Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rate the song 2.

Ii dau nota noua... imi place mult refrenul cand zice " Lorelei" si imi place ca spune ceva, nu o mormaiala 21 ca la alte melodii. deci, nota noua 10.

http://www.youtube.com/watch?v=MXp413NynFk 10

Sa va intreb ceva: metal nu e inclus in rock? 21 Imi spuneti mie ca metalul nu e rock.. da' ce e? 21
Sau heavy metal( e totuna).. thrash metal... toate sunt incluse in rock..

Si Ang. eu n-am zis nimic gresit muzica metal e tot rock.. m-am si interesat.. iti dau si pe wikipedia.. " e metal toata ziua" creca 21 .. uite si site-ul 14 http://ro.wikipedia.org/wiki/Muzic%C4%83_rock

http://ro.wikipedia.org/wiki/Muzic%C4%83_metal cred ca asta e mai explicita ^^

asa e.. nu prea le am cu cunostintele muzicale 21 , dar eu tot in acelasi gen de muzica le includ .
Mi-e foameee!!!

Heavy metal, că aşa-i scris pe wiki, nu e totuna cu metal. Acum cel puţin nu mai e.
Dar într-adevăr, metalul e inclus în rock, dar e o diferenţă majoră între rock şi metal. Rock-ul este termenul generic pentru o trupă cu chitară, bass, tobe şi vocal. Dar nu, nu-i acelaşi lucru. Acum ceva timp, când a fost făcut genul, nu avea subgenuri. Şi din moment ce metalul se împarte el însuşi în mult mai multe subgenuri, eu una l-aş considera de sine stătător, din moment ce se abate de la rock-ul din vremurile noastre. Nu poţi compara o trupă de rock cu o trupă de metal [ascultă să zic Coldplay şi apoi Iron Maiden. E o diferenţă majoră, şi abia am dat exemple de trupe ce activează/activau în ani diferiţi! O să ţi se pară că sună la fel, dar nu e acelaşi lucru, sunt elemente care le diferenţiază clar], şi pe mine cel puţin m-a deranjat c-ai zis rock la o trupă de death metal, care numai rock nu e [riffuri mult mai grele, lirica cu mesaje puternice, double-bass - sound-ul ăla ca de 'mitralieră' din tobe]. Şi Ang s-a referit "că-i metal toată ziua" la o trupă care chiar e metal, clar nu rock. Nu vorbea de rădăcinile genului, ci de genul formaţiei, că aşa ziceam că trupa-i rock&roll, sau chiar amestecătură de country, jazz şi blues şi tot aşa. O corectare nu strică nimănui, mai măreşte orizonturile muzicale.

Santana îmi place, chiar dacă nu e chiar chitaristul meu preferat şi chiar dacă e puţin overrated; melodia asta e una din preferatele mele dintre cele featuring cineva [Black Magic Woman is still the best for me]; are o influenţă prea mare de latino ca să o fi ascultat dacă nu erau şi solo-urile alea. Vocalul e quite nice. 9.

Next: Katatonia - My Twin, no worries, no growls this time.

Later edit: de-aceea ţi-am spus ca să poţi avea o idee de cum se diferenţiază genurile ^^

Mediocru. Aiurea. Plictisitor. Neplacut. Nimic nou. Nimic inedit. Nimic care sa impresioneze. Lirica de genul asta gasesti pe toate drumurile. Productie de genul asta gasesti pe toate drumurile. Nu reuseste sa transmita nimic din niciun punct de vedere. 4

Kazi Ploae - Sapte Ceruri
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

'kay. Let's see. Nu am nimic cu fata asta, doar că nu are nici o treabă cu muzica. Se pricepe doar la a sta şi a zâmbi frumos în videoclip. And, btw, this voice suits her. *laughs* 4. Pot băga părinţii ei oricât de mulţi bani în videoclipul melodiei sau melodie, dacă nu este talent, n-ai cu cine. :]

Next: Hollywood Undead - Undead

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

Pseudo-rock adolescentin, ha? Prea "dur" pentru mine, versurile sunt cam puerile si cliseice "I don't give a f**k about what you think or say", instrumental/vocal slabareanu... whatever, 5-6.

Rebecca Black - Friday

Haha. 21 Cred că o ascultasem de vreo 15 ori într'o zi.
Melodia asta e atât de ridcolă, iar vocea ei zău că'mi zgârie timpanele. totuşi.. te prinde, cred că vreo 3-4 zile am fost toată numai I’s Friday, Friday Gotta get down on Friday \:d/
It's shitty but funny. 8 21

Next.



Da, drăguț... știam de oameni - eram cât p-aci să merg și la un concert prin Iași - de la unii colegi de facultă și-am mai fost auzit melodii de la ei. Din câte-mi aduc aminte p-asta am auzit-o și la radio (la unul mai acătării decât ZU or' R21 or' KISS, că pe la ăia slabe șanse să prinzi așa ceva), iar aceștia câțiva de-s fani mi-au tot zis de ea... deci știam melodia, ce, în sine, are un mesaj fumat, dar exprimat într-un mod drăguț, simplist și, să recunosc, melodic. Nota 7, ceea ce înseamnă bine (încerc să adopt un stil de notare o țâră mai echilibrat... unde 6 e media, prin urmare mediocrul).

Să zicem: Hexvessel - The Tunnel at the End of the Light

Quick Edit: Oh, and I had such an urge to bash that rebecca black thing (I can't call it a song, heh).

Am dat click sperând să fiu uimită de trupă, din moment ce ştiu că postezi muzică bună.
Instrumentalul îmi place, dar vocalul nu mă prea încântă. Nu pot să spun că m-am înnebunit vreodată după balada clasică - poezie cu fond muzical -, nu-mi prea place să nu pară vocalul prea legat de instrumental, dacă înţelegi ce vreau să zic. Refrenul e quite nice, I love the feeling, îmi dă o stare de transă. De undeva de la 2:05 începe să-mi placă tot mai mult şi nu mă mai deranjează ca la început.
Aş fi undeva între 8.50 şi 9.

Next: Unexpect - Desert Urbania

Heh, e drept inițial am avut aceeași impresie ca și a ta, dar a început să-mi placă din ce în ce mai mult. Oricum impresia venea după ce-au susținut un concert genial la DBE3, unde au prelungit unele melodii, le-au adăugate niște elemente în plus (ce îmbogățesc atmosfera), iar vocalul a sunat de milioane, ce-i drept Mathew a.k.a. Kvohst a cântat și prin trupe precum Dødheimsgard și Gangrenator deci trupe de black, respectiv death (plus ceva grind), iar vocea asta atât de clară m-a surprin într-un mod plăcut.

Acum, despre Unexpect... heh, nici nu trebuie să dau click pe link, o știu prea bine, iar noul album l-am ascultat de câteva ori anul ăsta - e unul din pretendenții la primul loc al anului acesta și sunt câțiva (și-acum îmi greu să cred că au putut să apară atâtea albume bune anul ăsta și mai sunt 5 luni din el). Nota: 9 - excelent.

Zic, ceva mai metal decât ce-am pus ultima dată, dar la fel de-ntunecat (heh, și știu prea bine ce spun când zic că albumul celor de la Hexvessel, Dawnbearer, e întunecat - non-metal, dar întunecat rău): Diabolical Masquerade - Dreadventurouz

Nu am putut ignora ce spunea tipul din moment ce era chiar la începutul melodiei.. Uhm, da sună bine, dar nu m-a impresionat. Nu sunt genul care judecă o melodie după primul minut, dar aici am fost nevoită fiindcă m-a plictisit. Repet, sună bine, dar nu excelent. Ştiu alte melodii dubstep, care chiar sunt geniale. Nota 7.

Next: This one.

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Favourite Anime Song Kyo 67 42.527 10-12-2011, 09:58 PM
Ultimul răspuns: Black Rose
  Rate The Song :P Grazy 1.080 455.226 19-12-2010, 03:23 PM
Ultimul răspuns: Teh


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)