Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Spiritul preferat (Shaman King)

#1
pai mie imi place de spiritul e care il are Yoh Asakura amidamaru... imi place comportamentul lui si toate atacurile pe care le face... imi place ca ii foarte puternic...si este foarte de incredere lui Yoh...

Care este spiritul vostru preferat?
[Imagine: 20080626090306.jpg]

Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..



#2
NU pot sa spun cine imi place cel mai mult , de fapt nici nu imi amintesc prea bine pmentru ca l-am vazut de mult .
MDar sincera sa fiu mi-a placut de amidamaru (asa se numea nu??)
Imi place ca se aseamana cu japonia , un samurai destul de puternic a carei reputatie a fost patata si in viitor in loc sa fie recunsocut un erou era recunoscut ca un asasin fara mila .
Imi place cum arata , lupta foarte bine si e un spirit foarte bun .
[Imagine: Untitled-1-2.gif]

#3
Spiritul meu preferat e Chloe (spiritul lui Lyserg)..pentru ca in general imi plac fiintele cu aripi si magice.O admir pentru ca atunci can a gonit'o Lyserg ea mereu a incercat sa il gaseasca si a reusit de fiecare data,intr'un final acesta primind'o inapoi.E tacuta si draguta.Stiu ca atunci cand Lyserg a cazut in batalia aia,cand nu stiu ce s'a inamplat cu Tao Len,Chloe a fost mereu aproape de el si l'a ajutat in lupta dovedindu'i ca impreuna sunt mai puternici decat Lyserg si Serel.
Chloe is the best,dar hei..asta e doar parerea mea.

#4
Pai eu una nu am un spirit anume preferat , deoarece imi plac extrem de multe . Toate sunt puternice si cu un rol in acest anime ( ma refer la spiritele personajelor principale o_o ) .
1. Amidamaru - este un spirit atat de puternic si de loial . Mi-a placut de el inca din prima clipa in care l-am vazut . Il admir pentru tot cea ce a facut pe parcursul anime-ului , s-a dovedit a fi un prieten adevarat , placandu-mi mult legatura lui cu Yoh . Yoh nu l-a considerat pe Amidamaru doar un spirit de lupta , ci l-a considerat de la bun inceput un prieten . Defapt , o legatura ca intre Yoh si Amidamaru ar trebui sa existe peste tot . Deasemenea m-a impresionat mult trecutul lui , prin ce momente grele a trecut alaturi de prietenul sau Mosuke . Amidamarul merita admiratie!
2. Kokoro - parca asa o chema o_o , spiritul lui HoroHoro . Pur si simplu o ador inca de la inceput . E atat de mica si de draguta , imi place mult de ea , chiar daca este atat de mica este atat de puternica . Ea impreuna cu Hororo fac o echipe pe cinste , parca se completeaza unul pe celalalt .
3. Bason - cum sa uit de el ? =]] Il admir pentru prezenta lui in anime , il admir pentru faptul ca a rezistat atat de mult cu Ren =]] , deoarece la inceput baiatul se purta atat de rau cu Bason . Il considera doar o unealta , intr-un fel . Nu arata pic de prietenie . Desi , dupa un timp cei doi au devenit foarte apropiati , motiv pentru care Ren a devenit atat de puternic . Bason este foarte puternic in lupta , stie ceea ce face si vrea sa-i arate lui Ren , intr-un fel , ca a facut cea mai buna alegere xD . Rad de fiecare data cand spune "Da,stapane" =]] Parca i-ar fi frica de Ren xD .
4. Hao's spirit - pe el nu stiu cum il cheama =]] Spiritul Focului ? =]] Nu-mi aduc aminte sa aibe un nume ca toti ceilalti =]] Imi place ca este rosu xD Rosu este una din culorile mele preferate . Este unul dintre preferatii mei , deoarece este extrem extrem de puternic , Hao cu siguranta are cu ce sa se lauda =]] Niciodata nu vorbeste o_o Atat de straniu =]] Poate acest lucru il face special <33
Mai sunt si alte spirite cum ar fi : Cloe , Elisa , Tokagero si multe altele =]]
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#5
Câţi fani are Amidamaru pe aici. Mda sunt şi eu printre ei 65 Îmi place mult de el. E puternic si foarte înţelept. Mereu a fost acolo pentru Yoh şi niciodată nu l-a lăsat la greu şi mereu i-a spus cât de importanţi îi sunt prietenii. Şi mai îmi place de spiritul lui Horohoro. E atât de naiz 8 Pe cât de mică pe atât de puternică. Îmi pare rău ca familia ei e pe cale de dispariţie :[
Cam asta ar fi tot 39
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#6
am atatea care-mi plaaaaac :X
1. Spiritul Focului (Hao) - il adooor pe Hao so ii ador si spiritul! asa de mareeee, si de puterniiiic :X pur si simplu marfa!
2. Eliza (Faust) - asa ii de tareeee. si era si mai tare cand era schelet xD ! Faust si Eliza is preferatii mei (excluzand-ul pe Hao xD)
3. nu mai stiu cum il cheama dar era spiritu ala jaguar a lui Chokolove sau cum xDDD ! - asa era de fain.. mereu mi-au placut jaguarii si ii adoram spiritul xD
[Imagine: 2r571mv.jpg]
Ali. xD

#7
Cu siguranta spiritul meu preferat e Amidamaru. Nu doar pentru ca e spiritul lui Ioh, si si pentru puterea lui, pentru devotamentul lui fata de prieteni si fata de Ioh 21. Bineinteles, imi place parul lui la nebunie, lung si alb. A crescut straduindu-se din greu, si-a ajutat prietenii, nu si-a incalcat cuvantul niciodata, a pus acest lucru mai presus de orice fapt. Imi place la nebunie cand creste, cand cresteau toate spiritele, era super :X. Cu siguranta e spiritul meu favorit.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#8
Spiritul meu preferat e Morphine / Chloe pentru devotamentul pe care il arata si trecutul ei. Nu pot sa trec cu vederea faptul ca prima data cand am vazut-o m-a captivat prin eleganta sa si puterea sa. Era atat de micuta si totusi foarte puternica. Apoi a fost si povestea lui Lyserg si desigur faptul ca ea a fost alaturi de el mereu. Iar cand Lyserg a atacat folosind "Big Ben" eram over the hills. Imediat dupa Morphine este Bason, pentru ca dintr-un motiv straniu mereu m-a atras Tao Ren si prin extensie tot ce tine de el. De asemenea am apreciat si loialitatea si puterea lui, iar "Bason Golden Punch" este atacul meu preferat. :]
River! Make her blue again!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Shaman King ysayury 30 19.820 15-12-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: Anu-chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)