Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: One love pleasures more
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4
Heiiii am revenit cun un nou fic facut de mine si iubirea mea AyumiHamasaki eu voi povesti din perspectiva Sakurai iar iubirea mea din perspectiva lui Sasuke poi va las sa savurati primul capitol :*

Spor la criticat aveti ce =))

Disclaimer: nu detin nici un personaj din mangaul/animeul Naruto si nu fac profit de pe urma acestora


One love pleasures more

Chapter 1
Sakura Haruno


Aud blestematul clopotel cum suna , si ma cheama disperat parca spunandu-mi sa vin in clasa ca incepe ora . Detest scoala de cand stau in banca cu Sasuke Uchiha . E un baiat sarac lipit dar al naibi de pervers si rau . Tot timpul ma priveste profound in ochii apoi si-i inchide si face un bot de parca ar vrea sa-l sarut si dupa aia rade ca un idiot . Din cauza lui nu mai sunt singura fata din scoala , adica eu centrul atentiei si cea mai cea . Acum toti rad pe seama glumelor nesarate ale lui Sasuke si sunt un subiect comic . Il urasc din clasa a V a de cand m-a facut tocilara in fata intregii scoli si apoi ma prins singura in baie si a incercat sa ma violeze dar am fost salvata de un mic zgomot . Tot timpul cand il vad imi amintesc de acele clipe oribile . Imi amintesc cum ma spalam pe fata , el a intrat in baie si ma privit provocator . Nu i-am dat importanta si asta l-a infuriat si mai tare . A venit la mine si mi-a prins incheietura maini apoi am intrat intr-o cabina . Mi-a dat fustita verde jos si apoi bluza alba incepand sa-mi maseze sanii . eu tipam si ma smuceam dar era in zadar . Am tipat si am strigat dupa ajutor dar nimeni nu ma auzea . Eu urlam si Sasuke ma saruta peste tot . Si-a dat jos pantalonii apoi bluza iar eu am stiut ca atunci e ocazia mea sa scap de el si am incercat sa fug , dar nu am ajuns mai departe de usa deoarece brunetul ma prins de picioare si ma doborat pe gresia rece si umeda . Sa pus peste mine si am inceput sa-mi sarute gatul mai apoi lasandu-si saliva pe el . Tot ce facea ma dezgusta cumplit si inca imi mai vine sa vomit cand imi aduc aminte . Atunci s-a auzit un mic zgomot si Sasuke temandu-se sa nu fie vreun profesor si-a luat hainele si a plecat . Am inceput sa plang multumindu-i Domnului ca nu s-a ajuns mai departe . De atunci mi-am jurat ca nu o sa mai fiu batjocorita de Sasuke sau de altcineva si am devenit presedinta scolii si tot odata mana dreapta a directoarei . Acum eu sunt raul acestei scoli . Ii chinui si ii tin legati in lanturile reci , apoi ii ard de vii in tuciul meu cu smoala si ca orice drac am si eu tronul si coasa mea . Nu accept nici o grseala iar cel care o face plateste scump . Am fost jignita si calcata in picioare ca un gandac nevinovat dar acum ei sunt gandacii . Acesti elevi chinuiti nu viseaza la nimic altceva decat libetate , dar se bucura de ea doar trei luni de zile cand incepe vacanta si pe urma incepe iar teroarea . Doar la sfarsit de an scolar scapa de demonul din mine . Cel mai chinuit copil e Sasuke fiindca pe el l-am jicnit cel mai mult in public cat si personal . Sasuke putea sa fie de mult in puscarie dar am preferat sa ma razbun eu in persoana . Si mi-a iesit .
Revin la realitate si merg pe holul mare si verde al scolii mele si la propriu si la figurat . Este scoala mea deoarece nimeni nu face nimic fara mine , nimic nu misca in front . Chiar si directoarea imi e la degetul mic .Nu zic nimic de elevi , ei sunt cireasa de pe tort, dar sincera sa fiu nu asi da nici doi bani pe ei . Eu sunt Sakura Hatuno si am saptesprezece ani . Provin dintr-o familie bogata cu venituri foarte mari . Mama este directoarea unei firme de parfumuri iar tata directorul unei firme de bijuterii . Deschid usa din lemn a clasei si pasesc in incaperea mare de culoare crem . Toti elevii sunt asezati in bancile lor numai eu se pare ca eram ultima , dar nu cea din urma . Ma asez langa cap patrat si-mi scot cartile din geanta mare , roz.In clasa intra profesorul si nici nu ne saluta ca incepe sa scrie pe tabla . Ce idiot e si profu de spaniola , Kakashi , mereu face asta si ne mai tine si in pauza . Pentru mine nu inseamna nimic altceva decat inca zece minute de teroare a capului sec si patrat . Ii simt mana cum mi se duce in jos pe picior si ajunge la glezna , de unde imi ridica colanti negri . Ii dau o palma nesimtilui si profu a auzit asta.
-Imediat Sasuke Uchiha si Sakura Haruno in biroul directoarei ! spune profu crizat de parca ii cazuse o bomba in cap.
Ma stramb la Sasuke si aceasta imi face din nou ochi dulci , inchizandu-si apoi ochii lui abisali . Imi iau geanta si mi-o pun pe umarul firav , Sasuke urmandu-ma indeaproape . Acum nu imi mai este frica de el pentru ca stie ca daca patesc ceva va fii exmatriculat deoarece directoarea este tot proprietatea mea . Iesim din clasa si simt cum sunt izbita de un perete si sarutata pe gat . Sasuke iar incepuse cu perversitatile , iar eu nu aveam ce face . Eram obisnuita din clasa a v-a mereu a incercat dare u nu i-am mai permis atat de multe . M-am smucit dar dejeaba . Puterea mea de musca era nimic pe langa a lui de tantar . Da stiu gandesc ironic dar nu am ce-mi face . Ii dau una intre picioare de-o sa ma tina minte toata viata . Il las sa cada jos si-l vad la picioparele mele . Trebuie sa recunosc ca imi place sa-l vad cum sufera si sigur o sa aiba multe de indurat de aici inainte . Imi pun mainile pe mijlocelul meu de viespe si zambesc victorios . Sasuke isi dusese mainile la “Jerry” si se legana ca un bebelus de un an . Chicotesc usor si plec din fata dementului apoi ma indrept catre biroul directoarei . Bat in usa mare , de culoare maro si intru in incaperea albastra pasind pe mocheta neagra . Directoarea ma intreaba ce mai fac , iar eu ma asez bosumflata pe scaunul din fata acesteia . Era o femeie de treaba , cu ochii de-un rosu intens si parul negru sters , cred ca nu s-a vopsit de mult . De , nu toata lumea are bani ca mine . Directoarea se numea Kurenai si e o fire foarte sensibila si ascultatore . Face tot ce-i zic , sau poate ca eu hipnotizez lumea fara sa stiu , af fi prea anormal.
O salut politicos , apoi ii explic ca Hatake Kakashi m-a trimis in birou pentru perversitatea lui Sasuke . Aceasta chicoteste usor si-mi spune sa nu pun la suflet prostiile facute de baieti . La asta ma gandeam si eu , doar ca Sasuke chiar intrece masura . Kurenai isi bea linistita cafeaua si ma intreaba daca doresc un ceai . Dau negativ din cap si vreau sa ies din birou dar ma lovesc de pieptul moale si nelucrat al brunetului , astfel cazand jos . Geanta imi aluneca de pe brat si face contact cu podeaua din ea iesind toate cartile si secretele mele . Ma ridic repede sa le bag inapoi dar nu dau de nimic altceva decat mana mediocrului . I-o dau la o parte si-mi strang lucrurile . Ma intorc sa vad ce mai am prin spatele meu si-mi iau geanta si plec . Intru tunand si fulgerand in clasa apoi ma asez in banca mai sa o distrug si pe aia . Ce idiot , netot , criminal , pervers si tot ca e rau de pe lumea asta e si figura astuia . Imi pun geanta in banca si-mi scot iar nenumaratele carti . Imi scot si pixul si incep sa scriu hieroglifele profului . El este singurul dascal care nu ma suporta si-mi pune absente chiar daca sunt in clasa . Il detest , e la fel de idiot ca Uchiha . Proful se uita la mine in timp ce doua suvite argintii ii cad pe chipul alb . Se uita la mine pe sub ochelari si-si drege glasul apoi ma intreaba de ce sunt furioasa . Prefer sa tac ca oricum nu cred ca-l intereseaza , si daca l-ar interesa vreau sa-l las cu ochii in soare . Da negativ din cap si se aseaza pe scaun . Ia pixul in mana deschide catalogul mare si albastru apoi scrie ceva in el . Cred ca mi-a pus o alta absenta . Da pagina si chiar cand pixul era gata sa atinga suprafata neteda a colii Sasuke isi face aparitia , iar profesorul isi retrage mana nepunandu-i absenta maniacului . Il vad cum vine si-l simt ca abea asteapta sa ma tachineze iar . Se aseaza in banca si ma intreaba daca are vreo absenta . Il calc pe picior si-si pune mainile la gura ca sa nu inceapa sa planga pe aici , bebelusul . Se apropie de mine si imi spune ca o sa vad moartea cu ochii . Da sigur , il cred , cand o zbura porcul . Sunt sigura ca nu exista dusmani mai mari decat noi in lumea asta . Nu cred vom ajunge vreodata sa ne intelegem . Ma uraste atat de mult dar poate sa se atinga de mine si sa-mi sarute corpul . Prostia asta nu o inteleg . Cum poti sa urasti o persoana dar in acelasi timp o saruti . Eu una nici nu pot sa-l ating , mi-e scaraba , daca are paduchi sau mai stiu eu ce . Mai e si un afemeiat pe deasupra.
Sirul gandurilor imi este zdrobit de domnul Clopotel , care acum ne striga usurat scapandu-ne de ora enervantului professor . Rasuflu usurata cand vad ca Hatake isi strange bagajele si iese din clasa . Imi scot ipod-ul din geanta si conectez castile la el apoi mi le pun in urechi . Inchid ochii si ma gandesc cum ar fi lumea daca Sasuke nu ar exista si un zambet isi face aparitia in coltul gurii dar dispare cand sunt zgaltaita de maniac . Imi dau jos castile si ma uit urat la el . Nu face nimic doar imi spune ca vom avea un coleg nou si daca eu sunt presedinta scolii trebuie sa i-o prezint . Ma uit prin clasa sa vad pe unde e dar nu vad numic nou . Un colog nou ar insemna inca un subordonat de-al meu , deci nu strica . Rad malefic in mine si-l intreb pe Sasuke unde este noul coleg . Isi trece mana prin parul lui negru ca taciunele si-mi spune ca maine va venii . Ce necioplit , imi spune azi ca trebuie sa fac ceva maine . Am atatea lucruri de facut si el crede ca tin minte si prostia lui . Ii dau un pumn in cap si cred ca am fata mai rosie decat a unui drac . Vreau sa plec din clasa dar afurisita sonerie ma opreste si imi spune stop . Ce tupeu si pe asta , cred ca inca nu stie cine sunt . Nu o bag in seama si merg la baie . Ajung in fata oglinzii si ma aplec catre chiuveta pentru a-mi limpezii chipul apoi intru intr-o cabina pentru a ma usura . Ies din cabina si-mi inchid fermoarul de la fustita roz . Ies apoi din baie si observ ca nu mai e nici tipenie de copil . Incep sa alerg pe coridor si ajung in fata clasei.
Deschid usa si norocul meu era ca profesorul nu venise inca . Imi duc mana la frunte pentru a sterge mica urma de transpiratie dar apoi nu mai apuc sa fac nimic deoarece profesorul intrase in clasa si spre mirarea mea era tot Kakashi . Probabil era ilocuitorul doamnei de biologie . Fac doi pasi in fata dar profu ma prinde de incheietura mainii si imi spune sa trec la tabla ca tot sunt in picioare . Ce ma calca pe nervi , imi vine sa-l iau la bataie dar statutul de elev nu-mi permite . Trec la tabla si proful incepe sa scrie nu stiu ce si la fiecare sfarsit de propozitie pune puncte de suspensie . In locul lor trebuia sa pun eu cuvinte in spaniola si jur ca nu stiu nimic . Un doi isi va face aparitia prin carnetel . Iau o bucata mica de creta in mana si vrand sa scriu ceva il aud pe brunet cum imi sopteste cuvintele potrivite , sper , dar nu are cum . De ce mi-ar spune el mie lucruri corecte cand vrea sa mor cat mai repede posibil . Dar ca sa-i dovedesc profului ca stiu ceva il ascult pe Sasuke asteptand sa iau doi-ul . Scriu tot ce-mi zice el si intr-un final termin.Kakashi se apropie de tabla si cred ca nu a realizat pana acum cat de bata sunt la spaniola . Se apropie din ce in ce mai mult si nu-si crede ochilor . Oare chiar atat de prost mi-a dictat Sasuke ? poate nici nu sunt in spanila poate sunt in franceza . Kakashi se uita la mine apoi la tabla si-mi spune ca am luat un zece . Da eram sig……stai , stop cadru , a spus zece ? da a spus zece . Nu pot sa cred primul meu zece , trebuie sa notez asta in jurnalul meu si trebuie sa mentionez si ajutorul lui Sasuke.Firar.
Ma duc in banca si il intreb pe brunet ce trebuie sa fac . Clar trebuia sa-l raslatesc cu ceva nu cred ca m-ar fi ajutat el pe degeaba si in plus nu e prost . Se apropie de fata mea si-mi musca lobul urechii spunandu-mi ca vrea un sarut . Ii dau o palma mica si-l refuz.Imi spune ca daca nu vreau sa-l sarut atunci va trebuii sa-l las sa doarma o noapte la mine , iar eu refuz si asta pentru mine ambele chestii sunt la fel de scarboase . Imi spune ca daca nu aleg din astea doua variante , una ii spune profului ca ma ajutat . Ma intorc cu spatele la el si nu-i zic nimic.
-Domn……
Ii pun mainile la gura si ii zic sa aleaga el.
-Poi …un sarut dureaza doua trei minute pe cand o noapte dureaza doisprezece ore asa ca aleg varianta B , spune zambind pana la urechi.
Dau din cap negativ oftand si gandindu-ma ce teroare va urma.
-Abea astept pisi ! incepe sa rada ca prostul si iese din clasa cu tot cu ghiozdan.
Proful ma intreaba de ce a plecat iar eu imi ridic umeri in semn ca nu am habar . Ei bine macar sa am si eu o ora libera fara stresul de Sasuke pe cap . Defapt nu doar o ora tot restul orelor deoarece nu a mai venit la ore si te pomenesti ca s-a dus sa se aranjezeze . Imi pun mana la gura ca sa nu rad , sa creada lumea ca sunt si nebuna si asta ar fi cireasea de pe tort . Neaa nu le dau eu sanse deastea. In fine , se termina ora si restul au fost la fel de plictisitoare si s-au terminat si ele . Acum imi iau geanta o deschis si-mi bag in ea tot ce-am scos mai devreme . Mi-o pun pe umar si parasesc scoala.
Urc in masina mea si pornesc ca o nebuna pe strazile prafuite ale New York-ului . Ajung si acasa , iesind din masina si intrand in incaperea mica de culoare roz adica holul . Ma descalt de opincutele negre si merg in sufragerie . Imi cade geanta din mana cand vad ca Sasuke statea foarte comod pe canapea violet de langa masuta din sticla . Brunetul privea un film dar l-a lasat balta cand si-a dat seama ca am venit.
-Heiii ! Daca facem asa cum spui tu , nu mai sunt doisprezece ore sunt mai multe si eu te suport pe tine nu tu , nerusinatule !


Imi cer scuze pentru greselile de scriere dar tastatura e devina :"> "firai tu sa fii " :D
Deci sunt prima si asta ma cam suparata. Oricum capitolul e frumos si mi plashe. Ideea..nu ma pot pronunta inca dar pare destul de draguta...Sakura regina si restu pleava de pe jos. Descrierea merge, actiunea nu e grabita, dialogul nu e sec, greseli de tastatura am vazut. Sasuke cred ca o place pe rozalie si cand a zis o noapte la ea cred ca vrea mai mult iar rozalia nu stie ce o asteapta:)) oricum sa ma anuntati de continuarea si spor la lycru amandurora:*!
Poy chiar dacă nu-s prea multe comentarii( adică doar unul), eu am venit cu nextu.

Capitolul II


O ascult pe rozalie cum ţipă la mine că nu va sta mai mult de doisprezece ore cu mine. Of, Doamne dacă o faci să tacă promit că nu aprind o lumânare! Când mă satur de ţipetele ei isterice mă ridic şi o prind încheieturi. O lipesc de mine şi îi spun că trebuie să facă mai mult dacă îşi vrea jurnalul înapoi. Fata smucit din strânsoarea mea şi a început să caute prin geanta ei mare şi roz. Am început să râd când vedeam cum devenea din ce în ce mai disperată, se pare că lipsa acelui jurnal o afectează. Oare ar trebuie să arunc o privirea prin el înainte să i-l înapoiez? Nu, până la urmă are nevoie de intimitatea ei, nici mie nu mi-ar plăcea ca cineva să afle anumite lucruri despre mine. M-au trecut fiori când îmi imaginam feţele celor din şcoală dacă ar afla cine sunt părinţi mei, asta ar fi destul pentru a mă face să plec departe. Nu vreau să plec departe de Sakura, nu până va regreta că este aşa o răsfăţată.
- Eşti un nesimţit! Hai râzi, ştiu că i citit ce am scris acolo. Îmi şi imaginez cum vor începe toţi la şcoală. Sakura cum spuneai” Mă simt trădată de propria mea familie, dacă ar fi alături de mine aş renunţa la tot ce am”.
O prind de talie şi o ridic de pe covor, până şi el era roz, apoi încep să o sărut. Cum face, cum nu face, reuşeşte să mă facă să o doresc mereu. Nici nu vrea să-mi amintesc cum aproape a aflat toată şcoala cu ce mă ocup acum.

Flash Back

Încep să caut biroul numărul 13, dar nici măcar nu sunt numere pe uşi. Ăştia sunt proşti sau ce? Cum să găsesc un biroul 13 dacă nici măcar nu pun numere pe uşile birourilor. Tot ce ştiu este că pe uşă trebuie să fie o poză cu nepoata celei care lucrează acolo, eu nici nu ştiu cum arată fata asta. Mă hotărăsc să urc la etajul doi pentru a mai întreba o dată unde este biroul pe care îl caut. Când uşile se deschid în faţa mea apare scumpa mea colegă, Haruno. Fata avea privirea în jos şi îşi butona telefonul furioasă. Cât de drăguţ arăta atunci când era supărată, dar cred că pot să o supăr puţin mai mult, sau măcar să mai bag spaima în ea. Nu o să renunţ la această dorinţă până nu îi scot fiţele din cap. Trec pe lângă ea şi intru în lift, îmi întind puţin mâna şi o prind de încheietură. O trag în braţele mele şi încep să o sărut, mâna mea se strecoară pe sub fustiţa ei roz, purta tocuri de 10cm negre şi un maiou mulat tot negru.
- Mamă, mamă, dar ce bine arătăm.
Fata mă loveşte în continuare cu pumni ei mici în piept, ce crede că va putea face. Opresc liftul şi o lipesc pe oglinda din spate, o aud cum îmi porunceşte să o las în pace că dacă nu voi regreta. O mângâi pe picior şi observ o mică urmă de teamă, până la urmă poate fi o pisicuţă ascultătoare.
- Şi dacă nu vreau să te las o să-i spui tăticului că un băiat rău a încercat să te violeze?
Mă jucam cu ea, chiar mă duream că făceam asta, dar merită tot, chiar mai mult. Merită să o distrug complet, să-i fac viaţa un chin, şi asta doar pentru că e o răsfăţată.
Mă desprind de ea, e mai palidă decât până acum, se pare că am speriato rău de tot. Chiar îmi doresc să fac totul până la capăt, dar am nevoie de un loc de muncă şi nu vreau să-l pierd pe acesta din cauza unei răsfăţate. Las liftul să pornească şi ajungem la etajul I, ies şi fata o ia la fugă spre scări. Mă întreb cum de nu cade la ce tocuri are în picioare, eu nu aş putea fugi aşa nici o dată.
Îmi scot acest gând şi mă îndrept spre biroul de informaţi, în mod normal acest birou e la intrarea în firmă, dar aici nu. Trebuie să urci un etaj, sau doua, dacă eşti la parter, apoi eşti trimis înapoi mai nelămurit decât când ai venit.
Întreb unde este biroul numărul 13, iar acesta îmi răspunde cu superioritate să număr uşile şi îmi voi da seama. O super, nu îmi ajunge Haruno, acum voi lucra şi cu o fiţoasă blondă. Îi mai arunc o privirea urâtă „domnişoarei” şi mă întorc la lift. Pentru o secundă am sperat ca majestatea sa, adică Sakura, să-şi facă apariţia, dar n-am avut eu atât noroc. Cobor la partea şi încep să număr uşile, parcă sunt un prost. Ajung în faţa unei uşi pe care era scris numărul 13.
- Pe bune!
M-am enervat şi am scos acele cuvinte fără să-mi dau seama, dar cum era posibil ca pe uşa numărul 13 chiar să fie număr, dar pentru restul nu au mai avut fonduri sau ce. Am bătut la uşă şi am primit ca răspuns un simplu „da”. Când am deschis uşa am încercat să-mi amintesc cum mă numesc, în faţa mea era Sakura şi…
- Tu trebuie să fi Sasuke Uchiha. Numele meu este Kym, Kym Haruno.
I-am mai aruncat o privire Sakurei, cât de mult semăna cu Kym, parcă ar fi surori. Kym părea totuşi mult mai matură, purta un costum negru, era format dintr-o fustă neagră până la genunchi despicată pe piciorul drept, o cămaşă albă cu un decolteu adânc, şi un sacou negru. Acesta s-a ridicat în picioare şi am observat că era aproape cât mine, cel mai probabil purta tocuri. A întins mână, dar Sakura s-a băgat repede.
- Nu trebuie să te cobori la nivelul lui, e doar un sărăntoc.
Am observat o verighetă pe mâna albă a fetei, cât de bătrână să fie, 22 de ani poate. Avea părul roz şi lung până la fund, acesta era uşor bombat, ochii îi erau verzi, şi sânii prea mari parcă. Era Sakura, doar că cu câţiva anii mai bătrână, auzi la mine câţiva, maxim cinci ani.
Cele două au început să se certe, parcă erau două fete care se certau pentru pantofi. Kym era împotriva ideilor stupide pe care le avea Sakura, cum că cei fără mulţi banii erau inferiori. La rândul ei Sakura spunea într-una că nu ar trebuie să mă angajeze, acesta ar fi cea mai mare prostie pe care o face în viaţa ei. Poate nu la fel de mare ca căsătoria la 20 de ani. Pentru un moment am rămas cu gura căscată, e aşa de bine, şefa mea de 20 de ani. Pe lângă asta era şi un salt în aşa zisa mea carieră de detectiv. Cum să fi detectiv particular, să arăţi precum o bombă, să fi căsătorită şi asta doar la 20 de ani.
- Păi Sasuke, ce spui să începi de mâine, chiar am un caz. După ore este bine?
- Tu eşti şefa lui, dacă îi spui să vină la o oră atunci trebuie să vină, dacă nu zboară.
Cum spuneam acum două minute, fata asta are prea multe fiţe în ultimul timp.

End flash back

Au trecut deja trei săptămâni de când am speriato pe Sakura în lift, dar a fost perfect. Nu ştiu de ce am momente în care regret că o fac pe Sakura să sufere, dar până la urmă va ajunge să ţină la mine. Dacă ar afla adevărul s-ar da ea la mine, dar vreau să o am înainte să afle cine sunt cu adevărat.
- Deci ce vrei în schimbul jurnalului.
Doamne, fata asta o să mă scoată din minţi până la urmă, când foloseşte vocea aia de şefă îmi vine să o iau la palme. Nu, nu aş da în ea nici o dată, nu sunt un prost, nu o voi mai răni. Îmi duc mâna spre chipul ei, îi dau la o parte o şuviţă de păr şi o întreb dacă mai este cineva pe aici. Când îmi spune că este singură nu mai stau pe gânduri, o iau în braţe şi pornesc cu ea pe scări, am aflat că dormitorul ei este ultimul.
Coridorul era roz, mă simt în casa unei păpuşi barbi, peste tot roz. Observ o uşă neagră la capătul holului, pe bune, negru. Nu mai înţeleg nimic Sakura poartă aproape mereu roz, casa ei e roz, iar uşa camerei îi este neagră.
- Sigur îi camera ta?
Aceasta îşi dă ochii peste cap şi îmi spune că o să sară tatăsu cu cuţitul la mine în momentul în care voi deschide uşa. O las pe fată jos şi o împing în cameră, nu ştiu cum se întoarce rozalia şi eu cad peste ea. Buzele noastre se unesc într-un sărut nevinovat, la început nevinovat. Am început să o mângâi pe Sakura, cât de pervers pot fi în unele situaţi. Acesta spunea că nu vrea, spunea să o las în pace că mă….


Îmi cer scuze pentru greșelile de tastare.
Stati asa ca dau si eu un com. Deci am citit primul capitol, insa nu am mai dat com, dar acum chiar imi doresc sa las unu si am sa va urmaresc pana la final. Nu mai scapati de mine. Deci am sa vorbesc in general si posibil sa faci si o oarecare comparatie:

Descrierea: pai cu ea mai aveti de lucru, mai ales la sentimente. Incercati sa le accentuati bine si dintr-o idee sa formati un fragment. Dezvoltati tot, nu lasati nimic pe afara, ideea e chiar una frumoasa si merita. Puneti-va in locul personajului si nu-l indepartati de voi, adica sa-l cunoasteti si sa stiti cum sa spuneti acele trairi ca sa le simtim si noi.
Dialogul si Actiunea: sunt bune, aici va descurcati.
Aranjarea in pagina: pai Lady Tsunade mai are de lucrat: lasa un spatiu intre fragmente sau ma rog nu chiar la toate, macar la cateva..e obositor.

cam atat, astept next si spor la scris:*>:D<
Merci ca m'ai anuntat si gomenasai ca nu am ajuns mai repede dar nu am avut timp...
Deci capitolul este bun, descrierea merge, actiunea e ok, dialogul nu e sec si nici mult sau putin, ci perfect, greseli parca am vazut, nu stiu sigur, deci astept continuarea sa vad daca o sa ajunga Sasuke in patul Sakurei:))
Sa ma anuntati si spor la scris continuarea!
disclaimer la fic nu aveţi. pune-ţi !
uitati si nextul

One love more pleasure

Chapter 3
Sakura Haruno
Of doamne daca il faci sa se opreasca jur ca nu il bat . E imposibil , zici ca e un robot setat sa ma distruga dar lasa ca-i ard eu sursa si sa vedem cine il repara . Brunetul imi pune mainile pe langa capsorul meu roz si incepe sa-mi sarute gatul . Ma smucesc dar chiar nu am cum sa scap de el . Picioarele sunt imobilizate mainila la fel , trebuie sa gasesc o strategie . Sasuke coboara cu saruturile mai jos si ma dezbraca de bluzica neagra apoi incepe iar un ropot de saruturi . Incep sa rad pentru ca ma gadila iar brunetul se opreste si se apropie de chipul meu alb ca neaua . Vrea sa ma sarute ? nu cred , nu cred , chiar nu cred . Isi lipeste buzele de ale mele si nu-mi place sa recunosc dar imi plac buzele lui moi si dulci . Oare nu a mancat inainte niste dulceata ? Da posibil dar chiar saruta bine fraierul . Totusi , nu dintr-un sarut imi fura el mie inima .

Isi retrage buzele si zambeste pervers apoi ma saruta din nou si mainile lui incep sa se joace cu pantalonii mei . Ei pe asta clar nu o mai cred , chiar vrea sa mearga prea departe dar strategia mea functioneaza . Nu mai sunt stransa si baricadata sunt libera si pot sa scap . Planul a functionat ! Ma ridic putin cat sa vad si eu ca face brunetul cu burtica mea si ii dau un genunchi in fata aia de spate si o iau la sanatoasa . Inchid repede usa si incep sa fug pe holul mare de culoare roz . Ajung la scari si-l aud pe Sasuke cum iese din camera . A trantit usa de cred ca a iesit din tatani . Il vad cum vine cu mana la ochiul drept si ma pun pe balustrada apoi imi dau drumul in jos . Ajung pe podea si fug sa ma incalt . Imi pun repede opincutele iau o jacheta si ies din casa . Traversez repede strada si ajung intr-o cofetarie . Un chelner , dragut chelnerul , ma intreaba daca doresc ceva si ii zic ca am nevoie la baie . Ma conduce pana acolo si-mi deschide usa mare , alba care dezvaluie o incapere albastra cu gresie verde . Intru intr-o cabina si ma asez pe capacul wcului . Inchid usa si-mi zic ca am scapat de netot . Rasuflu usurata si-mi caut telefonul . Era in buzunarul drept al pantalonilor . Formez un numar si apelez . Imi sun soferul sa vina sa ma ia pentru ca nu prea cred ca pot scapa de matahala de Sasuke .

-Alo ! Kiba , te-am sunat sa-ti zic ca sunt intr-o cafenea vis-a vis cu vila mamei si ma intrebam daca poti venii sa ma iei ? il intreb politicos .

-Sigur , imediat intru pe strada , spune calm ca de obicei .

Inchid telefonul si ies din baie apoi din cafenea si il astept pe Kiba . El are vreo nouasprezece ani , are parul saten si ochii negrii . Este inalt si trupul ii e bine lucrat . Il vad cum intra pe alee si dupa simt doua brate cum se inconvoaie pe mijlocelul meu si ma ia pe sus . Era brunetul si se indreapta spre casa . Intram inauntru si inchide usa . Ma impinge pe jos si se pune peste mine . Imi da o palma si a doua nu intarzie sa apara . Nu am crezut ca el va fii vreoadata brutal cu mine sau nu am crzut ca este brutal , dar durerea din suflet e mai mare decat durerea chipului meu . Imi pare rau ca l-am infuriat si l-am facut sa ma bata . El da in continuare in mine pana cand telefonul meu il opreste . Vreau sa-l scot din buzunar dar Sasuke mi-l ia si-mi zice ca nu-i timpul telefoanelor . Imi deschide jacheta si incepe iar cu saruturile doar ca acestea sunt din ura si sunt puse pe pielea mea cu dispret si brutalitate . Imi baga mana in parul meu rozaliu si ma trage spre el unindu-ne buzele intr-un sarut lacom si foarte apasat . Mi-am inchis ochii si am dat frau liber lacrimilor .

Cadeau din ochii mei umflati de la atatea lovituri si rosii de la plansul brusc . Nu stiu de ce plang dar lacrimile nu prea imi sunt de folos pentru ca Sasuke a devenit un robotot setat pe razbunare si brutalitate . Parca dintr-o data a navalit asupra mea si ma nimicit . Ma saruta in continuare dar din nou este oprit de soneria si bataile in usa . Imi da drumul din stransoare si iar ma arunca pe podea . Imi inchid jacketa si o iau la fuga . Nu-mi pasa cine era la usa , eu continui sa urc scarile si ajung in camera mea . Inchid usa cu cheia si ma las in jos pe ea . Aud vocile celor doi . Era vocea lui Sasuke si cea a lui Kiba . Brunetul spune ca nu are habar de acel apel , gaseste o scuza si inchide usa usor ca sa nu dea de banuit cearta noastra . Urca in graba scarile si incepe sa bata in usa .

-Daca nu deschizi usa jur ca o sparg si dupa e mai rau ! incepe sa urle pe acolo si e de nerecunoscut .

Ingan un nu printre lacrimi si ma intreaba ce am zis . Inghit in sec si deschid usa apoi ma trezesc cu mana lui la gatul meu si ma strange , ma strange si imaginea lui nu mai e . Nu mai e nimic , sunt adormita , am lesinat . Bratele lui puternice ma pun pe patul meu moale si se aseaza langa mine . Sta putin timp se ridica si pleaca apoi revine cu apa si inchide usa . Nu vreau sa ma trezesc deoarece stiu ca iar o sa ma bata si nu mai vreau . Dar a aruncat apa aia pe mine si am tresarit . A venit la mine si a ridicat mana iar eu am inchis ochii asteptand contactul dar nu a fost nici o lovitura . Mi-a dat parul de pe fata si poi ma strans in brate . Schimbarile astea nu le inteleg ba e tandru ba e brutal si nemilos . Vreau sa-i zic ceva dar imi saruta fruntea si-mi spune sa ma schimb ca o sa racesc .

-Serios ! Zimi unde e adevaratul Sasuke ca de nu…

-Ca de nu ce ? Ma spui la neica soferul tau si o sa ma duca gratis pana acasa sau ce ? spune cautand niste haine prin dulap .

Nu-i zic nimic doar ii iau hainele alese de el si ma duc la baie . Intru in incaperea neagra si-mi pun hainele uscate pe mine si cele ude in cosul de rufe .

stiu ca e scurt dar inspirtia asta [-(
Mersi ca mi-ai spus. Mama, nu ma asteptam ca Sasuke sa fie asa dur si rece..ce a facut rozalia sa fie batuta? Adica a incercat sa se apare, el e un obsedat, insa tin sa cred ca din acea obsesie va rezulta ceva foarte frumos 8->
Descriere: vad ca ai inceput sa mai lucrezi la ea, insa nu mai surprins prea mult. In mare parte ai mai repetat unele figuri de stil, in rest nimic special..incearca ceva nou la fiecare moment, ti-am mai spus si in comul anterior. Folositita de elemente naturale si supranaturale, mitologie si ce vreti voi pentru a descrie. Vreau sa prind ziua in care sa nu stiu ce sa scriu la ficul vostru:))
Greseli au mai fost, ai grija.
Cam atat, succes cu nextu:*
Buna,
In primul rand sa nu fiu nerecunoscatoare o sa'ti zic un simplu si umil multumesc! In al doilea rand fic;ul: Descrierea merge dar putea si mai bine, ca si la mine. Actiunea .... pai mie una mi s'a parut ok. Dialopgul nu foooarte lung si nu a fost sec. Greseli au fost dar insignifiante. Fara alte lungiri si prelungiri as dori sa te anunt ca doresc sa aduci continuarea mai repede.
Spor la scris si moolta inspiratie!
buna..imi place ficul tau,mi se pare original,iar rolul in care le-ai pus pe personaje.Sakura rea si increzuta,iar Sasuke niciodata nu as fi crezut ca ar da intr-o fata mai ales in Sakura.Imi place.
Titlul imi place,chiar atrage atentia,mai ales ca e scris si in engleza.
Descrierea e buna,dar ai putea sa descri mai bine sentimentele Sakurei sau ale lui Sasuke.
Imi place cum narezi,dialogul este destul de bun dupa parerea mea.
Actiunea mi se pare putin cam grabita dar imi place..
Astept sa pui nextu si te rog mult sa ma anunti si pe mine!
Spor la scris!
Byee..!!!:*>:d<
Pagini: 1 2 3 4