Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Saruta-ma asa cum te-am invatat

#31
heyaaa!:* am revenit cu niste "coamme" cu ti-am spus si pe mess :]]

well.. pt inceput mi-a placut titlul capitolului, a fost inspirat, numele fetitei :X care inseamna iubire, dragut; cat despre modurile de expunere ca de fiecare data le-ai folosit in proporti OK: descrierea ai avut iar intensitatea sentimentelor au fost superb exprimate mai ales in momentul cand Hina l-a revazut pe Naruto dupa atata timp, dialogul a continut replici bine alese, multe dintre ele chiar comice, iar actiunea nu a fost nici pe departe grabita si greseli nu am ochit, bine iar per-ansamblu capitolul a fost foarte captivant ^^

Citat:-M-am intins dupa o carte... N-am vrut sa-l daram...
-Doamne, pana nu patesti ceva nu te lasi! Bebele e bine? a intrebat ea ducandu-se sa stranga cartile de pe jos.
-Da... Off... Vreau acasa... Ai mai vorbit cu Lala?
-Hina, e a treia oara cand iti spun ca Lala a murit acum doi ani.
S-a pus in fata mea si m-a privit ingrijorata. Eu imi priveam unghiile date cu oja rosie, patratoase si ingrijite.
-Trebuie sa-mi fac unghiile. Sti unde e trusa?
-Ti le-ai facut aseara...
- deci m-am amuzat teribil la schimbul asta de replici :]], Hinata era mai rau decat un copil; cu toate astea e bine ca nu a facut ceva atat de grav incat sa pateasca ea sau copilul ceva

altceva as mai vrea sa punctez faptul ca mi-a dat asa o satisfactie cand Hin' si Naru s-au intalnit la aceea petrecere si el era foarte staruitor si doare sa o recastige pe Hinata inapoi prin tot felul de gesturi, iar scena cu care ai incheiat capitolul cum ca a sarutat-o a fost destul de :chuu: intelegi tu :]]

anyway... din pacate sunt nevoita sa iti spun ca astept ultimul capitol T.T :*
spor la scris, multa ispiratie >:D< kiss&byee
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter

#32
Salut
Acest capitol a fost minunat mi-a placut cum ai descris sentimentele personajelor foarte mult si faza cand hinata s-a intalnit cu naruto la acea petrecere a fost foarte foarte superba mi-a placut la nebunie
ma bucur ca hina si naru au o fetita si numele fetitei e foarte dragutz imi place si fetita seama foarte bine cu tatal ei e asa de draguta
ultima parte cea care este supa Flashback imi place foarte mult am citit-o de 3 ori
imi pare rau ca acest fic se termina pur si simplu ADOR acest fic pacat ca asta e penultimul capitol:(

sunt foarte curioasa ce se va intampla in ultimul capitol foarte foarte curioasa
astept cu nerabdare nextu, Succes in continuare si spor la scris
and multa inspiratie

#33
Deci da...capitolu 16 ..cat l-am asteptat ..Ce pot sa spun decat ca il ador :)).....lol dupa cat l-am asteptat....Ce trist...Fata lui a crescut mare si el habar nu avea de ea ce draguta e...Ce mi-a placut cum a mintit Hinata, asa-i trebuie tampitului daca pleaca de nebun pe unde nu trebuie si nu sta acasa :))
Da in fine ..
Astept nextu cu nerbadare si sper sa fie unul frumos si sper sa ramana impreuna ca daca nu plang.:))
Da pai vino cu nextu mai repede!
Bye!

JAPAN LOVER ....
TE ADORA :love:

#34
Deci, am adus ultimul capitol. In primul rand vreau sa le multumesc celor care mi-au citit ficul si celor care au lasat cate un comm. Ma bucur ca va placut mica mea povestioara si sper ca si ultimul capitol sa va multumeasca pe deplin. Nu cred ca voi mai aparea cu ceva nou pe aici, cel putin nu prea curand. :))
Lectura placuta! :*

Usa s-a deschis larg iar buzele lui continuau sa se apese pe ale mele. Sub privirea trista si inlacrimata a roscatei cu ochi albastri, el se alungise deasupra mea, intinzandu-ma pe spate in patul spatios. Si-a strecurat limba cu usurinta printre buzele mele, gustand lacom si mangaind lenes. Am raspuns sarutului, fiind cuprinsa de senzatii ciudate. Am auzit usa trantindu-se si observ ca roscata a plecat insa el nu parea sa dea vreo importanta. In timp ce ma saruta mi-a desfacut cei doi nasturi de la sacou, apoi multimea de nasturi de la camasa. S-a desprins pentru putin din sarut si a ranjit, observand ca purtam sutienul pe care-l purtasem si atunci, in seara aia, cand venisem la el. M-a sarutat iar si mi-a desfacut sutienul, punandu-si palmele pe sanii mei, framantandu-i usor. Am gemut stins, agatandu-ma de el. O mana a lasat-o usor in jos, bagand-o sub fusta mea, apasand-o usor pe locul dintre coapse. Am facut ochii mari apoi i-am inchis strans. S-a desprins din sarut si mi-a sarutat lobul urechii soptindu-mi victorios.
-Ori logodnicul tau nu prea te satisface, ori din seara aia nu ai mai facut-o cu nimeni... Esti toata uda!... a spus maraind apoi m-a sarutat iar pe buze.
Usa s-a deschis iar si vocea copilei mele a rasunat in camera.
-Mama! Mama! a spus ea alergand spre pat, aruncandu-se in el. Repede mi-am inchis sutienul apoi cativa nasturi de la camasa, apoi sacoul. Mi-am aranjat firele ce-mi iesisera din coc si am luat-o pe micuta mea in brate. In urma ei a venit Christian, privindu-l dezaprobator pe Naruto.
-Nu-i frumos, sa sti! Biata Amy va vazut, dragilor.
-Nu-mi pasa! Si asa vroiam sa ma despart de ea. a spus blondul luandu-mi mana intr-a lui.
Harrison ne-a privit zambind, apoi a plecat, lasandu-ne singuri. M-a privit in ochi apoi, vrand sa ma sarute iar, s-a trezit cu o mica palma de la Ai.
-Sa inteleg ca-si iubeste tatal de nu te lasa sa te saruti cu altii. a spus el zambind.
Am privit catre blonda si am sarutat-o pe frunte. Aceasta a cascat apoi si-a pus capul pe pieptul meu. Era tarziu si trebuia sa ma intorc acasa... Micuta mea era obosita si trebuia sa doarma de mult. Si eu eram epuizata... Plansesem atat de mult incat ma simtema goala pe dinauntru.
-Eu... Trebuie sa plec... Ai este obosita...
-Esti cu masina? a intrebat el ridicandu-se din pat si ajutandu-ma si pe mine sa ma ridic.
-Da, de ce?
-Vroiam sa ma ofer sa te duc acasa... Dar na, n-am avut noroc... Oricum, mi-a facut placere sa te revad.
M-a luat in brate, strangandu-ma cu putere. Si-a apasat buzele pe ale mele apoi mi-a dat drumul usor, luandu-ma de dupa gat si ducandu-ma pana la masina. Mi-am pus fetita in scaunelul ei apoi m-am intors spre blond, cascand obosita. Mi-a zambit si m-a apucat de nas, spunandu-mi serios.
-Hai, te duc eu acasa! Esti obosita si condusul nu te va ajuta. Bine, asta daca nu cumva il supara pe logodnicul tau...
Parea sa fi luat pe bune treaba cu logodnicul in serios. Am deschis gura vrand sa vorbesc insa si-a pus un deget pe buzele mele, spunandu-mi sa nu comentez si sa-l las sa ma duca acasa. Am zambit, inchizand ochii si lasandu-mi capul intr-o parte.
Am luat-o pe Ai din scaunul ei si am inchis masina. Deja dormea si s-a ghemuit la pieptul meu. Am urcat in masina si am tinut-o strans pe blondina in bratele mele. Tot drumul a fost o liniste de mormant. Cand am ajuns in fata casei varului meu, am vrut sa ma dau jos insa m-a oprit. M-a tras usor spre el si m-a sarutat pe frunte. A privit-o pe Ai si i-a mangaiat parul blond, apoi i-a sarutat nasucul.
-E fiica mea, nu? Nu exista niciun logodnic, nu? Spune-mi Hina! Am tot dreptul! a spus, disperarea citinduise in ochi.
-Trebuie sa plec, mersi ca m-ai adus...
M-am dat jos din masina si m-am dus in casa. Cu grija, am urcat pe scari si mi-am pus fetita in pat, in camera mea. Hanabi trebuia sa fie iar plecata cu Hiro pe undeva. Mi-am dezbracat ingerasul cu grija ca apoi sa-i dau pijamalutele galbene cu albinute. Mi-am luat pe mine pijamaua, asta dupa ce am facut un dus sa ma calmez. M-am reintors in camera si m-am asezat pe patul moale, comod. Mi-am luat fetita in brate si am adorimt imediat.
***
Priveam cana de cafea din mana mea si ascultam discutia absurda dintre restul familiei mele. Tenten il hranea de Yuki iar Hanabi se rugase de mine toata dimineata sa ii dea ea micul dejun micutei Ai.
In timp ce Neji palavragea despre nu stiu ce afacere si Tenten ii raspundea micilor intrebari aparute din senin despre Yuki, in casa a rasunat soneria usii.
-Raspund eu. am spus ridicandu-ma de la masa, cu halatul din satin violet, cu papucii albi pufosi in picioare, parul inca ciufulit, ochii inca adormiti si cana de cafea in mana.
Am deschis, afisand un zambet si privind in ochi persoana din fata mea.
-Buna dimineata...
-'Neata! a spus si si-a apasat buzele peste ale mele.
M-am dat un pas in spate, privind speriata prin casa, de parca cineva m-ar fi vazut si as fi intrat in belele.
-Oh, inceteaza! Harrison mi-a spus tot!
Zicand asta m-a luat de mana, tragandu-ma in bratele lui. Cafeaua ii patase camasa alba, deschisa la primi nasturi. Buzele lui le mangaiau pe ale mele, punandu-si mana lejer pe fundul meu, tragandu-ma mai mult spre el. Am deschis buzele involuntar, lasandu-l sa patrunda cu limba in gura mea. Mainile mele se jucau in parul lui, acum ca pe jos zacea de mult cana de cafea, sparta in mii de bucati.
Cand intr-un final, ne-am despartit pentru a respira, buzele imi erau umflate si umede iar ale lui erau curbate intr-un zambet. Razand si strigandu-mi numele, in spatele meu aparu Ai, toata moscolita la gurita, cu mainile intinse inainte. S-a agatat de piciorul meu, tragand de halat pentru a o lua in brate. Asa am si facut apoi l-am invitat pe blond inauntru.
-Scuza-ne, eram la masa, toti suntem in pijama... am spus eu punand-o pe Ai pe un fotoliu si stergandu-i gura cu un servetel.
-Vroiam sa stiu daca ai treaba azi.
-Nu, de ce? am intrebat trecandu-mi mana prin par.
-Ce-ai spune de o mica plimbare? Noi trei. Eu, tu si fetita.
Zambetul de pe chipul lui nu era nici pe departe atat de mare ca cel de pe al meu. As fi sarit in bratele lui, sarutandu-l cu pasiune, cu foc, cu dragoste! Insa nu, m-am limitat la un raspuns afirmativ din cap, ca apoi sa il rog sa ma scuze pana eu si Ai mergeam sa ne imbracam. Am luat fetita in brate si am urcat cu ea scarile spre camera mea. Acolo am inceput sa caut prin dulap, luand mai intai o salopeta de blug ,pentru Ai, si o bluzita rosie, cu manecute scurte. Am imbracat-o si i-am prins parul in codite. Mi-am ales o rochita de un gri colorat, cu modele dragute alcatuite din linii curbate si puncte puse in diferite moduri prin multimea de curbe violet si gri. Imi venea pana la genunchi, avea bretele late si un decolteu in V. In talie se lega cu o curelusa din satin, gri, fara niciun model. Nu mai purtasem rochia aia de mult timp. Nici nu stiam daca imi mai venea, avand in vedere ca dupa ce am nascut am ramas cu ceva in plus greutate. Hanabi spunea mereu ca sa termin pentru ca tot ce pusesem in plus era prostia din capul meu. Mi-am dat pijamaua jos, iar, in cinci minute, am si facut un dus. Am imbracat rochia si am constatat ca in talie imi venea bine insa nu si la piept... Usa s-a deschis iar eu am intors privirea catre persoana din ea. Blondul ma privea fericit, cu ochii plini de dragoste. A inchis usa si a venit in spatele meu, luandu-ma in brate.
-Ce e? Sanii tai nu mai incap in nicio rochie? a spus, facandu-ma sa tremul simtindu-i rasuflarea pe urechea mea.
-Se pare ca da....
Am zambit si mi-am lasat capul pe umarul lui. Mi-a sarutat obrazul apoi mi-a spus sa-mi iau alt ceva pe mine. Am cautat in dulap si am luat o alta rochie, ce-mi trecea de genunchi, cu bretele late si un decolteu nu foarte adanc. Pana in talie avea o nuanta de maro inchis, apoi, de la talie in jos culoarea era deschisa. Bretelele aveau aceasi nuanta ca partea inferioara. Am zambit si am vrut sa ma duc in baie pentru a ma schimba insa m-a luat de mana, oprindu-ma.
-Am inteles ca esti mama insa tu nu ai ceva mai colorat?
Spunand asta a inceput sa cotrobaie prin hainele mele, deranjand tot. Am tipat la el, spunandu-i ca-mi lua mult pana le asezam insa nu-mi dadea importanta.
-Prea lunga, prea cu funda, prea scurta, prea decoltata, prea fara decolteu... Hmm... Ce e asta? Zici ca e de copil! a spus aratand spre o rochita galbena.
A continuat sa cotrobaie prin multimea de haine care le aveam.
-Hei, asta imi place!
-Nu-mi vine... M-am ingrasat...
-Taci si ia-o pe tine.
Am luat-o din mana lui si a vrut sa ma duc in baie insa mi-a spus sa ma schimb in fata lui. Am rosit si mi-am inlaturat cea lalta rochie de pe mine, rasufland usurata cand sanii nu-mi mai stateau stransi in halul ala. Mi-am luat pe mine rochia aleasa de el apoi am facut o pirueta, la cererea lui. Avea un decolteu nu foarte mare insa nici inexistent, partea de jos pornea imediat de sub sani si era facuta din patrate verzi si violet. Imi venea cu o palma mai sus de genunchi si avea bretelute subtiri. M-a tras in bratele lui, sarutandu-mi obrajii rosi apoi mi-a facut o multime de complimente. Peste rochita mi-am luat un boleru negru, cu maneci lungi, mi-am pieptanat parul si l-am privit zambind.
-Cred ca suntem gata...
-Bine, hai sa mergem.
A luat-o el in brate pe Ai si pe mine m-a luat de mana, tragandu-ma afara din casa. Mi-am luat la revedere, insa, inainte sa plec. Am urcat in masina si ne-am indreptat impreuna spre parc unde ne-am jucat cu micuta blondina. Asemanarea dintre ei doi era imensa; aceleasi buze, acelasi zambet, privirea si culoarea ochilor... Am pierdut timpul alergand dupa micuta, cumparandu-i dulciuri sau alte prostii. La pranz am fost sa mancam la un restaurant iar dupa masa am fost la mall sa vedem un film. Cand ziua s-a terminat, Ai era atat de obosita incat mi-a adormit in brate. Dupa film am mai ramas prin mall si am discutat chestii din trecut. I-am spus ca da, Ai era fiica lui si fiecare lucru de la plecarea lui pana cand ne-am revazut, i l-am povestit. El mi-a povestit cat de singur s-a simtit fara mine si ca m-a iubit mereu.
-De-aia iti facusesi prietena...
-Vrei sa spui ca tu esti sfanta si ca nu te-ai mai culcat cu nimeni? Sau macar acolo o seara in oras cu saruturi si atingeri provocatoare?...
Am dezaprobat din cap, dandu-i fetitei mele inca o bucata de ciocolata.
Acum conducea calm pe strazi, cu o mana pe coapsa mea, in timp ce privea atent drumul.
In scurt timp am ajuns in fata casei lui. Am ridicat o spranceana, intrebandu-l ce cautam la el. Mi-a facut semn sa tac si a coborat, inconjurand masina si deschizandu-mi usa. M-a ajutat sa ma dau jos apoi a pus siguranta, luandu-ma de mana si mergand cu mine in casa. Am intrat si mi-am inlaturat paltonul subtire, lejer, punandu-l in cuier. M-am descaltat apoi am pus-o pe Ai pe canapeaua din living. I-am dat gecuta subtire jos si am descaltat-o, lasand-o sa doarma linistita. Ceasul indica deja ora 20:07. M-am pus pe un fotoliu si l-am privit cum vine in camera cu doua pahare de vin rosu.
-Incerci sa ma seduci? am spus zambind, apoi am sorbit din lichidul rosu aprins.
-Sper sa si reusesc!
Am zambit si am pus paharul pe masa. Mi-am amintit ceea ce se intamplase aici cu aproape doi ani in urma... Ii cerusem sa ma faca a lui, el acceptase... Am oftat si am lasat privirea in jos.
-Stiu, scumpo, amintirea doare...
-Habar n-ai ce dor mi-a fost de tine...
-Habar n-ai tu cum e sa-ti satisfaci nevoile cu o curva! Nevoi care le simteam numai gandindu-ma la tine! a tipat el, aruncand paharul jos.
Am tresarit iar el si-a cerut imediat scuze.
-Ar fi bine sa plec....
-Nu! Hinata, te rog, nu...
-Imi pare rau, Naruto...
-Ma mai iubesti?
Intrebarea parca mi-a strapuns sufletul. Ochii mi s-au inundat de lacrimi, corpul a inceput sa tremure. Am spus un "Da..." lipsit de vlaga.
-Daca ma iubesti, iarta-ma ca te-am parasit! Iarta-ma ca am fost un nesimtit! Iarta-ma si... Culca-te cu mine!...
Am intins mana spre el iar el apucat-o cu a lui. M-a tras in bratele lui si m-a sarutat lacom, violent, de parca ar fi fost ultima data.
-O vom trezi pe Ai... am spus eu vazand ca se grabea sa-mi dea rochia jos, asta dupa ce a inlaturat boleroul negru si l-a aruncat pe undeva prin camera.
-O ducem in dormitor... N-o sa se trezeasca...
Spunand asta m-a dat din bratele lui si a dus-o pe micuta copila in camera lui. S-a reintors in timp ce-si dadea camasa jos. A aruncat-o si pe ea prin incapere apoi s-a aruncat deasupra mea, intinzandu-ma pe canapea. In timp ce limba lui gusta din plin fiecare parte din gura mea, mana i se strecurase pe sub rochie. Cu usurinta, a ridicat-o in sus, pana la talie. S-a desprins din sarut si m-a privit, zambind amuzat.
-Frumosi chilotei...
Am rosit, amintindu-mi ca lenjeria mea intima avea inimioare ca model. M-a ridicat in sezut, inlaturandu-mi rochia apoi si-a desfacut pantalonii, dandu-i jos. In mai putin de un minut am ramas goala in fata lui, iar el nu a vrut sa fie mai prejos. S-a alungit deasupra mea, sarutandu-ma cu aceasi pasiune pe care o punea mereu. Imi saruta sanii, lasand dare de saliva, apucand sfarcurile deja intarite cu buzele si dezmierdandu-le cu pricepere... O mana a alunecat usor pe pieptul meu, luand curbura sanilor, urmand abdomenul plat apoi pierzanduse in jos, intre coapsele mele. Gemetele imi erau inabusite de sarutul in care eram prinsa. Cu miscari usoare, degetele lui isi faceau de cap, mangaind cea mai sensibila parte din corpul oricarei femei. Am strans din dinti, intorcand capul si desprinzandu-ma de buzele lui.
-Aah... In-Inceteaza...
-Chiar vrei sa incetez? a spus bagand un deget in mine.
Mi-am dus mana la gura pentru a nu urla. Mi-am muscat degetul aratator, apoi am dat drumul aerului afara din plamani.
-Te rog, Naruto... Ma chinui...
A zambit apoi si-a inlaturat mana din acel loc, sarutandu-ma pe obrajii deja rosi. S-a potrivit intre picioarele mele apoi m-a patruns usor, retragandu-se si intrand iar. Gemeam si icneam, strangandu-l de brate, bagandu-mi unghiile in pielea lui. Ma miscam sub el, cerand mai mult si mai mult...
-Oh, drace... Ma omori... Aah...
A zambit usor, apoi si-a apasat buzele pe ale mele. Facea miscari sigure, calculate. Ritmul devenise deja mai alert si la un moment dat am urlat odata cu el, ajungand in acelasi timp la orgasm. Am inceput sa gafai, incercand sa ma calmez... Ca si prima data, ma adusese din nou pe culmile extazului. Mi-a sarutat unul din sani in timp ce ma jucam in parul lui.
-Incerci sa ma infierbanti iar? am intrebat chicotind.
-Deja te-am plictisit?
-Doamne fereste, nu! Insa, avem toata viata la dispozitie...
Mi-a sarutat buzele apoi s-a dat usor de pe mine, luandu-ma in brate pe sus. M-a dus asa pana in dormitor, unde m-a pus pe pat. Si-a luat repede o pereche de pantaloni de pijama pe el apoi mi-a dat mie un ticou mai larg de-al lui. S-a pus in pat, langa mine si Ai, landu-ne pe amandoua in brate.
-Te iubesc, Hinata! Mereu te-am iubit si te voi iubi! Si iti multumesc din suflet ca ai acceptat sa fi mama copilului meu.
-Shh... Culca-te!... am spus inchizand ochii.
In camera s-a lasat o liniste deplina. Doar respiratiile noastre faceau un zgomot foarte mic.
-Nu uita ca si eu te iubesc...
Am soptit apoi m-am apropiat mai mult de el.
Stateam toti trei in acel pat, cu Ai intre noi, dormind ca un ingeras.
Din momentul ala pot spune ca totul chiar revenise la normal, ca eram o familie sanatoasa si fericita si ca nimic, absolut nimic nu ne va mai desparti vreodata...

Sfarsit...
What goes around comes around.

#35
Ajunsei și eu pe ici cu o mică întârziere * blushing *
Well.. ai avut un capitol superb din toate punctele de vedere, ca de fiecare dată, nu cred că mai are rost să mă repet. Am adorat ficul tău de la primul capitol până la ultimul și va rămâne pentru mine unul din cele mai bune povești. Am apreciat mult faptul că a fost primul fic citit NaruHina :X de pe zup, original, iar povestea în sine a fost captivantă și plină de peripeți. Ai avut întotdeauna capitolele foarte lungi, dar parcă nu erau de ajuns pentru mine (așa se întâmplă când îți place ce citești) și singurul reproș ar fi faptul că povestea a ajuns la sfârșit :(.. Ce-i drept, a avut un final ce m-a lăsat cu zâmbetul pe buze, un „happy end” adevărat!
:bv: Felicitările mele sincere pentru acest fic, pentru felul tău de a scrie, se vede o evoluție cel puțin la partea descriptivă( și NU comenta! :)) ) și sper să ne prezinți cât de curând o altă operă (dacă pot să-i spun așa) de a ta ;;) . Știi doar că ador felul tău de a scrie și sunt fana ta numero 1.

Succes, multă baftă și inspirație pe viitor!
Te pupicesc dulce! :* Besk :X
My fic:
Predestined paths : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13338
[naruto]Teenagers : http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13050 (finish 4)

[Imagine: anime-kiss.jpg]
I wish to meet you again next time
Love is more selfish the deeper it gets
until you want to tie each breath down
unreasonable, yet...

We climb a spiral of light
the red memory is a poisonous tattoo
a tattoo that shows the future's chaos
if we're together, until we shatter



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 14.849 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  M-ai invatat sa iubesc din nou ! Tsubaki 13 9.023 06-02-2010, 09:38 PM
Ultimul răspuns: Sakura_night_girl


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)