Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scoala substitutiilor - Inscriere

#11
* pot să mă bag și eu? am citit tot ce ați scris voi, până acum la story. se poate?

Nume în lumea umană: Julliet Rowtt.
Nume actual: Isabella Schwarz.
Vârstă: 97 (rămânând la vârsta de 17 ani)
Creatură: Vampir
Istorie personală: Făcea parte dintr-o familie nobilă atunci când trăia printre oameni. Era frumoasă, inteligenta, talentată și cum părinții aveau posibilități, puteau să-i ofere orice îi poftea inima. Deși părea să aibă o viață perfectă, ea nu era fericită, întrucât era obligată să se logodească cu un bărbat pe care nu-l iubea, iar familia nu-i dădea voie să o lase să-și urmeze adevărata sa dragoste: muzica. Cu timpul a învățat să-și stârnească acea dorință, și a încercat să fie cel puțin prietenă cu acel bărbat. Dar cum viața ei nu a vrut să pară nici măcar pe atât de blândă, la vârsta de 17 ani, când urma să se logodească a fost atacată în drum spre casă iubitului său. Singurul lucru pe care a apucat să-l realizeze a fost acela că fusese victima unei fiare însetate de sânge, cunoscut și sub numele de vampir. Chipul celuia ce a atacat-o îi era cunoscut, dar nu a reușit nici până în ziua de azi să-și dea seama cine a fost de fapt. A fost crescută în continuare de către o familie de vampiri cu sânge pur, nobili, care o iubeau nespus, dar care nu vroiau să-i ofere nici o informație despre ceea ce să întâmplat, spunând că este spre binele ei. La scurt timp, aceștia mor într-un mod inexplicabil, toată averea rămânând pe numele ei. Dorind răzbunare, și să-și controleze bine puterile, merge la această școală numită „Școala substituțiilor”.
Personalitate: Întreaga sa persoană era înconjurată de mister. Este o fire inteligentă și deosebit de calculată. Știe întotdeauna să se facă plăcută cât și înțeleasă. Știa când trebuie să fie dură, și doar în prezența puţinilor săi prieteni, lasă garda jos. În ciuda trecutului ei, se străduiește să zâmbească în prezența celorlalți, sufletul ei fiind cuprins de durere. Se ura pentru ceea ce ajunsese, tânjind după vechia ei viață, regretând că n-a apreciat-o atunci când a trebuit.
Abilități speciale: Precum toți ceilalți vampiri, era o fată deosebit de agilă. În ciuda corpului ei mic și firav avea o forță și un echilibru incredibil. Atunci când era lovită, rănile nu foarte grave precum zgârieturile sau tăieturile ceva mai adânci îi se vindecau destul de repede. Totuși, pe lângă aceste puteri caracteristice oricărui alt vampir, avea una care o făcea specială: datorită ochilor săi roşii precum rubinul putea să vadă în viitor, și știa cum să-l manipuleze. Acest lucru o ajuta foarte mult în luptă, deoarece putea să anticipeze mișcările celuilalt. Sub forma ei umană, lupta cu o pereche de pumnale magice, foarte ascuțite, pe care le poarte strâns legate mai sus de genunchi, rochia destul de scurtă reușind să le acopere în întregime.
Forma umană: http://imageshack.us/photo/my-images/580/xdfd.jpg/
Forma adevărată: http://imageshack.us/photo/my-images/194/qerer.jpg/
Tatuaj: http://fc03.deviantart.net/fs49/f/2009/2...lemXSM.jpg - în varianta mai mică, desigur, undeva pe umărul drept.

* sper că încă se mai poate. aştept aprobarea undeva pe profil sau in pm. multumesc!;* .
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#12
Nume om: Mitentraki (<-nume, prenume->) Sasous Katrilsal XVIII-lea
Nume neom: Trwaoi (englezesc) (The Reborned Weapon Aimed On You)
Porecla: Taish (cititi mai jos)
Rasa: Zeu
Varsta: 17 ani in viata actuala, 178 is aminteste si de al 253-lea isi aminteste de o intamplare care i-a lasat amprente adanci (cititi mai jos) si tatuajul sau indica inceputurile creatiei.
Tatuaj
Istoric:

Porecla sa i-a fost data de maestrul sau, inainte sa moara, dupa ce absorbise toata energia magica din acea zona, din motive egoiste. Injunghiat de elevul sau, acesta a decis sa-i lase o mostenire grea: O singura amintire ce avea sa-l bantuie: "Taish este numele ce-ti dau! Gaseste sensul si vei gasi libertatea! Oamenii... sunt... Ta...ish...huh..." (dead). Timp de doua secole a cautat raspunsul, negasindu-l nici pana in prezent. In urma cu 236 s-a intamplat un accident in care un vrajitor i-a blocat accesul la doua dintre puterile sale speciale: telechinezia si manipularea timpului.

Inainte ca vrajitorul sa ii blocheze complet puterile, acesta a modificat timpul astfel incat la scoala asta sa fie ascunsa o carte care il va ajuta sa-si deblocheze acele doua puteri. Dar telechinezia nu este complet blocata, intrucat terminand pregatirile pentru deblocare, acesta si-a luat viata, stiind ca va renaste, astfel ca mai poate folosi telechinezia, dar folosirea ei il oboseste rapid.

Continuand firul epic, dupa ce renaste, descopera ca inchizatoarea a avut ca scop eliminarea posibilitatii de renastere, acesta nemaiavand acelas nivel de control al puterilor si acelas nivel al puterilor insasi. Cu informatiile pe care le detinea si slabul control al energiilor ramase, acesta se strecoara in programul "Scoala Substitutilor", invatand de la oameni cum sunt ei deobicei si, cand nu-l vede nimeni, antrenandu-se pana la epuizare. Destinul i-se schimba la varsta de 5 ani, cand cei care-l aveau in grija au murit. Nimeni nu stia de ce. O singura persoana a vazut cele intamplate, dar acea persoana a murit o luna mai tarziu, fara sa fi spus ceva despre acea intamplare.

La 8 ani acesta reuseste sa controleze energiile la un nivel de maestru, insa nu toate, ci doar energiile atribut (puterile) ale familiei sale si o energie atribut proprie. Dat fiind ca familia sa reala (originala) era una de zei intunecati, iar el era prins pe pamand, a fost nevoit, din plictiseala (la inceput) si hotarare (mai apoi) sa controleze energiile luminii. Acest fapt l-a dus intr-o batalie unde, impreuna cu alti luptatori (detalii mai jos) au format o grupare care sa-i ajute pe ei sa reziste in aceasta lume cruda. In acel grup se aflau: el (dreapta imaginii), cel mai bun prieten al sau (stanga), si doua fete (1,2) formele lor neumane fiind acestea: el, prietenul sau.
Ajungand la 16 ani, acestuia ar trebui sa i-se stearga memoria, insa cei care sunt trimisi sa faca asta... sa spunem ca nu s-a mai auzit nimic de ei... intr-un final, acesta ajunge sa se desparta de acea grupare, spunandu-le ca, la nevoie, ii va ajuta ("Am nevoie doar de un semn concret ca aveti nevoie de mine si nimic nu-mi va sta in cale! " -altcineva- "Asculta lumina farului liceului si cand nu o vei mai auzi, sa stii ca avem probleme!") sa-l intalneasca pe Arcanon si sa calatoreasca impreuna catre scoala, urmarit fiind de cei 3 luptatori, pana aproape de portile scolii.
Ajuns la scoala, acesta se schimba foarte mult, ca si caracter, fata de cum il stia Arcanon. Daca, in timpul celor 3 luni de calatorie, lui Arcanon ii era frica sa-l atinga, acum purtandu-se de parca n-ar stii nimic despre magie (intrucat dorea sa o invete bine) si disparand subit, zile la rand, motivand ca a fost in vizita la niste rude (mda, el nu ar trebui sa-si aduca aminte), minciuna care ascundea o gramada de crime, comise sub numele "Taish". Desi, deobicei, elevii de top, cei cu un statut in liceu, aveau obiceiul sa se ia de cei slabi, cativa elevi murind din acest motiv, in fiecare an, (revenim), acesta era omis de fiecare data. Vizita la rude, cand el n-ar trebui sa stie despre acestea fiind un motiv suficiend ca cei mari sa se gandeasca de doua ori inainte sa-i faca ceva. Sigur, la chestii minore, nu era problema. O injuratura, acolo... dar nimic de familie, rude sau prieteni.
(pauza, sa citesc ce-am scris pana acum)
La un an dupa sosirea acestui,a soseste si prietenul sau (vezi mai jos), intrucat cele doua fete se intorsesera acasa, caci mama uneia dintre ele era grav bolnava. Au hotarat ca e mai bine ca el sa ramana, ca sa nu aiba probleme Trwaoi. Ele erau doua...
Intr-o zi, cineva ii face o poza, apropiindu-se (in viteza) de liceu. Poza aceasta ajunge la toti din liceu. La cateva zile dupa, vine un grup de magicieni care cauta un presupus ucigasi al unei grupari criminale ce se apropia de liceu. Prietenul sau si inca o fata isi dau seama ca a fost el, dar nu spun nimic, considerand ca este mai bine asa. La liceu, Neoning si el nu pareau sa aiba nici o legatura... asta pana in al treilea an al sau, adica atunci cand au venit cele doua fete, din grup, la liceu (ultima dorinta a mamei bolnave a uneia din ele).
Personalitate:
-La Scoala:
Tot timpul neatent, nu ii place sa se laude, nu ii place sa iasa in evidenta, foarte secretos si bagaret, ajungand sa afle multe secrete, din cauza "secretoseniei" sale. Cei mari au incredere in el, in caz de ceva, dar nu prea se iau de el. Ce-i drept, se pricepe sa interpreteze cuvintele.
-Cand e ceva serios:Ce-i dprept, interpreteaza cuvintele de parca el le-a gandit, nu altcineva, ajungand sa scoata cativa "jucatori importanti" din scoala aceea, ori din sarite, ori din belele, ori din spital (tehnicile luminii + cunostintele intunericului) si nimeni altcineva stiind aceste lucruri.
Abilitati speciale: Telechinezia la nivel foarte scazut (intamplarea), controlul timpului blocata complet (intamplarea), intelege tehnologia de parca el a facut-o (pai, la cati ani are...) si poate sa creeze orice obiect/arma/armura, care este maxim cat el, instant (telechinezie, tehnologie nanometrica si magie). Ah, si se mai si cloneaza (daca ati vazut Naruto...). La acestea se adauga energia atribut unica, a sa: poate sa ataseze de sufletul sau alte suflete. O legatura ce poate fi rupta doar de el, dar care necesita (de cele mai multe ori) acceptul celuilalt suflet. Nimeni nu stie de aceasta abilitate, deci nimeni nu stie cate suflete are legate. Clonele lui poarta ca gazda (corp si suflet) pe cei lipiti sufletului sau (odata ce au iesit din trup, lipindu-se de sufletul lui, acesta repara acel corp si sufletul ce i-a fost gazda il controleaza. Suflet care ramane legat de el).

Prietenul sau, acum:

Nume on: Deiran Sakou
Nume neom: Neoning
Tatuaj (mda, poate de aceea erau prieteni...)
Istoric: La 4 ani a fost izgonit din satul sau, la 10 incepe sa-si controleze puterea si pe la 13 ani devine ucigas platit. La 16 il intra in gruparea de care aminteam mai sus si la 18 vine la liceu. Cele doua fete vin abia peste un an, cand Trwaoi (n-a inteles bine bazele si a decis sa repete anul, desi avea medie mare) si Neoning vor fi in acelas an.
Personalitate: Tip de treaba, prieten cu toata lumea, stie sa tina secrete, glumet cand se poate, dar la chestii serioase... i-se vede o latura demonica ne mai intalnita.

Alt detaliu important este ca cei doi prieteni si Arcanon au aceasta emblema pe toate armele si armurile lor. Acesta fiind motivul pentru care i-se permite accesul in locuri in care deabia cativa din anul terminal il au (sa zicem anul 5, e ok?).



[Imagine: zuppy03.gif]
Hai ca am si scris o pagina din RPG, cu asta... apropo, unde naiba e sectiunea unde pot sa postez creatii scrise (povesti), (cam) ca cea de mai sus?
Ah si asteptati sa spun si povestea celor doua. Promit sa fie cam cat a lui Neoning. 4 Ah, si imaginile fetelor, din postul asta, sunt doar o transformare mai slaba decat forma lor originala. (cum este si cea a lui Neoning si poza facuta lui Trwaoi.)
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#13
Va rog sa scuzati dublu-post-ul, dar... imi era greu cu 5-6 personaje intr-un singur post... sper ca intelegeti de ce... daca nu, aruncati un ochi peste postul anterior, va rog.
Apropo, la personajele mele, toate tatuajele le au la mana, la incheetura stanga baietii si la cea dreapta fetele.


La NeoNing, am uitat abilitatile speciale:
Ca wolverin (X-MAN) isi scoate ghearele, o putere de regenerare uimitoare, mai rezistent decat orice metal, face vraji la un nivel la care, unii profesori de la liceu, doar viseaza, poate copia orice miscare in maxim 3 ore de antrenament(si deobicei invata miscari noi de la Trwaoi).


Nume om: Naira Masari
Nume neom: Techanika
Rasa: necunoscuta (exista zvonuri cum ca n-ar fi de pe pamant)
Varsta: 16 ani de cand se presupune ca a ajuns pe pamant. Totusi, dupa o discutie cu ea, Trwaoi afla ca are 165.
Tatuaj
Om, neom.
Forma sa de neom a dat mult de banuit, acesta fiind motivul principal pentru care se crede ca ar fi venit de pe alta planeta. Si faptul ca in modul neuman poate atinge viteze coplesitoare, in zbor, dar si faptul ca in acel mod poate traiasca extrem de mult fara vre-o sursa de apa, mancare, lumina, etc. In anul in care termina luceul, ea, Trwaoi, Neoning si cu inca o persoana sau doua, decid sa plece de pe pamant. Reusesc sa gaseasca o planeta, cu ajutorul lui Trwaoi (care intra in arhivele secrete ale celei mai secrete baze de pe luna, aflate la 50 de km adancime. Nimeni nu stie cum si doar ei doi si inca o fata stiu de ce.
Istoric:
Asa cum anumite izvoare istorice atesta ca ar fi fost anumiti cozmonauti veniti de pe vremea egiptenilor, pe pamant. Lafel se spune ca si ea ar fi venit de pe o alta plateta. Nimeni nu stie sigur. Cert ceste ca nimeni nu vorbeste despre asta de fata cu ea.

La 3 ani dupa un cumplit accident la o uzina, fata (de 3 ani) este gasita langa un lan de grau, zacand arsa, acoperita de namol si avand cu ea, la gato amuleta. Acelas semn de pe amuleta, ii va fi dat ca si tatuaj. Aceasta a fost crescuta, pana atunci, de o familie de maimute care aveau obiceiul sa fure de la oamenii din orasul de langa ei. La 3 ani a fost adoptata de o familie din zona, care locuia in oras, si care o ducea, in fiecare saptamana, in vizita la acea familie de maimute. De remarcat ca, deja, stia sa vorbeasca pe limba maimutelor si intelegea destul de mult din ce spuneau oamenii.

La 7 ani, maimuta care o crescuse de mica, a murit, aceasta plangand in continuu timp de 3 zile si 3 nopti.

La 9 ani moare mama adoptiva, tatal ei luand decizia sa plece din acel oras, catre unul mai putin izolat. Isi ia la revedere de la maimute si pleaca, urmand ca la 12 ani, cand si tatal ei moare, sa se intoarca la familia de maimute.

La 13 ani, aceasta incepe sa isi foloseasca puterile, intelegand orice limba vorbita de orice vietate. Inclusiv argo-ul, caterinca, gluma si toate celelalte detalii de finete.

Dar, intr-o zi, amuleta se sparge, singurul mod de a pastra acele bucati, fiind facand o vraja care face ca acele bucati sa intre in tatuaj. Acel tatuaj va emana o lumina rosie de oricate ori viata ii este pusa in pericol. Se pricepe la tehnologie si ii este frica de amuletele antice de pe pamant.

La 14 ani, un vrajutor da peste ea, la propriu. Vazand ca aceasta a linistit maimutele vorbindu-le intr-o limba pe care el nu o intelegea, acesta a hotarat sa o ajute sa supravietuiasca. A invatat-o toata magia pe care putea, iar in schimb, ea ii traducea toate textele si simbolurile de acolo, cu lux de amanunte.

Cand acest vrajitor se indragosteste de o fata, ea este cea care le face cunostinta, stiind-o pe acea fata de cand locuia cu parintii adoptivi. Dupa casatoria celor doi, ea pleaca la liceu, indrumata de acel vrajitor, care a spus: "Nu mai am ce sa te invat. Lucruri pe care eu le-am invatat intr-o viata intreaga, tu le-ai invatat in doar un an de zile, restul timpului pana acum traducandu-mi texte vechi de mii de ani din limbi sterse de pe fata pamantului. Destinul tau este nelimitat, dar pentru asta trebuie sa inveti! Mergi si invata tot ce poti si gaseste-ti drumul in viata!"

La liceu, aceasta ii face o poza lui Trwaoi, intr-o forma pe care nu o stie nimeni. Atunci isi da seama ca el poate stii ceva despre trecutul ei. Poza este aceasta. Dupa ce ii face poza si sosesc cele doua fete de mai sus, la liceu, Trwaoi decide sa o intrebe, intr-un moment in care toti ceilalti fug entuziasmati catre deschiderea unui magazin (rar asa ceva, acolo). Acesta afla ceva despre trecutul ei si, in cateva saptamani, deja, sunt prieteni buni. Multe intrebari sunt lasate in spatele acestei prieteni. Nu intrebari puse de ei, ci intrebari puse despre ei, de catre ceilalti elevi.

Personalitate: Misterioasa, jucausa, putin secretoasa, laudaroasa doar cu anumite chestii, personalitate firava si care afla orice informatie vrea.

Abilitati speciale: Intelege orice limba, scrisa sau vorbita, intelege tehnoologia la un nivel exceptional, desi nu a folosit-o decat cativa ani, ii ia cateva secunde sa inteleaga un om si sa stie despre el lucruri pe care nici el nu le stie.

O sa mai vin cu alte personaje, asa ca asteptati! Minim cele doua amintite mai sus, unca un baiat si o fata. Va rog sa asteptati.

Apropo, in ROG-ul asta, vreau eu sa fiu Trwaoi. 4 "Pliiiiiiiiiiiiiiz!!!" 21
[Imagine: zuppy06.gif]
Haideti ca iau si eu o pauza mica, pana pe la 3-4 (dupamiaza), cand ma trezesc... si continui de unde am ramas...

Inca mai am de facut (ca sa stiu): perechea lui Trwaoi, un alt inger (masculin), cele doua fete din grupul in care sunt Trwaoi si Neoning, si in care vor intra perechia lui Trwaoi si Thecanika si... cam atat, pentru moment.

Mai intreb o data: Unde naiba pot sa postez astfel de povesti, scrise de mine, pe forumul asta. Am inactivat de vre-o 3-4 luni si s-au schimbat destule pe aici... sau m-am schimbat eu. 22
Noapte buna! / Buna dimineata!

Ultimul edit, promit! In felul asta, o sa fie mai multe personaje decat participanti si voi ajunge sa joc singur piesa. 24
Apropo, daca nu sunt luate personajele acestea, mi-le iau si am plecat intr-un thread nou. Un thread unde voi scrie cu nemiluita, in weekend, urmand ca in timpul saptamanii sa citeasca cine poate/vrea.
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#14
Asa... daca nu va suparati, as dori ca toata actiunea sa fie in jurul acestei grupari si a inca uneia. Una mai buna la cursuri si la vanatoare si.... mai buna in general, mai putin la limita. Ma refer aici la lucruri rele.

Sa continui cu acele personaje... Apropo, daca se poate, va rog sa facem acest RPG unul mai... de actiune. Adica sa se intample mai mult decat discutii, iese unu', intra altu'... sa fie batalii descrise de anumite personaje, cursuri in care scoala este atacata, epidemii de lilieci cu mutatii genetice... stiu ca cel care a inceput threadul nu se astepta la asta, dar... ma gandeam sa mai animam admosfera... oricum personajul meu nu va fi foarte activ... (vreau sa fiu Trwaoi!!!)

Deci....

Anya Filoincervitalamus Terlogaeultim (om), Godmarkeye (neom), a trait cu familia sa modesta, intr-un oras modest, cu un salariu modest, ducand o viata modesta si complet normala, pana la 10 ani cand puterile au inceput sa i-se dezvaluie. Prima data a putut sa auda sunetele facute de aripile unui fluture, de la cateva sute de metrii departare... apoi a inceput sa vada echipajele avioanelor de la o manifestatie si auzea tot ce discutau. Inclusiv posturile radio, iar cand a stranutat (de la praf) ambii piloti au crezut ca s-a dat cu bomba... 4
Ansa, lasand asta... Pe la 12 ani, aceasta era antrenata de tatal ei (profesor la acest liceu), care a facut-o sa emane energie malefica (desi ea era o zeita a luminii (cam complet opusa lui Trwaoi). Din acel moment, nimeni nu a mai indraznit sa o ameninte ca o bate pana o omoara (chiar si in gluma), desi pana atunci se mai glumea pe seama asta, in oras.
Dupa ceva timp, la 15 ani, aceasta il intalneste (pentru prima data) pe Trwaoi si... hai sa trecem peste asta. Erau rivali, intr-o misiune, cand toti cei care se luptau au fost capturati si aruncati in temnite. Cum el nu putea sa-si foloseasca puterile la capacitatea la care vroia (lacatul acela), ea a fost cea care a aranjat evadarea. La 5 minute dupa ce au fost inchisi, au conceput planul, iar in 3 minute, dupa ce se odihnisera si pregatise-ra psihologic, au ucis toate persoanele ce le stateau in cale. Deoarece ei doi se remarcasera, in acea evadare, cel mai mult, s-a decis ca ei sa fie lideri. Dar la cateva luni, au fost prinsi intr-o alta ambuscada, dar, de data aceasta, jumatate din ei au murit. Din cei ramasi in viata, toti ceilalti cu exceptia ei, a tatalui ei (il vedeti mai incolo), a catorva persoane care au murit la scurt timp dupa ce au scapat (cateva saptamani) si a echipei lui (ma rog, restul fugisera). Atunci ea ajunsese atat de furioasa, incat aproape deschise un portal pana pe soare (zeita a luminii... isi ia energia de la lumina), dar imediat fu lovita de unul din cei ce ii atacau, iar ea isi trezi forma asta si stralucea in intuneric, atat de puternic incat li-se intuneca vederea, (in miezul zilei) incat nimeni nu mai vedea nimic. Era atat de furioasa, ca nici un dusman nu reusi sa miste, inainte sa fie ucis. Cu exceptia unuia. Vazand acestea, Trwaoi, care avea experienta cu energiile intunecate, o prinse si o lega bine, apoi, impreuna cu tatal ei, incepura sa absoarba energia demonica pe care o emana, Trwaoi lasand-o, in cele din urma, fara pic de energie intunecata. Ceilalti din grup, pana terminara ei, aflara toate detaliile posibile, de la cel pe care Trwaoi il salvase (din acest motiv).
Dupa ce Trwaoi absorbi toata energia, acesta folosi putina energie telechinetica ramasa sii ii repara "erorile" din AND, care nu-i permiteau sa controleze acea energie. Acesta intentiona, la inceput, sa ii taie accesul la acea energie, dar descoperi ca aceasta este descendenta de drept a tronului zeilor luminii (la scurt timp dupa ce ingerii au cazut pe pamant, s-au impartit in ingeri ai luminii -ea- si ai intunericului -Trwaoi-, unii din ei continuand sa evolueze pana la ranngul de zei, rand la care nu mai puteau fi controlati de catre energia pura -buna/rea). Ma rog, dupa ce ii repara erorile sii ii stranse robinetul, incat sa nu mai iasa multa energie intunecata, acesta fuse propulsat, la propriu, intr-un zis din apropiere si descoperii ca incepura sa-i revina puterile, treptat treptat (acestea vor ramane secrete, pentru a nu strica distractia RPG-ului), iar acesteia ii aparu (inca de pe acum) tatuajul acesta (retineti ca Trwaoi il avea din totdeauna, pe al sau).

Cand ajunse la liceu, avea 16 ani si ceva... atunci ii fuse pus un al II-lea tatuaj, pe spate. (cel de dinainte nu-i mai aparu nici o data). Dar si lui Trwaoi ii fuse pus un alt tatiaj, cand intra la liceu. Curios, era acelas tatuaj pe care il avea si ea. Dar tatal ei nu-l avea. De atunci au ramas prieteni si chiar mai mult de atat... dar nu inca... si nu "oficial"...

Ajunsa la liceu, aceasta da nas in nas (atat a surprins "camera", dar a fost mai mult) cu Trwaoi si, din instinct, ii pune cutitul la gat. Dupa ce-si da seama cine este, se rusineaza, iar atunci intra in scenta "elevii mai mairi". Cand unul din ei ii pune mana pe umar, aceasta ii da o lovitura de picior (din pirueta), incat il lipi de zid, si la propriu, si la figurat (ramase intepenit. Era proaspat renovat). De atunci nimeni nu mai indrazni sa se poarte cu ea de parca ar fi fost... ce nu este. Vorba merse prin scoala, iar la sfarsitul anului, cand se faceau echipele pentru lucrarea de grad, datorita faptului ca directorul primise un bilet de amenintare, s-a decis ca in fiecare echipa cu minim 2elevi in primul an, sa fie minim 2 elevi mai mari. Tatal ei observand ca aceasta se uita la Trwaoi, cand acesta fuse ales, a decis ca ea sa fie in aceeasi echipa (mda, stie ca, in caz de ceva, este o sansa sa controleze acea eruptie de energie intunecata).

Temperament:
Daca nu o cunosti, este o fire firava, pana te trezesti in zid; persoana blanda, pana iti pune cutitul la gat (cutitul tau, nu unul din ale ei); persoana care prefera sa nu faca nimic, decat sa faca ceva, pentru a ajuta, dar cand o persoana are nevoie de mai mult ajutor (sa nu moara, spre exemplu), aceasta o ajuta (pe acea persoana; cu placere sau fara, dar o ajuta).

Puteri speciale: Trece prin ziduri, telechinezie (este atat de precise ca, in timp ce-si ridica, in aer, corpul, poate sa faca o operatie pe creier si sa ciopleasca intr-un munte, o statuie uriasa. (a reusit o data). Puterea rasei: aceeasi poveste cu timpul (vezi Trwaoi), dar putea sa citeasca ganduri, intelegea multe limbi uitate de milenii si... stabilea contact mental (ca la telefon) cu orice persoana de pe pamant. In anul trei a stabilit contact cu o alta civilizatie, care a amenintat-o de ce va veni. Ah si... aceasta copiaza energia unei persoane (cu tot cu abilitatile innascute), daca sta mult timp langa. Faptul ca petrecea mult timp cu Trwaoi a dus la faptul ca si el, facand parte din aceeasi rasa, sa ii copieze puterile.




Tatal ei: Vertigon Filoincervitalamus Terlogaeultim (om), Risin'Shine (neom), 38 de ani, profesor la liceu de 13 ani, este doar un personaj secundar, folosit pentru a o contura mai bine pe GodMarkEye si pentru a o scapa din anumite situatii jentate sau a o aduce in acele situatii.
Tatuaj


Agamemnon Zeitarus (acesta nu era, de origine pamanteana, fiind persoana de pe alta planeta cu care a luat contact GodMarkEye, vorbind intr-o limba pe care o mai intelegea doar Trwaoi... nimeni nu stia asta...), ia o forma mai umana, cand ajunge pe Pamant.
Tatuaj (nu merge ca link simplu. Dati x in dreapta sus). Nu stie de unde are tatujul, insa stie ca-l are dintr-o zi in care era sa intre (la propriu) pe portile iadului. Atunci i s-a aratat ca se pregateste o competitie, interplanetara, pentru a stabili soarta unui razboi intergalactic. Pentru ca o anumita zona din univers sa fie protejata, ea trebuie sa se afle sub protectia castigatorului acelei competitii. Castigator care va primii cunostinte atat de vaste incat nimic nu li se va mai parea greu. Astfel ca, dupa cateva luni (in care cei doi elevi -Trwaoi si Godmarkeye- erau antrenati infernal de catre tatal ei si ceilalti profesori), ajunge, la liceu, acea veste (pentru care ei se pregatisera).

(mai scriu si maine, dar mai am... doua fete din grupul lui si... atat) 4 ("x_'x)
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#15
D'a nu ma' scrie mine'?
Ce-o patit tot omu?
Si cat de lung tre' sa fie commu'?
Tre' mai lung ca pomu'?
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]

#16
Xpt1. Ti-ai facu ,multe personaje si nu postezi nimic cu ele. RPG-ul nu a mai fost activ de ceva vreme, deci poti posta netinand cont de OOC. Dar te rog nu iti mai face personaje numai asa, fara sa postezi nimic cu ele acolo unde am dat drumul la poveste.
[Imagine: blue_exorcist_wallpaper_by_t1a60-d3nueum...1312183373]

#17
Eu le-am factu pentru cei ce vor sa le foloseasca...
Ai dat drumul la poveste? Scuze, n-am observat...
Daca sunt asa multe doar pentru mine, raman doar cu Trwaoi. Restul o sa le folosesc, dar cine mai vrea sa intre in RPG, scrie aici si sunt ale lui... cate vrea, ca-s darnic...
Eu "spionam" threadul asta si cel cu lupta in arena, partea de inscriere. N-am stiut ca ati inceput... cred ca ar fi o idee buna sa scrieti in threadul cu inscriere cand incepeti... e doar o idee...
[center][Imagine: forgive_people.jpg]
[Imagine: this-is-my-limit-83836-530-398.jpg][/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Episodul 1: Prima zi de scoala Xpt1 2 2.913 29-01-2012, 11:51 PM
Ultimul răspuns: Anna
  Scoala substitutiilor - Episoade Xpt1 0 2.052 29-01-2012, 02:20 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Scoala substitutiilor - Povestea Xpt1 0 2.762 28-01-2012, 01:18 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Scoala substitutiilor - Incepere Shadow.Kiss 157 55.676 08-01-2012, 02:42 AM
Ultimul răspuns: Niska
  LipsiÅ£i de libertate - Fisa de inscriere Rain 0 2.024 07-01-2012, 10:25 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Intunericul nestiutului~ inscriere Miranda. 7 5.547 22-08-2011, 02:35 PM
Ultimul răspuns: Anna
  Taron(Inscriere si Crearea Personajului) DragonForce 24 18.011 06-07-2011, 12:12 PM
Ultimul răspuns: Kimera
  Madamme. Inscriere personaje. Aveqetura 1 2.384 17-11-2010, 11:38 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Last Chance - inscriere personaje :.:.:Ratsuky:.:.: 5 4.651 11-08-2010, 03:00 PM
Ultimul răspuns: Teru


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)