Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Photos without principles.

#1
Am decis să vă arăt nişte poze făcute de mine. Nu sunt de fotograf expert, insă, imi place să îmi pierd timpul cu aşa ceva. Surprind orice pe cameră şi sper să vă placă. Aştept păreri bune sau rele.

Tom & Jerry
- s-a pornit bliţul...

Ceva simplu. Ceva ce vezi aproape in fiecare zi

O floricică. Simplă dar îmi place

Pur ÅŸi simplu

Atât deocamdată. Sper să fie bune4

#2
Letty, cea mai reusita mi se pare a doua fotografie, "Ceva simplu. Ceva ce vezi aproape in fiecare zi", chiar e foarte expresiva, se poate interpreta in 1000 de feluri si crede-ma e foarte placut sa vezi pe un cer innorat o pata de lumina.
La prima fotografie mi se pare deranjant blitzul.Pe bune, daca vrei sa-ti iasa o fotografie bine dezactiveaza-ti blitzul si foloseste-te de lumina naturala.
Hmm, deci sunt dragute dar n-ai vrea sa incerci sa le modifici in Ps?Nu mult, doar cat trebuie.Si te poti gandi la niste cadre mai interesante ca sa le dai un aer original.
P.S: inspiratia ti-o poti gasi pe multe site-uri de fotografie.Uitandu-te la altii si urmand niste tutoriale prinzi multa experienta si avansezi.
Keep posting! :]
[Imagine: 43e7c04227709ca633742d8d11aa32cf.png]
Eu ți-am alergat prin vene, ți-am suflat cu dor pe gene, eu ți-am upgradat sărutul, ți-am iubit necunoscutul...
~my deviantart~
~my photography topic~

#3
Scuzaţi întârzierea ^^. Dar am revenit cu poze noi, sper că pe gustul vostru...

Pisicuţă :X

Paletă de culori

Evantai senin 21

Apus [editat]

Apus [original]

I hope you like it ! ^^

#4
[ Scuze de dublu post ] Ştiu că nu prea am mai postat de foarte mult timp dar nu am găsit nimic interesant de fotografiat aşa că m-am gândit că nu are rost să pun o poză doar să fie pusă. Oricum, am revenit în forţă !

Animezup ? :]
Nimic special ?
Apus dincolo de poarta imaginaţiei.
Biluţe :] !

Un sfat ? O părere ? 5

#5
hello.
Deci poza cu evantaiul colorat ar fi iesit mult mai frumoasa daca era mai luminata si ar fi avut un contrast mai ok. Culorile ar fi fost mult mai frumoase. Asa nu imi exprima nimic. Cealalta cu evantaiul e mai draguta
La cele cu apusul imi place mai mult editul, dar si la original trebuie sa te felicit. Imi place cum ai prins cerul.. si ca se vede si putin din blocurile alea, care ti-au iesit negre.
La cele cu animezup si cealalta cu soare, nor, frunza si ce or fi alea, din nou nu au nimic special. Ok, ai scris frumos, si ideea e bunicica, dar mai degraba ar fi mers postata la desen.. ca nu mi se pare o fotografie reusita, doar o poza facuta ca sa postezi un desen. Te-as fi sfatuit sa nu faci poza incat sa se vada doar foaia. Sa o fi facut invers, stramba.. cu mmai multa sau mai putina lumina ..niste contrast. Ar fi fost optiuni.
Poza cu mana si cu biluta o ador, mi se pare cea mai reusita. Din nou faza cu negru21 si biluta imi place ca e colorata. Lumina e buna.. si de culori nu am ce sa zic.
Ultima [aia cu 3 bile] are o calitate cam proasta. MAcar sa fi folosit close-up sa se focalizeze doar pe una, sau un unghi diferit, un decor diferit21 ca lumina e buna.

cam atat, asta e parerea mea, ca nici eu nu sunt mare fotograf21
Cea mai reuşită semnătură.

#6
Heh, după o lungă absenţă, am revenit. Însă, nu avea rost să postez ceva doar să fie postat, aşa că am aşteptat să găsesc ceva bun de fotografiat.

All star <3

Prigat de viÅŸine : ))

Cais privit de pe geam

Cheile Turzii [ excursie ]

Cadran solar [ Grădina botanică, Cluj. excursie ]

Pod neascultător [ Cheile Turzii, excursie ]

Alee înverzită [ Grădina bontanică, Cluj, excursie ]

Alee privită dintre copaci [ Grădina botanică, Cluj, excursie ]

Model Japonez [ Grădina botanică, Cluj, excursie ]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)