Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Orientarea sexuala

Citat:Uite ce scrie despre iubire in Biblie: 1 Corinteni 13
4. Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste.
5. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul.
6. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar.
7. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
8. Dragostea nu cade niciodata. Cat despre proorocii - se vor desfiinta; darul limbilor va inceta; stiinta se va sfarsi;



->Asta e dragostea adevarata: O dragoste curata, ca de copil, lipsita de perversiune si rautate. Asemenea dragoste nu exista la homosexuali prin simplu fapt ca fac perversiuni sexuale. Da, nu exista nici la o parte din heterosexuali, dar asta nu justifica coruptia si mizeria homosexualilor ci trebuie sa ne indrepte sa fim exemple curate pentru ca oamenii vazand alternative sa isi deschida ochii la o cale curata.
Fara exemple bune, omenirea chiar de va supravietui - va pieri, caci dupa cum de un caine ce se comporta ca o piatra nu mai poate fi vazut ca un caine adevarat, asa si omul ce se comporta ca un animal - nu mai este un om adevarat.

[Imagine: TFZWOre.jpg]


[Imagine: 1Xh8tZr.jpg]
cuz they dont understand ur f... words.

daca darul limbilor va disparea (ma rog, pentru unii cica n-o sa dispara atata vreme cat au un dos de urmat) we can...
[Imagine: dJnpZbX.gif]

parca-mi pare rau ca am considerat exagerata ideea lui Radu Alexandru cu privire la libertatea la opinie... sigur... tre' sa dam tuturor ocazia sa se exprime pentru o lume mai libera. dar... uneori si Radu parca zice bine... ca e obositor!

o sa scriu ce-am mai scris: amice, care-i problema ta? actioneaza conform convigerilor tale! dragoste ca de copil... penetrare de niciun fel! fa cum crezi tu ca te indeamna D-zeul tau! fii tu exemplul ala pe care-l vrei la lume. dar nu incerca sa-mi spui mie ce e bine pentru ceilalti! atat te rog. fiindca atitudinea ta e urmatoarea: dragoste si iubire da' totu' pan' la persoanele gay. animalele astea nenorocite trebe' spalate pe creier pana convingerile lor devin la fel cu ale mele! altfel e nenorocire. in aceeasi paradigma s-au dus si cruciadele - care (in conformitate cu opinia unora... nu neaparat a mea) isi gasesc consecintele in ziua de azi. priveste si tu pe la televizor sau citeste pe net... s-ar putea sa te prinzi de ceea ce spun. cica daca nu invatam din istorie s-ar putea s-o repetam.
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

Inainte sa va pronuntati parerile, va rog sa cititi si articolul asta:

https://defendchristians.org/commentary/...sexuality/
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

tl;dr

cuz is the same shit u always use. asa scrie intr-o carte veche de vreo 2 mii de ani in care mai scrie si faptul ca femeia a fost facuta din coasta lui adam, ca cain (sic) l-a killarit pe abel si ca... oamenii s-au inmultit de la adam si eva... care au avut doar doi fii (deci cum rahat s-a ajut la peste 7 miliarde de bipezi pe planeta?), ca moise a despartit apa-n doua, ca a plouat 40 de zile si 40 de nopti si ca noe a luat intr-o barca smechera cate o pereche din fiecare animal (si culmea e ca cercetatorii descopera pe planeta alte si alte specii noi... pe cand noe le stia pe toate si a avut loc pentru toate in barca lui - bine doar dinozaurii au zis ca ei iau cursa urmatoare), ca a plouat din cer cu paine si peste, etc. etc. etc. etc.

p.s. daca femeia a fost facuta dintr-o coasta a unui barbat nu inseamna ca el de fapt face sex cu propria coasta? deci e homosexual?!!!! Crazy-monkey-emoticon-084
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

Biblia spune adevarul in totalitate. Minuni se intampla, viata oamenilor e schimbata pe vecie, oameni au fost salvati din iad si li s-a aratat lumea de dincolo (raiul si iadul) ca sa fim avertizati, pentru ca Iisus ii iubeste pe toti oamenii enorm. Dar Iisus nu obliga pe om sa se mantuie, tocmai pentru ca ne iubeste, fata de Lucifer care obliga pe om sa pacatuiasca tocmai pentru ca ne uraste.


Mediul in care omul s-a nascut, a crescut si a fost educat are o amprenta enorma asupra intregii vieti a acelui om si asupra perspectivelor acestuia. Daca te uiti la propaganda, de orice fel si continui sa vizionezi acea propaganda, pana la urma ideile prezentate te vor influienta fie ca vrei fie ca nu, modelandu-ti modul de gandire.

Cum zicea cineva, atunci cand mergi cu turma, opreste-te si cugeta. Daca mergi cu valul, cu un sistem de gandire, cu o logica, cu o perspectiva, opreste-te si cugeta.

Adevarul este relativ numai pentru cel ce nu cerceteaza, pentru cel ce a renuntat la cautarea lui. Acel om se multumeste cu modul lui de gandire si stagneaza in "normalitate" - asa cum o vede el. Acea "normalitate" poate fi de multe ori total diferita de normalitatea pe care o traieste omul si de acolo vine si revolta.

Acuma, daca fiecare om e indoctrinat in functie de lucrurile de care si-a alipit inima, care este adevarul? Adevarul este unul singur. El a fost, este si va fi mereu acelasi. Adevarul este universal si indiferent de lume si de schimbarile ei, el ramane neschimbat.

Omul ce sta si cugeta avand drept fundatie inocenta copilului se va scarbi de homosexualitate, caci atunci cand un om iubeste aproapele intr-atat de mult incat plange cu lacrimi pentru el,se bucura din suflet pentru el si si-ar da si haina de pe el pentru el, acest om va uri din toata inima si din tot sufletul orice intineaza omul, caci vede nefericirea, durerea, ratacirea ce vine cu raul acesta.

O idee promovata la foc automat trebuie mereu sa nasca intrebari si doar pentru ca nu ai contra-argumente nu inseamna ca trebuie sa o accepti, ci din contra, ca trebuie sa cugeti. Omul afundat in pacat nu judeca cu ochi curati caci si i-a intinat prin pacat. Pacatul este orice manifestare a raului, oricat de mica. Dar sa nu confundam manifestarea raului cu dreptatea. Dreptatea este apararea binelui, si este fara ura, pizma, batjocura, pata.

Homosexualitatea este ceva invatat fie constient prin perversitate, scarba de sexul opus, frica de sexul opus, fie subconstient prin tulburare sufleteasca, crize de personalitate in care idei murdare incep sa vina simtindu-te marginalizat, etc.

Pentru a argumenta/contra-argumenta homosexualitatea, trebuie sa ne intrebam ceva: Ce este DRAGOSTEA?
Multi au redefinit dragostea pentru ca sa traisca sub iluzia ca ceea ce fac ei nu e gresit, fie ca e vorba de homosexualitate, concubinaj, perversiuni sexuale, pedofilie, bestialitate. Si DRAGOSTEA continua sa fie redefinita pentru a incapea pe calapodul unei lumi din ce in ce mai perverse.


Dar dragostea ADEVARATA este cum am spus mai sus: neschimbata. Este curata, plina de bunatate, dreapta, fara perversitate, cinstita, inocenta, sincera, fara complexe, fara rautati, fara pacat. Dragostea adevarata este un alb imaculat.

Fara ochi de copil, omul nu are discernamant adevarat. Are o umbra schilodita de discernamant, atat.
Iubeste pe Dumnezeu mai inainte de toate, apoi pe om, si abia apoi pe tine insuti. Iubeste pe Dumnezeu mai presus de om pentru ca El e creatorul tau si pentru ca de iubesti pe om mai mult decat iubesti pe Dumnezeu, vei compromite DRAGOSTEA, IUBIREA, BUNATATEA, DREPTATEA si tot ce ne face oameni ADEVARATI ( nu animale cu cap de om ). Fara smerenie omul se pierde in iluzii. Dumnezeu sa ne ierte si sa ne ajute pe toti, caci nu e om in lumea asta care sa nu aiba nevoie de ajutorul Lui, caci absolut toti- suferim, fiecare in felul sau.
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

Iarta-ma, parinte dom' profesor! Am gresit. Am cazut in pacat si am crezut ca pretuind pe om mai presus de ceva ce nu pot dovedi rational ca exista merg catre o lume mai buna. Dar nu e asa. Doamne fereste, spuse-i si scuipa-i in san.

Lucifer, va sa zica, ne obliga?! Sa inteleg ca duci lupte seculare cu baiatul asta care te siluieste zi de zi sa homosexualitate sau ceva?! Imi pare rau pentru tine. Deplang aceasta lipsa de omenie a Diavolului! Un nenorocit!

Ma, stii... daca e sa o luam asa... nu pot sa ma uit la scenele alea din unele seriale (fie ele si anime) in care doi darlai isi iau limba-n gura (ih!), dar nu ma obliga nimeni sa ma uit. Cum nu e treaba mea cu cine si-o trage cine... Daca mie imi provoaca scarba... fiindca am altfel de preferinte, nu inseamna ca toti trebuie sa fie ca mine. Si as fi absurd sa cer ca toti sa gandeasca la fel. Fiindca ar fi plictisitor. Desi poate mai simplu.

Dragostea, care va sa zica, e ceva alb? Fad. Indiferent. Si eu care banuiam ca implica pasiune... unii fac cate o pasiune fata de persoane de acelasi sex. Se intampla. Tot iubire se cheama. Indiferent cat de bolnava ti se pare tie.

Felicitari: pedofilia si zoofilia sunt in aceeasi barca in care e si homosexualitatea. Si eu care credeam ca rational ar fi sa nu comparam mere cu pere desi tot fructe sunt! Uite aici greseam! Toate sunt la fel! Oh, da! Mda, o relatie in care doi oameni maturi consimt sa se iubeasca e la fel cu o relatie dintre un om si un animal sau ca o relatie dintre un copil si un ins matur... Cu siguranta sunt lucruri total asemanatoare. Chiar ma intrebam cum de nu vine cineva cu prostovania asta in prim plan!

Biblia spune adevarul fiindca asa vrei tu sa crezi. Sa stii ca daca incepi sa spui de maine ca Pamantul este plat... el n-are sa fie plat. Eu ti-am ridicat cateva obiectii legate de textele biblice pe care nu te-ai obosit sa le analizezi. Ai inchis ochii si ai zis: NU E ADEVARAT! Si ai trecut mai departe. Simplu: se intampla minuni! Cate minuni asemanatoare cu acelea prezentate in biblie ai vazut tu cu ochii tai?! Iti zic eu: niciuna! De ce? Fiindca nu se pot intampla. Legile naturii nu se eludeaza doar fiindca asa vrea o vointa superioara, care le-a creat.

Ce frumos: creierul in asa zisa moarte clinica. Nici nu stim cu certitudine ce se intampla cu el atunci si de ce isi creaza povesti cu insi in costume albe, dar deja presupunem ca viata de apoi... exista. Dupa cum spui: traind intr-un anume tip de cultura omul pastreaza trasaturile ei. Un copil neindoctrinat cu povesti biblice despre Parintele cel Mare... a spus ca a vazut doctori dupa ce s-a trezit din moarte clinica. Nu ingeri! Doctori!
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

Sursa: http://www.activenews.ro/stiri-sanatate/...ATE-129439





In cazul homosexualitatii s-au impus cu ajutorul mass-mediei in opinia publica o seama de mituri postmoderne. Va prezentam in acest articol concluzia lucrarii "Fata nevazuta a homosexualitatii" bazata pe o bibliografie ce numara peste 400 studii stiintifice si semnata de Virgiliu Gheorghe si Andrei Dirlau.

Mitul nr. 1: Oamenii se nasc homosexuali

- Studiile demonstreaza ca nu exista nicio dovada ca homosexualii s-au nascut asa (Byne si Parson, 1993; Bailey si colaboratorii, 2000; Stanton si Yarhouse, 2007). Dimpotriva, s-a constatat ca homosexualitatea este cauzata de un complex de factori de mediu si educationali (Peter si Bruckner, 2002).

Mitul nr. 2: Orientarea sexuala nu se poate schimba
- Sute de studii certi?ca faptul ca mii de oameni care manifestau un comportament sau o atractie de factura homosexuala s-au schimbat in timp. Unii au intretinut relatii homosexuale numai inainte de varsta de 15 ani (Robert si colaboratorii, 1989; Gagnon si Simon, 1993).
- O metaanaliza care a luat in considerare 30 de studii realizate intre 1954 si 1994 a ajuns la concluzia ca 33% din homosexualii tratati au devenit heterosexuali (Jones, 2000). Cel mai riguros studiu din punct de vedere al metodologiei folosite a investigat rezultatele terapiei de conversie prin credinta - cu implicarea preotilor si practica sacramentala. Rata de succes a fost de 38% (Jones si Zarhouse, 2007).
- Cea mai semni?cativa dovada privind intoarcerea la heterosexualitate a homosexualilor o avem de la psihiatrul pro-gay Robert Spitzer, care, prin chestionarea a 200 de persoane care trecusera prin terapie, a constatat ca exista un succes clar al terapiei in tot ceea ce inseamna comportament, identitate, atractie, excitatie, fantasmare si alte aspecte ale vietii si psihologiei unui homosexual (Spitzer, 2003).
Mitul nr. 3: Eforturile de schimbare a orientarii sexuale le pot face rau homosexualilor si sunt imorale
- Studiile con?rma contrariul. Din 800 de persoane care trecusera prin terapia intoarcerii la heterosexualitate, numai 7,1% au afirmat ca au suferit anumite probleme (J. Nicolosi si colaboratorii, 2002).
- Analizand stresul psihologic, starea de bine spiritual si alti factori psihoemotionali, Jones si Zarhouse (2007) au constatat ca nu exista nicio consecinta negativa a schimbarii de orientare sexuala.
- La fel, Robert Spitzer, psihiatru pro-gay, a constat si el ca schimbarea este reala si nu exista nicio consecinta negativa (Spitzer, 2003).
- Dimpotriva, persistarea in modul de viata homosexual aduce cea mai mare suferinta. In acest context, nu exista nedreptate mai mare produsa unui om cu inclinatie homosexuala decat aceea de a nu-l ajuta sa se schimbe.
Mitul nr. 4: Homosexualii reprezinta zece procente din populatie
- In realitate, mai putin de 3% din americanii adulti s-au autoidenti?cat ca homosexuali si bisexuali (Lauman, 1994) - aceasta dupa peste cinci decenii de propaganda a homosexualitatii!
Mitul nr. 5: Homosexualii nu sufera de tulburari psihice intr-o masura mai mare decat heterosexualii
- In realitate, in randul homosexualilor se inregistreaza cele mai mari procente de boli mentale si abuz de droguri- incomparabil mai mult decat in oricare alt grup din societatea umana.
- Un studiu din 2003 constata ca, in randul homosexualilor, se inregistreaza cele mai mari rate de consum de diferite droguri, depresie, violenta domestica si abuz sexual in copilarie (Stall si colaboratorii, 2003).
- Cea mai mare metaanaliza, realizata in anul 2008, care a avut in vedere peste 13.000 de articole pe acest subiect, compiland datele de la primele 28 cele mai riguroase studii, a ajuns la aceeasi concluzie: lesbienele, gay-ii si bisexualii au cel mai mare risc de tulburari mentale, ideatie suicidala, consum de substante halucinogene si autoranire deliberata (King sicolaboratorii, 2008).
- La aceleasi rezultate ajunge, de altfel, si GMLA - Asociatia Medicala a Gay-lor si Lesbienelor (Silenzio, 2010; O'Hanlan, 2010).
- Motivul invocat de homosexuali, ca problemele lor psihologice s-ar datora stigmatizarii la care sunt supusi de populatie, nu rezista nici la cea mai simpla analiza, caci in tari ca Olanda sau Noua Zeelanda, unde simpatia populatiei atinge cele mai inalte cote, homosexualii se confrunta in cel mai mare grad cu consumul de droguri, probleme de anxietate etc. (Sandfort, 2001, Fergusson, 1999).
Mitul nr. 6: Comportamentul homosexual nu este periculos pentru sanatatea ?zica
- Promiscuitatea sexuala, precum si natura actelor homosexuale presupun un grad urias de boli cu transmitere sexuala si alte boli grave (Bagdy, 2009; Kazal, si colaboratorii 1976; Evans si colaboratorii, 2007; Silenzio, 2010, O'Hanah, 2010).
Mitul nr. 7: Copiii crescuti de homosexuali nu sunt diferiti de ceilalti copii, crescuti de heterosexuali
- Studiile arata clar ca cel mai bine dezvoltati sub aspect psihosomatic sunt copiii nascuti si crescuti de parintii naturali (Moore si colaboratorii, 2002; Pruett, 2000; Hunter, 1997).
- Copiii educati in casele homosexualilor se confrunta cu o multime de probleme, in primul rand psihologice, dar si sociale (Sarantakos, 1996; Regnerus, 2012).
- Exista si studii facute de homosexuali care incearca sa mascheze aceste probleme, insa acestea sunt marcate, dupa cum se arata in mai multe metaanalize, de o multime de erori metodologice (Lerner si Nagai, 2001).

Mitul nr. 8: Homosexualii nu molesteaza copiii intr-o masura mai mare ca heterosexualii
- Pedo?lii sunt, in majoritatea cazurilor, barbati (Fisher, 1994).
- O treime din toti copiii abuzati sexual de barbati sunt baieti. Ceea ce arata ca un mare numar dintre homosexuali sunt pedo?li (Freund, 1984; Freund si colaboratorii, 1989).
- Multi dintre pedo?li recunosc ca sunt homosexuali (Erickson, 1988; Lauman si colaboratorii, 1994).
Mitul nr. 9: Homosexualii sunt puternic dezavantajati si discriminati in societate
- Cercetarile arata ca, de obicei, homosexualii au un nivel mai ridicat de scolarizare decat populatia generala (Robert si colaboratorii, 1994; Barret si colaboratorii, 2002).
- Cat despre venituri, studiile demonstreaza ca nu se poate nicidecum vorbi de un dezavantaj din acest punct de vedere (DeNavas-Walt si colaboratorii, 2008; Badgett, 1998; Antecol, 2008).
Mitul nr. 10: Relatia homosexuala este identica cu cea heterosexuala, difera doar sexul partenerilor
- Studiile facute chiar de homosexuali demonstreaza ca este mult mai putin probabil ca un homosexual sa-si asume o relatie pe termen lung decat un heterosexual (Sthrom si colaboratorii, 2006). Iar daca intretin o relatie stabila pe termen mai lung, ?delitatea este foarte putin probabila (Xiridou si colaboratorii, 2003; Lee, 2003).
- Relatiile monogame aproape ca nu exista la homosexuali, in conditiile in care, in jumatate dintre cuplurile a?ate in relatie de parteneriat civil, cei doi consimt sa intretina relatii sexuale in afara cuplului (Solomon si colaboratorii, 2005).
- Probabilitatea de despartire este de trei ori mai mare in cazul homosexualilor si de patru ori mai mare in cazul lesbienelor decat in cazul persoanelor heterosexuale (Kurdek, 2004).
- In cuplurile de homosexuali si lesbiene, violenta domestica este de aproape de doua ori mai mare decat in cuplurile heterosexuale (Brand si Kidd, 2009). Prin comparatie cu heterosexualii, este mult mai probabil ca un homosexual sau o lesbiana sa ?e abuzati de catre partener (Cochran si Cauce, 2006).
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

Dap, m-ai convins pe deplin. O sa ies acum in strada si am sa fiu anti paradele gay. Oh, da. Voi arunca si cu rosii in bolnavii astia!

1. Pentru mine nici nu se pune problema daca homosexualitatea are cauze sociale sau de alta natura. Conteaza ca exista si fiecare om este liber - conform Constitutiei - sa dispuna de sine asa cum doreste. Atata timp cat nu afecteaza libertatea celorlalti. E dreptul lui sa fie homosexual si sa si-o puna cu cati barbati sau femei vrea.

2. Normal ca un copil crescut de homosexuali o sa sufere prejudicii la nivel social din cauza faptului ca exista homofobi ca tine si ca altii de pe forumul asta. Animale nu prea inteligente, care nu pricep ca nu e treaba lor sa indrepte oamenii cu forta. Si ceea ce nu e normal pentru ele, nu trebuie sa fie normal nici pentru altele. Nu uita ca femeile nu erau considerate importante acum vreo doua secole. Ba, chiar inferioare. Numai ca societatea n-o sa ramana acolo unde o vreti voi si biserica voastra plina de compasiune falsa.

3. Am vazut si eu filme. Poti sa te uiti la But I'm a Cheerleader sa vezi cum sunt luate la misto eforturile voastre de a indrepta oamenii. Sa nu uitam de recentul sezon din Review with Forest MacNeil...

4. Ce conteaza cat la suta din populatie se declara avand inclinari homosexuale? Poa' sa fie 0,0001%. Cui ii pasa?!!! Daca exista fenomenul... il lasam asa cum e. Si-l acceptam ca atare. Fiindca nu afecteaza decat pe cei care simt la fel!!! Ce complicat este!

5. Aha. Sigur - ai dovedit la punctul 8 logica nenorocire! Normal ca intre homosexuali or sa fie si pedofili, cum de altfel sunt si intre asa zisii heterosexuali. De fapt, nu ai dovedit nimic cu asta! Logic vorbind nu are niciun sens. Daca unii homosexuali barbati sunt si pedofili nu inseamna ca toti barbatii homosexuali sunt pedofili. Te-ai prins?! Logica! Elementara! Nu ti-am zis niciodata ca nu exista homosexuali pedofili. Ci doar ca pedofilia si homosexualitatea sunt lucruri care trebuiesc tratate diferit. Pot sa vad si un studiu in care observam procentual cat la suta dintre cei care abuzeaza copii sunt de o parte si cat de alta? Asa... ca sa egalam lucrurile. Fiindca e foarte perfida ideea! Si periculoasa! Nu dam pe mana homosexualilor copii fiindca ni-i abuzeaza. Copii feriti-va de toti homosexualii fiindca va abuzeaza! Ii induci unui copil ideea ca nenea ala are ceva cu el din start. Sau tanti aia. Si omul o sa creasca la fel ca tine, homofob. Ce simplu este. Pedofilii sunt pedofili. Homosexualii homosexuali. Te-ai prins? Eu vreau totusi procentual! Cu femei cu tot... care abuzeaza baieti sau fete. Eu vreau lucruri mai clare. Nu intoarse din vorbe. Ca asa pot sa-ti dovedesc si eu ca fiind mai multi pe planeta... heterosexualii or sa abuzeze mai multi copii.

6. La fel si sexul fara prezervativ. La fel si prostitutia. La fel si statul in biserica langa oameni bolnavi. Multe lucruri pot afecta sanatatea unui om! Si mersul pe strada.

7. Ei, nu sunt?! Uita-te la tine cu cata indarjire incerci sa convingi lumea ca de fapt ai dreptate penduland intre ce spune o carte veche in care Noe desparte marea in doua si studii asa zis stiintifice care nu aduc de fapt nimic nou. Cat timp or sa existe insi in societate ca tine, oamenii vor avea prejudecati. Si cand exista prejudecati oamenii vor fi discriminati. Tu faci discriminare. Esti un dusman al civilizatiei. Iar eu vreau ca societatea sa nu includa elemente avariate ca tine!

8. Ce importanta are daca se despart? E iarasi un drept obtinut cu greu. Oamenii nu se plac... apoi... ajung sa se plictiseasca unii de altii. Asta e specia umana. Cate cupluri de heterosexuali nu raman asa doar din inertie? Cati si cate... heterosexuali nu au si relatii in afara casatoriei?!!! E in natura omului sa caute si altceva. Femeile sunt mai emotionale. Se arunca mai usor in relatii. Fac greseli. Asta e. Se intampla. De ce nu ne intrebam si daca violenta asta domestica are vreo legatura cu societatea in care oamenii sunt obligati sa vietuiasca?! Oare daca nu ar mai fi oameni ca tine... nu ar fi mai multa armonie acolo?!! Intreb si eu. Nu ma apuc sa fac un studiu impotriva ta. Sunt relatii care nu merg, cum sunt relatii care merg. Fiind mai putini pe planeta, homosexualii au mai putine optiuni. Stii si tu... daca n-o gasesti pe aia langa care sa fii fericit... e mai complicat. Poate lucrurile nu merg intotdeauna bine fiindca toti sunt nevoiti sa faca niste compromisuri. Dar stii cum e... se intampla ca acele cupluri de homosexuali care merg, sa mearga chiar mai bine decat unele de heterosexuali. LOL.
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

Ce intelegeti din asta:

Articolul 16
Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. Ei au drepturi egale la contractarea casatoriei, in decursul casatoriei si la desfacerea ei.
Casatoria nu poate fi incheiata decit cu consimtamintul liber si deplin al viiitorilor soti.
Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului.

Articolul 29
Orice persoana are indatoriri fata de colectivitate, deoarece numai in cadrul acesteia este posibila dezvoltarea libera si deplina a personalitatii sale.
In exercitarea drepturilor si libertatilor sale, fiecare om nu este supus decit numai ingradirilor stabilite prin lege, exclusiv in scopul de a asigura cuvenita recunoastere si respectare a drepturilor si libertatilor altora si ca sa fie satisfacute justele cerinte ale moralei, ordinii publice si bunastarii generale intr-o societate democratica.
Aceste drepturi si libertati nu vor putea fi in nici un caz exercitate contrar scopurilor si principiilor Organizatiei Natiunilor Unite.


Sursa: (drepturile omului) http://legislatie.resurse-pentru-democra...omului.php
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

Te rog respectuos sa-mi explici ce ai dorit sa dovedesti cu asta. Ca nu pare sa-ti sustina homofobia! Smile Iti dai cumva cu stangu' in dreptu'? Ca sa nu zic cu tesla...

1. nu esti de ajuns de crestin daca n-ai auzit de propunerea BOR de modificare a Constitutiei Romaniei... in sensul ca sa se scrie acolo ca institutia casatoriei este o legatura consfintita de lege intre un barbat si o femeie. Nu intre soti - care e un termen impersonal si... ar permite interpretarea: soti pot fi si doi barbati sau doua femei. LOL.

2. statul are dreptul sa impuna legi atata timp cat nu incalca dreptul fiecaruia de a dispune de sine. normal ca fiecare trebuie sa se comporte civilizat in colectivitate. dar asta nu inseamna ca trebuie sa-si ascunda orientarea sexuala. ce este imoral sa declari ca esti gay?! esti sincer doar.

3. vorbim despre dreptul la casatorie? sau dreptul omului de a dispune de sine? nu are dreptul sa fie gay sau ce? daca ar fi dupa mine ar trebui sa fie trecuta prin Parlament o lege a parteneriatelor civile. care sa permita parteneriate tip casatorie intre persoane de acelasi sex. e dreptul lor sa creada in asta. nu pot sa oblig si biserica sa puna in practica o cununie religoasa. ceea ce oricum e depasit pentru secolul asta. e dreptul bisericii sa refuze asta si obligatia statului roman sa se alinieze la standardele de civilizatie ale occidentului. BOR poate ramane in secolul opspe!
[Imagine: F3GHuiy.png]
You Know Nothing
I'm such a LESBIAN! LOL
#seeuspacecowboys #seeuspacecowgirls #2071

Apropo de propunerea BOR, m-a oprit una pe strada in fata blocului, foarte politicoasa femeia de altfel initial, sa ma intrebe daca doresc sa semnez petitia lor pentru a schimba constitutia. Am spus ca nu, pentru ca sunt de parere ca ficare dintre oameni are trebut sa fie cat de liber poate cat timp nu deranjeaza pe altii. Am fost acuzat ca nu am copii (sincer nu inteleg cum asta afecteaza opinia mea despre homosexualitate) si am plecat fara sa mai raspund pentru ca nu aveam chef sa discut cu o persoana random pe strada de ce consider ca sincer nu ar trebui sa existe casatorie din punct de vedere legal cu totul.

Bine ca altii din uniune sunt mai luminati si poate ne impun si noua sa o lasam mai moale cu biserica
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)