Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SOTM Decembrie - Vot

#1
Castigatorul acestei luni va alege tema pentru luna urmatoare, desigur nu va putea fi folosita o tema din lunile trecute si o medalie de merit. Celei mai bune critici i se va oferi de asemenea o medalie.


[center]Va rog sa cititi regulile cu atentie inainte de a vota.


Procesul de votare - Cum votez?[/center]


1. Uita-te cu atentie la intrarile din post si alege una, doua sau trei - de preferabil trei - care iti plac.

2. Copiaza numarul si numele intrarilor alese.

3. Posteaza o singura data aceste detalii mentionate la punctul 2.


Castigatorul va fi anuntat in momentul in care ultima zi de vot a trecut.

[center]Regulile de vot[/center]


1. Se pot vota pana la trei intrari, minim una.

2. Toate voturile sunt egale, voi inlatura fiecare post care incearca sa influenteze decizia celorlalti.

3. Nu incurcati procesul de votare prin a incerca sa va schimbati voturile sau sa postati de mai multe ori. E un format simplu, daca nu il respectati voturile voastre nu vor fi luate in considerare.

4. In cazul unui partaj se vor supune din nou la vot lucrarile in cauza.

5. Votul pentru propria persoana e interzisa, dar puteti vota chiar daca sunteti participanti.

6. Pentru a scoate potentialul de trisare din calcul, fiecare cont inregistrat cu o saptamana inainte sau in timpul votarii nu este valid pentru vot.

Daca vreun cont mi se pare suspicios il voi raporta lui Flaw si daca este necesar, inlatura de la vot.


Luna aceasta perioada de votare este cuprinsa intre 21-31 Decembrie.

Si cu acestea am cam zis totul. Puteti comenta alegerile, dar nu voi tolera limbaj abuziv sau critici ce contin atacuri la persoana, in caz ca exista vor fi raportate moderatorilor asa ca incercati sa mentineti totul la nivel de fairplay.

Comentarii si reclamatii in threadul pentru Discutii generale va rog!


[center]Succes tuturor participantilor![/center]

1. HinoKahoko
[Imagine: Untitled-2-1.png]

2. Shizuka
[Imagine: xmassig.jpg]

3. ~L~
[Imagine: signature.jpg]

4. Andorien
[Imagine: signaturekr.jpg]

5. Aggie
[Imagine: 32_by_reinea-d352efh.png]

6. Myranda~deea~music
[Imagine: P1ZUn.png]

7. nibbles
[Imagine: sotm2copy.png]

8. Mimisor
[Imagine: 4iexzl.png]

[center]Fara poll luna aceasta.[/center]
[CENTER]My DeviantART | My Twitter | My LastFM

[Imagine: beavis_and_butthead_headbanging.gif]

[Imagine: megasign.gif] [/CENTER]

#2
Well done, my dear padawan, SKiT!

Voturile mele se duc catre nibbles si Mimisor, voi argumenta mai incolo, acum sunt inca busy. xD
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#3
LeÈ› see.

nibbles

Sigul tău e genial ! Îmi plac foarte mult culorile care le-ai folosit, mai ales roșul ăla care arată foarte bine. Personajele sunt bine alese și chiar îți transmit spiritul crăciunului, precum și întregul sig, de altfel. Îmi plac efectele pe care le-ai folosit, sunt mișto. Singurul lucru care nu mi-a prea plăcut a fost textul. Nu se văd foarte bine primele litere din Christmas.
Anyway, îmi place foarte mult.

Mimișor

I like it. Îmi place personajul ales, she is really cute. Totuși, pare puțin cam gol, iar fundalul nu-mi prea place. Nu știu, rozul ăla nu prea merge cu roșul de la hainele fetiței. Și nici portocaliul nu se prea potrivește cu restul. Textul e okay, îmi place.

Aggie

În primul rând, țin să spun că ador personajul pe care l-ai ales. From Nightmare before Christmas. <3 Gosh, ador filmul. Anyway, e cam prea închis fundalul și nu se vede prea bine roșul de la costumul lu nenea schelet. Also, nu-mi place fundalul.. Mă rog, cărămizile alea sau ce naiba sunt ( par cărămizi o.o ) . Dar îmi place personajul mult și se vede că ai lucrat ceva la el. Btw, semnătura e mult prea vizibilă. Puteai să mai scazi din opacity.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#4
Andorien
Imi place mult cum a iesit mana in evidenta. Globul e destul de dragut chiar daca imaginea arata cam... disporpotionata. Scrisul din dreapta n-am ce comenta la el pentru ca e bine incadrat si culorile ies in evidenta fara a fi deranjatoare la ochii. Background-ul e simplu si asta e un lucru in plus, nu e incarcat si culorile se imbina perfect.

Mimișor.
Totul pare atat de cute si culorile sunt foarte deschise ceea ce e bine. Imi place enorm de mult zambetul copilului chiar daca culoarea parca a intrat peste el. Scrisul e formidabil "just for you", culorile, pozitionarea, face totul se mai prinda conturul de "craciun".

HinoKahoko
E draguta poza aleasa si mai ales lumina din dreapta. Se incadreaza de minune in tema iar pentru ca imaginea, fata din anime, se da pe saniuta imi aduce aminte de copilarie si de aceea asta e ca un bonus. E destul de simplu si acea "zapada" de pa marginea imaginiei o face si mai speciala, parca ducandu-se gandul la o hartie cazuta in zapada si apoi scoasa de acolo - cel putin asta-i parerea mea.

As mai fi ales si lucrarea lui L pentru ca e destul de buna, sau poate ca sunt mare fana a lui L! si asa se poate. Imi cer scuze ca n-am scris mai mult la lucrarea lui Mimișor.
Si celalalte sunt bune dar nu ma atrag, mai ales cea a lui nibbles, care chiar daca a fost buna a avut unele greseli + ma atrage doar imaginea ca ma duce cu gandu' la yaoi Christmas *nu mai scapati de mine*.
Mult succes incontinuare!
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
nibbles
Imi plac mult culorile si efectele alese. Sig-ul tau chiar ma face sa simt ca se apropie aceasta sarbatoare. Si fontul pentru text e foarte bine ales.

Andorien
O idee originala, i like it.Fontul folosit pt scris se potriveste, in special cu backgroundul.

Shizuka
Nu e foarte incarcat, ceea ce imi place. Imi place cum se imbina culorile din background si cum acel personaj iese in evidenta.
[Imagine: alyss.jpg]

What will be world like without supernatural?

#6
1.HinoKahoko
E super frumos.. Lumina din dreapta e foarte frumoasa..imi amintste de palpairea lumanarilor pe bradul decorat de Craciun seara...sau chiar lumina unei case in departare pe timp de iarna...Foarte original.. Cat despre fata, e fericita si imi inspira spiritul sarbatorilor de iarna...Cat despre zapada ma asteptam sa o vad sclipind ca zapada adevarata si niste umbre mai ii trebuiau dar e foarte frumos si asa!!Fulgii de zapada sunt foarte draguti ca niste licurici gingasi!!!

7.Nibbles
Sig-ul tau e unul printre putinele care e mai colorat si fericit....Acum culorile sunt mai spalacite pe background si in misloc nu prea vezi conturul bratelor lor....dar nu e grav ..Un lucru e destul tulburator...Baiatul din stanga are ochii roshii...daanyway nu e mare lucru.. e foarte cute oricum. Inca ceva nu putem citi oarte bine ce scrie....

8.Mimisor
E foarte dragut , imi place dar mi se pare cam plain, simplu.... Anyway cred ca daca mai adaugai o fereastra mica roza deschisa sau ceva in dreapta era mai fain...E dragutz dar mi se pare ca ai cam sters backgroundul...
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcSj7w6aX6FleDRwZa9BDCD...RuWhUr5CXA]

#7
4.Andorien
Foarte original. Love it. Îmi place cum ai aranjat globul pe mână. Pare foarte real. Fondul se potrivește foarte bine cu ideea imaginii și ai pus efectele potrivite. De text nici nu mai spun nimic.
5.Aggie
Nu am mai văzut un astfel de sig. Mi se pare ceva original atât în privința structurii sig-ului cât și ce privește imaginea. Deobicei, când auzi *Crăciun* te gândești la cadouri, bradul împodobit, Moș Crăcun, zăpadă și a.s.m.d. De aceea sig-ul tău mi se pare așa original.
8.Mimisor
Extrem de drăguț. Lumina din stânga umple total golul și fontul ales se potriveste cu sentimentul pe care imaginea îl oferă. După părerea mea, orice ai fi pus în acel colț ar fi stricat tot sig-ul. Nu numai că ar fi fost prea încărcat dar pur și simplu nu s-ar fi potrivit. Îmi place și cum ai încadrat copilul în sig.

Cam asta a fost, sper că se pun voturile mele.
[Imagine: i6VLNpR.png]

#8
Ma bag si eu ca musca in lapte sa votez .


Mimisor


Cel mai mult imi place copilasul acela . Mutrita lui este inegalabila . Este asa de cute . Si mai ales ca innoata in acea pijama si bucuria de pe fata lui ca a primit un cadou .

Culorile sunt asa de deschise si asa de frumoase . Textul : ` ` Just for you ` ` ma induce in starea aia de fericire .

Ai pus in lumina chiar ca Spiritul Craciunului .

Nibbles

Cei doi baieti imbracati in Mos Craciunn cu exceptia barbii , sunt asa de fericiti . Numai fericire pe fata lor . Steluta aia auriie din mana baiatului ... Nu stiu imi da o senzatie de speranta .

Textul : ` ` Merry Christmas ` ` este clasica pentru asa o tema dar se potriveste atat de bine .

Culorile sunt calde . Rosu , galben si portocaliu . Niste culori calde pentru un eveniment special , Craciunul .

Dar pe langa aceste culori calde se observa si verdele . Acel verde sters ma duce cu gandul la bradul de Craciun si la frigul de afara .

Andorien


Mi - a placut foarte mult ideea acestui sig . Este minunata . Deci o mana care tine un glob de cristal sau sticla . Un glob plin pe zapada pufoasa si o casa frumos aranjata in Spiritul Craciunului .

Chiar ma duce la Craciun , la Iarna si la frumusetile ei .

Textul se potriveste perfect si culorile lui la fel . Daca nu ma insel inseamna ` ` turta dulce ` ` . Mereu mi - a placut turta dulce si aceasta tot la iarna ma duce cu gandul .

Deci voturile mele merg catre : Mimisor , Nibbles si Andorien
[Imagine: Jun0xCa.png]

#9
COME ON GUYS.

IT'S CHRISTMAS.

GO VOTE, GOD DAMMIT.

GOD

DAMMIT

K
[CENTER]My DeviantART | My Twitter | My LastFM

[Imagine: beavis_and_butthead_headbanging.gif]

[Imagine: megasign.gif] [/CENTER]

#10
1. HinoKahoko

Imi place foarte mult ideea cu zapada.Dintre toate ,a ta mi s-a parut cea mai ingenioasa.Contrastul si luminozitatea se potrivesc foarte bine.Vreau sa spun ca acum comentez in calitate de amatoare a fotografiilor.Revenind,in partea stanga a imaginii nu prea inteleg ce este acolo.O casa sau un oras.

7. nibbles

Este genial facut.Culorile si contrastul rosu -auriu chiar iti induce ideea de craciun si fericire.La fel si fetele fericite ale baietilor.Putin cam incarcata poza,dar chiar e misto.

8. Mimisor

Copilasul este adorabil.Imi place mult rozul acesta,iar ideea e chiar interesanta.Un copil care da cadou,probabil unui parinte,cu manecile mai lungi decat ii sunt mainile si cu zambetul imens pe fata.Pe langa e foarte simplist ,dar frumos,nu este incarcat si destingi foparte usor ideea .

Votul meu merge catre:Hinokahoko,Nibbles,Mimisor



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  SOTM Decembrie - Intrari Lia 0 2.453 30-11-2012, 01:28 PM
Ultimul răspuns: Lia
  SOTM - Decembrie - Vot. SnowFlake. 13 7.140 28-12-2011, 06:24 PM
Ultimul răspuns: SnowFlake.
  SOTM Decembrie - Intrari - SnowFlake. 9 6.587 21-12-2011, 12:08 AM
Ultimul răspuns: Lia
  SOTM Decembrie - Intrari SKiT 22 11.167 20-12-2010, 03:38 AM
Ultimul răspuns: SKiT


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)