Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Teh versus Paradox

#11
DUELUL S-A ÃŽNCHEIAT!

Voturile sunt clare aşa că nu mă prea văd obligat să comentez ceva despre asta.
În orice caz, vreau să îi mulţumesc Mariei pentru acest duel pentru că a fost o experienţă foarte plăcută, m-am distrat, am avut emoţii, mi-a plăcut scrisoarea ei pt. care ţin să o felicit ( a fost absolut superbă, aşa cum au spus şi alţii mai sus ). De asemenea, ţin să precizez că acest duel m-a făcut foarte fericită, simt că am concurat la egalitate, că am fost pe aceeaşi lungime de undă şi că ... Nu ştiu, pur şi simplu m-a făcut să mă simt bine şi pentru asta trebuie să îi mulţumesc Mariei. It's just gorgeous. Mă bucur că ne-am gândit la acest duel, la această temă şi la toate aceste lucruri. De asemenea, ador faptul că ne-am întâlnit aşa şi că ne-am, cum se spune? combinat stilurile într-o poveste, că am reuşit să facem şi o competiţie şi că amândouă am fost apreciate. Pentru că şi asta e foarte important.
De asemenea trebuie să vă mulţumesc şi vouă, tuturor celor ce aţi votat şi argumentat. Apreciem enorm faptul că v-aţi făcut nişte timp să ne citiţi. Mulţumim! Apreciem şi sperăm să ne mai întâlnim şi cu alte ocazii * laughs* . Comentariile voastre ne-au, cum se zice? umplut sufletele de bucurie. Sunt sigură că atunci când zic asta nu mă refer doar la mine, ci şi la Paradox.

A fost un duel minunat pentru mine şi m-am bucurat de el. În orice caz, acum s-a încheiat şi mi-am afişat mulţumirile din suflet.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Teh vs Paradox Teh 4 3.791 21-10-2010, 01:54 PM
Ultimul răspuns: Teh
  Du ... el : Rx~ versus Ayuka Ayuka 9 5.455 24-07-2010, 10:52 PM
Ultimul răspuns: Ayuka
  Duel : Ayuka versus Lynnu Ayuka 7 5.911 04-07-2010, 03:48 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)