Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Rate The Song :P

Ah, I so like this song. Nu am mai auzit melodia până acum, dar mi-a plăcut din prima clipă and I have no idea, why, lol.

În orice caz, are un ritm foarte liniştitor şi instrumentalul e foarte plăcut. Adică păstrează încă de la început o aură atât de liniştitoare şi paşnică dar totodată... hmm, dezlănţuitoare. Ceea ce vreau să spun este că nu se păstrează între nişte bariere ci pur şi simplu depăşeşte limitele, îmi face inima să bată mai tare, I guess. Instrumentalul este nice şi complex, aş putea spune, tocmai din cauza acestui lucru, că nu îşi păstreză aceeaşi " tonalitate". Începe paşnic dar mai tâziu îţi dă senzaţia că se dezlănţuie, la fel ca şi melodia şi mesajul în sine.

Vorbind de mesaj, cred că cel mai mult apreciez versurile la această melodie, deşi este foarte greu de spus pentru că îmi place instrumentalul cât şi vocea, and it's hard to decide. Dar, în orice caz, versurile sunt al naibii de inspirate şi drăguţe şi simpatice şi profunde, somehow, I really love them. Au acea tendinţă de a te face să le simţi, adică... să trăieşti odată cu versurile: Oh, you maaaake me smile. Adică, nu ştiu, te îndeamnă la ceva şi melodia este într-un fel veselă, dar nu în acel sens plin de roz şi fericire, sau ceva de genul acesta. Tocmai despre asta este vorba, se transmite ceva fericit printr-o aură atât de rezervată dar care îşi păstrează forţa de dezlănţuire. Câââh, probabil că nu are nici un sens ceea ce spun deşi pentru mine are tot sensul din lume. Ador pur şi simplu versurile ( am ascutlat de nu ştiu câte ori melodia asta până acum, de când am dat click pe link şi mă gândeam că trebuie să trec şi pe la topic să îi dau o notă ).

Şi trebuie să menţionez şi faptul că vocea tipului ( e un tip, isnt he ? ) e foarte drăguţă şi se potriveşte perfect cu ritmul şi versurile de parcă nu s-ar potrivi altă voce pentru această compoziţie. Există o armonie perfectă între aceste trei componente, instrument - versuri - voce. Pur şi simplu se îmbină perfect şi te atrage şi pe tine în melodie, te afli în mijlocul cuvintelor şi al notelor which is such a great thing. Deşi nu prea îmi place intervenţia vocei acelei tipe spre final, but however, e trecută cu vedereea.

ÃŽi dau un 10.

Next: http://www.youtube.com/watch?v=hkkL_aDrIyU



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Rate the song 2. Mimisor 369 144.531 12-01-2012, 12:47 AM
Ultimul răspuns: Rain
  Favourite Anime Song Kyo 67 42.567 10-12-2011, 09:58 PM
Ultimul răspuns: Black Rose


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)