Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Poveste fără sfârşit

Cat de romantic xD. Mi-a placut foarte mult capitolul acesta. :x A fost... superb. Nu am cuvinte. Trebuia sa mai detaliezi scena aia ca doar deh, e + 18 ce pana mea. :]]. Iar vorbeste perversitatea din mine. Scuza-mi introducerea. Te salut si asa cum ti-am promis am venit pe la tine cu un mic comentariu. Cum ziceam mi-a placut ft mult. A fost descrierea placuta, naratiunea e la fel, actiunea nu e grabita si dialogul nu e sec. Greseli de tastare am vazut doar una : se oblindea în apa cristalină - corect e Se oglindea ..... Dar nu e asa grava greseala. Poi cam atat am avut de zis. Data viitoare sa detaliezi mai mult scenele alea :">. Nu ma asculta. Adica, asculta-ma :]]. So, atat am avut de spus. Astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

Vine si Debb. cam cu o mare intarziere. Imi pare rau ca nu am putut comenta mai repede doar ca am avut oraru cam full. Asa.. in primul rand iti multumesc pentru capitol si te iubesc pentru ca ai strecurat un strop de hentai pe acolo.
Sa trecem la minunatul capitol. Mi-a placut ca a fost ceva mai lung. Greseli nu cred ca ai avut. Nu m-am uitat dupa ele. Actiunea a fost prea frumoasa ca sa ma lase sa-mi arunc ochii dupa greseli. Naratiunea a fost, este si probabil va fi prezenta mult timp de acum inainte. Descrierea.. nu a fugarit-o profa' de mate si asta e ok. Ai descris chiar foarte frumos scenele din capitol.. si bineinteles.. ai reusit din nou sa ma farmeci cu modul tau ordonat de a lucra.

Cam atat am avut de zis.
Bafta si multa, multa inspiratie in continuare
Bye, bye!
:bye:
Debb.<3

Bau! Îţi urmăresc fic-ul de la primele firicele. Dat fiind că abea acum m-am înregistrat [lenea.] îţi las doar acum un comentariu glorios. :]] La început mi-a plăcut foarte mutl acea eră în care ai transportat toata acţiunea. Comportamentul lui Sasuke era foarte amuzant şi în acelaşi timp atrăgător, nu mă mir că a vrăjit-o pe Sakura. Am fost foarte speriată când am citit ca au fost despărţiţi dintr-un lucru atât de stupid! Am aşteptat cu sufletul la gură un next şi intram pe pagina poveştii tale aproape zilnic pentru a vedea dacă 'nu cumva' ai pus un mic next. De câte ori găseam ceva nou pe aici, săltam de fericire. Acţiunea este genială, nu este grăbită, foarte bine exprimată. De descriere nu mai vorbesc, este foarte foarte bună şi abundă în figuri de stil. Naraţiunea şi dialogul sunt şi ele prezente, nu în mare măsura, dar e foarte bine aşa, nu e nevoie de mai mult.
Trecând la ultimul capitol..[dacă m-aş pune să comentez tot, nu ştiu sigur când aş termina.]
Mi-a plăcut mult că până la urmă s-a dăruit într-u totul brunetului, care aştepta cred că încă de la bun început acest moment. A fost o parte foarte reuşită, care a trezit chiar unele sentimente în mine. Degeaba, ce e bine realizat, e bine realizat şi punct.! :]]
Dupa mica aventură pe care au avut-o, sigur vor mai întâmpina alte cele..abea aştept să văd ce ne mai pregăteşti pe parcurs.
Ăă..felicitări pentru realizare! Adică, ştii tu..intrarea la liceul de artă. Ah, nu mai ştiu cum să mă exprim! :]]
Aştept next! Baftă la scris! ;;)
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

Hehe, mulţumesc mult pentru comentarii şi uitaţi continuarea. Sper să vă placă. Eu una am impresia că e puţin mai lung ca celelalte. Hei, nu da-ţi vina pe mine. Am avut azi de făcut două capitole la ficuri plus două compuneri la testul naţional. -.- Spor la citit.



Capitolul 6
- Sărutul din ploaie -



Când deschise ea ochii, cerul era acaparat de nori. Picăturile de apă se loveau rapid de fereastră. Pentru o secundă, îi păru rău pentru cei ce stau la ultimul etaj şi aud cum ploaia biciuieşte internita. Pe moment, nici nu îşi dăduse seama că era în camera brunetului, în patul lui. Era acoperită cu o pilotă, iar în cameră era foarte cald. Când se dezveli, observă că era goală şi roşi instantaneu. Abia apoi văzu la capătul patului o rochiţă aproape transparentă şi foarte scurtă, albastră. Pe ea, se afla un plic frumos parfumal. Simţurile sale olfactive începură să se alarmeze când simţise parfumul brunetului.
Desfăcând nerăbdătoare plicul, zări înauntru o scrisoare frumos împăturită. O deschise şi începu să citească cele câteva rânduri scrise elegant.


’’ Sakura, îmi pare rău că în dimineaţa asta nu sunt alături de tine când te vei trezi. Aseară m-ai lăsat să umplu singurul loc gol din tine, căci ştiu că toate gropiţele din inima şi mintea ta au fost acoperite cu mult timp în urmă când ne-am cunoscut. Te-am adus în apartamentul meu când am văzut că norii încep să se adune pe cer, dar a trebuit să plec pentru că am avut ceva treabă. Încerc să revin cât de repede pot.
Simte-te ca şi acasă, căci, în fond, aceasta este casa ta acum. Găseşti în frigider tot ce ai nevoie. Te rog doar să nu te oboseşti făcând curat sau altceva. O să le rezolv eu când ajung acasă.

P.S. Rochiţa de pe pat e pentru tine. Însă, să şti că eu nu te oblig să o porţi. Poţi rămâne şi aşa, goală.
Al tău, Sasuke ’’


Fata lăsă jos scrisoarea după ce o mai mirosi o dată, îmbrăcându-se apoi cu ce îi lăsase brunetul. Păşi pe parchetul din sufragerie, oprindu-se în dreptul uşii de sticlă ce ducea spre balcon. Trase uşor perdelele de voal, ochii săi fiind aţintiţi asupra cerului ce arunca parcă suliţe de lumină spre pământ. Cântecul picăturilor de ploaie, acompaniate de tunetele din văzduh era fascinant. Deschise uşor uşa, înaintând pe balcon. Imediat fusese acaparată de ploaia ce se izbea cu putere de corpul ei fierbinte. Întinse mâinile lateral, savurând momentul. Un fior ciudat o acapara cu fiecare atingere, iar faptul că era în plină ploaie şi zeci de picături, în corpul ei era un haos total. Îşi aduse aminte de noaptea trecută, când i se dărui lui. Nu regreta nici o secundă ce făcuse, din contră, era fericită că acum îi aparţinea.
Rochia se lipi de ea, luând forma corpului său. Lăsă capul pe spate, părul lung şi ud căzând parcă în valuri spre podea. Ochii îi ţinea închişi, savurând din plin momentul. Îi plăcea să danseze în ploaie, sau pur şi simplu să stea şi să simtă fiorii ce o cuprindeau de fiecare dată.
Simţii două braţe cum o cuprind de mijloc şi întoarse capul instantaneu. Ochii săi se izbiră de întunecimea ce se ascundea în spatele ochilor brunetului. O întoarse spre el, gustându-i pielea gâtului. Ea îşi împleti mâinile după gâtul lui, trăgându-l mai aproape de ea.Când îşi uniră buzele, ea simţii ce presiune apasă asupra lui datorită fierbinţelii ce pusese stăpânire pe buzele-i.



Filmul de groază ce rula la televizor nu era tocmai unul dintre preferatele fetei. Stătea pe canapeaua din living, cu capul brunetului în poala sa, masându-i uşor scalpul. Când simţi că fata se opri, băiatul o privi îndelung. Respiraţia îi era înceată, ochii închişi iar capul îi stătea sprijinit de spătarul canapelei. Un zâmbet triumfător apăru pe chipul său.
Ridicându-se în picioare, o apucă pe fată cu o mână de după genunchi şi cealaltă mână şi-o duse pe după şalele ei, prinzând-o în braţe ca pe o mireasă. Înaintând cu ea spre dormitor, fata se lipi şi mai bine de el, iar brunetul o strânse protector la pieptul lui. Intră în cameră, lăsând-o pe fată pe pat şi învelind-o cu pilota.
Privind-o preţ de câteva secunde, o admiră în toată splendoarea ei. Părul lung şi roz îi cădea răvăşit pe perna albă, iar câteva şuviţe mai neastâmpărate îi atingeau uşor faţa-i albă. Ochii verzi îi erau închişi, dar brunetul şi imagină în minte. Acei ochi pe care el îi iubea. Aceiaşi ochi care cu o seară în urmă nu se închiseră nici o clipă în timpul actului lor, continuând să îl privească, admirând muşchii ce i se contractau la fiecare mişcare făcută. Îi simţea răsuflarea caldă pe faţa lui. Un val de iubire îl lovea în fiecare secundă trecută, aducând asupra lui mai multă nebunie decât niciodată.
Îi luă o şuviţă de pe faţa firavă în mâna sa şi se jucă cu ea timp de câteva minute bune. Nici o clipă nu-şi dezlipii privirea de la buzele roşii-sângerii atât de specifice ei. O iubea pe ea şi nu voia să admită în faţa celorlalţi că ea era punctul său slab.
Cine s-ar fi gândit ?
Şi acum îşi amintea că prima dată când o văzuse îşi simţea inima gata să iasă din piept. Îşi aducea aminte perfect că de fiecare dată când o privea sentimentul pentru ea devenea tot mai puternic şi mai neastâmpărat. Gingăşia ei îl atrase în capcană din primele momente şi era conştient că dacă voia să o uite nu ar fi făcut altceva decât să se zbată ca un fluture în pânza paianjenului, reuşind să se afunde şi mai tare în sentimentul pe care îl purtă pentru ea.


Aştept păreri : d .

Hey ^^ Merci ca m-ai anuntat. Mi-a placut ft mult capitolul asta ^^ Nu e o noutate nu?:]] Cum ziceam descrierea a fost la locul ei si a fost frumoasa, actiunea nu a fst grabita si dialogul... inexistent. :]] Greseli de tastare nu am vazut deci e bine. Am vazut la o propozitie ca nu ai pus space dupa punct da nu e grav. So, atat am avut de spus. Astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye! :*
[Imagine: EnvYQ.png]

O doamne, doamne, doamne! Capitolul este absolut minunat si exact cum ai spus, ceva mai lung ca celalalt. Ah, a fost asa de frumos. 8->

Bun deci.. ce as putea spune? Dragostea a plutit in aer la acest capitol. Mi-a placut foarte mult cum ai descris sentimentele celor doi. Descrierea a fost cea mai tare aici. Naratiunea a fost foarte buna cum este intotdeauna. Chiar nu am ce comenta. Dialogul saracul si-a cam luat picioarele la spinare si a disparut din peisaj. Greseli de tastare nu cred ca ai avut. Nu m-am uitat dupa ele. Actiunea nu mi s-a parut deloc grabita. Nu a fugarit-o nimeni si asta e bine. Din nou m-ai uimit prin modul tau ordonat de a lucra. Ah cat iubesc asta la un fic!

Te astept cu nextul cat mai repede.
Bafta si multa inspiratie in continuare!

Bye, bye!
:bye:
Debb.<3

Ancule, ancule, anculeeee >;d<! Ai reuşit să finalizezi capitolul! M-ai ascultat cumva şi geniul tău s-a odihnit? :]] Sau pur şi simplu imaginaţia ta nu mai are limite.
Buun. Nu prea pot să critic nimic, nu ai greşeli nici de tastare, nici de exprimare, nici de gramatică..astea din câte am observat eu. Trebuie să recunosc că am fost foarte 'prinsă' în acest capitol. Ştii bine că mi-ai captat atenţia cu fic-ul tău nu doar cu acest capitol, dar ştii tu..fic-uri care merită. :]]
Descrierea, naraţiunea, dialogul..îţi sunt buni prieteni, ha? Pentru că nu ai probleme cu ele absolut deloc în acest capitol. Sper să nu vă certaţi şi să ne mai dăruiţi şi alte capitole asemeni celui de mai sus.
Sasuke chiar s-a îndrăgostit, nu glumă. Nu aş fi crezut la început că el chiar o iubeşte..eram sigură că doar se joacă, ca majoritatea băieţilor (bine, sunt şi excepţii şi se pare ca el face parte din această categorie foarte restrânsă mai nou)
Sakura e îndrăgostită lulea şi ea. Atunci când spune că nu regretă, o înţeleg perfect. Cine ar regreta? O iubeşte, îl iubeşte, sunt împreună, el e grijuliu..de ce ar regreta?
Deci, mă opresc aici. Te aştept cu capitolul următor cât de repede.
Baftă la scris dear! ;;]
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

Tu chiar știi cum să-mi creezi bună dispoziție. M-am trezit cu fața la cearceaf azi dimineață, dar acest capitol a fost prea frumos ca să nu-mi revin. A fost romantic, drăgălaș și cu foarte puține greșeli sau chiar deloc. Am fost atât de prinsă în ce citeam, încât nu-mi aduc aminte dacă ai avut sau nu greșeli. : ))
Descrierea mi-a plăcut foarte mult, e din ce în ce mai romantică cu fiecare capitol. Gândurile lor au fost adorabile și mi-a plăcut la nebunie ultima frază. Ai încheiat capitolul într-un stil aparte.
Ai multe idei adorabile și îmi place că nu te grăbești, deci acțiunea e bună. Dialog nu ai avut, deci... Nu prea am ce comenta. : ))
Mi-a plăcut mult și scrisoarea, ploaia, iar titlul s-a potrivit perfect cu conținutul capitolului.

Cel mai mult mă bucur că e vacanța de vară și capitolele vor apărea mai des, nu? Spune-mi te rog că am dreptate! : )) Succes, Ancule! >:D<

Scumpa, iarta-mi intarzierea :d dar tot iti las un com.
Tu ai darul de a face capitolele romantice :]] faza cu sarutu in ploaie asa fost minunat si chiar romantic, se cunoste dragostea dintre cei doi. Descrierea e superba, mereu ai reusit sa ne atragi, sa ne dorim sa citim si mai mult. Actiunea e linistita, iar dialogul a plecat in vacanta. Il iubesc pe acest Sasuke, tot ce face e pentru rozalie si nu pierde ocazia de o alinta..e un scump, iar scrisoarea chiar e simpatica, mai ales partea ca ar putea sa stea si goala in casa, perversu..

Nici nu mai stiu ce sa mai zic. Scuze din nou, dar eu am sa las com oricand, chiar de e tarziu :d
Te iubesc, verisoaro >:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

O doamne, ți-am citit ficul când nu aveam internet, l-am salvat când am apucat, și ieri l-am citit de la ora 11 până la ora 1 noaptea. Pot spune cu sinceritate că sunt plăcut impresionată, chiar este genial ce ai scris. Este plin de mister și descriere vaporoasă, ceea ce mă face să vreau și mai mult. La prima „secțiune” am observat că ai folosit și mai multe epitete - îmi plăcea mai mult așa - și erai mai atentă. În ce sens atentă ? În sensul că nu aveai așa multe greșeli de tastare, adică nici acum nu ai, dar am mai găsit și uneori sunt deranjante. Dialogul la prima secțiune nu prea era, ceea ce era ok, dar acum este mai mult decât perfect că ai mai introdus. Uneori am văzut că ai repetat ideea, adică mai în fiecare capitol spuneai că și el și ea se pierdeau în ochii celuilalt sau că limbile lor se duelau. Nu este ceva iritant, mai degrabă plictisitor dacă ești atentă la ce ai scris, dar am observat că acum nu se mai întâmplă. Totul decurge așa lin și lent, parcă chiar suntem într-o poveste cu prinți și prințese. Ceea ce mai îmi place este și cum ai conturat cele două personaje. Sakura părea așa rea când îl mai respingea pe brunet, dar acum este blândă și îl iubește. Sasuke, he he he, el este păpușelul meu, care oricum ar fi mie îmi place, mai ales că se gândește de așa tânăr la un copilaș - apropo, câți ani are fiecare, o mie, doua, trei o.o ? -. Alt lucru de apreciat ar fi că știi să narezi la persoana a treia foarte bine. Ceea ce îmi mai place la această poveste, este că totuși nu ai păstrat acea lume fermecată, de basm - chiar dacă o adoram - și ai introdus-o pe cea normală, adică sunt la liceu and so on. Mai îmi place că s-au reîntâlnit repede, adică nu mi-ar fi plăcut să stau să citesc 20 de capitole când ea și el suspină unul după celălalt. Îmi place că acum s-au iubit și cu trup și cu suflet, și apropo, prea repeede s-a terminat seara perfectă, doream și eu puțin mai mult, dar dacă este, nu este așa că te compensezi mai încolo :D ? Titlurile îmi plac, sunt superbe, le alegi foarte bine și se potrivesc de minune <3. Alt lucru de precizat este că totul se îmbină armonios, dând un aer de eleganță - asta la prima secțiune -. Ceea ce mai îmi place este că totul va fi în trei părți și mă voi bucura de un fic lung <3. Ăăh, cam atât, adică știu că am pălăvrăgit cam mult și cam încurcat și mai cred că te-am băgat de tot în ceață. În orice caz, ai un fic genial, nu îmi vine să cred că nu am trecut mai devreme pe la el, aștept nextu și revin și atunci cu un comentariu. Baftă și multă inspirație, ești genială, te ador <3.

P.S.: Scuze de marele comentariu, dar nu m-am putut abține. În orice caz ador acest fic ^^.
[Imagine: Jun0xCa.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)