Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Shadow of my life [ + 18 ]

#1
Bună ! Probabil vă miră să mă vedeţi din nou pe aici. Ei bine, m-am hotărât să încep un nou fic, de data asta ceva mai diferit. Personajul principal este este Dei, varianta feminină a lui Deidara. Doar atâtea amănunte primiţi. Şi nu uitaţi : nu contează personajele cât povestea şi autorul ei.
P.S. Avertizarea începe din capitolul 3- 4.

Edit :Disclaimer: Nu detin nici un personaj - inafara de cele create de mine - ce ii apartin lui Masashi Kishimoti din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje, intamplari.
Da, Lynn, tocmai eu l-am uitat :)) Şi chiar eram atentă să îl pun xD.

Capitolul 1 :
- Un nou început-




Priveam cum picături greoaie de apă se loveau de tavanul de sticlă al camerei. Tunete puternice răsunau în văzduh alături de fulgerele ce luminau destul de des cerul. Stăteam întinsă în pat, simţind atingerea rece şi fină a aşternuturilor de satin negru ce acopereau patul. Părul blond îmi era răvăşit pe pernă, ciufulindu-se uşor. Privesc în cameră şi analizez cu atenţie aspectul acesteia. Pereţii de culoare albă ce aveau ici şi colo câte un semn japonez acum aveau culoarea gri închis. Pe peretele dinstre nord, se afla patul de două persoane alături de două noptiere. Peretele din faţa patului era tot din sticlă alături de tavan. În serile răcoroase de vară, era adevărată splendoare să te uiţi la stele prin sticla aceea perfectă.
Închid uşor ochii albaştri – cenuşii, lăsând la o parte celelalte amănunte plictisitoare, adormind.


***


- Dei, trezeşte-te ! O să întârzii din nou la şcoală! aud vocea mamei strigându-mă, îndemnându-mă să mă ridic din pat. Mă opresc pentru o secundă în oglinda ce acoperea jumătate din perete.
Ochii mei au un aer critic asupra imaginii ce se reflecta în oglindă. Privesc acea fată blondă, cu câţiva centimentri mai mică decât înălţimea medie pentru vârsta de saptesprezece ani. Sânii îi aveam de mărime medie, nu ca piţipoancele alea siliconate în toate părţile ca să atragă privirile băieţilor. Port un tricou lung până deasupra genunchilor. Trec mâna prin părul dezordonat, intrând pe uşa din dreapta mea direct în baie.
Dau drumul apei fierbinţi să se izbească de trupul meu gol. Gelul de duş cu miros de trandafir se imprima în pielea mea albă, aducându-mi un miros de prospeţime în plus.
Ies după zece minute din cabină, uscându-mi părul şi îndreptându-l mai apoi cu placa să stea drept. Mă îmbrac cu o pereche de blugi strâmţi, negri, un tricou albastru, lung, cu Animal print pe el şi cu un scris ciudat pe el, iar în picioare o pereche de tenişi negri. Peste tricou iau un hanorac gri. Îmi bag căştile, dând drumul la muzica rock ce o aveam în telefon să îmi bubuie la maxim în urechi. Iau ghiozdanul pe un umăr şi ies din cameră.
Cobor în grabă scările fiindcă eram în întârziere, sărutând-o pe mama şi ieşind din casă. Imediat cum am deschis uşa un aer rece mă plesni peste faţă ca un bici, iar pielea mi se încreţi rapid. Îmi pun gluga pe cap, lăsând pe de-o parte şi alta a capului părul blond, înaintând pe stradă.
Asfaltul era ud din cauza ploii de seara trecută, iar umizitatea aerului era destul de ridicată. Temperatura nu trecea de patru grade în zona aceasta muntoasă după ploaie.

Păşesc uşor în curtea liceului, aceasta fiind plină de tineri ce aşteptau ca soneria să anunţe următoarea zi cu ore. Înaintez spre scările instituţiei, aştezându-mă pe, penultima scară, având o vedere bună asupra întregii curţi.
Cocalari, piţipoance şi guy. Atât poţi să vezi în curtea liceului. De ce doamne toţi de aici sunt aşa retardaţi ? De ce nu era nici un om normal pe aici ? În fiecare noapte fetele treceau prin patul unuia dintre băieţi iar apoi se lăudau prietenelor ce realizare mare au făcut.
Privirea îmi este brusc atrasă de un băiat ce tocmai intra pe poarta liceului. Părul roşcat era tuns scurt, iar ochii de departe păreau a fi ciocolatii. Purta o pereche de blugi albaştri, tăiaţi, şi un hanorac negru şi larg ce nu îi arăta muşchii dacă îi avea. Mai purta o pereche de adidaşi negri cu modele gri.
Privindul pe el, am fost trezită din visare de către soneria care anunţa începutul orelor. Oare cine era el?


Aştept păreri şi nu vă speriaţi că uit de celălalt fic al meu ^^.

#2
Ti-am promis ca voi lasa un comentariu si sunt aici!

Deci.. desi te-am rugat sa-mi spui pe mess ca va fi SasuSaku, mi-ai tras teapa. :]] In fine.. faza cu Dei varianta feminina parca am mai vazut-o intr-un fic. Parca era in ficul lui Manu. Am intrat o data din greseala si mi-a sarit in ochi chiar faza asta. Lasand asta.. mi se pare ca te-ai cam grabit. Deja a si intrat tipul cel nou in actiune. Descriere ai avut pe acolo. Dialog.. o singura replica deci nu prea am ce comenta. Naratiunea a fost ok cum este intotdeauna. Greseli de tastare nu ai avut chiar deloc. Cum spuneam si pe la alte ficuri, imi place ca ai un stil ordonat de a lucra! :]

Te astept cu next chapter cat mai repede.
Bafta si multa inspiratie in continuare!
Bye, bye!
:bye:

#3
Debb'. - Da, ai dreptate. Ai mai văzut varianta feminină a lui Deidara în ficul lui manu, dar am vorbit cu ea şi a zis că e în regulă dacă o folosesc şi eu.
Aşa că, să nu îmi sară nimeni în cap sau altceva că am plagiat pentru că nu e adevărat.
Ştiu că probabil v-am luat prin suprindere pe toţi datorită faptului că am multe ficuri Sasusaku şi vă aşteptaţi ca şi acesta să fie, însă, am simţit nevoia să fac ceva nou :]

Capitolul 2 nu ştiu când va veni, cel mai probabil când o să am chef de scris şi timp [ şcoala -.- ].
Aştept comentarii în continuare şi sper să vă placă :d.

#4
Disclaimer ? Sper că nu l-ai uitat tocmai tu. ^^ Dă edit la primul capitol
-

#5
Bineee... Ai un nou fic... Inca sunt in stare de soc... :))
Ma bucur ca totusi scrii din ce in ce mai mult si ca ai venit cu ceva nou. Imi place ca mereu gasesti ceva cu care sa ma surprinzi.
Primul capitol mi-a lasat o impresie destul de buna. N-a fost sasusaku, personajul principal e destul de interesant si a zarit pe cineva altfel decat cei din curtea liceului. Pare promitator. Inca nu e foarte clar ce se va intampla si nu stiu la ce sa ma astept din moment ce ai zis ca vrei sa faci ceva nou.
Descrierea a fost ok, nu prea te-ai jucat cu expresiile, cum faci in celalalt fic, dar e abia primul capitol. Replica pe care ai avut-o nu stiu daca era necesara, dar cred ca si cu si fara ea m-as fi simtit la fel, pentru ca nu mi s-a parut seaca. Ai povestit frumos, fara sa te grabesti. Greseli parca ai avut cateva, dar nesemnificative.
Astept sa vad ce se va mai intampla si in fic-ul asta, dar si in celalalt. :)) Succes in continuare! >:D<



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Hell or heaven. Poisonous snake of the shadow~in romana~ SasukeRockGirl 2 2.627 03-05-2009, 09:35 PM
Ultimul răspuns: Mabel


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)