Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Razbunare [Jigoku Shoujo]

#1
Nu imi place sa ma razbun. Chiar daca cineva mi-a facut nenumarate lucruri ingrozitoare, nu imi doresc sa ma razbun. Razbunarea nu e un lucru care ma face sa ma simt mai bine, poate chiar ma face sa ma simt mai vinovata sau pur si simplu sa ma simt prost. Nu vad razbunarea ca un mod de rezolvare a problemelor personale. Cand cineva imi reproseaza ceva... bineinteles, ceva ce nu e adevarat, pur si simplu il ignor. M-am obisnuit deja sa ignor oamenii care spun fel si fel de lucruri despre mine.

in legatura cu razbunarea din anime: anime-ul ar fi mult prea monoton si pur si simplu de asta e legata toata povestea anime-ului, deci nu ar mai avea nici un sens sa existe acest anime daca nu ar fi acest termen in el.

#2
Pai...sincer, eu chiar cred ca razbunarea este complet inutila. Si in primul rand, sa te razbuni pe cineva, eu cred ca este un pacat. Numai Dumnezeu are dreptul sa judece oamenii si sa ii pedepseasca,noi ce drept avem sa ii judecam, si sa ne razbunam pe ei,facandu-ne dreptate?! Si oricum...ce folos ca te razbuni? razbunarea nu va indrepta raul care deja este facut! Nu trebuie sa vrem sa ne razbunam pe altii,daca ne-au facut ceva rau.Dumnezeu vede tot, si mai devreme sau mai tarziu, cei care neau facut rau vor fi pedepsiti....noi ar trebui sa mergem pe un drum bun, nu sa ne lasam ispititi de sentimentele rele pe care le simtim..... cam asta este parerea mea....(chiar daca nu sunt asa buna in "practica" 4 )

#3
well..well.... razbunarea... si asta face parte din viata..... dar cum spuneti voi ca este inutila... ei bn ... prerea mea este diferita, daca cineva ( doamne fereste) iti omoara mama , tu ce faci? Treci pe langa el si il ignori??? Prin cazurile astea .... cred ca toata lumea s-ar razbuna , dar nu si cei care nu isi iubesc parintii , din potriva cei care vor sa scape de ei..... asta pana cand isi dau seama ca ii mult mai greu fara parinti decat cu ei ... si este in acelas timp si bine sa ai pe cineva aproape..... Un mic sfat: Iubesteti parintiii pana ii mai ai!! 4
Deci ... razpunarea nu e complet inutila !!! Dar daca parerea voastra este diferita ii OK din partea mea !! Doar ca .... Ganditi-va mai bine !!!
dia_love_gackt ai dreptate ..... dar nu si daca vine vorba de capitolul: MAMA sau al membru alt familiei...4
[Imagine: post-1-1210617101.jpg]
In the world the sky is the same !!

#4
Razbunarea e inutila?Nu prea cred(intr-o faza).Cu totii avem tendita sa spunem:razbunarea e arma prostului.Insa de cate ori nu ne-am dorit sa ne razbunam pe cel care ne-a facut ceva,platindu-i cu aceiasi moneda?Si eu am crezut asta..pana acum un an...cand am avut ocazia sa zdrobesc o persoana.Unii ma intrebau "nu te simti rau pentru ce ai facut?".Insa nu...ma simteam excelent.Radeam si zambeam.Ma simteau foarte bine pentru ca am reusit sa distrug o persoana care o data mi-a facut rau.Insa...asta nu a durat mult timp,deoarece dupa cateva zile,am vazut rezultatele razbunarii mele prostesti.Prietenii mei ma priveau ciudat...vorbindu-se pe la spatele meu ca nu am sentimente.Si va spun ca nu e placut deloc sa ti se spuna k ai inima mai rece decat un cub de gheata.Sfatul meu...sa nu apelati niciodata la razbunare...iti face bine cateva zile...insa dupa te doare o luna.
Daca vrei sa fi fericit o clipa,razbuna-te.Daca vrei sa fi feriti toata viata,iarta.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#5
Se poate spune despre tine ca esti de gheata si daca taci si inghiti,crede-ma.

Razbunarea in sine nu e o mare rezolvare,desi faci unei persoane poate exact ce ti-a facut ea tie, nu-i dovedesti mai nimic,decat ca sunteti la acelasi nivel,cel mai probabil.
Personal, prefer sa "intorc cartile" atunci cand persoana care mi-a gresit imi cere ajutorul...e suficient sa mentionezi ce anume ti-a facut si o va regreta din suflet,insa nu vei fi considerat mai apoi egoist sau rece,daca nu insisti sa lovesti peste tot.Sunt unele faze de-a dreptul idioate,care merita uitate.
Prin razbunare insa te poti descarca,dar daca o faci,trebuie sa fie 99% sigur ca nu mai poti indura si 100% pregatit sa-i pierzi pe toti cei la care tii,iar asta nu e placut,absolut deloc.
E ca un joc, intri usor,dar nu sunt prea multe sanse sa castigi sau sa iesi nepatat.

#6
razbunarea, nu este intodeauna o solutie de a rezolva problemele, de acea este cam enervant sa faci chestia asta.In totaliate, nu pot admite un astfel de comportament la cei care imi vor raul, dar poate ei fac asta daor sa vada cat de slaba sant. [vorbesc la modul general nu la mine].
In concluzie, razbunarea nu este intodeauna o solutie, dar de cele mai multe ori, chiar poate fi necesara.Dar, nici hiar asa.ADica, cine suntem noi sa judecam...
-

#7
Well,well,well...:pfiu: razbunare....Pai cred ca as fi ipocrita sa spun ca e un lucru inutil,o pierdere de timp care nu ajuta la nimic....Si chiar asa sa fie sunt sigura ca nimeni n-ar da inapoi daca i s-ar oferi sansa sa se "razbune" pe cineva care i-a facut mult rau :die:
Sa fim seriosi,povata biblica "intoarce si celalalt obraz" nu este in firea naturii umane.Razbunarea e cel mai dulce fruct otravitor.Acum,revenind la Jigoku Shoujo,acest anime n-ar mai fi existat fara acest subiect si care este dupa parerea mea foarte original.Nu e cine stie ce horror insa chiar te ajuta sa vezi binele si raul si faptul ca intre acestea doua nu exista granita ci ele se intrepatrund....
[Imagine: 77.gif]

#8
Uneori sunt momente in care as vrea sa am razbun pe multe,multe persoane,dar nu as face ,nu i-as trimite in iad.Intr-un fel chiar e inutila razbunare,asa cred eu.Adica..daca unu iti da cu paru in cap nu tre sa-i dai si tu?Nu?Exista si alta cale de a rezolva problemele.
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]




#9
Deocamdata nu am trecut printr-o situatie care sa ma marcheze atat de mult, incat sa-mi doresc sa ma razbun. Daca as trece printr-o situatie de genul asta, probabil ca m-as razbuna, pur si simplu n-as putea sa ignor si sa astept sa-l judece Dumnezeu pe respectivul care mi-a facut rau. Stiu ca nu e bine, si de-asta sper ca Dumnezeu sa ma fereasca de astfel de situatii si sa nu fiu nevoita sa imi doresc razbunarea. Insa in cazuri dinastea minoare, dac' mi s-a spus " Moaaah ce ciudata eshty " sau am fost injurata am preferat sa ignor decat sa-mi fac dreptate singura si sa-l iau la bataie pe cel care m-a injurat. xD

#10
~~~In unele momente chiar as vrea sa ma razbun pe toata lumea care nu ma suporta si mai ales pe prietenii falsi.Opinia mea este ca razbunarea este cel mai bun lucru care exista in viata.Pofta de sange totul46.Nu inteleg de ce oamenii se poarta cu unii asa de....... si acele persoane care sunt jignite de altcineva doresc sa se razbune asa cum eu acum vreau sa ma razbun pe coneva de pe zup :yes::ha:...inca ceva Razbunarea e dulce
vreau sa existe Ai Enma20~~~
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Jigoku Shoujo Lye 27 22.276 04-07-2014, 02:03 PM
Ultimul răspuns: DeDal N.
  Ati suporta sa fiti Hell Girl? [Jigoku Shoujo] Gwindel 26 18.532 04-04-2012, 06:40 PM
Ultimul răspuns: BlackMao
  Realitate sau fictiune? [Jigoku Shoujo] Gwindel 19 13.528 14-01-2012, 07:32 PM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Top 3 personaje preferate [Jigoku Shoujo] Gwindel 16 12.446 20-02-2011, 10:00 PM
Ultimul răspuns: Liar
  Enma Ai vs. Hone Onna [Jigoku Shoujo] Gwindel 11 10.144 03-09-2010, 05:47 PM
Ultimul răspuns: ☻vαмpιхυ`☻


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)