Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

POTM ~ Editia a IIIa. Votarea.

#1
Reguli înainte de toate.
1. Uitaţi-vă bine la toate fotografiile şi apoi votaţi.
2. Votarea se va face astfel :
1. Poza 15 este preferata mea pentru că...
2. Poza 18 îmi place foarte mult deoarece...
3. Poza 14 mi se pare foarte reuşită fiindcă...
Locul 1. va primi 3 puncte, locul 2 două puncte şi locul 3 un punct. Voi aduna punctele şi cine are cele mai multe va câştiga. Am hotărât că este mai bine fără poll.
3. Cei care participă la concurs au voie să voteze, dar nu au voie să se voteze.
4. Dacă votaţi trebuie să argumentaţi de ce fotografiile voastre preferate sunt cele mai reuşite în cel puţin 3 rânduri întregi. Dacă nu aveţi 3 rânduri votul vostru nu va fi luat în considerare.

Fotografiile.
1. The night of a new Cinderella.
2. You are not alone.
3. One simple love.
4. Pudră și apă.
5. Birth of Venus Illigitima.

Start vot.
(19 - 21 martie).
[Imagine: 73m8sj.png]


#2
Hey... pot să votez o singură persoană? Dintre toate pozele una singură mi se pare că merită să fie votată. O să comentez câte ceva la toate, pentru că simt că au nevoie de nişte sfaturi.
So
1. E mult prea simplă. Scrisul e superb, dar poza în sine nu atrage atenţia. Doar o bucată de hârtie roşie pe care scrie ceva. Ar fi putut fi pozată dintr-un alt ungh şi e destul de slab luminată. Pare făcută în grabă.

2. Nu trebuia făcută cu blitz. Din cauza blitzului, ochii pisicii negre arată ciudat şi artificial, iar culorile sunt deteriorate. Pisicile şi ideea sunt drăguţe, dar privită în ansamblu, poza pare foarte dezordonată.

3. Conceptul e bun şi îmi place şi unghiul din care ai pozat, dar calitatea şi luminoziotatea lasă de dorit.

4. E o idee originală, dar mie îmi face greaşă. Sincer. Nu ştiu cum ţi-a venit ideea să amesteci apa aia roz cu pudra, dar arată greţos iar beţişoarele alea par murdare aşa colorate cum sunt. Mă deranjează sticluţa de lângă inimă şi faptul că are preţul ataşat de ea. Nu prea ai fost atent/ă la toate detaliile şi nu-mi place asta. Dar îmi place cum cade lumina pe inimă.

5. Asta e fotografia pe care o votez. Îmi place cum cei doi oameni de pe malul opus nu ştiu că sunt fotografiaţi şi nu pozează, culorile sunt superbe şi poza e foarte bine iluminată. Lumina naturală e cea mai bună când vrei să obţii o poză decentă.

Deci votul meu merge către fotografia cu numărul 5. Hai să votez şi cu prima, e puţin mai bună ca celelalte.

so, my top.
1. Birth of Venus Illigitima
2. The night of a new Cinderella.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#3
Nu vă înghesuiți, copiilași. o.o

1. Draga mea, ai vreo idee ce înseamnă fotografia ? Tu și cu aia de făcea poze la caietul de mate. -.- În afara faptului că ' I`m your Cinderella tonight ' ar fi sunat mai bine ' I will be your Cinderella tonight '. Sună mult mai . . . coerent, să zic. Umbra e super aiurea, nu ai setare la aparat să o faci mai luminoasă ? Deși îmi place cum scrii, nu mi se pare a fi o poză ce poate fi catalogată drept artă, deci chiar nu am ce zice. Btw, nu îmi inspiră iubire, ci . . . altceva, if you can read me. xD

2. Îmi placeee, e drăguț, deși ar fi trebuit să găsești un alt unghi, ăsta frontal mi se pare cam aiurea. De asemenea, are un contrast aiurea ( sau e vina setărilor monitorului meu ? ), adică e foarte bright. Dar s`ar putea să fie vina mea. Anyway, deși poza îmi inspiră ceva iubire, mi`ar fi plăcut să o văd mai altfel. Mi se pare doar o joacă, nu cu adevărat iubire. Dar am prea mari pretenții. :]]

3. Ca la prima poză, asta numești tu fotografie ? Asta numești tu dovadă de iubire ? -.- Poza îmi pare făcută cu telefonul sau cu un aparat slab. E o umbră super aiurea ce strică tot conceptul - care nici așa nu arată genial. Ideea e că nu asta mă așteptam să văd la această ediție. Tu aveai mâna acolo și cu cealaltă făceai poza, nu ? ._. Trebuia să găsești altă persoană și tu să iei poza mai de departe și eventual mâinile să fi fost colorate cu ceva. Ok, știu, ar fi fost cam greuț. D:

4. T.T Știi ce înseamnă iubire ? Această . . . fotografie numai iubire nu îmi inspiră. Îmi inspiră o persoană MULT prea disperată să găsească idei și nu îi mai pasă ce iese. Pe bune, arată super aiurea. Pudra aia nu era necesară, nu a făcut decât să mă gândesc că ai pus`o, doar așa, ca să fie. Iar, și aici văd problema cu umbra, încearcă ori să o editezi în ps, ori să nu mai stai călare pe locul ce vrei să îl pozezi. Se vede foarte aiurea. De asemenea, încearcă să mai umbli la aparatul tău, mă îndoiesc că nu ai găsi ceva setări mai . . . ok. Apropooo, nu mai face pozele din unghiul ăsta. Arată aiurea.

5. I love it. Ok, poate se putea mai bine, dar îmi place. Mi`ar fi plăcut ca cei doi să fie mai aproape, dar merge și așa. Asta e gen, pentru că ador reflexiile. :]] Chiar îmi place, deși și aici, ai fi putut încerca un alt unghi, dar e ok și așa, don`t worry. Chiar nu am ce critica, arată bine. Deja știi că te votez, nu ?

Trei din cinci poze mi`am dat seama ale cui sunt. Mă așteptam de la mai mult, dar trebuie să mă mulțumesc cu ce am, nu ? Ca să nu o mai lungim :

I. 5. Birth of Venus Illigitima.
II. 2. You are not alone.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#4
Hello!

1. Nu imi place unghiul din care ai pozat. Fotografia nu imi inspira mai nimic, trebuie sa recunosc. In primul rand, daca tot ai vrut sa o faci de sus.. mai bine ai fi facut-o pe mijloc, parerea mea. Ar fi fost mai bine decat sa o faci in asa fel incat sa nu se mai inteleaga scrisul in partea dreapta. Oi fi eu de vina, dar sincer, nu inteleg ce scrie mai departe de "for you". Sunt total de acord cu Nya, ar fi trebuit sa scri "I will be your Cinderella tonight" .

2. Deci pisicile astea sunt adorabile! :X Poza asta e chiar sugestiva. Cu adevarat ma face sa ma gandesc la iubire, la caldura. Ca sa nu mai zic (,) pare foarte confortabil locul unde stau. Eu sincer as fi incercat sa o fac ori mai de jos ori mai de departe.. si as fi dat un alt contrast, ca pisicile sa iasa in evidenta.

3. In afara de inimile alea nimic nu imi inspira iubire. In primul rand calitatea e una foarte proasta. Mainile alea imi inspira mai mult violenta, nu stiu. Poate ar fi iesit mai bine daca s-ar fi tinut de mana, nu una sa acopere pe cealalta. Si alt unghi ar fi fost mai dragut.

4. Culorile sunt groaznice. Asta din cauza ca lumina nu e buna. Mai bine ai fi incercat sa o faci ziua, la lumina naturala. Umbrele alea de pe inima nu dau bine. Unghiul e bun.

5. Culorile sunt super, la fel ca si peisajul. Imi transmite un sentiment mai rece, si mi se pare ca e editata. Oricum, esti in top.

topul:
I- You are not alone.
II-Birth of Venus Illigitima.
Cea mai reuşită semnătură.

#5
Dat fiindcă votarea şi ediţia lunii februarie s-a întins şi pe luna martie, şi mai ales pentru că termenul final pentru votare a fost depăşit, am decis să afişăm rezultatele.

Astfel, rezultatele finale în ordinea punctajului sunt:

1.Shuu - (5)Birth of Venus Illigitima. 3 puncte
2.Ang - (2)You are not alone. 2 puncte
3.Linnilerei - (1)The night of a new Cinderella. 1 punct
4.Căpșunica - (4)Pudră și apă. 0 puncte
5.Dedal N. - (3)One simple love. 0 puncte

Felicitări tuturor participanţilor! Îmi pare rău că nu s-au îndurat mai mulţi să voteze şi că n-au fost nici mulţi care au participat.
Acestea fiind zise, I got the cookies this month! O să deschis un thread pentru înscrieri cât de curând:3
[Imagine: sig3a.jpg]





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM ~ Editia a II - a Nya. 23 10.300 02-06-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Intrari. AlerimxD 14 8.109 15-03-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Flash
  POTM ~ Editia a II - a ~ Votarea Nya. 9 5.250 12-02-2011, 08:17 PM
Ultimul răspuns: Mhiet'e
  Photo of the month ~ Editia I ~ Votarea . + Rezultate Finale AlerimxD 15 10.266 08-01-2011, 09:38 PM
Ultimul răspuns: Sin
  Photo of the month ~ Editia I ~ Intrari . AlerimxD 18 11.529 29-12-2010, 10:35 PM
Ultimul răspuns: Auburn.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)