Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Peripeti din alta dimensiune

#1
Sall! Sunt noua aici si asi vrea sa postez un fanfic. Este primul meu fic asa ca va rog sa ma scuzati pentru greselile pe care o sa le fac. Multumesc pentru intelegere!!!
1. Un inceput nu tocmai minunat !

Povestea incepe in anul 2025 cand un flux inexplicabil a devastat pamantul si a ucis o treime din populatia acesteia.
Animalele au disparut fara nici o urma, iar jumatate din oameni ramasiin viata, s-autransformat in diferite creaturi ciudate. Acestea nu mai gandeau si s-au refugiat in mediul lor de viata.
Oameni de stiinta, ramasiin viata, au creeat o bariera protectoare, in anul 2026,iar oamenii si-au luat viata de la capat, incepand sa construiasca tot ce au pierdut in urma dezastrului.
Savantii, au construit roboti pentru ai trimite inafara barierei, sa aprovizioneze oameni, cu tot ce aveau nevoie, pentru a trai.
La sfarsitul anului, savantii au infintat Organizatia Save People (O.P.S.), iar cladirea, de 2 metri inaltime, era situata in centrul barierei energetice.
Tot in acest an, in luna decembrie, a fost gasita o fata pe nume Allice Medison, in varsta de 14 ani, in padureade langa bariera. Aceasta a fost ingrijita si adoptata de catre familia Morgan.
Familia Morgan era formata din Sara Morgan, mama a doua fete ( in afara de Allice), parul acesteia fiind roscat,iar ochii aveau o noanta de verde smarald. Blanda si intelegatoare fiind din todeauna. Catarine Morgan, una din ficele Sarei, avea parul negru ca si ochii acesteia, in varsta de 14 ani, de fel era timida, copilaroasa, rasfatata si prietenoasa. Avea o surioara mai mica, pe nume Mana, parul ei avea o nuanta de roscat iar ochii ereau verzi . Sotul Sarei pe nume Catalin Morgan era decedat de 2 ani in urma fluxului.
In cursul anului urmator, oameni, aproape ca nu mai duceau lipsa de nimic.
La sfarsitul anului 2028, bariera a fost distrusa, de mii de creaturi, in cautare de hrana. Robotii, depasiti de numarul urias al monstrilor, nu au facut fata atacului.
Oamenii, au fugit fiecare unde au apucat, dar din pacate multi au fost omorati, printre acestia si Sara Morgan.
Dupa acest atac, oamenii s-au imartit in mai multe tabere, avand la dispozitie, ca loc de trai, pesterile ascunse in munti, unde creaturile nu veneau, deoarece nu suportau frigul.
In primul grup, seafla o femeie penume Una Soley , avea in jur de 25 de ani, avand ochii albastri si parul roscat. Aceasta iiinvata pe ceilaltisa se lupte, pentru ca inaitea dezastrului ere luptatoare profeionista.
Peste un an, toti oameni s-au adaptat la mediul de viata corespunzator, si au invatat sa se ajutereciproc.


Va rog sa ma scuzati, inceputul este cam mic dar o sa incerc ca pe parcurs sa nu se mai repete. deasemenea criticile din care pot invata ceva nou sunt bine venite!(*)


Sara Morgan:

#2
Interesant ficul.Ideea e originala ce imi place.Mda inceputul a fost cam scurt dar merge si asa.
Greseli de tastare nu am vazut deci,esti OK.Imi place.Cred ca acest fic va ajunge sa imi placa foarte foarte mult.
Succes in continuare!

#3
2. La multi ani!

Sunetul unei cascade curgand lin, imi alina ranile interioare si exterioare.
Doi copilasi, in varsta de cinci ani, cu piciorusele goale, se jucau cu o minge pe care ereau imprimate niste albinute.
Privelistea era minunata, mirosul de brad te imbata imediat, cararile nedumerite parca te chemau sa le explorezi. Vantul lin si placut imi alinta parul, cu petale de crin de un mov deschis la culoare, vesel si adorabil.
Eream intr-o excursie la munte, impreuna cu familia mea, ce ma astepta, iar eu am fost furata de peisaj.
Deodata o voce subtire si placuta se aude:
- Caty...Caty! Trezeste-te!!
Fata se trezeste brusc...se ridica in picioare si striga:
- Uite un crin !! aratand cudegetul spre un baiat din camera ei..
Toti cei alati inauntru-l casutei fetei, se uita spre locul undeindica aceasta, apoi isi indreapta privirile nedumerite spre ea.
Catarine se inrosete toata, fiind din fire mai timida, si avand in vedere ca erea imbracata intr-un tricouas alb si niste boxeri verzi, iar dupacea se punedin nou in pat invelindu-se din cap pana in piceoare cu un cearceaf!
Fata cu vocea subtire, pe nume Allice, erea sora vitrega a lui Caty, avea 17 ani ca si fata cu parul de zmoala. Parul ei avea o noanta de blond pe care o puteai confunda foarte usor cu oraza a soarelui, ochii acesteia erau verzi si stralucitori.
Blondina erea cea mai buna prietena a Catarinei, seremarca mereu prin frumusetea ei, prietenia si increderea pe care le regaseai in zambetul ei. Fiind sefa grupei A din a doua pestera, erea foarte puternica, curajoasa si ambitioasa! Aceste trasaturi i le treanzmitea si Caterinei, chiar daca fetele faceau parte din grupe diferite.
Caty facea parte din grupa B, fiind o fata prietenoasa si simpatica. Partea copilaroasa din Caty, o facea pe Allice sa se poarte cu multa dragalasenie, asta pana cand se simtea calcata pe coada.
Catarine avea ochii negri ca taciunele din care se putea citi foarte repede ura, atunci cand o purta cuiva, parul negru ca zmoala ampifica cuvantul intens. Aceasta semana extrem de mult cu tatal ei.
Caty avea o surioara mai mica, de sange, in varsta de 13 ani. fata avea parul galbui cu noante de roscat si ochii verzi sistralucitori, la fel ca All. Se numea Mana, aceasta semana cu mana ei foarte mult. Erea ca un monstrulet ce le dadea mereu de furca, celor doua fete de 17 ani.
- Te lasam sapui ceva petine, si te asteptam afara. Sper ca nu ai uitat ce zi e azi? zice All, si iese fara sa auda vreun raspuns.
Baiatul spre carearatase Caty, se numea Toni, erea rosu din cap pana in picioare si nu putea sa faca nici un pas, asa cagasca l-au luat pe sus ca sa se pota schimba Caterine!
Caty a luatpe ea un tricou deo noanta turcoaz si nuste blugi lasati in jos, dupa care si-a prins parul, cu doi buretei mov si pufosi, in doua codite ce ii atarnau pana la brau, isi pune cercei cu cap de pisica de o noanta albastrui foarte inchis si iese afara zambind.
Insa fetei cu parul negru, i se sterge repede zambetul de pe buze, vazandu-l pe Toni ingropat in frunze, de catre colegi acestuia, din pricina ei.
Caty s-a indreptat spre baiat cu pasi repezi, dandu-i o mana de ajutor si cerandu-si scuze pentru cele intamplate!
Toni erea un brunet timid si dragut, dar deasemenea, cand era luat de prost face aun scandal monstru. culoarea ochilor baiatului, caprui te himnotiza la prima vedere. Se imbraca mai mereu in tricouri, un pic largi, de culori calde si blugi.
Brunetul, schiteaza un zambet in coltul guri, ir dupacease indreapta catre cologi sai, care inca radeau. Odata ajuns langa ei, incepe sle tipe in urechi, de raman tipi surzi, pe langa ca vocea lui rasunain toata pestera, formand un ecou si pierzandu-se in neant.
Catarine, chicotete un pic, cu gandu-l la faptu-l ca vocea baiatului suna asa de frumos, incat nu a observat ca toate privirile o tintuiau, deoarece fetei ii cutgeau balele uitandu-se la Toni cu dragoste.
Intre timp, All se apropie usor de Caty, si ii da o palma pentru a se trezi din visarea cu ochii deschisi.
Toni, iar se inroseste caun rac si o ia la fuga unde vedea cu ochii, Caty vroia sa faca aceasi lucru, insa All a apucat-o de mana si a inceput sa tipe in urechile fetei:
- Deci, hai cu mine sa iti arat ceva. S-a inteles?
- Da! zice Caty cu lacrimi in coltul ochilor
All ii da drumul la mana, incet si Caty o i-a la sanatoasa, dar blonda enervata, o fugareste pana o prinde
- Daca nu vi de una singura,o sa te tarasc eu! Clar? zice All dupa care o taraste pe fata cam vreo jumatate de ora si cand in sfarsit se opreste,anunta cu un ranjet pe buze.
- Am ajuns!!
_ Stai sainteleg, zicefata cu parul negru enervata la culme, m-ai tarat de mi-a dat sangele in genunchi, mi-ai dat un pumn in burta cand am uncercat sa fug din nou, mi-ai umflat ochii cand ma zbateam sa scap, ca sa imi arati...nimic???
- Nu iti arat nimic, desteapt-o!! Uita-te la stanca aia!! zice All calma
- Ce?? O stanca??? Pentru o stanca arat in halu-l asta?? zicesau mai bine zis urla Caty, cu ochii rosi de furie, intimp ce gasca,in spatelefetelor, se spargeau de ras.
Deodata de dupa stanca se aude un zgomot.
- In garda toti!! striga Caty alarmata
Toti cei care nu stiau ce se afla dupa stanca, se pregateau sa atace, adica numai Caty!!!
- Hey, de ce sunteti asa calmi? intreaba fata nedumerita
All se duce dupa stanca, si iese de acolo, cu un fel de catelus ce avea blanita verde deschis pe care se plimbu niste bulinute albastre. Avea urechiuse de pisica si codita de vulpe, arata adorabil imposibil sa nu il pupi pe botic. Pe capul animalutului era asezata o fundita rosiatica, din care se vedea un biletel galbui.
Caty se apropie de el, il mangaie, il i-a in brate, il pupa admirandu-i blanita lui pufoasa, dupa care ii i-a biletul si il citeste:
- La multi ani si tot ce iti doresti!!! Din partea gasti animalutul este al tau!!
De dupa colt, apare Toni cu un tort in mana, si atunci au inceput toti sa cante "La multi ani!!" Desi cantecul suna oribil, gestul a impresionat-o foarte mut pe Caty, mai ales ca tortul arata fantastic, erea facut din fructe exotice si parca zicea: " -Mananca-ma"
Cand au terminat de cantat ~slava Domnului~ Toni i-a dat un pupic lui Caty pe obraz urandu-i la multi ani. Catarine le-a multumit tuturor, cu lacrimi in ochii,pentru surpriza magnifica pe care i-au facut-o de ziua ei.
P.S.: Dupa ce brunetul a pupat-o pe fata, aceasta a lesinat, dar bn caa prins-o All ca altfel avea si un cucui!


Caty:
Allice:
Mana:
Toni:

#4
Idee e frumoasa nu pot zice originala ptr ca nu e cine stie ce originalitate dar da frumoasa , totusi vad ca incerci sa ai o tentativa de comic , nu asa se creeaza daca asta vroiai !

Descrierea - seaca as putea spune timida , la prima vedere am crezut ca e un fic excelent dar ai multe lacune , invata cum sa conturezi o luma sau un personaj fara a te pierde in detali sau a lasa cititorul -_- ptr ca asta faci !

Dialog - desi nu e atat de mult incat sa-mi trebuiasca colac personajele parca vorbesc fortate , adica imagineaza-ti ce ai spune tu daca ai fi in locul lor , o discutie intre doua sau mai multe persoane [in acets caz personaje] trebuie sa decurga normal !

Imbini destul de bine modurile de exepunere dar nu ar fi rau ca dupa ce iti termini urmatorul capitol sa te uiti peste el de doua trei ori [indicat ar fi sa se uite si altcineva , doua perechi de ochi sunt mai bune decat una]

Inceputul - e brusc , lipsit de figuri de stil , nu e nimic ce ne poate duce in aceasta lume , foarte sec si nu mi-a lasat nici un sentiment !

Iti lipseste cu desavarsire suspansul ! nimic nu ma facut sa citesc aceasta poveste , doar plictiseala !!!

P.S. nu il folosesti intr`un fic ! se foloseste la scrisri telegrame [mai putin] in nici un caz intr`un fic !!!

#5
3. Vanatoarea

Caty se trezeste la 10:30, cu gandul la ziua ce tocmai incepuse pentru ea. Se imbraca intr-o bluza neagra si cu o pereche de pantaloni scurti de blugi. Isi prinde parul intr-o coada in stanga si isi pune cercei in forma de luna, care erau confectionati din argint , metalul preferat al fetei, si daruiti de catre mama sa.
Fata cu ochii de carbune, se gandea ca astazi e zi de vanatoare si brusc isi aminteste ca ar trebui sa o trezeasca si pe prietena ei blonda.
Astazi se formau echipe mixte din grupele A si B.
- Poate azi voi fi cu Toni in echipa!!! gandeste Caty amorezata, in timp ce All punea pe ea un tricou cu guler, rosu si o pereche de pantaloni scurti, de culoare neagra; se piaptana, se acopera cu un palton ce avea o noanta grena, isi lasa parul sa ii loveasca spatele, se tranteste pe un scaun si aproape ca adoarme la loc.
- Tot ce vreau este sa nu fim vanati! ii zice Caty blondei ce tocmai casca de putea sa imghita un urs.
- Ce ai zis ?! intreaba All buimaca, incercand sa deschida ochii.
- Of! Nimic, iar am inceput sa gandesc cu voce tare! zice fata dand sa iasa afara din casuta. Aceasta erea uramata de blonda, care deabea vedea pe unde merge.
In pestera, cele doua grupe, stateau aliniate in fata lui Miss Merey ce avea rolul de sefa secund din pestera respectiva. Pestera se numea Pestera labirintului din cauza coridoarelor nesfarsite a acesteia. Pe langa aceasta mai ereau Pesterile Cascadei ce erau amplasate la 100 km de aici, si Pestera Maca, care era vizvi de pestera labirintului.
Miss Merey era in varsta de 45 de ani, si un picmica de inaltime. Ochii ei batrani aveau o noanta de verde, iar parul acesteiade culoarea roz pal. Fata ei batrana, ascundea duritatea ce zacea in interiorul dansei, iesind la suprafatala cea mai mica gresala. aceasta mai era si profesoara de antrenamente. Avea o nepoata, pe care o tinea mereu in paie, facandu-i toate mofturile posibile!
- Iar ati intarziat toantelor?! De cate ori v-am spus sa nu va mai culcati la patru dimineata?
- Stati sa numar! ii raspunde Allice obraznic
Femeia in varsta s-a enervat si atinut o teorie, despre punctualitate, de vreo jumatate de ora si cand a terminat a scos un oftat nemultumita. All a avut timp sa mai traga un pui de somn, si in timp ce aceasta erea in lumea dulce a viselor, Caty scotea niste scuze printre dinti, putin balbaita. In fine, se trezeste si All sicascand cat gura pesteri, cu niste cearcane cat casa in ochii, o roaga pe tanti "gura mare" sa mai repete o data ce a zis ca ea adormise la inceputul frazei.
Tanti Merey isi iese din minti, scoate un sunet de urs infuriat, dupa care incepe sa isi smulga parul din cap si sa faca ca tote alea. Cand s-a mai calmat ~in sfatsit~ a reusit sa anunte echipele si a plecat ~inca nervoasa~ sa ii antreneze pe cei din grupa C si D. In fiecare echipa sunt cate 3 menbri. Caty a picat cu Alice si cu Corian Greg. Acesta erea brunet, cu ochii caprui, ceerau ac operitide un strat subtire de sticla, inconjurate de rame din plastic. Uneori erea foarteenervant si plictisitor, pe langa ca frica , punea foarte des, stapanire pe el.
- Nu sunt cu toni in echipa! zice Caty cu un bot lung si cu lacrimi incoltul ochilor.
- Las' ca nu mori fara el. zice All care isi aranja parul
- Haideti sa margem! Daca nu ati observat toate echipele celelalte au plecat deja. zice Corian ce isi tragea pantaloni un oicmai sus.
- Ok baieti! Pornim spre nord. zice All aproape sa o i-a din loc
- Baba aia nu putea sa ne dea un loc mai ferit? intreaba Caty nervoasa aproape tipand.
- Daca nu te-ai trezit mai devremece sa iti fac. Acum taci si hai la drum. ii zice All razand usor de fata fetei
Pentru a ajunge in padurea de nord, trebuia ca cei trei prieteni sa taverseze muntele ce ii inconjura. Cand au ajuns in padure cam peste o ora, Corian se impiedica de o piatra, cade in bot iar dupacea se ridica brisc si incepe sa tipe
- Suntem atacatiiii!!!! baiatul speriat se arunca intr-un tufis, lasandu-si fundul pe afara si cand da sa iasa, constata ca i s-au rupt pantaloni in fund!
Catarine si cu All raman cu gurile cascate, cu ochii de broaste uimite , iar dupacea se tavalesc pe jos de ras. Fetele constata ca au pierdut prea mult cu rasul si isi continua drumul inca amuzate.
Peste 5 ore de mers continuu, trioul se opreste sa rasufle un pic, iar All se duce sa cerceteze zona.
- Fata asta e din otel? intreaba Caty printre gafaierturi de oboseala
- Nu stiu! Ma duc sa verific? zice Corian cu un zanjet pe buze
- Nuuu!! striga Caty la baiat, iar dupacea incepe sa rada usor.
Corian incepe sa ii povesteasca fetei cuparul negru ceva, insa aceasta nici macar nu il asculta si se gandea lacu totul alceva.
Deodata, apare in fata lor, un animalut de doar doi metri inaltime. Acestor creaturi l-i se spuneau Gerele din cauza ca aratau straniu.
Corian se opreste brusc din vorbaraie, se indreapta spre Caty cu pasi repezi, o leagana putin de umar, cu mana lui tremuranda, pentru a se trezi dn visare, si o intreaba pe fata, cu ochii fixi la creatura
- Ce e asta?
Gerela erea acoperita de o blana albastra deschis, iar in jurul ochilor de culoare un pic mai deschisa decat blana, se gaseau pietricele de ghiata.
Caty cauta rapid o solutiee pentru intrebarea baiatului. Daca ii spunea ca este o creatura care vrea sa ii devoreze, o sa o i-a brunetul la fuga pana cand nimereste in vr'un tufis, iar daca ii zicea ca este un om costumat, biatul se grabea sa vada cine se ascunde sub masca. Dar in sfarsit lui Catarine i se aprinde un beculet in cap.
- Este o pinata, Corian, deci trebue sa bagam cutitul in ea ca sa avem carne! zice fata, asteptand nesigura un raspuns.
Baiatul se gandete un pic dupa care incepe sa tipe
- Hai la treaba! si se napusteste asupra creaturi, facand-o zdrente dupa care apare si All din spatele meu
- Oaw! Vati descurcat cu o creatura de ghiata. exprima blonda mirata Da ce tot dai din maini, Caty? Ai furat un tic cat am fost eu plecata?
- Nu deteapt-o. Eu iti faceam semn sa taci!
Cand aude Corian, sa tintuit intr-un copac si Caty a trebui sa stea jumate de oera pana cand acesta a cobotrat.
- Mersi All! zice Caty cand se intoarce cu tipu ce se mai linistise un pic.
Scz nu o sa mai postez o perioada deoarece trebue sa modific cate ceva si sunt prea preocupata cu sc!

#6
Am revenit cu nunou capitol! sper sa va placa....O_o
Capitolul 4

Toni a disparut! Lacrimi de......prostie!!!

In drumul nostru, dam de cicalitorul grupului, Roko cu unul din coechipierii lui si ultimul....
-- Unde e Toni? il intreaba Caty, alarmata, pe Roko
-- Aaa, s-a ratacit, ca de obicei! Sa nu zici ca te-ai indragostit de Toni? zice Roko cu ochii bulbucati, zambind la adolescenta
-- Aaaaa! Ce ai? Doar imi fac griji! E un membru inportant al grupului! Nu? il intreaba fata rosie toata, ca sa scape de intrebarea lui enervanta
-- Da! Normal! Hai sa-l cautam! zice Roko
-- Ok! Sa ne despartim! Asa o sa il gasim mai repede! spune Caty
-- De acord! Mai e un pik si se inopteaza asa ca fiti rapizi! zice All
Si chiar cand sa plecam, incepe Corian sa strige
-- Nu cred ca o sa il gasiti cu saci aia in sp..spa...spate!
Atunci All se intoarce, Caty se inpiedica de o piatra si cade in fata de i se umfla buza, iar Roko cade dintr-un copac, din cauza greutati sacului cu lemne, si isi sparge capu. Dupa ce se ridica, il panseaza All si zice cu un zambet siret catre Anstain
-- Ok!! Tu o sa stai cu saci in timp ce noi il cautam pe Toni!
-- Hai sa mergem odata! zice bruneta, un pik nervoasa
-- Bine, bine sefa! zice Roko speriat
-- Bafta la toti! sper sa il gasesc eu inaintea voastra! zice Caty in gand si porneste la drum
Merg Caty pe drumul sau si dupa o jumatate de ora, se opreste dupa o stanca sa se odihnesca, si ghici cine ere pe partea cealalta a stanci?
-- Toni? intreba fata uitanu-se dupa stanca
-- Aaa, scuze credeam ca e Toni!! Pa pa
Dupa ce face 3 pasi inapoi, monstrul cu care tocmai vorbise, ce avea inaltimea "pinatei vi" a lui Corian, se indrepta spre adolescenta in viteza.Aceasta a luat-o la fuga, tipand dupa ajutor, dar nimeni nu o auzea, sau cel putin asa credea ea. In spatele sau, s-au mai strans vreo doua creaturi. Dupa 15 minute de alergat, fata se opreste, aproape moarta, respirand greu, cu inima in cap, zicand
-- DOAMNE care esti in ceruri.....
Deodata sare ceva dintr-un tufis. Arata ca un om din evu mediu, deoarece era vopsit pe fata cu noroi, cu niste pantaloni sfasiati ce semanau cu o fusta , si cu un bat in mana si un cutit in cealalta. Caty lesina,iar in timpu asta, Toni in fusta se lupta sa o salveze. Dupa ce termina cu monstri, o i-a pe Caty in brate si o duce la tabara, unde Anstain numara firele de iarba!
In sfarsit, cand ajunge Toni in tabara, era deja vreo 12 noaptea, asa ca a trebuit sa inopteze, toti acolo, in padurea de nord.
Caty, All si Roko au facut pe gardieni.
-- Buno, dragut-o! Te-ai trezit? intreaba Toni cu un zambet desi el tocmai se trezise!
Caty, ca un felinar in toiu nopti, ii raspunde un simplu si sec
-- Da!
-- Faci pe gardiana? intreaba el
-- Pey, sunt destul de odihnita si ... balbaie fata
-- Da, da ! Am inteles! zice Toni, inca in fusta lui si se apropindu-se de Caty
-- Nu iti e frig? il intreaba adolescenta, uitandu-se la corpul lui splendid de...............parosssssss!!!!
-- Nu! Cel putin nu cand esti tu langa mine! spune Toni
Caty se uita in ochii lui, apoi in jos si nu mai ridic privirea mult timp!
-- Cum adika? intreb eu
Baiatul se apropie de urechea fetei si imi sopteste
-- Asi vrea sa imi faci un serviciu?
~Cica asta trebuia sa fie un monent romanitic, serios nu putea sa spuna si el un "te iubesc"~gandeste fata
-- Ce fel de serviciu? intreba Caty un pic suspicioasa
-- Pei, cand m-am ratacit, mi-am lasat hainele langa un copac, si asi vrea sa vi cu mine sa le luam. Da te rog sa nu spui nimanui ca nu o sa ne lase!
-- Bine! O sa mergem maine pe lumina! zice fata uimita ca timidul Toni s-a transformat intru-un tip mai indraznet.
-- Nuuu!!!! tipa Toni. Nu! Deoarece atunci o sa plecam fara comentari din ordinul sefei. Stii?
-- Ok! Da ne intoarcem repede sa nu isi dea nimeni seama ca am disparut. zice fata scurt si porneste la drum
Dupa o jumatate de ora de mers, cei doi adolescenti se opresc pentru a se odihni, si o pornesc mai departe. Caty mergea in fata, iar Toni in spatele sau, deodata se aude un zgomot chiar in urechia dreapta a fetei, suna ca un urlet, care a surzito. Cand se intoarce Toni disparuse din nou!
-- O nu! Nu din nou! Bine ca am luat lanterna de la tantalau! zice fata
Adolescenta se aseaza lanaga un copac, stand in garda, cu un cutit in mana. In stanga mea se aud sunete de durere! Aprinde lanterna si o ia usor spre asa numitul zgomot. Cand ajunge acolo il vede pe Toni care era cazut, plin de snge, in fata ei, iar fata ramine intepenita. Dupa ce poate din nou sa isi miscte picioarele,alerga spre adolescent, si il ia in brate incepand sa planga, iar lacrimile ei curgeau pe baiat!
De dupa un copac se aude
-- Caty! Pleaka de langa el, acum'!!
-- Ce? cine esti? striga fata printre suspine
Dupa copac iese....Toni ranit la un brat. Cand fata se uita la baiatul pe care il tinea in brate, vede un monstru ce avea ochii de ghiata, si o tintea cu privirea pe fata. Caty sufla cat poate de tare pe gura, i-a o gura de aer si incepe sa tipe!
Monstru o apuca de brat, nelasandu-o sa fug!!!
-- Ajutor! Lasa-ma in pace tipa fata!
Atunci Toni arunca un cutit in mana creaturei, care o scapa pe fata si ea alerga cat pot de tare spre tabara! Binenteles cu Toni de mana!!
-- Ajungem acum! zice fata
-- Bi...Bine! se balbaie Toni rosu tot.
Caty isi da seama si ii da drumul la mana cerandu-si scuze. ~pey, binenteles, dupa ce ca era ranit, eu i-am rupt mana de tot, si este rosu de furie~ gandeste fata
Si All le-a tinut o predica de zile mari, deoarece era 4:30 cand, cei doi , au ajuns in tabara.
Adolestcenti au plecat spre pestera, imediat dupa aceea! Fiecare avea ceva de carat, dar, Caty nici nu se mai gandea la greutate, cand isi amintea ce se intamplase in noaptea aceea! Cand i-a povestit lu' All, ca a tinut in brate un monstru a ramas, blonda, cu ochii cat cepele!
Roko:
Corian:

#7
Citat:Povestea incepe in anul 2025 cand un flux inexplicabil a devastat pamantul si a ucis o treime din populatia acesteia.
Animalele au disparut fara nici o urma, iar jumatate din oameni ramasi in viata, s-au transformat in diferite creaturi ciudate. Acestea nu mai gandeau si s-au refugiat in mediul lor de viata.
Oameni de stiinta, ramasi in viata, au creeat o bariera protectoare, in anul 2026,iar oamenii si-au luat viata de la capat, incepand sa construiasca tot ce au pierdut in urma dezastrului.
Savantii, au construit roboti pentru ai trimite inafara barierei, sa aprovizioneze oameni, cu tot ce aveau nevoie, pentru a trai.
La sfarsitul anului, savantii au infintat Organizatia Save People (O.P.S.), iar cladirea, de 2 metri inaltime(2 metri mi se pare extraordinar de putin, un om are cam 1,75 ,daca e vorba de un adult, deci e imposibil ca o cladire sa aiba 2 metri intaltime, mai are putin are putin si atinge tavanul.Poate 10-20 de metri) era situata in centrul barierei energetice.
Tot in acest an, in luna decembrie, a fost gasita o fata pe nume Allice Medison, in varsta de 14 ani, in padurea de langa bariera. Aceasta a fost ingrijita si adoptata de catre familia Morgan.
Familia Morgan era formata din Sara Morgan, mama a doua fete ( in afara de Allice), parul acesteia fiind roscat,iar ochii aveau o nuanta de verde smarald. Blanda si intelegatoare fiind din todeauna. Catarine Morgan, una din ficele Sarei, avea parul negru ca si ochii acesteia, in varsta de 14 ani, de fel era timida, copilaroasa, rasfatata si prietenoasa. Avea o surioara mai mica, pe nume Mana, parul ei avea o nuanta de roscat iar ochii erau verzi . Sotul Sarei pe nume Catalin Morgan era decedat de 2 ani in urma fluxului.
In cursul anului urmator, oamenii, aproape ca nu mai duceau lipsa de nimic.
La sfarsitul anului 2028, bariera a fost distrusa, de mii de creaturi, in cautare de hrana. Robotii, depasiti de numarul urias al monstrilor, nu au facut fata atacului.
Oamenii, au fugit fiecare unde au apucat, dar din pacate multi au fost omorati, printre acestia si Sara Morgan.
Dupa acest atac, oamenii s-au impartit in mai multe tabere, avand la dispozitie, ca loc de trai, pesterile ascunse in munti, unde creaturile nu veneau, deoarece nu suportau frigul.
In primul grup, se afla o femeie pe nume Una Soley , avea in jur de 25 de ani, avand ochii albastri si parul roscat. Aceasta ii invata pe ceilalti sa se lupte, pentru ca inaitea dezastrului era luptatoare profeionista.
Peste un an, toti oameni s-au adaptat la mediul de viata corespunzator, si au invatat sa se ajute reciproc.
Descrierea e foarte putina, dialogul nu e prezent, si grabesti enorm de mult actiunea... sper ca celelalte capitole sa fie mai diferite...
Capitolul 2
am observat ca si in acest capitol ai multe cuvinte la care ai uitat sa pui space intre ele, ceea ce il face destul de greu de citit, nu mai stau sa mai precizez fiecare greseala din fiecare capitol.
Se putea mai multa descriere, mi-a placut "petrecerea" lui Caty de ziua ei de nastere, si cadoul parea foarte dragut.
erea - era (am vazut ca faci aceasta greseala foarte des, deci tine minte se scrie era)
next : capitolul 3
"cu niste cearcane cat casa in ochii," - comparatia asta nu se potriveste deloc, mai bine spuneai simplu, "cu niste cearcane foarte mari", deci atentie la comparatii
Citat:Acestor creaturi li se spuneau Gerele din cauza ca aratau straniu.
inafara de greselile de tastare, care predomina si acest capitol, in aceasta fraza puteai descrie mai mult aceste creaturi,si doar pentru ca erau stranii, asta nu e un motiv sa fie numite Gerele. Am observat ca le-ai descris mai tarziu, te opresti de o idee si treci la alta. Descrie un lucru si treci la celalt, nu te mai complica atat.
si in final :Capitolul 4
Citat:Caty sufla cat poate de tare pe gura, i-a o gura de aer si incepe sa tipe!
in primul rand e repetitie si in al doilea rand e pleonasm intr-un fel...
ori sufla, ori tipa?... desi cred ca ai vrut sa spui fluiera, si nu mai era nevoie sa spui pe unde o face...
pe langa greselile de tastare care sunt mai putine, uiti sa pui punctul la sfarsitul dialogului, si ca tot veni vorba de dialog, am observat ca ai pus doua linii la inceput "--", unul era de ajuns...
si cum a spus si Keicy, iti lipseste suspansul, nu ma faci sa simt ca si cand as fi acolo, mai multa desciere si sentimente...
sper ca nu te-a suparat comentariul meu...:bye:







Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Liceul...alta povara Elix3 3 2.860 29-10-2012, 01:57 AM
Ultimul răspuns: Lain
  O alta aventura a lui Naruto! Arken 1 2.725 27-04-2010, 09:45 PM
Ultimul răspuns: Gabriella
  Kaleido Star-O alta viata adyna_45 7 6.019 02-12-2008, 03:58 PM
Ultimul răspuns: adyna_45
  O viata ca oricare alta bastard_in_love 3 3.118 31-07-2008, 10:48 PM
Ultimul răspuns: J A N E
  O alta lume... white angel 0 2.866 18-03-2008, 06:04 PM
Ultimul răspuns: white angel


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)