Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

One love pleasures more

#11
Capitolul IV


Mă aşez pe pat şi îmi poziţionez mâinile peste ochii. Oftez lung şi mă gândesc că am devenit ca acel tiran nemilos de care am fugit, acel tiran pe care îl numeam "tata". Când am lovito pe Sakura nu am realizat ce fac, eram condus de ură, dar nu am vrut să o rănesc. Nu suport să lovesc o fată, un băiat e altă poveste, dacă el începe eu nu voi sta ca fraierul în timp ce mă loveşte. Gândurile îmi sunt întrerupte de Sakura care intră în cameră, puteam vedea că-i speriată şi că vrea să ascundă asta. M-am ridicat şi m-am dus glonţ la rozalia, aceasta a tresărit şi s-a dat înapoi până a atins uşa cu spatele. Mi-a băgat mâna în părul ei mătăsos şi am tras de el în glumă, dar se pare că este încă îngrozită. Las privirea în jos şi o iau de mână, mă îndrept cu ea spre pat şi o trântesc pe el. Mă aşez deasupra ei şi încep să o sărut, dar rozalia se opune aşa că nu mai încerc.
- Noaptea e la început iubire. Ce vrei să facem ?
În timp ce-i puneam această întrebare m-am aşezat turceşte pe pat şi am privito atent. Oare ce crede că vrea să-i fac? Ar fi interesant dacă aş mai speria-o puţin, nu mai bine lasă că o trecut prin multe.
- Ştiu, ai făcut referatul la Chimie?
Fata mă priveşte mai mult decât surprinsă şi dă din cap că la făcut. Oh, păi cred că eu sunt mereu ultimul care se gândeşte la asta. Aud cum cineva sună la uşă, se pare că a venit salvarea mea. Nu pot să cred că mă simt aşa de prost, mai ales după tot ce i-am putut face Sakurei. Ajung la uşă şi se pare că obsedatul din spatele ei nu se calmează, apasă într-una pe butonul sonerie, cred că s-a stricat. Deschid uşa şi rămân mască, în spatele ei era chiar Sasori, un bun prieten şi un adevărat asasin. Îl studiez atent şi atunci realizez ce caută aici. E aproape ora 23:00, strada e pustie, şi el poartă negru.
- Ai fost trimis după mine?
- Nu, trebuie să ucid o fată, cred că am greşit adresa. Dar dacă tot am dat de tine hai să intrăm în casă şi să-mi spui ce ai mai făcut.
Îl mai analizez o dată pe aşa zisul meu prieten, nu am nici măcar o şansă împotriva lui, Sakura nici atât. Îi spun roşcatului, pentru că e roşcat cu ochii căprui, că nu este casa mea şi că am ceva important de făcut, dacă mă înţelege. Aceste zâmbeşte şi îmi spune să am grijă că tata nu vrea încă nepoţei. Închid uşa şi urc scările, apoi deschid încet uşă. Sakura nu era în cameră, nici în baie, nici în camerele din apropiere. Unde oare o dispărut fata asta? Şi mai ales acum când tata l-a trimis pe Sasori să se ocupe de ea. Cobor în grabă scările şi o văd pe rozalie la capătul lor. Fata avea capul plecat şi lacrimile îi cădeau uşor de pe chip. Sper că nu o auzit ce am vorbit cu idiotul de Sasori, fata avea în mână o poză cu ea şi familia ei. O întreb ce să întâmplat şi ea îmi întinde telefonul, era un mesaj destul de lung. ”Se pare că ai devenit ultima supraviețuitoare a familiei Haruno, dar nu te bucura prea mult, chiar dacă ai scăpat noi suntem pe urmele tale şi promitem că vei muri în chinuri.” Dacă nu era idee cu muritul în chinuri puteam spune că nu ştiu despre ce e vorba, dar aşa. O iau pe Sakura în braţe şi îi spun că totul va fi bine, ce mai mint şi eu, dar poate reuşesc să o salvez cumva, dacă pe mama nu am putut măcar pe ea.
Urcăm la etaj şi îi spun fetei că e prea periculos să rămânem aici, şi că dimineaţa vom zbura spre Rusia. Poate că nu e logic, dar acolo este cel mai uşor să-ţi pierzi urmele, eu mă pricep la asta.




Îmi cer scuze că a durat aşa de mult, dar a venit şi nextu...:*

#12
Omg , ai făcut o treabă grozavă cu capitolul acesta :X I absolutely love it . Măi , măi , Sas'ke bad boy ? Bad boy ? Hm..:)) interesant :)) Săraca Sakura ..şti ? Când îţi citesc ficul , am o vagă bănuială că mă uit la Jurnalele Vampirilor . De ce ? :-?? ..Poate pentru că Sasuke seamănă la personalitate cu Damon Salvatore :)) , iar Sakura cu Elena Gillbert . În fine , asta e ceea ce îmi place la ficul tău . Cireaşa de pe tort este că mereu ne laşi în suspans ;;) I love it ! Aşa , când vine nextu ' ?? Vai , cred că înnebunesc O.o "

Anyway , mult noroc la scris ÅŸi vreau next ! :))
ƦЄƝƛ
[Imagine: rainsrgd.gif]

ŧɧε ℓσ√ε ïş ℓïҡε ą şσŋɠ , γσų ƈąŋ'ŧ ∱σŗɠεŧ ïŧ .....

"(... ) đŗεąɱεđ σ∱ γσų- ï∱ γσų щσųℓđ ąþþεąŗ﹖ ŧσ ɱąҡε ɱγ ŋïɠɧŧş ∱ųℓℓ σ∱ ℓσ√ε, ąŋđ ąℓщąγş ɧσℓđ ɱε ŋεąŗ. ï щσŋđεŗ ï∱ ï ŧɧσųɠɧŧ σ∱ γσų- ï∱ γσų щσųℓđ ∱εεℓ ïŧ ïŋ γσųŗ şσųℓ﹖ ℓïҡε ŧщσ şþïŗïŧş ïŋ ŧɧε ųŋï√εŗşε, щɧσ ąℓщąγş şεεɱ ŧσ ҡŋσщ. ε√εŋ ï∱ ŧɧε şŧąŗş щεŋŧ ɓℓąƈҡ ąŋđ ŧɧε şųŋ щεŗε ŧσ şɧïŋε ŋσ ɱσŗε. ŧɧεγ ƈσųℓđ ∱ïŋđ ŧɧεïŗ щąγ ŧσ εąƈɧ σŧɧεŗ, ŋσ ɱąŧŧεŗ ɧσщ ∱ąŗ ŧɧε şɧσŗε. şą∱εℓγ ïŋ εąƈɧ σŧɧεŗ'ş ąŗɱş, ŧσ ɓïđ ŧɧε ŗεşŧ σ∱ ŧïɱε. ∱ïŋđïŋɠ εŧεŗŋąℓ ℓσ√ε şσ ɱąŋγ şεεҡ ŧσ ∱ïŋđ. ƈąŗïŋɠ ∱σŗ εąƈɧ σŧɧεŗ ŧɧŗσųɠɧ ŧɧε щσŗşŧ σ∱ şŧσŗɱş. ℓεąŋïŋɠ σŋ ŧɧε ąŗɱş σ∱ ℓσ√ε ąŋđ ŋε√εŗ ŋεεđ ąŋγɱσŗε. ŧɧïş ïş ɧσщ ï ∱εεℓ ∱σŗ γσų, ï'√ε ҡŋσщŋ ïŧ ąℓℓ ąℓσŋɠ. γσų ąŗε ɱγ σŋε ŧŗųε ℓσ√ε ɱγ щσŗℓđ.. ɱγ ɧεąŗŧ.. ɱγ şσųℓ﹗"

[Imagine: Damon-Elena-damon-and-elena-20071275-500-234.gif]

#13
Hey!!Deci capitolu e grozav,mi-a placut!!Ce taree,tatal lui Sasuke criminal!!De aceea imi place ficul tau,mi se pare original,interesant si te tine in suspans.
Descrire a fost dar trebuia sa descrii mai mult sentimentele Sakurei chiar si ale lui Sasuke.
Naratiunea este grozava,iar actiunea mi se pare ok,nu e deloc grabita.
Greseli de tastare am vazut,dar nu foarte multe.M-ai facut foarte curioasa,vreau sa citesc mai repede capitolul urmator,te rog sa ma anunti.Astept!!
Spor la scris!Byee!!!
...Kiss me...
...Love me...
...Suck me...

[Imagine: eb1f934drag_var05.jpg]

http://light.sunphoto.ro/photos/thumb/Q/...SKOZCL.jpg

#14
Hello, mersi ca mi-ai spus. Interesant capitolul, Sasuke incepe sa incolteasca sentimente pentru rozalie si faza cu Sasori ca vrea sa o omoare pe Sakura deja e intens. Descrierea sentimentelor puteai pune mai multa, mai multe figuri de stil..adica sa accentuezi mai bine unele sentimente, cum ar fi regretul brunetului ca a dat in rozaliei..
Ce-mi place partea cu salvatu, Sasuke incalca regulile pentru rozalie, sa zic asa..ce tare si dulce.
Abia astept next si sa vad daca planul reuseste.
[Imagine: h8v.gif]
 

#15
One love pleasures more

Chapter 5
Sakura Haruno

Singura supravietuitoare a familiei mele ? Eu , ce sa fiu ? Cum adica singurul supravietuitor ? Nu mai am parinti , nu cred chiar nu cred . Incep sa zambesc dar ochii ma tradeaza si din ei cad mici perle cristaline . Zambesc si rad in continuare cazandu-mi lacrimi din ochi . Parintii mei nu sunt morti si sigur e o farsa idioata . Asta trebuie sa fie altfel eu mor . Imi inchid ochii si lacrimile isi grabesc caderea iar zambetul se pierde in tristete . Mainile mici si catifelate imi acopera chipul gingas in timp ce ochii varsa neincetat lacrimi . Cand plang simt cum ma linistesc , imi hranesc sufletul cu lacrimile pure care mereu cad din ochii mei verzi . Mama si tata au murit ? aceasta intrebare se invarte in capul meu si nu-mi da pace . E o farsa sau crudul adevar . Prefer prima varianta deoarece nu vreau sa stiu cum ar fi viitorul . Eu as fi un singur om de care se va lipi singuratatea si care va putrezii in inchisoarea pustietatii . Voi devenii praful la care nu s-ar uita nimeni sau care va fi sters de toti , voi fi cea mai saraca fata . Acum roata s-a intors si eu voi fi din nou bataia de joc a scolii daca voi continua sa merg . Voi fi doar o iluzie care si-a pierdut efectul de mult , un nimic care nu merita putina atentie , un nimeni … care nu va mai fi recunoscut . Banii , cred ca s-au dus , chiar daca ar mai fi tot nu i-as primi . O sa-mi caut o slujba dar prin aia nu ma pot remarca . Imi trebuie ceva simplu deoarece nu-s obisnuita cu lucruri grele .

Gandurile au pus stapanire pe mine incat nu am observat ca Sasuke mai era pe aici si incerca sa ma consoleze . Incerca sa ma linisteasca zicand ca va fi bine in timp ce-mi stergea lacrimile cu un servet . Ma enerva faptul ca spunea minciuni si ca mereu ma crezut un nimeni si o fata care nu e in stare de nimic dar acum cand nu mai am parinti chiar poate sa creada asta despre mine dar … are dreptate . Mereu am fost adepta banilor , mereu am avut o masca dupa care ma ascundeam si paream fata dura si independenta care tine lumea intr-o palma si are tot ce vrea dar chiar nu e asa . Daca acei bani se terminau puteam muri , daca masca se spargea deveneam frica in persoana , lumea ma tinea in palma si ma facea sa dispar . Asta imi e viitorul , de fapt . Nu mai am drepturi mi s-au luat odata cu toti banii si parintii mei . Erau niste oameni inofensivi care nu au dat in mine niciodata , m-au rasfatat si protejat pana in present cu pretul vietii lor dar se pare ca viata are un prêt prea mare ca sa fie platita cu bani si trebuie sa fiu si eu eliminata . Si chiar prefer sa mor decat sa traiesc fara parinti , fara cuvintele lor de noapte buna chiar daca erau prin telefon le prefer pe alea decat nimic , nu pot sa traiesc fara mangaierea mamei si fara vorbele ei atat de dulci ca nu-mi trebuia nici desertul , fara florile sau fara petrecerile facute de tata mereu cu atata drag si pasiune de parca era disperat dupa mine . Ce-i drept tata ma pretuit mai mult decat orice altceva nu cred ca ar fi contat saracia daca m-ar fi avut pe mine , eu i-as fi fost singura comoara , eu i-as fi fost singura raza de soare si eu as fi fost primul lucru iubit dupa mama . Dar ei au murit nu stiu prin ce tara si as vrea sa-i vad macar pentru ultima data dar si asta e prea mult pentru neavutul meu . De acum inainte trebuie sa invat sa fiu mai rea si mai dura deoarece acea masca a fost sparta de mesajul citit mai de vreme . Acum o sa stau in aceasta casa pana cand o sa se termine si mancarea care mai e prin frigider si pana cand vor veni facturile . Atunci , ala va fi capacul borcanului plin cu de toate si in el voi ramane eu , singurul prizonier al singuratatii . Ma va chinui si ma va tine legata in lantul lung , mare si gros al pustietatii mai apoi ma va bantuii putrezirea oaselor si dupa vantul va face ce va voi cu mine . Impreuna vom umbla peste tot si vom intalni si alte tipuri de prafuri . Ar fi ingrozitor daca as muri incet in timp ce singuratatea ar pune stapanire pe trupul meu pentru ca ar fi plictisitor dar daca ma vor omori asasini parintilor mei ar fi foarte rapid ca nici nu as observa , pe cand acel sentiment de neexistenta te omoara incet facandu-te sa simti intr-adevar ce-i aia durere si chin . Oare vor veni si acele vremuri care isi vor pune amprenta pe mine si voi sfarsii aceasta viata inainte de a o incepe ? Cred ca deja au venit si simt cum dispar usor , usor ma evapor , nu mai am o mana , apoi nici un picior si dintr-o data parca am explodat intr-o gramada de diamante care fac contact cu podeaua si se distrug lasand in urma lor numai cioburi .

Imi deschid ochii si ma trezesc la realitate deoarece nu cred ca stiu momentan pe ce lume sunt . Sasuke tot macanea pe acolo si deja m-am saturat de atata vorba in vant . Ma ridic in picioare , arunc telefonul jos si ii zmulg servetul lui Sasuke din mana aruncandu-l si pa acesta pe jos apoi incep sa urlu la el .
-Nu Sasuke ! Mai taci odata din gura , nu mai piui atat ca tot degeaba imi macani mie in ureche pentru ca ai mei nu mai sunt ! Nu o sa fie in regula , cum poti sa zici ca o sa fie in regula ?! O sa fie bine … parintii mei sunt morti iar eu o sa mor in singuratate ! Da stiu , nici nu puteam avea o viata mai tare de atat , e cea mai buna viata , nu exista alta mai buna , e unica , singura viata are si o firma ! Iti vine sa cre….
-Gata ! Ajunge ! Am inteles nu e bine si ce vrei sa-ti zic ?! Stii Sakura parintii tai sunt morti asta e viata o sa ramai pe strada si o sa mori si nu mai vorbesc cu tine , pa ! Da , foarte frumos , nu ? zice el vizibil iritat de spusele mele dar ce sa-i fac nu lui i-au murit parintii .
-Pai … ai dreptate dar ce vrei ?! Mai bine nu vorbi .
Nu mai zice nimic si ia de pe jos telefonul sau ce a mai ramas din el si servetul . Se uita putin la telefon apoi pune servetelul in cosul de gunoi de culoare gri de langa frigiderul mare si alb apoi vine la mine si imi arata telefonul .
-Stii ca era singurul tau telefon , nu ? afurisit sa fi tu de Sasuke idiot cu telefonul tau cu tot .
-Pai … sincer nu dar cred ca mai sunt vreo zece in debara , ii spun calma punandu-mi mainile in san .
Arunca si telefonul in cos dupa care vine la mine si ma ia pe sus . Il intreb ce are de gand pentru ca eu nu vreau sa-l las sa ma violeze din nou . Zice ca nu ma violeaza si isi continua drumul care cred ca duce spre camera .
-Atunci sa stii ca nu fac dragoste cu tine ! poate fi mai idiot de atat , mi-au murit parinti si el tot dragoste vede in fata ochilor , e un obsedat afemeiat .
-Nici asta nu-i asa ca hai impachetarea ! m-am usurat cand a zis ca nu-i dragoste dar m-am alarmat mai rau cu impachetarea adica nu-s praf sunt pachet sau cum ? ei da am ramas cu intrebarea .
[Imagine: 82s.png]
When you look into my eyes, tell me what you see,
Do you feel my love for you, makes you HAPPY, sets you free?


#16
Buna, mersi ca mi-ai spus.

Frumoasa descrierea, chiar mi-a placut cum ai descris sentimentele rozaliei... aproape le-am simtit si eu, ceea ce e foarte bine. Ai folosit diferiti termeni si le-ai combinat. Dialogul chiar a fost bun, la-ai pus unde trebuie si l-ai si aranjat. Greseli nu cred ca am vazut, insa ai cam papat vreo cateva virgule. "Nici asta nu-i, asa ca hai impachetarea" si cred ca mai sunt..inca o chestie de obiectat, poti sa faci propozitii un pic mai lungi. Sa le legi prin diferiti conectori sau virugle [unde ai aceiasi idee, care tu uneori o imaparti in 2 propozitii simple si mici..sper ca ai inteles]
Spor la scris si abia astept sa vad ce vor face cei doi:*
[Imagine: h8v.gif]
 

#17
Buna, merci ca m'ai anuntat si frumoase capitole. Eu o sa zic doar despre ultimul caci timpul meu e cam scurt altfel as fi zis de amandoua caci sunt frumoase. Deci descrierea este prezenta, actiunea nu mi s'a parut grabita iar dialogul a fost bun iar greseli nu am observat. Per total e Ko si astept cu nerabdare continuarea care sper sa vina repede :-h

#18
Îmi cer scuze, dar nu am prea avut inspiraţie şi este cam scurt.
Ayumi mi-a spus să postez acest capitol, ea nu poate să intre pe sait...


Capitolul VI



Fata asta e incredibilă, numai la prosti îi stă gândul. Bine, nu e adevărat, întrebarea este de ce este aşa de panicată, parcă aş vrea să o…
- Dacă nu vreau să vin cu tine?
- Bla bla, nu vreau să vin cu tine, nu vreau aia, nu vreau aia. Dacă ai de gând să te plângi te las aici şi te vei descurca singură, şi cu criminali ăia şi cu moartea părinților tăi.
Când am rostit acele cuvinte ochii fetei s-au umplut de lacrimi, perle mici se scurgeau pe obrajii rumeni ai fetei, ochii ei erau roși şi umezi. Am luat-o în brațe și mi-am cerut scuze, dar ea nu mă auzea deloc. Am lăsato pe pat și am început să-i scot câteva haine din dulapul mare de cireş, ce să aleg de aici, nu sunt fată și nu am cum să-mi dau seama. I-am ales doar haine negre şi târziu am realizat că asta o va deprima mult mai tare. Am aruncat hainele neglijent şi am scos ceva mai colorat.
- Blugi verzi?
Fata a început să chicotească, nici nu vreau să mă gândesc la fața șocată pe care o am. Vreau să pun blugi înapoi în dulap, dar fata mă prinde de mână și mă privește în ochii. Până la urmă s-a oprit din plâns, asta e bine.
- De ce faci asta pentru mine? Credeam că mă urăşti.
- Mă simt vinovat pentru cea ce ţi se întâmplă şi…
- Nu tu eşti vinovat, acei asasini din clanul Kangija, toţi sunt nişte gunoaie, nişte…
Mi-am presat buzele peste ale ei, nu am mai lăsato să scoată un sunet. Am rămas mai mult decât surprins să văd că fata îmi răspunde la sărut, şi chiar ea e cea care îl adânceşte tot mai mult. Acel simplu sărut pe care i l-am dat eu, ea la transformat într-un sărut plin de pasiune. Uite ce face omul când e disperat, aş putea profita la maxim de ea şi să o fac să regrete mai târziu.
O desprind pe fata de mine şi îi spun că nu trebuie să facă astfel de lucruri dacă e disparată. Sakura nu face altceva decât să mă privească, da mă comport prea diferit.
- Dar să nu crezi că dacă stai la mine vei sta fi cazată gratuit, trebuie să îmi dai ceva în schimb.
Îmi bag mâna pe sub tricoul ei şi mă joc la sutienul pe care îl poartă.Sakura se uită urât la mine şi îmi spune că tot un mare pervers am rămas şi că e timpul să ies şi să o las să facă bagajele. Ies din cameră şi mă aşez lângă uşă, uşa asta e neagră, exact aşa e şi starea de spirit pe care o are rozalia mea. Of, dacă aş pute fi sincer cu ea, cred că m-ar urî cu desăvârșire. Simt cum telefon îmi vibrează şi răspund fără a mă uita la număr.
„ Sasuke, am aflat unde eşti şi voi trimite o maşină cât se poate de repede după tine. Aşa că nu încerca să fugi.”
- De ce m-ai anunţat?
„ De parcă nu ştii, ai 15 minute să dispari de acolo.”
Sasori ăsta e o figură nu altă, vezi că trimit e cineva după tine, nu aș fugi doar pentru a mă distra, dar nu pot să-i las să pună mâinile pe Sakura. Intru repede in camera şi ii spun Sakurei că trebuie să plecăm cât de repede se poate pentru că e în pericol. Fata mă priveşte speriată, dar mă urmează fără să scoată un cuvânt. Îi mai arunc o privire şi văd că purta acei blugi verzi şi un tricou negru cu verde.Iau bagajul şi fug cu ea pe scări. Nu ajunge bine jos că uşa este spartă şi pe ea intră…

#19
Buna!!Mersi ca m-ai anuntat in legatura cu noul capitol.
Pai sa vedem,dupa cum ai scris si m-ai sus chiar este scurt.Trebuia sa te axezi putin mai mult pe descriere,sa descrii mai mult sentimentele Sakurei si chiar ale lui Sasuke.
Actiunea nu stiu ce sa zic,nu mi se pare grabita.
Greseli de tastare am observat cateva dar sunt foarte putine.;)
Te rog sa ma anunti cand pui nextuu!!Vreau sa vad ce se intampla in continuare si sper sa faci capitolul urmator mai lung.
Spor la scris!
Byee!!!
...Kiss me...
...Love me...
...Suck me...

[Imagine: eb1f934drag_var05.jpg]

http://light.sunphoto.ro/photos/thumb/Q/...SKOZCL.jpg

#20
HELLo,
Deci, sincer, sincer capitolul e scurt dar frumos. Descriere ai si desi mai puteai pune, actiunea nu e grabita, dialogul nu e sec, iar greseli de tastatura nu am vazut. Sasuke chiar ca este pervers dar Sakura tot trebe sa'i dea ceva :-"... Si imi pare rau de ei daca a venit ala sa'i omoare dar de fapt nu'mi prea pare rau :D. Fara alte cuvinte insirate, sa ma anunti si mersi ca m'ai anuntat:-h




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)