Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Noi in Lumea Naruto

#41
Scriu mult, mă pierd în detalii şi sunt foarte creativă. Aş fi scris alte paişpe mii de chestii, dar m-am oprit, spre dezagăriea mea. Nu mă credeţi?

Nume şi prenume: Shiname Nabuta -i se spune "Demonul", dar el se mai autonumeşte şi Shiki. [numele lui real este cunoscut decât de el -ceilalţi fiind morţi];
Vârsta/ziua de naştere: Şaptisprăce. În shippuden nouăsprăzece. Douăzeci şi patru -iunie-, gemeni;
Culoarea părului/ochiilor: Castaniu (la lumina lunii un roşu închis, la fel şi în dimineţiile însorite, până după-masa, noaptea se camuflează în întuneric -la fel şi ochii) cu ochii căprui-ciocolatiu;
Înălţime/Greutatea: Un metru şaptezeci şi sase. Greutatea de cincizeci şi cinci de kilograme. Shippuden: şaizeci şi şase-şapte;
Sat: Primit viaţă în Hoshigakure no sato, antrenat în Amegakure no sato şi murit în satul său natal -dulce casă.
Rang: Nukenin.
Armă: Când era mic era specializat în Senbon, nevrând altceva. Tatăl lui a insistat să se antreneze cu Katana -clanul luptând lupte corp la corp, arâtându-şi puterea şi dexteritatea mânuirilor armelor de orice fel. El a ascultat, deşii luptele corp la corp îi displăceau, în misiunea de gradul C tot Senbon a folosit, spre dezamgăriea tatălui său. După ce i-a omorât pe toţi din clan şi aproape pe toţi din sat, a plecat. În prezent atacând şi dorint să vadă sânge, jutsuri nu prea foloseşte.
Fire şi motto-ul urmat de el/ea în viaţă: "Cei slabi nu merită să traiască, singurul scop a lor fiind să aibă o moarte dureroasă, satisfăcându-l pe cel ce i-a pus capăt zilelor". Nebun, schimbător, recalcitrant -irascibil, orgolios, capricios, sadic, amuzându-se cu "prada", vrând cât mai mult, nicioadată satisfăcut, plictisindu-se repede -asta aducând la morţi rapide, cautări de alte "aventuri", nerăbător, neîndurător -aşa este după moartea atâtor oameni, partea sa umană se arată rareori, iar ea nedurând mult (o singură excepţie* iar aceea moartă în shippuden), mincinos -nu se ţine de promisiuni, nu îl poţi crede pe cuvant-, etc.
Viteză şi putere: Puternic, 9%. Viteza, 7-8% (nu şi-a dezvoltat mult viteza pentru că el nu aleargă mult după pradă, rapuzându-o cu jutsuri dacă e nevoie, deşii nu mai e palpitant atunci iar de fugit, el nu fuge, poate doar stând de pândă -nu foarte mult, nu are răbdare şi e irascibil-, câteva minute).
Ninjutsuri: Foloseste cam 20-30%.
Genjutsu: 25-30-35%.
Hijutsu: Trage adversarul în pământ, ca într-un nisip mişcător, doar că aici într-o morcilă -această tehnică îi place cel mai mult, învăţată de la cel care l-a antrenat, apoi omorât ca nimeni să nu mai deţină cunoştinţele lui, înafară de el. Asta i-a devenit un obicei, priminând ce vrea, apoi omorând.
Taijustu: 40-50-60%. Alţii nu ar vrea să-şi murdărească mâinile, dar el este de părere că în asta stă toată distracţia.
Clan: X -el a renunţat la "semnătura" lor, dar ca o semnătură propie le scoate ochii după ce îi omoare, nefolosind la ceva "câştigul".
Ce îi place: Să omoare, sângele, culoare roşie -se subînţelege, amărăciune şi imploratul oameniilor -toţi ajugând, în cele din urmă, morţi-, ploaia, să privească cerul pe un câmp etc.
Ce urăşte: Să-şi amintească trecutul, lacrimile, venind din partea lui, neputinţa, vinovăţia, fericirea, zilele dogoritoare, frigul, gheaţa şi zăpada (deşii a omorât un Mizukage cu un Hijutsu copiat, miscând mormane de gheaţă şi creeând o ploaie de ţurturi de peste doi metri şi 30-60 centrimetrii grosime), iubirea, animalele adorabile, viclenia -atâta timp cât nu vine din partea lui-, dar dacă îl joacă pe degete are puţin respect pentru acea persoana, dar tot mort ar deveni, în cele din urmă, lucrurile draguţe etc.
Trecut (Istorie) şi viitor: Toţi aveau aşteptări de la el, vrând să-l transforme după cum vroiau ei. A întâlnit-o pe Mizu pe care a protejat-o de bandiţii din Nord, dar ea s-a dus cu ei până la urmă, rănindu-l. Tatăl a vrut să-l căsătorească, deja totul fiind pregătit încă decând avea şase ani (acest obicei vrând să-i facă pe cei din clan să fie responsabili încă de mici şi să devină puternici pentru a-şi apăra familia, deşii cealălaltă parte a clanului spunea că nu este nevoie de iubire şi de alte lucruri, cum ar fi responsabilitatea, interzicând căsătoria), chiar dupa o luna de când Mizu l-a abandonat, el rămânând cu inima frântă. Matsuro, un Sanin foarte viclean, l-a constrâns pe Shiki să-i pună capăt zilelor tatălui său. I-a infipt Katana în inimă, când membrii au alfat au vrut să-l omoare. Acum toţi deja putrezind, dacă n-au putrezit deja. Nu există multe detalii, din cauză că el nu dă detalii, i se pare inutil, iar alţii care oricum ar fi aflat de la el, deja caput. Viitor: mort în satul său natal. A zâmbit şi în ultima clipă şi-a amintit marea sa familie zâmbind, atrenându-se cu graţie şi glumind, persoanele care nu ştiau cine era el, "Demonul", sau ştiau şi avusese grijă de el -chiar şi ei morţi-, persoana la care a ţinut şi soţia sa ştrangulată de o creangă, în toiul nopţii, făptaşul nefiind el, dar aruncat într-o temniţă nevinovat şi alte lucruri care au ţinut de exzistenţa sa, lucrurile îngrozitoare făcute. O lacrimă i s-a scurs iar el a jurat că o să-i omoare iar şi iar, referindu-se la familia sa, pentru ca l-au născut, dar a avut o viaţă bună. Soarele şi-a aruncat câteva raze şi the end.
Poză: No pick, deşii ar fi sexeh and stuff. :]]
*în "călătoria" sa a dat de un copil care sămăna cu Mizu, după ceva ironii, a ajutat-o să ajungă în satul ei natal, teferi, după aceea a plecat, dar nu înainte ca Mizu2 să-l sărute pe obraz.

Ta-dam! Åži yeah, orginal ca ÅŸi mine. b-)
Am băgat Shiki doar că-l ador pe omul ăla dintr-o mangă şi am vrut moţ ca el să aibă porecla asta. Dar "Demonul" se potrivea lui şi mi-am închipuit cum oamenii ţipau numele ăsta când aparea el. >.> Oricum, nu era cunoscut chiar de către ţoţi, cauzele sunt evidente -cel puţin pentru mine. Duuh.
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#42
Nume: Uchiha

Prenume: Ema

Varsta: 17 ani (Shippuden)

Culoarea parului: Negru

Ochii: Căprui

Intaltine: 1.78

Sat: Konoha

Rang: Akatsuki

Fire: O fire rece, indiferentă. Urăste orice, dar în jurul prietenilor ei este caldă şi foarte haioasă.

Ninjutsu: 50%

Genjutsu: 100%

Taijutsu: 60%

Ce ii place: Muzica, apa, natura, Madara, plăcinta de mere şi gogoşile din satul ei.

Ce uraste: Pe Sasuke, Orochimaru, Kabuto, Sakura ÅŸi oamenii.

Trecut: Născută în satul Konoha este unica fiică a lui Kaito, garda lui Madara. Acesta mereu pleca cu Madara în războaie în timp ce ea stătea cu mama ei. Intr-o zi tatăl ei, a prezentat-o lui Madara şi l-a rugat pe acesta să aibe grijă de ea când el nu va mai fi. Toată lumea lui ei a luat o întorsătură total neplăcută, când tatăl ei a murit asasinat de Orochimaru, dar acesta nu ştia. Mada a fost alături de ea şi au devenit cei mai buni prieteni, el mereu având grija de ea să nu escaladeze zidul satului, în acea perioadă fiind cea ce dorea Em. La scurt timp după moartea tatălui ei, mama ei s-a recăsătorit cu tatăl lui Itachi. Deşi totul a fost prea rapid pentru ea, precum şi înlocurea tatălui ei, s-a înţeles de minune cu fratele ei vitreg. Mereu stătea şi îi privea pe Madara şi Itachi cum se antrenau. Em la acel moment ura ninja, şi tot ce ţinea de ei, era cel mai normal copil până când mama sa a născut un frate. Era copilul care a distrus totul. Mama ei nu o mai interesa de ce face ea cât şi de ce face Itachi. De atunci a promis să îşi răzbune moartea tatălui şi să urască acest copil pentru o eternitate. Din păcate clanul a fost asasinat de chiar fratele ei vitreg, Itachi, pe care nu-l urăşte chiar dacă a făcut ce a făcut. Dar se pare că a fost norocoasă şi în ziua acelei catastrofe ea se pare că s-a hotărât să meargă prin pădure, dar nu a mai găsit drumul spre sat şi a stingherit prin păduri până ce Orochimaru a prins-o şi a luat-o sub aripa lui. Timp de 150 de ani cu ajutorul unui ser a reuşit să trăiască doar pentru al căuta pe Madara.

In prezent: Este în Akatsuki, după ce a fugit de la Orochimaru, şi a petrecut timpul căutându-l pe Madara. Petrece majoritatea timpului în preajma lui şi a celei mai bune prietenei. Se antrenează cu Madara, acesta fiind Maestrul, dar şi iubitul ei. Împreună cu noua sa familie au reuşit să îl omoare pe Orochimaru şi să descopere că el fusese cel care îl omorâse pe tatăl ei şi aşa a răzbunat moartea lui.

Poza: Em Uchiha.
[center]

[Imagine: 253500largesing.jpg]

.: Blog :.[/center]

#43
Nume : Uchiha (nu este o Uchiha autentica,ci a fost infiiata de clanul pe care ea il considera propria familie)
Prenume: Ayumi
Porecla: Mangekyou (sau Kyuu )
Varsta :21 ani (Shippuden)
Culoarea parului : negru
Culoarea ochilor : negri (rosii de la Sharingan)
Inaltime : 1.75
Sat : Konoha
Rang : S (Missing ninja),sefa ANBU si politia Konohei,in prezent fiind printre cele mai puternice femei ninja din lume.
Fire : glumeata,serioasa si nehotarata,indiferenta,calma si sensibila cand e vorba de amintirile cu echipa ei,in general lenesa.
Ninjutsu : 0 %(elemente), 90%(ninjutsu ce apartin de Mengekyou Sharingan)
Taijutsu : 5%(adica aproape deloc )
Genjutsu : 100 %
Ce ii place : sa manance, sa se relaxeze,sa deseneze,sa negocieze,sa ajute oamenii,de Itachi,sa stea cu echipa ei,sa se catere in copaci,ghemele de lana ,pisicile,sa cante,sa stea singura,sa impresioneze,sa se joace cu mintea umana,Bijuu si Jinchuriki
Ce nu ii place : de Madara,Danzou,Sakura,Ino,clanul Inuzuka,cainii,lupii,persoanele care se cred superioare,lumea ninja,Orochimaru,Kabuto,Gai,clanul Hyuuga.
Boyfriend: Uchiha Itachi
Trecut4upa ce tatal ei, un ninja spadasin,si-a ucis camaradul,un Uchiha foarte puternic din timpul razboiului,acesta ii ia ochii si ii implanteaza in locul propriilor ochi,este ucis la randul lui de unul dintre Sannini.Ayumi traieste in pustietate ca un copil al strazii pana cand o intalneste pe Konan si se antreneaza cu ea.Dupa ce Jiraya o gaseste,o duce in Konoha si o familie a clanului Uchiha este nevoita sa o infieze.Atinge varsta de 7 ani si inca incearca cu greu sa fie acceptata de acel clan.Intr-o noapte,descopera ca detine Mangekyou Sharingan si incepe sa se antreneze.Reuseste sa comunice cu Bijuu prin intermediul telepatiei si acestia ii mai imprumuta din chakra lor.Este cunoscuta ca fiind fata ce nu poate folosi taijutsu sau ninjutsu.De aceea,se antreneaza din greu si atinge cea mai inalta forma a Sharinganului,reusind sa domine forma completa a lui Susanoo la 12 ani.Atunci devine sefa ANBU,ca Itachi si se indragosteste de el.Un an mai tarziu,cei doi se despart din motive inexplicabile si se lupta pe viata si pe moarte in timpul masacrarii clanului.Ea nu moare si pleaca din Konoha pentru totdeauna. Kakashi si echipa pleaca sa o gaseasca pentru a ajuta la restaurarea si gasirea lui Orochimaru dupa atacul de la examenul chuunin.Ea accepta pana la urma sa se intoarca,devine profesoara si conduce ANBU,dar si iol invata pe Sasuke cum sa se fereasca de atacurile Sharinganului.In Konoha apare Itachi si cei doi se intalnesc din nou.Se lupta,iar Ayumi castiga,insa nu il omoara si ii marturiseste ca nici n-avea de gand.Ayumi il ucide pe Danzou si il minte pe Sasuke ca Itachi este mai puternic decat ea si daca vrea sa-si vada visul implinit,trebuie sa o ucida pe ea prima.
Shippuden: Intra in Akatsuki si are viziuni cum ca ar sti cine urmeaza sa moara.Le ridica moralul la Sasori si Deidara si povesteste cu Hidan in legatura cu acest subiect[poveste...]Trece timpul si vede ca Itachi urmeaza sa moara exact cand parca nimic nu-i mai putea desparti.Ajunge prea tarziu si incearca sa se sinucida,insa atunci o gaseste Naruto.Aceasta fuge ,il gaseste pe Sasuke si ii marturiseste ca Itachi nu a vrut sa-l transforme intr-un monstru dupa care moare.Este inviata prin Edo Tensei(insa in realitate era in viata,so a putut scapa de tehnica),il ucide pe Madara,dupa care,la sfarsitul razboiului se arunca in prapastie spunand ca Itachi o astepta in lumea de dincolo.
Poza : http://i847.photobucket.com/albums/ab34/...hebest.jpg
http://th838.photobucket.com/albums/zz30...ryanne.jpg


[Imagine: ItachiSig.jpg]






#44
Nume : Hatsuna [Uchiha]
Prenume: Kimiko
Porecla: Kim
Varsta :16
Culoarea parului : Brunet
Culoarea ochilor : Albastru intens
Inaltime : 1.62
Sat : Konoha
Rang : ANBU
Fire : Orgolioasa, competitiva, dar destul de rece fata de coechipieri, serioasa.
Ninjutsu : 85%
Taijutsu : 50%
Genjutsu : 95 %
Ce ii place : Sa persevereze, sa ajute pe oricine, sa mearga in misiuni, pacea. Il place pe Sasuke, dar nu isi recunoaste nici macar ei acest lucru, preferand sa se concentreze pe misiuni si sa evite situatiile in care sa fie implicat si el. Este calma in prezenta lui, poate chiar lupta contra lui, insa nu il poate omori, ba mai mult, il ajuta fara ca el sa stie. Dupa luptele lui Sasuke cu diversi adversari, cand el devinde inconstient, Kimiko ii sare in ajutor, vindecandu-l. Pleaca imediat, inainte ca Sasuke sa isi revina in fire, pentru ca el sa nu afle nimic.
Ce nu ii place : Ii uraste pe Orochimaru si Tobi, serpii si sa fie mintita.
Trecut: Face parte din clanul Uchiha, dar este singura care s-a nascut fara Sharingan. Sin acest motiv, ea si parintii ei au fost alungati din clan pe cand ea avea doar 3 ani. S-au stabilit in Konoha, unde parintii ei au hotarat sa isi uite trecutul si sa traiasca linistiti in sat, stand totusi departe de viata de ninja. Orochimaru, afland de aceasta poveste, a vazut o oportunitate de a-si creea un soldat puternic, crezand ca Kimiko este speciala, fiind un caz foarte rar. A rapit-o cadn implinise 5 ani, i-a implantat un nou Sharingan si a realizat ca se comporta exact ca un Uchiha normal, insa a reusit sa trezeasca Mangekyou sharingan. Orochimaru o supune la un tratament groaznic si, intr-o zi, reuseste sa fuga. Madara afla de existenta ei si o ia de partea sa, spunandu-i toata povestea, incercand sa o faca sa urasca Uchiha si sa il ajute in planul sau. Kimiko insa reuseste sa fuga si se intoarce la familia sa, unde jura sa nu foloseasca Sharinganul niciodata.Pentru ca fiica lor sa nu fie rapita din nou de Madara sau Orochimaru, Parintii sai decid sa fuga si sa se ascunda in Satul ascuns in ceata, unde Kimiko creste si isi dezvolta alte abilitati si pastrand secretul Sharinganului. La 13 ani, decide sa se intoarca in Konoha, simtind ca acolo ii este locul. Devine destul de apropiata de Sasuke, fara ca satul sa stie si astfel se intalneste din nou cu Tobi, care o forteaza sa isi dezvaluie Mangekyou Sharingan-ul de fata cu Sasuke. Acesta ramane socat, afland toata povestea. Tobi planuieste astfel sa il indeparteze pe Sasuke de Kimiko, pe care o vede ca pe un pericol. Cu toate astea, Sasuke incepe sa simta ca trebuie sa o protejeze pe Kimiko cu orice pret, ea facand parte din clan.

Poza:[img][Imagine: 2pzgniq.png][/img]
[Imagine: nbfda8.jpg]

Someone who can't sacrifice anything can never change anything.

#45
Nume:Uchiha

Prenume:Yumi

Varsta:12/13 15/16-shippuden

Culoarea parului:negru închis

Ochii: negrii.

Inaltime: 1.55 / 1.68-shippuden

Sat: Konoha

Rang: Chuunin.

Fire: Îndrazneaţă , curajoasă , de multe ori bleagă şi încapăţânată.

NinJutsuri: --- ( nu m-am gândit )

Genjutsu: --- .

Taijustu 70%

Ce ii place: ramenul .

Ce uraste: Pe Sakura.

Trecut: Este fiica lui Sasuke cu x . După o ceartă cu tatal ei, a fugit înapoi în Konoha pentru a se antrena în alte moduri şi a deveni un ninja. Naruto a luat-o şi a crescut-o, învăţând-o tehnici, traind o viaţă complet diferită de cea cu tatal ei . ( Unchiul Naruto are o inimă maaare :'3 ).

Poza: -
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#46
Nume : Konichi.

Prenume : Aiko.

Porecla : Aki, Ayu.

Vârsta : 12 / 13 si 15 / 16 în Shippuden.

Culoarea parului : Șaten deschis spre un blond luminos.

Culoarea ochilor : Roșiatici.

Înalțime : 1.56 / 1.75 - Shippuden

Sat : Konoha.

Rang : Akatsuki.

Fire : Orgolioasă, știe când sa fie serioasă și când copilaroasă, ciudată, singuratică, indiferentă, și alteori rece față de toți, inteligentă și misterioasă.

Ninjutsu : 95 %

Taijutsu : 60 %

Genjutsu : 20 %

Ce îi place : Adoră să stea în ploaie, să audă povești de groază, să se distreze până nu mai poate, să facă misiuni grele și să picteze. Îl place pe Itachi Uchica, fiindcă seamană foarte mult cu ea. Are un trecut asemanator lui.

Ce nu îi place : De Sakura, mult prea mult roz .. mult prea copilaroasă si naivă. Șerpii si paienjenii, deși nu îi este frică de ei. Cei ce se cred superiori si îi jignesc pe alți.

Trecut : Într-o casă mică, prafuită si s-ar spune că este bantuită de spirite rele, statea familia Konichi. Ayu a dat foc casei, iar în ea au murit parinți ei, Kimiko si Natsuru Konichi, precum și bunici, oaspeți din satul ascuns în nisip, și frățiorul ei mai mare, Keiko Konichi. Cauză : Aiko a omorât cu sânge rece - fiind într-o criză de nebunie curată din cauza familiei - pe Letsiko unchiul acesteia. De teamă ca ar putea afla asta toți din familie, i-a ucis. Acum, nu regretă nimic din ce a facut și crede incontinuare ca a fost o buna decizie.

Poza : -
[Imagine: tumblr_m9o59mWzcL1rdjmj7o1_500.jpg]

#47
Nume: Uzumaki;
Prenume: Masato;
Porecla: Mas;
Varsta: 16 ani;
Culoarea parului: blond inchis toamna, blond deschis/saten deschis iarna, saten inchis in celalalte anotimpuri - in cazul in care anotimpul cu pricina este ploios mai mult de 2 luni din acesta, indiferent de anotimp, negru inchis.
Ochii: sunt asortati mereu cat mai bine cu parul - variaza de la caprui deschis pana la negrii, insa in momentele de pericol se fac rosii. Uneori, primavara sunt albastrii sau verzi, daca starea de spirit a lui Masato este mai mult decat buna;
Inaltime: 1.80 in Naruto, 1.85 in Naruto Shippuden;
Sat: Konoha, Uzushiogakure(?);
Rang: Jonin, viitor Shinobi Hunter;
Fire: Masato este calm de cele mai multe ori, rational, insa in momentele tensionate devine impulsiv, usor incontrolabil. Este un personaj consecvent, antisocial si secretos;
Ninjutsu: 90%
Genjutsu: 50%
Taijustu: 70%
Ce ii place: ii place sa manance si sa se plimbe cat mai mult prin padure, sa studieze terenul si schimbarile climatice. Este un foarte bun observator, isi da seama de ninja care au trecut printr-o zona folosind o tehnica speciala. Ii place sa se lupte, ii plac toamna si iarna, avand o legatura spirituala deosebita cu natura; iubeste apusurile de soare si-i place sa vorbeasca verzi si uscate cu persoanele apropiate, ii place noaptea;
Ce nu ii place: nu ii plac oamenii ipocriti, situatiile critice, pierderile umane/a persoanelor dragi, detesta zilele insorite si calduroase, mancarea pregatita la repezeala si ninja care palavragesc prea mult, in deosebi despre ei, dar care nu se ridica la standardele descrise;
Trecut: facand parte din puternica familie Uzumaki, Masato este fratele pierdut al lui Naruto, despre care acesta afla doar in Shippuden. Initial el trebuia sa poarte vulpea cu noua cozi, fiind mai mare cu cativa ani decat Naruto, insa ceva a intervenit la momentul in care demonul cu noua cozi a fost pe punctul de a fi introdus in corpul lui. Cei mai puternici ninja au crezut ca au capturat vulpea, insa aceasta a scapat si a omorat aproape toata lumea. Cativa ninja care au fost inzestrati cu minisiunea de a-l duce pe Masato departe in cazul in care ceva merge cum nu trebuie l-au escortat pe acesta in satul Uzushiogakure, unde-si petrece majoritatea copilariei. Masato afla intr-un final de trecutul sau tumultos si revine in Konoha, de unde are parte de tot felul de aventuri, printre care si experienta reintalnirii cu Naruto.
Poza: poze cu Masato nu exista, nu-i place sa fie fotografiat;



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Naruto Shippuden 292 / Naruto Chapter 616 (Update saptamanal) George 43 27.867 01-06-2013, 09:21 PM
Ultimul răspuns: Aggie
  Naruto. Naruto Shippuden -> Movie list Rose ^^ 0 2.359 31-01-2012, 09:39 PM
Ultimul răspuns: Rose ^^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)