Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

STOP! violentei impotriva animalelor

#61
Binetele animale niciodata nu mi-a placut sa vad un animal ranit dar cu atat mai putin mort.Mai ales ca prin zona mea sunt destul de multi caini vagabonzi care cauta prin gunoaie.Ba chiar la noi la scoala avem niste caini care primesc mancare de la elevi,dar jumatate din caini din oras sunt fata un camin si mi se rupe sufletul:mean:dar parinti nu ma lasa sa iau cativa caini ca avem deja 2.
Buna!
Vreau sa imi fac multi prieteni:[Imagine: chibi_8083.gif]
Sorinutza, chibi-ul lui



#62
Scorpiuţă, limba rumână pentru tine e o scorpie ? Dar simţul raţiunii ?

Vor ştiţi de ce puricii sunt mai mulţi decât oamenii ?
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#63
In primu rand,draga Horia esti de acord cu violenta impotrva animalelor,nu?
N-ai pic de suflet daca este asa si o sa-ti primesti pedeapsa mai tarziu pentru ca orice fapta se intoarce impotriva ta sau a persoanei pe care o iubesti cel mai mult78
vai draga ''sunt mai multi pureci decat oamenii'' sunt draga,din cauza unora ca tine ca nu le pasa decat de persoana lor si pe restu sa-i ia dracu78
Mda,sunt tot mai multi prosti care considera ca bietele fiinte nu au suflet78 Injura-ma,da-mi negative21De parca o sa-mi pese.
Orcum un om te va trada,dar un animal nu.Mai ales un caine.Da.Si? E parerea mea.Zic ce vreau,gandesc cum vreau.Nu-mi comanda mie nimeni,mai ales ion duca de pe lunca de pe site78
Orcum Romania e o tara de tot rahatul,China si mai rau78 ''Oameni'' care sunt bestii.
Si sa nu ma luati cu ''copiii de la orfelinat si nu stiu ce'' si animalele au drepturi,draga daca nu stiai.
Asa ca Draga Horia nu stiu despre ce ziceai tu acolo,dar gandeste-te si la altii nu numai la tine ca nu esti tu buricu pamantului78
Voi lupta pentru drepturile animalelor si voi calca in picioare orice bestie cu chip uman.
Si va rog sa votati impotriva violentei.
Aratati ca va pasa.
http://www.ptroa.co.il/petition/

#64
Dragi iubitori de animale!
Fundatia "Drepturi pentru sobolanii purtatori de ciuma" doreste sa-si largeasca fronturile. De aceea, are nevoie de noi membrii, cu ajutorul carora sa mearga in fata guvernului si sa protesteze, fiindca toata lumea sare in stanga si in dreapta cu salvati cainii vagabonzi si matele vagaboande. De ce nu si sobolanii? Nu fac altceva decat sa produca pagube si sa distribuie boli, dar tot animale sunt!

Acum, daca nu v-ati prins de "subtilitatea" celor scrise mai sus:
Mi se pare o prostie deja toata mascarada cu "salvati animalele". Citeam prin posturi mai sus aberatii de dau in gropi precum "animalele nu ataca decat daca sunt provocate". ZAU!? Un tigru e tot un animal si nu ezita sa te manance la pranz. La fel oricare alta felina mare sau chiar haita de lupi... si mai pot continua cu exemple.

Mi se pare deja deplasat ca multa lume sa sara in privinta unor animale care si-ar infinge colti cu prima ocazie in ceva. Un caine vagabond, e un caine vagabond. Nu va fi niciodata un caine bun de paza, nu va fi niciodata un caine fidel gazdei. Va fi doar o "hiena" cu propriile interese.
I laik pie... and beer... period.

#65
@DarK Butterfly - Dai cam mult din gură, şi fără rost. Leii sunt şi ei animale. Ai lupta pentru drepturile lor ştiind că dacă ai da de unul te-ar mânca de viu?
Citat:Mda,sunt tot mai multi prosti care considera ca bietele fiinte nu au suflet
Muştele sunt şi ele fiinţe "cu suflet", la fel ca noi. De ce să le omorâm? Găinile sunt fiinţe ca şi noi. De ce să le tăiem?
Toată chestia asta cu protejarea animalelor a devenit absurdă. Zilnic sute de animale sunt tăiate spre a fi mâncate de oameni. Asta nu e tot cruzime? În fond sunt animale.
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#66
Fâţele cu drame sunt adorabile, aşa, doar o părere, la subiect zic eu.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch?

#67
Măi carnivorilor , de ce nu vă faceţi voi frumos vegetarieni şi gata ? Da şi musca e fiinţă si gândacul , dar la mulţi le e frică de gândacii 2 şi îi calcă , parcă gândacul te omoară O.O , da i-a mergeţi la leii să vă înveţe ăia ce înseamnă o mică viaţă ! Şi să vezi şi tu cum e să fi prada , ce tare nu? <3. Nu vă zic că sunteţi hiene , că ele doar se apără şi mănâncă ce pot ele , dar noi că putem mânca legume , fructe , etc . De ce să mâncăm carne? aa .. stai să vă faceţi burta mare :3 . Vaca ne dă lapte , noi o omorâm . V-am zis că vă " admir " ?
Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
[Imagine: 6iseio.png]

#68
@Ayami-chii - And your point is .. ?
Am fost făcuţi omnivori deci trebuie să consumăm atât legume/fructe cât şi lactate şi carne. Plus de asta numărul animalelor care mor în sălbăticie e infinit mai mare decât al celor care sunt tăiate la abator.
Şi treaba cu gândacii, cum am zis mai sus: "Muştele sunt şi ele fiinţe "cu suflet", la fel ca noi. De ce să le omorâm? Găinile sunt fiinţe ca şi noi. De ce să le tăiem?"
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#69
Citat:Nu vă zic că sunteţi hiene , că ele doar se apără şi mănâncă ce pot ele , dar noi că putem mânca legume , fructe , etc . De ce să mâncăm carne? aa .. stai să vă faceţi burta mare :3 . Vaca ne dă lapte , noi o omorâm . V-am zis că vă " admir " ?


Ai greşit topicul, love, la dezbateri se ţine discuţia asta. e cam off, dar noi suntem oameni şi trebuie să consumăm carne, blame it on God not us. Chiar şi în Biblie scrie asta. Your point is stupid pentru că noi consumăm carne să ne hrănim. Vaca ne dă lapte ... ia imaginează - ţi tu să nu ai calciu în corp. Very smart zău. La faza cu admiratul cred că eşti în urmă. Sunt 2 tipuri de animale pe Terra. Animale predestinate spre consum [ hai dă - ţi seama cum e să laşi o vacă la bătrâneţe să se chinuie cu toate problemele. prin consum le mai scuteşti de suferinţe ] şi animale protejate de lege, animale care trebuie apărate. Nu văd rostul comentariului tău aici din moment ce se referă la abuz.

Abuzul e altceva. A consuma nu e asta. E o necesitate.
-

#70
Imi pare rau Ayami dar dupa parerea mea,a manca carne(scuzati cacofonia) este o necesitate. Nu vad ceva rau in asta dar fi sigura k sunt total impotriva bestiilor alora si tuturor celor ca ei. Am vazut atatea scene de genu asta incat uneori miam dorit sa fie ei in locul animalelor:die:. Am facut odata la sc o chestie de genu protejarii animalelor care consta in convingerea cat mai multor oameni sa protejeze animalele semnand niste foi,atunci cand au zis ca se aproba legea cu amendarea alora care ranesc bietele fiinte dar vad ca nu s-a prea tinut cont. In fine,nam fost niciodata de acord si nici nu o sa fiu cu ranirea animalelor. Sper sa se faca odata ceva si sa nu mai sufere atata animalutele astea dragute si nevinovate. Mai cami vine sa plang cand ma gandesc la chestii din astea. :2:
"Moartea este singurul lucru, în zilele noastre, caruia nu-i poti supravietui.

Sa îti traiesti viata este ceva foarte rar. Majoritatea oamenilor doar exista."

Oscar Wilde






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)