06-06-2010, 09:56 PM 

RE: Realitate sau fictiune? [Jigoku Shoujo] 
Nimeni nu stie daca iad-ul sau raiul exista poate doar cei ce trec in lumea de dincolo... la timpul potrivit am sa afla daca acest anime nu e in totalitate fictiune.Oricum ideea anime-ului e geniala plus ca e si originala
 la timpul potrivit am sa afla daca acest anime nu e in totalitate fictiune.Oricum ideea anime-ului e geniala plus ca e si originala
sweet_zoey ,eu cred ca fantomele exista si strigoii  toate au un sambure de adevar si ai dreptate toate se vor afla candva....la timpul potrivit poate
 si strigoii  toate au un sambure de adevar si ai dreptate toate se vor afla candva....la timpul potrivit poate 

Nimeni nu stie daca iad-ul sau raiul exista poate doar cei ce trec in lumea de dincolo...
 la timpul potrivit am sa afla daca acest anime nu e in totalitate fictiune.Oricum ideea anime-ului e geniala plus ca e si originala
 la timpul potrivit am sa afla daca acest anime nu e in totalitate fictiune.Oricum ideea anime-ului e geniala plus ca e si originalasweet_zoey ,eu cred ca fantomele exista
 si strigoii  toate au un sambure de adevar si ai dreptate toate se vor afla candva....la timpul potrivit poate

Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.