Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SOTM - Decembrie - Vot.

#11
1. History
6. Daenerys
7. MimiÅŸor

Aceste 3 mi-au placut mie cel mai mult. But, bafta si celorlalti participanti.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#12
1. History
6. Daenerys

History: mi se pare puțin cam prea încărcată la dimensiunea asta, poate ar fi mers mai bine dacă o făceai 450x220 sau 500x220.
nibbles: roșul parcă mai mergea temperat pe stock, sau mai bine-i dădeai doar un Warming filter, așa parcă se pierde prea mult în background.
Alysu: și la tine la fel, se pierde personajul în brushuri și/sau c4d-uri, ce-ai pus tu acolo ... Deși parcă stock-ul ar fi mers ceva mai bine ales, să i se vadă ceva mai mult din chip, așa mi se pare că focalul se împarte între o masă densă de păr și sâni.
Daria: ai trântit un c4d (sau mai multe, nu-mi dau foarte bine seama), un brush, și în rest ai colorat-o până la refuz. Nu e nici o șmecherie dacă faci un sig vertical, îi bagi 2 light-source-uri, și apoi o colorezi.
Ryuu: hai să zicem că e ok executat dintr-un punct de vedere: nici prea plin, nici foarte simplu, dar e monoton și nu se întâmplă mare lucru. Măcar dacă-i puneai mai multă culoare, așa ai evidențiat-o pe tipă cu ... pe ce ai pus layer-ul cu culoare de pe jachetă, pe color dodge or what ? Pare oarecum neterminat.
Daenerys: nu am mare lucru de comentat, poate mi-ar fi plăcut mai mult dacă prelungeai efectele până ceva mai sus.
Mimișor: quite nice la prima vedere, la a treia sau de câte ori m-am tot oprit pe la topicul ăsta, cu atât mi se pare mai mult o vărzătură de c4d-uri; ideea cu fulgerele alea parcă nu e cine știe ce și nu-și are prea mult rostul.
gez23: as much as I like your work, nu-mi plac absolut deloc culorile alese, verde cu roșu mi se pare una din cele mai rele combinații de culori și chiar și la școală refuzam să fac desenele în culorile astea când ne cereau ... și parcă ar fi mers o altă încadrare a personajului.

Cam asta ar fi ce nu mi-a plăcut la fiecare, good job everyone.

#13
Hâââââm! Iată că am trecut și eu pe aici. Am lucrat și eu o perioadă în P.S. Însă, lipsa de timp m-a determinat să renunț. Acum să să trec la subiect:

Lucrarea nr1. – History. Vreau să spun că îmi place cel mai mult! <3. Desigur, este puțin cam încărcată, îţi puteai permite o dimensiune mai mare, însă, în comparație cu celelalte eu zic că este cea mai bun. Îmi place că ai ales corect sursa de lumină. Ce nu îmi place este faptul că nu ai pus border. Cred că pe negru, micuț, bătea foarte ok.
Lucrarea nr2. – Nibbles. Roșu, roșu, atât de mult roșu! Eu cred că trebuia să mai aduci un efect ceva acolo + că nu se observă sursa de lumină, iar textul este puțin cam mare și simplist, puteai să alegi ceva mai sofisticat.
Lucrarea nr3. – Alysu. Și lucrarea ta îmi place foarte mult! Îmi place direcția în care „curge” imaginea (deci ai flow), îmi plac foarte mult culorile (albastru și roșu mereu a fost o combinație bună – în opinia mea) cât și textul. Felicitările mele, este o lucrare reușită.
Lucrarea nr4. – Daria. Nu cred că am ce să comentez la lucrarea ta. Îmi plac culorile, însă cred că puteai să adaugi puțin contrast, să te joci puțin pe acolo. Puteai să adaugi niște c4d-uri drăguțe, pentru că mi se pare cam simplistă.
Lucrarea nr5. – Ryuu. Combinația armonioasă între culori este ok, totuși cred că este puțin cam mult negru. Îmi place cum ai încadrat imaginea și îmi place border-ul. Cred că lipsește puțin blur și o sursă de lumină vizibilă.
Lucrarea nr6. – Daenerys. Hâââmmm.. lucrarea îmi place. Cred că trebuiau ceva mai multe efecte, mai ales în partea dreaptă (cum te uiți). Probabil dacă diversificai puțin mai mult culorile ar fi ieșit ceva mai special.
Lucrarea nr7. – Mimişor. Culori alese bine + sursa de lumină. Nu prea am nimic de obiectat. Puteai să umbli puțin la contrast, atâta tot.
Lucrarea nr8. – Gex23. Nu ai sursa de lumină, și personal nu îmi place încadrarea personajului. Preferabil este să eviți să-l pui tocmai în mijloc. Culorile nu îmi plac, cred că te-ai jucat prea mult la contrast, ori așa era stock-ul (sau ce era el..). Puteai să alegi ceva mai „vioi”.

În mare, mă bucur să văd lucrări așa bune! Chiar îmi plac, felicitări tuturor pentru faptul că s-au străduit! Sper să nu vă supăraţi din pricina micuțelor mele „critici”. Deci: 1.- History 2.- Mimişor 3.- Alysu .

Succes!
[Imagine: dh4h3a.png]

~.~
„Nu poti cunoaste cu adevarat decat ceea ce renunti a stapani.”

#14

1. MimiÅŸor - 10
2. Daenerys - 8
3. History - 6
4. Daria - 4
5. Alysu - 3
6. nibbles - 1
Ryuu - 1
gez23 - 1

Felicitări Mimişor. Gândeşte-te la tema pentru ediţia viitoare şi dă-mi pm.
Åži Qadosh primeÅŸte medalia pentru best comment. : )
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  SOTM Decembrie - Intrari Lia 0 2.427 30-11-2012, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Lia
  SOTM Decembrie - Intrari - SnowFlake. 9 6.534 21-12-2011, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Lia
  SOTM Decembrie - Vot SKiT 10 5.884 31-12-2010, 03:53 PM
Ultimul răspuns: SKiT
  SOTM Decembrie - Intrari SKiT 22 11.051 20-12-2010, 03:38 AM
Ultimul răspuns: SKiT


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)