Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Scaldare in dorinta [Poveste finalizata]

#61
heeei, ce frumos! acțiunea decurge leent, si frumoos, si.. ah! ne fierbi, înțelege, iar partea cea mai 'necinstită' e că știi cu ce se manâncă o poveste, te pricepi de minune să ne ții în suspans. ^ ^ oricum, sunt sigură că atunci când va veni momentul, ne vei pregati ceva delicios, așa cum ne-ai tot obișnuit. :") bietul Tyler, cred și eu că abia mai putea respira acolo. =) mi-a placut mult cum a sunat atunci când Tyler spune că simte nevoia unui fular (era in Hawaiiiiiiiiiiii O.O), referindu-se desigur la respirația lui Kyan. eh, bun capitol, mi-a placut, ține-o tot așa! *hug* 9
[Imagine: tiusca2.png]
Mulțumiri lui Uberwald.

#62
Of, iata ca ajung si eu in sfarsit. 22 Cred ca era imposibil sa nu comentez.. :]]
Iti jur ca eu vroiam [ de fapt, nu numai eu, sunt sigura ] putina actiune. Si bineinteles ca prin "actiune" ma refer la Kyan si la Tyler. Ohh, parca nu pot astepta pana la fazele acelea yaoi, insa asa cum ai spus si tu, ce fel de fic yaoi e ala fara acest "ingredient" ? Eu sunt fooarte nerabdatoare.
:pls:
Si da, ca toti ceilalti, chiar sper ca Ty sa-i marturiseasca odata numele sau adevarat si toata treaba asta cu Sam si blah blah blah!
^^ Dear, astept pentru urmatorul capitol. Voi reveni atunci cu un comm. 4

#63
Briliant!!! Ăsta a fost singurul cuvând ce mi-a trecut prin minte după ce am citit capitolul. Uh... deci la cât de mult se abtin, mai ales Kyan, atunci cand mi se va îndeplini dorinta de yaoi, va fi incendiar. Ştiu că va merita aşteptarea.
Decvi tu chiar nu ai glumit când ai zis că va fi ceva diferit.Îmi place... defapt, mie îmi place tot ce scrii tu:X
Ah, am mentionat până acum că-l ador pe Kyan? Îi ador adorabilitatea21
Sincer... nici nu mai ştiu ce aş putea spune. Ficul tau e prea perfect. A trecut demult limitele perfectului!
Aştepot cu nerabdare continuarea.
Pa-pa şi spor la scrispupic

#64
Intr-un sfarsit,am aterizat si eu pe-aici.
Ca-ntotdeauna 71 nu ma intereseaza greselile cat timp intzeleg ceea ce scrie.
Inceputul a fost un succes! :bv: Nu ma asteptam sa mearga atat de departe... 21 Ok,mint 39 Ma roog 78 Important e ca next-ul sa revina cat mai repede,caci MOR! :dead: Imi place felul in care descrii 39 ... De fapt,ce tot vorbesc aici?! E vorba despre ficul TAU! :love:
Ok,revenim? 71
Tyler este un baiat de nora 10! Imi place felul sau de a fi. ... Intrebare: stie sa gateasca? 21 I-ar fi o 'sotzie' minunata lu' Kayn [ sper ca n-am gresit numele >.< ] . Ceea ce astept eu,de fapt, este momentul in care Tyler ii spune iubitului sau de Taylor. Frate,bietul baiat! 21
Despre Kayn n-am ce comenta 39 Atat timp cat se poarta frumos cu tanarul si frumosul ochelarist. 3
Acum Samantha 45 ... Chiar umbla cu mai multzi barbatzi!? :O Niciodata,dar niciodata nu mi-a trecut prin cap asa ceva! 33 Dar,sincera sa fiu,imi place cat de mult isi iubeste fratziorul! ^_^
Ok,A venit vacantza! 19 Singuri baietzii... 15 Cat astept ca cei doi sa se imperecheze! 21 105 21
Draga,iarta-ma,dar...Peste putzin timp merg la scoala,probabil am scris multe neintzelesuri 9 Treaba e ca 21 .. sunt innebunita dupa acest fic. Totul imi place! XD Totul ... :X Ai intzeles asta,nu? 21 Bravo! Te astept cu next-ul...al tau luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuung next :X

Bye! bye
:dead: Nu voi uita sa mor cum nu uit sa traiesc :dead:
[Imagine: nn8g3s.jpg]

#65
Buna, scuze de intarziere...de fapt am citit toate capitolele exact cand le-ai postat, dar lenea
>.<.. Asa sa revin la Scaldare in dorinta care este unul dintre ficurile mele preferate, chiar daca nu o arat. Cei doi in vacanta, pe malul marii... incep sa visez. Deci nu stiu de unde ai atata imaginatie, sa descrii cu lux de amanunt ce se intampla intre ei doi. Il ador pe micutul Tyler, seamana cu mine, adica cu mine mai din trecut... Rusinos[Timid] O frumusete de baiat.Imi place cand il faci sa ramana fara respiratie iar faza cu luna, cei doi in patul mare, ouf! este atat de romantic, nu stiu ce as mai putea spune, doar ca dupa parerea mea ficul tau este perfect! Cele trei moduri de expunere se imbina perfect... Descrierea pe care o ador, este detaliata si ma face sa vad pana si cel mai ascuns sentiment, Naratiunea care se imbina perfect cu Dialogul care in unele momente este adorabil...cand vorbesc cei doi iar Tyler se rusineaza si... Cred ca salivez...[: )) Asa, deci deocamdata cam atat...spun doar ca astept cu mare nerabdare nextul care sper ca o sa apara de curant.
Ja. Ne!

#66
Hmm, capitolul asta e cam scurt si grabit, but, my dears, va anunt ca yaoi-ul vostru va sosi foarte curand :]

Capitolul XIX

Asa au trecut alte patru zile, in care Kyan nici macar nu ma mai atinsese in acel mod, si incetase cu aluziile. Ne simteam bine, dar mi se parea tare ciudat sa treaca o zi fara ca macar sa faca o simpla aluzie.
Incepusem sa ma gandesc eu la tampenii! Voiam sa imi faca aluzii? Innebunisem.
Erau ultimele ore pe care le mai petreceam impreuna in Hawaii, si acelea, facandu-ne bagajele.
-Esti gata? intrebase el, ridicand de manerele a doua valize.
-Gata, am spus eu zambitor, tragandu-mi trollerul dupa mine.
Luand un taxi pana la aeroport, ne luasem la revedere de la palmieri, nisip si casuta aceea confortabila. Nici macar atunci cand eram in avion nu cutezam sa imi iau ochii de la privelistea incantatoare a Hawaiului.
-Superb... am rostit eu, oftand, vazand cum imaginea paradisului se indeparta de mine.
-Da, a fost foarte frumos, fu barbatul de acord.
Avionul era acelasi, iar locurile noastre erau la fel ca cele pe care am stat cand am mers inspre Hawaii. Dupa putin timp, oftasem.
-Kyan, s-a intamplat ceva? am intrebat eu fara a-l privi.
-Nu... de ce?
-Pentru ca mi-ai parut ciudat in utimele zile.
-De ce? ca nu te-am atins?
-Poftim? Nu...Eu... asa mi s-a parut, am spus eu, intorcandu-mi usor uimit privirea spre el.
-Ca nu te-am atins.
-Nu! de ce te invarti in jurul aceluiasi subiect?
-Atunci de ce par ciudat?
-Uita ce am spus, rostisem eu, facand un semn din mana.
Langa scaune aveam cate un mp3. Un lucru bun, avand in vedere ca voiam sa scap putin timp de ganduri. Il luasem, bagandu-mi castile in urechi, evitand privirea lui Kyan care era atintita asupra mea.
Muzica linistitoare m-a indemnat sa imi inchid ochii, insa nu pentru mult timp, deoarece barbatul prinsese de o casca, indemnandu-ma sa il ascult.
-Incerci cumva sa fugi de adevar? intrebase el serios, aplecandu-se usor inspre mine.
-Despre ce tot vorbesti, Kyan? Nu fug de nimic.
-Nu? atunci spune-mi, ce simti fata de mine?
-Ai aflat destul de multe, am spus eu, ferindu-mi privirea de a sa.
-Spune-mi acum.
-Nu are rost...
-Ce zici? intrebase el parca nervos, ridicand o spranceana.
-Nu, nu are rost, pentru ca oricum ti-am spus ca nu voi accepta nimic intre noi, orice as simti pentru tine.
Ii observasem maxilarul incordandu-se, muschii zvacnind in ambele parti ale acestuia.
-A, deci nu are rost. E bine de stiut.
Incerca sa para calm, insa ii vazusem furia din ochii albastri, care se indreptasera spre televizorul dinaintea lor, ramanand usor incruntati.
-Nu stiu daca ti se pare logic, dar sa vezi doua persoane de acelasi sex impreuna e un lucru inacceptabil pana si in ziua de azi, in foarte multe tari, am spus eu, atragandu-i atentia.
-Ce mi se pare logic e ca nu ma intereseaza. Alt lucru logic pentru mine e ca te doresc, si la dracu! te doresc al naibii de mult. Un lucru ilogic e ca tu nu vrei sa accepti chiar daca stii ce simti.
-Mi se pare scarbos!
Parca el se albise la fata, iar eu regretasem instantaneu acele cuvinte, insa nu imi cerusem scuze. El ma provocase.
-Serios? ti se pare scarbos? Atunci cum se face ca fiecare data cand te-am sarutat deveneai un mielusel si torceai ca o pisica? ataca el, incruntandu-se.
De indata ce vazuse ca buzele mele intredeschise nu aveau sa scape vreun cuvant, acesta facu un semn din mana, si imi vorbise parca pe un ton plictisit.
-Las-o balta.
De acea data si-a intors definitiv privirea la televizor, apoi mana sa apucase de mp3-ul de langa scaunul sau, infigandu-si castile in urechi. Il suparasem rau de tot...
Cinci ore de calatorie au fost un infern total de plictiseala. Kyan nu imi mai vorbise, fiind prea suparat, iar muzica incepuse a ma calca pe nervi. Voiam sa adorm, insa nu am reusit, deoarece gandurile mele se indreptau mereu spre barbatul de pe scaunul alaturat, care era suparat pe mine. Ma framanta acel gand si sentimentul de vinovatie.
De cum am coborat din avion, si ne aveam bagajele in mana, fiecare a luat cate un alt taxi. Nici macar nu ma salutase.
"Chiar atat de rau a sunat?" ma intrebasem eu, coborandu-mi privirea in timp ce taximetristul pornise masina.
De indata ce ajunsesem in fata casei, i-am platit domnului, apoi imi luasem trollerul din spatele masinii, mergand incet spre usa.
-Tyler! Fratioare! strigase Samantha sarind pe mine pentru a ma strange in brate entuziasmata, de indata ce am pasit inauntru.
-Buna Sam...
-Esti suparat! remarcase ea, incruntata. Ce ti-a facut nemernicul ala? am sa il dezmembrez!
-Nu, nimic. Cred ca eu i-am facut lui ceva...
-Tu? Lui? Fa-ti sora fericita si spune-mi ce i-ai facut. I-ai tras una? L-ai abandonat? A fost un cretin?
-Samantha!
-Bine, scuze. Am glumit, dar ce s-a intamplat? intrebase ea, tragandu-ma de mana pana cand am ajuns in living, unde ne asezasem pe canapea.
Istorisirea mea o lasase de multe ori cu ochii cascati, insa cand ajunsesem la samanta problemei, aceasta ramasese ganditoare.
-I-ai ranit sentimentele spunand asa ceva, constata ea, jucandu-se cu o suvita din parul ei saten-roscat.
-Si acum imi pare rau... Nu am vrut sa ii spun asa ceva, dar m-a provocat. Crezi ca ar trebui sa imi cer scuze?
-Cred ca ar trebui sa iti ceri scuze si sa nu mai fii prostut. Tampitul ala mi se pare al dracului de serios. Acum sunt patru saptamani! Pot sa-i rad in nas!
-Sam...
-Scuze. Daca vrei sa iti ceri iertare, te duci maine la el... dar nu astazi. Pari foarte obosit, spuse ea, asezandu-si mainile pe obrajii mei.
Mi-am miscat capul in sens afirmativ, apoi i-am zambit usor in coltul gurii.
-Ochelarii astia te fac sa pari foarte sexi, spuse ea, indepartandu-si chipul de al meu.
-Poftim?
Am cascat ochii uimit de cuvintele propriei mele surori.
-Ce? Sunt sora ta dar nu sunt oarba. Stiu sa recunosc o persoana frumoasa cand o vad.
Imi lasasem chipul in jos, rusinat, apoi ii multumisem Samanthei pentru compliment. Aceasta s-a ridicat, spunandu-mi ca avea sa imi pregateasca ceva sa mananc, apoi s-a indreptat spre bucatarie.
Am oftat, apoi m-am intins pe canapea, asezandu-mi capul pe bratul acesteia.
Imediat dupa ce mancasem, am mai petrecut putin timp cu sora mea, povestind despre locul in care statusem o saptamana alaturi de Kyan si am incetat doar cand ea a primit un telefon si a fost anuntata ca trebuia sa plece.
M-am aruncat in pat, inchizandu-mi ochii. Nu a trecut mult timp pana cand adormisem, deoarece cat am stat in Hawaii si am dormit in acelasi pat cu el, ma trezeam foarte devreme, foarte obosit. Noaptea pentru mine era mai grea decat daca as fi dormit pe ace. Incercasem totusi sa nu arat acel lucru...
Urmatoarea dimineata imi facusem o cafea, incercand sa imi gasesc curajul sa merg acasa la Kyan pentru a-i cere scuze. Samantha inca dormea, si am decis sa plec inainte ca ea sa se trezeasca, deoarece cu siguranta venise tarziu in acea seara.
Ma imbracasem cu un tricou alb si o pereche de blugi inchisi la culoare, apoi imi aranjasem putin parul cu piaptanul. Nu puteam merge la usa lui Kyan Lawson aratand ca un om al strazii. Oricine m-ar fi putut observa.
Am chemat un taxi, si am oftat atunci cand il vazusem inaintea casei. Inca nu stiam ce anume aveam sa ii spun lui Kyan, iar acest lucru ma nelinistea ingrozitor de mult. Mainile imi transpirasera si nici macar nu eram in fata lui. Mi-am aranjat ochelarii si am iesit pe usa, incuind-o in urma mea.
Dupa ce intrasem in automobil, ii spusesem taximetristului adresa, iar acesta aprobase zambitor.
Ma gandeam ce anume aveam sa ii spun lui Kyan. Inima imi batea cu putere, nelinistita... speram sa nu scot o alta prostie care ar fi putut sa il supere.
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]


#67
Pai vad ca lipsesc cateva virgulite si unele cuvinte ar fi trebuie scrise cu litere mari... : - ? Dar nu-ti sar in cap cu asta, caci nu-i atat de important precum a fost capitolul. ^^
"-De ce? că nu te-am atins? " - Well, observ ca se cam incing spiritele pe aici. 22 Oh, shit! Astia doi au inceput sa se certe si nu sunt de acord cu aiureala asta. Sper sa se rezolve intre cei doi. :]
Pfff, eu tot ma gandesc la adevar. Ma intreb cand o sa iasa la iveala adevarul asta cu numele si cu Sam. Se poate sa aflam in urmatorul capitol...? Eehh, pana atunci, astept nextul. Te pup! pupic

#68
ahh, pacat că au plecat de acolo, era un loc atât de draguț, numai bun. :] am observat că Kyan s-a aprins rau la discuția lor din avion. >.> s-au certat puțin, dar avea oarecum dreptul, Tyler a fost destul de direct. mi-a placut cum a reacționat Samantha, îmi place personajul ei, dă o altă nuanță poveștii când e pe acolo. ^ ^ macar a fost o bună sfatuitore și i-a propus să-și ceară scuze. xD haa, îmi și imaginez cum Tyler se pierdee, și e adorabil.. mi-ar placea să descrii mai mult limbajul/aspectul trupului; iar aici nu mă refer neaparat la roșeața din obraji. în rest totul mi se pare foarte frumos lucrat. felicitari! >:d< ha, aștept nextul. <3
[Imagine: tiusca2.png]
Mulțumiri lui Uberwald.

#69
oh, God.. miroase a yaoi
-Serios? ţi se pare scârbos? Atunci cum se face că fiecare dată când te-am sarutat deveneai un mieluşel şi torceai ca o pisică? atacă el, încruntându-se
serios? era sa ma scurg de pe scaun. Actiunea nu mi s-a parut grabita, chiar daca tu ne-ai avertizat inainte. A fost asa de frumos, pacat ca au plecat din Hawaii ...
Sper sa mi se para, dar lui Samantha ii va placea de Tyler? Din cate vad arata biiine15
Si, in sfarsit. Lasa cuvintele, vrem yaoi, mai Tyler! 24) hai ca nu e deloc scarbos15
ma rog, bafta la scris nextul.
xoxo
Cea mai reuşită semnătură.

#70
Da, nu poate fi totul numai armonie..trebuie sa fie si ceva acolo.. o cearta, da perfect...da, imi place faptul ca se atata unul pe altul. Asa cum ai spus si tu..faptul ca yaoi va aparea in curand... pff cat ma bucur..dar sa stii ca stau ca pe ace..abia astept...faptul ca Tyler se duce la el acasa sa ii ceara scuze...doamne si Kyan... ce se va intampla... oricum sper sa fii perversa..cat poti sa fii tu de perversa dar si de romantica..te rog adu nextul cat poti tu de repede...te rog frumos...ca nu mai rezist...Kyan & Tyker..amandoi facand nebunii..ouf! inebunesc si eu...
Multumesc din nou pentru capitole..faci o treaba minunata...
J.A. N.E !




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)