Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shaman King

#21
Da...ce-mi placea acum vre-o doi-trei ani 21
Stateam lipita de televizor si l-am vazut de mai mult de 4 ori cap-coada 21 Si acum m-as mai uita la el.Este un anime destul de bun si Yoh arata chiar bine 9 Atat il injuram pe Hao cand a vrut sa-i ia suletul lui Yoh 14 . Da chiar a fost super anime-ul,pacat ca nu mai are asa mult succes 2

#22
Shaman King, oh yeah *_*

Când era pe Jetix îl urmăream în fiecare zi, până când am ajuns să fi văzut fiecare ep de 6-7 ori xD. Şi tot nu m-am săturat de el, keh.
Într-adevăr, grafica nu e prea strălucită [ deşi mi s-a părut că Jane e desenată foarte bine o.o ], dar povestea e originală şi interesantă. Surprinzător, vocile româneşti s-au potrivit xD.
Îmi amintesc că înjuram de fiecare dată când un ep se termina, din cauză că mă lăsa mereu în suspans xD, ceea ce e un plus destul de mare. Stăteam mereu cu sufletul la gură şi nu ratam niciun ep, eram total devotată anime-ului xD.
Sincer, nu am niciun personaj preferat o.o. Dacă era mai înalt probabil mi-ar fi plăcut de Tao Ren, dar d'eh xD.

Am iubit şi încă iubesc anime-ul ăsta! *_* GG Shaman King!

[ nu-mi place Shaman King Specials o.o ]
[Imagine: thekillers.png]

#23
Nu-mi vine sa cred ca nu mi-am spus parerea la acest topic .
Nu cred ca o sa-mi gasesc adevaratele cuvinte pentru a-mi exprima admiratia fata de acest anime , atat de bestial . Cred ca pot spune ca este anime-ul meu preferat , desi acum nu prea mai ma intereseaza asa mult, asa cum se intampla odata =]] . Eram mica cand am urmarit prima data acest anime . Stiu foarte bine ca l-am vazut prima data pe Jetix . Pe atunci nu stiam ce sunt alea anime-uri o_o . Desigur , l-am considerat un simplu desen ca si celalalte . Pot spune ca Shaman King devenise o obsesie pentru mine , eram dependenta de el . In fiecare seara il urmaream , nu pierdeam nici un episod . Pot spune ca am vazut un episod de 20 de ori o_o Si nu glumesc =]] . Nu m-am saturat niciodata de el si nici nu o sa ma opresc acum . Am citit si manga , am terminat-o de curand , si mi-a placut la fel de mult ca si anime-ul in sine .
Povestea este atat de originala si captivanta , acesta fiind motivul pentru care l-am urmarit mereu . Cand se termina un episod imi venea sa injur ca naiba , caci toate episoadele au avut un rol important in acest anime , desi mi s-a parut ca pe la inceput povestea era cam plictisitoare , insa dupa ce s-a aflat de competitia regele shaman am prins din ce in ce mai mare drag =]] . Mai ales cand a aparut Trey prin preajma <33 Pot spune ca este personajul meu preferat inca din primul episod in care a aparut . Este atat de amuzant , rad ca o stricata la glumele lui . Nu ai cum sa nu-l adori . Arata deasemenea foarte bine . Parul ala albastru <33 E prea cute ^^ . Imi place mult si de Yoh , doar e personajul principal , nu ? =]] Desi pe Yoh il vad doar ca pe un bun prieten , nu pot sa spun ca m-as indragosti de el daca ar exista in realitate . Yoh si Trey se aseamana foarte mult , spun eu , datorita comportamentului . Sunt niste prieteni adevarati , sar intotdeauna in ajutorul celorlalti si lupta pana la capat , niciunul nu renunta la ceea ce-si propun . Sunt extremi de curajosi si dornici sa intalneasca tot felul de aventuri . Au un simt al umorului nemaintalnit =]] .
Mi-a placut foarte mult de Len atunci cand s-a luptat cu Yoh in competitie la inceput . Adica el era obisnuit cu ce-i spusese unchiul sau :"distruge sau vei fi distrus" . Vedea viata doar in negru , ca totul este rau pe Pamant , pana cand Yoh i-a deschis ochii aia ( atat de superbi xD ) si a vazut ca totul este posibil atunci cand ai prietenii langa tine . Asa a putut sa il invinga pe unchiul sau , aratandu-i cine a putut deveni . Se schimbase atat de mult dupa intalnirea cu Yoh .
Deasemenea imi place foarte mult de Ana . Se vede ca il iubeste foarte mult pe Yoh si il obliga intr-un fel sa se antreneze zi si noapte pentru a deveni regele shaman . Am ras extrem de mult in episodul in care Yoh i-a spus lui Morty povestea cand Ana i-a salvat viata , iar in schimb i-a spus sa o ia de nevasta cand vor fi mari =]] Si se pare ca nu a fost doar o gluma xDDD Imi place foarte mult de Ryu , chiar daca arata ca naiba , este atat de comic . Imi place cand il enerveaza pe Len =]] Mereu incearca sa arate ca poate sa fie si serios , mai ales in lupta si are foarte mult curaj . Nu ii este teama de ce va urma si este un foarte bun prieten . La inceput nu mi-a placut absolut deloc de el , datorita comportamentului , care pur si simplu ma enerva , dar cu timpul am inceput sa il indragesc destul de mult .
Un alt personaj care imi place destul de mult , un personaj printre preferatii mei ar fi Hao . Stiu , e personajul negativ , dar este atat de dragut cu parul ala lung xD Si este , deasemenea , extrem de puternic . Adica ... cred ca toata lumea si-a dat seama de puterea pe care o are . Imi aduc aminte de episodul in care acel batran le-a spus pustiilor cat de puternic este Hao , fiind foarte foarte foarte socati . Mi-a placut mult ideea ca Yoh este fratele lui Hao . M-a incantat extrem de mul , defapt =]] Stiam ca este o asemanare enorma intre cei doi din prima intalnire intre cei doi .
Nu am ce critica la acest anime . Merita numai fani , demn de invidiat . Din partea mea nota 11 =]] Cei care nu au vazut Shaman King , il recomand . Cu siguranta o sa va lase o impresie destul de placuta , deoarece te va invata cu siguranta ce este prietenia .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#24
Am vazut Shaman King cand eram mai mica, pe Jetix si mi-a placut foarte mult, mai ales pt ca avea si unele momente distractive. Imi placea cuplul Anna-Yoh, felul in care ea isi facea lenesul logodnic sa se antreneze pt a castiga. Yoh era amuzant, in special atunci cand se prefacea nevinovat in fata Annei, o tipa dura, dar in acelasi timp un personaj bun. Imi placea foarte mult de micutul Morty, era amuzant contrastul dintre capul lui mare si restul corpului, iar prietenia dintre el si Anna era draguta.
[Imagine: sig_reinoir.png]

#25
Da, si eu am dat prima data de Regele Shaman pe Jetix. M-am , pur si simplu, indragostit de serial, nu ratam nici macar un singur episod. Mai tin minte ca ma certa okasa pentru ca ma uitam in fiecare seara 21 "la desene". Desene mai speciale erau, nu mi-am dat seama de asta pana mai tarziu. Dupa o perioada de timp, mi-am adus aminte de ele si le-am cautat pe internet. Sincer, si acum astept seria a doua 21 am ramas confuza.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#26
e primul anime pe care l-am vazut. tot auzeam de Regele Shaman de la prieteni si eu le spuneam ca e o mare prostie inainte sa ma uit xD dupa ce am vazut prima data mi-am schimbat total parerea. primul episod pe care l-am vazut a fost partea a 2a a luptei lui Yoh cu Tao Jun. mi-a placut si m-am uitat in continuare pana am ajuns sa le vad pe toate de o gramada de ori xD. si acum m-as mai uita daca l-ar mai da. si daca stau bine sa ma gandesc trebiuie sa-l mai vizionez odata, sa-mi amintesc de fazele mele din copilarie de pe vremea aia. 105
[Imagine: 2r571mv.jpg]
Ali. xD

#27
Idem Tenshi.-Cred ca e primul anime pe care l-am vazut.
Il urmaream pe vremea cand era pe Jetix..si imi amintesc ca abia asteptam sa il vad..il difuzau seara si ma uitam inainte a adorm.
Foarte tare. E printre preferatele mele.
Imi place foarte mult de Anna. ^^
Maama..nici nu se nascuse fratele meu pe atunci..E destul de vechi o.O

Xoxo, Ang.
hug
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#28
Ma uitam la Shaman King pe vremea cand nici nu stiam ce este acela un anime. Vedeam eu grafica si povetsea mai altfel, dar ziceam ca e pur si simplu un desen animat nou la TV. Mi-a placut mult.
Stiu cum aparusera carti de joc cu persoanjele din Regele Shaman, carti de colorat, insigne, si mereu imi luam cate ceva. Nu-l urmaream constant, dar reusisem sa prind mai multe episoade. Mereu ma indragosteam de personajele negative. xD

#29
Am văzut și eu acest anime :] Prima oară cred că era pe Jetix, nu mai știu sigur, dar mi-a plăcut și nu am ratat niciun episod, cred.
De curând mi-am amintit de el și mi-am zis să-l caut pe youtube, să-l vad în engleză. Mda, nu aveam nici cea mai vagă idee că era de fapt anime până nu m-am apucat să-l caut pe youtube :]] După ce am făcut această minunată descoperire am căutat varianta originală în japoneză, cu subtitrare în engleză bineînțeles, și am început să-l văd așa. Mi s-a părut mult mai frumos în varianta originală dect dublat în engleză sau română :]
Personajul meu favorit este clar Yoh. Îmi place stilul lui așa de relaxat și convingerea că în cele din urmă totul se va rezolva. Și Anna îmi place, faptul că știe să se facă ascultată de toți, chiar dacă e ea mai dură și strictă cu toți :]]
Păcat că nu a mai fost continuat, eram foarte curioasă, și încă sunt, de ce s-ar mai fi întâmplat în continuare.
[Imagine: air_gear_by_zzfoxzz-d31fttj.png]


#30
E anime-ul copilariei mele. E anime-ul cu care am crescut si care m-a schimbat. A avut 50% influenta in dezvoltarea personalitatii mele. Mereu am iubit anime-ul asta si mereu il voi iubi. Cand ma uit la el ma vad iarasi fetita aia stand pe canapea si mancand pepene verde. Cred ca e singurul anime care a fost dublat cu logica pe Jetix. Nu-mi pasa cum e in alte limbi. Nici macar nu vreau sa stiu. Vreau sa-mi amintesc pentru totdeauna vocile personajelor pe care inca le mai stiu:)) Imi amintesc vocea calma a lui Faust (a doua voce, ca prima era nebuna:))) vocile lui Yoh si al lui Len nu pot sa le uit. Vocea lui Trey si felul in care spunea "mamaaaa" Vocile tutror spiritelor mi le amitesc perfect. Vocea lui Ryu, a lui Morty a lui Chocolove si a Annei:)) Vocea lui Silva si a lui Callim:)) Vocea lui Tao June si vocea lui Pilika:)) Vocea celor din X laws:)) Am ceva cu vocile:))Asta ma face sa imi amintesc de copilaria mea. Povestea originala a fost incredibila, personajele au fost construite foarte bine...nu pot sa pun accent pe detalii tehinice. Tot ce pot sa spun e ca anime-ul asta e copilaria mea. Nu o sa-l uit niciodata si as da orice, orice doar ca sa traiesc din nou clipele alea...[posturi unite]
Aaa da si e singurul animepe care l-am vazut cap coada de 3 ori:))
[Imagine: universul1.jpg]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Spiritul preferat (Shaman King) white angel 7 11.381 21-11-2012, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Charlotte


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)