Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Portocaliu

#51
Unele dintre fotografiile tale imi plac. Altele mi se par... "stricate". Schimbandu-le culoare le face sa arate urat. Nu e ceva in centru, nu te bazezi pe ceva cu care incepi, parerea mea. Nu o sa le i-au pe fiecare in parte sa le comentez pentru ca ar fi... cred ca stii.
Ultima poza mi se pare prea colorata, care atrage atentia, detaliile parca-s uitate etc.

[edit] A fost doar o parere. Nu poti primi doar pupincureli, asa nu inveti nimic. ^^ Stii ceva? Nici nu merita sa ma obosesc pentru ca unii se vad doar pe ei.
****
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#52


http://daniiiiiela.deviantart.com/gallery/#/d4ftsmi
[Imagine: Jun0xCa.png]

#53
heloooo... avand in vedere ca ai foarte multe fotografi postate, voi comenta in mare -ca sa spun asa-

Paiii, pozele tale sunt destul de reusite. Le editezi, asta e evident, dar cateodata incarci prea tare. Folosesti cam aceleasi efecte, dar in alte cantitati. Nu sunt eu o mare specialista in arta editarii, dar unele mi se par prea "pline" -editate-.
Imi place poza aia cu dovleacul de pe pagina anterioara :))). Vreau si eu o jucarie asa amuzanta ;)).
Siiiii, ultima poza nu o inteleg deloc. Am vazut un creion, si ceva pe langa el, dar nu sunt sigura ce anume este, deoare ce e in ceata -editu` e de vina-. Poza e destul de draguta ..dar ce reprezinta?

zbyye
[Imagine: YWk6O.jpg]

#54


http://m.ak.fbcdn.net/a2.sphotos.ak/hpho...3788_n.jpg
[Imagine: Jun0xCa.png]

#55
So, →Innocence. eu nu inteleg ce nu intelegi 21 pe bune, adica poza aia mi se pare absolut geniala.. da, e un creion si o mina faramitata, nu e asa de greu de inteles 22. Mie personal mi se pare absolut geniala, chiar daca e mai 'blurish', e foarte expresiva. Bravo.
La ultima poza puteai sa lasi culorile umpicut mai sterse, dar e ok si asa. Nu am nimic de comentat.
keep working
good luck <3
Cea mai reuşită semnătură.

#56
Citat:Ultima poza mi se pare prea colorata, care atrage atentia, detaliile parca-s uitate etc.
Se numeşte vintage. Trecând peste asta, în mare îmi place. dacă vrei efecte de editare just let me know. Pot să te ajut în legătură cu asta. Am câteva pe aici *searching dor them* Cât despre efecte, încearcă să nu măreşti exposure prea mult, dar e bun contrastul. Ultima e foarte delicioasă, dar vezi că ai lucrat prea mult la contrast în partea asta din stânga. Se vede murdară să zic aşa. E tare focusul să ştii.
-

#57
Va multumeeesc * huggie *.
Something new: http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...0341_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...8321_n.jpg


_____________

Multumesc ._.
http://m.ak.fbcdn.net/a8.sphotos.ak/hpho...1798_n.jpg
[Imagine: Jun0xCa.png]

#58
Bună Daria.
Îmi place foarte mult ultima poză, e reuşită. Calitatea e bună, dar nu excelentă. Totuşi, când îţi mai fotografiezi ochiul încearcă să-l încadrezi perfect în fotografie. Spre exemplu, aici ar fi fost mai bine dacă s-ar fi văzut şi coada ochiului. Încă o bucăţică de sfat: în unele poze dă bine culoarea ce-o alegi, dar în altele ar fi bine să le modifici mai discret. În fotografia cu ochiul e super ok, dar în cele din ultimul post e prea stridentă culoarea.
Cam asta a fost tot. Totuşi, să ştii că îmi plac din ce în ce mai mult fotografiile tale. ^^
Spor la fotografiat şi multă imaginaţie!

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#59
Tnx.

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-a...2174_n.jpg

[Imagine: Jun0xCa.png]

#60
Deci,danii,o sa comentez ultima poza 5

In mare imi place,chiar daca ideea e cam simpla.E editata cam tare,I mean Rosu e rosu,cum e si numit topicul,poate si asta e ideea dar e putin cam mult rosu.De asemenea,pata de lumina deranjeaza si distrage atentia de pe ruj,care ar trebuii sa fie centrul de atentie in fotografie.In rest imi place,are asa un farmex..hmm,idk cum sa descriu21.Unghiul pune in valoare rujul ala,ceea ce e bine.

Atat hug




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)