Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Omul

#1
Deci m-am gandit sa dau un subiect de discutii21
Cum spune si titlul, totul se rezuma la persoana umana. Trebuie sa va spuneti parerea in legatura cu omul, ce credeti despre...4
Pentru inceput, sa incep eu. Cred ca omul este o fiinta plina de secrete, niciodata nu stii ce se poate ascunde intr-un suflet, fie ca e vorba de durere sau fericire, nu e chiar asa de usor sa citesti o persoana precum o carte deschisa pt tn.

De multe ori, poate avea diferite stari, adica ma refer ca azi e trist, maine e furios, apoi impulsiv, violent, fericit etc.(intelegeti voi21), insa intotdeauna stie unde sa se opreasca, are limite,ok? Oricine are, doar sa stie cum sa si le foloseasca, sa detina control asupra faptelor, dar si a cuvintelor, e nevoie de autocontrol de multe ori.
pe scurt, reprezinta doar un sir de mistere si secrete.4
Voi ce credeti? Astept pareri va rog.3 ^^

#2
Ce-ti mai place sa spui unele chestii evidente, altele complet neadevarate.

Omul e doar un animal mai ciudat.
Do not speak unless you can improve the silence.

#3
Citat:Omul e doar un animal mai ciudat.
Conform definiţiei antice, omul este un animal social.
Conform definiţiei medievale, omul este un animal cu puţină blană care are raţiune.
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#4
Omul este o fiinta care este dispusa sa evolueze , sa gaseasca lucruri care aduc bine si lui , dar si altor oameni . Omul , chiar si corpul lui , ascunde secrete , unele sufletesti , iar altele legate de stiinta . Starile lui exprima de cele mai multe ori intamplari din trecut care ori l-au durut ori l-au bucurat .Omul este dispus sa distruga lucruri bune , dar sa si le combata pe cele rele . In fine , omul poate evolua mai mult decat atat .

#5
O singura chestie: oamenii sunt ciudati 21 . In comparatie cu animalele, ei si-au dezvoltat un simt al comunicarii ceva mai diferit, insa nu asta e problema. Mereu au incercat sa mearga mai departe,cat mai departe, insa uneori nu se mai uita la directie si incepe sa mearga in cerc. Asadar, in loc sa progreseze, uneori regreseaza,fiecare in ritmul sau. Exista cel putin un ins care sa fi stagnat macar o data,pentru ca asta ne e conditia.

Unii se bucura cand altii sufera, altora le creste inima cand primesc un simplu "multumesc";uneori uita sa mai fie recunoscatori si merg mai departe, insa nu ii opreste nimeni pe ceea ce se cheama "strada" ca sa ii intrebe daca se simt bine atunci cand merg cu capul in pamant si mainile in buzunar,ganditori.

Intr-o vaza cu flori,cineva poate vedea cateva plante puse intr-un vas umplut cu apa,altcineva poate vedea umbre,perspective si nuante, iar alta persoana poate vedea negru in fata ochilor ca i-au fost omorate pretioasele plantute 21

Oricum ar fi sa fim descrisi noi,oamenii, trebiuie sa se stie ca suntem diferiti si putin ciudati unii pentru ceilalti :]


[Imagine: 9r3myo.jpg]
Thank you VeVe :3

#6
De ce vă place să complicaţi aşa rău conceptul omului ?
Materie organică
[Imagine: subpagenav02_r1_c1.gif]

I am a lying asshole and a troll.

#7
(14-01-2011, 12:11 AM)Horia K A scris: De ce vă place să complicaţi aşa rău conceptul omului ?

Deoarece vrem sa fim mai 'enteligenti decat suntem,folosind cuvinte proaspat aflate din metafizica de bucatarese a lui Coelho.

or... just to be in the line, whatsoever.
Do not speak unless you can improve the silence.

#8
We were made so that mice could find the ultimate question of Life, the Universe and Everything, to which the answer is 42!

Until Vogons come and destroy the Earth so they can build an interstellar bypass 39.
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky

#9
(12-01-2011, 10:30 PM)Reed. A scris: pe scurt, reprezinta doar un sir de mistere si secrete.4
Voi ce credeti? Astept pareri va rog.3 ^^

omul= neatenţie, nepăsare şi mult egoism ^^. nu eşti uman dacă nu ai făcut niciodată nimic rău, i think, btw people can't stop when he does somthing wrong, is easier for him to stop to make a good thing, right ?
Yeah peoples are so weirdo and other philosophical stuff .

#10
Omul, dupa parerea mea, este un animal mai josnic decat gandacul care ataca elefantii, o maimuta care se crede 'rege' printre animale, un repetent printre elevii de media 10, oaia neagra intre cele albe.
Adica, sa fim sinceri, omul crede ca le stie pe toate, omul crede ca are cel mai compelx sistem, omul crede ca are cea mai ridicata inteligenta, totusi suntem mai josnici ca gandacii care se ard in zapada si o dau la rece.
Asta e parerea mea despre OM, in general..totusi sunt exceptii !

[center] Sometimes Time Just Wont Repair Things..[/center]





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)