Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One love pleasures more

#21
Deci e minunat ^^ I'm so sorry i couldn't coment earlier -.- . Am fost în Londra..pfff. Aşa să vedem ! :) Păi e awesome . Şi acest capitol şi celălalt ^^ . Eu tot nu m-am prins când a violat-o Sasuke pe Sakura .. .:?: În fine . Biata Sakura..macar îl mai are pe Sas'ke , right ? Ştii >? Mă întreb ce a vrut să spună brunetul cu : " Daca-şi putea fi sincer cu tine , Sakura " Chiar m-a pus pe gânduri şi de atunci îmi tot caut răspunsuri prin cap :)) . Păi mie sincer mi-a plăcut foarte mult şi sper să postaţi repede nextul ^^

Mult succes ! :bye:
[Imagine: rainsrgd.gif]

ŧɧε ℓσ√ε ïş ℓïҡε ą şσŋɠ , γσų ƈąŋ'ŧ ∱σŗɠεŧ ïŧ .....

"(... ) đŗεąɱεđ σ∱ γσų- ï∱ γσų щσųℓđ ąþþεąŗ﹖ ŧσ ɱąҡε ɱγ ŋïɠɧŧş ∱ųℓℓ σ∱ ℓσ√ε, ąŋđ ąℓщąγş ɧσℓđ ɱε ŋεąŗ. ï щσŋđεŗ ï∱ ï ŧɧσųɠɧŧ σ∱ γσų- ï∱ γσų щσųℓđ ∱εεℓ ïŧ ïŋ γσųŗ şσųℓ﹖ ℓïҡε ŧщσ şþïŗïŧş ïŋ ŧɧε ųŋï√εŗşε, щɧσ ąℓщąγş şεεɱ ŧσ ҡŋσщ. ε√εŋ ï∱ ŧɧε şŧąŗş щεŋŧ ɓℓąƈҡ ąŋđ ŧɧε şųŋ щεŗε ŧσ şɧïŋε ŋσ ɱσŗε. ŧɧεγ ƈσųℓđ ∱ïŋđ ŧɧεïŗ щąγ ŧσ εąƈɧ σŧɧεŗ, ŋσ ɱąŧŧεŗ ɧσщ ∱ąŗ ŧɧε şɧσŗε. şą∱εℓγ ïŋ εąƈɧ σŧɧεŗ'ş ąŗɱş, ŧσ ɓïđ ŧɧε ŗεşŧ σ∱ ŧïɱε. ∱ïŋđïŋɠ εŧεŗŋąℓ ℓσ√ε şσ ɱąŋγ şεεҡ ŧσ ∱ïŋđ. ƈąŗïŋɠ ∱σŗ εąƈɧ σŧɧεŗ ŧɧŗσųɠɧ ŧɧε щσŗşŧ σ∱ şŧσŗɱş. ℓεąŋïŋɠ σŋ ŧɧε ąŗɱş σ∱ ℓσ√ε ąŋđ ŋε√εŗ ŋεεđ ąŋγɱσŗε. ŧɧïş ïş ɧσщ ï ∱εεℓ ∱σŗ γσų, ï'√ε ҡŋσщŋ ïŧ ąℓℓ ąℓσŋɠ. γσų ąŗε ɱγ σŋε ŧŗųε ℓσ√ε ɱγ щσŗℓđ.. ɱγ ɧεąŗŧ.. ɱγ şσųℓ﹗"

[Imagine: Damon-Elena-damon-and-elena-20071275-500-234.gif]

#22
Hei! :] Am ajuns ÅŸi eu aici.
Începutul nu a fost prea promiţător, Sakura mi se părea exagerat de îngânfată, nu doar răsfăţaţă. Au fost momente când simţeam că i-aş trage una:]] App..Sasuke nu a violat-o, ci era doar pe aproape, din cţte am înţeles.
Buun..so. Descrierea este destul de bună, iar naraţiunea la fel. Mi se pare totuşi puţin prea devreme ca ei deja să plece împreună în Rusia şi etc. Aici a fost grăbită acţiunea, puţintel. Se putea dezvolta fiecare idee. Dar deh, toţi greşim. Greşelile de tastare nu le urmăresc şi sincer, nici nu mai ştiu dacă aţi avut.
Revenind la conţinut: Ideea de duşmănie dintre cei doi e destul de interesantă. Deşi la cupluri deja e ceva logic că orice s-ar întampla ajung să se iubească, chiar dacă nu rămân împreună.
Sper ca aceste evenimente să-i mai taie din elanul fetei. Devine enervant cum vorbeşte cu lumea din jurul ei. Se crede superioară toturor..
Sasuke mi se pare super ok. Eu îi dau dreptate sincer. Cineva trebuie să o pună la punct. Şi nu cu încă un telefon cadou sau altceva..:]]
Parcă văd că el defapt e bogat.. de aceea a fost şi ' Daca-şi putea fi sincer cu tine , Sakura'..adică cred. Oricum, sigur îi ascunde ceva. Îşi schimbă comportamentul odata cu cea mai mică adiere de vânt? E normal dacă încearcă să-şi ascundă adevărata personalitate. Se pare că până când ea nu îşi va reveni nici el nu se va schimba. Ah. ce bine că mi-am adus aminte. Tătăl lui SAsuke i-a omorît părinţii şi vrea să o omoare şi pe ea? De ce?
Aştept next pentru că sunt curioasă ce îi mai aşteaptă pe parcurs. Dacă puteţi anunţaţi-mă când îl puneţi. :]
Baftă cu următorul capitol!
*Hugs`*
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?

#23
Buna .! ..am citit toate capitolele ..sorry ca nu am lasat comentari la celelalte dar nu am avut cont ..
Deci ..imi place foarte mult .. nu vreau sa fiu rea dar imi place mai mult cand este povestit din perspectiva lui Sasuke ..e mult mai realist ..;)) ..fara suparare ..
As spune cate ceva despre descriere, actiune si dialog ..dar nu prea ma pricep :s:
Cam atat ..anuntati-ma si pe mine cand pune-ti nextu` :pls:
Bye ..:bye:
[Imagine: YWk6O.jpg]

#24
Hey, scuze intarzierea dar nu am fost in localitate. Revenind: destul de misterios capitolul.
Sentimentele brunetului le puteai accentua mai bine, sa evidentieti mai mult acea dorinta de a o avea, de a o salva. Dialogul e ok si ma bucur ca actiunea nu a fugit. Dupa capitolele astea as putea spune ca asta e un fel de dragoste interzisa sau blestemata. :]] Greseli nu am ochit.
Imi place cum il conturezi pe Sasuke: pervers dar protector si grijuliu, iar pe Sakura fitoasa, dar cu intamplarea asta sa mai domolit. Iar personalitatilor celor 2 par diferite, dar sunt foarte asemanatoare si asta imi place.
Astept next si sa vedem cine a venit, daca aia mai pleaca in Rusia sau Sakura moare..sper ca nu
:bye:
[Imagine: h8v.gif]
 

#25
One love pleasures more

Chapter 7
Sakura Haruno
Nu ajungem bine jos că uşa este spartă şi pe ea intra bufonul de Naruto . Serios ? chiar si eu ma intreb , urmeaza sa fiu ucisa si el vine aici cu un zambet de-i ajunge pana la urechi .
-Ce ai patit bufonule ? adica eu am ceasul pus sa sune si la ora nu stiu care imi vine barca de dus in rai si el vine si imi macane in ureche .
-Nu-s bufon , da bine ca nu deasta am venit aici . Vroiam … sa va zic …. ca ….
-Zi mai repede si iesi afara in secunda doi ! ce idiot , chiar nu intelege ca ma grabesc .
-Da , da bine , gata e in regula nu mai zic nimic inafara de singurul lucru care mi-a umplut ziua de fericire si care …
-Mai e mult ? zic eu si-mi las capul in jos mai apoi imi pun mainile la ochi de plictiseala .
-Pai , stai ca … era adica vroiam sa zic ca , nu stai nu plecati ….mai ! striga dupa noi si incepe sa alerge apoi il prinde pe Sasuke de mana si ii zice ca Hinata este iubita lui .
Eu dau negativ din cap si apoi zambesc fals spunandu-i ca e minunat dar nu trebuia sa ne zica asa ca …
-Cara-ti fundul ala mare de aici ca de nu …… nu mai zic nimic deoarece o masina mare si negra cu geamuri fumuri opreste in fata noastra .


Sasuke ma ia de mana si imi zice ca astia sunt criminali . Intram repede in casa si Naruto incepe sa tipe de spaima iar Sasuke ii trage o palma care-i pune capac . Blondul tace si merge dupa brunet . Acesta ma ia de mana si imi zice ca trebuie sa gasesc o ascunzatoare . Sincer pentru prima oara nu-mi place ca sunt protejata si nu vreau ca cineva sa-si dea viata pentru mine . Am avut multe probleme dar tocmai acum realizez ca fosti mei servitori si-au dat viata pentru mine cand trebuia sa mor , eram urmarita de atunci de criminali si cand mi-au aparut in fata am crezut o minciuna spusa de mama si impreuna am fugit iar servitorii au fost ucisi in locul meu . Strang pumnul si ii dau mana la o parte brunetului apoi refuz sa fac ce mi-a zis . Nu mai sta pe ganduri si-mi da o palma apoi ma impinge pe scari si-mi repeta ordinul .
Il ascult cu toate ca nu vreau si urc scarile , cand deschid usa camerei mele o aud pe cea de la intrare cum este … ce tot spun pe aia a spart-o Naruto , dar atunci care usa a fost trantita ? Cea din spate ! Oare Sasuke stie de aia , imi e teama sa nu fie luat peste picior si atacat fara sa stie . Ma gandesc la ce-i mai rau si incep sa-mi frec mainile in timp ce inima imi este pusa in pioneze cand ma gandesc ca viata lui Sasuke atarna de un mic firicel de ata iar eu stau ascunsa in umbra lui ca un om josnic , de fapt asta sunt si chiar incepe sa-mi dea o senzatie de disconfort de parca as sta pe un ac foarte ascutit .
Vreau sa fac ceva , orice numai sa nu moara o persoana nevinovata pentru mine , de ce sa-si dea ea viata pentru mine cand ia fost daruita , de ce eu sa am mai multe sanse la viata , de ce atata tam tam pentru mine ? incep sa cred ca eu nu-s centrul universului si vreau sa nu mai fiu eu cea care sta in puf sau cea lingusita de toti imi doresc o viata normala ! Mereu banii si averile aduc ghinion si eu le-am avut , acum tot ce mi-a ramas e ghinionul asta cu tot cu moartea lui care nu mai vine odata , vreau sa mor ca sa nu mai fie ucise atatea vieti , nu e corect , sunt ucise vieti pentru una singura adica mi s-ar parea normal sa moara unii pentru o vedeta sau ceva important decat pentru o simpla fata . Acea simpla fata sunt eu si ca o simpla fata ar trebui sa mor dar cineva nu vrea sa ma lase sa dau mana cu dracu si sa ajung unde imi e locul . Totusi , nu inteleg de ce el se sacrifica pentru mine , parca eram un nimeni pentru el , parca dorea doar sa profite de mine , doar sa-si bata joc si acum de unde atata iubire , nu inteleg . Poate iar vrea sa-mi fac iluzi pripite si poate chiar e complice al acestei crime .

In fine , nu vreau sa stau si sa ascult posibilele gamete de durere si ies din camra apoi cobor usor pe scari . Ajung la ultima treapta si ma ascund dupa balustrada . Imi intorc capul la nouazeci de grade si il vad pe Sasuke cu cele trei pistoale ale celor trei criminali, indreptate spre cap . Unul avea parul argintiu si ochii violeti , celalalt avea parul lung si blond iar ochii lui erau asemeni cerulului senin de vara . Cel de-al treilea criminal seamana perfect cu Sasuke doar ca acesta avea parul mai lung . Nu zicea nimeni nimic iar Sasuke stata relaxat , cei trei lasa armele in jos apoi si le pun in buzunarele de la jachete .
-Ce cautati aici ? poftim , adica Sasuke chiar ii cunoaste .
Nu credeam ca poate fi un astfel de tradator dar am avut prea multa incredere in el si poate si ceva sentimente dar a stricat ce cladise in jurul meu adica incredere , iubire si respect . Il respectam pentru ca la cata saracie avea nu era un hot si nici un cersetor , il iubesc pentru ca il respect si am avut incredere in el pentru ca era un om demn de incredere si credeam ca ma iubea pe sfettul inimii . M-am inselat si acum uita-te cum e complicele crimei mele .
Lacrimile nu intarzie sa apara si incep sa curga pe obraji rumeni si infierbantati . Ma frec la ochi si ies de dupa balustrada lasand in urma siroaie de lacrimi . Cei patru baieti tresar iar Sasuke pare a fi cel mai surprins si cel mai nervos dintre toti . Surprins din cauza acestei intrari si nervos pentru ca nu l-am ascultat . Unul dintre criminali scoate o fotografie din buzunar si zice ca eu sunt fata . Sasuke ma ia de mana si incepe sa alerge . Ma trage inainte si-mi zice sa am incredere in el . Imi inchid ochii si-mi zic ca e pentru ultima oara cand fac asta apoi ii deschid si continui sa alerg . Sarim peste ramasitele usii de la intrare si intram in masina . Nu am avut timp asa ca Sasuke s-a pus repede pe locul soferului si eu peste el . Apasa acceleratia isi pune mainile pe volan dupa ce le scoate de sub mine si pornim . Eu stau intinsa pe spate si picioarele imi sunt iesite pe geam . Probabil ceilalti oameni zic ca suntem nebui dar trebuia sa scapam de criminali . Sasuke inca e agitat si priveste in fata cu ochii larg deschisi . Nu clipeste si continua sa fie atent in fata .
Iesim de pe aleea casei mele si brunetul ma priveste apoi zambeste .
-Ce vrei , tu m-ai azvarlit in bratele tale ! ii zic bosumflata .
Opreste masina si nu mai vad nimic apoi il intreb unde a parcat . Imi zice ca e un fel de ascunzis care nu poate fi gasit pentru ca doar el il stie . Deschide usa si picioarele imi cad jos . Ma ridic si vreau sa merg in locul din dreapta soferului dar chiar cand sunt in fata masini Sasuke aprinde farurile si reuseste sa ma sperie de mama focului . Incepe sa rada si opreste lumina iar eu ma asez pe scaun apoi il intreb daca nu cumva s-a lovit la cap . Nu zice nimic si se uita la mine , imi pune o mana dupa gat si ma trage spre el iar buzele noastre se unesc si formeaza un sarut . Nu stiu cat de multi mi place dar ii accept sarutul si il ajut sa-l transforme intr-unul pasional . Se dezlipeste de mine si-si duce mana in jos apoi ma las pe spate cu tot cu scaun si el hop , peste mine . Ma saruta inca o data si apoi coboara in jos si nu stiu ce mai face deoarece am incredere in el si adorm .
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#26
Ce bine ca a sosit nextul. Se cunoaste ca ai lucrat la el, e frumos. Descrierea e ok, incerci pana unde poti si ma imi place ca iti dai silinta. Am vazut o mica greseala si ma bucur ca cei doi au scapat cu viata. Si intrerupi unde era incitant, desi nu cred ca Sakura dorea altceva si incepe sa simta ceva. Cu ocazia asta si-a data seama ca nu toti sunt dupa ea si ca nu e sefa lor. Sakura dorea sa moara de a iesit din ascunzatoare..durere ca durere, dar totusi, trebuie sa caute razbunare.
Te pup dulce :*
[Imagine: h8v.gif]
 

#27
Buna...Multumesc ca m-ai anuntat.
So..capitolul acesta mi-a placut.A avut de toate:descriere,naratiune,dialog,actiune,suspans...
Descrierea este buna.Mi-a placut ca nu ai pus foarte multa.Cred ca ai pus atat cat trebuia.
Naratiunea este ok,iar actiunea nu mi se pare grabita.
Dialogul este bun,nu este deloc sec.
Greseli de tastare am observat cateva,dar sunt foarte putine.
Cum ti-am mai spus capitolul acesta mi-a placut mult si se vede ca ai lucrat la el.Bravoo!!
Astept continuarea si te rog sa ma anunti.
Pa!!!
...Kiss me...
...Love me...
...Suck me...

[Imagine: eb1f934drag_var05.jpg]

http://light.sunphoto.ro/photos/thumb/Q/...SKOZCL.jpg

#28
Buna draguta,

Pai cum s'a mai zis capitolul e muncit si destul de bun. Descrierea vad ca incepi sa te impaci destul de bine cu ea, ceea ce ma bucura, actiunea nu mi se pare grabita iar dialogul, pai e destul de bun si nu e sec. Greseli de tastatura/exprimare nu am vazut si asta e bine. Cat despre faza aia cand a iesit de sub balustrada e scrantita?! Chiar daca a inceput sa aiba sentimente pentru brunet eu tot cred ca e scrantita. Si esti o rea ca nu ai mai continuat momentul acela incitan cand a lasat scaunul pe spate, s'a pus peste ea... Sper sa'l continui in capitolul viitor!

#29
Capitolul VIII

- Ai adormit?
Mă abţin cu greu să nu bufnesc în râs, dar fata asta e mai mult decât incredibilă. Când e mai mare pericolul ea se gândeşte e că momentul să tragă un pui de somn. Mă hotărăsc să o trezesc pe „ Frumoasa din pădurea plictisită”, dar ceva din mine mă opreşte aşa că ies pur şi simplu din maşină. Sunt sigur că o săptămână cu fata asta mă va duce direct la spital de urgenţe. Parcă aş juca spânzurătoarea cu moarte, greşeşti şi eşti tot mai aproape de un sfârşit tragic. Ia să mă gândesc cât mai am până la finalul jocului, presimt că puţin pentru că Sakura este mai imprevizibilă decât o bombă biologică. Dacă iese în lume nu durează nici cinci minute că riscăm să fim morţii cu toţi.
Mă aşez în faţa maşini şi îmi poziţionez mâinile sub cap în timp ce mă proptesc de o piatră, cred. Am ridicat privirea spre cer pentru a admira stele. Aceşti mici sateliţi care, împreună cu satelitul natural al Terrei, luminează noaptea. Noapte, cerul negru inspiră teamă, dar atunci când pe el joacă luminiţe argintii pare un peisaj dintr-un basm, dacă ştii să-l priveşti. Imaginează-ţi că fiecare satelit aparţine unei planete, fiecare stea are planeta ei, atunci ar fi extrem de mult planet, şi nu pot fi toate nelocuite. Farurile maşini era stinse dar o altă maşină a ajuns la locul în care ne aflam, mai mult ca sigur este retardatul de frate-meu. Strâng din dinţi în timp ce mă pitesc în faţa maşini, nu de frica, dar vreau să am elementul surpriză.
Sar la gâtul făptaşului şi îl ridic cu multă uşurinţă, poate pentru că era cu un cap mai mic ca mine şi cu vreo 50 de ani mai bătrân. Nu cred că eram pe cale să snopesc în bătaie un bătrân, care se pare că mai are şi probleme cu coloana. Avea părul grizonat şi o barbă care îmi amintea de Moş Crăciun, chiar şi costumul lui era ciudat. Purta o pereche de blugi verzi, care îmi aminteau de blugii Sakurei, şi o cămaşă roz, iar în picioare avea DC mov. Cea mai ciudată înfăţişare pe care am văzuto de când Itachi a purtat rochea mamei acum 9 ani.
- Îmi pare rău tataie, credeam că este fratele meu şi tocmai ne-am certat.
- Pe cine faci tu tataie, să ştii că am fost şi eu tânăr şi în putere, dar anii au trecut. Îmi amintesc că era toamnă anului 1960, aveam 18, cred, şi am avut o certă aprigă cu fratele meu mai mare. Regret atât de mult acea ceartă, din toamna aceia nu am mai vorbit, nici nu ştiu dacă mai trăieşte.
Nu suport când bătrânii încep să vorbească despre tinerețea lor, mi se pare plictisitor, aşa mă adormea bunicul când eram mic. Îi spun bătrânului că are dreptate şi că voi merge să vorbesc chiar acum cu fratele meu, sigur de vom împăca. Nu prea ştiu să mint, dar nu aveam de ales, am urcat în maşină şi am plecat. Deci dacă avea 18 ani în 1960 acum are 69 de ani. Nu cred că eram să bat un moş de vârsta bunicului meu.
Telefonul a început să îmi vibreze, iar când am răspuns am realizat că era Sasori. Nu înţeleg de ce îşi face atât de multe griji în privinţa mea şi a Sakurei. Pe mine nu m-ar omorî nimeni pentru că sunt moştenitorul familiei Uchiha, şi pe Sakura nici nu o cunoaşte.
- Sakura este în siguranţă? Nu am timp de asta, vreau să o aduci cât poţi de repede la cofetărie, cea mov de lângă campus.
Mi-a închis şi eu tot nu am realizat ce încerca să spună despre cofetărie. Ce tot îndrugă, nu este nici o cofetărie mov lângă campus, are chef de glume proste în situaţia asta. Cât de idiot pot fi, mai mult ca sigur cineva ne ascultă telefoanele. Bun deci campus, cofetărie şi mov. Lângă campus sunt trei cofetării. Una este lângă liceu, cea mai oribilă dintre toate, şi cea mai vizitată. A doua este lângă Mall, şi este prea evidentă. A treia este lângă casa blocul meu, dar înainte este casa lui Hinata, bingo casa Hinatei este mov. Mi-a luat cam mult să-mi dau seama, deja intrat pe strada unde se află liceul. Sasori era deja acolo şi puteam citi îngrijorarea care era pe cipul lui, dar nu înțelegeam de ce-i pasă atât de mult.


Bun deci cam atât, știu că capitolul este scurt. Dar nu am avut nici prea multă inspirație. Promit că la următorul voi lucra mai mult. Sper să vă placă:*

#30
Hellău fetelor! Am ajuns şi eu, cu o mică întârziere, dar măcar acum sunt prima.
So..au fost momente cand nu am prea priceput ce se întâmplă. Mi-am dat seama dupa ce am citit mai multe propoziţii, dar mai greu. Încercaţi să faceţi textul mai explicit. În rest, mi-a plăcut.
În penultima parte, a fost destul de multă naraţiune, ceea ce e puţin deranjant, dar a mers. Greşeli acolo nu am văzut. Dialogul mi s-a părut bunicel, chiar dacă la început mi s-a părut puţin mult. Descriere nu a fost multă, dar e bine.
La ultima parte..a fost bună naraţiunea şi celălalte, dar au fost câteva greşeli de exprimare şi destul de multe de tastare. Oarecum vă completaţi fetelor. :]]
Ca şi conţinut a fost bun. Sasuke mi se pare puţin ciudat. Prima dată o sărută pasional, după aceea zice că o să înnebunească alături de ea o săptămână întreagă. Eh, nu ştiu..poate planificaţi sau ascundeţi ceva.
Nu prea pricep de ce-şi face Sasori probleme, dar..eh, asta e, sigur o să ne spuneţi în următorul capitol.
Sper să nu fie din nou atacaţi. Ar fi frumos să nu mai avem parte de acţiune aşa..dură cum o numesc eu. ADică, până ajung unde vor ei să meargă. Să aibă parte până atunci de îngrijorarea prietenilor şi abea după să fie atacaţi, după vreo două zile. Şi să îi prindă în pat şi Itachi să îi spună lui Sasuke că e şmecher că ştie că ţine cu ei şi că profită de ea. Oh, ok..debitez pe aici, îmi cer scuze, dar povestea voastră îmi dăruieşte o groază de inspiraţie. Sunt curioasă totuşi cum priviţi voi viitorul. Aşa, pe final vă mulţumesc că m-aţi anunţat. Baftă cu următorul capitol.:]

*Hugs`*
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)