Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O fantezie mortala - [+18]

#61
Da....un fic nu prea inspirat după părerea mea , acțiunea nu este la locul ei , le zăpăcești și le încurci . Când zici ca te lovește inspirația crede-ma nu este asa . Este primul fic pe care îl citesc după luni bune în care nu am mai intrat pe animezup și dintre toate m-am oprit la al tău , m-a captat numele dar se pare ca este o mica mare dezamăgire . Multe Flashback-uri fără nici un motiv , în loc sa scrii ditamai povestirea lui Pein cum s-a dus la biroul lui taicasu sa ii dea camera și microfoanele, mai bine spuneai "ca asa mi-a zis nebunul de tata " simplu sau poate deloc , se subânțelege ca un adolescent rebel și plictisit nu s-ar fi gândit la asta, dar dacă scrii doar pentru a umple e problema ta , dar devine plictisitor fără acțiune și după observațiile mele nu sunt singura de aceeași părere.
As putea sa spun mai multe despre descrierea ta, care nu are în unele locuri nici un sens, sa dau exemple și sa corectez dar am văzut ca s-a mai făcut acest lucru și mai pe romanește , te-a durut în pix caci tot nu te-ai corectat ! Aștept următorul capitol și de asemenea pe următoarele sper sa te corectezi și de asemenea sper ca nu te-au deranjat comentariile mele un pic mai dure decât ai fost obișnuita !

#62
De când nu am mai trecut şi eu pe aici ^_^ M-am gândit să văd cum ai pus în aplicare toate ideeile şi sincer sunt chiar dezamăgită. Nu mă aşteptam să le scri astfel, nu e catastrofal dar cred că ar fi trebuit să prezinţi totul într-un alt mod. :- ?
Pentru început îţi spun câteva greşeli de tastare şi altele, o să vezi de ce sunt atât de "dezamăgită" :

uchida - ucidă
dare ram - dar eram
...cu peretii imbracati cu faianta...
Intindeam mana spre noptiera pe care era asezat telefonul meu dar,]observ ca acesta nu era acolo - Am întins mâna...
=> ai grijă la timp
=> greşeala cu virgula ai făcut-o de mai multe ori, fi atentă data viitoare

Rostesc un ,,Alo?” cu jumatate de gura urmand ca tipetele barbatului sa imi deranjeze urechile.
=> ţipătul bărbatului? Uite principala mea problemă: acest ,,bărbat" care ţipă şi e crizat este un om important când vine vorba de trafic cu droguri, sau wtv, ce vrei tu. Ensenţialul este că ai transformat un personaj misterios, cu personalitate, de temut, un personaj care ar trebui să dea culoare ficului într-un crziat. Este exagerat şi strică tot. Mai pe scurt ai luat tot acel mister
=> La fel ai făcut şi cu Pein, personalitatea lui lasă de dorit. Înainte să scri din perspectiva lui încearcă sa nu-l schimbi complet, parcă e o variantă feminină cu moţ . Ştiu că toţi cei care scriu ficuri transformă peronajele, le dau puţin din personalitate lor, într-un fel sau altul, dar tu exagerezi şi ficul devine banal. Dacă ai aborda totul altfel ar fi genial.

Dialogul- nu a fost aici, dar şi în celelalte capitole cam lasă de dorit. Nu că ar fi sec, dar gândeşte-te de două ori înainte să scri. Încearcă să fac totul mai special, nu trânti fraze aiurea.
Naraţiune- idem, cu tot cu personalitatea personajelor nici nu cred că mai am ce comenta.
Descrierea- fi mai atentă la detalii, mai mult nu cred că pot să-ţi cer.

Nu cred ca mai am ceva de adăugat, dacă e îţi spun pe mess. Spor la scris şi-ţi urez mult succes la următorul capitol. :P


#63
Hello ^^ In primul rand vreau sa-ti zic ca titlul e foarte bine ales dupa parerea mea. Mi se pare ca doar din cauza lui am ajuns aici : )). Ce dragut, Konan si Pein. Nu cred ca am mai vazut un fic cu astia doi. Te felicit pentru asta. Ai idei originale, idei foarte bune. Povestea m-a intrigat inca din primul capitol. Totusi ma mir ca a acceptat atat de usor slujba asta. Cand na, daca vroia putea sa ia si ea o meserie normala. Desi... asta facea povestea ta. Si faza cu agentul ala, care ii da un biletel, a venit chiar pe neasteptate. A fost bine gandita. Cred ca pana acum, aia a fost partea care mi-a placut cel mai mult din fan-fiction-ul tau. Chiar sunt curioasa ce o sa faca Konan in continuare. Sa vedem poate se ajunge si la un moment de ananghie :> Sa iti mai zic o data ca-mi place mult fic-ul tau, sau nu mai e nevoie? :)) Ai potential si inspiratie, deci vreau continuarea. By the way, sa ma anunti cand o postezi. cya ^^
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#64
Ceea ce m-a uit pe mine este numarul de capitole, ar fi trebui sa ai cel putin 14 tinand cont de cele 7 pagini, dar tu ai 8 daca nu ma incel, multe comentarii ai primit. Descrierea este buna, imi place foarte mult acest stil, descriere la greu. Dialogul nu este sec, imi place ca realizezi si dialog indirect. Ideea este unica, sau cel putin eu nu am mai intalnit-o. Este primul fic in care rolurile principale le detine Konan si Pein, deci nu prea stiu ce sa spun, mi-a placut asa ca am citit, si inca mai vreau sa citesc. Sper ac urmatorul capitol o sa apara curand, la fel de uimitor ca si acesta.
Bafta la scris!!!!!!!!!!!!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Arma mortala Iryna 5 4.161 04-03-2011, 02:11 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Obsesie mortala [+15] [hentai] Dizzy 26 17.148 18-04-2009, 07:04 PM
Ultimul răspuns: Tox


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)