25-07-2010, 11:04 PM 

Hm, Cradle Of Filth  , a trecut o tona de timp, luni si saptamani [inca nu si ani] de cand n-am mai ascultat  cradle.Melodia asta e printre preferatele mele, desi formatia nu e, melodia is pure cocaine.
 , a trecut o tona de timp, luni si saptamani [inca nu si ani] de cand n-am mai ascultat  cradle.Melodia asta e printre preferatele mele, desi formatia nu e, melodia is pure cocaine.
Bai cat de bine suna vocea ei alaturi de instrumental si de vocea lui Dani.As spune ca e una din cele mai complexe melodii de la ei:3, dar cel mai placut ma surprinde alternanta intre vocile lor, care suna a naibii de bine.
[imi aduce a nightwish, cred ca din cauza influentei tipei :-S, naiba stie] Si imi place mult partea de la 2:34-2:45.
Nu stiu ce nota sa ii dau ._., 9
deci da, dau un post cam incet > >
edit:
A.W.W
Lil wayne?uatafac, nu imi seamana deloc cu lil wayne za old a milli a milli
Ba avea lavinia [colega de banca] o tona de lil wayne in playlistul de pe ipod, si la scoala, cand eu il uitam, nu aveam de ales decat sa ascult.Mi-au placut cateva melodii, sunt catchy asa :3, negativ dragut.Imi place accentul lui dar imi suna putin stearsa melodia, si uatafac aud solo de chitara?
 dar imi suna putin stearsa melodia, si uatafac aud solo de chitara?
dar imi plac alte melodii mai mult, like: i got s on my chest, we did it before, a milli, birds flyin' high [chiar daca e cover]. Micutu e super pimp badass mothafucka i get get money .
.
nu stiu, 8
HimiÅŸor
Aaaa, one republic, mi s-au parut mereu super banali, nu imi ieseau cu nimic in ochi, imi seamana prea mult cu Coldplay.Nu am ascultat niciodata mai mult de "ba uite o am in calc, o ascult dar habar n-am cum se numeste si ce face".Asta suna dragut, destul de comercial pentru o reclama draguta la Orange sau un film despre adolescenti .E frumasa melodia, linia melodica mai exact, vocea lui nu e ceva suer mega, dar au un plus pentru linie si versuri ^^. 8,50
.E frumasa melodia, linia melodica mai exact, vocea lui nu e ceva suer mega, dar au un plus pentru linie si versuri ^^. 8,50
next, :3 :
Therion - Lemuria

, a trecut o tona de timp, luni si saptamani [inca nu si ani] de cand n-am mai ascultat  cradle.Melodia asta e printre preferatele mele, desi formatia nu e, melodia is pure cocaine.
 , a trecut o tona de timp, luni si saptamani [inca nu si ani] de cand n-am mai ascultat  cradle.Melodia asta e printre preferatele mele, desi formatia nu e, melodia is pure cocaine.Bai cat de bine suna vocea ei alaturi de instrumental si de vocea lui Dani.As spune ca e una din cele mai complexe melodii de la ei:3, dar cel mai placut ma surprinde alternanta intre vocile lor, care suna a naibii de bine.
[imi aduce a nightwish, cred ca din cauza influentei tipei :-S, naiba stie] Si imi place mult partea de la 2:34-2:45.
Nu stiu ce nota sa ii dau ._., 9
deci da, dau un post cam incet > >
edit:
A.W.W
Lil wayne?uatafac, nu imi seamana deloc cu lil wayne za old a milli a milli

Ba avea lavinia [colega de banca] o tona de lil wayne in playlistul de pe ipod, si la scoala, cand eu il uitam, nu aveam de ales decat sa ascult.Mi-au placut cateva melodii, sunt catchy asa :3, negativ dragut.Imi place accentul lui
dar imi plac alte melodii mai mult, like: i got s on my chest, we did it before, a milli, birds flyin' high [chiar daca e cover]. Micutu e super pimp badass mothafucka i get get money
 .
.nu stiu, 8
HimiÅŸor
Aaaa, one republic, mi s-au parut mereu super banali, nu imi ieseau cu nimic in ochi, imi seamana prea mult cu Coldplay.Nu am ascultat niciodata mai mult de "ba uite o am in calc, o ascult dar habar n-am cum se numeste si ce face".Asta suna dragut, destul de comercial pentru o reclama draguta la Orange sau un film despre adolescenti
 .E frumasa melodia, linia melodica mai exact, vocea lui nu e ceva suer mega, dar au un plus pentru linie si versuri ^^. 8,50
.E frumasa melodia, linia melodica mai exact, vocea lui nu e ceva suer mega, dar au un plus pentru linie si versuri ^^. 8,50next, :3 :
Therion - Lemuria
back in black
I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
![[Imagine: zvx369.png]](http://i142.photobucket.com/albums/r83/darck_gril/zvx369.png)
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see

I'll bite you, so don't bite me.
I am all the little things you hate
![[Imagine: zvx369.png]](http://i142.photobucket.com/albums/r83/darck_gril/zvx369.png)
I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me
I was deaf, dumb and blind, but know I can't see

![[Imagine: 517p75.jpg]](http://i41.tinypic.com/517p75.jpg)

![[Imagine: Break-Banner---BROKEN-1.png]](http://i876.photobucket.com/albums/ab329/oOo_umi-no-mizu_oOo/Siggys/Break-Banner---BROKEN-1.png) 

versurile mi se par...:X:X iar instrumentalul e de nota 10 plus ca imi aminteste de Three days grace sau BB
 versurile mi se par...:X:X iar instrumentalul e de nota 10 plus ca imi aminteste de Three days grace sau BB
![[Imagine: p4KKzIN.png]](http://i.imgur.com/p4KKzIN.png)