Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Care cuplu este favoritul tau?
Rain si Eric
27.59%
24 27.59%
Eric si Julio
58.62%
51 58.62%
Rain si Leon
10.34%
9 10.34%
Leon si Julio
3.45%
3 3.45%
Total 87 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

[Terminat] Am I your obsession?

#81
Deci-
In sfarsit reusesc sa dau si eu pe aici, in ciuda a catorva ore nedormite.Imi cer scuze pentru intarziere,insa momentan voi lasa deoparte replicile mele debutative. Voi trece direct la subiect, pentru ca se amplifica durerea de cap si dupa iar nu-l mai scriu.

Incipitul si finalul se remarca datorita tonalitatii atribuite, avand note ridicate de autenticitate. Paragraful initial rezuma reactiile care simbolizeaza sentimentele traite de catre protagonist. Pasajele descriptive au rolul de a sublinia contrastul dintre aparenta si esenta; realitate si fictiune.
Fic-ul vostru se rezuma , in cheie alegorica, la perceptia personajelor asupra lumii - persoanelor din jur - oferindu-i lectorului o privire de asamblu asupra universului micutului.
Limbajul este imbinat cu expresivitate; predomina verbele la timpul trecut, oferindu-i continuitatea actiunii puse in practica de catre voi. Am putut observa cu usurinta ca va rezumati la cuvinte des uzate - reusind sa implicati afectiv cititorul drept martor - ; neologismele utilizatese pot remarca, fiind integrate in figuri de stil.Limbajul concentreaza atitudini, radand trasaturile personajelor in mod indirect- prin replici afirmate de catre ei, acestea fiind remarcabile si elementele ce starnesc interes si suspans.

"[...]adevarurile umane pot intra unul intr-altul, asemenea papusilor rusesti, insa nu exista un Adevar ultim capabil sa le contina pe toate celelalte"
N.Manolescu.1980- citat, utilizat de catre acesta la opera Patul lui Procust, insa care mie una imi place si se potriveste cu ceea ce eu am vrut sa subliniez.

Modul de expunere predominant este naratunea, care este intr-o stransa corelatie cu descrierea. Aceasta este relatata la persoana intai , dand oportunitatea de a conferi credibilitate intamplarilor.Povestirea este conceputa conform tiparului clasice; are forme ale comicului: umor, ironie sau autoironie.De altfel oersonajele sunt descrise conform realitatii impuse de catre voi, scriitoarele, nuantate si punand accent pe antiteza existenta intre roscat si Rain - datorita reactiei- .
Dialogul se gaseste din abundenta, lucru ce sincer pe mine m-a bucurat- ampla- complexa si nu este seaca. Lucru acesta este de admirat, fiind trasatura pe care eu o apreciez cel mai mult din pacate pentru mine.
Modalitatile nararii pezentate in fic sunt: relatarea, povestirea iar dominantele stilistice sunt oralitatea si comicul.

Trecand peste toate cele ce am spus, per ansamblu, nu au existat amanunte ce sa-mi displaca. La analiza pe pasaje si gramatica , sincer, mi-a pierit cheful. Nu imi place sa punctez dupa criteriile acestea - tiparul vechi- .Am spus doar cateva care le-am retinut cu usurinta si nu a trebuit sa-mi amplific durerea de cap pentru a gandi ceva (se intampla zilnic). Sunt mai mult laude decat critica, dar na, fie.
Mult succes in continuare si sper sa imi iertati intarzierea!
Astept next-ul!
[Imagine: large.gif]

#82
A fost tare capitolul!
"-Unde crezi că pleci, Tennison??
Am făcut stânga împrejur dintr-o singură mişcare, întorcându-mă cu faţa spre profesorul ce avea o expresie furioasă.
-Ăăă…La baie.
" 24 ce scuza!
"Am rămas surprins când i-am văzut cuprinşi în fapt, aproape căzându-mi ţigara din mână." 21 24 Eric trebuia tu sa te duci peste ei.Trebuia sa-i lasi sa continue.Sa fi plecat de acolo.
Ce mi-a placut modul in care Eric i-a gasit in baie pe Leon si Rain. 21 De ce n-a intrat si el mai tarziu peste ei?
"Mi-am îndreptat atenţia spre celălalt tip, întorcându-mă plin de draci spre el, ridicând pumnul şi lovindu-l pentru a mă descărca din cauza acelei replici."A sa te vreau Eric.Fa-i praf!Merita mai mult. 19
Cine e tipul blond cu par scurt si slab?Vreau sa aflu mai repede!
Astept next-ul!
Bye!

#83
OMG! O.O Ficul e pur si simplu genial! Nu-mi vine sa cred ca de fiecare data cand treceam pe la sectiunea yaoi nu-l vedeam. >__>" Am citit 15 capitole pe nerasuflate, iar scriitoarele merita sincere felicitari pentru munca lor! :bv: Unele replici au fost prea geniale si noroc ca stateam pe scaun ca sa nu-mi dau duhul de la atata ras. Imi pare asa de rau ca n-am putut comenta si capitolele anterioare >__<! By the way, Eric is so kawaii!! And i just love that crazy hot scenes! *.*
Ganbate in continoare la scris! Can't wait 4 the next chapter! Chuu¬*
[Imagine: AnimeGirlSigV22.png]
[Imagine: 830089ew0r4hg5kr.gif]
-Cand, in sfarsit, gasim ceea ce am cautat in intuneric, aproape intotdeauna constatam ca era chiar asta. Intunericul.
C.G. Reinhart

#84
Va multumim foarte mult pentru comentarii. Am adus nextul, cam tarziu, ce-i drept, dar am fost plecate ( sau cel putin colega mea :-l ) Speram ca data viitoare nu vom mai intarzia asa mult *blush*.
Kisses pupic


Capitolul 16




In acelasi timp, intra pe usa un baiat slab, cu parul tuns scurt si blond, tinand in mana un teanc de hartii.
-Eric, scuze ca te deranjez… dar ti-am adus astea, spuse blondul, intinzandu-mi hartiile.
Dupa ce am primit acele foi, imi spuse ca trebuie sa i le duc lui Julio cat mai repede. Am aprobat din cap cu toate ca eram constient ca nu vreau sa ma duc. Din curiozitate am privit hartiile, dar nu intelegeam nimic din ce scria acolo. Mi-am dat ochii peste cap, intorcandu-ma spre Rain si privindu-l cu subanteles. I-am intins foile, asteptand sa ii spun ce sa faca cu ele.
-Du-le tu lu' Julio! Daca te intreaba ce e cu ele, spune-i ca sunt de la mine.
Dupa ce imi respecta ordinul si pleca din camera, m-am asezat plictisit in pat. Noroc cu Rain, pentru ca nu voiam sa dau iar ochii cu Julio. Bratele mi le-am indoit si le-am asezat sub cap, privind tavanul verde deschis.''Ciudat, abia acum observ culoarea astuia. De ce toate sunt verzi? Culoarea asta parca ma bantuie.''
In scurt timp mi-am inchis ochii, dar fara sa adorm. Imagini cu el imi navaleau mintea, zambetul sau seducator, privirea lui suava si atingerile tandre.
-Julio... am soptit, ducandu-mi mana spre abdomen, mangaindu-mi zona de sub acesta prin materialul blugilor. Mana imi intra usor pana la boxeri, dorind sa o strecor pe sub acestia. Am avut un moment de ezitare, apoi m-am trezit brusc, uitandu-ma in jur pentru a ma asigura ca nu am fost vazut, insa fiecare isi vedea de treaba lui.
-Ce dracu' fac?
Chipul mi s-a inrosit din cauza nervilor, aproape voind sa-mi dau una cand ma gandeam la ce eram pe cale sa fac. M-am ridicat in capul oaselor, strangand pumnul, pregatit sa lovesc pe oricine imi iese in cale.
In linistea din incapere doar picaturile ce se loveau de geam se mai faceau prezente. Mi-am mutat ochii spre fereastra, realizand ca a inceput furtuna. Usa se deschise incet, afisandu-se trupul lui Rain dupa aceasta. Chipul sau era mai diferit decat ultima data cand il vazusem, ingrijorandu-ma expresia lui. Facu decat un pas, oprindu-se din nou si dandu-si drumul lacrimilor sa-i umezesca obrajii. Bratele ii tremurau, luand-o din loc si alergand spre mine. Se tranti pe suprafata patului, luandu-ma de talie si lasandu-si capul pe umarul meu. Mi-am dus o mana pe spatele acestuia, incercand sa-l linistesc, chiar daca nu stiam motivul pentru care plangea. Imi era prieten si nu voiam sa-l vad asa. Suspina neincetat si respira greu, simtind mai apoi cum imi stranse in pumni materialul ce-mi acoperea spatele.
-Ce ai patit? am intrebat dupa ce am asteptat sa se linisteasca putin, dar in zadar.
-Eu...
-Spune-mi, poti avea incredere in mine.
In urmatorul moment isi lua capul de pe umarul meu, simtind locul ud provocat de lacrimile ce le lasase in urma sa. Buzele sale se desprinsera, insa fara a spune nimic, ci doar alte suspine.
-Erau acolo... Leon si Cipriano... i-am vazut...
Fara a intelege ce vrea sa spuna, l-am intrebat din nou.
-Ce ai patit?
-Tu nu intelegi? i-am vazut cand am fost sa duc hartiile pentru Julio. Erau dezbracati amandoi, iar Leon, fiind deasupra, incerca sa-l satisfaca pe ala. Gemetele se auzeau inca de pe hol, insa nu mi-am dat seama ca as putea vedea asta. Nu trebuia sa intru acolo!
Lacrimile ii reaparura pe chipul palid, lipsit de orice urma de zambet. Incepu sa suspine din nou, ascunzandu-si fata pe pieptul meu. Explicatia lui m-a suprins, punandu-ma pentru ceva timp in pielea sa, imaginandu-mi-l pe Julio in locul lui Leon. Nu stiam cauza, insa inima incepu sa imi bata cu putere, iar stomacul sa mi se stranga intr-un mod dureros. Am inceput iar sa ma enervez cand apareau aceste sentimente de fiecare data cand ma gandeam la Julio.
-Linisteste-te! Iti faci mai mult rau daca plangi, am spus, dorind sa il calmez.
L-am prins de umeri, impingandu-l in asa fel incat sa ma poata privi. Ochii lui de un verde ca smaraldul erau secati de orice stralucire, rosi si plini de lacrimi.
-Tu nu intelegi ca il iubesc? se rasti la mine cu un ton pe care nu il mai folosise pana atunci.
-Iar tu nu intelegi ca isi bate joc de tine?
Tocmai cand isi desprinse buzele pentru a spune altceva, mi-am ridicat palma asupra lui, lovindu-l pentru a-i opri orice continuare a replicii. Cu puterea pe care o folosisem, capul lui se intoarse in partea opusa, oprindu-si respiratia in acel moment. Ma privea surprins, la fel ca si restul din incapere.
Blondul se ridica si fugi spre usa, trantind-o inainte de a parasi incaperea. Restul din camera inca ma priveau curiosi, asteptand probabil sa le explic ce s-a intamplat.
-La ce dracu va holbati, ma? m-am rastit la ei, acestia revenind la ce faceau mai devreme, mai putin un tip brunet ce se apropie de mine. Isi aseza mana pe umarul meu, probabil pentru a-mi atrage atentia, apoi spuse:
-Ar trebui sa te duci dupa el.
M-am incruntat la replica lui, intorcandu-ma cu spatele la el si asezandu-ma din nou pe pat. Nu credeam ca o sa ma simt atat de prost, insa gandul imi zbura la colegul meu ce plecase brusc, fara a-i da ocazia sa ii explic de ce Leon isi batea joc de el. Nu imi venea sa cred ca Cipriano asta era atat de interesat de toata lumea.
Am privit din nou spre fereastra care imi atragea mereu atentia datorita stropilor ce se loveau cu putere de ea, provocand acel sunet sacaitor.
M-am ridicat si m-am dus spre fereastra, sprijinindu-mi coatele pe pervaz. Prin picaturi dese de ploaie am putut observa o silueta ce privea spre cer. Cine ar fi stat pe vremea aia afara? Structura corpului mi se parea cunoscuta, insa nu voiam sa cred ca acela este Rain. Inima mi se stranse cand am realizat ca era chiar el, simtindu-ma foarte vinovat in legatura cu ceea ce facusem.
Fara sa mai stau pe ganduri am iesit dupa el, cautandu-l prin ploaie, ducandu-ma exact in locul unde il vazusem. Inca era acolo, ud, cu ochii indreptati spre cer. Am pornit in directia sa, insa acesta, parca vazandu-ma ca vin spre el, o lua din loc in partea opusa mie, tinand inca capul in jos. Am fugit dupa el, ajungandu-l imediat din urma. I-am prins corpul cu mainile, oprindu-l din mers si lipindu-i spatele de abdomenul meu.
In urmatoarea clipa l-am intors cu fata la mine, dandu-i suvitele ude din ochi.
-Imi pare rau pentru cum am reactionat inainte, am vorbit mai tare pentru a acoperi sunetul picaturilor.
Mi-am dat sacoul jos de pe mine si l-am pus pe umerii sai pentru ca al meu era mai uscat decat hainele sale. Blondul se ridica pe varfuri si imi atinse buzele cu ale sale, formand un sarut scurt. Inainte sa imi dau seama ce a fost asta defapt, el reveni la pozitia normala, inrosindu-se.
-Te-am iertat, murmura, citindu-l pe buze caci vorbise prea incet.
I-am prins mana si l-am tras dupa mine pana in academie, la adapost. Am mers amandoi tacuti pe colidor, pana ce am ajuns in camera noastra. In momentul cand am deschis usa, brunetul de mai devreme ne privi si zambi catre noi. Ajunsi langa patul meu, am luat un prosop si l-am asezat pe Rain pe pat, stand in fund. I-am pus prosopul moale pe cap, incepand sa ii sterg incet parul ud. Nu-i vedeam expresia datorita materialului care ii acoperea ochii verzi, dar ghicisem ca era din nou imbujorat.
-Uite ce-mi faci. Eu nu mi-am cerut scuze asa niciodata, am chicotit, dandu-i prosopul la o parte cand am crezut eu ca se uscase.
Chipul lui Rain chiar capatase o culoare rosie, multumindu-mi ca nu l-am lasat acolo. Cand sa se ridice in picioare, blondul incepu a stranuta fara oprire. Razand, l-am apucat de brat, indreptandu-ne spre baie cu cateva haine in mana.
-Ar trebui sa ne schimbam de hainele astea ude, am putea raci.

#85
Ce ma bucur ca ai venit cu next-ul. Imi era deja dor sa mai citesc acest fic. Greseli nu am vazut deloc si cred ca nu sunt. Of of se pare ca Leon il inseala pe Rain. Nu sunt suparata. Suparata as fi daca dragul de Julio l-ar insela pe scumpul Eric. Hmm Rain a avut curajul sa il sarute pe Eric? Sau am citit eu gresit. Bine bine a rosit dupa suficient pentru a acoperi tot curajul. Ei bine cam atat am avut de zis.

Bun capitol si succes in continuare :bv:

#86
in sfarsit next.chiar a fost superb.ma surprins mult ca rain a avut curaj sa il sarute pe eric.dar oare ce reactie o sa aiba julio daca o sa afle de asta. cipriano si leon merita omorati amandoi.orcum greseli nu am vazut(nici nu ma uit dupa asa ceva).sper sa ai inspiratie multa si sa ne aduci next cat mai repede.
[Imagine: chibi_5534.gif]
hairote juniper, chibi-ul lui
[Imagine: 267221.jpg]Chiar daca lume iti spune sa nu privesti in urma nu o sa ii asculti insemnand sa lasi un prieten in urma,NU-I ASA [Imagine: 316209.jpg]O sa fii intotdeauna ALATURI DE EL desi asta ar insemna sa te scufunzi in intuneric ALATURI DE EL.

#87
Capitol nou! 4
"-Tu nu înţelegi? I-am văzut când am fost să duc hârtiile pentru Julio. Erau dezbrăcaţi amândoi, iar Leon, fiind deasupra, încerca să-l satisfacă pe ăla."-O...Cipriano uke?O...
De ce?De ce a trebuit sa-i dea o palma Eric lui Rain?Bine ca si-a cerut scuze ca de nu ma duceam dupa el sa-i dau si eu o palma sa vada cum e.
"Blondul se ridică pe vârfuri şi îmi atinse buzele cu ale sale, formând un sărut scurt."-Iar mi s-a oprit inima in loc.Rain l-a saruitat pe Eric!Nu-mi vine sa cred.A trebuit sa citesc de 3 ori fraza ca sa-mi revin.Tocmai blondul sa-l sarute pe Eric...Uau!Mereu ma uimiti. :001_wub:
Ce se va intampla in baie?Ceva yaoi?Asa...putin? 4
Astept next-ul.
Bye!

#88
Nu e corect, eu trebuia sa.l citesc prima la cat te.am batut la cap x.x Anyway, ma bucur ca l.ai adus in cele din urma.
Revenind, ai avut cateva mici greseli de tastare si a existat o repetitie care era stresanta atunci cand Eric mersese dupa Rain si fugise in urma lui. Ma rog, sa trecem cu vederea peste de data asta. Uuu stiam eu ca o sa fie ceva intre Eric si Rain si chiar ma bucur sa aflu ca blondul facuse primul pas si.l sarutase. Mai vreau scene intre ei, stii prea bine asta. Leon si Cipriano, trebuie sa recunosc ca nu ma surprinde foarte mult, desi mi.ar fi placut ca Eric sa.l ia la rost pe Leon, deoarece il facuse pe Rain sa sufere. Sau si mai bine, cand cei doi fac dus in urmatorul capitol sa intre Leon si sa se enerveze vazand ca Eric si Rain se saruta iar 15 Uhhh ce mi.ar placea sa se bata putin. Dar sa termin cu ideile mele zapacite. Descrierea e buna, actiunea decurge lin si nu mi se pare grabita, dialogul e cute, iar personajele bine caracterizate si prezentate. Apropo de personaje, cine e tipul brunet din camera si de ce a zambit cand cei doi au intrat in camera? Oare i.a vazut sarutandu.se? Ce frumos, da, da, doar eu as putea spune asta.
Hmm gata, inchei aici caci nu mai stiu ce sa spun. So gambate si scrieti repede nextul si spre binele vostru sper ca nu mai pleaca niciuna : - w .
Zbye and see ya later ^^
Time you enjoy wasting, was not wasted.

#89
That was the cutness attack : rain <3 l-a sarutat pe eric awwww cat de scump ( si totusi in minte mi-au aparut tot felul de idei despre cuplul asta ...omfg I must chill down a little bit ..or maybe...neah 21) .

Anyway la ce sa ne asteptam din partea lui Leon ? La nimic ... bun in orice caz . Sper ca adorabilitatea aia pe doua picioare de Rain o sa aiba suficient de mult creier sa il lase balta ca daca nu ... poate ii da Eric batie . 21 Lol iar aberez 24 . Postati mai repede pana nu ma ia naiba de tot .
[Imagine: fgdhdr.png]

Tnx Nibbles


Stay by my side . I won\' t let you down . I\' ll never betray you . Call my name and I\' ll save you from the dark . You know I\'m never far .

I\' ll say it as many time as you need : I love you . You are my superstar <3

Nothing can\' t stop me from loving you

#90
Oh, oh : >
De cand n-am mai trecut pe aici .__. Gomene.
Capitolul a fost incredibil ! Mi-a placut la nebunie : )) Mi-a placut tensiunea dintre cei doi, cearta pe care a avut-o, sarutul O_O Care mi s-a parut mirific si imi vine sa injur ca n-a fost mai mult. Poate vedem un yaoi intre astia doi, cine stie : )) Daca ne-ati face surpriza asta, cred ca am sari in sus de bucurie xD. Leon, Leon...sincer, pe mine nu m-a impresionat cu ceva anume tipul asta ._. Nu prea imi pasa ce a facut cu Cipriano, insa vreau sa ii aud scuza ! Cum si-a permis sa il supere pe Rain? Cum? E un nemernic. Si Julio pe unde umbla? : > Chiar imi e dor de el : ))
Chiar a fost un capitol foarte frumos,mie una mi-a placut la nebunie si vreau sa vad daca se intampla ceva intre Eric si Rain la baie xD. Sunt foarte curioasa. Daca n-o sa se intample, asta e .__. Macar mai e Julio : ))

Succes in continuare si spor la scris.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Terminat] Obsession [+16] [yaoi] Lye 185 126.338 18-06-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Amy8D


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)