Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sometimes love hurts

#21
Situaţia devenea din ce în ce mai tensionată. Kai îşi privea elevii şi zâmbea. A dispărut brusc şi a apărut in spatele blondului.
- Ce trist nu e aşa? După atâta amar de timp ai reuşit sa iţi găseşti o soră, iar Madara ţi-o ia. Cum e să fii singur? Fără nimeni?
Blondul a vrut sa îl lovească, însă bărbatul a dispărut, reapărând in faţa celor patru.
- Ar trebuie să vă împăcaţi cu gândul că nu o ve-ţi mai vedea niciodată pe prietena voastră. Madara nu va renunţa atât de uşor la fiica lui. Mai intâi va trebui să infruntaţi multe obstacole pentru a o recupera pe rozalie. Iar eu sunt unul dintre ele.
Spunând acestea bărbatul a dispărut într-un nor de fum. Brunetul şi blondul strângeau din pumni puternic, in timp ce fetele ii priveau îngrijoraţi
- Ce facem acum?
- Ceea ce trebuie Ino. O vom căuta pe Sakura şi în gaură de şarpe.
- Naruto are dreptate. Nu îl putem lăsă pe Madara să o aibă pe Sakura. Trebuie să o găsim
Într-un loc întunecat, luminat de o singură lumânare care pâlpâia, rozalia stătea întinsă pe pat, în timp ce lacrimile se prelingeau pe obrajii ei. Îşi ţinea mâinile sub cap. Uşa s-a deschis , făcându-şi apariţia Madara. Bărbatul a lăsat o farfurie pe masă şi s-a aşezat pe pat, lângă fiica lui. A mângâiat-o uşor pe par.
- Nu trebuie sa fii atât de negativistă scumpo. Acum mă ai pe mine. Nu ai nevoie de prieteni sau de iubire.
- Asta spui tu, pentru că niciodată nu ai avut parte de lucrurile astea. Dar eu vreau să mă întorc acasă. La prietenele mele, la fratele meu, la Sasuke. Te rog! Lasă-mă să plec.
In acea clipa, bărbatul s-a ridicat de pe pat si a apucat-o pe rozalie de păr. A aruncat-o în peretele din spatele lui. Trupul fetei s-a izbit puternic de perete, căzând pe podea. A inceput să tuşească, sprijinindu-se în mâini.
- Asta o sa te înveţe minte! Vei rămâne cu mine! Nu mă oblige să îţi şterg amintirile pe care le preţuiesti. Ascultă-mă bine Sakura! Dacă îndrăzneşti să scapi şi să fugi de mine sunt in stare să il omor pe Sasuke. La el tii cel mai mult nu e aşa? Nu încerca să mă pui la încercare.
Spunând acestea, brunetul a părăsit încăperea. Rămasă singură adolescenta s-a ridicat de pe podea, asezându-se pe pat. Lacrimile au început sa se prelingă pe obrajii ei. „ Totul e atât de greu. De ce ? De ce trebuia să se întâmple asta? De ce trebuia sa fiu fiica lui Madara? De ce mă pedepseşti aşa? Nu am făcut nimic rău! Sasuke! Scoate-mă de aici! Am atâta nevoie de tine.”
În Konoha, în apartamentul moştenitorul clanului Uchiha, acesta îşi pregătea ghiozdanul. În încăperea brunetului şi-a făcut apariţia roşcata. Aceasta l-a îmbrăţişat pe la spate, începând să îl mângâie pe piept.
- Sasuke spune-mi că o ţii pe acea rozalie doar pe post de jucărie. Nu o poţi iubi. E atât de nesemnificantă. Eu te pot ajuta să îţi îndeplineşti toate dorinţele.
Tânărul a zâmbit uşor şi a indepărtat-o pe fată de lângă el. S-a întors cu faţa la ea.
- Hai să te lămuresc cu un lucru. Tu poti să mă satisfaci doar sexual, în schimb Sakura mă satisface complet. Şi sexual si sentimental. Aşa că stai în banca ta frumuşel şi lasă-mă pe mine să îmi fac viaţa.
Băiatul şi-a luat ghiozdanul şi ieşit din încăpere lăsând-o pe fată singură. Roşcata a început să zâmbească.
- În curând scumpa ta Sakura nu o să mai existe şi atunci vei putea realiza că eu sunt singura femeie care poate exista in viaţa ta. Doamna Karin Uchiha. Sună fantastic!

#22
Cei doi adolescenţi alergau în pădure, sărind dintr-un copac în altul. Teama şi grija se puteau citi în ochii amândurora.
- Vreo idee pe unde am putea-o găsi, Sasuke?
- Da! Itachi mi-a spus că atunci când voi dori sa îl găsesc pe Madara, îl pot găsi într-un singur loc. Sper doar să nu ajungem prea târziu.
- Ce vrei să spui?
- Pentru putere, Madara e în stare să o omoare pe Sakura.
În locul, unde rozalia stătea închisă, era linişte. Fata stătea pe scaun si se juca cu lumânarea. Uşa s-a deschis, făcându-şi apariţia Kai. Tânăra şi-a ridicat capul, privindu-şi profesorul.
- Trebuia să îmi dau seama că erai implicat în toată această porcărie. De ce îl ajuţi pe Madara?
- Pentru că îi sunt dator! Datorită lui, eu trăiesc şi sunt în faţa ta.
- Nu încerca să îmi spui poveşti tragice, pentru că nu o să mă facă să îi spun ”tată” lui Madara. Poţi să ieşi pe aceeaşi uşă pe care ai intrat.
Bărbatul s-a apropiat de adolescentă şi a apucat-o de braţ, ridicând-o de pe scaun. A izbit-o în peretele de lângă el , punându-şi mâinile de o parte şi de alta a capului ei.
- Ascultă bine, mucoaso! Madara a suferit destul de mult doar pentru faptul că nenorocita ta de mamă te-a ascuns de el. Încearcă să nu îl tratezi cu răceală.
Rozalia i-a tras o palmă peste obraz. În acel moment, bărbatul a apucat-o de păr şi a trântit-o pe pat. S-a pus peste ea , prinzându-i mâinile deasupra capului.
- Ascultă-mă tu pe mine, gunoiule! Dacă mai îndrazneşti să o insulţi pe mama, îţi jur că te bag în pământ. Nu îmi pasă care au fost motivele pentru care nu mi-am cunoscut adevăratul tată, dar le mulţumesc pentru că nu m-au lăsat să cresc lângă un gunoi ca iubitul tău stăpân. Acum dă-te de pe mine!
- Îmi pare rău puştoaico, dar Madara e plecat, iar eu trebuie să am grijă de tine.
Kai a început să o sărute pe gât pe rozalie, speriind-o. Tânăra a început să se zbată, în timp ce încerca să îşi stăpânească lacrimile să iasă la iveală. A reuşit să îl lovească pe blond între picioare. L-a dat de pe ea şi a ieşit din cameră, începând să alerge pe hol. Nu ştia încotro să o ia. Acel loc arăta ca un labirint. Din când în când, fata se uita în spatele ei. Kai nu era pe nicăieri. Brusc s-a lovit de cineva. A început să se zbată şi să ţipe.
- Calmează-te Sakura! Sunt eu! Linişteşte-te!
Adolescenta s-a uitat cu atenţie în faţa ei şi la văzut pe Madara. Acesta era destul de îngrijorat. Fata l-a îmbrăţişat, începând să plângă. Bărbatul o mângâia pe cap.
- O să fac tot ce vrei. O să fiu de acord cu tot. Doar nu îl mai lăsa pe Kai să se apropie de mine. Să mă atingă. Te implor! Dacă într-adevăr ţii la mine, îndepărtează-l pe Kai de mine.
- Sakura, scumpa mea! Ce s-a întâmplat. Ce ţi-a făcut Kai? S-a atins de tine?
Tânăra şi-a ferit privirea de cea a tatălui ei, lăsându-şi capul în jos.
- Răspunde-mi! S-a atins Kai de tine?
- Nu ştiu sigur ce voia să îmi facă, dar mie mi-a dat impresia că voia să mă violeze. Te rog! Măcar dacă mă ţii aici, nu îl lăsă pe individul acela să mă atingă din nou.
Fata l-a îmbrăţişat strâns, începând să plângă. Brunetul a mângâiat-o pe păr. A dus-o în camera ei, sărutând-o pe frunte. A ieşit din încăpere, reunindu-se cu servitorul său. Blondul stătea lângă maestrul său. Pădurea era liniştită.
- Nu ştiu ce ai făcut , dar ai făcut-o să se apropie mai mult de mine. Şi îţi mulţumesc. Ai permisiunea mea să o sperii din ce în ce mai mult. Aşa o pot constrânge să se apropie mai mult de mine.
- Mulţumesc maestre! Însă am o nelămurire.
- Despre ce e vorba?
- Care e planul tău în legătură cu ea?
- Când voi considera că e pregătită, o voi duce la Mag şi îi voi lua toate puterile. Puterile unui Uchiha combinate cu cele ale unei Asakura mă vor face învincibil şi voi putea distruge Konoha.
- Să înţeleg că nu îţi pasă de viaţa ei!
- Nu mă înţelege greşit, Kai! E fiica mea, trebuie să îmi pese de ea. Odată ce rămane fără puteri, Magul îi va lua şi spiritul, iar atunci ea va avea nevoie doar de mine. Va fi păpuşa mea. Numai pe mine mă va avea. După ce îi voi omorâ aşa-zisul tată, frăţiorul si iubitul va fi singură. Complet singură.

#23
Buna! Imi place ficul tau! Ai cateva greseli de tastare in capitole, dar in ultimul nu am vazut decat una si anume:
omorâ=omorî
Nu pot sa cred[defapt pot] ca Madara vrea sa-si omoare propria fiica. Sper doar ca Sasuke si ceilalti sa ajunga la timp si sa o salveze. Eu chiar credeam ca s-a schimbat Madara. Credeam ca il va pedepsi pe Kai pentru ca a incercat sa o violeze pe Sakura, dar el a facut contrarul. Descrierea a fost buna, dar se putea si mai bine. Ai avut cateva repetitii, dar nimic ce nu poate fi rezolvat cu mai mult atentie!
Dialogul a fost bun. Chiar daca a fost mult, nu a fost sec! So... astept xu nerabdare urmatorul capitol. Bye!:bye:
Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva. – Rainer Maria Rilke

[Imagine: Tamaki-Kousaka.jpg]

Cel mai bun crainic al bucuriei este tacerea. As fi prea putin fericit daca as putea spune cat sunt. - William Shakespeare



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nobody hurts me like you do . Peppers 3 2.536 15-03-2012, 11:48 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Life Hurts Addeh 79 42.334 07-09-2011, 08:59 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  [split] This feeling hurts so much. Blue Sky 5 2.738 22-07-2011, 08:21 PM
Ultimul răspuns: Hasamy lost vampire
  [split] Life Hurts ultimate wulf 4 2.814 25-06-2011, 03:22 PM
Ultimul răspuns: Robb'™
  [split] This feeling hurts so much. Mizuki Lulu 0 1.618 23-06-2011, 05:29 PM
Ultimul răspuns: Mizuki Lulu
  [split] This feeling hurts so much. Mizuki Lulu 10 4.402 04-06-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Aiwendil
  Sometimes love hurts Alexi 4 6.491 02-08-2009, 02:05 AM
Ultimul răspuns: Marty:X


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)