Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

POTM ~ Editia a II - a ~ Votarea

#1
Regulile .


1 . Puteți comenta toate fotografiile, dar veți alege 3 poze, adică un top 3 :

1. Poza x este preferata mea pentru că...
2. Poza y îmi place foarte mult deoarece...
3. Poza z mi se pare foarte reuşită fiindcă...

Locul 1 va primi 3 puncte, locul 2 două puncte şi locul 3 un punct. La sfârșit se vor aduna toate punctele și se va desemna câștigătorul.

2 . Cei care participă la concurs au voie să voteze, dar nu au voie să se voteze.

3 . Dacă votaţi trebuie să argumentaţi de ce fotografiile voastre preferate sunt cele mai reuşite în cel puţin 3 rânduri întregi. Dacă nu aveţi 3 rânduri votul vostru nu va fi luat în considerare.

Și cam atât. Aici sunt pozele ( ordinea este întâmplătoare ) :

1 . Love in black and white.
2 . Depresie.
3 . Natura în alb negru.
4 . Falling Slowly.
5 . Melancolie.
6 . Hello, ghost !
7 . Citește-mi privirea.
8 . I would die for you, my love.
9 . On my way back home.
10 . Little Monster.
11 . Eyelash Breathing.
12 . De-aș fi luat în seamă vântul.
13 . Usually.
14 . Iarnă.
15 . Past to present.


And with this, I say :

START VOT !
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#2
Lăst see. Sper că dacă le comentez pe toate, nu o să vă supere.

Prima imagine:
Nu este prea inspirată. Cred că este o perdea, deci nu ştiu exact ce e acolo. Nu vreau să te supăr, dar nu prea îi văd înţelesul. I know.. is blak and white. Cârlionţii şi restul artei de pe perdele este foarte frumoase, dar nu îmi plac inimile din mijloc.
A doua imagine:
Girl. Cute. Pare simpatică poza, dar totuşi nu prea inspirată. Fata este supărată. dar în rest nici un detaliu. Ideea este originală şi îmi plac efectele de jos. Faţa fetei este prea luminată şi asta este supărător.
A treia:
Copaci. Drăguţ, sunt multe nuanţe de gri şi asta îmi place muullt. DAr prea mulţi copaci.
A patra:VOTEZ
Este poza mea preferată. Îmi plac frunzele de sus şi micul colier al fetei. Fata este foarte frumoasă. Felicitări manechinului.Luminozitatea este bună şi sigur poza ai făcut-o cu aparatul foto.
A cincea:
Îmi plac munţii din spate. Şi marea.. sau ce o fi ea. O-o.Anyway, îmi plac arborii şi acel gărduleţ mic este aşa de drăuţ. Îmi place că,(virgulă) calitatea e bună.
A ÅŸasea:
Nu îmi place calitatea deloc. Nu prea e inspirată. Cred că este o casă părăsită. nu? Mi se pare că este făcută cu telefonul şi ai folosit zoom+ul, nu?
A ÅŸaptea:
x_X nu ămi place. mă înspăimântă... şi calitatea nu e bună. Ai folosit zoom. poza era frumoasă dacă nu foloseai zoom. Deobicei cu aparatul foto portretele ies mai frumoase, dar este ok dacaă eşti începător.are.
A opta:VOTEZ
Şi asta este preferata mea. Nu ştiu de ce, dar îmi place cum este poziţionată umbra pe faţa. ca şi cum, ar vrea ca acea fată să rămâna misterioasă. Nu îmi place draperia de jos. Pare Blur. dar poya chiar mă încântă.
A noua:
Este prea luminoasă, şi nu prea sunt nuanţe de negru în paletă cu cele de alb. DAcă era imagine mai închisă ieşea bine. Parcă ar fi o alee în necunoscut.
A zecea:
funneh. este o poză adorabilă. Gura trebuia mai accentuată. Dar ideea mi se pare cea mai bună până acum. Cred că ţi-ai consumat cam tot tubul de alb şi tubul de negru. x_X î need tuburi cu alb. Nu prea îmi place unchiul din care a fost prins animăluţul. Nu prea se distinge.
A unÅŸpea:
Suspicios. Sigur poza este modificată ori luată de pe net, nu ştiu dar îmi dă impresia. Sprâncenele sunt prea accentuate pentru o poză normală. Este frumoasă să recunosc, dar sigur ai folosit Ps. sau alt ceva.
A doiÅŸpea: VOTEZ
Peisaj frumos chiar. Îmi inspiră atat aer curat. Ar trebui aşa ceva şi prin Galaţiul ăsta prăfuit... dar nah. Îmi plac pietrele şi valurile mării. Ai surprins un moment foarte frumos din natură. Sunt puţine peisaje aşa frumoase.
A treiÅŸpea:
Este tare. Dar nu îmi place calitatea. Băbuţa aia e aşa de bine poziţionată acolo 21. Şi acel mitsubişi e bine pus acolo.
A paiÅŸpea:
Nu prea îmi palce nu se distinge.

Votey cu :
1. 4
2. 8
3. 12
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#3
1) Poza nr. 10 . Dupa parerea mea are cea mai draguta idee si una chiar originala. Monstruletul este dragut si imi place ca pe margine ai imbinat destul de frumos culorile alb si negru, si imi mai place ca ai facut poza de aproape, un unghi destul de bun.
2)Poza nr. 8. Poza este foarte tare. Dupa parerea mea luminile cad pe fata fetei perfect. Privirea fetei e misterioasa si asta imi place.
3) Poza nr. 4. Nu pot explica dar mi se pare pur si simplu geniala. Imi plac foarte mult ochii fetei.
Si fata ei are trasaturi frumoase.
Cum am mai zis:
Locul 1 : poza nr. 10
Locul 2: poza nr. 8
Locul 3: poza nr. 4
[Imagine: 5fcff5ef.gif]

#4
1. Poza 8-I would die for you, my love- imi place foarte mult modelul, fata este foarte eleganta si dantela aia neagra, lumina si umbrele fac totul sa para atat de misterios, dar placut ochiului. E superba poza, mi-a atras atentia intr-un mod pozitiv. Felicitari fotografului.
2. Poza 9-On my way back home.-Banca aia ar fi mers fotografiata un pic mai de-aproape, ca sa iasa in evidenta, nu copacii cum a reusit sa fie. In fine, e o poza reusita, in full size poti observa toate detaliile peisajului. Da, e un pic prea luminoasa si parca e prea cu sharpen dar e ok.
3. Poza 11-Eyelash Breathing.- E cam foarte modificata, dar e unica si se vede ca e facut cu un aparat bun. Seamana cu un desen facut in creion. E cam prea luminoasa in partea dreapta, de aceea unele gene nu se prea vad. Asta cam strica forma ochiului, dar in rest e frumos.

Locul 1-Poza 8.
Locul 2- Poza 9.
Locul 3-Poza 11.
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#5
Pentru mine :
Locul 1 îl ocupă poza numărul 8-`I would die for you , my love` .
Poza este pur şi simplu superbă . Umbrele cad perfect . Privirea fetei chiar inspira putin numele pozei . De asemenea poza are un aer misterios . Ar mai fi si danteluţa aia , sau ce o fi ea cu flori pe ea [cred ] 39 . Observ ca e putin blur intr`o parte xD Idea e una chiar foarte strălucită , iar poza a iesit foarte bine . Felicitari fotografului *xD*
Locul 2 îl ocupă poza numărul 4-`Falling Slowly`.
De asemenea , şi poza aceasta este foarte bună . Fata are nişte trăsături superbe ; buzele , cohii , totul . Si machiajul de la ochi infrumuseţează poza , intr`un fel ciudat xD Frunzele ... deci prea tare ideea , doar uitându`mă la poza asta parcă aş trăi şi eu intr`o lume , alb-neagră xD De asemenea şi acel colier al fetei , infrumuseţează poza xD
Locul 3 îl ocupă poza numărul 11 - `Eyelash Breathing` .
Mi se pare că e modificată puţin cam mult , dar totuşi ai făcut o treabă bună 41 Ai folosit si blur ... genele unele sunt bine definite , iar altele mai deschise [gri] ... cred că poza arăta mai bine dacă toate genele erau bine definite xD [cred xD poate ca nu e aşa , cine ştie 9] De asemenea şi pupila e foarte bine definită . Aş putea zice că poza e desenată cu creion şi cărbune 71

#6
Poza numarul 8-I would die for you, my love Mi se pare inspirata. Fata este usor melancolica, parca asteapta ceva, ca o venire din partea persoanei iubite. Imi place aspectul, adica umbra cade exact pe chipul fetei, iar cealalta parte a fetei este plina de lumina. Intr-adevar, eu as mai fi redus cumva din lumina aia, dar este bine si asa...39
Poza numarul11-Eyelash breathing Se observa claritatea din privirea fetei, unghiul este destul de bun... Genele sunt parca usoare - metaforic vorbind, conturate de un creion, sa zic asa. Lumina patrunde exact unde trebuie, adica da aerul de armonie in privirea fetei.
Poza numarul3-Natura in alb negru Si aceasta este reusita. Da senzatia de o tristete incatusata, ca si cum cineva este in tot intunericul acela, asteptand putina lumina. Si iata! Imi place ca raza de lumina este in mijlocul acelui "abis", un unghi bun dupa parerea mea.39

Locul 1- poza nr 8.
Locul 2- poza nr 11.
Locul 3- poza nr 3.

#7
Chiar dacă ştiu ale cui sunt pozele, vreau să votez şi eu. Aş vrea să le comentez pe toate, dar momentan nu am timp, aşa că le voi comenta doar pe cele alese de mine.

Locul 1 . 15 ~ Past to Present - Unghiul este ok, chiar îmi place şi, după cum ştiu, aparatul te ajută foarte mult, aşa că fotografia are o calitate bună. Desigur, degeaba ai un aparat bun dacă nu ştii să îl foloseşti, dar asta nu se aplică la tine. Ideea este bună, deşi mi`ar fi plăcut dacă nu ar fi fost maşinile alea ( yeah, I know, nu tu controlezi traficul ). Îmi place că văd că culorile au fost de la aparat, nu editate în photoshop ( aşa e, right ? ). Nu ştiu ce aş mai putea spune, nu prea am ce critica. Btw, îmi place cum se văd clădirile. Deşi sunt atât de diferite, sunt în armonie.

Locul 2 . 9 ~ On my way back home - Deşi focusul nu este cel mai fericit, poza este superbă. Mi`ar fi plăcut să o iei cumva mai din spate, adică banca să se vadă uşor în depărtare, dacă mă înţelegi. Ai luat puţin cam mult din pădure, dar asta nu e de rău neapărat. Deşi ai fi putut să foloseşti alt unghi, arată ok şi aşa, cum ţi`am mai zis. Poate ideea nu este neapărat foarte inspirată, dar cu puţină atenţie, poza chiar îţi transmite ceva. Nu ştiu ce aparat foloseşti, dar poza nu are o calitate extraordinară. But I still like it. D:

Locul 3 . 12 ~ De`aş fi luat în seamă vântul - Ai prins extraordinar de bine poza, adică focusul este super ok. Nu am ce zice despre unghi, este bun aşa, iar altfel nu ştiu cum ar fi fost. Ideea este foarte bună, despre originalitate nu mă pronunţ, am mai văzut astfel de poze, dar tu nu ştiu, ai parcă un alt concept. Anyway, ar fi fost superb dacă valurile ar fi fost mai mari, dar îmi place cum se lovesc de pietre, arată super bine aşa. Cam atât, altceva nu găsesc de zis.

Dar îmi place de mor şi Falling Slowly. T.T Deci cam atât. Şi mai votaţi şi voi, please. ;;]
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#8
*coughs* e 12 februarie... lolz. Nu se mai incheie concursul?
[CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.


[/CENTER]

#9
@ untitled69 : 12 Februarie este până la ora 23 : 59, știai ? Speram să se mai voteze, dar dacă vrei tu, fie.

Anyway, din moment ce nimeni nu mai votează, here we go :

Rezultate finale

Locul 1 . I would die for you, my love - 13 puncte - Mystery.

Locul 2 . Falling Slowly - 6 puncte - Paradox.

Locul 3 . On my way back home și Eyelash Breathing - 4 puncte - Ang., respectiv untitled69.

Locul 4 . Past to Present și Little Monster - 3 puncte - Shuu, respectiv Scorpiuța.

Locul 5 . De`aș fi luat în seamă vântul - 2 puncte - мιѕѕ є¢ѕтαѕу.

Locul 6 . Natura în alb și negru - un punct - DeDal N.

Felicitări tuturor participaților și îmi pare rău că nu au votat mai mulți.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#10
Citat:Dacă voi vedea că timp de mai multe zile nu se mai înscrie nimeni ( și am primit destule poze ), voi deschide votarea mai devreme. Se va putea vota până pe 10 februarie.

23 10 nu inseamna 12; who is the stupid one here? no offence.

Felicitari Mystery ^^ can't wait to see what theme you bring to us.

PS - Paradox i loved your entry.
[CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.


[/CENTER]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM ~ Editia a II - a Nya. 23 10.295 02-06-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Votarea. AlerimxD 4 3.486 30-03-2011, 08:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Intrari. AlerimxD 14 8.107 15-03-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Photo of the month ~ Editia I ~ Votarea . + Rezultate Finale AlerimxD 15 10.261 08-01-2011, 09:38 PM
Ultimul răspuns: Sin
  Photo of the month ~ Editia I ~ Intrari . AlerimxD 18 11.526 29-12-2010, 10:35 PM
Ultimul răspuns: Auburn.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)