Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tentatii ascunse

#1
Un yaoi cu „tentatii ascunse”. Nu este o poveste ce poate fi citită în mod obişnuit. Ceea ce veti citi sunt doar parti,flash-uri ce alcatuiesc alb-negrul unei vieti denaturate. Simon nu este perfectiunea,nu este ce vor altii şi nici nu vrea să fie.
Interzis celor sub 18 ani şi homofobilor.
Restul,sper să fie pe placul vostru!Hugs


Iarnă roşie

Luminile de la ghirlande şi becurile colorate ce se aprindeau într-o succesiune melodioasă nu îl mai impresionau de mult. I se pareau mult prea artificiale pentru a da însemnatate trecerii dintre ani. Galagia şi mişcarea din jurul lui îi ridicau putin moralul, totdeauna se simtise bine între oameni,deşi naivitatea contribuise la unul din evenimentele nefaste din viata lui. Încrederea trebuia mai întâi câştigată,lectia o învăţase pe pielea sa. Dar nu negativitatea îl ţinea atât de încruntat în acele clipe,ci plictiseala. Petrecerea la care venise alaturi de parintii lui,era una mondenă pentru oraşul lor,dar i se urâse de atâtea zâmbete artificiale. Incinta era banca la care lucra tatal sau şi se aşteptase să vină nu doar angajatii,ci şi oameni importanti din oraş.
Încaperile aveau uşile deschise,pentru o comunicare uşoară între invitati. Aspectul de cladire veche îl facea să ofteze cu melancolie. Nimic ieşit din comun nu vazuse până în acea clipă, dar după câteva minute de şedere în ultima din sali nu putea să treacă peste un detaliu marunt. Privirile tuturor erau îndreptate asupra unui barbat,un tânar care încerca să ascundă faptul că era motivul zarvei din jurul sau.
Nu i se parea prea frumos,lumina cadea de sus spre chipul lui de o paloare bolnavicioasă amintindu-i în treacat de nobilii din perioada barocă ce aveau obsesia inciziilor pentru a parea cât mai palizi. Spre deosebire de cei care trebuiau să îşi verse sângele şi vlaga,tânarul nu era lipsit de vigoare. Avea un trup bine cladit, pe sub acel costum negru purtat cam neglijent. Camaşa sa roşie era deschisă cu discretie numai la doi nasturi. Nu avea cravată,dar o observase pe spatarul scaunului când cineva îi servise un pahar. Barbatul era tot timpul în centrul atentiei. Trasând un cerc cu privirea,deşi invitatii erau prinşi în discutii,îi trimiteau ocheade cu fiecare pauză când îl vedeau mişcându-se.
Ar fi negat că nu era gelos,dar curiozitatea îl rodea mai intens ca invidia. Tipul nu era frumos,era şarmant. Până şi frumusetea palea lângă el. Avea trasaturi imperfecte,camuflate de perfectiunea vorbelor şi zâmbetelor lui rare. Dar probabil din aceste motive era preferat. Nimeni nu şi-ar fi dorit alaturi o persoană perfectă,lângă care să se simtă inferior. Însă toti deveneau imperfecti în comparatie cu acel barbat,chiar şi el care se mândrea uneori cu trasaturile sale estetice. Nu se putea compara cu acel tip. El era draguţ şi atât.
Femeile şi adolescentele nu încetau a-i sta aproape,fară a fi rasplatite macar cu o privire. Era exclusivist,pentru că nimeni nu îl putea denumi îngâmfat. Chipul lui excela în calm şi bune maniere,prestanta sa era mai mult decât perfectă. Îl subjuga în loc chiar şi pe el,simtindu-se ca un sclav în fata unui rege. Toti încercau să îi facă pe plac,şi se întreba când va veni şi rândul lui. Oricât ar fi vrut să stea de-o parte,simtea nevoia să audă şi vocea celui care arunca privirile zeflemitoare tuturor din sală,dar nimeni nu observa pentru că erau ascunse sub ochi lucioşi şi schimbatori.
— Cosmin,te ascunzi după coloane,nu vii la masa noastră? Îl abordase una din secretarele din acea bancă,tragându-l spre masa la care se afla şi barbatul pe care pusese ochii în acea seară. Simtea că se roşise,dar nu se putea abtine. Privirea acestuia îl studia din cap până în picioare,fară a schita un gest despre cum i se pare. Se simtea dezamagit că poate îi parea la fel de comun precum ceilalti,probabil omul avea standarde ridicate. S-ar fi simtit magulit să îl salute macar,dar să îi fie printre prieteni ar fi fost un adevarat miracol.
—Bună seara.
Rostise nimanui în particular,aşezându-se pe unul din scaunele libere pentru că abia îl mai ţineau picioarele. Spera să nu fie evident faptul că era atât de intimidat. Primise raspunsuri de la toti care se aflau la masă,numai barbatul evitase să zică ceva. Îi spulberase fantezia,numai cu un gest.
—Simon,te distrezi,aşa e? Te simti bine cu noi?
O voce feminină din capatul mesei se auzise,acoperindu-le pe celelalte. Oricum toti se opriseră din vorbit,pentru a asculta vocea barbatului.
—Da. Foarte bine chiar. În seara asta am să dansez cu tine.
Ce direct! Înghiti tânarul în sec,iar ceilalti invitati,în special de sex feminin stateau mult mai încruntate după respectiva discutie.
Nu ştia de ce resimte la fel de mult tristetea lor. Acel barbat îi fura liniştea putin câte putin. Oftă primind paharul de la compania care îl invitase la acea masă. Vinul roşu din el îi amintea de camaşa tipului. Zarva de la masă îl facu să ridice subit capul. Simon se ridicase dintr-o dată,plecând fară a scoate o vorbă. Daduse cu indiferenţă din umeri când unul dintre cei care stateau pe scaunul alaturat îl întrebase unde se duce.
—Cred că să fumeze,îl scuzase femeia pe care o invitase mai înainte la dans.
Se întreba dacă nu cumva plecase intentionat. Numarase minutele de când acesta lipsise şi se apropriau de treizeci. Vedea urme ascunse de îngrijorare pe chipul unora,dar nimeni nu avea curaj să se intereseze. Nu puteau interveni în momentele acestuia,din bun simţ. Probabil era tratat la fel cum trata.
Oftând resemnat se ridicase de la masă. Nimeni nu parea a observa plecarea lui,cu atât mai bine pentru el,neavând chef să dea explicatii. Îi placea să creadă că era deja un om matur. Sau cel putin aşa se simtea. Evitase să treacă prin sala unde erau parintii lui şi alti cunoscuti din sectia unde lucra tatal sau.
„Simon” Îi retinuse cu atentie numele. Avea ceva mistic în numele lui,la fel ca personalitatea sa atât de captivantă. Se apropria de ieşirea din cladirea bancii,şi tresari observând afară silueta barbatului,care fuma într-un colţ întunecat. Parea dus cu gândul departe,în ochii lui zarindu-se melancolia unui om ce îşi lasă masca să crape fară rezerve. Probabil se afla într-un moment sensibil,îşi spuse ieşind pe uşa din lemn,aşezându-se la departare de omul pe care îl studiase toată seara. Se roşi imediat ce acesta se întorsese spre el, simtindu–se privit. Îl fixa cu intensitate,chiar dacă probabil era modul lui de a se uita la cineva,facându-l să tremure.
—Te-au trimis după mine? Întrebase cu o voce calmă şi dulce ce îl facea să îşi simtă picioarele moi. Tonalitatea nu era gravă,ci mult prea placută pentru a se potrivi caracterului sau atât de filistin. O viziune a unui amant tandru,ce şoptea cuvinte placute în clipe intime îi trecea prin fata ochilor. Închise pleoapele încercând să se stapânească în a merge prea departe cu gândul. Nu nega tentatia,dar ştia că nu va avea parte de aşa ceva. Ar fi fost ireal ca tipul din fata sa să fie interesat de persoane de acelaşi sex. Doar fusese prezent când promisese acelei femei un dans.
—Nu. Am ieşit pentru că era prea cald înauntru.
Mintise imediat,şi nici nu îşi dadea seama de ce oferise tipului şi o explicatie. Probabil de dragul de a intra în vorbă cu el,îşi spusese punându-şi speranta în frază.
—Eu mă plictiseam.
Afirmă cu convingere Simon,aruncând ţigara pe jos. Începutul conversatiei îl îndemna să îşi îndrepte paşii spre barbat,dar fară a avea curajul să îl privească în ochi. Se temea să nu se citească prea multe în stralucirea lor. Nu avea nici o idee cum să îi raspundă,ce să spună în continuare.
—E frumos aici.
Îl auzi vorbind iar,şi se mira să-l vadă ciudat de simplist,privind spre cerul înstelat. Oare se înşelase în privinta tipului? Era numai un vis de-al sau,ce prindea contur în jurul unui barbat necunoscut?
—Mie mi se pare un oraş plictisitor.
Provocase pentru a vedea reactia lui Simon,care îi retezase imediat fraza.
—Eu nu sunt de-aici. E normal să mi se pară totul mai frumos.
Îl privise încruntat,Cosmin simtind sudoarea rece curgându-i pe frunte în jos. Noroc că era mult prea întuneric pentru a se observa. Sau poate că la întuneric se vedea cel mai clar? Se agita în sinea sa datorită faptului că vroia să îi fie pe plac tipului. Cadea în aceeaşi capcană ca şi cei din sală,dar nu se putea abtine.
Nu ştia cum să dreagă gafa facută,şi tacerea îi ucidea toate sperantele.
—Vrei nişte şampanie?
Auzise de lângă el vocea lui Simon,caldă ca înainte. Îi înmâna o sticlă cu şampanie,desfacută dar rece ca gheata. Aprobase simtindu-se uşurat că barbatul îl iertase pentru impolitetea de mai înainte.
—Este foarte acidulată. Dar bună!
Remarcă înapoindu-i sticla. Abia simtise gustul la cât era de înghetată. Probabil doar ce fusese scoasă din frigider. Cineva cu siguranţă i-o adusese special barbatului.
—Singura bautură pe care o prefer. Restul sunt mult prea proaste şi în combinatii amestecate. Şampania este superioară vinului, deşi se obtine din vin. Prepararea ei durează mai mult.
—Eu,beau şi vin.
Rostise cu vocea domoală,aşteptându-se la o remarcă lipsită de amabilitate.
—Prefer materia,nu şi lichidul.
—Strugurii? Întrebase nesigur,începea să fie deranjat de modul pompos în care vorbea tipul. Îngreuna discutia şi îl facea să pună la îndoială modul propriu de a gândi şi vorbi.
—Da. Îmi plac strugurii de toamnă.
Obtinuse pentru prima oară un zâmbet cald,şi detalii despre barbat. Simon nu parea un om închis,şi acel surâs îi facea inima să bată plină de speranţă.
—Şi mie. Deşi nu cunosc denumirile lor.
—Nici eu nu ştiu prea multe. Îi prefer în şampanie momentan.
Glumi barbatul ducând la gură sticla de şampanie şi luând câteva înghitituri bune. Cosmin îl privise,conştient că poate îl face să se simtă inconfortabil. Tresari auzind pocnitorile de la câteva artificii,lansate mai devreme cu câteva ore pentru că nu era încă miezul noptii. Se întreba dacă barbatul din fata lui are pe cineva cu care să petreacă.
—Câţi ani aveti?
Îşi adună curajul,roşindu-se putin. Se întreba dacă ceva în postura lui trada atractia pentru acest barbat.
—Nu e nevoie să fii politicos. Nu sunt chiar atât de matur pe cât mă face costumul acesta. Trase Simon de timp,cercetându-l amanuntit. — Douazeci şi cinci. Raspunsese apoi,şi imediat Cosmin ridicase privirea din pamânt pentru a-i observa trasaturile. Îl credea mai batrân cu încă cinci ani,cel mult. Dar nu se simtea deranjat de vârsta sa,ci mai mult de personalitatea lui.
—Acum e rândul tau să îmi spui câţi ani ai. Şi cum te numeşti. Îmi place să ştiu numele persoanelor cu care discut.
—Mă numesc Cosmin Brentea,întinse tânarul mâna. Simon o prinse cu un surâs scurt. Am nouasprezece ani. Adaugă putin timorat că barbatul va refuza să stea de vorbă în continuare cu el. Majoritatea îl vedeau ca pe un adult în devenire şi şi-ar fi dorit să nu mai fie tratat ca un adoleşcent. Multi confundau denumirile. Mâna barbatului îl strânsese cu fermitate,dar mult prea scurt pentru a-l multumi. Macar îi aflase numele întreg, Simon Barbu.
—La facultate?
—Da,în primul an.
Încercă să adauge tânarul,pentru a nu parea un licean dezorientat. Avea planuri mari,chiar dacă pe moment dadea impresia că nu ştie ce vrea. Simon nu comentase nimic,pastrând acelaşi aer misterios.
Parerile lui pareau ascunse,chiar dacă vorbele alunecau cu uşurinţă din gura sa.
—Şi ce ai de gând să faci când termini?
Simon îşi aprindea o altă ţigară,pachetul galben îl îndemna să le clasifice printre cele tari,iar camila de pe pachet printre cele obişnuite. Se parea că barbatul era un om ca oricare altul,dar cu un şarm deosebit.
— Medicină,şi înainte ca tipul din fata lui să facă o pauză şi să îşi ia ţigara de la gură pentru a spune ceva adaugase repede : medicină veterinară.
Îl vazuse pe Simon capatând la loc trasaturile amiabile. Probabil facea legatura între medici şi coruptie. Nu era nici un secret că sistemul medical era printre cele mai corupte din ţară. Sondajele stateau drept dovadă. Dar nu era momentul să discute despre asta.
—Deci îţi plac animalele…
Concluzionă Simon scuturând ţigara într-un mod cum nu mai vazuse pe nimeni. Tipul uimea prin tot ce ţinea de el. Se întreba dacă gesturile sale sunt calculate,sau ţin de natura sa variabilă.
—Foarte mult. Sunt la o facultate de profil,studiez zoologia şi biologia.
Se bucura că cineva se interesase de ceea ce facea. Nu se aşteptase tocmai Simon să fie acela,nici să poarte o discutie atât de lungă cu el. Dadea impresia unui barbat închis şi fară prea multă rabdare. Abia acum realiza că nu ştia cu ce anume se ocupă acesta.
—Dumneavoastră?
—E de ajuns „tu”. Corectă imediat Simon,alternând fumatul cu bautul şampaniei. —Poti repeta întrebarea cât timp beau. Îl îndemnase cu amuzament în voce,facându-l să se roşească.
—T…tu cu ce te ocupi?
Corijase pentru a-i face pe plac,Simon zâmbind multumit într-un mod ce îi facea respiratia să-i stea în gât.
—Redactor la un ziar local şi editorialist la o revistă pentru adulti.
Singura frază care îi rasuna ca o trâmbiţă în timpane era revista pentru adulti. Spera să nu se bâlbâie în continuare,nu ştia că însotitorul sau se ocupa cu aşa ceva.
—Eşti liber să pleci dacă nu vrei să discuti cu cineva ca mine.
Adaugase imediat Simon,întrerupându-l din stupoare. Îşi simtea gâtul secat,şi era mai încordat ca la început. La toate astea adauga curiozitatea.
—Ce…revistă?
Întrebase pentru că avea să cumpere orice numar ar fi gasit doar pentru a citi ce scria barbatul,oricât de vulgar şi pervers ar fi fost. Acum realiza că magnetismul sau era legat de senzualitate şi sexualitate,şi nu avea alte legaturi ca la început. Devenise greu de respirat,se afla alaturi de un om ce descria actul sexual ca pe o cină obişnuită şi ar fi fost ipocrit să nege că nu i se parea şi mai atragator astfel.
Numele revistei era de asemenea de notorietate. Se mira de ce nu o pusese pe aceasta înaintea functiei sale la acel ziar local. Existau motive pentru a face asta?
—Eşti o persoană interesantă.[post unit]I se adresase tutuindu-l până la urmă,cu vocea neîndemânatică,dar pentru a-i face barbatului pe plac. Numai că acesta nu parea a-l recompensa cu zâmbetul de acum câteva minute. Se întreba dacă nu întrecea masura.
—Toată lumea spune asta. Or avea dreptate. Dar sunt plictisitor în realitate.
Raspunsese Simon cu seriozitate,fumând ţigara aproape de filtru ca apoi să o arunce iar pe jos,în zapada murdară şi îmbâcsită de afară. Gerul facea zapada topită să înghete,dându-i un aspect mai placut pe lângă baltoacele moi ce se formau în timpul zilei. Observase că nu îşi schimbaseră locul,şi că nimeni nu îi deranjase până acum. Cimentul din fata bancii devenise dintr-o dată destul de rece şi ceva îl îndemna să intre înauntru,dar barbatul prefera să stea afară şi să bea în continuare şampanie.
—Nu cred. Îmi placi. Îmi place cum eşti… adică… eşti atragator. Dar nu din punctul de vedere pe care îl crezi!
Se bâlbâia acum mai mult ca niciodată. O gafă imensă ca aceasta nu îşi imaginase vreodată că va putea face. Cadea într-o umbră nefastă în fata ochilor lui Simon,era sigur de asta.
—Mă bucur să aud asta din partea ta,dacă într-adevar aşa crezi.
Îl fixă barbatul cu ochii sai deschişi,nici prea verzi dar nici albaştrii. Lumina ce cadea pe chipul lui Simon îi facea cameleonici. Probabil erau la fel de versatili precum purtatorul, dar nu îl putea învinui. Purtau în umbra lor ceva atât de dramatic încât se simtea invadat de sentimente stranii,chiar dacă nu credea în potentialul de a schimba energiile.
—Da…Îngânase cu timiditate,auzind cum barbatul bea în continuare din sticlă. Ar fi vrut să îi ceară să bea alaturi de el,ca la început. În mod ciudat Simon îi înmânase sticla după acele înghitituri lente.
—Dar din acel punct de vedere pe care l-ai evitat,îţi par atragator?
Imediat i se oprise şampania în gât,se înecase din prima gură, acidul ieşindu-i pe nas. Îl ustura,din cauza întrebarii care îl luase pe nepregatite. Simon înşfacase sticla din mâinile lui,prinzându-l uşor de umeri.
—Da.
—Ce „da”,eşti bine?
—Sunt bine,şi „da” este raspunsul la întrebare.
Oare era nevoie să îi repete,chiar nu întelesese din prima sau se prefacea?! În orice caz era prea târziu să dea înapoi. Simon întârzia a îl lamuri,îl privea fară a avea absolut nici o reactie. Se simtea ca un prost,probabil îi spusese ce auzea tot timpul. Normal că era atragator,numai un orb ar fi negat asta.
—Eu plec.
Îi spuse retragându-se,bratele barbatului lasând umerii lui din strânsoare. Spera ca Simon să nu se întoarcă la petrecere şi să îl facă de tot râsul. Parintii lui probabil s-ar fi înfuriat şi l-ar fi trimis acasă. Nu îi plateau psihologul degeaba,chiar dacă el simtea asta.
—Nu pleci niciunde. Vino înapoi.
Cuvintele barbatului îl opreau iar în loc. Erau imperative,dar cu o blândete ascunsă. Paşi lenti veneau spre el,şi rasunau în întunecimea inimii sale. Simti o mână caldă pe umarul lui drept întorcându-l cu fata spre Simon.
—E neplacut să îţi iei vorbele înapoi. Dacă într-adevar crezi asta despre mine,nu-ţi fie teamă să îmi spui. Nu te judec. Sigur,nu eşti primul care să zică asta,dar…eşti primul care mă face să mă simt aşa.
—De ce?
Ridicase curios privirea spre tip,care parea pentru prima oară îmbujorat la faţă.
—Eşti mult mai frumos şi mai atragator decât mine. Îţi spun asta pentru că, şi pentru prima oară Simon parea la fel de timid ca şi el. —Vreau să te sarut.
Nimic nu îl ametise mai mult în viata lui decât acea frază. Nici şampania baută nu avea acelaşi efect. Se simtea cuprins de o dorinţă nestavilită,respira din greu privind spre buzele pline ale lui Simon. Barbatul zâmbea vazându-l că acceptă;şi chiar dacă era tentat să îl sarute,pentru că stateau apropriati,gata să o facă,se oprise.
—Nu aici. Hai cu mine…
Îl prinsese de braţ,o strângere fizică ce trimiteau fiori în trupul lui,tremurând iar incontrolabil. Era uşor de afectat,iar emotiile puternice care le simtea în acea clipă îl faceau să se simtă doritor dar şi ezitant în acelaşi timp. Nu ştia dacă urcă scarile la etaj doar pentru un sarut sau pentru mai mult. Orice barbat la astfel de ocazii profită de aventurile de-o noapte. S-ar fi înşelat pe sine, pentru că el se gândea la acelaşi lucru,odată cu speranta că poate Simon îl va primi în bratele lui în ciuda diferentei de vârstă dintre ei.
Covorul moale se lasa sub apasarea pantofilor lui,şi pastrase tacere în timp ce barbatul privea fiecare uşă în parte cautând ceva.
—Cred că penultima uşă este camera de pază. Acolo au o canapea şi televizor.
Simon confirma gândurile lui,dar îi provoca o dorinţă la fel de arzatoare. Nu cunoscuse vreodată placerea,şi nici nu o explorase pentru că amintirile legate de viata lui sexuală erau dureroase.
Ajungând aproape de uşa cu pricina cei doi se vazuseră nevoiti să se oprească subit din mers. Gemete se auzeau din spatele uşii de lemn,însemnând că cineva le-o luase înainte. Simon zâmbise amuzat,determinându-l şi pe el să îşi mai calmeze nervii. Oricum acele sunete şi voci placute îl aţâţau suficient. Se întreba în treacat dacă el va geme la fel de tare,şi dacă lui Simon i se va parea în continuare atragator.
—Altii sunt ocupati deja.
Îl apucase de mână,împingând la nimereală clanta uşii alaturate. Se deschisese,spre surprinderea lor,Cosmin înghitind timorat. Acum era momentul şi se întreba dacă va fi cum îşi imaginase.
Odată intrat înauntru Simon închisese uşa,proptindu-şi bratele în ea pentru a-l prinde între ele intentionat. Statea cu spatele sprijinit de lemnul rece,racorindu-l macar pentru câteva clipe.
—Nu îmi spune că te-ai razgândit…
Şopti barbatul,fixându-l direct în ochi cu o dorinţă surprinzatoare. Acolo,între ei doi,încetând să mai fie ascunsă. Cu mâinile tremurând îl apucase de gulerul camăşii,fară a şti însă ce să facă în continuare.
—Nu,deloc.
Raspunsese privindu-l cu disperare,cerând acel sarut. Îl cerşea cu privirea până ce Simon îi daruise într-un final unul. Saruta lung, patrunzator consumându-l cu totul doar prin deschiderea buzelor. I le modela cu ale sale,schimbând pozitia capului pentru a saruta îndelung,dar simtea că plamânii lui cedau. Mai ales că de emotie îşi ţinuse respiratia la început. Barbatul simtise imediat dificultatea şi se oprise,lasându-i timp să-şi revină.
Efectul dura şi după sarut,caci euforia ce îi trecea prin vene provenea din acel gest senzual între ei. Sunetul acelui sarut intens îl tenta să asculte iar melodia jocului de buze. Simon aratând a fi pregatit pentru tot ce i se putea oferi. De data asta avusese initiativa şi îl sarutase din plin,zgomotos ca un începator. Singurele saruturi de care avusese parte nu puteau fi numite astfel. Acesta se deosebea,Simon explora buzele sale,fară a-i provoca suferinţă,ci numai placere. O placere atât de intensă încât îl ametise de tot,ar fi vrut să stea jos undeva pentru că picioarele lui pareau a nu suporta noul tratament.
Barbatul îl apucase cu ambele mâini de obraji,tragându-l cât mai aproape posibil. Dorinta dintre ei era resimtită pe plan fizic, acum că era în bratele lui Simon simtea asta. Credea că numai el se simte astfel,dar prinzându-se cu disperare de trupul care trezea intentii intense din partea lui îşi dadea seama că este dorit mai mult decât avusese impresia. Ar fi vrut să râdă,pentru că auzea acele gemete de placere,nu doar pe ale lui,ci şi pe ale barbatului.
Simon îi dadea jos de pe umeri sacoul cu care era îmbracat,o facea lent,cu grijă în caz că urma să se razgândească. Dar nu avea să o facă,pentru că tipul din fata lui se comporta cum nu se aşteptase să întâlnească pe cineva. Îl dorea cu aceeaşi intensitate.
—Dacă par mai ezitant este pentru că nu am mai fost cu cineva ca tine de şase ani…Dar în noaptea asta am de gând să te devorez.
Închisese ochii de placere,când buzele fierbinti ale lui Simon îi dezmierdau gâtul,tragând aer în piept când dintii acestuia apasau intentionat în unele locuri.
Odată ce Simon îşi ridicase capul pentru a-l privi,îl sarutase grabit. Atât de grabit încât uitase să respire. Îşi ridicase bratele pe gâtul barbatului,şi profitase că statea sprijinit de uşă pentru a-şi departa picioarele pentru a-l trage mai aproape.
—Saruti bine.
Primise complimentul gemând de placere. Simon adaugase atingeri şi alaturi de saruturile sale,desfacându-i camaşa lent.
Apasa cu degetele peste pectoralii lui,rotatiile facându-l să tremure,de data asta cuprins de pasiune. Îi era cald,şi camaşa alunecase pe jos,expunându-i pielea la aerul racoros,înviorându-l. Îşi ducea degetele în pletele barbatului,care începuse să facă ceea ce promisese. Îi lingea fiecare parte din piele,atingând cu degetele uşor. Mâinile lui îi strângeau omoplatii în ritmul alintarilor pasionale,nici nu mai ştia ce să distingă. Lins,supt, muşcat,pentru că toate veneau ca o tornadă amoroasă. Pantalonii îl incomodau înainte,acum deveniseră sâcâitori. Şi mâinile lui Simon pareau a evita acel loc care pulsa şi cerea să fie atins. Preludiu dura mai mult ca la o femeie,facându-l mult mai impacientat şi doritor. Vroia să facă dragoste în clipa aceea, sex cum ar fi denumit altii activitatea,dar cu atentia primită nu o putea numi altfel.
—Te tentează ceva mai mult de atât? Pentru că eu am chef de orice-mi propui.
—Da,vreau.
Raspunsese deşi era confuz. Simon ar fi acceptat orice îi propunea? Şi la ce se referea?
Se muta din loc,constatase pentru că era tras spre un fotoliu. Ştia că nu el va sta jos,dar că se va simti la fel de comod chiar dacă nu s-ar fi aflat în fotoliu. Simon se aşezase oftând calm. Îşi trecuse degetele prin parul scurt,ravăşindu-l.
În noaptea aceasta auzea împreună cu Simon ceasul batând ora fixă. Sunetele de şampanie ce se deschide ajungeau până la etajul unde erau ei,iar artificiile şi petardele rasunau luminând printre jaluzelele verticale,chipurile lor. Se priveau în tacere,Simon prinzându-l cu bratele de talie pentru a-l aşeza la el în poală. Nu se împotrivise,caci în acel moment îl dorea la fel de mult.
—La multi ani,Cosmin.
Nu putea să raspundă de vreme ce avea buzele sarutate cu înfierbântare. Ignora exploziile de lumină de afară pentru barbatul ale carui brate îi strângeau trupul atât de aproape. O voce launtrică îl îndemna să îi fie alaturi cu tot ce poate oferi, pentru că nu i se asemana ca un barbat uşuratic ci ca un potential iubit.


#2
Arashi Kigen (Angel) ma bucur ca ai citit,sanks pt incurajari.Aveam nevoie. Nu credeam ca va mai citi cineva ce scriu. Ma gandeam k deja povestile mele au expirat si apar mereu noi talente. Se pare ca m-am inselat :P App de degerat :)) stiu cum e. De cateva ore bune am venit de afara si nu reusesc sa ma incalzesc.
Multumesc Mikomi!Si mie imi era dor sa scriu si sa ascult parerile voastre.
Yes,Dark_Kitsune. Eu sunt! :)) Ma bucur ca iti place povestea pana acum. Sunt curioasa ce parere o sa aveti in continuare. Oricum nu am de gand sa las povestea asa fara sa prezint putin fiecare persoanaj in parte si sa adaug desene.
Hugs la toti si...continuarea *nu e de fapt o continuare ci o parte dintr-o intamplare* dar o putem numi asa...

Noapte Crudă

Singurele lumini ce patrundeau printre jaluzele metalice erau cele de la stâlpi de afară şi de la maşinile care circulau rar la ora aceea în noapte. Liniştea era apasatoare,iar aerul cald din cameră devenise umed şi putin întepator. Aşternutul de pe pat,era ravăşit şi atârna într-o parte,mentinut de o mână ce tremura. Degetele strângeau materialul,fară a-i da drumul o clipă,de teamă că ar putea pierde şi farâma de control ramasă.
Se simtea ciudat,nu putea nega asta,dar saruturile ce rataceau cu timiditate pe pielea lui îl faceau să uite de toate astea. Nu era prima oară când trecea pragul şi aducea prietenia dintre ei pe muchie de cutit,facând gesturi necontrolate. Dar de data asta Emi îl provocase,îi ceruse şi îl rugase. Ca întotdeauna ceda din propria initiativă,fară ca Simon să zică sau să vrea asta. Era prima oară însă când tânarul acceptase să meargă atât de departe, şi simtea mai multă teamă decât Emi. Nu încercase să fie seducator,blând sau romantic. Încerca numai să îşi pastreze calmul,sperând ca tânarul brunet să nu se razgândească între timp şi totul să nu fie încă o etapă a toanelor sale. Doar ce reuşiseră să se împace după toate escapadele lui amoroase şi nu vroia să înceapă alte certuri între ei doi.
Şi liniştea încetase cu gemetele lui Emi,facându-l să tremure atunci când îi şoptea numele. Descoperise zâmbitor cât de erogene pot fi unele locuri ale trupului sau;nu era o noutate,dar simtindu-i pielea înfierbântată atingându-se de a lui era ceva diferit. Se mişcau în unison,fară a vorbi. Simon deschidea prevazator ochii pentru a-i surprinde chipul cuprins de placere. Şi totuşi simtea nevoia de a se ridica până nu ar fi fost prea târziu.
Emi devenise conştient de întreruperile din mişcarile acestuia,şi îi prinsese buzele într-un sarut ce avea să dureze. Pentru Simon toate acele saruturi scurte şi destul de stângace pe care le primea nu erau suficiente.
Lumina roşiatică,uneori portocalie,cadea pe umerii iubitului sau…dacă îl putea numi astfel. De la un timp devenise sceptic,şi avea să se abtină de la a gândi în acest mod. Iubit pentru că petreceau o noapte facând dragoste,prima a lui Emi. A lui… pierduse numarul. Şi nu reuşea să regasească în el suficientă afectiune pentru a savura acele clipe. Îl saruta,dar ezita cu fiecare mişcare,îl ţinea strâns în brate dar ar fi vrut să se termine totul cât mai repede. O ciudata combinatie,avându-l nu-l mai dorea,şi invers. Emi parea atras de noua lume a placerii în care se avânta fară a şti gândurile celui pe care el avea tupeul mereu să-l numească mai apropriat ca un prieten şi iubit. Începuse să o recunoască tot mai des,chiar şi în fata amicilor ambilor,dar pe Simon gesturile lui îl lasau mereu rece. Îl percepea mereu ca pe un copil rasfăţat şi imatur. Un lucru pe care i-l imputa în fiecare ceartă sau scenă de gelozie.
Emi îşi lasase capul într-o parte,lasând spatiu pentru buzele lui Simon să-l sarute pe gât în jos. Nu se putea abtine din tremurat,şi după câteva clipe deschisese ochii încetoşati,fixându-l într-un mod ciudat.
—O să…
Simon ştia ce urmează,banuise că nu avea să dureze prea mult şi mentinuse acelaşi ritm ca şi până atunci.
—Simon,aici spuneai că faci altceva…
Îl oprise tânarul cu vocea sufocată. Respiratia întretaiată nu îl oprea însă să ceară ce i se promisese.
—Nu eşti pregatit pentru asta.
Încercase Simon să-l convingă de faptul că era suficient pentru acea noapte. Imediat aparuse acel licar în ochii caprui ai tânarului,obrajii începând să îi ardă cu o tentă dincolo de rozul calm.
—Cu altii eşti gata să faci asta!
—Taci!
Îl bruscase,lasându-şi trupul ceva mai greu peste al tânarului forţându-i buzele într-un sarut destul de scurt înainte de a continua mişcarile.
—Simon…
Tânarul îl ruga din priviri să înceteze,altfel nu ar fi avut puterea de a i se opune. Îl zgâriase cu unghiile pe spate simtind cum placerea devine din ce în ce mai intensă,până ce nu mai auzea nici un sunet şi nu simtea altceva decât imensa descarcare. Avea ambele brate pe umerii lui Simon,îmbrăţişându-l cu patimă.
—Eşti sigur că vrei asta?
Aprobase din cap,încercând să dea la o parte firele rebele ce îi intrau în ochi datorită transpiratiei. Închisese ochii zâmbind calm atunci când Simon îl sarutase pe frunte.
Nu nega că se grabeşte şi că o parte din preludiu îl trece în grabă, dar Emi nu parea a fi deranjat de asta. În privirea lui se putea citi curiozitatea,dar şi acea multumire de a fi atât de intim alaturi de iubitul lui. Se simtea special,dorind să-i dovedească odată pentru totdeauna că este în stare să ia decizii de acest gen.
Simon îşi sprijinise fruntea de a lui,facându-l atent. Avea macar dreptul de a uita de toate,de a lasa confuzia la o parte şi a încerca să asculte de ce îi cerea Emi. Poate că se mai putea repara ceva din tot ce distrusese. Îl ţinea strâns cu o mână pe coapsa stângă,simtindu-l imediat cum tresare ca ars.
—Doare!
Ţipase acesta speriat,departându-se înainte ca Simon să mai scoată o vorbă. Oricum le pierduse pe toate odată ce realizase că de durere pe Emi îl daduseră lacrimile. Înghitise nervos în sec, nu ştia de ce mai avusese rost să se amagească singur. Banuise de la bun început că totul se va termina aşa,dar acceptase şi asta. Toată tensiunea parea că scade,dar fiind numai liniştea dinaintea furtunii. Simon se departase de el brusc,ridicându-se din pat pentru a se îmbraca. Îşi luase hainele şi intrase în baie fară ca Emi să aibă timp să comenteze. Probabil nici n-ar fi ştiut ce să spună.
Nici nu se oprise pentru a se privi în oglindă când se spalase pe faţă. Ar fi vrut să facă un duş pentru a şterge urmele lasate de Emi pe pielea lui,dar nu era la el acasă şi îi displacea să profite…mai ales în astfel de clipe. Ignorase primele batai în uşă, dar odată devenite insistente îi deschisese nervos.
—Ce mai vrei?
Întrebase îmbracându-se. Emi îl fixase îngrijorat,deşi încerca să zâmbească pentru a remedia totul.
—E rândul tau să primeşti atentie din partea mea. Nu vreau să te simti prost.
Se abtinuse să mai comenteze,doar ridicase din sprâncene. Era prea târziu pentru asta oricum.
—Eu plec.
—Unde pleci?!La ora asta!?
—Sunt satul de tine. Ţi-am zis că plec.
Trecuse repede,lovindu-l peste umar pentru că tânarul refuzase să se dea la o parte din pragul uşii. Emi îl urmarise în hol,ca o umbră,auzindu-l tragând de nas în urma lui. Poate că înainte plânsetele lui însemnau ceva,dar nu mai rezista să le audă,să aibă parte de ele. Era satul de şantaje sentimentale şi de promisiuni în zadar.
—Simon,te rog nu pleca…O să încerc să…
—Gura!Nu vreau să te vad!
Ridicase vocea suficient să-l facă pe Emi să tresară şi să renunte la a-l convinge să se razgândească…cel putin pe moment.
—Unde te duci?
Îl prinsese de cot în timp ce ieşea pe uşă,Simon smucindu-l enervat dar reuşind să fie surprins de o sarutare scurtă. Emi încercase ultimul sau truc,îşi spusese ştergându-se cu mâneca de la camaşă în timp ce cobora scarile. Auzise uşa închizându-se în urma lui şi apucase telefonul mobil din buzunar. Apasase tasta de apelare odată ce gasise contactul cautat.
O voce somnoroasă raspunsese imediat,şi Simon oftase uşurat. Ieşise deja în stradă,pe partea din spate a blocului,evitând să iasă pe partea de unde avea Emi vedere în stradă. Nu avea chef să fie privit de la balcon.
—Eşti ocupat?
—Da…dorm.
—Atunci dormi şi nu mai raspunde.
—Hmm. La ce să raspund?
Asculta foşnet de haine,Simon banuind că tipul ori se ridică,ori se foieşte în pat.
—Sunt aproape de blocul tau.
—E mama acasă zilele astea! Nu vrei prin telefon?
Izbucniseră amândoi în râs,Simon oprindu-se în loc pentru a respira degajat. Îşi legase şireturile la pantofi ascultând cum în sfârşit amicul lui se sinchiseşte să se dea jos din pat.
—Vin scumpule,dar ar fi bine să fie de neuitat.
— Iau un taxi şi te aştept în fata blocului tau.
Îl îndrumă Simon,facându-i semn cu mâna unui taxi ce trecea. Conducatorul încetinise banuind că este un client şi nu ezitase în a trage pe dreapta în fata lui. Tânarul se urcase în spate indicându-i unde anume să aştepte.
Abia începuse o conversatie plictisitoare despre vreme cu taximetristul că o siluetă zveltă se apropriase de maşină. Simon îi deschisese imediat portiera,fară a fi pregatit de o îmbrăţişare incomodă sau de un sarut destul de umed din partea tânarului.
—Aşa ne salutam noi.
Explicase, zâmbind taximetristului care ramasese profund marcat. Abia reuşise să pornească maşina şi să mentină un curs drept fară a privi în spate.
—E prima oară când mă suni noaptea.
Nu era un reproş,constatase Simon,ci Laurentiu îi şoptea asta cu amuzament. Tresarise uimit când amicul sau îşi bagase degetele sub cureaua sa de la pantaloni,râzând amuzat de stadiul în care se afla.
—E vizibilă,dacă te interesează. Pentru că pe mine mă interesează. Ţine-o tot aşa!
Chicotise amuzat de culoarea roşie din obrajii lui Simon,o reactie ce rar se observa pe chipul sau. Îl strânsese cu putere de genunchiul drept atunci când Lau începuse să-l sarute zgomotos pe gât.
—Ne priveşte şoferul.
—Poate vrea şi el. Îl întrebam pentru un menage a trois?
Îl mângâia într-un mod ciudat,simtea alintarile voite şi felul în care amicul sau îl privea. Ştia că aici şi acum sunt importante.
Luase singur initiativa de a-l saruta,folosindu-şi limba pentru a începe un razboi excitant între el şi Lau,care se lasase tras, aproape urcându-i-se în brate.
—Eu nu împart cu nimeni nimic.
Raspunsese cu buza de jos prinsă între dintii tânarului.
—Am înteles clar şi limpede,egoistule. Nici pe tine nu te împarti?
—Da,doar ţie.
—Doar mie,acum. Mincinosule!Crezi că pe mine mă pacaleşti cu cuvinte frumoase? Te ştiu eu,mult mai bine decât altii…
Îi prinsese barbia,facându-i buzele să deschidă automat. Îl sarutase cu forţă,o parte din saliva lor îmbinată curgându-i tânarului pe obraz în jos. Nu se sinchisise să şteargă urmele, ci daduse cu limba,privind provocator spre Simon.
—Suntem abia la jumatatea drumului.
Îl mângâiase Lau deasupra camăşii,fară a se putea abtine să nu deschidă mai mult de trei nasturi.
— E prima oară când mă duci la tine. Să mă simt onorat?
Nu se putea abtine în a nu-l aţâţa pe Simon,savurând momentele lui de tresarire ştiind că fiecare atingere îl facea să sufere dar să îşi dorească mult mai mult. Trecuse limba sa peste obrazul acestuia,gustând amuzat after-shave-ul.
— Dacă vrei tu.
Îl mângâiase Simon în treacat,privind agitat pe geam. Toate avansurile lui Laurentiu îi faceau sângele să fiarbă . Deşi era obişnuit cu firea vulcanică şi foarte jovială a amicului sau,nu se putea abtine în a nu-i recunoaşte acele calităţi ce îi puneau în valoare senzualitatea. Îl dorea fizic,înnebunindu-l nu doar prin atingeri sau saruturi. Se simtea atras de el într-un mod diferit cum se simtea faţă de Emi.
Îl vedea pe şofer tragând ocheade în spate,dar nu avea chef să se simtă ruşinat sau să îi pese de ce faceau. Mâna lui Laurentiu îi ridicase camaşa din pantaloni,mângâind apoi abdomenul încordat. Se abtinea să nu se ridice pentru a urma nevoia trupului sau,sau să geamă. Tot stresul începea să se evaporeze,şi nu întelegea cum anume ajunsese să se simtă atât de bine cu cineva cu care petrecuse numai nopti facând sex ocazional. Spre deosebire de Emi,pe care ajunsese să-l iubească la un moment dat. Poate că îl mai iubea încă,dar flacara de la început scazuse, mocnind rar.
—La ce etaj este? Să ştiu cât mai am de îndurat…
Lau îl privea întelegator,şi uneori se întreba de ce nu l-ar fi putut alege pe el drept iubit. Dar îşi amintea imediat că amândoi se cautau doar pentru sex,nimic altceva. Nu exista o promisiune, ceva serios. Numai distractia de a savura o noapte de amor.
—Patru.
Zâmbise tachinându-l din privire,şi trecându-şi palmele peste posteriorul tânarului. Acesta parea să aprecieze fiecare atingere, raspunzându-i prin saruturi pe gât şi pe umeri. Îşi simtea camaşa şifonată cum abia rezistă pe trupul sau,şi oftase eliberat zarind blocurile din aproprierea apartamentului sau.
—Oh,atunci am să te taxez cu patru runde dragul meu. În noaptea asta eşti al meu.
Până şi şoferul din taxi începuse să râdă. Laurentiu era un tip ce reuşea repede să bine dispună,adaugând acest detaliu la faptul că frumusetea lui nu ar fi trecut neobservată.
Simon platise taxiul,iar Lau se grabise să iasă din maşină. Era putin racoare pentru a sta numai cu camaşa pe el,dar nu erau departe de intrarea în bloc.
—Şi cum de ai ajuns să mă suni în toiul noptii?
Întrebase urmându-l spre intrare,tragând uşor de fermoarul de la jachetă. Îl desfacuse privind seducator spre Simon,care tacea pe moment. Ar fi vrut să nu împartă problemele lui sentimentale cu altcineva,dar în amicul sau putea avea încredere. Ştia că este un lucru reciproc. Nimeni în toate mintile nu ar fi urmat în toiul noptii pe cineva pentru a merge într-un loc necunoscut. Prin urmare,Laurentiu avea o oarecare încredere în el.
— Tipul cu care sunt,s-a razgândit în ultima clipă.
— Probabil nu ar trebui să pierzi vremea cu cineva ca el. Şi în plus nu e cine ştie ce frumusete.
Simon îl privise putin încurcat. Nu ştia că Laurentiu îl cunoştea pe Emi. Dar,de fapt,stateau în acelaşi cartier,şi nu se ferea să apară în public alaturi de el îşi spusese urcând scarile. Jacheta de pe Lau i se oprise în faţă,amicul sau chicotind vazându-l încruntat.
—Îl ştiu din vedere,doar nu crezi că stau aşa departe de blocul tau încât să nu vă zaresc împreună uneori. Am mers la aceeaşi şcoală apropo. Dar probabil nu mă ştie,e cam miop de felul lui.
Adaugase oprindu-se pe scarile de la etajul unu pentru a-şi desface fiecare nasture de la hanorac.
—Dar ţin la el.
Oftase Simon,nehotarât între a înainta şi a privi spectacolul gratuit.
—Deci e adevarat că dragostea e oarbă.
—Nu e vorba de dragoste între mine şi el.
Îi apucase hanoracul,pe care Lau începuse să şi-l treacă peste coapse mişcându-se lent.
—Îmi dau seama. Dacă ar ţine la tine,nu te-ar lasa în halul acesta.
Ar trebui să îi multumesc totuşi…
Se repezise în bratele sale,sarutându-l cu forţă.
—Eşti un profitor.
Reproşase Simon,fară malitie în voce întorcându-l cu spatele pentru ca posteriorul acestuia să fie centrul atentiei sale.
—Nici tu nu eşti mai prejos.
—Să înteleg că ne completam reciproc?
Îl muşcase uşor de gât,tragând carnea pentru a-l face pe tânar să tresară. Se lasase în bratele lui.
—Vreau să urcam mai repede sus. E etajul trei?
Ridicase capul,trecându-şi pletele blonde într-o parte pe carare. Ochii albaştrii i se fixau pe peretii maronii cautând un semn, o tabliţă cu etajul.
—Trei,da.
Lamurise Simon,prinzându-l de talie pentru a-i desface cureaua de la pantaloni. Tânarul îşi împinsese posteriorul în spate, tachinându-l cu mişcari în toate partile.
—Pe riscul tau. Pantalonii ăştia cad de pe mine…
Într-adevar pentru un tip de vârsta sa,Laurentiu era destul de slab. Dar arata bine, chiar dacă coapsele sale ieşeau în evidenţă,oasele fiind putin proeminente,lui Simon i se parea atractiv.
—Oricum vor cadea de pe tine imediat.
Desfacuse uşa cu cheia;şi ca de obicei,nu îi ieşise din prima încercare. Apasase enervat pe clanţă,deschizând într-un final. Laurentiu facuse treaba mult mai grea,pentru că el îi carase jacheta şi hanoracul. Dar nu se plângea odată intrati înauntru şi avându-l în brate pe tânar. Trupul lui era uşor pe lângă al acestuia,şi îl ridicase în sus punându-i picioarele în jurul taliei sale.
— Aprinde o lumină,ceva…
Îl rugase Laurentiu,simtindu-se lasat uşor în jos,capul lui aterizând lent pe moliciunea unei perne iar trupul pe canapea.
Simon aprinsese una din lampile aflate pe perete,ce lumina destul de uşor,fară a-i orbi. Tânarul îl fixase doritor,ocupându-se să îi desfacă de tot camaşa. Nici el nu se lasase mai prejos,tragându-i pantalonii pe coapse în jos. Lau îşi ridicase singur tricoul,mângâindu-se pe piept.
—Da-ţi mai repede pantalonii jos.
Simon nu aşteptase alte interventii sau rugaminti. De aproape un sfert de oră vroia asta,şi simtea că nu mai are putere să reziste. Închisese ochii încercând să savureze sarutul dintre ei,mai mult decât mâna ce se coborâse pentru a-l mângâia în parti intime ale trupului. Încerca să-şi stapânească tremurul,dar Laurentiu nu îi dadea timp pentru aşa ceva,tragându-l repede deasupra sa.
—Mă poti penetra. M-am pregatit singur înainte de a ne întâlni.
Numai de atât avusese nevoie,un singur avânt şi geamatul de multumire al celor doi se auzise în liniştea camerei. Îl saruta lent pe gât,sprijinindu-şi fruntea pe umarul acestuia. Pozitia era putin incomodă pentru că se sprijinea cu un picior de podea,dar placerea ce o simtea în acele clipe nu se putea compara cu o uşoară incomoditate.
— Apreciez gestul…
—De cum am vazut numarul tau am început să fac asta.
Recunoscuse zâmbind,ravăşind pletele tânarului care se oprise din mişcari pentru a-l saruta.
—Nu sta atât de aproape de mine. Ridică-te,vreau să te privesc…
Îl rugase Laurentiu lasându-se pe coate,facându-l pe Simon să îi îndeplinească cerinta. Apucase bine coapsele tânarului, apropriindu-l cu fiecare mişcare. Lasase capul pe spate,închizând ochii pentru câteva clipe,simtind primul val de placere. Lau avea deja una din mâini dusă la gură,încercând să ascundă gemetele.
Simon îi trasese mână,apropriindu-se iar pentru a-l saruta. Renuntase pentru câteva clipe în a-i îndeplini micul capriciu pentru a savura gustul buzelor lui senzuale. Simtea nevoia de alintari de acest gen,fară a putea mentine doar o relatie unde să îşi satisfacă doar poftele sexuale. Nu îl vedea pe Laurentiu doar ca pe ceva de care să te poti folosi. Aprecia trupul acestuia la fel cum îl aprecia pe tânar,altfel nu i-ar mai fi acceptat avansurile de la început.
Scurtase repede sarutul pentru a trece la partea dorită de Laurentiu. Tânarul nu se oprise din privit,savurând fiecare minut din tot ce se întâmpla între ei. Placerea din ochii lui o înflacara pe a lui Simon. Auzise marginea de lemn a canapelei izbindu-se constant de zid,realizând cât de disperati erau amândoi pentru a ajunge la orgasm. Dar nici nu se oprise,erau clipele în care simtea încordarile lui Lau. Şi în câteva secunde îi simtise trupul ridicându-se uşor,acesta lasându-şi capul pe pernă. Trecuse cu palmele peste coastele tânarului,ce se observau uşor,facându-l să geamă în abandon. Îl sarutase imediat ştiind cât de vulnerabil este trupul lui în acele clipe. Apucase coapsele lui cu ambele mâini,ştiind că strânge prea tare şi că poate va lasa urme,dar îl ajungea din urmă. Orgasmul alungase toate gândurile lui, respiratia întretaiată revenindu-i treptat la normal. Îşi muşcase buzele simtind cum Laurentiu îi prinde sfârcurile cu degetele şi le învârte râzând.
—În sfârşit! Felicitarile mele…

#3
Arashi incerc sa imi fac timp si de mess, cand imi merge netul...Macar te-am mai incalzit,cel putin pana la genunchi ;) Hugs :6:
Merci Mikomi :P Le tinem si scorul? Pup!
Multumesc Hikikomori.Ma bucur sa te intalnesc iar :6: Spor la invatat. Eu mai am un examen si le termin. ;) Bafta!
Continuarea, amuzanta dar si fierbinte :6:

Simon zâmbise departându-se uşor de el pentru a lua unul din prosoapele aflate la îndemână pe unul din scaune.
—Sper că nu ne vom certa. Deşi nu sunt superstitios,am venit aici să fac sex cu un tip de treabă ca tine…
―Ai şanse mari,doar la partea cu sexul.
Facea aluzie cât timp se ştergeau amândoi cu acelaşi prosop,fiind una din superstitiile des întâlnite. Avea degetele putin lipicioase dar aerul racoros din cameră atenua senzatia. Lasa duşul pe mai târziu,la felul în care se îmbraca Laurentiu însemna că urmează să stea ceva vreme acolo. Nu îl deranja deloc,privise spre uşa deschisă de la bucatarie,pe unde intrase tânarul. I se facuse foame gândindu-se,şi se grabise să îmbrace camaşa la loc pe el. Pantalonii îi avea desfacuti la fermoar; dacă amicul sau avea să mai stea,urma să profite de asta.
—Aş bea o cafea.
Ceruse tânarul blond,cercetând cu atentie dulapurile,fară a se atinge însă de ele.
—Ai noroc,mama vine aici des pentru a face curăţenie şi aduce destulă cafea.
Deschisese unul din dulapurile de sus,ridicând o cutie roşie şi prafuită. O deschisese apoi pentru a privi înauntru. Adulmecase aroma râncedă de cafea pastrată la loc închis,şi o lasase pe dulap.
—Eşti ciudat. Îl fixase Laurentiu apucând de cutie pentru a imita gestul. — De ce miroşi cafeaua?
—Pentru că eu nu beau. Acum,nu ştiu de ce ai nevoie aşa că ia şi caută-ţi.
Întinsese mâinile larg,dar imediat le încrucişase în jurul pieptului când Lau zâmbise provocator.
—Adică nu o să bei cu mine?
—Nu.
Raspunsese raspicat,trecând pe lângă el pentru a cauta ceva de mâncare prin frigider. Cu riscul de a se îmbolnavi,dar îi era foame. Mama lui trecea pe acolo odată pe lună,iar el chiar mai rar,aşa că mâncarea nu prea arata ca una comestibilă.
—Nu vreau cafea dacă nu bei cu mine.
—Pune cutia la loc atunci.
Îl ignorase Simon cautând prin plasele înghesuite în frigider. Gasise pâine şi nişte salată într-o cutie de plastic. Nu vroia să ştie dacă de la sarbatorile de iarnă sau de paşte.
—În viitor poza mea o să apară pe cutiile de cafea…
Comentase Laurentiu ridicând cutia în dreptul fetei, pozând provocator spre Simon,vazând că îi captează atentia. Îl privea cu amuzament,ştiind că urma o replică acidă.
—Şi pe cutiile de prezervative,desigur.
Îi privise pieptul dezgolit,destul de feminin pentru a fi al unui barbat, mult prea lipsit de muşchi sau anumite elemente distinctive pentru a apartine unei femei. Ştia că Lau este prea slab pentru a-şi expune muşchii,dar frumusetea lui înlocuia lacunele.
—Nu fi rau. Nici macar nu folosesc.
—Întocmai…
—Tipii ăia pozează alaturi de tipe goale. Majoritatea arată ca tine… Coborâse vocea,simtindu-se putin ciudat să recunoască faptul că se gândea la Simon când vedea ceva atât de erotic.
—Ca mine? Ridicase din sprâncene.
—Au muşchi bine definiti,brate puternice,privirea fermă…Eu nu sunt decât un puşti blond cu vise mari.
—Corectie. Eşti un puşti blond şi prost. Atâta timp cât eşti acceptat de agentia de fotomodele şi urmezi cursurile,nu vad de ce nu ai fi printre cei aleşi.
—Poate…Poate că ai dreptate.
—Ai să te alegi cu palme la fund dacă mai vorbeşti asta.
Rar ştia să împace pe cineva,dar cu Lau functionase gluma, caci îl luase de gât,tragându-se în bratele lui. Nu îl surprindea zâmbetul de multumire al acestuia,sau ochii albaştrii ce straluceau spre gri în umbrele încaperii.
—Nu o să mai zic nimic,dar…nu vrei să te mai gândeşti la partea cu palmele? Sună irezistibil.
Îşi furişase degetele pe sub camaşa lui,pentru a-l mângâia pe umeri şi pe gât.
—O să aduc un bici data viitoare.
Îi prinsese fesele cu mâna stângă,lovindu-l uşor peste ele cu dreapta. Lau îşi lasase capul pe umarul lui imediat,gemând şi râzând în acelaşi timp.
—Deci o să fie o dată viitoare!
Trasese în jos camaşa pentru a-i dezgoli umerii,şi a-l mângâia peste tot pe unde nu ajunsese până atunci. Primise o altă palmă, Simon apucându-i boxerii pentru a-l lovi peste pielea deja înroşită.
—Arată foarte bine şi aşa.
Îi admirase Simon posteriorul,întorcându-l cu spatele la el, apropriindu-l suficient de mult ca să observe că nu îl lasa indiferent imaginea lui.
—Raule!
—Şi pun pariu că îţi place…
Mergea încet,forţându-l automat să facă paşi în faţă până la dulap. Îl ridicase apoi,sprijinindu-l cu bratele de talie. Trecuse lent palma dreaptă pe sub boxerii coborâţi pe coapsele tânarului pentru a-i trage în jos. Lau lasase capul pe spate, lovindu-se uşor de peretele rece,dar ignorând durerea.
Îşi umezise buzele,cautând un punct de sprijin pentru mâinile lui. Simon nu alesese o pozitie tocmai comodă pentru el,dar nu l-ar fi lasat să se oprească. Momentele pe care le savura erau cele în care tânarul şaten se ocupa de preludiu. De data asta ştia că urma ceva scurt,dar şi acele minute îl simtea mai mult ca pe un amic ce-i daruieşte o partidă de sex. Ştia cât de greu ajunge cineva lângă Simon. Auzise asta timp de un an,cât aflase cine este.
—În clipe ca astea aş vrea să opresc timpul…să te pot privi.
Şoptise,sprijinindu-se în mâini pentru a sta drept şi a-l saruta pe gât. Simon scapase de camaşa de pe el,destul de grabit pentru a se ocupa imediat şi de pantaloni. Renuntase a-i da jos însă atunci când Lau îl apropriase într-o îmbrăţişare pasională.
—Nu forta nota între noi.
Atentionase imediat,facându-l pe tânarul blond să-şi mute privirea spre geamul de la bucatarie. Întunericul de afară îi dadea siguranta pe care o gasea însă în mângâierile lui Simon. Atenuau iluziile lui pierdute,confuzia de a se darui în zadar. Îl privise respirând din greu,cu ochii rataciti într-ai sai.
—Să nu te audă vecinii gemând. Am de gând să-ţi înroşesc fundul...
—Mă doare în fund de vecinii tai,trage-mi-o şi taci!
Simon pufnise în râs,punându-şi mâna dreaptă pe coapsele tânarului,cu cealaltă strângând de marginea bufetului. Semiîntunericul din cameră nu îl ajuta prea mult,dar avea acel simţ pe seama caruia se amuzau unii. Îl penetrase din prima, Lau profitând de noua pozitie pentru a-şi sprijini trupul spre el, ridicându-şi bratele pe umerii lui.
Unghiile tânarului blond îl zgâriau pe spate cu fiecare mişcare mai repezită. Abia reuşea să-i distingă ochii,caci pletele lui îi intrau în ochi cu fiecare sarut. Pielea deja i se umezise în urma efortului.
—Simt cum se coboară tot sângele în jos…
—Ca şi mâna mea…
Tachinase Simon,mângâindu-i abdomenul apoi coborând cu degetele spre coapsele tânarului. Nu îşi lasa palmele să treacă doar pe suprafata pielii, ci apasa lent facându-l pe Lau să-şi încordeze fiecare muşchi. Nici tremurul lui nu îl oprea, ci continuase să-l alinte în timp ce-i ridicase picioarele mai sus în aer,lingându-i genunchii pe dinauntru.
În câteva minute îl simtise tragându-se spre zid,lasându-şi trupul de tot pe bufet. Spatele lui se lipise de suprafata din lemn,dar Lau ignora senzatia de arsură. Simon se lasase putin spre el, în ochii lui citindu-se amuzamentul de a-l vedea atât de extaziat. Nu putea fi o descoperire nouă. Doar nu era primul,asta o ştia sigur. Ştia multe de la Simon,adaugând bârfele pe care le obtinuse prin cartier. Reuşise să obtină multe informatii,pentru că Simon se numara printre cei care nu lasau prea multe detalii despre el să iasă la iveală,lasându-i pe altii să ţină socoteala ieşirilor sale în oraş,al intentiilor greşite sau ale reuşitelor lui.
—Şi pe cine mai încânti cu prezenta ta de-o noapte? Întrebase fară a-l privi în ochi,ştiind că Simon nu apreciază de obicei discutiile în timpul partidelor de sex. Strânse din dinti imediat ce îl simtise devenind mai grabit în mişcari,şi realiza că este doar o diversiune pentru a ocoli întrebarea. Era aproape să renunte în a mai întreba odată,când îl auzise şoptit,cu vocea destul de joasă.
—În afară de cel care mă vrea doar drept domn de companie, doar pe tine. Şi ar trebui să te simti flatat,la figurat…desigur. Privise amuzat în jos spre erectia acestuia.
—Deci eu figurez drept amant? A treia roată?
—Cea de rezervă. Neoficial.
Simon clipise de câteva ori,lasându-şi capul pe umarul drept al tânarului. Nu ştia cum să schimbe viata pe care o ducea, modul în care înşela aşteptarile celorlalti şi pe ale sale.
—Şi Veronica,fata blondă şi înaltă cu care stai când sunteti mai multi prin cartier?
—E o simplă prietenie,poate că îmi place. E atragatoare,dar nu vad de ce aş vrea să stau cu ea.
—Mihai? Tipul brunet şi miop…Am auzit că face favoruri „orale” pentru oricine îl împrumută de bani pentru ţigari sau baruri.
—Asta e prostitutie. Iar eu i-am împrumutat un manual de matematică…şi nu m-am pus în ecuatie.
— Vorbeşti serios!? Tipul practic venerează pamântul pe care calci! Ştie o groază despre tine…la ce liceu eşti,cine îţi sunt amicii din cartier,ce aspiratii ai! E o enciclopedie a ta.
—Nu ştiam asta.
Raspunsese cu seriozitatea pe care o avea în voce atunci când ceva nu i se parea clar. Privise insistent spre Lau,încercând să îşi dea seama unde vrea să ajungă cu discutia.
—Eu am aflat despre tine de la unul din colegii mei de la fotomodele. Nu ştiu dacă îl cunoşti,îl cheamă Alex. Te ştie că ieşi des cu iubitul tau,şi banuia că eşti gay. Pacat că nu a avut curaj să te abordeze. Are aceeaşi impresie ca ceilalti,că eşti plin de tine, un îngâmfat ce nu se bagă în seamă cu oricine.
—E adevarat.
—Ce anume? Ai stat şi cu el?
—Nu,idiotule. Nu bag în seamă pe oricine. Şi nu vad de ce aş face-o. Vad că sunt multi ca tine la agentia asta. Patronul v-a strâns pe toti?
—Despre Alex ştiu asta,despre ceilalti nu.
—Şi cine naiba e Alex acesta?
—E foarte înalt,foarte slab şi se îmbracă mereu în haine negre.
—Poreclit prajină,palugă şi alte nick-uri de genul acesta?
Ridicase din sprâncene,realizând că îl cunoaşte pe baiat şi că avuseseră câteva discutii trecatoare despre vreme sau alte preocupatii plictisitoare.
—El,da.
—Atunci să-i spui că nu e genul meu. Nu îmi plac tipii mai înalti decât mine.
—Mie da.
Simon zâmbise,revenind la mişcarile ritmate. Pauza de discutii se apropria de încheiere,îşi dadea Lau seama. Felul în care era privit îi dadea fiori.
—Mă bucur pentru voi doi. Acum,lasă asta şi dă-mi voie să revin la subiectul meu preferat.
Tânarul şaten îl prinsese de genunchi,departându-i picioarele suficient de mult pentru a i le urca pe fiecare pe bufet facându-l să stea incomod. Lau uitase însă de toate astea atunci când pozitia în care îl facuse Simon să stea se dovedea a fi una mult prea placută pentru a rezista.
—Pozitia asta,trebuie adaugată pe lista mea de preferinte. Cu tine inclusă în ea. Simt că mă topesc!
Confesase Lau facându-l pe Simon să zâmbească amuzat. Simtea fiecare zvâcnire a muşchilor sai,şi felul greoi în care respira nu putea fi decât un semn bun. Îi placea să-l ştie atât de abandonat într-o placere pe care şi el o savura cu aceeaşi intensitate.
Coapsele tânarului blond reveneau singure spre el,mişcându-se în unison,Simon renunţând în a-l tachina cu mişcari lente. După privirea pierdută,se parea că Lau experimenta un gen de placere pe care nu-l cunoscuse niciodată. Iar Simon se asigurase să nu piardă ritmul,locul sau felul în care îl mângâia pentru a face un tot irezistibil.
În câteva secunde simtise trupul lui Lau încordându-se la maxim, tânarul gemând fară întrerupere chiar şi după ce orgasmul trecuse.
—Nu te opri,te rog nu te opri…Nu am mai simtit asta vreodată!
—Nu îţi face probleme mititelule. Deja vad că încep să recuperezi…
Era pentru prima oară când îl vedea transpirând atât, trupul lui încins devenind aproape apasator de cald pe lângă al sau,dar nu ar fi putut să întrerupă nici pozitia şi nici placerea ce o simteau. Lau sporea în intensitate nevoia lui de a termina mai repede,în special la modul în care gemea sau îşi arcuia trupul. Uitase de saruturi şi alte alintari,amândoi prinşi în excitatia momentului.
Lau pierduse numarul clipelor în care placerea devenise aproape sufocantă,când simtise că nu mai poate dar nu avea puterea să întrerupă ceva atât de intens. Simon reuşise să îl aducă la o stare de euforie stranie.
—Parcă ai fi o parte din mine,nu te opri.
—În câteva minute o să trebuiască să mă opresc şi să parasesc fundul tau fierbinte.
—Taci!
—Ah,îţi place şi te excită,Lau…Uită-te la mine. Nu sta cu ochii închişi aşa strâns..
—Nu pot,nu pot să-i ţin deschişi când te mişti aşa. Mai vreau…
Simon era nesigur în a-l mişca din loc,dar riscase punându-i genunchii pe umerii sai. Aproprierea îl facuse pe tânarul blond să tresară imediat,lasându-şi trupul în jos cuprins de placere. Peretele rece devenise o alinare pentru fruntea lui încinsă,pe care se scurgeau picaturi de transpiratie. Simon abia că avea pielea umedă,nu dadea semne că ar fi depus efort,singura deosebire era respiratia greoaie şi cele câteva gemete atunci când Lau se încorda sau îşi arcuia spatele. Imediat ce simtise tremurul incontrolabil al tânarului blond,se abandonase în aceeaşi excitatie pură,caldura învaluindu-i trupul până ce închisese ochii fortat.
Odată redeschişi i se opriseră spre trupul gol,întins în fata lui, spre pieptul tânarului care tresalta fară oprire,încercând să îşi aducă respiratia la normal. Tuşise realizând că se oprise din respirat pentru câteva clipe.
—Nu ştiu dacă mă pot mişca…
Rostise Lau trecându-şi mâinile prin par. Degetele îi tremurau, la fel ca restul trupului. Abia reuşise să îşi lase picioarele în jos pentru a-şi relaxa muşchii. Gemea cu fiecare mişcare,Simon ajutându-l să coboare de pe bufet. Îl acoperise cu tricoul sau luat de pe jos,ştergându-i urmele de transpiratie de pe frunte.
—Eşti foarte tandru.
—Nu vreau să mori de suprasolicitare sexuală,atâta tot.
Comentase facându-l pe Lau să râdă. Îi facuse semn să meargă înapoi în cameră când un sunet strident întrerupsese liniştea.
—Ah,nu asta! La naiba!
Strigase Simon enervat privind spre uşa de la bufet care cazuse în jos,sprijinită doar de o balama. Ridicase din sprâncene auzindu-l pe tânarul blond de lângă el chicotind amuzat.
—Se pare că nici bufetul nu a rezistat asaltului tau. Mă mir cum de mai traiesc.
—Asta să fie singura mea problemă.
—Se putea şi mai rau. Zâmbise Lau,clipind spre el cu subînteles. Închiseseră amândoi ochii auzind un alt sunet ce provenea dinspre bufet.
—Cred că l-ai ucis.
—Au cazut şi farfuriile de pe primul raft.
Oftase Simon resemnat deschizând şi cealaltă uşă pentru a observa daunele. Macar ştia că are de lucru a doua zi de dimineaţă înainte de a pleca înapoi acasă.
—Te pot ajuta să-l repari dacă vrei.
Se oferise Lau cautându-şi hainele prin cameră.
—Singurul lucru pe care vreau să-l fac în momentul acesta este să mă pun în pat şi să dorm. Dă-l dracu de bufet.
—Hai să te ajut,e nefacut patul ăsta.
Intrase Laurentiu în cameră,observând patul la lumina ce strabatea din stradă înauntru. Pipaise după întrerupator pentru a-l aprinde,dar mâna lui Simon ajunsese înaintea sa.
—Lasă-l aşa,am nevoie numai de o patură. Sunt încins destul…
—Cum vrei tu. Acceptase tânarul blond înaintând pentru a lua o patură de pe marginea patului cu care acoperise imediat spatele lui Simon. Luase numai pantalonii pe el,lasându-şi bustul descoperit. Se aşezase într-o pozitie confortabilă, lasându-l pe Lau să-i alinte pletele şi să stea alaturi de el.
Nu îşi amintea să-şi fi pus ceasul să sune,dar beep-urile ce veneau de pe noptieră rasunau precum alarma cunoscută de el. Aşa suna în fiecare dimineaţă înainte de a se duce la colegiu atunci când avea chef de ore.
—Blestemăţia asta de telefon…Opreşte-te!
Privise cu ochii întredeschişi spre persoana care oprise telefonul din sunat,înaintea lui.
—Eşti încă aici Lau?
—Da,am dormit lângă tine.
—Grozav.
—Te-am auzit respirând,sforaind,foindu-te prin pat. Foarte romantic…Şoptise tânarul blond,trecându-şi cu tandrete degetele prin parul lui,coborând cu palmele spre umerii şi gâtul lui Simon.
—Mai ai şi altceva de adaugat înainte ca să adorm la loc?
Încercase să întrebe în timp ce era sarutat de Lau. Raspunsese la sarut,chiar şi în starea de somnolenţă în care se afla.
—M-am simtit bine noaptea trecută. Cu tine mă simt întotdeauna bine.
Simon îngaimase un raspuns monosilabic,clipind rar şi înjurând în gând razele soarelui ce îi intrau în ochi. Simtea nevoia să se odihnească,şi nimic nu parea a fi pe placul lui în dimineata aceea.
—Şi Simon,vreau să îţi spun că simt pentru tine ceea ce nu am simtit pentru nimeni până acum. Poate că sunt mai mic şi nu am idee despre cum e lumea,dar ştiu sigur că ţin mult la tine şi că te iubesc.
—Mai eşti aici? Da…şi eu te iubesc,în special fundul tau. Acum pa-pa şi noapte bună.
Mâinile calde ce încetaseră mângâierile îi lasaseră umerii reci. Se acoperise cu patura,dar senzatia de raceală nu-l abandonase nici în timpul somnului. Încă mai clipea încercând să adoarmă, dar genele sale se împotriveau într-o nelinişte ciudată.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Casatorie, aventuri, sentimente ascunse si replici acide Lexxu 6 3.295 04-03-2012, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Diz
  Talente ascunse... Uchiha_Shana 2 2.769 23-05-2011, 08:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  .Tentatii.Fatale. [+12 . +18] hiimera 11 7.794 13-05-2011, 07:46 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Intentii ascunse matzaplouata 16 7.754 16-01-2011, 04:49 PM
Ultimul răspuns: Arashi
  Naruto Fic:Secrete ascunse si dezvaluite *Saku love Sasu* Claribel 38 44.429 01-08-2009, 10:25 PM
Ultimul răspuns: xXxAdaxXx
  Sentimente ascunse Yaku-chin 4 4.449 12-04-2009, 08:16 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)