28-06-2011, 10:22 PM
Buna! In sfarsit pot comenta din nou, nu am mai avut calculator multa vreme si imi era dor de animezup, si daca nu ar fi fost prietena mea nu as fi citit ficul tau, vorbeam cu ea la telefon si citeam ce titluri mai sunt si l-am spus pe acesta si mi-a zis sa il citesc, si ii multumesc foarte tare.
In primul rand felicitari, chiar ai progresat enorm, deci nu te mai recunosc, de la fata care punea sute de puncte de suspensii, ajung nici sa nu mai am ce comenta, deci ... ficul e foarte bun, te tine in suspans si e fantasy un pic... exact pe gustul meu.
Poate ma anunti si pe mine cand pui nextul ;;).
La revedere! :*
-Au trecut cateva zile-
Tu mai ai de gand sa mai pui nextul sau ne lasi pe toti in plop?;)
Vreau tare mult sa aflu misteru ala nenorocit si cred ca Edaward o urmareste din umbra, dar pentru ceva bun... "Te rog, Doamne sa fie ceva bun!" Ti-am spus poate ma anunti si pemine, imi dai un semn ceva, o palma, un pumn, ceva acolo sa stiu si eu ca sa mai intamplat ceva nou.
La revedere!
In primul rand felicitari, chiar ai progresat enorm, deci nu te mai recunosc, de la fata care punea sute de puncte de suspensii, ajung nici sa nu mai am ce comenta, deci ... ficul e foarte bun, te tine in suspans si e fantasy un pic... exact pe gustul meu.
Poate ma anunti si pe mine cand pui nextul ;;).
La revedere! :*
-Au trecut cateva zile-
Tu mai ai de gand sa mai pui nextul sau ne lasi pe toti in plop?;)
Vreau tare mult sa aflu misteru ala nenorocit si cred ca Edaward o urmareste din umbra, dar pentru ceva bun... "Te rog, Doamne sa fie ceva bun!" Ti-am spus poate ma anunti si pemine, imi dai un semn ceva, o palma, un pumn, ceva acolo sa stiu si eu ca sa mai intamplat ceva nou.
La revedere!
Samy fu` a`ci!
~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love:
~Marele meu fratior mai mic: Stefuu~ :smart:
`Mica mea surioara mai mare: Wanna` :bv:
*Sora mea geamana: Me_Amy* :love: