Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Orientarea sexuala

#1
Ce părere aveţi despre acest subiect ? Sunteţi de acord cu acest lucru ?
Eu spun că da. Fiecare om are dreptul să iubească / facă ce vrea cu cine vrea indiferent de sex. Până la urma e viaţa lui şi nimeni nu ar trebui să intervină şi să critice acest lucru. Fiecare are dreptul să facă ce vrea şi nimeni să nu intervină în viaţa lui privată. Chiar dacă sunt oameni care nu acceptă aşa ceva din diverse motive eu consider că fiecare are dreptul să ia decizii în privinţa asta. Sunt mulţi care nu acceptă şi niciodată nu am înţeles de ce sunt oamenii împotriva acestui lucru până la urmă dacă X vrea să fie cu Y care e de acelaşi sex nimeni nu ar trebui să se bage, să-şi dea cu părerea sau să fie împotrivă. Voi ce credeţi ?
-

#2
Sunt total de acord . Niciodată nu m-a deranjat faptul că cineva iubeşte pe cineva de acelaşi sex. Am prieteni foarte apropiaţi ( damn, not that way 24 ) care sunt bisexuali . Nu mă deranjează .
Also, persoanele care îşi mărturisesc în faţa întregii lumi orientarea sexuală sunt foarte curajoşi, în ochii mei .

And, btw, mereu am susţinut orice paradă gay, orice manifestare, orice meeting.
Also, am susţinut mereu ideea " căsătoriile între homosexuali sau lesbiene. " Chiar nu văd de ce nu au voie .
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#3
(15-08-2010, 10:18 PM)chaosed A scris: Pai, avand in vedere ca in mod normal ar trebui sa fi atras de o persoana de sex opus, adica stiti voi instinctul de a perpetua specia & stuff, parerea mea personala este ca daca esti atras de o persoana de acelasi sex atunci ai o problema. Si problemele ar trebui rezolvate, nu acceptate.
Eu le recomand un psiholog.
"Ignorant people are ignorant"
1. Ce intelegi tu prin normal? Atata timp cat homosexualitate este prezenta si la animale, este cat de poate de normal, natural.
2. Homosexualitatea a disparut de foarte mult timp din manualele de psihologie a fiind o boala. Lasa-l pe psiholog sa se ocupe de cei cu probleme mentale.
3.Cine esti tu sa recomanzi cuiva, ceva?
Do not speak unless you can improve the silence.

#4
Da, teoretic aşa e firea omului . Este atras de persoana de sex opus. Dar gandeşte-te puţin. Eşti fată. Cel puţin aşa arată semnul de lângă nick. Pentru o tipă care este lesbiană, teoretic ar trebui să se reproducă cu un tip. Dar, pentru ea chestia asta ar fi ca şi cum tu te-ai duce la o altă fată. Pentru persoana în cauză, mă refer cea cu orientarea sexuală opusă normalului, este firesc să se simtă atrasă de o fată. Iar când cineva îi impune să îşi trăiască viaţa cu un bărbat, ei i se face silă.

Acum, nu ştiu dacă te-am lămurit, am scris nişte îmbârligături...
Also, cu persoana în cauză nu e nimic neînregulă. Nu are nevoie de psiholog. Nu are cu ce să ajute psihologul.

Repet, nu este o problemă .

EDIT.
Ştii, mă întreb de ce lumea e aşa de ignorantă . Un gay e tot om . Şi sunt sigură că nu are antene pe cap sau râie sau orice alte chestii.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#5
Citat:Pai, avand in vedere ca in mod normal ar trebui sa fi atras de o persoana de sex opus, adica stiti voi instinctul de a perpetua specia & stuff, parerea mea personala este ca daca esti atras de o persoana de acelasi sex atunci ai o problema.
O perpetuează, da, adevărat, dar nu suntem o specie pe cale de dispariţie or smth ca să ne îngrijorăm că semenii noştri vor pieri. En fin părerea fiecăruia însă există persoane cu altă orientare care sunt întregi la minte. Dacă eşti gay sau nu tot om eşti. Până la urma dacă tot e atâta omu evoluat în gândire atunci de ce nu se acceptă aşa cum e el ?
-

#6
Citat:esti atras de o persoana de acelasi sex atunci ai o problema.

Stiinta a dovedit ca homosexualitatea NU este o boala! asta in primul rand.
Orientarea sexuala nu ar trebui sa degenereze atata isterie. Este normal ca omul sa se perpetueze, dar chestia cu heterosexual, bisexual, homosexual sunt doar tipare mintale, se putea in orice fel, de la a fi normal sa fi bi sau homo, care e marea problema?
Da, avand in vedere ca pentru noi e normal sa fi heterosexual bisexualitatea sau homosexualitatea este ceva usor anormal, dar mie mi se pare mult mai anormal ca lucrurile astea sa fie generate de moda si asta se intampla mai nou. Pana la urma, daca omul are o preferinta nimeni nu-i poate spune ca "BA, STOP! E GRESIT", dar pana la urma toate-s concepte deci nu putem spune ca e gresit sau nu. In privinta mea sunt heterosexuala, intru in tiparul mintal al heterosexualilor, dar nu sunt contra sau pro homosexualilor sau bisexualilor si lumea ar trebui sa faca la fel, sa-i lase pe toti in lumea lorSmile.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#7
Citat:Si chiar daca nu mai apare in manuale ca fiind o boala si acum nu mai apare ( nu stiu, nu cunosc ), asta nu inseamna ca nu ar ramane in continuare o boala.
Esti intr-un fel mutant o.o. Dar nu pot sa ma exprim sigur pentru ca n-am studiat problema.
Pana nu stii ceva sigur mai bine nu spui ceva despre asta. Nu, din moment ce nu e boala nu are cum sa fie in continuare o bola stii, daca pamantul e sferic, apoi e sferic, nu rotund, nu patrat, nu dreptungi, nu paralogram, nu cub, nu nimic, intelegi?
Wunderbar mai tempereaza-te, poate sa dea un sfat fara sa aiba o diploma, stii? diploma nu reprezinta totul si daca are ceva de spus, las-o sa spuna, toti avem dreptul la parere d`aia e o dezbatere, are dreptul sa dea un sfat depinde daca acel cienva vrea sau nu sa-l urmeze.
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#8
YKashim dadea doar un exemplu.
Chaosed, eu stiu sigu, absolut sigur ca nu e o boala, ca s-a spus de mii de ori, ca orice stiinta o dovedeste. Prin urmare: Daca cei care au numit-o boala au spus ca nu e boala=> Atunci nu e boala.
Nu e o problema legata de adn, nici problema mintala. Daca e s-o luam dupa tine atunci si heterosexualitatea este tot o boala Smile
Pentru ca: homoexualitate este o orientare sexuala, bisexualitatea si heterosexualitatea idem=> ca orientarea sexuala e generata de o anomalie=> orice orientare sexuala este o boala
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem

#9
(15-08-2010, 11:10 PM)chaosed A scris: Uite un exemplu din botanica atunci xD.
Daca ai doua nuci care-s clone si le pui intr-un sol exact la fel si au aceeasi cantitate de lumina si aceeasi cantitate de apa nu este posibil ca o nuca sa incolteasca si alta nu. Daca au conditii diferite atunci tot ce se poate ^^.
Cu alte cuvine, e imposibil pentru o persoana homosexuala sa fie ca ceilalti oameni, sigur au ei o dereglare pe undeva.
De-asta am recomandat si psihologul. Desi intr-adevar acesta ar fi mai eficient la adolescentii astia multi si bi lol.

Uiti ceva: gandirea umana, sentimentele umana. Si inca ceva: nu poti spune ca doi oameni "sunt pusi in acelasi sol", pentru ca e clar ca exista diferente de cultura intre ei. Deci, nu poti spune ca doi oameni sunt identici. NU POTI.

Am tot uitat sa zic: vreau o prietena lesbi 21
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#10
Ma repet in caz ca nu ai observat : homoexualitate este o orientare sexuala, bisexualitatea si heterosexualitatea idem=> ca orientarea sexuala e generata de o anomalie=> orice orientare sexuala este o boala asta in primul rand doi, "normalitatea' si "Anormalitatea" sunt doua concepte fictive, totul e generat de mintea umana, asa ca se putea sa fie chiar invers chestia asta cu heterosexualitate anormala, sunt multe posibilitati, adica in cazul de fata nu exista Multimea A din care exista doar elementul x corect, aici in aceasta multime exista foarte multe elemente corecte, intelegi?
Si in plus, vorbind la propiu nici alunele nu au aceiasi forma indiferent unde le pui, vor creste dar marimea si gustul vor fi diferite, nu crezi? Si YKashim are dreptate oamenii nu sunt la fel intre ei din toate punctele de vedere, intelegi?

of: Am tot uitat sa zic: vreau o prietena lesbi ->daca tu esti tip cum crezi ca poti fi cu o lesbiana?
edit: scuze Ykashim 65, m-au luat degetele pe dinainte
Iubesc sa simt cum cazi
[Imagine: Untitled3-3.jpg]
cad
cadem




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)