Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O dragoste la prima vedere

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei .

Era o dimineata frumoasa in satul Konoha. Intr-o casa de la marginea satului o fata de 16 ani cu parul roz bonbon, ochii verzi ca smaraldul si pielea ca spuma laptelui statea in pat. Numele ei era Sakura Haruno. Nu dormea, dar se gandea la ziua de azi. Era o zi importanta pentru ea. PRIMA ZI DE LICEU. Dupa 5 minute o auzi pe mama sa.
-Sakura, trezestete!
-Sunt treaza, mama! Ma imbrac si cobor! spuse rozalia
Dupa aceea se ridica din pat si porni spre baia camerei sale. Acolo isi facu toaleta si reveni in camera. Auzi la geam o pasarica multicolora. Se indrepta spre geam dar cand deschise geamul pasarea zbura. Rozalia inchise geamul si se indreapta spre camera de dress-up. De acolo isi alege o fusta pana la genunchi de un verde ca ochi sai pe sub o pereche de pantaloni trei sfert mulati negri, un tricou roz deschis cu o floare verde si o pereche de sandale roz. Iesi din camera de dress-up si merge spre dulapul din camera sa. Rozalia deschise usile larg iar acolo se aflau numai accesori de culori diferite. Erau asezate dupa culoare. Rozalia isi pune accesoriile potrivite. Cand terminase uita in oglinda. Se vedea cu ochiul liber ca rozalia avea gusturi in moda. Isi ia ghiozdanud de culoare roz si coboara pentru a lua micul dejun. Pe masa erau diferite feluri de mancare, la masa erau mama Sakurei aceasta era o femeie de vreo 44 ani, cu parul roz si ochi verzi , tatal Sakurei care era un barbat cu parul saten si ochii verzi de vreo 45 ani si sora Sakurei, Saya o fata cu ochi verzi si parul satende 18 ani. Langa masa erau si servitorii familiei ceea ce arata ca familia Haruno era foarte bogata. Se aseza la masa si manca dupa care isi ia ghiozdanul, isi saluta familia care se pregatea sa plece. Tatal Sakurei mergea la firma lor de camioane, mama Sakurei mergea la o intalnire pentru a pune la punct noua colectie de haine Haruno iar sora fetei mergea si ea la scoala deoarece era la acelasi liceu ca Sakura numai ca ea era in clasa a zecea sectia afaceri iar sakura in clasa a noua sectia dessinger.
-Esti gata, Saya? intreba rozalia.
-Da, sa mergem!
Ajunse in masina personala a celor doua surori, se urca in masina si ii spun soferului sa porneasca.
- Ai emotii? o intreaba Saya pe sora sa.
- Pai tu ce crezi? zise fata care se uita la sora sa.
- Te cunosc bine si cred ca da!
- Normal ca da! ridica putin vocea rozalia. Este totusi prima zi de liceu si am emotii. Daca nu imi fac prieteni? Daca cei din clasa mea sunt rautaciosi si se dau mari? zice rozalia care isi intoarce privirea spre geam.
- Linistestete! Totul va fi bine! o incuraja Saya pe sora sa.
- Daca spui tu! spuse rozalia.
Dupa 10 minute fetele au ajuns la liceu. Au coborat jos din masina si au intrat in curte. Acolo erau multi adolescenti care asteptau sa inceapa anul.
Sakura isi ia ramas bun de la sora sa si pleaca.
- Tu trebuie sa fi fata cea noua nu?
Cand se intoarce vede un baiat cu parul blond si ochii albastri.
- Da, buna, eu sunt Sakura Haruno!
- Eu sunt Naruto Uzumaki!Incantat!
- De asemenea!
- Hai sa iti prezint noii colegi! ii zice Naruto.
- Ok!
Cei doi au mers pana la un grup in care erau 3 fete si 5 baieti.
- Hey, gasca! Ea este fata cea noua, numele ei este Sakura Haruno! zise blondul aratand spre rozalie.
- Buna! zisera cei opt in cor.
- Salut! Eu sunt Sakura! zise rozalia.
- Eu sunt Ten Ten! zise o fata cu parul prins in 2 coculete.
- Eu sunt Hinata! urma o fata cu ochi movi si parul negru.
- Eu sunt Temari! se prezenta o fata bolnda cu 4 cozi.
- Hey,eu sunt Kiba! zise un baiat si parul saten.
- Mda... eu sunt Sasuke! zise un baiat cu parul brunet si ochi tot negri care i-a atras atentia rozaliei din prima clipa.
- Eu sunt Shino! zise un baiat cu parul brunet.
- Eu sunt Shikamaru!
- Eu sunt Neji!
- Buna, frumoaso! Eu sunt Rock Lee si esti cea mai frumoasa fata pe care am vazut-o. Vrei sa fi prietena mea?
- Scuze, Lee, dar nu. Nu te supara.
- Bine.
Nimeni nu a observat, nici chiar rozalia dar Sasuke se uita la ea de cand a venit. Se intreba ce are ea special? Dar gandurile lui au fost intrerupte de sunetul clopotelului. Toti sau indreptat spre clasa. Acolo Sakura statea cu Hinata, TenTen cu Temari, Shino cu Shikamaru, Naruto cu Sasuke si Neji cu Lee.
Ora de tehnologie a trecut repede. Apoi au avut istorie, geografie, matematica si romana. Orele au trecut greu. La sfarsit, toti au iesit in curte sa plece acasa. Acolo Saya o astepta pe rozalie impreuna cu un baiat cu parul si ochii negri ca fel ca si Sasuke.
- Sakura, el este Itachi, fratele lui Sasuke.ii spune Saya rozaliei.
- Eu sunt Sakura.
- Familia noastra locuieste langa voi. Vom merge impreuna acasa.ii zice Itachi.
- Bine, atunci sa pornim! propune rozalia.
Cei patru au pornit spre casa pe jos. Pe drum Sasuke se intreba ce are special rozalia. In discutiile lor acesta a aflat ca ea are si voce, stie si sa picteze sa danseza, ca este o fire linistita, mereu vesela, care nu se da inlaturi de la nimic, linistita, indrazneata chiar daca nu arata asta si stia sa isi apere prieteni daca era nevoie. Se pare ca casa familiei Uchiha era vis a vis de casa familiei Haruno. Ambele case aveau o curti mari in fata casei si in spatelei inca o curte unde era piscina.
Si-au luat ramas bun si fiecare a intrat in casa. Sakura s-a dus in camera ei sa imbracat in pijama si a adormit cu gandul la Sasuke. Acelasi lucru in facu si brunetul.

#2
Hello there Ancuta Chan! Welcome on zup ^_^ Eu sunt zgripturoaica de la Naruto FF, venita sa iti critic cap >:) (sper ca te-ai speriat :P ) Acestea fiind spuse, here we go:


Era o dimineata frumoasa in satul Konoha. -> niciodata, dar niciodata sa nu mai incepi "Era o dimineata frumoasa" >.< Suna ca la cls I

bonbon -> parca era regula aia cu "m inainte de b si p", nu? -_- so "bombon"

se gandea la ziua de azi -> nu ma pricep sa-ti explic, dar se spune "se gandea la acea zi"

PRIMA ZI DE LICEU -> nu scriem cu majuscule decat cand vrem sa exprimam un urlet, ok? ceea ce nu se poate in vorbirea indirecta

Dupa 5 minute o auzi pe mama sa.
-Sakura, trezestete! ->
Dupa 5 minute o auzi pe mama sa:
-Sakura, trezeste-te!

Acolo isi facu toaleta si reveni in camera. -> se intelege ca acolo isi facu toaleta, si tot acolo reveni in camera, intelegi?

Auzi la geam o pasarica multicolora. -> ehm... poate sa auda glasul, nu pasarea, intelegi? ^^' I mean, la tine inca putin si se intelege ca a auzit multicoloritatea :-j

Se indrepta spre geam dar cand deschise geamul pasarea zbura. -> repetitie >.<

ca ochi sai -> ca ochii sai

un tricou roz deschis cu o floare verde -> doar asa, sa stii ca rozul si verdele nu se asorteaza ^^'

accesori -> accesorii

Cand terminase uita -> Cand termina se uita

ghiozdanud -> ghiozdanul

Pe masa erau diferite feluri de mancare, la masa erau mama Sakurei aceasta era o femeie de vreo 44 ani, cu parul roz si ochi verzi , tatal Sakurei care era un barbat cu parul saten si ochii verzi de vreo 45 ani si sora Sakurei, Saya o fata cu ochi verzi si parul satende 18 ani. -> mi-ai trecut de la mancare la persoane @.@ plus ca nu esti deloc coerenta -_- btw, se intelege ca parul Sayei are 18 ani :))

Langa masa erau si servitorii familiei ceea ce arata ca familia Haruno era foarte bogata. Se aseza la masa si manca dupa care isi ia ghiozdanul, isi saluta familia care se pregatea sa plece. -> se intelege ca familia se asaza la masa, familia mananca, dupa acre familia isi ia ghiozdanul, salutandu-si familia inainte sa plece :))

Ajunse in masina personala a celor doua surori, se urca in masina si ii spun soferului sa porneasca. -> cine? -_-

Linistestete -> Linisteste-te

- Daca spui tu! spuse rozalia. -> mai e nevoie sa-ti spun cum suna? -_-'

Au coborat jos -> pot sa coboare si sus? >.<

sa fi -> sa fii

Hey, gasca! -> -_-" yeah... incearca macar un "Hei", nu "Hey", ok? -_-"

o fata bolnda cu 4 cozi -> se intelege ca are cozi de animal :))

Se intreba ce are ea special? -> mdah, cred ca se intreba :-?

Pe drum Sasuke se intreba ce are special rozalia. -> iarasi?! dar acum nu ne mai intrebi pe noi :P

sa danseza -> sa danseze

se da inlaturi -> se da in laturi

este o fire linistita ... linistita -> te-ai repetat

ca casa -> cacofonie >.<

vis a vis -> vis-a-vis

o curti -> curtile e mai multe ;;)

sa imbracat -> s-a imbracat

a adormit cu gandul la Sasuke. Acelasi lucru in facu si brunetul. -> se intelege ca si Sasuke a adormit cu gandul la Sasuke :))



Ok, astea au fost greselile. Acum sa te anunt:

1. Descriere la tine nu exista. Imi spui ca s-a trezit, a vazut o pasare, s-a dus la baie, s-a imbracat si apoi s-a dus sa manance, dar sa stii ca nu e de ajuns.

2. Stai PROST la capitolul logica. Unele fraze nu le inteleg. Uneori si din cauza ca nu pui virgula -_-'

3. Dialogul e SEC. Foarte sec. Si mult prea mult. Macar daca ar fi fost interesant -_-'

4. Ideea nu e DELOC originala. Am vazut-o de mii de ori. Si de fiecare data la fel de prost prezentata -_-

5. Ai repetitii, greseli de tastare, de ortografie, cacofonii, cu virgulele se pare ca nu excelezi...

6. Tine cont de cele de mai sus, incearca sa te corectezi si nu renunta :3:


Gambatte! ^^

:bye:
[Imagine: thekillers.png]

#3
Ok. Am revenit cu capitolul urmator. Am sa incerc sa tin cont de sfaturile voastre.


Anuntarea excursiei

Era dimineata in Konoha iar oamenii, deja erau gata de lucru pentru ziua ce a inceput. Toti s-au trezit cu noaptea in cap, si-au facut treburile si au pornit spre locul de munca. Ei bine... aproape toti. In camera Sakurei, aceasta inca dormea. Ceasul sau nu a sunat dimineata dar nu era nici o graba era ora 8 iar ea incepea liceul abea la pranz. Fata era inca in lumea viselor si se gandea la cineva anume. Dar, deodata acea lume disparu, fata fiind trezita de una din servitoare care, deschise geamul larg si o lasa pe fata sa isi faca treburile. Sakura se ridica incet din pat, se duce la baie si isi face toaleta. Dupa spalatul pe fata somnul fetei fugi imediat.
Rozalia se duse in camera de dress-up deunde isi alege o pereche de blugi trei sfert cu modele micute roz, un tricou alb cu modele roz ca cele de pe blugi si o pereche de sandale roz fara toc. Dupa aceea se duse la dulapul ei, il deschise, iar de acolo isi alese un lantisor de argint cu pietricele roz si o bratara de argint. Se mai uita o data in oglinda. Isi lua ghiozdanul si cobora la masa. Acolo nu era numai Saya deoarece parinti Sakurei erau la servici.
- Buna dimineata s-a trezit si rata. zise Saya incepand sa rada.
- De ce esti asa de fericita? S-a intamplat ceva aseara si eu nu stiu sau ai inceput sa ai umor mai mult decat trebuie? zise Sakura cu un zambet micuti pe buze.
- Da, s-a intamplat ceva ce tu nu sti. Aseara m-a sunat Itachi, si ma intrebat daca vreau sa mergem impreuna la scoala pentru ca tu si Sasuke aveti ore numai de la 12 iar noi avem de la 11.
- Si, ai acceptat?
- Desigur!!!!!!! Cum sa il refuz pe cel mai frumos baiat din scoala?
- Mi se pare mie sau iti place de el? De fiecare data cand vorbesti despre el il lauzi si iar il lauzi.
- Nu, sigur ca nu! spuse Saya putin rosie in obraji. Credea ca a reusit sa o pacaleasca pe Sakura deoarece nu mai zicea nimic, dar, aceasta nu era aqsa de usor de dus din vorbe.
Fetele au inceput sa manance, dar dintro data se auzi ceva la usa. Saya se ridica, iar cand deschise usa il vede pe Itachi si pe Sasuke care erau complet plictisiti.
- Salut, baieti, intrati! Eram in sufragerie la masa cu Sakura luam micul dejun. Ce faceti aici asa de devreme?
- Saya, tu te-ai uitat la ceas? Este 10:15. Trebuie sa pornim acum ca sa ajungem la 10:45.
- Bine, ma duc sa imi iau ghiozdanul din camera. Mergeti sa o salutati pe Sakura.
Baietii au mers in sufragerie. Aceasta nu s-a asteptat sa il vada si pe Sasuke deoarece stia ca va veni doar Itachi.
- Pofta buna! zisera baietii in cor.
- Multumesc. Vreti si voi ceva de mancare? Ii spun lui Rafael sa va pregateasca ceva? intreba rozalia aratand ca este o gazda buna.
- Nu multumim, acum am terminat de mancat. Oricum multumim. zise Itachi.
Nu trecura 3 minute iar Saya era gata de plecare. Si-au luat larevedere de la Sakura si de la Sasuke si au pornit spre scoala.
Sakura a terminat si s-a dus langa Sasuke pe canapea, unde brunetul se uita la TV.
- Si, ce ai mai facut ieri? incerca rozalia sa deschida un subiect.
- Pai... m-am uitat la televizor si am vorbit pe messinger. Tu?
- Eu am mers la lecti de chitara si am vorbit la telefon. ii explica rozalia.
- Tu faci lectii la chitara? Stiam ca esti buna dar nu credeam ca faci lectii.spuse brunetul putin surprins.
- Eh, orice se invata. Ar trebui sa mergem la scoala este deja ora 11:10.
- Da, sa mergem.
Acesti au plecat spre scoala. Pe drum au discutat diferite subiecte. Nici nu si-au dat seama ce repede au ajuns. Acolo erau Naruto, Hinata, TenTen, Temari, Shikamaru, Neji si Lee. S-au salutat dar nu au apucat sa schimbe 2 vorbe ca deja se sunase. Toti au intrat in clasa. Profesorul nu a intarziat, dimpotriva, cand au intrat ei era deja in clasa cu niste harti pe catedra.
- Copii, asezativa. Azi vom da un test iar cei care vor lua 10 vor merge intr-o excursi cu mine maine in Grecia. Excursia este platita de liceu si tine 10 zile.
- Dar cei cu 9,50 pot merge? se aude vocea lui Neji din spate.
- Am spus 10 nu 9,50; nu 9,75. completa profesorul. Acum, iutati hartiile si incepeti. Subiectul este "Egiptul Antic". Aveti 30 de minute la dispozitie. Scrieti!
Toti liceeni au inceput sa scrie. Gasca noastra nu ave nici o treaba. Toti scriau. Dupa 30 de minute profesorul lua lucrarile si le corecta.
- Lucrarile au fost bune, darn nu toti mergeti in excursie. Ok, acum notele de 10 vro fi spuse iar cei care au luat mai putin de 10 nu va spun. Asa, coechipierii mei in aceasta excursie vor fi: Sakura, Sasuke, Hinata, Naruto, Neji, TenTen, Shikamaru, Lee, Temati si Kiba. Toti erau foarte bucurosi.
Orele au trecut repede iar liceeni au plecat spre casa. Sakura si Sasuke mergeau impreuna casa lor fiind pe aceiasi strada.
- Ma bucur ca mergem impreuna toti in excursie! ii spuse Sasuke rozaliei care privea peisajul.
- Da, si eu. In seara asta imi fac bagajul. Cred ca o sa imi pun tricouri, pantaloni, fuste, dar si o jacheta in caz ca se raceste.
- Da si eu ecsceptand partea cu fustele. zise brunetul razand. Si, aparate electronice iti iei?
- Da, o sa imi iau telefonul, IPod-ul, Mp3 si Mp 4 daca are cineva nevoie sa nu se plictiseasca sau daca se stica IPod-ul si bineinteles leptotul si modemul. Tu?
-[posturi unite]
-Eu doar leptopul si telefonul. Ok am ajuns. Ne vedem maine. Noapte buna.
-Multumesc. Papa.
- Pa
A junsa in casa rozalia le spune parintilor de excursie si merge sa isi faca bagajul. Se culca devreme deoarece aveau un drum lung de parcurs maine.

#4
aolo copila~X(....tuh crezi k mias mai fi batut capul cu tuh dak nu era tare....
dak renunti ma supar:|
dc sa faci asta?
te rog sa nu renunti k e prea tare sa faci asta:|
dak nu continui ficul sa te ajtepti ji la PM-uri din partea mea k eo nu ma las aja ujor:-l
sa continui chiar dak eo voi fi unicul tau fan(chiar dak st multi altii)te voi sustine pana la capat
aja k NU te lasa...okayX(?
ajtept continuarea^^
ja
^^
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .


[Imagine: 590860ruyjz7bfx6.gif]

[Imagine: chibi_2356.gif]
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu

#5
Multumesc pentru incurajari. Si acum continuarea.


Excursia

Soarele isi facu aparitia in Konoha. In camera rozaliei era liniste. Aceasta se trezise deja, se imbracase cu o pereche de blugi trei sfert, un tricou roz, o pereche de sandale roz si o bluza de trening tot roz. Chiar daca era vara, era dimineata, mai precis ora 5:30. Autocarul spre Grecia pleca din fata scoli la ora 7:30 asa ca rozalia mai avea timp. Isi prinse parul intr-o coada, isi lua geamantanul in care avea tricouri, pantaloni, bluze de trening, sandale, fuste, leptopul, Mp3-ul si incarcatoarele. Isi puse o geanta roz pe umar in care avea bani, IPod-ul, Mp4-ul si telefonul. Cobora la masa unde era numai sora si mama ei.
- Esti gata pentru excursie? O intrebara cele doua.
- Da! Mai ales ca nu am mai fost in Grecia. Oh, deabia astept sa stau pe plaja... spuse rozalia visatoare.
- Bine, acum punete si mananca ceva iar dupa aceea trebuie sa pleci. ii zise mama sa.
Rozalia manca, isi luase geamantanul si iesi. Cand ajunse la scoala era ora 7:00. Acolo erau numai Naruto, Hinata si Sasuke.
- Hey, neata! zisera bucurosi cei trei.
- Salut. Si v-ati hotarat? Cum o sa stam? intreba rozalia curioasa.
- Da, eu o sa stau cu iubita mea, Hinata, tu cu Sasuke, Temari cu Shikamaru, Tenten cu Neji si Kiba cu Kiba. zise Naruto care avea un plan bine pus la punct.
- Bine, dar de cand sunteti voi doi impreuna? intreba Sasuke.
- Mai exact, de ieri. raspunse repede Naruto.
- Sunteti gata de plecare? se auzi o voce din spate.
Cand se intoarsera ii vazura pe Kakashi, Neji, Shikamaru, Temari si Tenten.
- Da! urla Naruto.
- Va anunt ca Kiba si Lee nu vor veni. zise Kakashi
Toti se urcara in autocar si pornira spre Grecia. Sakura isi puse castile in urechi dupa care porni muzica. Se uita la Sasuke care era complet plictisit. Rozalia isi lua inca un set de casti pe care il baga in IPod si ii baga castile in urechi brunetului. Acesta isi indrepta privirea spre fata care la contactul cu ochii brunetului rosi. Aceasta isi intoarse privirea spre geam. Nu stia cum dar stia ca simte ceva pentru brunet din prima clipa in care l-a vazut. Brunetul inca se uita la ea, dar, el deja si-a dat deja seama ce simte pentru fata. Da, acel sentiment frumos numit dragoste. Se facusse deja seara iar ei erau deabia la jumatatea drumului. Soferul opri autocarul si toti se culcara. Sasuke era cu capul pe umarul Sakurei iar fata isi sprijinea capul de capul baiatului. A doua zi sosi repede, dar din cauza perdelelor nu se vedea asta. Autocarul a pornit la drum la ora 8:00. Ora 10:00 sosi repede iar cei 8 tineri inca dormeau. Sakura se trezi prima si il vepe pe brunet cu capul pe umarul ei. Nu se misca pentru a nu-l trezi. Era asa de dragut cand dormea. Dupa 10 minute se trezira si ceilalti.
- Ai dormit bine? intreba rozalia cu multa caldura in privire.
- Da, foarte bine. Multumesc. raspunse brunetul. Acesta o saruta pa fata pe obraz dupa care se intoarse sa vorbeasca cu Naruto.
Pe la ora 16:00 au ajuns in Grecia la malul mari unde urmau sa stea 10 zile.
- Este foarte frumos aici... zise rozalia.
- Da, si acum va anunt cum von sta. Avem doua case la dispozitie. In prima vor sta Naruto, Hinata, Sasuke si Sakura iar in a doua eu, Neji, Tenten, Temari si Shikamaru. Casa voastra are la parter o bucatarie, un living, scari care duc la etajul 1 si un hol cu intrarea principala si o intrare la plaja. La etajul unu avem un hol, 2 camere cu bai propri si dalcoane la fiecare camera. Spre deosebire de a voastra noi mai avem o camera.
Toti intrara in case. Dupa ce urcara la etaj au hotarat ca Hinata sa stea in camera cu Naruto si Sasuke cu Sakura. Intrara fiecare in camere. In fiecare incapere era cate un pat de doua persoane, 2 noptiere pe care erau asezate 2 lampi, o usa spre baie, un televizor si o intrare in Balcon. Camera Sakurei si a lui Sasuke avea balconul catre mare asa ca se vedea un apus uimitor. Dupa ce au lasat bagajele Sakura a iesit pe balcon sa priveasca apusul.
- E frumos, nu-i asa? intreba brunetul care veni dupa fata.
- Da... frumos si romantic.
Fata isi intoarse capul catre brunet, dar acesta ii cuprinse buzele intr-un sarut pasional. O lua in brate dupa care o duse in pat. Adormira imbratisati. In acea zi rozalia isi dadu seama ca il iubeste pe brunet si ca era o "Dragoste la prima vedere".




Asa, sper ca v-a placut. Nu am prea avut idei dar am reusit. Astept comenturile voastre. Nu stiu inca titlul urmatorului capitol. Cel mai probabil o sa postez capitolul maine. Scuze ca a fost asa scurt. Bye Bye

#6
Vezi ca se poate.........
asa te vreau.........
descriere ai avut........
ai avut si dioalog.....
greseli de tastare nu am vazut.......
mie mi se pare ca ai grabit putintel actiunea la sfarsit........
in reste este OK!
continua tot asa si spor la scris in continuare...
Ja ne!

#7
Imi pare rau dar din cauza unei probleme de familie va trebui sa inchid ficul. Va multumesc tuturor celor care si-au pierdut timpul cu citirea si comentarea ficului. Nu stiu daca o sa mai scriu vreun fic.
Rog un moderator sa inchida ficul.

#8
La cererea autoarei,thread closed
LOLNOPE



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ehe, prima si singura mea poezie... :)) Black Rose 2 2.513 04-12-2011, 08:55 PM
Ultimul răspuns: Black Rose
  Prima iubire love_anime 27 11.679 10-07-2009, 05:49 PM
Ultimul răspuns: akira-chan
  prima iubire Morcovu' albastru ! 7 6.230 18-04-2009, 11:43 AM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)