treia lovitura.
Mi-am ridicat mana stransa in aer, indreptandu-mi pumnul spre barba sa, insa am fost oprit de cineva ce-mi prinse incheietura.
-Ce e, ma? Vrei si tu?
Mi-am intors capul pregatit sa-l lovesc pe cel care m-a intrerupt, insa, vazand ca era Leon cu o privire autoritara, m-am oprit. De abia acum observasem ca toti se stransera in jurul nostru, iar brunetul sangera din partea stanga a fetei.
-Ai zis ceva? intreba Leon dur, strangand mai mult de incheietura si facandu-ma sa gem din cauza presiunii pusa asupra ei.
In acelasi timp aparu si taica-meo, imediat dupa ce toti s-au dat la o parte si i-au facut loc sa treaca.
-Ce se intampla aici?
Leon si Julio s-au oferit sa ii explice ce s-a petrecut, iar toti ne priveau atenti si ascultau discutia curiosi. In timp ce Leon tot dadea vina pe mine, satenul intervenea peste spusele blondului. Mi se parea mie sau Julio imi cam lua apararea? M-am incruntat cand am realizat ca exact asta facea, apoi am sarit intre ei cu gura:
-Da, asa e! Leon are dreptate, e vina mea.
De abia am observat ce ton matur folosisem, insa eram in stare sa fac orice numai sa nu primesc mila de la Julio; de la nimeni. Satenul ramase surprins si tacut, in timp ce si tatal meu adoptase aceeasi expresie, fiind probabil uimiti de reactia mea.
-Ar trebui sa va bag pe amandoi la detentie, insa imi e tare teama ca o sa va ciondaniti si acolo, asa ca va despart. Tu, Eric, ramai aici si stergi armele dupa ore timp de trei zile, iar Joshua, tu vei sta la detentie tot atata timp.
Dupa inca cateva minute de tinut morala, pleca, lasandu-ne sa ne continuam antrenamentul. Inainte sa ma duc sa-mi iau arma din nou, am fost oprit de vocea lui Julio:
-Ar fi mai bine daca v-ati duce la infirmerie.
-Ti se pare ca am ceva? l-am intrebat, continuandu-mi mersul, in timp ce Joshua ii urma sfatul satenului.
Dupa doua ore de antrenament, toti se indreptara spre dusuri, numai eu am ramas sa-mi indeplinesc pedeapsa. M-am apropiat de masa cu arme si am inceput sa le aranjez, apoi sa le sterg.
’’ M-a mancat undeva sa spun ca a fost vina mea. Mai bine il lasam pe ala sa imi ia apararea... Sau mai bine nu.’’
Am continuat tot asa inca o ora singur, curatand ca prostu` la arme. Cand am realizat ca am terminat in sfarsit, am plecat lenes spre vestiare, pregatit sa imi iau un prosop, ca apoi sa ma duc la dusuri. Mi-am luat si hainele de schimb intr-o mana, apoi m-am indreptat spre usa. Aceasta s-a deschis inainte sa pun mana pe clanta, aparand de dupa ea o silueta putin mai inalta decat mine, dar mai bine facuta.
Pe chipul lui se afisa un zambet ce ma facu sa incremenesc si sa fac un pas inapoi. Corpul il avea inasurat decat cu un prosop pus in jurul taliei si legat bine, in asa fel incat sa nu scape. Cand facu un pas in fata, m-am dat la o parte, crezand ca tipul vrea sa se duca spre vestiarul lui.
Spre surprinderea mea, ma apuca de incheietura si ma izbi cu spatele de suprafata rece a vestiarului, lipindu-si corpul de al meu. Picaturile de apa ce le avea pe abdomen se imprimara acum pe tricoul meu ce deveni ud.
Imi prinse maxilarul intre doua degete si ma forta sa privesc in alta parte. Isi cobora buzele spre gatul meu, apoi apuca pielea intre dinti, incepand sa traga. Mi-am dus mainile spre umerii sai, dorind sa il imping, insa fara niciun rezultat. Am strans din dinti cand durerea a devenit mai apasatoare, incepand sa-l injur. Si-a dus o mana spre organul meu, strangand, si chiar daca o facea prin pantaloni, durerea era la fel de puternica.
-Lasa-ma, Cipriano! Ce dracu-ti veni?
-Chefu' de tine, zise el cu sarcasm, privindu-ma intr-un mod pervers.
L-am impins mai tare, insa acesta, nervos, imi apuca tricoul si il dadu din cateva miscari jos. Se repezi asupra mugurilor mei intariti si incepu sa ii muste, ca apoi sa coboare spre pielea abdomenului, prinzand-o si pe aceasta intre dinti. Profitand de ocazia ca se lasase in jos, i-am prins parul si am inceput sa trag de el. Nu doream sa ajung jucaria lui si sa fiu violat inca o data.
-Stai cuminte daca nu vrei sa fie mai rau ca data trecuta.
[Imagine: 35j9hll.png]
"If yaoi were a vodka And I were a duck I'd swim to the bottom And drink my way up.
But yaoi ain't a vodka And I ain't a duck, So give me some yaoi And shut the f**k up."

#96
Yaaay capitol nou! Iar Cipriano? Iar? Iar? OK daca al inceput imi placea acum il urasc. Deci nu va abtineti daca nu ma faceti sa intru in fic? Ador replica aia cu ti-o tragi si tragi 21 Stiti sa puneti si comediile perfecta. Acum astept urmatorul capitol mai mult ca oricand. Oare va vei Julio si il va salva? Off va rog sa il aduceti repede. Ca nu pot astepta. Atat am avut de zis.

Tare capitol si succes in continuare :bv:

#97
Of of of ! :X Într-un final, aţi adus nextuuu`. ~.~ Well, ce-i drept mi s-a părut putin cam scurt, dar sper că vă veţi revanşa voi. 15
Btw, nu ştiu de ce, dar nici măcar o dată, aşa - de milă - nu puteţi şi voi, fetelor, să ne satisfaceţi curiozitatea şi să postaţi mai repede capitolul următor ? 108 Nu de alta, dar v-aţi oprit ştiţi voi unde. :]] Ofc, nimănui nu-i place asta - am început să urăsc acest lucru. *laughs*

Anyway, revenind la capitol. Joshua hm ? Nu trebuia să postaţi şi o poză cu tipul cu tragerea asta ? 15 Da, deci chiar tare faza cu :

Citat:-Du-te la Julio să te înveţe cum să ţi-o tragi… pardon, cum să tragi ,se auzi o voce urmată de un râs în batjocoră.

Tind să cred că poate şi-ar dori el o \" tragere \" din parte lui Julio. Dar na`, acum depinde de voi. 21
Ohh ! Vreau să citesc în continuare. Cipriano ăsta nu se satură deloc de Eric. Haideţi ! 19 Oare să mai fie vreun viol prin preajmă ? Oare să apară Julio de dupa uşă şi să vrea şi el să participe - maybe un menage-a-trois ? 19 Naaa`, asta-i doar imaginaţia mea... 24
Baftă fetelor ! ^^

Xoxo Music.

#98
Capitol nou yeey! Cipriano? Ah! Pe asta il omor! Va rog o mitrliera sau mai bine sa vina Julio in mijlocul intamplarilor! Asta ar fi cea ami tare faza! Replica cu ti-o tragi si a trage a fost cea mai tare. hiar am ras la faza asta. A da imi cer scuze de pe acum , dar eu sunt plecata la mare de pe 1 pe 8 august si nu mai pot comenta in caz ca pui capitole noi. Gomene...Multa bafta in continuare!
[Imagine: semnatura_zps4673586a.png]
"You don't give people hope...You take it away..."
My yaoi blog ^.^

#99
Hei, in sfarsit ati adus nextu. Faceti o treaba minunata impreuna, Leon incepe sa ma enerveze, ce naiba are cu micul Eric45, si iar apare Cipriano prin peisaj, de data asta se poate sa apara Julio sa il salveze pe Eric?105
Replica lui Joshua a fost amuzanta, dar si-a cam luat-o de la Eric, bine macar ca si-a luat si el pedeapsa, nu numai Eric.
Citat:îşi întoarse şi el capul spre mine, privirile noastre întâlnindu-se. M-am uitat în partea opusă lui, încruntându-mă când am văzut în ce fel mă privea.
“Vorbeam de Rain…”
Vorbea de Rain cand el e in aceeasi ipostaza, amandoi fiind indragostiti pana peste cap de Leon si Julio.
Spor la scris si multa imaginatiepupic

Aww, capitolul asta a fost genial, din toate punctele de vedere. Mi-a placut foarte mult, mai ales finalul : )) I really miss yaoi xD. Sunt curioasa sa vad ce se va intampla in continuare. Cand vor mai aparea scene mai deochiate intre Eric si Julio ? : > Nu cred ca mai am rabdare. Si saracutul Rain...de ce Leon e atat de idiot? .__. Of, ce-as vrea sa il ia putin la pumni Eric. Si apoi sa fie asa o lupta pe viata si pe moarte si Julio sa il salveze : > Deja aberez : ))
Well...chiar mi-a placut capitolul si nu aveti idee cat de mult astept continuare >.< Nu ma deranjeaza ca nu postati repede.Lol, nu e nicio problema : )) Sunt o groaza de lucruri de facut, mai ales vara. Nu ne imaginam ca stati toata ziua in fata pcului lucrand la capitole xD. Oricum,faceti o treaba grozava si va felicit. Chiar este un fic reusit. Si sper sa il duceti pana la capat. Desi, eu una nu as dori sa se termine >.<
Inca o data felicitari si bafta in continuare.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.382 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)