Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Snow Flower

#1
Ok ... incep cu personejele :
Aida - http://i32.tinypic.com/2qmjfkn.jpg
Este cea mai mica din grup. Este destul de timida, dar foarte curajoasa. Se adapteaza cu greu cu persoanele noi, dar isi iubeste mult prietenii. Detine puterea elementelor naturii : apa, foc, pamant si aer.

Alex - http://i31.tinypic.com/357j7sg.jpg
Este orgolios, uneori insuportabil. Desi are o parere foarte buna despre el, multi il considera incapabil. Este un excelent ninja. Poate percepe loviturile adversarilor cu mult inainte si de obicei iese invingator n fiecare lupta.

Anna - http://i27.tinypic.com/2gsld3k.jpg
Este cea mai ciudata membra a grupului. Are puteri paranormale, poate comunica cu spiritele si cu persoanele moarte, si de asemenea, are puteri de shaman. Este tacuta si retrasa, prefera singuratatea. Buna prietena, tot timpul se poate conta pe ea. Si este o romantica inraita.

Madison - http://i29.tinypic.com/w2imx5.jpg
Foarte vesela si ea, este cea mai buna prietena a lui Aida. Ea poate deveni invizibila sau se poate teleporta. Isi iubeste puterile si nu ar vrea niciodata sa renunte la ele. Il simpatizeaza pe Peter.

Matt - http://i28.tinypic.com/rat20n.jpg
Sexy, dragutz, romantic, fura repede inimile tuturor fetelor. Este tot timpul preocupat cum arata. Ii place mult de Anna, dar ea nu`l prea baga in seama. Puterea lui este de a opri timpul in loc si de a scoate cateva personae inafara timpului, capacitate foarte greu intalnita, mai ales in randul tinerilor.


Peter - http://i26.tinypic.com/2vs2ibo.jpg
Peter este un tip ambitios, prietenos, sociabil si fosrte frumusel. Are puterea de a comunica cu animalele si de a se transforma in unele animale. Ii plac in special tigrii si felinele.



Wild - http://i28.tinypic.com/2hyz4as.jpg
Este foarte tacut, dar “pisica blanda zgarie rau” . Puterea sa este hibnoza. Poate vraji persoanele cu care intra in contact, dar asta doar daca vrea. Pe langa aceasta putere, este si foarte instinctive. Si lui, ca si tuturor membrilor grupului, ii place aventura.


Louis - http://i30.tinypic.com/dwxdfo.jpg
Louis I`a antrenat pe elevii lui, Aida, Christine, Andrea, Madison, Alex, Peter, Wild, Dan si Matt de cand aveau 5 anisori. Este ca un fel de tata pentru ei. Le stie capacitatile, calitatile si defectele fiecaruia. Tine la ei foarte mult. Are incredere totala in toti 9 :) .


Amon - http://i27.tinypic.com/2qlc03a.gif
Este dusmanul de moarte a lui Loui si al elevilor sai. El le vrea puterile tinerilor si doreste sa atinga puterea suprema. Scopul lui este sa ii omoare pe cei 9 tineri si sa ajunga primul la Snow Flower, daca aceasta exista cu adevarat. Se spune ca este invincibil si ca nimeni, niciodata nu`l va opri.


Set - http://i32.tinypic.com/351eng4.jpg
Este fratele lui Amon si are acelasi scop ca el. Daca fiecare se spune ca este invincibil, amandoi actionand impreuna sunt un adevarat pericol pentru intreaga lume.



Sper sa va placa XD



Si story :
Aida, Anna, Christine, Madison, Alex, Peter, Matt, Dan si Wild sunt niste tineri de 16 ani care au puteri deosebite. Aida detine puterea elementelor naturii; Andrea are puteri de shaman; Madison poate deveni invizibila si se poate teleporta; Alex este un excelent ninja; Peter comunica si se transforma in animale; Matt controleaza timpul si Wild puteri hibnotice. Ei au fost ajutati, indrumati si antrenati de Louis, un tip detreaba si intelegator. Muncitori, elevii sai au ajuns la standarde mari, dovedindu`se capabili de toata increderea. Acum este timpul cand Louis le va da o misiune speciala, tuturor celor 7.[posturi unite]
Prima parte :

Era o dupamiaza calduroasa de inceput de vara. Soarele se strecura printer munti si adia un vant placut si racoros. Intr`un loc retras, de la poalele muntelui un grup de tineri se relaxau .
-Ati vazut in ce pot sa ma transform? intreba un baiat foarte energic.
-In ce? Intreba plictisit un baiat roscat cu o oglinda in mana.
-Uita`te si pregateste`te sa fii uimit, Matt!
Baiatul, numit Peter, se concentra si Puf! se transforma intr`o maimuta.
-Wow, Peter,nu stiam ca te poti transforma si in maimuta! zise o fata cu o coada lunga si blonda.
Maimuta se transforma idn nou in baiat cu o pocnitura slaba.
-Bineinteles ca nu stiai! Azi am invatat!
-Foaret bine , bravo ;) ! Vrei sa`ti arat ce am invatat si eu?
Peter dadu din cap.
Aida isi intinse mana spre o buriana.Buriana crescu, si crescu inalta de 2…3…4 metri. Aida zambi apoi isi indrepata mana spre Peter. Buriana il luase pe sus si il lasase atarnat in aer.
Aida, Matt si ceilalti 4 rasera cu gura apan la urechi.
-Hei, incetati chiar acum! se auzi o voce severa din spatele lor.
Venea Louis, antrenorul.
Aida il cobori pe Peter si distractia inceta.
-Imi pare rau, zise ea.
-Lasa`ti joaca! Am ceva important sa va spun!
Toti erau surprinsi. Antrenorul nu le mai vorbise niciodata atat de dur. Acum parea ceva cu adevarat serios.
Erau numai ochi si urechi.
Louis se intoarse cu spatele la ei. Toti asteptau cu sufletul la gura.
- Cand ati venit aici erati doar niste prichindei. Impreuna am reusit sa ajungem cu puterile voastre la standarde mari . Sunt foarte mandru de voi toti. Acum a sosit momentul sa va dezvalui un lucru foarte important, o misiune incredibila si grea in acelasi timp.
Acum Louis se intoarse la cei 7 cu fata. Ii privea sfidator si sever.
- Aida, Anna, Madison, Peter, Matt, Wild, incepu el sa le vorbeasca din nou, cred ca sunteti gata sa plecati in cautarea Florii Zapezii (SnowFlower).
Toti se uitara unii la altii uimiti.
- Stiu ca va place aventura, dar aceasta "misiune" va va cere tot ce puteti da.
- Ce e SnowFlower? intreba Anna cu o voce misterioasa.
Ceilalti aprobara din cap.
- SnowFlower este o legenda. Un mit, mai bine zis. Istoria ei se pierde in negura timpului. Se spune ca este o floare cu puteri inimaginabile. In aceasi ordine de idei, detinatorul acestei flori va deveni un fel de al doilea Dumnezeu, daca ma intelegeti.
- Super! Unde este? intreba Peter entuziasmat.
- Nu te bucura atat, Peter. Se spune ca este pe varful unui munte. Nu uitati, este o simpla legenda, nu e nimic concis.
- Pe varful unui munte?? Dar sunt mii de munti in lumea asta.
- Tocmai asta e problema. Sunt totusi marturii a unor batrani care spun ca au gasit floarea, dar nu i`au putut lua puterea. Ciudat ...
Intrigati, toti aveau intrebari de pus. Astfel, incepu torentul de vorbe:
- Cand plecam sa o cautam? intreba Peter.
- Cine a vazut SnowFlower? intreba Wild sceptic.
- Putem merge toti? intreba Aida vesela.
- Crezi ca o sa putem lua SnowFlower? intreba Matt care deja se visa cu SnowFlower la piept.
- Vii si tu cu noi? intreba Anna .
Lui Louis ii aparu in zambet pe fata.
- Ma bucur ca sunteti entuziasmati. Puteti pleca cand sunteti pregatiti; nu multi au vazut`o, si cei care au vazut`o sunt anonimi; da, bineinteles ca mergeti cu toti; nu sunt sigur, Matt; nu, eu nu vin cu voi. Este treaba voastra. Acum, cred ca stiti tot ce trebuie ca sa puteti incepe marea aventura.
- Tot ce trebuie?? intreba suparara Anna. Stim doar ca niste tipi sustin ca exista o floare extraordinara si ca se afla pe un munte. Intr-un cuvant : nimic.
Seara se apropie cu pasi repezi. Soarele incepu sa dispara ca o minge de foc intre doi munti. Din departari se mai aud din cand in cand cate un uliu care tipa cautand hrana sau cate o bufnita nelinistita.
Tinerii traiesc momente de suspans. Alaturi de Louis ei au crescut, au invatat si s`au simtit ca intr`o unita familie. Acum sunt pe cale sa se desparta in cautarea a ceva miraculos, a carei existenta este doar probabila.
E timpul pentru ultimele sfaturi si ... ultimele marturisiri.
- Copii, daca aveti intrebari nu ezitati sa mi le puneti. Sunt aici ca sa va raspund si sa va indrum, asa cum am facut intotdeauna.
- Am eu, zise Anna care de la inceput era sceptica in legatura cu SnowFlower. Nu sunt prea sigura, dar cum va fi posibil sa cautam o floare care poate exista pe un Pamant intreg? Si ... daca este vorba doar sa o cautam, de ce ne trimiti abia acum? Si de ce o cautam numai noi? Nu puteau sau nu pot sa o caute o multime de oameni?
Louis insipra adanc. Anna atinsese in intrebarile ei lucruri importante si nelinistitoare chiar si pentru el. Trebuia sa ii raspunda, mai ales ca si ceilalti il ascultau si aprobau intrebarile fetei.
- Anna, multi sunt cei care au cautat aceasta floare. Nu uitati ca puterile ei sunt inestimabile. Dar dupa o luna, doua au renuntat. De asemenea sunt si persoane care o cauta si azi. Insa eu cred in existenta SnowFlower !
- De ce ne`ai zis abia acum? intreba si Madison care nu deschise deloc gura in dupamiaza aia.
- Abia acum puterile voastre au ajuns la cote majore. Abia acum sunteti capabili de aceasta misiune.
Se asternu o clipa de tacere, timp incare cei 7 incercau sa inteleaga ce spusese Louis.
- Cine mai o mai cauta? intreba din senin Matt.
Louis evita raspunsul. Se hotari sa le dezvaluie si aceast ultim secret. Nu avea rost sa le mai ascunda asta.
- Amon si Set , zise el scurt.
Toti ramasesera socati. Amon si Set erau doi frati care intotdeauna i`a vrut raul lui Louis si lor. Desi nu se confruntasera niciodata direct cu ei, auzisera despre puterea lor. Un fel de demoni in chip de om.
- D-d-dar ... ei sunt deja destul de puternici, de ce mai au nevoie de SnowFlower?
- Ca sa nu ajungeti voi primii la ea. Am sa fiu direct cu voi. Ei vor nu numai SnowFlower, ci si puterile voastre. Nu va considera un real pericol, dar le e teama ca ati putea gasi floarea inaintea lor.
- Adik el vrea sa ne omoare? intreba Aida care il prinse instinctiv pe Wild de mana.
- Da. De asta abia acum v`am spus despre SnowFlower. Si maine plecati in aceasta calatorie.
- Cat va dura?
- Nu stiu exact ... o luna... doua... un an... doi ... Cert este ca vreau sa va intoarceti invingatori. Acum, duceti`va la culcare.
Astea fiind spuse, Louis se ridica si se intdrepta spre casa.
Cei 9 mai ramasesera un timp. Erau ingrijorati, dar in acelasi timp entuziasmati. SnowFlower ii minuna pe toti, dar periclele pana la ea erau imense.
In cele din urma se dusesera si ei in casa. Aveau o zi lunga maine.Plecarea... Despartirea de casa... Apropierea de pericol si necunoscut... Avantare in gura de sarpe pentru o iluzie careia i s`a dat prea mare importanta... Increderea in ceva ce nu exista si sperante amagitoare suspendate de un fir de ata deasupra unei prapastii de un om care te-a protejat toata viata...
Toate aceste lucruri s`au jucat in mintea tinerilor pana dimineata in zori. In cele din urma se trezira toti. Vroiau sa`si ia ramas bun de la Louis dar nu il gasira in camera sa. Ciudat...
Dar totusi nu puteau sa stea si sa`l astepte.
Isi luara rucsacele in spate si pornira pe cararuta ce ducea spre padure.
- Sigur facem ce trebuie? intreba Anna nelinistita.
- Louis nu ne`ar vrea niciodata raul!
- Atunci de ce nu ne`a spus "Drum Bun"?
- Nu sunt sigur, spuse Wild.
Spre seara se oprisera intr`o poienita din inima padurii si aprinsera focul. Incepura sa vorbeasca :
- Acum ca suntem pe cont propriu, am avea nevoie de un sef, nu? propuse Christine?
- Votam? Am eu hartie si pixuri in ghiozdan.
Pe fiecare bucata de hartie fiecare isi scrisese alesul si apoi toate hartiile fura puse la un loc. Incepu numaratoarea voturilor:
- Matt - 1; Peter-2; Aida-1; Wild- 5.
-Wild e conducatorul! striga Aida si il imbratisa.
Avea sa urmeze o noapte lunga si plina de peripetii.
Ajunsi in padure cei 7 tineri isi instaleza corturile si fac un foc. Problema era mancarea. Wild si Aida raman sa aiba grija de corturi , iar ceilalti 5 pornesc in cautarea hranei.
Seara se lasa usor , frigul si el, si companierii nu se intorc. Wild si Aida nu’si fac griji deoarece ceilalti au puteri cu care isi pot tne de grija. Frigul se inteteste si pe patura de afara Aida sta zgribulita, in timp ce Wild se uita la rasaritul lunii.
Deodata Wild isi scoate geaca si o arunca idiferent pe patura.Aida intinde usor mana si o ia, imbracandu’se.Dupa ceva vreme, cei doi simt o atractie intre ei. Aida nu indraznea sa zica ceva, iar Wild prefera sa taca. Din senin, Wild se asaza si el pe patura apopiindu’se de Aida. Tanara se inroseste si il priveste oleaca dupa care isi retrage repede privirea in pamant. Wild ii ridica usor capul cu mana si ii zice cu vocea lui calma:
“Nu fi asa timida. Ne cunoastem de mult timp...nu ai de ce”,zice Wild.
“Da...Pai nu stiu ce sa zic. E foarte frig si ...” si Aida este intrerupta.
“Vreau sa’ti zic ceva, Aida! Sincer, te plac mult!” zice uitandu’se in pamant Wild.
“Si…si….si eu”spune Aida incet.
Inainte sa apuce sa mai zica ceva, Wild o saruta suav pe Aida. Aceasta indrazneste sa faca ceva si isi trece mainile prin parul sau, in timp ce Wild face pasul urmator.Ii deschide usor fermoarul de la rochie si o atinge cu mainile’i reci pe umeri. Fiorii treceau prin corpul fetei ca veninul dupa muscatura.
“Nu... Wild, te rog, nu ...” zise Aida fara rasuflare.
“Shh ...” spuse Wild si ii puse degetul la buzele ei intredeschise, dupa care o saruta lung. [si zemos =] ]
Wild isi strecura mana pe sub rochia fetei. Aida scoase un sunet usor de indignare, dar nu se opuse. Pe de o parte, isi dorea asta mai mult ca oricine. Wild isi ghida mana pe pielea fina a fetei pana ajunse la punctul dorit.
“Wild, nu...”
El ii facu semn sa taca.
Nu vroia sa o lase sa plece de langa el. Simtea o adractie aproape perversa pentru Aida. Isi strecura mana in boxerii Aidei. Era cald... era bine.
Aidei incepuse sa ii scada timiditatea, odata ce Wild se apropia mai mult de punctul dorit. Desi ii era greu sa recunoasca, chiar ii placea ... ii placea mult.
Mana rece a lui Wild ii atinse vaginul fetei. Insa... vroia mai mult. O mangaie un timp, dupa care ii spuse:
“Te vreau”
Speriata de ce avea sa urmeze, Aida clatina usor din cap. Nu prea isi dorea sa faca dragoste ... sau?
Wild isi desfacuse nodul de la pantaloni si ii trase in jos. [Avea chiloti cu iepurasi] . Aida se uita la coitele sale dupa care, Wild ii ridica rochia. Ii trase boxeri in jos.
“Stai linistita, nu o sa te doara”
Se acopera cu patura care e singura care stie dragostea lor. Ei si natura...atat... legura stransa dintre cei doi era un secret. El era ea si ea era el. Aida isi pierduse din timiditate si actioneaza sub impulsul necontrolat al dragostei.Wild lasa faptele sa vorbesca in locul lui fiind bland si suav cu tanara fata. Luna veghea asupra lor si norocul este ca nu se intorc colegii.Corpurile se incalzesc unul pe altul si fiorii vibreaza peste tot. Frigul isi face simtita prezenta si buzele lipite incep sa tremure odata cu corpul.
Sfidand racoarea noptii, Wild continua sa o penetreze bland, ca pentru prima oara. Cateva suspine ii iesira din gura Aidei, dar fura estompate de sarutari pasionale.
“Wild...” incepu Aida care incepuse sa oboseasca.
“Ce e, iubito?”
Aida ii retrase penisul din viginul sau. Isi cobori privirea rusinoasa. Aproape nu ii venise sa creada... facuse dragoste pentru prima data... cu siguranta nu va uita niciodata noaptea asta.
Vazand ca nu mai vin ceilalti si se face tot mai tarziu s`au bagat in cort si si`au tras patura peste ei. Au adormit imbtratisati, mana lui Wild fiind, bineinteles, in boxerii Aidei.Zorii zilei se revarsara de dupa varfurile inalte ale copacilor.
Departe, in alte locuri, pe alta planeta, in alt univers, privesc Lumea doi demoni cu chip de om.
Stateau impreuna in jurul unui glob urias de sticla si privesc noile avenimente ce au avut loc peste noapte asteptan timpul oportun sa actioneze.
- La noapte, Amon ... Ai rabdare ... La noapte , zise Set, unul din cei doi.
Celalalt, numit Amon incuviinta.
- Fara supravietuitori, nu?
Set nu raspunse. Privi din nou globul de sticla pe care era reflectata imaginile celor 7 tineri.
- Set?
- Nu! Fara supravietuitori! zise el automat desi in gand avea altceva.
- Plec cateva ore, ii zise Amon fratelui sau.
- Bine
Set ramase singur cu imaginea unri tinere in fata ochilor sai negrii si nemilosi.
Frumoasa fata... Si`o dorea numai pentru el si nici macar fratele sau nu putea sa`i stea in cale. Avea de gand sa se abata de la planul stabilit impreuna, acela de a ataca tabara celor 7 in timpul noptii pentru a`i scoate din peisaj. Avea sa actioneze singur, mai repede si cu un alt plan.
In mod sigur Amon va fi nervos, dar pana la urma va intelege si va tace din gura vazand ca treaba fusese facut asa cum trebuise ... fara supravietuitori... cu exceptia uneia ...

P.S:Sper ca nu-s fara obraz...sau prea pervers,sau prea prea...intelegeti voi.Orcum critici astept,nu ezitati!!
-----------
- Unde ati fost?? intreba Aida dimineata cand ceilalti se intorsesera.
- Eh, am ramas si noi prin padure.. a fost superb, zise Matt visator
- Voi? intreba Alex
- Noi v`am asteptat si apoi ne`am culcat ... zise Aida care rosi puternic dupa ce spuse astea.
- Aha... deci, ne reluam drumul, sau mai stam aici o zi?
- Inca o zi, si apoi plecam mai departe, e ok? intreba Anna careia ii placea locusorul ala.
- Sigur , admise Wild dupa care fiecare isi vezu de treaba lor.
Wild ii facu semn Aidei sa vina cu el. Aida se apropie de el si mersesera dupa niste copaci.
- Nu pomenesti la nimeni despre ce s`a intamplat aseara, bine?
- Bineinteles, nici nu aveam de gand.
Inloc de raspuns, Wild o saruta din nou.Seara se apropie si cei 7 tineri stateau in jurul focului.
- Hai sa spunem povesti de groaza, vreti? propuse Alex.
- Bine. Incepe tu, Alex! zise Wild in timp ce ii mangaie mana Aidei
- Se spune ca a fost odata un tip caruia ii placea sa manance oameni. Si cica ink mai exista. Se ascunde undeva prin padure si asteapta ca cineva sa se rataceasca si sa il pradeze. Se zice ca ii place in special carnea de fata frumoasa , zise Alex si facu o grimasa
- Povestea asta e la fel de reala ca si aia despre SnowFlower, zise Anna. Sa va zic eu una de sa va tremure chilotii pe voi.
- Suntem numai urechi... si chiloti, glumi Matt.
- Stiti ce mi`a povestit odata Mondrer, ala cu care comunic eu... Mi`a povestit ca pe cand era in viata i s`a intamplat o chestie care nu a uitat`o niciodata. Cik cumparase o papusa de aia mai marisoara un pic ca sa se razbune pe o chestie... Dupa ce a cumparat papusa a inceput sa infinga ace in ea. Era full de ace... semana cu un arici. Dupa ce si`a descarcat nervii pe ea, se duse acasa, unde era singur pana a doua zi. Deodata suna telefonul si de la capatul celalalt al firului se auzi "Buna, sunt papusa de mai devreme... tu te`ai jucat cu mine, acum e randu tau! Coboara, sunt in fata super-marchetului". El a inchis imediat telefonul, sperand sa fie o gluma. Apoi suna din nou " Buna, sunt papusa de mai devreme... tu te`ai jucat cu mine, acum e randul tau! Coboara, sunt la coltul strazii!" . Mondrer, inspaimantat, a inchis telefonul. Suna din nou "Buna, sunt papusa de mai devreme, coboara sunt in fata bloului tau! Acum urc spre tine si va fi randul meu sa ma joc cu tine!" zise vocea de la capatul celalalt al firului si apoi se auzi un ciocanit la usa. De atunci nu se stie ce s`a intamplat cu el, pentru ca a ramas doar sufletul sau!
Seara se lasase de`a binelea.
- Termina, Anna, o ruga Aida.
- Gata, e doar o poveste, zise Wild si o mangaie afectuos pe crested.
- Ba e adevarat! zise Anna dar vorbele ii intepenira pe gat.
Pe cer aparu un fulger luminos care despica cerul in doua. Din crapatura luminoasa desenata de fulger pe cer iesi o vietate... un demon cu chip de om.
- Set , zise Anna in soapta

#2
well... am citit si eu ficul tau si ghici ce? mi-a placut foarte mult
are tot cei trebuie actiune, mister si romantism in doua cuvinte povestea perfecta
nu stiu de ce dar am impresia ca se va naste o poveste de dragoste intre Set si Anna, sincer mie mi-ar placea
greseli nu prea am vazut , dar oricum greseli de tastare oricine are
dialogul este bun, la descriere mai ai de lucrat
ficul tau are acel ceva care te face sa vrei mai mult
spor la scris si sper sa postezi continuarea cat mai repede
''Girls are like apples, the best ones are at the top of the trees. The boys don't want to reach for the good ones because they are afraid of falling and getting hurt. Instead, they just get the rotten apples that are on the ground that aren't as good, but easy. So the apples at the top think there is something wrong with them, when, in reality, they are amazing. They just have to wait for the right boy to come along, the one who's brave enough to climb all the way to the top of the tree..."


#3
woow...mai miscat profund...vorbesc foarte serios -ma duc sa-mi iau tensiunea-
Uh...sunt teafara..insa cu urmatorul capitol trebuie sa mai astepti putin...am de lucrat la el si... sunt foarte fericita.Insa va promit ca urmatorul meu capitol va va lasa masca..hihihi sunt diabolica.

Next...

Set pluti din cer incet spre pamant.
Uimiti, tinerii incercau sa isi stapaneasca instinctul de a fugi si sa isi aminteasca ce ii invatase Louis. Luara pozitie de lupta si asteptara inamicul.
- Ce vrei? intreba Wild cu o voce stridenta care rasuna in intreaga padure.
Set nu raspunse, doar zambii diabolic.
Ajunse cu picioarele pe pamant. Purta o pelerina lunga, neagra si isi pregati sabia in mana stanga (era stangaci) si privi copiii. Era cu un cap mai mare ca fiecare dintre ei si puterile lui erau mai mari decat a tuturor celor 7 la un loc. Deci, victoria ii va apartine sigur.
- Nu avem SnowFlower, daca asta cauti! striga din nou Wild. Pleaca!
- Taci, baiete. Imi pot gasi si singur SnowFlower... problema mea si a lui Amon sunteti voi! zise el si isi ridica sabia care luci in lumina lunii.
- Ne vom lupta cu tine ... incepu Alex
- Si veti pierde! completa Set.
- Vom vedea! zise Wild
Set pufni si isi prva admirator sabia. Apoi o indrepta spre tineri.
- Nu aveti nicio sansa!
Flutura de cateva ori sabia in aer in urma careia ramasera linii rosii ca si cum ar fi ranit aerul. O ultima lovitura avea sa provoace o flacara de foc pe orizontala care porni de la locul in care atinse aerul cu sabia sa si continua pana la corturile tinerilor care brusc erau in flacari de 2 metrii.
- Care din voi vrea sa moara primul? intreba Set retoric.
- Sa zicem ... zise Aida care inainta in fata.
Se concentra si apoi tipa "PAMANT!" si multi bolovani, impreuna cu crengi de copaci si liane se avantara in fata lui Set. Acesta le respinse cu o simpla lovitura de sabie.
- E randul meu! zise el si fulgera din nou aerul cu sabia lovind`o din plin pe Aida care ramase inconstienta pe jos.
La fel patira si ceilalti 6.
Set, multumit de treaba facut se plimba printre trupurile tinerilor pana ajunse la cel al lui Anna. O ridica de pe jos si disparu prin vazduh, la fel cum venise.Spaima... racoare... intuneric. Un intuneric intens nestrabatut de nicio raza cat de palida de lumina. Totusi, in acest intuneric suspendat de etern patrunde o lumina salvatoare... lumina de la capatul tunelului. Dar nu intotdeauna lumina de la capatul tunelului aduce ceva bun ...
Prin ochii intredeschisi, Anna incearca sa isi dea seama ce s`a intamplat... unde se afla... cu cine se afla...
- Asadar... te`ai trezit? intreba o voce din fata fetei.
Anna isi ridica capul si observa o creatura demonica, malefica, cu toate astea aratoasa si dupa vocea cu care ii vorbise, chiar afectuoasa.
- Ma bucur ca esti aici... cu mine! Asta e castelul meu... iar acum e tot numai al nostru!
Anna cerceta camera cu privirea. Se aflau intr`o camera de piatra, intunecata, slab luminata de niste lumanari de pe o masa rotunda. Intr`un colt al incaperii se afla un pat care se vedea neclar din cauza matasii ce cobora in valuri pe podea.
- Unde sunt ceilalti?
- Probabil sunt unde i`am lasat! Dar asta nu ar trebui sa te intereseze pe tine acum!
- M-m-m-ai rapit?
Set nu raspunse ci se duse la masa si lua paharele de vin rosu.
- Da... dar promit ca nu o sa`ti para rau ca am facut`o.
Ii intinse paharul cu vin. De dupa lumanarile de pe masa, Set parea un "inger in chip de demon" pentru Anna.
- Multumesc pentru invitatie, zise Anna si ciocnira paharele de vin.
Precum simturile se impletesc, finetea matasii atingadu`i pielea cu placerea penetrarii si blandetea sarutului, asa si gandurile se impleticesc intre ele.
Anna statea intinsa pe patul cu cersafuli din matase si saten si se lasa penetrata de un tip despre care nu stia aproape nimic, mai putin ca ii distruse prietenii. Cu toate astea, acest tip era atat de dragutz... de dulce... de scump... pentru ea.
Savurand din plin momentul actului sexual, lui Anna i se invarteau in minte o groaza de lucruri printre care si ceea ce simtea pentru Set. Pe de o parte il ura ca o luase de langa prietenii ei, pe de alta parte, acum se lasa in voia perversitatii lui.
Dupa un timp, Set veni langa ea pe pat si ii mangaie usor si afectuos umarul drept.
Era timpul sa isi puna planul in aplicare.
- Anna, scuze ca deviez de la subiectul de fata, dar pot sa`ti pun o intrebare?
- Sigur, raspunse ea si il saruta scurt.
Set isi alegea cuvintele. Se hotari sa fie direct.
- Crezi in SnowFlower?
Anna tresari. Nu se astepta sa o intrebe asta. Ce SnowFlower?? Hey, tocmai au facut ... si o intreaba despre prostia asta???
- Ce intrebare e asta? Ma gandeam sie u ac ma intrebi... altceva , zise ea si il privi cu ochi ce cereau avansuri.
Set zambi.
- Toate la timpul lor. Deci... crezi in SnowFlower?
- Mmmm... da ... cred ca da ...
- Si vrei sa o gasesti?
- Bineinteles... dar nu sunt chiar obsedata de ea... la urma urmei poate fi doar o simpla superstitie...
- Deci, vrei sa o gasesti?
- Da, raspunse Anna scurt.
Set isi alegea din nou cuvintele...
- As avea o propunere pentru tine...
- Pff, si ce ar fi?
- Ce zici daca am cauta impreuna SnowFlower? Sa ii lesi deoparte pe prietenii tai care sunt cap prea infantili pentru a se descurca cu aceatsa sarcina?
Anna se gandi. Cum putea sa ii ceara asta? Sa il aleaga pe el in locul celor 6 prieteni ai ei cu care crescuse?? Totusi, Set avea dreptate: nu avea nicio sansa sa gaseasca SnowFlower cu ei.
- Bine... ce vrei sa fac?
Set zambi din nou fetei.
- Sa joci rol dublu. Sa fi spion sub acoperire. Sa ii urmezi pe ei si cand ajung aproape de SnowFlower sa imi aduci la cunostiinta si sa o luam impreuna. Ce spui?
- Sa ii tradez pe ei?
Set incuviinta. Anna se gandi...
- Well, nu vad ce am de pierdut. Bine.. accept propunerea ta!
- Crezi ca te vei descurca?
- Voi face tot posibilul!
Urma un moment de tacere, timp in care Anna il sorbi din ochi pe Set. Il placea mult... era tandru... afectuos... romantic ...
- Acum e randul tau ... zise Anna cu acelasi ton jucaus care cerea neaparat jocuri erotice .
- A ta guise, ma cherie! [Fie voia ta, draga mea]
- Sunteti bine? intreba o voce stinsa si indepartata.
Ceilalti incercau sa raspunda, dar muschii gurii nu le raspundeau.
Pana la urma, isi revenira toti.
- Ce s`a in-intamplat? intreba speriata Aida uitandu`se imprejurul ei unde totul era prapad.
Focul ce le arsese cortul se stinsese lasand doar o urma subtire de fum care sageta cerul intunecat.
- Set... , raspunse Wild. Suntei bine? Toti?
- Cred ca da... spuse Alex uitandu`se la prietenii lui.
- 1...2...3...4...5... , incepu sa numere Peter.
- ANNA!! LIPSESTE ANNA!!! striga Matt
Toti se uitara prin imprejurimi si nici urma de Anna.
- Wild, ce facem acum? Eu nu plec mai departe fara Anna! striga Madison de parca era vina lui Wild
- Calmati`va! O vom gasi!
Ceilalti il privira cu repros.
- Ce vreti?! Cu ce sunt eu vinovat ca lipseste Anna?!
- TU esti conducatorul! Ar fi trebuit sa ai un plan pana acum! il mustra Matt.
- Sa ne mai uitam o data, zise Wild.
Cautara peste tot.. si nimic. Anna nu era de gasit.
- Wild... , soptii Aida.
Wild se apropie de el.
- Ce e?
- Ce facem acum? Ne intoarcem la Louis?
- Posibil... se vede clar ca nu putem sa`i facem fata monstrului ala!

Next sper sa va placa

#4
- NU! Nu renuntati! striga Set privind in globul lui de sticla impreuna cu Anna.
- Set... ei pe mine ma cauta... trebuie sa ma duc la ei si sa ii asigur ca totul este bine si sa nu renunte!
- Anna... speram sa nu soseasca asa de repede momentul despartirii...
- E pentru scurt timp... sper! zise Anna si il saruta pe Set.
- Esti gata sa te duci la ei?
- Ca intotdeauna!
Incepu sa isi culeaga hainele de pe jos (fiind goala), dar cand intinse mana sa isi ia bluza, Set o opri.
- Pentru ultima data ... pana ne vom revedea... , zise el si o trase langa dansul pe pat.
Anna incuviinta zambind cu subanteles. Se aseza deasupra lui Set si se lasa din nou purtata de valurile penetrarilor. Set ii saruta sanii , si gatul, si abdomenul . Isi dorea sa nu o lase sa plece... sa o tina langa el si sa ii arate tot ce stia sa faca...
Dupa un timp ramasera amandoi intinsi printre matasurile patului, obositi, dar incantati.
- Te rog, spune`mi ca te evi intoarce..., zise Set
- Daca imi zici ce`mi dai..., raspunse Anna jucaus
- Dau tot ce vrei... si pe deasupra :D
- Bine... atunci ma voi intoarce si atunci cand o voi face, voi aduce si SnowFlower!
- Bine, iubito, acum du`te... si ai grija!
- Sa am grija, de ce?
- Inafara de mine si Amon, sunt si alte pericole care av pasc...
- Stai linistit... Ma voi descurca...
Se sarutara ca pentru "ramas bun" si apoi Anna se imbraca si isi prinse parul lung intr`o coada de cal.
- La revedere.
- Mult noroc, zise Set si sageta cu sabia sa aerul facand o crapatura neagra.
Anna intra prin ea si se indrepta catre prietenii ei.
Anna se apropie incet de Matt ... El putea fi cel mai usor de pacalit, iar apoi va putea ajunge si la ceilalti. Mai erau cativa metrii pana la el. Dar deodata ii rasarise in minte un gand:
' Nu se poate sa`i tradez... ei sunt prietenii mei... tin la ei. Si i`am promis lui Louis ca vom gasi SnowFlower impreuna... nu numai eu cu Set ... Set, diavolul insusi... ce simt eu pentru el? E doar un ciudat care aproape mi`a omorat prietenii ... un tip la care eu ... tin enorm... Nici macar nu stiu de ce... dar urmeaza`ti inima... Louis ne spunea mereu asa! Si acum inima imi spune sa... ii fac voia lui Set! La urma urmei, Set nu vrea sa`i omoare pe ei ... ci vrea doar SnowFlower ! Si ... daca i`ash putea convinge pe baieti sa il primim pe Set in grupul nostru ... ar fi grozav! Sa vad ce pot face! ' isi zise ea si se apropie de Matt.
- Matt ... , spuse Anna in soapta si se arunca in bratele lui si facu ceva ce nu mai facu niciodata : il saruta pe Matt!
'Orice pentru Set!' isi zise ea in timp ce il strangea pe Matt in brate.
- Anna! zise Matt uimit. Unde ai fost? Te`am cautat ca nebunii!
- Chiar imi pare rau ca v`am facut sa ingrijorati ! Mm`am ascuns intr`o poienita... destul de adanca in padure...
- Oh, ce bine ca esti in regula! zise Matt si o saruta din nou pe Anna
'Nici nu stii cat de in regula am fost...' isi zise Anna surazand
- Hai la ceilalti! Inca te cauta!
Mersera un timp si ii gasira pe ceilalti patru in jurul focului.
- Anna! zise Madison si se arunca strangand`o tare in brate
Le povestira cum se ascunsese in padure si se ratacise cautand drumul inapoi spre tabara. Toti pareau ca o inteleg... ba chiar mai mult : o cred!
'Set... ai sa fii mandru de mine' isi zise ea
- l`ai mai vazut pe Set? intreba Wild
- Nu... din seara aia nu! zise Anna dar in gand :'Daca l`am mai vazut?! Ne`am si culcat impreuna :))'
- Bine ca esti ok... Acum ne putem intoarce toti la Louis...
Anna se pregatea. Acum era nevoie sa dea tot ce e mai bun din dansa.
- Baieti, nu cred ca lui Louis i`ar placea sa renuntam! La urma urmei, nu am pierdut decat o mica batalie, nu si razboiul... Sunt sigura ca putem gasi SnowFlower si...
- Anna, tu nu ai vazut creatura aia? E ingrozitor de puternica!
- O putem invinge! Sunt sigura! Acum ar trebui sa ne culcam... e aproape miezul noptii ... si maine pornim cu adevarat in cautarea florii, ok? zise pe un ton maret Anna.
Stia ca reusise. Ii convinsese!
- Bine, Anna, ai dreptate..., admise Wild si se indreptara spre culcusurile improvizate.
- Bravo, iubito! zise Set si rase diabolic
Amon intra pe usa in dormitorul lui Set
- Am vazut tot ce ai facut, Set... cu pustoaica... sper sa fie doar o pacaleala pentru a obtine SnowFlower, si sa nu tii cu adevarat la ea!
- Nu stiu, Amon... Si apoi, dupa ce obtinem SnowFlower ea poate veni si locui aici ... cu mine!
Amon pufni!
- Vezi sa nu te traga pe sfoara!
- Nu o va face! Anna ma iubeste si apoi, daca o va face, va sfarsi in carcera mea!
Amon se intoarse pe calcaie.
- Fa cum vrei!
Soarele rasari de dupa munti.
Cei sapte tineri dormeau adanc... inafara de unul.
Anna statea treaza, cu patura trasa. Ii suportase toata noaptea mana lui Matt care o cuprinse. Il ura pe Matt. Adica nu il ura... dar il antipatiza. Acum mai mult ca oricand. Dar trebuia sa`si joace bine rolul. Trebuia sa fie aproape de ei si sa se asigure ca planul ei si a lui Set merge bine. Asta era tot ce conta acum.
Statea treaza si se imagina langa Set, langa trupul lui gol, cu pielea fina si cu ochii negri si sclipitori. Parca simtea cum isi strecura mana in pantalonii lui, mangaindu`i organul si simtind caldura "semintelor" lui. Isi zambi in gand si se imagina pe acelasi pat cu Set, traind momente de erotism impletite cu iubire. Hmm... iubire... Anna nu credea ca e chiar iubire... ci doar atractia sexuala dinre "el" si "ea". O atractie animalica... Aproape exploda din dorinta de a fi langa Set.
In cele din urma se trezi si Matt.
- Neatza, iubito! zise el si o saruta pe Anna
Anna inspira adanc, isi ineca adanc in minte ideea de a`i trage o palma si de a`l injura si il saruta si ea pe Matt.
Se treziara si ceilalti, isi stransera ce mai aveau si plecara pe o cararuie de munte.
Mersera fara sa se opreasca pana la apus.
- Hai sa facem o pauza, propuse Wild.
Se asezara pe un bustean.
- Aida, hai unpic cu mine...
Aida veni. Se dusera dupa cativa copaci, dupa care Wild incepu sa o sarute pe Aida. Aceasta, uimita, intreba:
- S`a intamplat ceva?
- Nu, frumoaso, sigur ca nu. Pur si simplu mai pot sa stau departe de tine.
Spunand astea, isi baga mana in pantalonii Aidei.
Din acea prima noapte, nu mai facuse lucrul acesta. Ii era dor.
Apoi, icepu sa ii mangaie pieptul si fesele.
Totul parea minunat. Aida, prinzand curaj, ii mangaie si ea penisul lui Wild, la inceput prin pantalon, apoi pe piele. Wild o saruta pe gat, coborand incet si cu grija.
- Hey! Ce faceti acolo?? striga Matt din poienita.
Wild injura in soapta. Aida zambi, il saruta inca o data si isi retrase mana din pantalonii lui Wild. Ii parea rau ca face asta, dar trebuiau sa plece mai departe.
Se intoarsera la ceilalti.
- Nimic, raspunse Wild la intrebarea lui Matt.
Se asezara si ei pe bustean.
- Asadar, inca mai exista cautatorii lui SnowFlower, zise o voce groasa venind dintre copaci.
Tinerii tresarira.
Tinerii tresarira.
Cineva se apropia de ei. Ii auzeau pasii calcand pe crengile uscate de pe jos. Se sculara rapid de pe bustean si luara pozitie de lupta.
Peter se transforma in maimuta si sari in copaci, asteptand momentul in care prietenii lui aveau probleme si el ramasese sa ii ajute.
In cele din urma, dinspre tufisuri iesi un batranel marunt, cu barba lunga si alba care`i cobora drept de la barbie pana la genunchi. Purta un bat lung si gros in mana si purta o pereche de ochelari negri, rotunzi, ca cei pentru orbi.
Tinerii lasara garda jos, insa Peter nu cobori.
- Cine sunteti? intreba Wild facand un pas in fata.
- Sunt un mag. Ma veti striga sub numele de Shu. Asadar..... unde este micutul care s`a catarat in copaci?
Peter cobori.
- De unde stiati? intreba el.
Magul zambi.
- Desi nu am ochi, pot vedea totul ce se intampla in jurul meu.
- Nu aveti ochi?? intreba curioasa Madison.
- Nu.... mi`am vandut pe niste harti ale tinutului de dincolo.
Cei7 se uitara unii la altii uimiti.
- Bine... deci voi sunteti cautatorii lui SnowFlower..., zise Shu surazand.
- Nu suntem singurii.... Louis, antrenorul nostru, ne`a spus ca sunt mai multi cei care cauta SnowFlower
Shu rase.
- Nu mai cauta nimeni blestemata asta de floare timp de doua mii de ani. Inafara de voi si de Set si Amon.
Anna tresarii.
- Au cautat`o multi, intradevar... Dar au renuntat usor.... Si cred ca asa o sa faceti si voi daca nu sunteti uniti si nu aveti dorinta arzatoare. Atentie! Dorinta arzatoare, nu obsesie !!! De cat timp sunteti plecati?
- De o saptamana, raspunse Wild.
- Hmm... se vede clar ca nu aveti nici cea mai mica idee unde sa va duceti.
- Nici macar una, completa Matt
- Am sa va ajut cu ce pot... Eu am cautat cand eram de varsta voastra aceasta floare, doar ca nu am ajuns la ea. Eram aproape... eram la poalele muntelui unde se afla...
- Ne puteti spune si noua? intreba Anna
- Da. Dar ma tem ca nu va fii usor deloc. Pentru fiecare acest munte se afla in alta parte. Avand in vedere ca voi sunteti 7, va va fii foarte greu sa gasiti muntele.
- Cum adica "pentru fiecare acest munte se afla in alta parte" ?
- Trebuie sa gasiti un portal. In fata acestui portal trebuie sa va ghotarati asupra a celui mai important lucru in viata. Si sa credeti toti 7 cu tarie asupra acestul lucru. Apoi va trebui sa treceti prin portal. Trecerea e scurta, dar dureroasa. Mai departe totul depinde de voi.
- Si unde gasim un astfel de portal? intreba Wild
- Un astfel de portal apare o data la o suta de ani.
Tinerilor li se opri inima.
- Eu am 116 ani.
- Adica anul asta va aparea portalul?
- ...

Ma dor ambele maini,sper sa fiti multumiti si lectura placuta...uh..
P.S:este chiar asa de plictisitor ficul meu...?Sau de neinteresant ca nu prea vad commuri...,dar nu ma plang..:) ;)

#5
Ok...vad ca nu a trecut nimeni pe aici care sa iti dea un comment ca lumea. Sper ca nu te vei supara pe mine, dar ai nevoie de cineva care sa iti critice putin povestea, ca sa poti merge mai departe mai bine.
In primul rand, ai mult dialog. Prea mult dialog. Inteleg. E bine sa ai dialog in poveste, dar nu in exces. Plus ca descrierea lipseste aproape peste tot. Incearca sa nu treci de la o faza la alta doar cu dialog. Nu arata bine si nu se intelege. [Mie personal mi-a trebuit putin timp ca sa imi dau seama ca ai trecut de la o faza la alta...credeam ca toti sunt in aceeasi camera cu Set si Anna]
La scenele de dragoste sau cand vrei sa descrii natura si sentimentele personajelor, spun ca descrierea aproape ca nu e simtita. Treci prea repede de la o faza la alta si nu e prea bine.
In al doilea rand, ai multe greseli de exprimare. Stiu ca limba romana e grea, dar totusi... Cuvintele gen "astea", "aia", "ala", se folosesc in limbajul tineretului. Limbajul literar e altceva si te-as ruga sa ai grija la asta. Sunt sigura ca poti sa te abtii de la aceste lucruri si sa te exprimi corect.
Apoi, tastarea. Ai vazut in carti sau in alte ficuri frumoase cuvinte scrise ca pe mess? Sunt sigura ca nu. Incearca sa scrii tot cuvantul [de fapt, te rog asta...]. Apoi cuvintele care contin cratima ["-"] se scriu cu cratima nu cu apostrof, cum scrii tu.
Si...cati tineri sunt? 7 sau 9? Ai scris de mai multe ori ca sunt 9, apoi ca sunt 7...ai scris gresit[sau mi s-a parut mie] niste nume chiar la inceputul povestii...
Apoi... nu mai folosi smile-uri in poveste. Eu cel putin nu am vazut in nici o carte sau fic ca se folosesc smile-uri in loc de descrierea sentimentelor/actiunilor.
Si inca ceva...in dialog, nu mai scrie in 2 limbi! Gosh...scrie in limba folosita...
____________________________
Ok...pana aici au fost lucrurile de criticat. Acum sa vedem lucrurile bune...
Pai...ideea mi se pare interesanta. Desi mi se pare preluata de undeva [nu stiu de unde xD]...oricum..e frumoasa asa ca ai grija sa o faci sa para cat mai intereasanta^^
Personajele sunt Ok...dar trebuie conturate cumva...fiecare in parte, mai ales ca sunt destul de multe...
Actiunea e ok dar trebuie putin inflorita xD....ti-am mai spus...treci prea repede de la o faza la alta.

Pai...sper ca nu te-ai suparat pe mine din cauza lucrurilor pe care le-am spus mai sus, insa vreau sa stii ca eu vreau tot binele acestul fic^^ [chiar daca nu pare xD]
Astept next-ul...si sper ca vei asculta de sfaturile mele, chiar daca criticile sunt mai dure^^

Ja.

#6
nu sunt in masura sa zic asta, din moment ce nu sunt admin sau mod, dar cand am vazut acest fic m-am enervat. acest fic este plagiat. vrei sa vezi dovada?
http://sun-time.wikiforum.ro/ficuri-anim...r-t109.htm
si am si dovada ca nu tu l-ai scris. vrei sa vezi si asta?
http://sun-time.wikiforum.ro/ficuri-anim...09-120.htm
ultimul comm este lasat de o anumita "Ai Strory Girl". si hopa! s-a inscris pe 18.06.2009 alaltaieri. si oops! ce mare coincidenta intre numele de user, ca doar tu esti "Aida Strory Girl". hopa! nu prea cred ca acesta e un lucru bun, nu? nu esti prima persoana care posteaza fic-uri in numele lor, dar a ajuns o regula pe zup. as vrea ca un moderator, nu-mi pasa care, sa se ocupe de aceasta problema.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Animal revenge in the snow... Kato 2 2.172 11-03-2012, 10:33 AM
Ultimul răspuns: Peppers
  Animal revenge in the snow... Kato 4 3.177 31-08-2011, 12:55 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Eternal snow [yaoi] Mitsukai Yoru 2 3.169 05-10-2009, 11:40 PM
Ultimul răspuns: myuu


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)