Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Suntem singuri in Univers?

#1
Mm, mi se pare un subiect bun de dezbatut 39
Ce credeti? Exista extraterestrii? Exista viata si pe alte planete? Suntem singuri in Univers?
Mm, eu sincer nu stiu ce sa cred. Am o vaga impresie ca ar putea sa existe viata si pe alte planete, ca ar putea exista si alte fiinte decat oamenii in Univers.
M, nu stiu. Adica Universul este urias, deci probabilitatea de a exista si alte fiinte vi inafara de noi este ridicata.
Voi ce credeti despre asta?

#2
Eu cred ca da... nu ma refer la viata ca pe pamant... nu oameni cu antene pe cap sau chestii de genul...

Dar daca stai sa te gandesti, la noi pe pamant sunt unele chestii vii care traiesc in conditii incredibile. Pe pamant gasesti viata in locuri unde te astepti foarte putin sa fie, microorganisme care au nevoie de foarte putin sa traiasca.

Banuiesc ca in univers exista o planeta care sa aiba conditii urate pentru noi oamenii dar acceptabile pentru astfel de microorganisme.
[Imagine: Knowledge1s.jpg]

#3
Pai universul e infinit39. Ar fi imposibil sa nu existe viata si pe alte planete106. Pentru ca noi nu am descoperit-o inca asta nu inseamna decat ca nu avem mijloace de transport care sa mearga suficient de repede si mult in spatiu pentru a cauta. Ma intereseaza si universurile paralele despre care am citit. Einstein a incercat sa gaseasca un drum ... Dar cred ca era prea devreme. Stephen Hawking a formulat o ipoteza pe care vrea s-o consolideze prin calcule matematice
"- Sunt multe universuri paralele; sunt universuri alternative, în sensul că pot avea sau nu găuri negre; sunt universuri cu sau fără găuri negre.
- Toate universurile cu găuri negre sunt anulate/anihilate de universurile fără găuri negre.
- Deci trebuie studiat complexul de universuri: cu şi fără găuri negre."

Parerea mea este ca acum despre infinit si om se discuta cam cum se discuta pe vremuri despre soarele care se invarte in jurul pamantului si despre faptul ca pamantul era plat.
Probabil ca dupa un timp cand tehnologia va fi suficient de avansata se vor intreba stranepotii nostri cum am putut fi atat de naivi incat sa credem ca suntem singuri in univers.
[Imagine: aaaakip.jpg]

#4
De ce e asa imposibil sa existe viata asemanatoare ca cea de pe pamant? De ce trebuie sa credem ca suntem asa unici? Universul e cam mare. Si ma indoiesc ca sistemul nostru solar e printre primele create.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#5
Sunt adeptul teoriei pluri civilizatiilor. E imposibil intr-un univers asazis infinit cu miliarde de planete si stele sa nu mai fie o planeta care sa fie plasata pe o orbita propice vietii in jurul unei stele. Hell asa cum am aparut noi de ce nu ar fi aparut alte civilizatii? Poate peste cateva decenii sau secole barbatii pamanteni vor avea neveste extraterestre verzulii si cu antenute21. Oare cum va arata hentaiul atunci?Hmmmmmmmmmm

If I cannot smoke in heaven, then I shall not go.

#6
Am "sarit" si eu pe aici..ok,sa vedem...
Universul este ceva...infinit,este urias,iar planeta noatra este ca un mic punct pe o coala alba de hartie.Eu gandesc in felul urmator...nu cred ca suntem singuri in univers,nu cred ca exista asa ceva,nu putem noi fi singura rasa vie din tot universul,trebuie sa mai existe si alte civilizatii,care traiesc pe alte planete,in alte sisteme...nu cred ca noi suntem singura planeta cu viata pe ea.Si cand spun ca poate exista mai multe civilizatii,nu ma gandesc la mici antene si trupuri verzulii:]].Cred ca daca mai exista civilizatii,pot sa fie si ei ca noi,oameni...numai ca sigur cu o gandire mai avansata,cu o tehnologie mult mai performanta si asa mai departe.
Ooo,da si ce spune Vesper 4,despre gaurile negre,cred ca aceste gauri negreu sunt doar o trecere....hmm,doar o trecere catre un alt spatiu,un alt timp ..cred,nu sunt sigura de asta.Dar am auzit si despre acele gauri de vierme,despre care nu prea sunt informata....
Deci da,cred..cred ca exista nu suntem singuri in acest univers.
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#7
INTREBARE: De ce toata lumea (generalizare) are impresia ca civilizatiile extraterestre sunt mai avansate ca noi? Pe ce va bazati cand spuneti asta? Pot fi mai putin avansate, relativ la fel si mai avansate (a se remarca faptul ca am folosit "si", nu "sau").
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#8
Citat:INTREBARE: De ce toata lumea (generalizare) are impresia ca civilizatiile extraterestre sunt mai avansate ca noi?
Exact la asta ma gandeam si eu. :]]
Depinde, poate sunt alte civilizatii mult mai neevoluate decat a noastra. Nu putem dovedii asta, corect?
Poate ca pe alte planete inca exista "oameni ai pesterilor" 21. Nu se stie :]].
[un exemplu doar .___.']

#9
Universul e infinit şi ar fi cam imposibil ca noi să fim singurii săi locuitori. Cred că mai sunt şi alte fiinţe vii. Bine, poate nu extratereştii, dar ceva trebuie să fie. Pământul este o singură pată de culoare pe o coală de desen fără sfârşit. Universul este mai mare decât credem noi - planetele, soarele, luna şi stelele. În plus, nu ziceau savanţii că au fi găsit viaţă pe Marte ? Până şi câteva bacterii pot să însemne că o planetă e populată.
Totuşi, mi-ar plăcea ca pe o planetă să trăiască numai pisici ( ahh ~ ) şi să putem merge acolo să le vedem şi să le mângâiem ( another ahh ~ ) .
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#10
Defapt... din cate inteleg eu nu e infinit universul... e finit... iar daca mergi mult intr-o directie ajungi in acelasi loc (cam la fel ca pe pamant, daca mergi tot drept intr-o directie, la un moment dat ajungi de unde ai plecat). Pe langa faptul ca e finit mai e si in continua crestere.

Asta imi da o idee de alta intrebare...

A existat, exista sau va exista viata in univers?

@YKashim: Suntem unici... si daca ar fi o planeta identica cu pamantul, ma indoiesc ca locuitorii ar fi ca noi. Probabil superiori, probabil inferiori... poate chiar egali dar nu identici.
[Imagine: Knowledge1s.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)