15-04-2009, 01:52 PM
fine jocul
ma bag si eu 
Din intamplare eram la concert fiindca era trupa mea preferata.Fiindca te calc pe par tu tipi iar manga-ul iti sare din mana.Sar dupa manga si il prind fugind repede acasa(lasa-l in colo de concert
).Ma inchid in camera unde pun 100000000000 de lasere care te rup in doua plus pisica mea care maraie si musca si nu suporta pe NIMENI altcineva inafara de mine.
ssshhhhhh citesc manga U.U super manga
ma bag si eu 
Din intamplare eram la concert fiindca era trupa mea preferata.Fiindca te calc pe par tu tipi iar manga-ul iti sare din mana.Sar dupa manga si il prind fugind repede acasa(lasa-l in colo de concert
).Ma inchid in camera unde pun 100000000000 de lasere care te rup in doua plus pisica mea care maraie si musca si nu suporta pe NIMENI altcineva inafara de mine.ssshhhhhh citesc manga U.U super manga
sys-urile mele mult iubite : cory-chan, denny-chan si manu-chan si nu am preferata

my chibi
![[Imagine: chibi_1816.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_1816.gif)
ichigo, chibi-ul lui neko-chan

my chibi
![[Imagine: chibi_1816.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_1816.gif)
ichigo, chibi-ul lui neko-chan

Eram o fantoma cam neastamparata care se plimba de colo-colo, ptr ca nu mai aveam acea revista manga foarte interesanta, iar fara ea nu-mi putam gasi linistea. Dar fiind fantoma aveam si avantaje. Acum puteam sa zbor repede prin toate colturile lumii si sa gasesc revista. Plimbandu-ma tot asa din tara in tara, din oras in oras, am ajuns si in Egipt. Si cum dintotdeauna mi-am dorit sa vizitez piramidele, am zis sa las putin cautarea deoparte si sa trec si pe acolo daca tot eram prin apropiere. Prima data am vrut sa vizitez piramida lui Kheops. Trec eu asa frumos si usor prin zid si ajung intr-o incapere. Acolo ce sa vad? Te vad pe tine citind acea revista manga pe care am pierdut-o cu ceva timp in urma. "In sfarsit am gasit revista!!", mi-am spus in gandul meu. Acum sa gasesc o metoda sa o fur de la tine. Daca tot eram fantoma, m-am hotarat sa ma folosesc de avantajele mele...de fantoma
Te uitai ingrozita cum revista a inceput sa zboare asa deodata prin fata ta si se indrapta spre un perete si a trecut prin el. Te-am sperita destul de tare incat sa fugi repede, tipand spre iesire ca "piramida e bantuita". Eu eram afara amuzandu-ma de sperietura ta si multumita ca in sfarsit am recuperat mult dorita revista manga. Am urcat cu ea pana in cer, unde i-am cerut Celui De Sus sa ma lase sa intru cu ea in Rai. Acolo m-am ascuns in cel mai linistit loc pe care l-am gasit si am chemat o armata intreaga de ingeri sa ma pazeasca. Apoi, dornica de lectura, am deschis in sfarsit revista manga si am inceput sa citesc de unde ramasesem.^^
[/center]
Well ti-am luat manga in mana si am ascuns-o bine intre haine apoi am spus o parola secreta in gan si vartejul s-a inchis.Fara sa stii parola n poti sa iesi nici daka esti fantome
well te-am lasat acolo confuza si am coborat in Atlantida (insula mitologyka ascunsa pe SUB ocean)