Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

RolePlay - despre ce se face si ce nu se face

#1
Sa va explic ce se intampla aici... Roleplay inseamna joc de roluri . Mai pe larg , iti faci un personaj si il joci pe forum in topicuri speciale . In acest caz , topicul Role Play . Aici se deschid threaduri in care se incep povesti la care participa personajele descrise in alt thread . In cazul in care ati inteles , trecem mai departe . Dar daca nu , citi din nou .
In Romania nu exista prea multe forumuri specializate pe aceasta tema , dar sunt foarte multe in alte limbi . De exemplu , Hogwarts Extreme sau RPG forums Online . Sunt in engleza , deci pentru multi pasionati sunt foarte greu de inteles , iar un roleplay romanesc ar fi mai usor

Acum ce nu trebuie sa faceti:
1. Nu preluati controlul altui personaj! Vedeti-va de al vostru...
2. Nu faceti personaje perfecte , frumoase , invincibile , de neegalat.. de obicei ele inseamna sfarsitul multor sesiuni de roleplay .
3. Nu agresati direct sau indirect orice alt user! Nici prin posturi ,nici prin pm sau orice altceva va trece prin minte ! Nu e treaba nimanui daca va place sau nu un personaj .
4. Incercati , va rog frumos , sa va limitati vulgaritatile prin cenzura (la care vad ca recurg multi...:S ) sau prin EVITAREA lor .
5. Puteti avea pe langa personajul deja creat (cel principal creat de voi ) inca trei personaje secundare. Pe acestea le veti descrie pe toate in alt post in threadul personajelor .

#2
dar role play character?
adik rpc >.>...eu am destule...se pune si el la rpg?
din cate stiam eu, rpc`ul este doar o componenta a rpg`ului...dar eu am rpc ji nush unde le pot pune aici O_O

#3
exact ce a zis metal, MitsuChan xD

roleplay character este personajul cu care participi intr-un roleplay gme. Rpg-ul este povestea propriu zisa tesuta cu ajutorul celorlalti participanti, iar rpc-ul este mijlocul prin care influentezi actiunea. Poti sa iti faci personajul sau sa il introduci in poveste in threadurile 'character description' si apoi sa sa postezi cu el in rpgurile aferente. Sper ca am reusit sa explic OTL

#4
V-ar ajuta daca as face cateva subforumuri pentru RPG-urile mai populare?

#5
Hm. . . da ar fi o idee interesantă, aşa încât userii dornici de un rpg pot să se ducă imediat la rpgul respectiv ştiind unde să-l găsească şi să posteze / înscrie. Mi se pare o idee bună, ca să nu stea userul să caute prin întreaga secţiune rpgul respectiv pentru că sunt multe pe aici.
Mi se pare o idee bună. .
-

#6
Ok, poti sa imi spui ce rpg-uri ar merita subsectiuni?
Si scuze pentru intarzierea cu care am raspuns 4

#7
Hm... Academia Mervyn [ Rpg-ul aici ] si [ inscrierea personajelor aici ] ar fi primul rpg. E popular şi are o grămadă de postări şi vizualizări, so am văzut că multora le place. Sunt anumite rpg-uri terminate, iar unele nu au mai fost continuate dar asta mai demult, deci sunt vechi. Nu ştiu adică dacă nu s-au mai postat la ele. . .
Apoi ar mai fi ÅŸi Vampire School [ aici rpg-ul si aici inscrierea personajelor. ]
Ar mai fi si Cronicile Taron [ here si aici. ]
Ar mai fi cateva mai populare la care userii se inscriu si citesc rpgurile cum ar fi Universul Puterii, iar acele rpguri mai vechi dar la alea am observat ca nu s+a mai trecut de ceva timp.
-

#8
Ok, le-am mutat 4 Daca apare vreo problema, te rog sa ma anunti

#9
Am si eu o intrebare
De ce la rpg nu merg facute mai mult de doua topicuri? Adica mi se pare aiurea, daca doua personaje vor un topic privat, celalte sa poata posta, etc.
Mi se pare aiurea sa nu pot fi facute mai mult de doua topicuri la un rpg.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#10
(01-11-2010, 09:14 PM)Ich. A scris: Am si eu o intrebare
De ce la rpg nu merg facute mai mult de doua topicuri? Adica mi se pare aiurea, daca doua personaje vor un topic privat, celalte sa poata posta, etc.
Mi se pare aiurea sa nu pot fi facute mai mult de doua topicuri la un rpg.

Ar trebui sa se faca pentru fiecare roleplay deschis cate o intreaga categorie de forum, ceea ce ar fi o risipa de timp si resurse in situatia de fata, in care universuri noi de RP st create continuu...

Ar fi o idee, totusi, sa se faca vreo 3 categorii, asa, pentru roleplay-urile mai populare, dar am impresia ca ar necesita vreo 10-15 mozi in plus numai pt ele, si nu stiu daca nu ar contraveni cu specificul forumului... acum nici prostitutie nu se poate face, zau asa...
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vechile obiceiuri (roleplay location) JavaLeen 40 24.122 20-09-2010, 10:59 AM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)